urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Σχετική εικόνα

μετάφραση: γιώργος κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Ο συνεργάτης μου παραμερίζει. Αυτό που βλέπετε και ακούτε τώρα λέγεται channeling και αποτελεί μυστήριο για πολλούς. Για εμάς είναι πανέμορφο και είναι μια μέθοδος όπου η πολυδιάστατη πηγή της δημιουργίας, που πολλοί αποκαλείτε Θεό, έχει την ευκαιρία να επικοινωνεί με την ανθρωπότητα. Λέμε τη διαδικασία αυτή επικοινωνία ψυχής. Είναι διαφορετική αγαπητοί μου από την ανθρώπινη επικοινωνία, οπότε θα θέλαμε ν’ αρχίσουμε μια σειρά channelings με την εξήγηση της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Το έχουμε πει πολλές φορές… Γνωρίζουμε ποιοι είστε εδώ στην αίθουσα και λέγοντας στην «αίθουσα» συμπεριλαμβάνονται όσοι διαβάζουν και ακούνε. Αγαπητοί μου, πριν τη σημερινή διδαχή θέλω πρώτα να αναγνωρίσω την οικογένεια που βρίσκεται εδώ. Θέλω να σας διδάξω σχετικά μ’ εσάς. Όσα διδάσκω από τη θέση αυτή, είναι χωρίς την πρότερη γνώση του συνεργάτη μου. Δεν γνωρίζει τι έπεται. Έχει εξασκηθεί στο να μη γνωρίζει τι έπεται, για χρόνια. Έχει εξασκηθεί στη χορήγηση χωρίς φίλτρα και θα εξηγήσω στο τέλος τη φράση.

Ανοίγω την πύλη που ονομάζετε channeling για να επιτρέψω σε μια τρίτη γλώσσα να έρθει ρέοντας, την οποία πολλοί νιώθετε με πολυδιάστατο τρόπο. Η γλώσσα αυτή δεν είναι με λέξεις, ούτε γραμμική. Ακόμη κι έτσι, ορισμένοι θα τη λάβετε. Το συγκεκριμένο μήνυμα κυκλοφορεί και κάποιοι το ακούτε και το διαβάζετε. Η τρίτη αυτή γλώσσα είναι ανοικτή και για εσάς, καθότι γνωρίζω τα δυναμικά όσων ακούνε και διαβάζουν. Όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται, αποτελεί μέρος των πολυδιάστατων πληροφοριών που έχει ο Θεός, όντας η κεντρική πηγή. Το δυναμικό της δικής σας αφύπνισης και το γεγονός να βλέπετε το μήνυμα αυτό, υπήρχε ανέκαθεν. Εμείς βλέπουμε τα δυναμικά σαν πραγματικότητα ακόμη και πριν συμβούν, καθότι αυτά οδηγούν ενός άλλου είδους πραγματικότητα. Ρωτήστε έναν κβαντοφυσικό επ’ αυτού.

Η Πολυπλοκότητα της Ανθρώπινης Συνείδησης

Θ’ αρχίσουμε με κάποια βασικά. Η Ανθρώπινη συνείδηση είναι πολύπλοκη. Θα έρθει καιρός που η επιστήμη σας θα θεωρήσει τη συνείδηση αυτή σαν κλάδο της φυσικής. Διότι δεν ακολουθεί τα πρότυπα της γνωστής γραμμικής φυσικής, ούτε και της κβαντικής. Η συνείδηση είναι μια συγχρονισμένη ενέργεια με δομή. Έχει κβαντικό μοτίβο (όπως θ’ ανακαλύψετε τελικά), αλλά δεν έχει σετ λογικών κανόνων. Αντιθέτως, είναι προκατειλημμένη από το Ακάς του κάθε Ανθρώπου. Είναι πολύπλοκη και είναι η μόνη συγχρονισμένη και συναφής γνωστή ενέργεια με δική της ατζέντα, δική της προσωπικότητα και ικανότητα να επικοινωνεί. Είναι λοιπόν μελέτη «ζώσας φυσικής». Εφόσον η Ανθρώπινη συνείδηση φέρει χαρακτηριστικά της ψυχής, μπορούμε τώρα να την υποκαταστήσουμε με «συνειδητότητα ψυχής» σαν ίδιο πράγμα, καθότι είναι ένα και το αυτό.

