urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

Αποτέλεσμα εικόνας για ο ιησούσ από τη ναζαρέτ

Jeshua channelled

by Pamela Kribbe

Αγαπητοί φίλοι, Έχω έρθει σήμερα για να μιλήσω με όλους σας.

Eίστε τόσο καλά γνωστοί σε μένα! Δεν ξέρετε πόσο καλά σας γνωρίζω. Είμαι συχνά μαζί σας, γιατί η καρδιά μου είναι συνδεδεμένη με εσάς. Βλέπω τον πόνο σας! Γίνομαι μάρτυρας της χαρά σας, των ανησυχιών σας, της ταλαιπωρίας σας. Και θα ήθελα τόσο πολύ να σας πω για τη δύναμη που κατοικεί μέσα σας. Η δύναμη της συνείδησής σας. Η δύναμη της ύπαρξής σας. Η δύναμη της ψυχής σας.

Πολύ συχνά ακόμα ψάχνετε. Πάντα και πάλι, ψάχνετε για λύσεις από τον εξωτερικό εαυτό σας. Αλλά, όπως μεταφέρετε αυτές τις λύσεις στον εαυτό σας, έχουν ήδη αρχίσει να εξαερώνονται μακριά. Υλοποιήστε ότι εσείς είστε το κέντρο της ύπαρξής σας, ο ήλιος του δικού σας σύμπαντος. Η κατεύθυνση της συνείδησής σας και αυτό που θα αποφασίσετε είναι εναρμονισμένο με το πώς αισθάνεστε, πώς σκέφτεστε, πώς ενεργείτε.   

Από βαθιά μέσα στον εαυτό σας, κατευθύνετε αυτά τα πράγματα, όπως ένας ήλιος κατευθύνει τις ακτίνες του προς τα έξω. Αν πιστεύετε ότι υπάρχουν πτυχές του εαυτού σας που αυτός ο ήλιος δεν θα πρέπει να λάμψει το φως του και ότι υπάρχουν μέρη όπου δεν θα πρέπει να λάμψει, ότι υπάρχουν πράγματα που δεν πρέπει να ζεσταθούν με τις ακτίνες του, τότε όλοι και όλα που θα συναντήσετε γύρω σας θα επιβεβαιώσουν αυτές τις πεποιθήσεις.

Κατά τον ίδιο τρόπο, η βοήθεια ή συμβουλή κάποιου άλλου είναι δυνατή μόνο αν επιτρέψει ο δικός σας ήλιος να λάμψει το φως του στην πτυχή στην οποία χρειάζεστε βοήθεια. Είναι πάντα η απόφασή σας να θέσετε το θέμα στο φως και να ανοίξετε την πόρτα. Δεν υπάρχει κανένας άλλος που μπορεί να σας αναγκάσει να το κάνετε αυτό. Γι 'αυτό κανείς δεν μπορεί να σας βοηθήσει, αν δεν επιτρέψετε στον εαυτό σας να βοηθήσει. (Αυτό ισχύει και για επίγεια βοήθεια καθώς και βοήθεια από την πλευρά μας.)

Οι καταδικαστικές αποφάσεις είναι ζωντανές μέσα σας που σας κάνουν να νομίζετε ότι δεν διαθέτετε τη δύναμη να βρείτε τον δικό σας τρόπο, να αισθανθείτε το πεπρωμένο σας και πάλι. Αυτές οι πεποιθήσεις είναι που συνδέθηκαν με ένα παρελθόν στο οποίο εσείς οι ίδιοι χαθήκατε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Μιλώ συγκεκριμένα για το παρελθόν, εδώ στη γη, ένα παρελθόν από τις πολλές επίγειες ζωές στις οποίες βιώσατε πολύ σκοτάδι.

Αυτή η ιστορία δεν έχει νόημα. Πρόκειται για μια ιστορία στην οποία ήσασταν αντιμέτωποι με πολύ φόβο και η οποία επισκίασε τον εσωτερικό σας ήλιο. Αλλά τώρα είστε όλοι αργά σε αφύπνιση. Μέρη σας είναι ήδη υπό το φως και πάλι, αλλά υπάρχουν επίσης πολλές πτυχές που είναι ακόμα στο σκοτάδι, επισκιάζονται από το φόβο και την ανασφάλεια για τους εαυτούς σας.

