urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

Αποτέλεσμα εικόνας για ιησούσ από την ναζαρετ

Jeshua  channeled

by  Pamela  Kribbe

Στα προηγούμενα κεφάλαια της Σειράς «οι Εργάτες του Φωτός», είχαμε πει μια χρονολογική αφήγηση που περιγράφει περισσότερο ή λιγότερο την ιστορία και την εσωτερική εξέλιξη της ψυχής των Εργατών του Φωτός. Αυτή η ιστορία μπορεί να σας δώσει την εντύπωση ότι θα αναπτυχθεί «χρονικά» από το σημείο Α στο σημείο Β, από το σκοτάδι στο φως, από την άγνοια στη σοφία. Και κατ’ ορισμένους τρόπους, αυτό ισχύει.

Ωστόσο, σε αυτό το τελευταίο κεφάλαιο, θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας σε μια διαφορετική προοπτική, ένα διαφορετικό τρόπο να βλέπετε τον εαυτό σας, μια προοπτική που σας ανυψώνει έξω από τον χρόνο, έξω από τη συγκεκριμένη ιστορία, και σας εξοικειώνει με τη διαχρονική ύπαρξή σας, με άλλες λέξεις με τον πολυδιαστατικό χαρακτήρα σας.

Υπάρχει ένα μέρος του εαυτού σας που είναι εντελώς ανεξάρτητο από τον χώρο και χρόνο. Αυτό το μέρος είναι ελεύθερο ανά πάσα στιγμή να εισέρθει σε οποιαδήποτε διάσταση ή στην περιοχή των εμπειριών που επιθυμεί. Είναι ελεύθερο να επιλέξει το σκοτάδι ή το φως ανά πάσα στιγμή.

Από την γήινη οπτική γωνία σας, θα ταξιδέψετε από το σημείο Α στο σημείο Β με γραμμικό τρόπο. Για παράδειγμα, μπορείτε να ταξιδέψετε βήμα προς βήμα, μέσα από τα τέσσερα στάδια της εσωτερικής εξέλιξης που συζητήσαμε.

Από μια άχρονη, πολυδιάστατη προοπτική, όμως, ο πραγματικός εαυτός σας δεν εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου, είναι αυτός που βιώνει την εξέλιξη. Ο πραγματικός εαυτός σας δεν «χρειάζεται» να εξελιχθεί. Επιτρέπει την εμπειρία αυτή με την ελεύθερη επιλογή του. Η επιλογή αυτή υπαγορεύεται από μια βαθιά γνώση της μεγάλης αξίας της εμπειρίας που βιώνει στη δυαδικότητα.

Από την οπτική γωνία του διαχρονικού, του πνευματικού εαυτού σας, είστε ανά πάσα στιγμή, ελεύθεροι να βιώσετε την εμπειρία σε οποιοδήποτε σημείο στη γραμμή από το Α στο Β στο Z και πέρα​​. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε οποιαδήποτε πραγματικότητα της συνείδησης για τον εαυτό σας, ανά πάσα στιγμή, και η ιδέα ότι είστε κολλημένοι σε ένα ορισμένο στάδιο της εσωτερικής εξέλιξης είναι τελικά απλώς μια ψευδαίσθηση.

Ο λόγος που θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σας σε αυτή την προοπτική είναι ότι μπορεί να σας βοηθήσει να σπάσουν τα εσωτερικά σας εμπόδια. Μπορεί να σας βοηθήσει να άρουν το πέπλο της ψευδαίσθησης και να έρθετε σε άμεση επαφή με τον δικό σας Φωτεινό Εαυτό: «την ενέργεια του αγγέλου που πραγματικά είστε».

Για να κατανοήσετε αυτό ως μια πραγματική προοπτική από την οποία θα δείτε τον εαυτό σας, θα πρέπει να επεκταθώ λίγο στην έννοια του χρόνου.

O Χρόνος

Αποτέλεσμα εικόνας για Χρόνος

Στο υψηλότερο επίπεδο της ενότητας, δεν υπάρχει χρόνος. Αυτό είναι το επίπεδο του Πνεύματος, ο Θεός, η αγνή ενέργεια της Ύπαρξης (Ολότητας). Σε αυτό το επίπεδο, δεν υπάρχει εξέλιξη, δεν είναι «να γίνει», αλλά μόνο «να είναι».

Στο χαμηλότερο επίπεδο της ενότητας, στην οποία ο διαχωρισμός βιώνεται σαν η καλύτερη επίδοσή της εμπειρίας, χρησιμοποιείται μία κοιλότητα, στη γραμμική έννοια του χρόνου. Με τον όρο «κοιλότητα» θέλω να πω την επιστημονική, αφηρημένη έννοια του χρόνου που είναι εντελώς άνευ υποκειμενικότητας και νιώθετε το περιεχόμενο. Ο χρόνος με την έννοια αυτή είναι μια αντικειμενική κατασκευή έξω από σας. Ο χρόνος είναι κάτι πάνω από τις εμπειρίες σας, όπως ένα εξωτερικό πλαίσιο.

Ένα «βιογραφικό σημείωμα», για παράδειγμα, που μπορείτε να στείλετε όταν κάνετε αίτηση για θέσεις εργασίας, συχνά αποτελείται από την δημιουργία ενός χρονολογίου των γεγονότων. Σε αυτό το έτος έκανα αυτό, κατά το έτος που αποφοίτησα από το σχολείο, κλπ. Μπορείτε να τονίσετε την ορατή, εξωτερική πλευρά των πραγμάτων. Η εσωτερική πλευρά των πραγμάτων - το κίνητρο, η έννοια, η υποκειμενικότητα - μένει έξω.

Σχετικά με τα ενεργειακά επίπεδα μεταξύ της ενότητας και του διαχωρισμού, ο χρόνος είναι μια πραγματικότητα η οποία «μεταβάλλεται» με την εμπειρία σας. Ο χρόνος είναι μια βιωματική αντίληψη: ένας τρόπος να μοιράζεστε την εμπειρία. Σε αυτά τα επίπεδα, δεν υπάρχει χρόνος, αλλά αυτό δεν είναι κάτι ανεξάρτητο ή εξωτερικό με τις εμπειρίες σας.

Για παράδειγμα, στα αστρικά επίπεδα όπου μπορείτε να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια του ύπνου, αλλά και μετά το θάνατό σας, δεν υπάρχει «ρολόι». Ο Χρόνος του ρολογιού είναι η ύψιστη προσπάθεια να διαχωριστούν ο χρόνος από την υποκειμενικότητα, δηλαδή από σας και τις εμπειρίες σας. Είναι μια μεγάλη ψευδαίσθηση. Στο αστρικό επίπεδο, ο χρόνος είναι ο «ρυθμός των εμπειριών σας».

Μερικές φορές αναπαύεστε, τώρα θα συναντήσετε κάποιον, τότε θα μελετήσει για τον εαυτό σας, κλπ. Το σημείο στο οποίο τελειώνει μια σκηνή και μια άλλη αρχίζει δεν καθορίζεται από την ώρα του ρολογιού - κάτι εξωτερικό - αλλά από την εσωτερική ροή των συναισθημάτων σας, από ό, τι φαίνεται φυσικό σε εσάς.

Αυτή η φυσική αίσθηση του χρόνου ή ο ρυθμός μπορεί να είναι μέρος της ζωής της γης πάρα πολύ. Η υποκειμενικότητα του χρόνου, δηλαδή το γεγονός ότι ο χρόνος μπορεί να βιώνεται διαφορετικά σε διάφορες περιστάσεις, είναι γνωστό σε όλους σας. Λέτε ότι «ο χρόνος κυλά» όταν είστε σε διασκέδαση, ενώ ο χρόνος μοιάζει να σταματάει όταν είστε στην αίθουσα αναμονής στον οδοντίατρο ή σε μια γραμμή στο σούπερ μάρκετ.

Τώρα ο σκεπτικιστής μέσα σας μπορεί να πει: ο χρόνος γίνεται αντιληπτός να κινείται αργά όταν οι περιστάσεις είναι αρνητικές, ενώ ο χρόνος φαίνεται να πηγαίνει πιο γρήγορα, όταν οι περιστάσεις είναι θετικές. Αλλά ο χρόνος είναι πάντα ο ίδιος, περνά με τον ίδιο άκαμπτο τρόπο, ωστόσο βιώνουμε πράγματα.

Αυτό είναι το «αντικειμενικό πλαίσιο» η έννοια του χρόνου, που ονομάζεται επίσης η γραμμική έννοια του χρόνου. Απορρέει από μια ορθολογιστική, επιστημονική προσέγγιση για την ώρα.

Αλλά φανταστείτε ότι δεν υπήρχαν ρολόγια, δεν υπάρχει μέρα και νύχτα, δεν υπάρχουν φυσικές επιρροές, όπως ο ήλιος, το φεγγάρι και οι παλίρροιες, με τις οποίες να μετράτε το χρόνο. Στη συνέχεια, μπορείτε να στηρίζεστε μόνο στη δική σας υποκειμενική αίσθηση του χρόνου.

Η αντικειμενική μέτρηση του χρόνου σας - το ρολόι - δεν βασίζεται πραγματικά σε κάτι εξωτερικό! Είναι το προϊόν του ανθρώπινου νου που επιθυμεί να διαιρέσει και να ταξινομήσει. Το ανθρώπινο μυαλό έχει αντληθεί κάποια τάξη των πραγμάτων από τα φυσικά φαινόμενα στη γη. Όμως, «ο χρόνος από μόνος του» ανεξάρτητα του ανθρώπινου παράγοντα, δεν υπάρχει. Είναι μια ψευδαίσθηση που είναι το προϊόν ενός τύπου συνείδησης που εμπίπτει στο πεδίο με την πεποίθηση του διαχωρισμού.

Ο χρόνος είναι ουσιαστικά υποκειμενικός. Ο χρόνος είναι ένας τρόπος να μοιράζεται η εμπειρία με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να δημιουργείται νόημα από αυτό. Για παράδειγμα, μπορείτε να πείτε σε κάποιον: «αυτός είναι μια παλιά ψυχή». Εννοείτε πραγματικά τον αριθμό των ετών ή ζωών όταν αναφέρεστε στην ηλικία του; Ή εννοείτε με τον όρο «παλιά» ότι εκφράζει ορισμένες ιδιότητες, όπως την σοφία, την ισορροπία και την ηρεμία, και όχι μια ορισμένη ποσότητα του χρόνου; Η αναφορά στο χρόνο στη φράση «παλιά ψυχή» είναι πραγματικά μια αναφορά στην εμπειρία.

Ο χρόνος με την πλήρη έννοια της λέξης είναι η «δυναμική να γίνει» στο εσωτερικό επίπεδο. Μπορεί να είναι μια χρήσιμη έννοια στο βαθμό που σας βοηθά να εκφράσετε το φυσιολογικό ρυθμό ή τη ροή των πραγμάτων. Αλλά όταν σχεδιάστηκε είχε ως στόχο κάτι, που στέκεται πέρα και πάνω από σας, που τείνει να σας περιορίζει και να σας αποσπά την προσοχή.

Δεν περιορίζεται σε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Δεν είναι μια γραμμική ύπαρξη. Υπάρχουν επίπεδα της ύπαρξής σας που είναι έξω από το πλαίσιο του χρόνου που σήμερα βιώνετε. Είναι αυτή η πτυχή του εαυτού σας, δηλαδή ο πολυδιάστατος χαρακτήρα σας, στο οποίο θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας σήμερα.

H Πολυδιαστασιακότητα

Αποτέλεσμα εικόνας για H Πολυδιαστασιακότητα

Σύμφωνα με τη γραμμική αντίληψη του χρόνου, δεν μπορείτε να είστε παρόντες σε περισσότερα από ένα μέρος ταυτόχρονα. Με το «εσύ», η γραμμική έννοια αναφέρεται στο σώμα σας, το μυαλό σας και τη συνείδησή σας που είναι κάπως δεμένα στο σώμα / μυαλό σας. (Η επιστήμη δεν μπορεί να εξηγήσει ακόμη πώς ακριβώς το σώμα και η συνείδηση ​​είναι «δεμένα», αλλά αυτό προσδιορίζεται - γενικά - ότι η συνείδηση ​​δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς ένα φυσικό σώμα.)

Σύμφωνα με την «πλήρη», υποκειμενική έννοια του χρόνου, είστε παρόντες όπου η συνείδησή σας κατοικεί. Όπου και αν είστε, στο χρόνο και τον τόπο, καθορίζεστε από το επίκεντρο της συνείδησής σας, όχι από τη θέση του σώματός σας.

Για παράδειγμα: είστε στο σταθμό, περιμένοντας το τρένο σας να φτάσει. Θα πάρει κάποιο χρόνο ακόμα, έτσι απλά κάθεστε και κοιτάζετε για λίγο απαρατήρητος μπαίνετε σε μια ελαφρώς αλλαγμένη κατάσταση της συνείδησης. Μπορείτε τώρα να σκέφτεστε κάποιον που μιλούσατε χθες. Ξαναθυμάστε την συνομιλία εύκολα και θυμάστε έντονα το πώς είχατε επηρεαστεί. Ξαναζείτε ορισμένες πτυχές αυτής της συζήτησης, αντλώντας την Τώρα στιγμή σας από το παρελθόν.

Αυτό που πραγματικά κάνετε εδώ είναι ότι μπορείτε να ταξιδέψετε στο παρελθόν και να επισκεφθείτε τις ενέργειες εκείνης της στιγμής και πάλι. Τώρα η ενέργεια σας αλληλεπιδρά με την ενέργεια του παρελθόντος, δημιουργώντας πιθανές αλλαγές στην εμπειρία σας από εκείνη τη στιγμή και μεταβάλλοντας έτσι το παρελθόν.

Μεταβάλλοντας το παρελθόν δεν σημαίνει ότι θα τροποποιήσετε οποιαδήποτε φυσικά γεγονότα, αλλά τα επικαλύπτετε με μια διαφορετική ερμηνεία ή προοπτική. Μεταβάλλοντας αισθητά το περιεχόμενο κάποιου γεγονότος του παρελθόντος, ωστόσο, κατά μία έννοια αλλάζετε την εκδήλωση για σας.

Απλά σκεφτείτε αυτό το παράδειγμα.

Είχατε μια συνομιλία με κάποιον, ο οποίος προσεβλήθη πραγματικά από μια παρατήρηση σας που δεν είχατε καμία πρόθεση καθόλου να τον κριτικάρετε σε τίποτα. Το άλλο πρόσωπο που μιλούσατε άρχισε να σας επιπλήττει και στη συνέχεια αποχώρησε. Τώρα αισθανθήκατε με τη σειρά σας προσβεβλημένος, αισθανθήκατε παρεξηγημένος, θυμωμένος και σοκαρισμένος ταυτόχρονα. Αφού φτάσετε στο σπίτι σας αισθανθήκατε προβληματισμένος για μερικές ώρες, αλλά τότε το αφήσατε να φύγει και είχατε έναν καλό ύπνο το βράδυ.

Το επόμενο πρωί στο σταθμό του τρένου, καθώς περιμένατε για το τρένο σας θυμηθήκατε ξαφνικά αυτή την παράξενη συνομιλία, όπου τα πράγματα πήγαν στραβά τόσο απροσδόκητα.

Τώρα βλέπετε το θέμα από μια διαφορετική οπτική γωνία και ξαφνικά συνειδητοποιείτε γιατί ο άνθρωπος αισθάνθηκε τόσο προσβεβλημένος από την παρατήρησή σας.

Θυμάστε κάποια στοιχεία για το παρελθόν του που απλά είχατε ξεχάσει πριν κάνετε αυτή τη συζήτηση.

Μπορείτε τώρα να δείτε την συναισθηματική αντίδραση του σε ένα εντελώς διαφορετικό φως, ιδίως σε ότι δεν έχει τίποτα να κάνει με εσάς. Δεν ήσασταν εσείς που προκαλέσατε τον πόνο! Ένας παλιός πόνος μόνο μέσα του το προκάλεσε. Η προοπτική αυτή θέτει σε κίνηση μια διαφορετική συναισθηματική αντίδραση μέσα σας. Αισθάνεστε ένα αίσθημα ανακούφισης, γνωρίζετε και ναι ... συγχωρείτε. «Ω, βλέπω ... τώρα καταλαβαίνω ... τον φτωχό συνάνθρωπο μας».

Εκείνη τη στιγμή, δημιουργείτε εκ νέου το παρελθόν. Το επικαλύπτετε με μια διαφορετική ερμηνεία των γεγονότων, η οποία αντικαθιστά την αρχική απόκρισή σας. Για να είμαστε σαφείς, αυτό δεν σημαίνει ότι η αρχική απόκριση δεν έλαβε χώρα, αλλά ότι οι ενέργειες του θυμού, του σοκ και οι παρεξηγήσεις έχουν μετατραπεί σε κατανόηση και συγχώρεση. Μια «πνευματική αλχημεία» έλαβε χώρα από την αλληλεπίδραση μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος.

Πραγματικά, τα φυσικά γεγονότα δεν είναι τόσο σημαντικά. Είναι το περιεχόμενο της αίσθησης μιας κατάστασης, η ενεργητική αντίδρασή σας σε αυτό, που διαμορφώνει πραγματικά τη ζωή σας και την πραγματικότητά σας. Ως εκ τούτου μπορούμε δικαίως να πούμε ότι πορείτε να αλλάξετε το παρελθόν με το ταξίδι σας μέσα στο χρόνο με τις παρελθούσες ενέργειες οι οποίες εξακολουθούν να χρειάζονται ανάλυση.

Ενώ κάθεστε στο σταθμό πραγματοποιώντας το ταξίδι σας στο χρόνο, υπάρχει κάποια στιβάδα της συνείδησης σας, που εξακολουθεί να είναι ακόμη παρούσα στο σώμα σας. Μπορείτε να αισθανθείτε «στο πίσω μέρος του μυαλού σας» όταν τα χέρια σας γίνονται όλο και πιο κρύα, ή όταν κάποιοι νεαροί πίσω μιλάνε δυνατά.

Η συνείδηση ​​είναι σε θέση να χωριστεί. Μπορεί να είναι σε διαφορετικές θέσεις κατά την ίδια στιγμή, πράγμα που σημαίνει ότι η συνείδηση ​​μπορεί να κατοικεί σε διαφορετικές ενεργητικές πραγματικότητες ταυτόχρονα.

Αυτή είναι η έννοια του πολυδιάστατου. Η συνείδησή σας δεν περιορίζεται στο χώρο και το χρόνο. Αν έχετε μια βασική συμφωνία κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης ζωής στη γη ότι κάποιο μέρος της συνείδησής σας, θα είναι πάντα συνδεδεμένο με το σώμα σας στη γη, η συνείδησή σας ως εκ τούτου δεν περιορίζεται σε μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Δεν περιορίζεται από το παρελθόν ή το μέλλον, γιατί δεν καθορίζεται. Είναι ρευστά πεδία της εμπειρίας. Είναι ευμετάβλητα και μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μαζί τους από το Τώρα.

Η συνείδησή σας είναι πολυδιάστατη ακόμα και όταν νομίζετε ότι είστε φυλακισμένος/η μέσα στο φυσικό σας σώμα. Γνωρίζετε την έκφραση: «Έχει κολλήσει στο παρελθόν;» Κάποιος/α δεν μπορεί να αφήσει να φύγει το παρελθόν και η συνείδησή του/της είναι γεμάτη με εμπειρίες του παρελθόντος και με συναισθήματα όπως θλίψη, λύπη, τύψεις ή απλά πενθεί. Αυτό το άτομο δεν είναι «εδώ». Είναι κυριολεκτικά στο παρελθόν.

Είναι, όπως στο παραπάνω παράδειγμα, που αλληλεπιδρά με το παρελθόν από την στιγμή Τώρα, αλλά όχι με ένα απελευθερωτικό, αλχημικό τρόπο. Το σώμα του είναι παρόν στο εδώ και τώρα, και αυτός έχει κολλήσει στο παρελθόν. Ο Χρόνος γι’ αυτόν εξακολουθεί να ισχύει, ενώ το ρολόι τρέχει μετρώντας το πέρασμα των εβδομάδων και μηνών. Αυτό είναι επειδή δεν κινείται βιωματικά.

Δεν ρέει με τις φυσικές διεργασίες της ζωής και της εμπειρίας. Αυτό είναι ένα παράδειγμα της πολυδιαστατικότητας. Ακόμα και όταν μπορείτε να περιοριστείτε σε μια τέτοια στενή εστίαση της συνείδησης, είστε πολυδιάστατοι. Με αυτό θέλω να πω ότι πολυδιάστατοι δεν είναι κάτι που θα γίνετε, είναι κάτι που είστε. Είναι η φύση σας! Είναι η φυσική κατάσταση της ύπαρξής σας.

Το πραγματικό ερώτημα είναι: πώς μπορεί κανείς να είναι πολυδιάστατος με ένα απελευθερωτικό τρόπο μετασχηματισμού; Πώς μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις πολλαπλές διαστάσεις του πολυδιάστατου χαρακτήρα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να κινήστε ελεύθερα μέσα από τις διαστάσεις και να μην χάνετε την επαφή με το θείο πνεύμα σας; Όντας πολυδιάστατοι από ένα μέρος της σοφίας και της ευαισθητοποίησης: αυτό είναι το πνευματικό πεπρωμένο σας. Είναι το πεπρωμένο σας να γίνετε πλήρως συνειδητοί πολυδιάστατοι δημιουργοί.

Όντας συνειδητά πολυδιάστατοι σημαίνει ότι θα απελευθερώσετε την ψευδαίσθηση του γραμμικού χρόνου, πράγμα που σημαίνει επίσης θα απελευθερώσετε την έννοια ότι δεν είστε πάνω από το σώμα σας.

Όντας συνειδητά πολυδιάστατοι θα προσδιορίσετε τον εαυτό σας με το πνεύμα ( Θεό) μέσα σας, θα είστε απολύτως ελεύθεροι να εισέρχεστε σε κάθε σφαίρα της εμπειρίας, δηλαδή διάσταση, που επιλέγετε.

Όντας συνειδητά πολυδιάστατοι είστε ένα ουσιαστικό μέροςτης πραγματικότητας της Νέας Γης.

Ο λόγος που είστε σε αγώνα με την έννοια της διαστασιακότητα είναι να αντιληφθείτε ότι μπορείτε να «είστε σε δύο διαφορετικά σημεία ταυτόχρονα» με ένα φυσικό τρόπο. Το φυσικό σώμα σας δεν μπορεί να είναι σε δύο φυσικά μέρη ταυτόχρονα. Ωστόσο, οι διαστάσεις δεν είναι φυσικά μέρη, δεν είναι «κομμάτια της ύλης», να το πω έτσι. Οι διαστάσεις είναι σφαίρες της συνείδησης, σφαίρες της συνείδησης που συμμορφώνονται με ορισμένους ενεργειακούς νόμους.

Η συνείδησή σας μπορεί να μετέχει σε διαφορετικές διαστάσεις ταυτόχρονα. Αυτό συμβαίνει ΤΩΡΑ. Υπάρχουν πραγματικότητες από το παρελθόν, το μέλλον, τα αστρικά επίπεδα, προηγούμενες ζωές, του αγγέλου μέσα σας και, ακόμη περισσότερες, οι οποίες διασταυρώνονται και συναντώνται μέσα σας εδώ τώρα. Είστε πολυδιάστατοι τώρα, αλλά είστε πολυδιάστατοι με ένα συνειδητό τρόπο; Επιτρέπετε στις διαστάσεις να ρέουν μέσα και έξω από εσάς, δέχεστε τι ενέργειες θα σας φέρουν και μπορείτε να τις αναγνωρίσετε ως δικές σας;

Μπορείτε αλληλεπιδράτε με τις άλλες διαστάσεις που αποτελούν μέρος σας όλη την ώρα, αλλά αν το κάνετε αυτό με ένα συνειδητό και αποδοχής τρόπο, μετατρέπονται πραγματικά αυτές οι διαστάσεις σε πραγματικότητες. Αγκαλιάστε τις κολλημένες ή έγκλειστες ενέργειες από αυτές τις διαστάσεις και κρατήστε τες μέχρι το φως της συνείδησής σας, να ελευθερώσει και να ενσωματώσει τα μέρη του Εαυτού σας και αλλάξτε το παρόν σας.

Πολλές σφαίρες της συνείδησης συναντώνται μέσα σας και είστε ουσιαστικά ο κυβερνήτης που επιλέγει να αντιμετωπίσει κάποιες εμπειρίες από αυτές. Είστε ελεύθεροι να ταξιδέψετε μέσα από οποιαδήποτε από αυτές, γρήγορα ή αργά, κοντά ή μακριά. Εφ 'όσον έχετε προσδιορίσει το Πνεύμα μέσα σας, θα κρατήσετε την επίγνωση ότι είστε ελεύθερος.

Αλλά όταν έχετε κολλήσει σε σκέψεις περιορισμού, κρατώντας πεποιθήσεις όπως «αυτό δεν είναι δυνατόν», «εκείνο δεν επιτρέπεται», «αυτό θα πάει στραβά», κλπ., θα βυθιστείτε στην ψευδαίσθηση του διαχωρισμού. Μπορείτε πέσετε στο πεδίο της ψευδαίσθησης του γραμμικού χρόνου, στη ψευδαίσθηση ότι είσαι ένα σώμα, στη ψευδαίσθηση ότι είσαι ξεχωριστά από τον Θεό. Με αυτόν τον τρόπο, η ψυχή «δεσμεύεται» σε ορισμένες σφαίρες εμπειρίας. Η ψυχή ξεχνάει την αληθινή προέλευσή της, τη θεότητα της και την ελευθερία της.

Αυτή η σύλληψη ή «δέσμευση» είναι επίσης που ονομάζεται κάρμα.

«Αποδεσμεύεστε» ή ξεκολλάτε συχνά προχωρώντας κατά μήκος ενός αριθμού βημάτων ή σταδίων που εσείς ονομάζετε «εσωτερική ανάπτυξη.» Από την ανθρώπινη γραμμική άποψη, είναι «απελευθέρωση από το κάρμα» και σιγά-σιγά ο εαυτός σας μεταμορφώνεται σύμφωνα με τα τέσσερα στάδια της εσωτερικής ανάπτυξης που έχουμε περιγράψει σε αυτή τη σειρά «οι Εργάτες του Φωτός».

Από τη σκοπιά του Πνεύματος, ωστόσο, απλά αναπηδάτε πίσω στη φυσική σας κατάσταση της θείας συνείδησης. Από την άποψη αυτή, απελευθερώνοντας το κάρμα δεν είναι τίποτα άλλο από το να θυμόσαστε τη δική σας θεϊκότητα.

Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Πολλές διαστάσεις, πολλές σφαίρες της συνείδησης, ενώνονται μέσα σας. Και είστε πραγματικά ο κυβερνήτης, ο δημιουργός του συνολικού τομέα των διαστάσεων. Είστε ένα αστέρι με πολλές ακτίνες, μια συνείδηση ​​ψυχής με πολλές εκδηλώσεις. Είστε ελεύθεροι να ενεργοποιήσετε ότι πραγματικότητα θα επιλέξετε.

Αν πέσει η ιδέα του γραμμικού χρόνου ή χρονολογία, επιτρέπετε στον εαυτό σας να πιστεύει ότι το παρελθόν ή το μέλλον δεν μπορείτε να το προσδιορίσετε. Στη συνέχεια μπορείτε να αισθάνεστε τον εαυτό σας να είναι στο κέντρο της δόνησης στον τομέα των διαστάσεων, όλα προέρχονται από μία θεϊκή, διαχρονική πηγή: Εσάς.

Φανταστείτε τον εαυτό σας στο κέντρο όλων αυτών των πραγματικοτήτων, όλων αυτών των δυνατοτήτων, και στη συνέχεια επιλέξτε αυτό που μεταφέρει το περισσότερο Φως για σας.

Μπορείτε να επιλέξετε την πιο λαμπρή, την πιο όμορφη ακτίνα στον τομέα αυτό, και τώρα, για μια στιγμή, πηγαίνετε στο εσωτερικό της και αισθανθείτε τι θέλετε να είναι η ακτίνα.

Αυτή είναι ο Φωτεινός Εαυτός σας.

Αυτό είναι το κομμάτι του εαυτού σας που είναι το πλέον όμοιο με τον Θεό.

Παραδοσιακά, τα όντα που βρίσκονται πλησιέστερα προς τον Θεό τα ονομάζετε αρχαγγέλους.

Και αυτό είναι που είστε, σε αυτή τη διάσταση, αυτή τη στιγμή.

Είστε πραγματικά αρχάγγελοι.

Αρχάγγελοι είναι όντα που είναι πολύ κοντά στο Πνεύμα ή τον Θεό, αλλά δεν είναι εντελώς ένα με αυτό. Είναι ένα βήμα πιο μακριά από την απόλυτη συνείδηση​​, που σημαίνει καθαρό Ον, χωρίς διαφοροποίηση, του «Όλου» ή της «ατομικότητας».

Οι Αρχάγγελοι έχουν ένα είδος ατομικότητας. Υπάρχει μοναδικότητα σε όλα αυτά. Ένας Αρχάγγελος μπορεί να ειπωθεί έχει ορισμένα χαρακτηριστικά. Κανείς δεν μπορεί να πει αυτό για τον Θεό ή Πνεύμα. Ο Θεός είναι όλα και τίποτα. Εξαιτίας αυτού, οι αρχάγγελοι έχουν εισέλθει «στο βασίλειο της διάκρισης», το βασίλειο του «εγώ» έναντι του «Άλλου». Είναι μέρος της δυαδικότητας, έστω και ελάχιστα.

Ένας αρχάγγελος είναι μια πτυχή του Θεού που εκδηλώθηκε ως ένα ιδιαίτερο Ον, μια ιδιαίτερη μορφή. Ο Έλληνας φιλόσοφος Πλάτωνας ονόμαζε αυτό μια Ιδέα, η οποία από την άποψη μας, είναι μια βασική ή «αρχετυπική» ενεργειακή πραγματικότητα, που υπερβαίνει τον φυσικό κόσμο. Οι Αρχάγγελοι είναι το νόημα (αίσθηση) των πλατωνικών ιδεών. Υπάρχει ένας αρχάγγελος (Ιδέα), της Αγάπης, της Αλήθειας, της Καλοσύνης, κ.λπ., κάθε ένας ενσωματώνει την ενέργεια μιας συγκεκριμένης πτυχής του Θεού. Οι Αρχάγγελοι δεν είναι τόσα πολλά πρόσωπα, όπως τα ενεργειακά πεδία, που έχουν ατομικό άρωμα.

Γιατί το Πνεύμα ή ο Θεός εξωτερικεύει πτυχές του εαυτού του με αυτόν τον τρόπο;

Ήταν από τη χαρά της δημιουργικότητας που το έκανε αυτό.

Οι ενέργειες των αρχαγγέλων είναι μια έκφραση της δημιουργικής ατέλειωτης χαράς του Θεού.

Οι Αρχάγγελοι δεν είναι έξω από το Θεό. Τίποτα δεν είναι έξω από το Θεό. Ο Θεός είναι τα πάντα. Ο Θεός είναι παρών σε όλες τις δημιουργικές ενέργειες, ως η «πτυχή του πνεύματος». Αυτή η πτυχή είναι αυτό που κάνει όλες αυτές τις ενέργειες μία.

Αυτό που χωρίζει ένα ον από ένα άλλο, αυτό που το κάνει διαφορετικό και μοναδικό, είναι η «πτυχή της ψυχής». Η πτυχή της ψυχή καλύπτει την προσωπικότητα ενός όντος.

Όλα τα δημιουργικά όντα που έχουν ατομικότητα είναι πραγματικά μια συνάντηση του πνεύματος και της ψυχής, της συνείδησης (το πνεύμα) και της εμπειρίας (της ψυχής).

Η δημιουργία είναι ένας χορός του πνεύματος και της ψυχής.

Οι αρχάγγελοι είναι, να το πω έτσι, τα πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν του Θεού. Όχι «τα πρώτα» με μια γραμμική έννοια, αλλά με την έννοια ότι είναι πολύ κοντά στο Θεό. Φέρνουν μια βαθιά συνειδητοποίηση μέσα από τη θεότητά τους, «την πτυχή του πνεύματος».

Οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τους αρχαγγέλους ως Φωτεινά Όντα καθαρού Φωτός.

Υπάρχουν διάφοροι αρχάγγελοι. Κάθε ενέργεια αρχαγγέλου εκπορεύεται σαν τις ακτίνες του φωτός από ένα ήλιο. Οι ακτίνες εκπέμπονται μακρύτερα και πιο μακριά, οι αρχάγγελοι έρχονται σε επαφή με άγνωστους χώρους, σε σφαίρες εμπειρίας που είναι νέοι σε αυτό. Η Αρχαγγελική ενέργεια φτάνει και σε αυτή την αυθόρμητη, δημιουργική κίνηση, σκοντάφτει σε αυτό που είναι, εκτός από αυτό, αυτό που δεν είναι φως, αλλά σκοτάδι. Σκοτάδι εδώ σημαίνει απλώς: απομάκρυνση περαιτέρω από την Ενότητα / Πνεύμα, περαιτέρω στη σφαίρα της ατομικότητας.

Θεός ή Πνεύμα δεν είναι ούτε το σκοτάδι ούτε το φως. Ο Θεός απλά είναι. Οι Αρχάγγελοι είναι όντα του φωτός. Με τη δημιουργία του Φωτός, ο Θεός επίσης δημιούργησε το Σκοτάδι. Αυτό είναι απλά επειδή οι Αρχάγγελοι είναι εκτός της Ενότητας ,στη διάσταση της δυαδικότητας. Έχουν την αίσθηση της ατομικότητας. Η δημιουργία του Φωτεινού Εαυτού (ο άγγελος), έφερε μαζί του τη δημιουργία του Σκοτεινού Εαυτού, το μέρος του Εαυτού, όπου το φως είναι απών. Υπάρχει ομορφιά σε αυτή την πολικότητα, δεδομένου ότι αποτελεί τη δυναμική της δημιουργίας.

Ο Θεός, καθαρή ύπαρξη και συνείδηση, λαχταρούσε την εμπειρία, και αυτή την εμπειρία την κερδίζει μέσα από το σύμπαν που δημιούργησε μέσω της παρουσίας του στο φως και τις σκοτεινές πτυχές του.

Αυτό που οι αρχάγγελοι πρόκειται να βιώσουν, μετά την είσοδο στο βασίλειο της δυαδικότητας, ο Θεός δεν το ήξερε. Αυτό είναι που λαχταρούσε: να μην ξέρουν τα πάντα, αλλά να ζήσουν κάτι νέο (νέες εμπειρίες).

Προχωρώντας έξω από την Ενότητα, οι αρχάγγελοι μπήκαν σε έναν κενό χώρο, ένα χώρο δυναμικότητας, ένα χώρο με ατελείωτες δυνατότητες (πιθανότητες).

Οι αρχάγγελοι ανακάλυψαν ότι μπορούσαν να δημιουργήσουν πολλές μορφές και να ζουν μέσα σε αυτές. Κάθε μορφή που κατοικούσαν ως μια συνειδητή οντότητα, είχε μια ορισμένη γωνία ή προοπτική να επιτρέπει την «αδιαμόρφωτη συνείδηση» να αντιμετωπίσει τα πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο.

Η όλη διαδικασία των αρχαγγέλων να βγουν έξω για εμπειρίες μπορούν να χαρακτηριστούν ως ένας τεράστιος καταρράκτης αστραφτερού φωτός. Η ενέργεια των αρχαγγέλων χύνεται έξω από τον Θεό / Πηγή σαν μια μαζική ροή αφρώδους, φωτεινού νερού, που πηγαίνει προς κάθε κατεύθυνση. Μέσα σε αυτό το τεράστιο ρεύμα του νερού, μικρά ρυάκια διαχωρίζονται μεταξύ τους, κατανέμονται σε μικρότερα ρέματα, έως ότου φθάσουν τελικώς σε μικροσκοπικές σταγόνες του υγρού φωτός. Αυτές οι σταγόνες μπορεί να συγκριθούν με επιμέρους μονάδες της συνείδησης, η κάθε μια με τις δικές της εμπειρίες.

Ο χορός του πνεύματος και της ψυχής είχε πλέον αρχίσει πραγματικά!

Οι ατομικές μονάδες της συνείδησης, που ονομάζουμε ψυχή, πήγαν για το ταξίδι τους. Έφεραν μέσα τους βαθιά την ενέργεια του Πνεύματος ή Πηγής, καθώς και την ενέργεια του αρχαγγέλου από τον οποίο προήλθαν. Αλλά καθώς ταξίδεψαν περαιτέρω και πιο μακριά, ήρθαν να βιώσουν ότι ήταν δυνατόν για να ξεχάσουν τις ρίζες τους, να ξεχάσουν τη θεότητά τους και να χαθούν στο σκοτάδι και την ψευδαίσθηση. Η πολικότητα, το σκοτάδι και το φως μπορούσε καλύτερα να βιώνεται ως ένα ανθρώπινο ον, που ζει στη γη.

Όταν περιγράφουμε τη διαδικασία των αρχαγγέλων που προέρχονται από την Πηγή και τελικά γίνονται άνθρωποι, φαίνεται ότι λέμε μια γραμμική, ιστορία με χρονολογική σειρά. Αλλά αυτό δεν είναι έτσι.

Η εκπόρευση ή ο καταρράκτης της ενέργειας από τον Θεό συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Αυτή η ιστορία που λέμε για την ταυτότητά σας είναι διαθέσιμη σε σας Τώρα, όχι για το ποιος ήσασταν σε κάποιο μακρινό παρελθόν. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια στοιβάδα καθαρής αρχαγγελικής ενέργειας μέσα σας, ένα στρώμα καθαρού φωτός. Υπάρχουν επίσης στρώματα σύγχυσης και φόβου μέσα σας. Αλλά μπορείτε να επιλέξετε, ανά πάσα στιγμή, να είστε το Φως του Εαυτού σας, ο άγγελος που είστε. Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να αναπτυχθεί, είναι απλά ένα μέρος του ποιος είσαι.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι δεν χρειάζεται να κοιτάζετε προς τα πάνω τους πνευματικούς δασκάλους, οδηγούς ή αγγέλους. Δεν υπάρχει μια αρχή πάνω σας. Εσείς ο ίδιος είστε μεταξύ των «πρωτοτόκων», που κάθονται δίπλα στο θρόνο του Θεού. Εσείς ο ίδιος είστε ο Θεός και ο άγγελος.

Ο ευκολότερος τρόπος για να έρθετε σε επαφή με το Φως του εαυτού σας είναι μέσω της σύνδεσης με τη στοιβάδα της καθαρής συνείδησης, το καθαρό πνεύμα μέσα σας. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να έρθετε σιωπηλά στο εσωτερικό από το εξωτερικό επίπεδο. Η εμπειρία της σιωπής σας είναι πραγματικά πάντα παρούσα σε σας! Το μόνο που χρειάζεται είναι να το συνειδητοποιήσετε αυτό.

Όταν είστε συνδεδεμένοι στη σιωπή, στη διάσταση της αιωνιότητας μέσα σας, μπορείτε να νιώσετε την εμπειρία να βιώσετε το Πνεύμα. Από αυτή την επιθυμία, γεννήθηκε ο Φωτεινός Εαυτός σας.

Η ψυχή βιώνει τη μεγαλύτερη χαρά στη αλληλεπίδραση μεταξύ του πνεύματος και της εμπειρίας, την αλληλεπίδραση μεταξύ θεότητας και ανθρωπιάς. Αυτό είναι το μυστικό του σύμπαντος.

Όταν είστε καθαρό Πνεύμα, η πραγματικότητά σας είναι στατική. Τίποτα δεν αλλάζει. Η εμπειρία και η κίνηση θα προκύψει μόνο όταν υπάρχει μια σχέση με κάτι έξω από εσάς / Πνεύμα. Όταν αισθάνεστε κάτι άλλο εκτός από τον εαυτό σας, υπάρχει μια πρόσκληση για να διερευνήσετε, να αισθανθείτε, να μάθετε. Αλλά για να ζήσετε κάτι άλλο από εσάς, θα πρέπει να καταργήσετε τον εαυτό σας από την απόλυτη Ενότητα, από τον Θεό / πνεύμα. Όταν το κάνετε αυτό, θα γίνετε μια ατομική ψυχή.

Είστε μια μοναδική ψυχή: το ένα πόδι στη σφαίρα του Απόλυτου, το ένα πόδι στη σφαίρα της Σχετικότητας (δηλαδή της δυαδικότητας).

Στις εξερευνήσεις σας της σχετικότητας (δυαδικότητας), μπορείτε να πάτε τόσο μακριά από το σπίτι που θα χάσετε την επαφή με το στοιχείο του Πνεύματος μέσα σας. Η Ψυχή σας, τότε χάνεται στην ψευδαίσθηση του φόβου και του χωρισμού.

Η μεγαλύτερη χαρά είναι δυνατή όταν παίρνετε μέρος στο βασίλειο της εμπειρίας, ενώ παραμένετε συνδεδεμένος με το Πνεύμα, με την Εστία. Η ισορροπημένη αλληλεπίδραση μεταξύ του πνεύματος και της ψυχής είναι η πηγή της μεγαλύτερης δημιουργικότητας και της αγάπης.

Από αυτή την άποψη, είστε όλοι στο δρόμο σας στην εύρεση της σωστής ισορροπίας μεταξύ της απόλυτης Ενότητας και είστε μια ατομική ψυχή. Αυτοί από εσάς που είναι εργάτες του φωτός επί του παρόντος εργάζονται προς μια μεγαλύτερη συνειδητοποίηση της ενότητας τους με το Πνεύμα.

Έχουν ταξιδέψει σε δυαδικότητα καιρό και τώρα, και αυτοί, δηλαδή εσείς, αγαπητέ αναγνώστη μου, είστε έτοιμοι να έρθετε πίσω στο σπίτι. Όχι όμως σε μια στατική σελίδα Θεωρητικής Ενότητας, αλλά σε μια δυναμική, δημιουργική πραγματικότητα των Θείων, πολυδιάστατων ανθρώπων των οποίων οι εμπειρίες θα γεμίσουν με χαρά και φως.

Σε όλους εσάς που διαβάζετε αυτό, υπάρχει μια έντονη λαχτάρα για το σπίτι (εστία) και μια βαθιά αποφασιστικότητα να γνωρίσετε πραγματικά ποιος είστε.

Κρατήστε την λαχτάρα και την αποφασιστικότητά σας στη ζωή και την εμπιστοσύνη, γιατί αυτά θα σας φέρουν στο σπίτι.

Ευλογία σε όλους

Jeshua  channeled

by  Pamela  Kribbe

Μετάφραση:

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

 και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

 “Copyright © www.urantiacenter.gr“.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1