urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Pamela channels Jeshua

ihs

Αγαπητοί φίλοι, είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά.

Είμαι εδώ μαζί σας. Δεν είμαι ορατός στα φυσικά σας μάτια, γιατί έρχομαι σε σας από ένα εσωτερικό χώρο, κατευθείαν από την καρδιά. Νιώστε την παρουσία μου.

Σας χαιρετώ όλους, ξεχωριστά. Νιώστε την κίνηση της ενέργειας μου γύρω από αυτό το δωμάτιο. Νιώστε την αγκαλιά μου, είμαι δικός σας καθώς με λαμβάνετε. Είμαστε φίλοι, είμαστε σαν τις ρίζες του ίδιου δέντρου. Είναι ο κοινός μας στόχος για μια βαθιά ρίζα σε αυτή τη Γη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα όμορφο και ισχυρό δέντρο που θα παρέχει καταφύγιο και σκιά για τους άλλους.

Θα γιορτάσουμε αυτή τη μέρα μαζί σας, και θα κάνετε έτσι τη καρδιά μου να γεμίσει με χαρά. Είμαστε μια οικογένεια, μια πνευματική οικογένεια που ξεπερνά τις ηλικίες, και η οποία δεν εξαρτάται από το χρόνο και το χώρο. Μπορείτε πάντα να αξιοποιήσετε τη κοινή πηγή μας, τις κοινές μας ρίζες, όταν χρειάζεται να το κάνετε αυτό, επειδή ξέρω και βλέπω ότι η ζωή στη Γη μπορεί να είναι μοναχική για σας. Αλλά βλέπω επίσης το μεγάλο θάρρος σας, και σας αγαπώ βαθύτατα γι 'αυτό.

Είμαι εδώ ως φίλος και αδελφός, όχι ως δάσκαλος. Δεν θέλω πλέον να είμαι ο δάσκαλος, γιατί είναι πλέον καιρός «εσείς» να σηκωθείτε και να γίνετε ένας δάσκαλος για τον εαυτό σας. Αυτή είναι η αποστολή σας σε αυτή τη ζωή. Ξέρω ότι αυτή η αποστολή φέρνει μερικές φορές τον πόνο και τη μοναξιά, αλλά όταν το πετύχετε, όταν γίνετε δάσκαλος σε αυτή τη νέα εποχή, θα σας δώσει μια βαθιά ικανοποίηση και πραγματικά θα κάνει το ταξίδι σας στη Γη πλήρες. Θα γίνετε εσείς το πιο μεγάλο δέντρο με τις ρίζες του στη Γη και φτάνοντας μέχρι τον ουρανό.

Θα παρατηρήσετεσε αυτή την εικόνα του δέντρου ότι στέκεστε μόνος. Επειδή είστε ένα τέτοιο μεγάλο δέντρο, θα πρέπει να έχετε ένα αρκετά μεγάλο χώρο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μάθετε και να δεχθείτε σε αυτή τη ζωή: ότι θα είστε εδώ στη Γη για να συμβάλετε σε μια νέα ενέργεια, και λόγω αυτού, συχνά δεν θα συμβαδίζετε με την κοινωνία. Είστε οι δημιουργοί νέων μονοπατιών, έτσι πρέπει να δημιουργηθεί χώρος για το δέντρο σας να αυξάνεται. Και όλοι θα συναντήσετε την τριβή και την αντίσταση στην ολοκλήρωση των αποστολών σας.

Ας πάμε πίσω στην παιδική σας ηλικία. Νιώστε ξανά την ομορφιά και την αγνότητα της ψυχής σας να εισέρχεται σε αυτή την ζωή. Η ψυχή σας συγχωνεύτηκε με ένα νέο σώμα. Κάνατε ένα άλμα στο σκοτάδι και το άγνωστο. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσατε ότι η ψυχή σας δεν είναι τέλεια και τελικά είναι. Με κάθε άλμα σε μια νέα ζωή παίρνει κινδύνους. Η ψυχή σας είναι μια ανοιχτή και δυναμική πραγματικότητα! Θέλει να εξερευνήσετε νέες περιοχές σε κάθε ζωή. Και η γέννηση του κάθε νέου παιδιού είναι ότι το θαύμα εκδηλώνεται.

Όταν μιλάμε με μια ευρύτερη έννοια, ένα παιδί φέρνει πάντα μια νέα ενέργεια την ανθρωπότητα. Δεν είναι μόνο ότι η ατομική ψυχή θέλει να εξερευνήσει νέα εδάφη, η ψυχή θέλει επίσης να φέρει μοναδική ενέργεια για την ανθρώπινη κοινωνία. Αλλά επειδή κάθε παιδί έχει κάτι νέο στον εαυτό του, δεν θα είναι πλήρως κατανοητό από τους γονείς ή την οικογένεια του.

Ενστικτωδώς, οι γονείς θα προσπαθήσουν να κάνουν το παιδί να προσαρμοστεί στη δική τους κοσμοθεωρία.

Το να γίνετε γονέας συχνά σας δίνει μια αίσθηση της ευθύνης, που αναμιγνύεται με το φόβο και την ανησυχία. Όταν οι άνθρωποι έχουν τα παιδιά, οι δικοί τους ψυχολογικοί μηχανισμοί επιβίωσης τους έρχονται συχνά στην επιφάνεια. Κατά μία έννοια, σκοτεινότερα μέρη τους, με το οποίο εννοώ πιο ασυνείδητα μέρη τους, έρχονται στην επιφάνεια, καθώς μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Το κάνουν ασυνείδητα αυτό - δεν γίνεται επίτηδες.

Σχετική εικόνα

Οι γονείς συχνά αναγκάζουν τα παιδιά τους σε μια δομή που νιώθουν ότι είναι σωστή και ασφαλή, και το παιδί μπορεί να χαθεί μέσα σε αυτή τη δομή. Ωστόσο, κάπου βαθιά μέσα του, το παιδί θυμάται: «Αυτό δεν είναι εγώ». Αλλά πριν το παιδί μπορεί να αντιληφθεί την πλήρη σημασία αυτής της μνήμης, θα πρέπει να αφήσει να οδηγηθεί από τη γονική δομή, ώστε να απελευθερωθεί από αυτό, και κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, το παιδί θα βιώσει βαθιά συναισθήματα της αποξένωσης, της μοναξιάς και της απόγνωσης.

Αυτή είναι κατά μία έννοια η μοίρα του κάθε ανθρώπινου παιδιού. Ως εκ τούτου, σας ζητώ να σεβαστείτε βαθιά το άλμα σε αυτή τη ζωή που η ψυχή σας έχει πάρει. Η ψυχή σας γνώριζε τους σχετικούς κινδύνους, ο κίνδυνος να χαθείτε συναισθηματικά και αποξενωθείτε από την ψυχή σας. Αν κοιτάξετε ένα παιδί, μπορεί να δείτε ένα αθώο και παιχνιδιάρικο ον, αλλά να γνωρίζετε στο βάθος το ταξίδι που συχνά προσπαθεί να διέρθει. Έχετε ένα παιδί τον εαυτό σας και σας ζητώ πλέον να συνδεθείτε με το παιδί που είναι ακόμα ζωντανό μέσα σας.

Σας ζητώ να συνδεθείτε με τον εαυτό σας, όταν ήσασταν περίπου δώδεκα χρονών, και στα πρόθυρα του να γίνετε έφηβος και να είστε ανεξάρτητοι. Απλά αφήστε μια εικόνα του εσωτερικού παιδιού σας να έρθει σε σας, και εσείς δεν χρειάζεται να θυμάστε ακριβώς τι συνέβαινε εκείνη την εποχή. Το παιδί που είστε τώρα αισθάνεται και θα δει ότι δεν είναι νέο και αθώο πια.

Έχετε απορροφήσει τα συναισθήματα και τους φόβους της οικογένειάς σας, καθώς και τις φιλοδοξίες μέσα στην οικογένεια. Προσπαθήστε τώρα να αισθανθείτε ή να δείτε πώς με αυτό θα επηρεαστεί το παιδί. Συμβολικά, μπορείτε να το δείτε ως ένα μέρος της συσκευασίας που μεταφέρεται από το παιδί στην πλάτη του, έτσι ώστε αισθάνεστε το ενεργειακό βάρος αυτού του πακέτου.

Για να αφήσει αυτό το πακέτο, μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα παιδί που μεγαλώνει είναι ότι αγαπά τους γονείς του και αισθάνεται μια βαθιά πίστη προς αυτούς. Κάθε παιδί θέλει να είναι ένας θεραπευτής με τους γονείς του. Ως εκ τούτου, θα τείνουν να μεταφέρουν τα φορτία τους για αυτό. Αγκαλιάστε αυτό το παιδί και να πείτε ότι δεν μπορεί πλέον να αφήσει να έχει αυτό το βάρος, αυτό το πακέτο.

Ένα μεγάλο μέρος της βαριάς ενέργειας η οποία δεν είναι η δική του ενέργεια, του παιδιού! Το πακέτο είναι γεμάτο φόβο, άγχος, ανησυχία, και την αρνητικότητα που πηγάζει από την ενέργεια της οικογένειας. Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτό το παιδί, και για σας, είναι να συνειδητοποιήσετε ότι είναι απαραίτητο να αφήσετε να πάει αυτό το πακέτο που θα γίνει ο πραγματικός δάσκαλος και θεραπευτής για την οικογένειά σας ή τους γονείς σας.

Μπορείτε στη συνέχεια να απαλλαγείτε από τις περιοριστικές δομές που εξακολουθούν να είναι μια λαβή σε αυτούς, και έτσι μπορείτε να τους διδάξετε, το παράδειγμα, πώς να απελευθερώσουν αυτές τις δομές.

Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ ψευδούς και αληθινής εμπιστοσύνης. Ψευδή εμπιστοσύνη εμφανίζεται όταν ενεργείτε έξω από την ενοχή, ντροπή ή φόβο. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι η οικογένειά σας θέλει να σας κρατήσει μέσα στον κύκλο επιρροής της.

Υπάρχει μια ασυνείδητη, ενστικτώδη ανάγκη να το πράξει, επειδή οι γονείς σας πρέπει να είναι «ένας από αυτούς». Υπάρχει ένα είδος κτητικότητας στη μητρότητα, που συχνά έχει γεννηθεί από το φόβο, που εκτρέφει μια ψευδή αίσθηση της εμπιστοσύνης από την πλευρά του παιδιού. Θα πρέπει να απελευθερωθούμε από αυτό το είδος της εμπιστοσύνης, και όταν το κάνετε, μπορείτε στη συνέχεια να αναπτύξετε μια πραγματική αίσθηση εμπιστοσύνης με τους γονείς και την οικογένειά σας από το επίπεδο της ψυχής.

Η αληθινή εμπιστοσύνη σημαίνει ότι θα απελευθερωθείτε από τους περιοριστικές δομές της νοοτροπίας της οικογένειάς σας. Συχνά αυτά περιορίζουν τις δομές που πάνε πίσω μερικές γενιές, και χρειάζεται πολύ θάρρος και τη σαφήνεια του νου για να αποσυνδεθείτε από αυτές τις δομές.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να αποσυνδεθείτε από αυτές όταν γίνεστε θυμωμένοι και αναστατωμένοι με την οικογένειά σας. Είναι εντάξει να είστε θυμωμένοι και αναστατωμένοι προσωρινά, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι όταν είστε σε μια τέτοια συναισθηματική κατάσταση δεν είστε ακόμη ελεύθεροι από την ενέργεια της οικογένειας της γέννησής σας.

Θα πρέπει μόνο να είστε ελεύθεροι, αν είστε σε θέση να αγκαλιάσετε πλήρως τον εαυτό σας ως ανεξάρτητο ον, και να δείτε την οικογένεια της γέννησή σας από το επίπεδο της ψυχής. Εάν αφήσετε τον εαυτό σας μέχρι το επίπεδο της ψυχής, και δείτε με τα μάτια της συμπόνιας, θα αφήσετε να φύγει ο θυμός ή ο φόβος και θα αποκτήσετε συναισθηματική απόσταση από την οικογένεια της γέννησή σας. Παραδόξως, ο χώρος που ανοίγει στη συνέχεια σας επιτρέπει να τους αγαπάτε με ένα πολύ πιο ανεξάρτητο αλλά πραγματικά τρόπο εμπιστοσύνης.

Θα ήθελα για να σας εντυπωσιάσω να πω «ότι η αγάπη από την ψυχή δεν είναι συναισθηματική αγάπη». Όταν φτάσετε έξω από το επίπεδο της ψυχής, μπορείτε να αντιληφθείτε ότι υπάρχει μια απόσταση ανάμεσα σε εσάς και την οικογένειά γέννησή σας, που δεν μπορεί εύκολα να γεφυρωθεί.

Αλλά δεν ενοχλείστε από αυτό πια, και να το δεχτείτε, γιατί πραγματικά το αφήσατε να φύγει. Μπορείτε να τιμάτε και να σέβεστε τους βιολογικούς γονείς σας, και όμως να διατηρείτε πολύ σαφή όρια σε σχέση με αυτούς. Αυτή είναι η διαδρομή που πολλοί από σας εργάτες του φωτός πρέπει να ακολουθήσετε.

Σας καλώ να εξετάσετε τώρα το παιδί δώδεκα ετών μέσα σας, μετά την απελευθέρωση από το πακέτο (το οικογενειακό). Όταν η συσκευασία έχει φύγει, πώς εσείς, ως αυτό το νεαρό άτομο, αισθάνεστε; Αισθάνεστε ανακούφιση ή μια αίσθηση της χαράς; Ο εαυτός σας επιστρέφει σπίτι.