Μπορείτε να συγκρίνετε αυτό το εσωτερικό σκοτάδι με ένα παιδί που είναι χαμένο. Ένα μέρος της ψυχής σας είναι ένα χαμένο παιδί. Έχει χάσει το δρόμο του σε ένα παρελθόν του πόνου. Όμως το παρελθόν δεν είναι ένα στατικό πράγμα. Ο χρόνος είναι σε κάποιο βαθμό μια ψευδαίσθηση. Τίποτα δεν έχει χαθεί ανεπιστρεπτί στο χρόνο. Δεν υπάρχουν εφάπαξ κλειστές πόρτες. Το χαμένο παιδί μέσα σας το οποίο είναι κατακερματισμένο στο παρελθόν, μπορεί να βρεθεί και να θεραπευτεί. Είστε γονέας του, είστε αυτός που έφτιαξε με αγάπη αυτό το παιδί, ο οποίος μπορεί να το ζεστάνει και να το φέρει πίσω στη ζωή.

Και με τη ζωή, εννοώ πραγματικά να ζεις. Έχετε ξεχάσει πώς να ζείτε. Είστε πολύ καλοί στην επιβίωση, αλλά η πραγματική διαβίωση είναι πολύ πιο αιθερική, εμπνέει και είναι ευτυχισμένη.

Είναι ακριβώς το μέρος σας που είναι η καλύτερη θέση για να γίνει αυτό, το παιδί μέσα σας που έχει χαθεί. Χάθηκε στις σκιές του παρελθόντος, σε μια συσσώρευση των γεγονότων που είχατε τραυματισμό στη συνείδησή σας. Σε όλες τις φορές που είχατε ενσαρκωθεί εδώ στη γη, στο επίπεδο της ψυχής που είχατε αναπτυχθεί όπως κάνουν τα παιδιά μέχρι την ενηλικίωση.

Υπό αυτή την έννοια ήρθατε στη γη, όπως τα παιδιά, δημιουργήσατε πολλές εμπειρίες δικές σας και δημιουργήσατε πολλές εμπειρίες που δεν κατανοούσατε πλήρως. Τώρα φτάνουμε στο τέλος ενός ορισμένου σταδίου της ιστορία σας, ενός ορισμένου κύκλου της ανάπτυξή σας, και είναι καιρός να υψωθείτε πάνω από τις εμπειρίες που δεν έχετε κατανοήσει: να υψωθείτε στο επίπεδο του γονέα. Είναι πλέον καιρός να είστε ο πατέρας και η μητέρα του δικού σας παιδιού. Και αυτό είναι «αυτό που είμαι» υπενθυμίζοντας με τα λεγόμενά σας για τη δύναμη της συνείδησής σας: η δύναμη μέσα σας για να υψωθείτε πάνω από το πληγωμένο εσωτερικό παιδί.

Αποτέλεσμα εικόνας για Το εσωτερικό παιδί

Το εσωτερικό παιδί σας είναι θύμα των πολλών εμπειριών που δεν έχουν κατανοηθεί. Σας λέω ότι η βαθύτερη εσωτερική πληγή σας μπορεί καλύτερα να συγκριθεί με την συναισθηματική κατάσταση ενός εγκαταλελειμμένου παιδιού. Είναι ένα παιδί που έχει κατά κάποιο τρόπο διαχωριστεί από την ασφάλεια και την αγκαλιά αγάπης της Εστίας και δεν ξέρει γιατί και για ποιο λόγο.

Σε σας υπάρχει ένα παιδί που αισθάνεται ότι εγκαταλείφθηκε και είναι φοβισμένο και ότι δεν έχει το πλαίσιο αναφοράς για να είναι σε θέση να το κατανοήσει. Αυτός ο πόνος σχετίζεται πίσω σε ένα πολύ μακρινό σημείο στο χρόνο, μια στιγμή που αναχωρήσατε από το Θεό-από την κατάσταση ενότητας και ξεκινήσατε το ταξίδι σας ως μεμονωμένες ψυχές. (Αυτό θα πρέπει να διευκρινιστεί στην επόμενη ανώτερη επικοινωνία: «Ο πόνος της κοσμικής γέννας».)

Σε κάποιο σημείο θα καταλάβετε ότι αυτό το ταξίδι ήταν δική σας επιλογή και μια πράξη δημιουργίας και ήταν πραγματικά θεϊκό. Το βαθύ πόνο τον αισθανθήκατε όταν ξεκινήσατε το ταξίδι σας μόνοι, το ταξίδι της εμπειρίας σας, αυτός ο βαθύς πόνος ήταν ταυτόχρονα μια μεγάλη πράξη της δημιουργίας. Επειδή αποσυνδέσατε τους εαυτούς σας σαν ψυχές από το μεγάλο σύνολο, από τον Πατέρα-Μητέρα-Θεό, επιτρέποντας στους εαυτούς σας να ανακαλύψουν πολλά, να βιώσουν και να αισθανθούν πολλά πράγματα.

