urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων διαμέσου του Λη Κάρολ

στο Φοίνιξ, Αριζόνα - 4 Μαρτίου 2018

arcana therapy 1160x770

μετάφραση: γιώργος κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Αντικρίζετε μια όμορφη, πανέμορφη ενέργεια, χωρίς ίσως να το συνειδητοποιείτε. Για να περάσετε από το σκοτάδι στο φως υπάρχουν βαθιά μεταβατικά στάδια. Εκείνοι που είναι στο σκοτάδι θα πολεμήσουν μέχρι θανάτου για να εμποδίσουν την αλλαγή. Είναι τρόπος ζωής και τρόπος ελέγχου γι αυτούς. Όμως αγαπητοί μου, αυτή η μετάβαση όντως συμβαίνει. Η ταχύτητα που θα συμβεί εξαρτάται από εσάς. Η ελεύθερη βούληση στον πλανήτη θα καθορίσει το χρονικό πλαίσιο της μετάβασης. Είστε μέσα σ’ αυτήν την αλλαγή τώρα και μόλις αρχίζετε να τη βλέπετε.

Η τελευταία μέρα αυτού του διήμερου σεμιναρίου ολοκληρώνεται. Για μερικούς είναι η στιγμή που συνειδητοποιείτε ότι δε θα ιδωθείτε ξανά μεταξύ σας, καθώς είναι ίσως η μοναδική φορά που αυτή η ομάδα συγκεντρώνεται. Πολύ συχνά γινόταν η ερώτηση: «Λοιπόν, ποιο είναι το μήνυμα κλείνοντας;» Δεν μπορεί να ειπωθεί καλύτερα απ’ όσο έχει ήδη εξακριβωθεί, από αυτό που η Αντιρόντα και ο Γιέσουα παρουσίασαν, και είναι το εξής: Βρίσκεστε στο ΤΩΡΑ, όμως πάντα αφήνατε το παρελθόν να προβλέπει το μέλλον. Συνεπώς, παρόλο που ζείτε τώρα, πολλοί βρίσκεστε ακόμη στο παρελθόν. Με πολλούς τρόπους έλκετε τέτοιες παρελθοντικές ενέργειες στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Αγαπητοί μου, είναι μια συνήθεια.

Οι επικοινωνίες που δίνουμε στην τελευταία μέρα τέτοιων σεμιναρίων, είναι συχνά πιο προσωπικές από τη διδασκαλία που γίνεται άλλες φορές. Μερικές φορές σας ζητάμε απλώς να καθίσετε για λίγο και να συλλογιστείτε την ενέργεια, τώρα. Τι είναι αυτό που βρίσκεται στο “τώρα” για εσάς; Ωστόσο θέλω να πάω πέραν αυτού. Θέλω να κάνω μια-δυο ασκήσεις. Στη νέα ενέργεια ασχολούμαστε με τη νέα συνείδηση. Στη χθεσινή επικοινωνία σας είπαμε ότι αυτό που δεν αναμένετε και πραγματικά δεν πιστεύετε, είναι το πόσο ισχυροί είστε. Η συνείδηση είναι κάτι που θα υπερισχύσει των πάντων. Περισσότερο απ’ οποιαδήποτε φυσική άσκηση έχετε μάθει, η συνείδηση μπορεί να κάνει περισσότερα απ' οτιδήποτε υπάρχει επί του παρόντος. Κι ένα πράγμα που δεν περιμένετε, είναι ότι η συνείδηση μπορεί να αλλάξει το παρελθόν.