Σας καλώ, όπως είστε αυτό το παιδί δώδεκα ετών, να δείτε έναν οδηγό που έρχεται προς το μέρος σας. Ο οδηγός σας πλησιάζει είναι μεγαλύτερος από ό, τι είστε και παίρνει το χέρι σας. Ο οδηγός αυτός αποτελεί ένα πνευματικό γονέα σας και η ενέργειά του είναι πολύ διαφορετική από τις περιοριστικές δομές της οικογένειας γέννησής σας.

Νιώστε πώς αυτός ο οδηγός σας καλωσορίζει. Αυτός ο οδηγός αναγνωρίζει τη νέα ενέργεια μέσα σας που θέλετε να φέρετε στη Γη. Αυτός ο οδηγός θέλει να σας καλέσει να εκφράσετε την ενέργεια της ψυχής σας. Νιώστε την ενέργεια και την υποστήριξη αυτού του οδηγού, ο οποίος είναι μέρος της πνευματικής οικογένειάς σας, της οικογένειας ψυχής σας.

Αυτός ο οδηγός σας ενθαρρύνει να κάνετε κάτι συγκεκριμένο με τη ζωή σας. Τι είναι αυτό τώρα που θέλει να εκφράσει και να βιώσει από εσάς; Η Μοναδική ενέργεια της ψυχή σας χρειάζεται εδώ στη Γη. Κάθε νέα γενιά έχει ως στόχο να φέρει (την ανθρωπότητα) σε ένα νέο είδος συνείδησης.

Θέλω να τελειώσω λέγοντας λίγα λόγια για την νεότερη γενιά σήμερα στη Γη. Βλέπετε τώρα μια νέα γενιά παιδιών που είναι πάρα πολύ με το ένα πόδι στη νέα ενέργεια της καρδιάς στη Γη. Συχνά, γεννιούνται με γονείς που έχουν συνείδηση ​​και γνωρίζουν, αλλά αυτοί οι γονείς δεν μπορούν να εξακολουθούν να γνωρίζουν πώς να χειριστούν τη νέα ενέργεια και την ευαισθησία των παιδιών αυτών, που δεν ταιριάζουν στα απομεινάρια των παλαιών δομών.

Είστε αυτοί που έχουν ανοίξει και κατεδαφίζουν τις παλιές δομές, αλλά τα νέα παιδιά είναι συχνά εντελώς έξω από τις δομές αυτές και αυτό δημιουργεί προβλήματα σε παραδοσιακούς τομείς, όπως είναι το σχολείο και η εργασία.

Η πιο σημαντική συμβουλή που θα ήθελα να δώσω στους γονείς σε αυτή την εποχή, είναι να ακούσετε τις ψυχές των παιδιών σας. Μπορείτε να παρατηρήσετε ότι συμπεριφέρονται παράξενα ή δεν είναι καλά προσαρμοσμένα σε αυτό το εξαιρετικά δομημένο περιβάλλον;

Συχνά έχουν αυτο επίγνωση και διαισθητικά ξέρουν τι θέλουν, ακόμη και αν δεν μπορούν να το εκφράσουν με λόγια. Κοιτάξτε πέρα ​​από την ατομική ή «κακή» συμπεριφορά τους και να συνδεθείτε μαζί τους στο επίπεδο των ψυχών τους, όπου θα είστε ίσοι, και όπου μπορούν να είναι ο δάσκαλός σας, αντί της κόρης σας.

Στο μυαλό και τις καρδιές τους μεταφέρουν τη φλόγα του φωτός, ένα νέο είδος της ενέργειας, και που χρειάζονται τη βοήθειά σας για να είναι σε θέση να διοχετεύσουν την ενέργειά τους στην ανθρώπινη κοινωνία. Θα πρέπει να τους βοηθήσετε να εκφράσουν και να εκδηλώσουν τη μοναδική ενέργεια τους πάνω στη Γη με νέους και ευέλικτους τρόπους. Η αληθινή έννοια της πατρότητας είναι να διατηρηθεί από την παράδοση ό, τι είναι καλό και σοφό, και την ίδια στιγμή να είναι πλήρως ανοικτή σε κάτι καινούργιο, έτσι ώστε να είναι ανοικτή για τη σοφία της ψυχής των παιδιών σας. Μπορούν να είναι πνευματικά μπροστά σας.

Ευλογία σε όλους

Jeshua channelled

by Pamela Kribbe

Μετάφραση:

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright © www.urantiacenter.gr“.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1