Στο παρόν στάδιο του ταξιδιού σας, όπου υπάρχει ακόμη πολύ εσωτερικός πόνος, είναι δύσκολο να δείτε ποια είναι η απόλυτη έννοια της μακρινής επιστροφής στην Εστία. Αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είστε θαυμάσια όντα του φωτός, με μεγάλο θάρρος και μεγάλη εμπιστοσύνη στον δημιουργό, αλλιώς ποτέ δεν θα είχατε ξεκινήσει αυτό το ταξίδι.

Αυτό που θα ήθελα να σας υπενθυμίσω είναι η σπίθα του φωτός μέσα σας, το θάρρος και η δημιουργικότητα σας. Νιώστε τη σπίθα και πάλι μέσα στην καρδιά σας και επανασυνδεθείτε με αυτήν. Να ξέρετε ότι έχετε τη δύναμη να αφήσετε το παιδί μέσα σας να επιστρέψει στη ζωή και πάλι και αφήστε το να τραγουδήσει και να παίξει. Κοιτώντας προς το εσωτερικό σκοτάδι σας, όπως το κάλεσμα ενός χαμένου παιδιού, σας προσφέρουμε μια προοπτική που σας προσκαλεί να τιμάτε και να αγαπάτε τον εαυτό σας ως γονέας που πραγματικά είστε.

Στην αρχή του ταξιδιού σας ως ψυχή, ήταν που επιφορτιστήκατε με ένα χαμένο και εγκαταλειμμένο παιδί, αφημένο μόνο του στο σκοτάδι. Ήταν πρόκληση για σας να ασχοληθείτε με αυτό το συναισθηματικό κομμάτι του εαυτού σας. Αυτό το μέρος σας αντιπροσωπεύει τη πιο ζωτική και «ακατέργαστη» πτυχή σας, την ουσία της ίδιας της ζωής.

Στο τέλος του ταξιδιού σας, στο τέλος αυτού του κύκλου των ζωών, θα κρατήσετε το χέρι του εσωτερικού παιδιού σας και θα το δείτε πώς θα ακτινοβολεί τη χαρά, την ευχαρίστηση και την εμπνευσμένη συνείδηση ​​σας.

Θα αισθάνεστε ασφαλείς και πάλι και θα πρέπει ως εκ τούτου να δείτε τον αληθινό θησαυρό: την ικανότητά σας να αισθάνεστε έντονα και να ζείτε τη ζωή στο έπακρο.

Τι χρειάζεται για να φτάσετε εκεί είναι να είστε ένας ώριμος ο ποιος θα το πάρει από το χέρι και θα το αγαπάτε αυτό και θα το εμπνεύσετε με την εμπιστοσύνη. Και αυτή είναι η αποστολή σας: να είστε ο θεματοφύλακας του παιδιού μέσα σας.

Αυτό το παιδί έχει προκαλέσει τον πόνο, ήταν ο φορέας των συναισθηματικών τραυμάτων σας, αλλά την ίδια στιγμή κατέχετε τη μεγαλύτερη υπόσχεση: να είστε οι πιο βαθιές πηγές για την αγάπη, τη χαρά και τη δημιουργικότητα.

Έχει έρθει η ώρα. Σε αυτό το σημείο στην ιστορία σας, είναι ο χρόνος για να συγκεντρωσετε και να ενσωματώσετε τα χαμένα μέρη του εαυτού σας. Είναι καιρός να γίνετε ο κεντρικός ήλιος που είστε. Κατά την επανάκτηση της εξουσίας της συνείδησής σας, απλά δεν επιστρέφετε στο «πώς ήταν τα πράγματα πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας».

Δημιουργείτε μια νέα πραγματικότητα ή το επίπεδο της συνείδησης συνολικά. Αναγνωρίζοντας τη θεότητά σας αισθάνεστε σαν να έρχεστε στην Εστία!

Ξυπνάτε τις παλιές σας αναμνήσεις από μια μακάρια ενότητα και αρμονία που κάποτε γνωρίζατε. Τώρα, όμως, για πρώτη φορά, θα γεννήσετε αυτή την έννοια της ενότητας καθαρά από τη συνείδησή σας, ενώ είστε στην υλική πραγματικότητα. Θα ενσωματώσετε τον Θεό επί της γης. Θα επιστρέψετε στη θεία ουσία σας, «χωρίς να εγκαταλείψετε την προσωπικότητά σας και τη υλική σας μορφή».

Αυτό είναι το θαύμα της νέας εποχής: «να είστε ένα και ως μία, να είστε μια μοναδική και ατομική συνείδηση ​​και την ίδια στιγμή να είστε ένα και να συνδεθείτε με το σύνολο».

Ευλογία σε όλους

Jeshua channelled

by Pamela Kribbe

Μετάφραση:

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

 και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

 “Copyright © www.urantiacenter.gr“.

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός