urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

ΚΑΝΑΛΙ youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

Σχετική εικόνα

Pamela channels Jeshua

Μετάφραση από τα Ολλανδικά

Μαρία Baes και Frank Tehan

Αγαπητοί φίλοι, είμαι ο Ιησούς και σας χαιρετώ από την καρδιά μου. Είμαστε εδώ μαζί, και με αυτό εννοώ ότι υπάρχει μια συγχώνευση των ενεργειών που λαμβάνει χώρα ενώ εμείς καθόμαστε εδώ. Φανταστείτε ότι η υψηλότερη και πιο όμορφη πτυχή σας, αναγνωρίζεται η ίδια από τους άλλους και αυξάνει πολλές φορές λόγω αυτής της αναγνώρισης.

Βλέπετε συχνά στους άλλους την ομορφιά τους, τον εσωτερικό πλούτο τους, την τελειότητά τους πολύ πιο καθαρά και πλήρως από ότι βλέπετε αυτές τις ιδιότητες στον εαυτό σας. Με την παρατήρηση, και έχοντας επίγνωση του προσώπου των άλλων, αποκτάτε πίστη και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Τώρα δώστε αυτή την αναγνώριση σε έναν άλλο. Αφήστε να ρεύσει, αφήστε το αυτό να συμβεί, αφήστε την ψυχή σας να επηρεαστεί από αυτό. Κάθε φορά που η ψυχή σας έρχεται σ’ επαφή, κατεβαίνει περισσότερο πάνω στη Γη. Όταν μετακινηθεί προς τα μέσα σας σε μια στιγμή αναγνώρισης, έμπνευσης και με συναίσθημα, η ψυχή σας κατέρχεται πληρέστερα στο σώμα σας, διότι αισθάνεται πιο ευπρόσδεκτη στο σπίτι στη Γη. Μια αλληλεπίδραση συμβαίνει ανάμεσα σε εσάς και την ψυχή σας.

Ποιοι είναι οι «εσείς», σε συνέχεια και σε σχέση με την ψυχή σας; Σας έκανα αυτή την ερώτηση, επειδή η σχέση συνήθως δεν είναι απολύτως κατανοητή. Μερικοί από σας θεωρείτε την ψυχή ως κάτι έξω από τον εαυτό σας - μακριά και από πάνω σας. Μπορείτε στη συνέχεια να αισθάνεστε σαν ένα ασήμαντο ον που θέλει όλα τα είδη των πραγμάτων, και αντιμετωπίζετε την ψυχή σας ως μια δύναμη έξω από τον εαυτό σας και ότι θα μπορούσε - σε ορισμένες περιπτώσεις -  να μεσολαβεί για λογαριασμό σας, αλλά μπορείτε επίσης να νιώθετε σαν να είστε περισσότερο ή λιγότερο στο έλεος της ψυχής σας.

Αλλά δεν είστε έξω από την ψυχή σας και η ψυχή σας δεν είναι έξω από εσάς. Η ψυχή - ψυχή σας - είναι μέσα σας, εδώ σε αυτό το μέρος, καθώς και όπου κι αν πάτε - είστε μέρος της ψυχής σας. Και παρόλο που η ψυχή σας είναι επίσης ένα μέρος σας, "εσείς" δεν αποτελείτε όλη την ψυχή σας, "εσείς" δεν είστε ισοδύναμοι (σε αντιστοιχεία) με την ψυχή σας.

Υπάρχει ένα κομμάτι της ψυχής σας ενσαρκωμένο σε σας! Ζει και κινείται μέσα σας. Αλλά υπάρχει επίσης ένα μέρος που είναι αρκετά μεγάλο για να "χωρέσει" εδώ, να το πω έτσι! Ένα μέρος που μένει πίσω. Ή θα μπορούσατε να εκφράσετε την έννοια, μέσα από γήινη άποψη, ως ένα μέρος που είναι πολύ μεγάλο για να περιέχεται σε ένα γήινο σώμα και στη προσωπικότητα.

Έτσι, υπάρχει μια αλληλεπίδραση (αλληλεξάρτηση) ανάμεσα σε σας και την ψυχή σας, ενώ ταυτόχρονα είστε ένα και το αυτό. Είστε από την ίδια ουσία και όχι χωριστά μεταξύ σας. Η αλληλεπίδραση ανάμεσα σε εσάς και την ψυχή σας είναι το πώς ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας της ψυχή σας θα παραδεχτεί τη ζωή σας στη Γη. Είναι μια περιστασιακή σπίθα έμπνευσης, να πάρετε μια γεύση από μια διευρυμένη συνείδηση​​! Ή μπορείτε να επιτρέψετε στην ψυχή να εισχωρήσει πιο βαθιά και πλήρως, και να διαμορφώσει τη γήινη ύπαρξή σας με ένα ριζικό και άμεσο τρόπο!

Αυτή είναι η διαδικασία κατά την οποία μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας τώρα: πηγαίνετε όλο και βαθύτερα! Αυτή η διαδικασία της συγχώνευσης με την ψυχή σας με τον τρόπο της πλήρους παράδοσης με τη ροή της ψυχής σας. Και θα αναγκαστείτε να το πράξετε, γιατί κανένας άλλος δεν μπορεί εκτός από εσάς. Είναι μια επιλογή που κάνετε: να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ενεργήσει σύμφωνα με αυτό που η ψυχή σας, σας προτρέπει να κάνετε ή να είστε.

Και πότε θα αποφασίσετε να το κάνετε αυτό; Μπορείτε να πάρετε την απόφαση αυτή τη στιγμή αν έχετε συνειδητοποιήσει ότι είναι απολύτως απαραίτητο να το πράξετε! Αυτός είναι ο μόνος δυνατός τρόπος για εσάς. Συνήθως έχει προηγηθεί μια χρονική περίοδος κατά την οποία δύσκολα ακούσατε τη φωνή της ψυχής σας. Προσπαθήσατε να το κάνετε μόνοι σας, από το κεφάλι σας, από τις επικρατούσες ιδέες που ήρθαν σε σας από εξωγενείς παράγοντες: από την εξωτερική πίεση και το φόβο. Υπήρχαν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν ακούσατε την ψυχή σας, οι οποίοι σας ανάγκασαν να αποξενωθείτε από αυτή τη φωνή - έτσι έγινε ένας ξένος για σας.

Αυτό είναι αυτό που οι περισσότεροι από εσάς έχουν έρθει να κάνουν, να συνδεθούν με την ύπαρξη του ανθρώπου στη Γη! Έχετε αποξενωθεί από τις ρίζες σας, την κοσμική καταγωγή σας, τη ψυχή σας. Στη συνέχεια, η διαδικασία της ενσάρκωσης γίνεται μια πολύ αγχωτική και επίπονη διαδικασία. Για να κατέβετε σε ένα σώμα, τότε σημαίνει να πείτε αντίο στο ποιοι είστε, στη καταγωγή σας - ουσιαστικά αφήνοντας το Σπίτι σας. Αυτό είναι ένας κοντινός αδύνατος στόχος, και τότε είναι φυσικό ότι θα λαχταράτε για το σπίτι και θέλετε να ξεφύγετε από τον κόσμο όπου δεν αισθάνεστε σαν στο Σπίτι (Εστία).

Σχετική εικόνα

Υπάρχει μια μοναδική διαδρομή στη Γη για τον καθένα, αλλά ο καθένας θα βιώσει το να αποκοπεί για μεγάλο χρονικό διάστημα από τη φωνή της ψυχής του. Μέχρι να συνειδητοποιήσει: «Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι πια! Είμαι εντελώς κολλημένος. Όταν ζω μόνο από το κεφάλι μου, από το φόβο και μόνο, από ό, τι « πρέπει να είναι» και « θα πρέπει να», νιώθω νεκρός μέσα». Μόνο όταν θα αρχίσετε να βιώνετε αυτό το δίλημμα πολύ έντονα θα είστε ανοικτοί σε μια διαφορετική φωνή, μια υπενθύμιση του ποιος πραγματικά είστε. Έτσι, λοιπόν, σε ένα ορισμένο επίπεδο, θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές για να παροτρύνετε την ψυχή σας.

Η τέχνη για να γίνει αυτό είναι, να ανοίξετε τον εαυτό σας στο νέο και να απελευθερώσετε παλιές έννοιες της ασφάλειας, και συχνά αυτό είναι πολύ δύσκολο για τον άνθρωπο. Έχετε συνδέσει να το κάνετε αυτό με τα συναισθήματα της απογοήτευσης, πικρίας και της κατάθλιψης. Αλλά μπορείτε επίσης να δείτε μια τέτοια στιγμή της απόλυτης απελπισίας, που δεν είστε πλέον σε θέση να συνεχίσετε με τον παλιό τρόπο, σαν μια πόρτα μισάνοιχτη σε μια νέα δυνατότητα. Μπορείτε τώρα να επωφεληθείτε από μια τέτοια βαθιά κρίση να περάσετε από αυτή την πόρτα σε μια άλλη πραγματικότητα.

Αυτή η ώθηση απαιτεί εσωτερική δύναμη, γιατί ακριβώς αυτή τη στιγμή της απόλυτης αποθάρρυνσης, πρόκειται να σας ζητηθεί να γυρίσετε και να βασιστείτε σε κάτι νέο που δεν γνωρίζετε ακόμη, κάτι για το οποίο εξακολουθείτε να μην έχετε καμία γνώση. Είναι σαν να έχετε μια ακαταστασία στο πάτωμα μπροστά σας και πίσω σας να υπάρχει μια πόρτα, μισάνοιχτη, από την οποία μια ακτίνα φωτός λάμπει μέσα.

Αν παραμείνετε να κάθεστε με την πλάτη προς την πόρτα και κοιτάτε την ακαταστασία, προκαλείτε περισσότερα συναισθήματα κατάθλιψης, απελπισίας και απόγνωσης. Πώς μπορείτε να αποκτήσετε στη συνέχεια τη βεβαιότητα ότι αυτή η πόρτα πίσω σας μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα για κάτι διαφορετικό, κάτι φρέσκο​​; Αυτή η βεβαιότητα, ότι η πόρτα μπορεί να ανοίξει, αρχίζει να γίνεται αισθητή όταν κάνετε μια σύνδεση με την ψυχή σας.

Μπορείτε να ζήσετε μέσα από τον πόνο και την απελπισία της ζωής με δύο πολύ διαφορετικούς τρόπους. Ένας τρόπος είναι για σας να απορροφηθείτε πλήρως από αυτό, και αυτό σημαίνει ότι όλη η ενέργειά σας, όλα αυτά που είναι εν γνώσει σας, να γίνουν ένα κύμα φόβου, πικρίας, ακόμη και μίσους. Η σκέψη σας να χρωματίζεται από αυτό, έτσι ώστε τα συναισθήματά σας και το σώμα σας θα επηρεάζονται από αυτό σε μακροπρόθεσμη βάση. Αλλά υπάρχει ένας άλλος τρόπος, μια αντίρροπη δύναμη. Μπορείτε, σε εκείνες τις στιγμές, να συνειδητοποιήσετε τι συμβαίνει μέσα σας, και έτσι να τραβηχτείτε πίσω από το καθοδικό ρεύμα.

Υπάρχει κάτι μέσα σας που σας παρακολουθεί στενά, χωρίς κρίση, από μια συνείδηση ​​που είναι μεγαλύτερη από την επίγεια θέλησή σας, τις επίγειες ιδέες σας, την ανατροφή σας, τους φόβους σας, και ό, τι παλιά γνωρίζατε από το παρελθόν. Στη συνέχεια, η ψυχή σας εισέρχεται στο γήινο πεδίο σας. Συμβαίνει συχνά, για να το θέσω ωμά, ότι από ένα χάος μπορείτε να βγείτε πριν να αισθανθείτε υποχρεωμένοι να τεθείτε σε μια άλλη μορφή  συνείδησης. Είναι ακριβώς μια εποχή κρίσης που μπορεί να υπάρξει μια μετατόπιση στην ευαισθητοποίηση σας, και στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας από μια ευρύτερη προοπτική.

Η συνείδηση​​μέσα σας τότε γίνεται πολύ σιωπηλή και ακίνητη. Νιώστε τη σιωπή για μια στιγμή! Δείτε κάτι στη ζωή σας για το οποίο δεν έχετε καμία απάντηση, κάτι που έχετε ήδη σκεφτεί πολλές φορές, έχετε εξετάσει το θέμα από όλες τις πλευρές, και συχνά έχετε βιώσει όλα τα συναισθήματα που ανήκουν με αυτό. Τώρα βρείτε τον εαυτό σας σε ένα ακόμα σημείο που αναζητά την κατάσταση χωρίς να θέλει μια απάντηση.

Νιώστε μια ορισμένη ειρήνη να γίνεται αμέσως παρούσα. Αυτό είναι το νόημα να παραιτηθείτε από "τον αγώνα", πράγμα που δεν σημαίνει ότι τα πάντα παραμένουν ίδια και τίποτα δεν αλλάζει. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε χώρο για το νέο, και όχι με τη σκέψη μέσα από αυτό που είναι ήδη γνωστό και ψάχνετε για απαντήσεις και λύσεις στο παρελθόν και τι είναι πίσω σας. Το άγνωστο, το νέο, το φρέσκο​​, μπορεί να τεθεί μόνο μέσα από τη σιωπή με τρόπο που αυτό που δεν είναι γνωστό, και μέσα από την παράδοση στη σιωπή.

Αφήστε τη σιωπή που σας περιβάλλει να ρέει μέσω του σώματός σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα αφήσετε να φύγουν οι παλιές αβεβαιότητες, οι παλιές ιδέες και πεποιθήσεις στις οποίες έχετε γαντζωθεί, για το πώς τα πράγματα πρέπει να κυλήσουν στη ζωή σας. Αφήστε τα όλα να απομακρυνθούν σαν τα νεκρά φύλλα από ένα δέντρο το φθινόπωρο, ενώ η ενέργεια των χτυπημάτων στη ψυχή σας σαν ένας απαλός άνεμος μέσω της αύρας σας. Φανταστείτε ότι κάθε τι που είναι παλιό,  ό,τι δεν χρειάζεστε πλέον, ό,τι έχετε βιώσει και αφομοιώσει, πετάει απαλά μακριά. Είναι ακριβώς όπως όταν δεν ξέρετε πια, το πώς τα πράγματα θα «πρέπει» να κυλήσουν, αφήνετε το παλιό να φύγει πιο εύκολα. Με τον τρόπο αυτό, μια νέα δύναμη συγκεντρώνετε μέσα σας.

Όσο περισσότερο το ενεργειακό σας πεδίο το αισθάνεστε κενό και τακτοποιημένο, τόσο περισσότερο μπορεί να πληρωθεί από την ψυχή σας. Και έξω από τη φυσαλίδα σιωπής υπάρχουν νέες ιδέες που δεν τρέφονται από το κεφάλι σας ή με τη θέλησή σας. Οι νέες ιδέες έρχονται σε σας από έξω, όπως ήταν. Κάτι ξεπηδάει, ξαφνικά, και αυτό δεν πρέπει να συμβεί αμέσως. Αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη διαδικασία είναι ότι οι εμπνεύσεις και οι διαισθήσεις αναδύονται ελεύθερα και φυσικά, και  σας τρέφουν με νέες παρορμήσεις (ερεθίσματα).

Σε αυτό το σημείο, θα εξηγήσω κάτι για τα επίπεδα στα οποία μπορείτε να νιώσετε και να βιώσετε την ψυχή σας, και υπάρχουν περισσότερα από ένα επίπεδα στα οποία μπορείτε να την αισθάνεστε και είναι προσαρμοσμένα στην ψυχή σας. Μιλήσαμε μόλις τώρα σχετικά με το πώς η ψυχή μπορεί να αποκαλυφθεί μέσω της σιωπής, μέσα από καθαρή συνείδηση.

Αυτή η εμπειρία είναι επίσης ένα πολύ βαθύ συναίσθημα του να είστε στο Σπίτι, βασίζεται στην ικανότητά του να παραμείνετε ριζωμένοι, για να είστε πλήρως στο παρόν, και όχι να συντάσσεστε με όλα όσα αποσπούν τη προσοχή, που προκαλούνται από τις σκέψεις και τα συναισθήματα. Αυτό είναι ένα από τα βαθύτερα επίπεδα στα οποία μπορείτε να έχετε μια σύνδεση με την ψυχή σας: με την αντίληψη της καθαρής παρουσία της.

Αποτέλεσμα εικόνας για www.urantiacenter.gr

Αυτή η κατάσταση της σιωπής έχει μια άμεση, θετική επίδραση στο σώμα σας, τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Είναι η θεραπευτική δύναμη της σιωπής. Όταν είστε εκεί, η ψυχή δεν είναι πλέον κάτι πάνω ή έξω από σας, αλλά είναι πολύ φυσικά απτή, στο κάτω μισό του σώματός σας, στη κοιλιά σας, και στα πόδια και τα κάτω άκρα σας.

Γίνετε ενήμερος για το πώς αισθάνεται το σώμα σας όταν η ψυχή σας είναι απόλυτα συνδεδεμένη με σας, και όταν είστε εντελώς εκεί με την ψυχή σας. Νιώστε τη σταθερότητα αυτής της σύνδεσης, αλλά και την ηρεμία και την ειρήνη. Αυτή η εμπειρία της ειρήνης και της ηρεμίας - ότι η βαθιά σιωπή - είναι η βάση όλης της σύνδεσης ψυχής. Αν αυτή η ήσυχη ηρεμία δεν είναι εκεί, η σύνδεσή σας με την ψυχή σας δεν είναι πλήρης.

Γιατί το λέω αυτό; Επειδή υπάρχει ένα άλλο πεδίο από το οποίο μπορείτε να συνδεθείτε με την ψυχή και αυτό το πεδίο βρίσκεται φυσικά υψηλότερα από το πεδίο της ενέργειας σας. Πολλοί από εσάς είναι διαισθητικά προικισμένοι, αλλά και διορατικοί. Από την έκτη αίσθηση σας, από την ενεργητική ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε τα πάντα γύρω σας, μπορείτε να παραλάβετε τις διαθέσεις και τις σκέψεις των άλλων. Αυτό μπορεί να συμβεί από το τρίτο μάτι, ή μπορεί να αισθάνεστε τους άλλους από την καρδιά σας.

Ήδη, όταν αρχίζω να μιλάω γι 'αυτό, ίσως διαπιστώσετε ότι η ενέργειά σας γίνεται κάπως πιο ανήσυχη και ανεβαίνει προς τα πάνω. Η ηρεμία έχει φύγει. Είστε σε κίνδυνο να χάσετε το κέντρο σας, καθώς χρησιμοποιείτε τις πολλές ενέργειες γύρω από σας. Αυτό συμβαίνει επίσης όταν συνδέεστε στην καρδιά και το μυαλό σας με τα ιδανικά σας για το πώς θα θέλατε η Γη να είναι και τα οράματά σας για το μέλλον.

Μπορούν να σας ανυψώσουν συχνά μέχρι πάνω από τον εαυτό σας. Στη συνέχεια, φαίνεται να υπάρχει μια διαισθητική σύνδεση με την ψυχή σας, αλλά την ίδια στιγμή, η σύνδεση δεν είναι εντελώς αβάσιμη, ενώ δεν κάνετε πλήρως σιωπή και την ακινησία που μίλησα προηγουμένως.

Μπορείτε να αδράξετε από το όραμα της νέας εποχής, μια καρδιά με επίκεντρο την ενέργεια στη Γη, και την ίδια στιγμή να είστε πολύ απογοητευμένοι, γιατί δεν συμβαίνει στη ζωή σας γρήγορα όπως εσείς επιθυμείτε, και λόγω της τόσης μεγάλης αντίστασης και αντεπίθεσης στον κόσμο. Με τον τρόπο αυτό, νιώθετε σε αντίθεση με την κοινωνία γύρω σας και φαίνεται σαν να μην ταιριάζετε με αυτόν τον κόσμο.

Παρά το γεγονός ότι οι επιθυμίες και τα συναισθήματα που έχετε, οι προαισθήσεις της νέας Γης, γεννιούνται από τη σύνδεση με την ψυχή σας, είναι σημαντικό να επιτραπεί η ενέργεια της έμπνευσης να κατεβαίνει πλήρης στο πεδίο της ενέργειας σας, το σώμα σας, και την κοιλιά σας. Αν έχετε κάποιες ιδέες σχετικά με το τι επιθυμείτε για το μέλλον, τότε αισθάνεστε αυτές τις ιδέες και την ενέργεια του μέλλοντος στην καρδιά σας. Αισθάνεστε, επίσης, τη φωτιά που ζει μέσα σας και αφήστε αυτή τη φωτιά να ανεβαίνει για να λιώσει την ενέργεια πιο σταθερά μέσα σας.

Στη συνέχεια, επιτρέψτε στην ενισχυμένη ενέργεια του μέλλοντος να κατέβει μέσα στην κοιλιά σας, τα πόδια σας και τα άκρα των ποδιών σας μέχρι να γίνει σιωπηλή και ακίνητη. Εκείνη τη στιγμή, που συνδέεστε με τη ψυχή σας, και με τα μηνύματα που λαμβάνετε από την ψυχή σας, αγγίξτε τη Γη. Στη συνέχεια, μια γειωμένη, ρεαλιστική ροή μπορεί να εξελιχτεί, και  μείνετε απόλυτα σε επαφή με τη γήινη πραγματικότητα σας, ενώ την ίδια στιγμή μπορείτε επίσης να είστε συνδεδεμένοι με την ψυχή σας. Έχετε δημιουργήσει στη συνέχεια μια γέφυρα μεταξύ των δύο.

Βλέπω πως πολλοί από εσάς Εργάτες του Φωτός έχετε εντελώς απορροφηθεί κατά καιρούς σε οράματα ενός άλλου κόσμου, ενώ την ίδια στιγμή χάνετε τη σύνδεσή σας με αυτόν τον κόσμο, εδώ και τώρα, ο οποίος δεν είναι μόνο έξω από εσάς, αλλά και μέσα σας. Θα γίνει διάσπαση, και διχοτομίες δημιουργούνται μεταξύ του φωτός και του σκότους μέσα σας και ανάμεσα σε εσάς και τον κόσμο έξω από εσάς. Αυτές οι διχοτομήσεις παράγουν τον αγώνα και την ένταση, τόσο εντός όσο και εκτός.

Τώρα είναι πρόκληση για σας πραγματικά να εγκαταλείψετε το παλιό και να καλωσορίσετε το νέο στα βάθη της επίγειας ύπαρξής σας, σε όλα τα επίπεδα: το κεφάλι, την καρδιά και την κοιλιακή χώρα. Η ψυχή σας μπορεί μόνο να ριζώσει στη Γη, αν μπορέσει να κατέβει βαθιά μέσα στην ύπαρξή σας, μέχρι το επίπεδο της κοιλιάς και της λεκάνης, που σας συνδέουν με τη Γη. Νιώστε την ειρήνη και τη σιωπή όταν φεύγετε από τις σκέψεις (ακόμα και τις ψυχικές εντυπώσεις) και όταν αφήνετε τα συναισθήματα πίσω. Απλά να είστε εκεί, να είστε ανοικτοί σε αυτό, και το νέο θα ξεδιπλωθεί χωρίς να ξέρετε το πώς. Η άφιξη της Νέας Γης, της καρδιάς με επίκεντρο τη συνείδηση ​​στη Γη, εξαρτάται από την παρουσία πολλών ανθρώπων οι οποίοι είναι αμφότερα γειωμένοι και πνευματικά έχουν εξελιχθεί. Είναι τα κανάλια.

Ευλογία σε όλους

Σχετική εικόνα

ΠΗΓΗ:

Jeshua channelled

by Pamela Kribbe

www.jeshua.net

Μετάφραση: UrantiaCenter

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright ©www.UrantiaCenter.gr"

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - ΚΑΝΑΛΙ youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1