Θέλω να σκεφτείς για λίγο, αγαπητή γηραιά ψυχή, τι μπορεί να υπάρχει στο Ακασικό σου αρχείο. Εγώ γνωρίζω τι υπάρχει στο Ακασικό σας αρχείο και είναι εκπληκτικό. Καταλαβαίνετε και συνειδητοποιείτε στην ομάδα αυτή των άνω των 100 ατόμων, οι οποίοι έζησαν πάνω από 1.000 ζωές, στην ουσία πόσες συνολικά ζωές αντιπροσωπεύονται εδώ στην αίθουσα; Σκεφτείτε το. Είναι σχεδόν ένα γεμάτο στάδιο! Επιπροσθέτως, όλοι σας έχετε ένα πράγμα κοινό: Όλοι σας υπήρξατε σε μια Γη παλιάς ενέργειας. Έχετε τόσο μοναδικές εμπειρίες να προσφέρετε, πολλές εκ των οποίων ήταν βαθιά δραματικές. Είναι όλες χαραγμένες εκεί μέσα, το ξέρετε ότι είναι. Αγαπητοί μου, το έχουμε ξαναπεί: Μέρος του να είστε Άνθρωπος με ελεύθερη βούληση, είναι να έχετε δοσοληψίες με το Ακάς. Επίσης σας είπαμε ότι η Ακασική ενέργεια του παρελθόντος αρχίζει ν' αλλάζει. Τώρα, πώς μπορεί να αλλάζει το παρελθόν επειδή απλώς το παρόν κινείται προς άλλην ενέργεια; Η απάντηση είναι διότι το Ακάς ανήκει σε παλαιότερη ενέργεια που παρουσιάζεται από το παρελθόν. Βιώματα της μίας ζωής μετά την άλλη, μετά την άλλη, μπορεί να μην παρουσιαστούν με τον ίδιο τρόπο σε νεώτερη ενέργεια. Σκεφτείτε για λίγο τι μπορεί να έχετε βιώσει. Σκεφτείτε τη βαθύτητα του ποιοι μπορεί πραγματικά να είστε, με τόσα να συμβαίνουν μέσα σας από αυτό που λέτε παρελθόν.

Θέλω να κάνω μία άσκηση. Ορισμένοι έχουν πει: «Δε θέλω να περιμένω μία γενεά για ν’ αρχίσουν να λειτουργούν στη συνείδησή μου κάποιες από τις εξελιγμένες αυτές ιδέες. Δε θέλω να περιμένω μέχρι να ξαναγεννηθώ σε άλλο σώμα, για ν' αρχίσω να περισυλλέγω τη σοφία από το παρελθόν. Δε θέλω να περιμένω!»

Εάν λοιπόν εσύ τώρα εδώ είσαι ένας εξ αυτών, είσαι πολύ μπροστά από τον μέσο όρο. Δε χρειάζεται να περιμένεις. Πραγματικά δε χρειάζεται καθόλου να περιμένεις. Πρέπει ν' αναγνωρίσεις, να πιστέψεις ότι μπορείς να το κάνεις τώρα. Αυτό που ακολουθεί στη συνέχεια από μένα, σας ρωτάει τώρα, «Μπορείτε να το κάνετε αυτό;» Ερώτηση: «Είναι εφικτό για έναν Άνθρωπο να επανεγγράψει την ενέργεια που θυμάται από 1.000 ζωές; Έχει τέτοια δύναμη η ανθρωπότητα;» Η απάντηση είναι ναι, ω ναι! Περισσότερο τώρα από ποτέ άλλοτε.

Ω αγαπητοί μου, σε αρχαίους καιρούς καθόσασταν στα πόδια γκουρού που μπορούσαν να το κάνουν αυτό και παραπάνω. Είχαν τον έλεγχο πάνω σε αυτό που είναι και εσωτεριστικό και σωματικό. Τώρα, ο καθένας σας μαθαίνει την αυτοκυριαρχία και η αλλαγή του Ακάς αποτελεί μέρος αυτής. Πιστεύετε ότι μπορείτε να πάρετε εκείνο που ενεδρεύει στο Ακάς σας, που σας παρακινεί και σας κεντρίζει με τόσο πολλούς τρόπους επειδή μια παλιά ενέργεια το επέτρεπε, και να το αλλάξετε; Περιλαμβάνεται η ενέργεια των τρόπων που πεθάνατε, τα παιδιά που χάσατε, οι πόλεμοι στους οποίους σκοτωθήκατε, αυτοί που σκοτώσατε όπως κι εκείνοι που σας σκότωσαν.

Έχετε υπάρξει σε όλες αυτές τις συνθήκες που ήταν τόσο δραματικές και παραπάνω. Υπήρξαν ζωές τόσο τρομερές που ποτέ δε βιώσατε χαρά. Υπήρξαν ζωές που ήταν μικρές, τρομακτικές και απαίσιες. Ο καθένας σας είχε τέτοιες! Πολλοί έζησαν σε περιόδους πανώλης, σε πολιτισμούς που η αρχαιολογία σας δεν αναγνωρίζει καν ότι υπήρξαν! Αυτό είναι το Ακάς σας. Περιλαμβάνονται ακόμη και πολιτισμοί που αφανίστηκαν. Αυτά είναι στο Ακάς σας.

«Τι γίνεται με τα καλά πράγματα, Κρύων;» Είναι και αυτά εκεί μέσα, αγαπητέ μου! Υπήρξε εορτασμός, χαρά, ομορφιά και αγάπη. ΑΥΤΟ είναι το θέμα του συγκεκριμένου μηνύματος. Μπορείτε να αλλάξετε ό,τι σας δίνει η Ακασική σας ενέργεια στους σύγχρονους καιρούς! Αυτό σημαίνει «αλλαγή του παρελθόντος».

Ας κάνουμε λοιπόν μία άσκηση που θ’ αλλάξει τελείως όσα θυμάστε και ποιες είναι οι ενέργειες που επιτρέπεται να σας αγγίζουν σήμερα. Ω, διδάσκαλε εσύ εν τη γενέσει, γιατί να μη δώσεις εντολές στο Ακασικό αρχείο που σου ανήκει, να πάρει θετική μορφή και ν' αρχίσει να σου δίνει τη σοφία που συνέλεξες σε 1.000 ζωές, αντί για τις δραματικές καταστάσεις; Πολλοί που το ακούνε τώρα, κουνάνε το κεφάλι λέγοντας: «Ξέρω τι εννοείς».

Μιλήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα για τον “βόμβο”. Ο βόμβος είναι ένα κατάλοιπο που έχετε πάντα, επειδή σε κάποιο επίπεδο όλες οι προηγούμενες ζωές βρίσκονται κάπως εκεί. Ακόμη και στη σιωπή σας, στις πιο ήσυχες στιγμές σας, είναι δύσκολο να ξεφορτωθείτε τον βόμβο. Και ο βόμβος είναι αυτό που λέει: «Δεν είσαι άξιος να βρίσκεσαι εδώ. Το αύριο θα είναι δύσκολο, όπως ήταν πάντα άλλωστε». Ακόμη και αν ζήσατε μία όμορφη νεανική ζωή μέχρι τώρα, ο βόμβος παραμένει εκεί επειδή είναι ένα παλιό Ακασικό αρχείο που θυμάται αρνητικά πράγματα, σχεδόν αποκλειστικά.

Γιατί να ισχύει αυτό; Επειδή είναι μια αντανάκλαση της ενέργειας που έχει δημιουργήσει η ανθρωπότητα επί αιώνες χαμηλής συνείδησης – πολέμους και πάλι πολέμους. Σε μια νέα ενέργεια λιγότερου σκότους και υπόσχεσης περισσότερου φωτός, το Ακάς θ' ανταποκριθεί σε οδηγίες να αλλάξει.

Εάν το βλέπετε σοβαρά, ας το κάνουμε μαζί. Θέλω να συμμετέχει και ο συνεργάτης μου, ο οποίος παραμερίζει αλλά βρίσκεται εδώ. Γνωρίζει τι συμβαίνει. Επίσης είναι σε θέση να λαμβάνει πληροφορίες από μένα συγχρόνως με ό,τι δίνω σ’ εσάς. Δεν το συζητά συχνά, αλλά μπορεί επίσης να λαμβάνει διαφορετικές πληροφορίες από αυτές που δίνονται σ’ εσάς. Είναι μέρος της πολυδιάστατης αφύπνισης του, οπότε θα του δώσω διαφορετικές πληροφορίες από εσάς, επειδή χρειάζεται να το κάνει αυτό. Χρειάζεται να το κάνει για κάποια πράγματα που ακόμη ελλοχεύουν στο δικό του Ακάς, όπως κι εσείς.

Πάλι, εάν το βλέπετε σοβαρά, θέλω να ετοιμαστείτε με σοβαρότητα για μία άσκηση που μπορεί να αλλάξει την υπόλοιπη ζωή σας. Θέλω να τη θυμάστε, επειδή ίσως θελήσετε να την κάνετε ξανά. Όχι γιατί η πρώτη φορά δεν “έπιασε”, αλλά επειδή οι Άνθρωποι βρίσκονται σ’ ένα γραμμικό χρονικό πλαίσιο και έχετε εκπαιδευτεί ότι εάν κάνετε πράγματα 2 - 3 φορές, θα έχουν περισσότερο νόημα. Δε θα εναντιωθούμε στην υφή της εκπαίδευσής σας. Απλώς θα σας πούμε ότι δε βλάπτει να την επαναλάβετε. Όμως αγαπητοί μου, εάν το κάνετε αυτό και το εννοείτε και το αποδεχθείτε 100%, θα νιώσετε τη διαφορά στις επόμενες μέρες και βδομάδες.

«Κρύων γιατί να το κάνω αυτό; Δεν είμαι πραγματικά σίγουρος ότι το Ακάς μου με ενοχλεί». Δηλαδή τώρα ξανανιώνεις και έχεις τέλεια υγεία, σωστά; Δεν έχεις καθόλου θέματα; Θα έλεγες ίσως: «Τι σχέση έχει αυτό με το Ακάς μου;» Η απάντηση... Απόλυτη σχέση! Έχετε κληρονομήσει τόσο πολλά απ’ όσα έχετε περάσει, που δε συνειδητοποιείτε ότι θέτουν τη βάση σχεδόν αυτού που είστε. Το Ακάς θέτει τον τρόπο που σκέφτεστε, την προσωπικότητά σας, τον τρόπο που το σώμα σας αποδέχεται την εισβολή της ασθένειας και το πώς βλέπετε τον εαυτό σας, ακόμη και την πνευματικότητά σας.

Είναι όλα κληρονομημένο γνώρισμα από το Ακάς σας. Ναι, οι γονείς σας σάς έδωσαν μέρος αυτού, όμως αγαπητοί μου, γνωρίζετε ότι δύο παιδιά από τους ίδιους γονείς μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικά, σχεδόν σαν να ήρθαν από άλλους πλανήτες. Το ένα πάντα υγιές, το άλλο πάντα άρρωστο. Το ένα με αυτοπεποίθηση και το άλλο άτολμο. Ξέρετε ότι υπάρχουν περισσότερα στην ύπαρξη από απλώς τη χημεία της βιολογικής κληρονομιάς. Αυτό είναι που βλέπετε τώρα. Το Ακάς σάς κάνει αυτούς που είστε σήμερα.

Τώρα, προτού το κάνουμε αυτό, καταλάβετε ότι δεν ξεφορτώνεστε απλώς πράγματα που σας ενοχλούσαν στα όνειρα σας. Ετοιμάζεστε να περάσετε το κατώφλι, εάν το επιθυμείτε, του πώς το σώμα σας βλέπει τη Γη σήμερα.

akasa min

Τώρα θέλω να εισέλθετε σε αυτό όσο βαθιά επιθυμείτε, καθότι ετοιμάζεστε ν’ απευθυνθείτε στο Ακασικό σας αρχείο όπως ποτέ πριν. Μπορείτε να το επαναλαμβάνετε σιωπηλά, αν δεν έχετε δικά σας λόγια. Πηγαίνει με αυτό τον τρόπο:

Αγαπητό μου, πανέμορφο Ακάς, που αντιπροσωπεύεις εμένα και την ψυχή μου σε τόσο πολλές εκφράσεις (ζωές), στη νέα αυτή ενέργεια εγώ έχω τον έλεγχο.

Αγαπητό Ακάς, που είσαι η ουσία μου και αντιπροσωπεύεις τις εκφράσεις χιλιάδων ζωών μου στον πλανήτη, κοίτα την ενέργεια του σήμερα επειδή εγώ είμαι υπεύθυνος. Αγαπητό Ακάς, όμορφο όπως είσαι επειδή είσαι εγώ και αντιπροσωπεύεις τη μία ψυχή που έχω υπάρξει για χιλιάδες ζωές πάνω στην Γη, γνώριζε το εξής: Συμβαίνει αλλαγή και θα την υπαγορεύσω, επειδή εγώ έχω τον έλεγχο.

Στο κάτω-κάτω, εγώ είμαι υπεύθυνος για τη δική μου ζωή, και για πρώτη φορά θέλω ν' ακούσεις καλά. Προστάζω την αγαθοεργία στην ενθύμηση! Προστάζω το Ακάς αυτό ν’ αρχίσει να αλλάζει όσες αναμνήσεις προβάλλονται, της μίας ζωής μετά την άλλη. Με αυτό βάζω περιορισμό στο δράμα. Δεν του επιτρέπεται να εισβάλλει στο φως της ζωής μου. Βάζω περιορισμό σε όλα τα αρνητικά πράγματα, σε όλο τον θυμό, την προδοσία και τη φρίκη. Ω, μπορεί αυτά να υπάρχουν εκεί, αλλά τώρα θα πάνε στο σκοτάδι και θα παραμείνουν εκεί.

Προστάζω την αρνητικότητα που είναι στο Ακάς μου και έχει υπάρξει εκεί: Τράβα στο πίσω κάθισμα, επειδή εγώ οδηγώ σήμερα! Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να εμφανίζεται, καθότι βλέπεις, εγώ έχω τον έλεγχο όλου αυτού. Εγώ που μιλάω.

Καταλαβαίνετε τι κάνετε; Υπάρχει συχνά μία αίσθηση, και πάντα υπήρχε, ότι μπορεί να μην έχετε τον έλεγχο της ζωής σας. Μιλάτε για το Ακασικό αρχείο, αλλά κάθεται απλώς εκεί σαν μια ερεθιστική βιβλιοθήκη, έτσι δεν είναι; Είναι σαν να μην έχετε κανέναν έλεγχο σε οτιδήποτε. Ωστόσο, ξαφνικά σας λέω ότι έχετε τον έλεγχο όλων, των πάντων! Ας το ολοκληρώσουμε…

Αγαπητό Ακάς, πανέμορφο και αγαθοεργό, εσύ είσαι εγώ κι εγώ είμαι εσύ. Όλη η ομορφιά, η χαρά και η σοφία που προέκυψε στις χιλιάδες ζωές μου, η ωριμότητα της ψυχής μου, ας αρχίσει να παρουσιάζεται με τρόπους που θα με εκπλήξουν με την αγαθοεργία τους. Στα καλά πράγματα, στα αγαθοεργά πράγματα, στις θετικές προσδοκίες, ας είναι το Ακασικό μου αρχείο το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ! Και η ζωή μου ας αντικατοπτρίζει αυτή τη μέρα και αυτή την απόφαση. Εγώ έχω τον έλεγχο.

Δεν τελειώσαμε, επειδή δουλεύουμε στο «τώρα», το θυμάστε; Υπάρχουν περισσότερα εκεί επειδή υπάρχουν πράγματα που επίσης σας ενοχλούν τώρα, τα οποία είναι πολύ τρέχοντα, χωρίς να είναι ακόμη στο Ακάς. Ξέρετε που το πάω; Θα θέλατε να τελειώσετε την εργασία;

Αγαπητό κυτταρικό πλάσμα που είμαι. Όλα τα πράγματα που προέκυψαν στη ζωή μου, από τη γέννηση μέχρι αυτή την στιγμή, ας είναι υπό διορία. Η μνήμη στον εγκέφαλό μου και οι συνάψεις που την κρατάνε, ας είναι υπό διορία. Να παύσουν και να φύγουν όσα πράγματα είναι κατώτερα του μεγαλείου μου, ως πλάσμα του Θεού στον πλανήτη. Δεν σου επιτρέπεται να συνεχίσεις να παίζεις τις «κασέτες», οι οποίες είναι: Η προδοσία που βίωσα, η στενοχώρια, τα άσχημα συναισθήματα, ο θυμός, η Ανθρώπινη φύση χαμηλής ενέργειας, ο βόμβος ο ίδιος. Να πάψουν και να φύγουν.

Είμαι υπεύθυνος για τη μνήμη μου και κάθε κύτταρο συνηχεί με τον Ανώτερο Εαυτό μου. Είμαι μέρος αυτού μ’ έναν τρόπο που δε γνώριζα ποτέ πριν. Είμαι υπεύθυνος για όλα τα πράγματα που είμαι εγώ. Το προστάζω αυτό ώστε φεύγοντας από εδώ να μην πρέπει να κουβαλάω τα αρνητικά αυτά πράγματα του παρελθόντος μου, τα οποία προέκυψαν από την παρούσα γέννησή μου στον πλανήτη.

Δεν τελείωσα ακόμη. Πιστεύετε ότι μπορείτε ν' αλλάξετε τη συνείδησή σας με την ίδια σας τη θέληση; Σας είπα χθες ότι δε θα πιστεύατε το εργαλείο που έχετε. Σας δείχνω πώς λειτουργεί. Δεν έχω τελειώσει ακόμα, υπάρχουν περισσότερα. Συλλογίζομαι απλώς πόσα ν' αποκαλύψω τα οποία θα μπορούσατε να κάνετε. Μπορείτε ν' αλλάξετε αυτό που είστε; Μπορείτε να πάρετε αυτή που πιστεύετε ότι είναι η δική σας προσωπική φύση και ν' αρχίσετε να δουλεύετε με αυτή; Μπορείτε να δουλέψετε τον γρίφο αυτό ώστε να έχετε τα πράγματα που θέλετε αντί όσων δε θέλετε; Μπορείτε να αλλάξετε τον βαθμό που γερνάτε; Ναι!

Αγαπητή κυτταρική δομή, είμαι επικεφαλής. Το αφεντικό μιλάει. Άκου καλά: Σε προστάζω να βλέπεις την ομορφιά και την αγαθοεργία και τον Θεό μέσα σε κάθε κύτταρο στο σώμα μου. Σε προστάζω να είσαι πιο ανθεκτική στην ασθένεια απ’ όσο ποτέ πριν. Βλέπεις, η ασθένεια δεν μπορεί να προσκολληθεί στο φως και βαστώ περισσότερο φως από ποτέ. Προστάζω μέσα μου αυτό που είναι ακατάλληλο, να φύγει, ν' αλλάξει. Η χημεία του σώματός μου ας φανεί στις επόμενες μέρες, ώστε να ξέρω ότι αυτό είναι αληθινό. Αναλαμβάνω τον έλεγχο πραγμάτων που ποτέ δεν μου είπαν ότι μπορώ να ελέγχω. Έχει διευθετηθεί.

Αυτή είναι η άσκηση. Ω, υπάρχει περισσότερο αλλά αυτό θα είναι για τώρα, καθώς αρχίζουμε να μπαίνουμε σε εντελώς απίστευτα πράγματα του τι θα είστε ίσως ικανοί να κάνετε στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή, αγαπητοί μου, μείνετε στον πλανήτη για πολύ καιρό και στην πορεία να είστε χαρούμενοι αντί για φοβισμένοι. Ας απενεργοποιηθούν όσα σας οδηγούν στο θυμό, τη θλίψη, και το φόβο.

Τώρα λοιπόν ερχόμαστε σε αυτόν τον άδειο χώρο, έναν πανέμορφο άδειο χώρο. Είναι ένας χώρος που προκλήθηκε από ένα μείζον ξεκαθάρισμα. Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα είναι τώρα πιθανά για όλους, ανεξαρτήτως πόσο μοναδικοί είστε ή πόσες ζωές έχετε ζήσει. Αυτή η πλήρης Ακασική διευθέτηση δεν έχει καν όνομα ακόμη. Δεν είναι μία διαδικασία που έχει αναπτυχθεί ακόμη στο έπακρο. Φανταστείτε πόσο ισχυρή είναι η συνείδηση σας, για να καταλαμβάνει τα εσωτεριστικά του μυαλού σας, την ίδια την ενθύμηση των ζωών σας, και να τα κατευθύνει προς την αγαθοεργία, τη χαρά και το φως.

Αυτό είναι το μήνυμα. Γίνεται σπουδαίο, έτσι δεν είναι; Καθώς περνάει ο καιρός θ' αποκαλύπτονται περισσότερα πράγματα. Αλλά κάποιοι που το ακούνε αυτό θα δυσφορήσουν και θα πουν: «Όχι για εμένα. Όχι σήμερα». Αγαπητοί μου, αγαπιέστε όσο οποιοσδήποτε στον πλανήτη. Η ελεύθερη βούληση μέσω της αγάπης, ήταν πάντα η διαθέσιμη επιλογή για κάθε Άνθρωπο. Δεν υπάρχει απολύτως καμία κατάκριση. Θέλω να φύγετε από το μέρος αυτό χωρίς ενοχή, χωρίς φόβο.

Μέσα στις επόμενες μέρες μπορεί να νιώσετε ότι κάτι είναι λίγο διαφορετικό. Ίσως ένα βάρος να έχει αρθεί. Είναι ένα εσωτερικό βάρος. Μπορεί να πείτε: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά ξέρω απλώς ότι νιώθω πιο ελεύθερος, όπως δεν έχω νιώσει ποτέ πριν». Ο κόσμος μπορεί να σας λέει ότι σκέφτεστε και ενεργείτε διαφορετικά. Η αλήθεια είναι ότι συμμετέχετε σε μία βαθυστόχαστη ομάδα γηραιών ψυχών που μαθαίνει να ενισχύει την αλλαγή για την Ανθρωπότητα, καθότι μόλις αλλάξατε τον εαυτό σας. Οι γύρω σας θα επωφεληθούν άμεσα, καθώς θα σας βλέπουν πιο φωτεινούς. Ίσως αρχίσουν να βλέπουν την ομορφιά της ψυχής σας που δεν έβλεπαν πριν.

Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτός είναι ο τρόπος που πράγματα σαν αυτό θα λειτουργούν και απλώς σας έδωσα προηγμένες πληροφορίες για πολύ γηραιές ψυχές. Μην μπερδεύετε το “γηραιά” ψυχή με την χρονολογία της ηλικίας σας, καθώς μερικές φορές οι νεότεροι είναι οι πιο σοφοί. Πολλές φορές οι νεότεροι είναι εδώ με τους πρεσβύτερους επειδή κατανοούν ότι δεν υπάρχει χάσμα γενεών όσον αφορά στο Ακάς.

Αποχωρήστε από εδώ αλλαγμένοι. Αναλογιστείτε τα πράγματα που κάνατε σήμερα.

Κι έτσι είναι

Κρύων

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1