Οι Τύποι Ψυχικής Επικοινωνίας

Η προσπάθεια περιγραφής επικοινωνιών από και προς αυτή τη «ζώσα φυσική», πάει πέρα από τα όρια κάθε κατανοητής επιστήμης. Σας προκαλεί να σκέφτεστε διαφορετικά για τα πάντα. Υπάρχουν βασικά δυο τρόποι σκέψης περί ψυχικής επικοινωνίας… 1) Επικοινωνίες από πολυδιάστατες πηγές προς εσάς και 2) από τα πολυδιάστατα μέρη σας προς αυτές. Αμέσως αναγνωρίζουμε ότι έχετε τη δυνατότητα πολυδιάστατης επικοινωνίας, αλλά ίσως να μην το συνειδητοποιείτε.

Υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ γραμμικών και μη γραμμικών επικοινωνιών. Όταν το ανέφερα στο παρελθόν δεν το κατανόησαν όλοι. Οπότε θα το εξηγήσω τώρα όσο καλύτερα μπορώ. Θέλω να σκεφτείτε για λίγο ότι έχετε μια πολύ παλιά γραφομηχανή. Τον τύπο παλιάς μηχανής με μελανοταινία, που βλέπετε τους χαρακτήρες όσο γράφετε στο χαρτί. Πατώντας τα πλήκτρα, η μηχανή δημιουργεί ένα ορατό εντύπωμα στο χαρτί μέσω της ταινίας.

Στο παράδειγμα αυτό, ας πούμε ότι καθώς πληκτρολογείτε βλέπετε τους χαρακτήρες σε μια σειρά στη σελίδα, τον ένα μετά τον άλλο. Σύντομα τα γράμματα γίνονται λέξεις, μετά φράσεις και παράγραφοι, που σχηματίζουν ομάδες σκέψεων. Αυτή είναι γραμμική επικοινωνία και είναι φυσιολογική για εσάς. Στην πραγματικότητα, έτσι είναι γραμμένο το εν λόγω μήνυμα κι έτσι το διαβάζετε – με πολύ γραμμικό τρόπο, λέξεις στη σειρά στη σελίδα.

Τώρα… είτε διαβάζετε ή ακούτε, αντιλαμβάνεστε τη μία λέξη μετά την άλλη, κατά τη δομή της γλώσσας του συνεργάτη μου [στα Αγγλικά ή εν προκειμένω στα Ελληνικά]. Επομένως είναι κάτι γραμμικό – μια λέξη μετά την άλλη, όπως οι λέξεις γραφομηχανής στη σελίδα. Αυτή είναι γραμμική επικοινωνία. Είναι Ανθρώπινη επικοινωνία κι έτσι δουλεύει ο εγκέφαλός σας.

Η μη γραμμική επικοινωνία θα ήταν ως εξής… Δώστε προσοχή καθότι θα είναι, κατά το συνεργάτη μου, τραβηγμένο να το φανταστείτε. Ας πούμε ότι η γραφομηχανή κόλλησε σε σημείο να γράφετε όλη μέρα, αλλά ποτέ να μην προχωρά παρακάτω όσο πληκτρολογείτε. Άσχετα πόσους χαρακτήρες πατάτε, θα έχετε απλώς ένα μονό εντύπωμα που δε διαβάζεται – στην πραγματικότητα μια μεγάλη μουτζούρα. Κάθε χαρακτήρας θα εκτυπώνεται πάνω στον προηγούμενο. Λοιπόν, τι θα βλέπατε τελικά στη σελίδα ολοκληρώνοντας μια μακροσκελή επιστολή προς ένα φίλο; Μια μουτζούρα ενός χαρακτήρα! Όλοι οι χαρακτήρες θα ήταν στοιβαγμένοι επ’ αλλήλων και δε θα είχατε ιδέα ποια ήταν η επικοινωνία. Θα το κοιτούσατε λυπημένοι που κόλλησε η γραφομηχανή και δεν το πήρατε χαμπάρι.

Τώρα σκεφθείτε για λίγο ότι έρχεται κάποιος με πλήρεις ικανότητες μη γραμμικής επικοινωνίας. Θα κοίταζε τη μουτζούρα και θα έβλεπε ξεκάθαρα ολόκληρο το μήνυμα! Είναι εννοιολογικός και μη γραμμικός. Θα έβλεπε τη σκέψη που πέρασε στο μήνυμα και θα μπορούσε να δει διαμέσου της μουτζούρας. Οι χαρακτήρες και οι φράσεις είναι ακόμη εκεί αγαπητοί μου. Το θυμάστε; Τα πληκτρολογήσατε όλα. Όμως δεν βρίσκονται εκεί σε γραμμική μορφή. Αντιθέτως, είναι όλα μαζί σαν γκρουπ [μια μουτζούρα]. Κάποιος που επικοινωνεί μη γραμμικά θα δει τη μουτζούρα και θ’ αντιληφθεί ολόκληρο το μήνυμα.

Υπάρχει εδώ ένα χαρακτηριστικό που είναι δύσκολο να περιγράψουμε. Είναι έξω από τη συνήθη λογική σας, οπότε ας προσπαθήσω να το εξηγήσω. Συνεργάτη μου, προχώρα αργά ώστε να γίνει κατανοητό [απευθύνεται στον Λη]. Όταν ένα εννοιολογικό, μη γραμμικό άτομο κοιτάζει τη μουτζούρα, βλέπει κάτι που ήδη υπάρχει. Το μήνυμα έχει πληκτρολογηθεί. Οπότε δε φαντάζεται ή μαντεύει. Αντιθέτως, διαβάζει απλώς κάτι που ήδη υπάρχει με μη γραμμικό τρόπο. Το μήνυμα έχει γραφτεί και όλοι οι χαρακτήρες είναι εκεί - παραδόξως παρουσιασμένοι σαν μια μουτζούρα – όμως έχει δοθεί στο δικό σας πραγματικό χρόνο.

Υπάρχει χαρακτηριστικό ενός μη γραμμικού μυαλού που αποκαλείτε αυτισμό και θα ’πρεπε να το μελετήσετε. Πολλοί αυτιστικοί μπορούν να σας πουν τη μέρα της εβδομάδας οποιουδήποτε έτους και μήνα. Εάν ρωτούσατε τέτοια άτομα, «Ποια είναι η μέρα της εβδομάδας, στις 15 Μαΐου 2035», πολλοί θ’ απαντούσαν στη στιγμή. Οι περισσότεροι Άνθρωποι θα έμεναν σε φαινόμενες υπολογιστικές προσπάθειες. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με υπολογισμό. Βλέπετε… δεν είναι μια φόρμουλα, ούτε μαθηματικά. Η απάντηση ήδη υπάρχει, οπότε είναι γνωστή. Σε όποιο Η/Υ διαθέτει ημερολόγιο, μπορείτε να βρείτε την πληροφορία καθότι υπάρχει. Είναι μια αντίληψη που έχει ήδη αναπτυχθεί, παραχθεί και αποθηκευθεί.

Ο μη γραμμικός νους δουλεύει έτσι. Πολλοί με αυτιστικό νου μπορούν να ερμηνεύσουν την πληροφορία αυτή σχεδόν στιγμιαία, καθότι βλέπουν την αντίληψη. Δεν υπολογίζουν τίποτα. Τώρα γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ γραμμικού και μη γραμμικού. Ο αυτιστικός νους είναι προάγγελος πραγμάτων που έπονται και μια ανωμαλία της μελλοντικής ανάπτυξης του Ανθρώπου. Αυτοί είναι οι σοφοί της εποχής και πολλές από τις δυσκολίες τους οφείλονται στην ανικανότητα να δουλέψουν σ’ έναν γραμμικό κόσμο.

Πώς Δουλεύει – Μη Γραμμική σε Γραμμική Επικοινωνία

Πολύ επικοινωνία θέλει να έρθει σε σας από πολλές πηγές, οπότε θ’ αρχίσω τη λίστα. Ας αρχίσουμε με το channeling. Είναι αυτό που ακούτε τώρα και ο συνεργάτης μου ήδη το εφαρμόζει επί 23 χρόνια. Όταν ξεκίνησε ήταν άσκημο [κατά την έκφρασή του], αλλά τώρα είναι εντάξει. Θα ’πρεπε όμως να γνωρίζετε ότι δεν το εκφράζουμε με γραμμικό τρόπο. Εσείς ακούτε γραμμικά το μήνυμα από κείνον, αλλά δεν του το δίνουμε έτσι. Είναι δεξιοτέχνης διερμηνέας μη γραμμικών αντιλήψεων, που έρχονται διαμέσου της επίφυσής του.

Αυτή τη στιγμή δίνω ολόκληρο το μήνυμα ταυτοχρόνως – τη δική μας μουτζούρα – και κείνος το ερμηνεύει για εσάς ώστε ν’ ακούγεται σαν ροή γραμμικών λέξεων. Όμως είναι μια ενιαία ομάδα σκέψης, την οποία του δίνω ξανά και ξανά. Βλέπετε, έχουμε εξασκηθεί μαζί και έπρεπε αμφότεροι να προσαρμοστούμε.

Όταν πρωταρχίσαμε του έδωσα την αντίληψη, ολόκληρο το channeling σε μια μουτζούρα. [ο Λη κάνει τον πνιχτό ήχο μονής συλλαβής]. Κάπως έτσι! Μετά έπρεπε να το θυμάται όλο και να σας δώσει το channeling. Δεν ήταν πολύ καλός στο να θυμάται, οπότε δοκιμάσαμε κάτι άλλο. Εάν του δίναμε την ίδια μουτζούρα ξανά και ξανά, θα την ερμήνευε με γραμμικό τρόπο. Παρεμπιπτόντως, μόλις είπα το μυστικό δεξιοτεχνίας της διαισθητικής σκέψης.

Ζητάτε από το Πνεύμα να επαναλαμβάνει το διαισθητικό μήνυμα ξανά και ξανά. Αυτό πρέπει να είναι το αίτημά σας προς το Πνεύμα, όταν δεν καταλαβαίνετε το μήνυμα – επανάλαβέ το! Να σας επαναλαμβάνεται η όποια διαισθητική σκέψη, ώσπου να την πιάσετε και να δείτε την ομορφιά και τη διαύγειά της. Ίσως φαίνεται σαν κάτι ευνόητο, αλλά να θυμάστε ότι η δική σας ελεύθερη θέληση μας αποτρέπει να κάνουμε οτιδήποτε για εσάς, εκτός εάν το ζητήσετε. Το Πνεύμα φυσιολογικά δεν επαναλαμβάνει τίποτα. Η επανάληψη είναι μια πλήρως γραμμική αντίληψη, την οποία πρέπει να ζητήσετε.

Θέλουμε να σε συναντήσουμε κάπου μεταξύ του γραμμικού και του μη γραμμικού αγαπητέ μου. Συνειδητοποιείς ότι γι αυτό το Πνεύμα μιλούσε στην ανθρωπότητα μέσω τετράστιχων και αλληγοριών εξ αρχής; Αυτό έχουμε μόνο – αλληγορίες να σας βοηθήσουν να δείτε ένα μήνυμα, εφόσον συνδιαλεγόμαστε με ομάδες σκέψεων και μουτζούρες. Ωστόσο, συχνά η ερμηνεία των αλληγοριών αυτών είναι γρίφος. Ο κόσμος διαβάζει τις γραφές και ρωτάει συχνά: «Γιατί δεν μπορείς να μιλήσεις φυσιολογικά Πνεύμα;»

Η απάντηση είναι ότι δεν είμαστε γραμμικοί όπως εσείς και για εμάς έτσι είναι το «φυσιολογικό». Ακόμη και το συγκεκριμένο channeling δίδεται κατ’ αυτό τον τρόπο. Όσο χρόνο χρειάζεται να το εξωτερικεύσει, δίνεται όλο ταυτοχρόνως στο συνεργάτη μου - μια μη γραμμική μουτζούρα, ξανά και ξανά. Τότε σας το μεταφράζει με γραμμικό τρόπο. Τον έχετε ακούσει ποτέ να σας λέει στην αρχή μιας επικοινωνίας, πόσα μέρη θα υπάρχουν; Το κάνει συχνά. Ο μόνος τρόπος να το κάνει αυτό, είναι να γνωρίζει ήδη ολόκληρο το μήνυμα, εξ αρχής. Καταλαβαίνετε; Διαβάζει τη μουτζούρα.

Τι Είναι Channeling;

Αρχίζουμε λοιπόν τη διδασκαλία… Τι είναι το channeling; Είναι η επίφυση του Ανθρώπου που ανοίγει και προσφέρει επικοινωνία από τη λεγόμενη Πηγή. Φυσικά πρέπει να χρησιμοποιεί του Ανθρώπου την κουλτούρα και τα βιώματα, καθώς ερμηνεύει τα μηνύματα και τα λέει ή τα γράφει για εσάς. Κάθε οντότητα, ενέργεια ή αληθινή επικοινωνία μέσω της επίφυσης, προέρχεται από την Πηγή. Μπορεί να σας εμφανίζονται με πολλά ονόματα και προσωπικότητες, αλλά όλα είναι από την Πηγή. Επομένως, οι διαφορές μεταξύ των διενεργούντων επικοινωνίες (channelers), έγκειται στο πώς ερμηνεύουν τα μηνύματα και πόσο καθαρή είναι η επίφυση από Ανθρώπινα φίλτρα [περισσότερα επ’ αυτού σ' επόμενη επικοινωνία].

Το channeling είναι μορφή επικοινωνίας ανοιχτή στην ανθρωπότητα και δεν χρειάζεται να το αποκαλείτε έτσι. Πέστε το όπως θέλετε, αλλά ας γνωρίζετε ότι κάθε Άνθρωπος είναι ανοιχτός να το μάθει, εάν το επιθυμεί. Μέσω της ελεύθερης επιλογής, απλώς πολλοί δεν ενδιαφέρονται, αλλά τι θα λέγατε να το κάνατε μόνο για τον εαυτό σας; Δεν χρειάζεται να είναι κάποια αγγελική μορφή ή οντότητα. Μπορεί να είναι ο ίδιος ο Ανώτερος Εαυτός σας. Πολλοί το ονομάζουν αυτόματη γραφή.

Η επικοινωνία αυτή προκύπτει διαμέσου μιας πολυδιάστατης πύλης που ανοίγει μέσω του αδένα επίφυσης. Οι πληροφορίες δεν περνάνε από τον εγκέφαλο, όπως έχουμε ξαναπεί. Αυτή είναι πολυδιάστατη επικοινωνία ψυχής. Δεν έχει καμία σχέση με συνάψεις – καμία. Η διαίσθηση είναι επικοινωνία ψυχής και όχι εγκεφαλική λειτουργία, γι αυτό είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτή, καθότι είστε συνηθισμένοι στη συναπτική γραμμική σκέψη. Έτσι είστε «καλωδιωμένοι».

Ας μιλήσουμε πάλι για τη δυσκολία αυτή. Οτιδήποτε αναφέρω εφεξής στον τομέα αυτό, αφορά άλλους που επικοινωνούν μαζί σας με τρόπο μη γραμμικό. Τέτοιου είδους επικοινωνία από άλλους πρέπει να ερμηνεύεται με κάποιο τρόπο ώστε να γίνει γραμμική. Έχει πολλά χαρακτηριστικά τέτοια επικοινωνία, οπότε δίνω στο συνεργάτη μου μια λίστα να επιλέξει σε τι θέλει ν’ αναφερθεί στον χρόνο που διαθέτει.

Προσωπική. Ας μιλήσουμε για προσωπική επικοινωνία. Πώς μπορείς ν’ ακούσεις τι έχει για σένα το Πνεύμα ή όποια άλλη πολυδιάστατη πηγή, όταν δε σου έρχεται με γραμμικό τρόπο; Είναι δύσκολο! Ο συνεργάτης μου έδωσε σήμερα κάποιες απαντήσεις και η βασική είναι, μέσω εξάσκησης ν’ αναγνωρίζεις τη διαισθητική σκέψη και να κατανοείς τι προέρχεται από τον εγκέφαλό σου και τι όχι. Στην αρχή είναι δύσκολο. Οι Άνθρωποι θέλουν να το αναλύουν ή να το ερμηνεύουν με τη διανόηση.

Αγαπητέ μου, μην επιτρέπεις στις εγκεφαλικές σου συνάψεις να μπαίνουν στο δρόμο του Θεού... Χρειάζεται να το επαναλάβω; Με διαίσθηση πρέπει να μάθεις να παραμερίζεις τη γραμμική λογική και ν’ αφήσεις την ομορφιά των μη γραμμικών ιδεών να παίξουν στη σκηνή της συνείδησής σου. Μπορεί να μην ταιριάζει στην ιδέα επιβίωσής σου, ή με ό,τι νομίζουν οι φίλοι σου πως κάνεις, αλλά θα βελτιώσει τη ζωή σου. Είναι δύσκολο ν’ αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου.

Τι έπρεπε λοιπόν να μάθει ο συνεργάτης μου σαν μηχανικός, ώστε να διενεργεί channeling; Ήθελε ν' αναλύει απολύτως τα πάντα! Του πήρε χρόνια να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ επίφυσης και εγκεφάλου, και μετά να μην παρεμποδίζει τη μη γραμμική διαισθητική σκέψη. Στην αρχή πάντα αναρωτιόταν εάν «τα βγάζει από το νου του»! Ήταν από το κεφάλι του ή από κάτι μεγαλύτερο; Η διαίσθηση ευθύνεται επίσης για τη λεγόμενη δημιουργική σκέψη – ζωγραφική, μουσική, ποίηση, κλπ. Οπότε, δεν είναι περίεργο που έκανε τέτοια ερώτηση! Είναι έγκυρο ερώτημα. Οπότε, εσύ προσωπικά αγαπητέ μου, αυτό έχεις να κάνεις. Να εξασκηθείς στο να βλέπεις τη διαφορά.

Υπάρχουν πολύ περισσότερες πηγές εκτός από channeling, τις οποίες αποκαλείς μηνύματα απ’ το Θεό, που έχουν μηνύματα για σένα με τέτοιο μη γραμμικό τρόπο [μη γραμμική επικοινωνία που σου έρχεται από διαίσθηση και όχι από συνάψεις]. Η συνέχεια μπορεί να σ’ εκπλήξει.

Ζώα. Τ’ αγαπάς, έτσι δεν είναι; Τι γνωρίζεις για τα ζώα, ειδικά για κείνα που νοιάζεσαι και αγαπάς, τα λεγόμενα κατοικίδια; Έχουν προσωπικότητες, σωστά; Μπορούν να σου μιλήσουν! Όταν επικοινωνούν, πώς ακούγεται αυτό αγαπητέ μου; Πώς μοιάζουν οι φωνές τους; « Κρύων, γνωρίζεις ήδη ότι δεν έχουν πραγματική φωνή». Αλήθεια; Τότε πώς σου «μιλούν»; Τώρα γίνεται καλό, έτσι δεν είναι; Επικοινωνούν μέσω εννοιών. Οι εννοιολογικές τους ομάδες σκέψεων είναι διαθέσιμες να τις πιάσεις. Μάντεψε λοιπόν πού πιάνεις τις σκέψεις αυτές; Μέσω της επίφυσής σου, η οποία είναι ο διερμηνέας πολυδιάστατων πραγμάτων στο σώμα σου. Δεν λαμβάνει αγαπητέ μου τις ζωικές τους μεταδόσεις ο εγκέφαλός σου.

Μερικοί είστε καλοί σε τέτοιου είδους επικοινωνία. Υπάρχουν οι λεγόμενοι γητευτές ζώων, οι οποίοι ξέρουν ακριβώς σε τι αναφέρομαι. Γιατί το αποκαλούν και ψιθύρισμα; Σας δίνω τη δική μου ερμηνεία. Εφόσον οι επικοινωνίες δεν είναι γραμμικές, σας ψιθυρίζουν μέσω της επίφυσης και όχι μέσω εγκεφαλικών συνάψεων. Περνάνε με ομάδες σκέψεων, πολύ απαλά και όλες μαζί, σαν τη μουτζούρα. Όταν την πιάνετε, ξέρετε ο σκύλος, η γάτα, το άλογο, το χάμστερ ή το κουνέλι, τι προσπαθεί να επικοινωνήσει. Γνωρίζετε τι ζητάνε… ίσως τη στενοχώρια που έχουν, ίσως τον εορτασμό ή την αγάπη που έχουν.

Τέτοιου είδους επικοινωνία με ζώα είναι εύκολη, καθότι όλοι την έχετε νιώσει. Πιστεύω ότι ξέρετε τι εννοώ. Εφαρμόστε λοιπόν το μάθημα αυτό, καθώς ό,τι διδάσκω σήμερα δε διαφέρει καθόλου και χρησιμοποιεί την ίδια διαδικασία που θα εφαρμόζετε στην καθημερινή σας ζωή και στο διαλογισμό, όταν ακούτε το Θεό.

«Κρύων, είναι αλήθεια ότι η επικοινωνία με τα ζώα είναι επικοινωνία ψυχής;» Ναι, είναι της δικής τους προς τη δική σας, και αν είστε καλοί στην ερμηνεία των σκέψεών τους, τότε γιατί ν’ αμφιβάλετε για το επόμενο βήμα; Εφαρμόστε την επικοινωνία αυτή με το δικό σας Ανώτερο Εαυτό. Είναι το μέρος του εαυτού σας που δονείται υψηλότερα από την κυτταρική σας διαστατικότητα και μέρος της «ψυχικής σας ομάδας». Η «ψυχική ομάδα» είναι μέρος των εννέα χαρακτηριστικών του Ανθρώπου και είναι ο πυρήνας σας. Είναι το κομμάτι που σας δίνει πληροφορίες από την άλλη πλευρά του πέπλου, εκείνο που αποκαλείτε Θεό.

Οι Πράξεις είναι επικοινωνία. Ο συνεργάτης μου μιλάει για το Κρυστάλλινο Πλέγμα και πώς θυμάται τις Ανθρώπινες πράξεις, όπως τι συνέβη σ’ ένα πεδίο μάχης στο παρελθόν. Οπότε η ενέργεια της μάχης είναι ακόμη εκεί, μεταδίδεται σε σας και πολλοί μπορούν να τη νιώσουν. Ποιος νομίζετε ότι είναι ο μηχανισμός αυτού; Η επικοινωνία απ’ ότι συνέβη εκεί στο παρελθόν, περιλαμβάνει αντιλήψεις θανάτου, δράματος και φόβου. Η ενέργεια μεταδίδεται από το Κρυστάλλινο Πλέγμα ακριβώς στην επίφυσή σας και τη λαμβάνετε μέσω συναισθήματος, όχι με γραμμική επικοινωνία. Πολλοί τη νιώθουν και πολλοί όχι. Όσοι έχουν συνηθίσει να νιώθουν την ενέργεια, την καταλαβαίνουν και τη νιώθουν πρώτοι.

Μερικοί είστε καλοί σ’ αυτό και είστε περήφανοι για το γεγονός ότι μπορείτε να νιώθετε την ενέργεια όπου πάτε. Νιώθετε την ενέργεια της ομάδας, της γης και του Κρυστάλλινου Πλέγματος, όπως και την ενέργεια των περιστάσεων. Όμως τι ακριβώς νιώθετε; Είναι επικοινωνία ψυχής στα καλύτερά της!

Είναι το πλέγμα που μιλάει στο διαισθητικό σας εαυτό. Δεν προέρχεται από τον εγκέφαλο, ούτε είναι κάτι διανοητικό. Είναι φυσική. Το πιάνετε μέσω της επίφυσης, το ερμηνεύετε και λαμβάνετε την πληροφορία σε μη γραμμική μορφή. Στην περίπτωση ενός πεδίου μάχης, κάτι έχει συμβεί στο έδαφος που πατάτε και η ενέργεια μπορεί να σας γονατίσει. Αυτή είναι επικοινωνία! Ωστόσο, γιατί αυτή η τόσο προσωπική επικοινωνία είναι η δυσκολότερη να ερμηνεύσετε; Διότι επικοινωνείτε εσείς μ’ εσάς. Σε αυτό αφορά η σημερινή διδασκαλία – για ν’ ανοίξει η αντίληψη αυτή.

Παγκόσμια επικοινωνία: Όταν βαδίζετε στο δάσος και τα δέντρα σας μιλούν, τι είναι αυτό; Η Γαία μιλάει σε σας! Πώς μοιάζει εκείνη η φωνή; Καταλαβαίνετε που το πάω;

Μπορείτε ν’ ακούτε τέτοια πράγματα με το δικό σας τρόπο, όμως κανείς απ’ αυτούς δεν έχει σχέση με συνάψεις. Έχουν τα δέντρα μπελάδες; Κλαίνε; Μήπως γιορτάζουν; Όλες αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες σε κείνους που μπορούν να τις ακούσουν.

«Κρύων, είναι αλήθεια ότι στο δάσος υπάρχουν τα λεγόμενα ντέβας;» Ορίστε η απάντησή μου… Αστειεύεσαι; Φυσικά υπάρχουν! Ρωτάς τι είναι αυτά. Είναι οι πολυδιάστατες απόψεις της Γαίας. Μ’ αρέσει το πώς οι Άνθρωποι αντιμετωπίζουν τις πολυδιάστατες ενέργειες. Τις «τρισδιαστατίζουν». Όταν δεν μπορούν να καταλάβουν μια πολυδιάστατη ενέργεια, την κάνουν οντότητες, τις ντύνουν [με φορεσιές στο νου τους], δίνουν ονομασίες και τις βάζουν σε ταινίες. Είναι πανέμορφες! Γνωρίζετε ποιες είναι και βρίσκονται παντού. Πηγαίνετε στο δάσος και θα σας μιλήσουν. Καθίστε στο χορτάρι και επιτρέψτε να επικοινωνήσουν μαζί σας. Αποτελούν μέρος της ενεργειακής σούπας που είναι η Γαία, που είναι η Μητέρα Φύση, η προσωπικότητα που είναι η αγάπη του Θεού στη φύση.

Αγαπητέ μου, δε θα λάβεις άσκημα πράγματα από ένα ντέβα. Δεν πρόκειται να πάρεις λάθος πληροφορίες αγκαλιάζοντας ένα δέντρο. Το ξέρεις, έτσι δεν είναι; Τι σου λέει αυτό για το πώς νιώθει η Γαία για σένα; Αυτά είναι μόνο μερικά πράγματα, όταν πρόκειται για το θέμα επικοινωνίας άλλων προς εσένα.

Η Άλλη Κατεύθυνση – Γραμμική σε Μη-γραμμική Επικοινωνία

Ο Άνθρωπος έχει γραμμικό νου και γραμμική επικοινωνία. Λόγω αυτού δεν έχετε τα αναγκαία εργαλεία για πολυδιάστατη επικοινωνία. Μπορείτε να τ’ αναπτύξετε εάν θέλετε – και πολλοί το έχετε κάνει. Όμως γενικά, έχετε μόνο γραμμική επικοινωνία. Οπότε τι γίνεται μ’ εσάς και το Πνεύμα;

Αγαπητοί μου, να ποια είναι η αλήθεια… Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να σας καταλαβαίνουμε! Επειδή είμαστε δεξιοτέχνες διερμηνείς. Γνωρίζουμε ακριβώς τι λέτε και δεν έχει σημασία εάν το σκέφτεστε ή το λέτε. Γνωρίζουμε τι επικοινωνείτε καθότι είμαστε μαζί σας όλη την ώρα. Ο Ανώτερος Εαυτός σας ο οποίος δονείται υπεράνω του σωματικού εαυτού, γνωρίζει τον ψυχισμό του μυαλού σας. Όταν κάθεστε να διαλογιστείτε, γνωρίζουμε τι θα κάνετε διότι τα δυναμικά είναι εκεί. Ήδη το σκέφτεστε προτού το κάνετε και αυτό βλέπουμε. Να κάνω κάποιες υποδείξεις σχετικά με την επικοινωνία μαζί μας. Σταματήστε να μας δίνετε λίστες όσων θέλετε! Γνωρίζουμε ήδη τι θέλετε. Αντ’ αυτού, καθίστε και πείτε μας: «Αγαπητό Πνεύμα, πες μου τι θα ήθελες να γνωρίζω».

Αγαπητοί μου, είμαστε ήδη μαζί στο πλοίο όλης της ζωής σας. Χρειάζεται να το επαναλάβω; Είμαστε ήδη μαζί στο κατάστρωμα της ζωής σας! Ελάτε προς εμάς κι επιτρέψτε να σας μιλήσουμε. Απλώς αφήστε μας να μιλήσουμε και προσπαθήστε να ερμηνεύσετε τις ομάδες σκέψεων που έρχονται πρώτες, χωρίς ν’ αναλύετε οτιδήποτε. Συνηθίστε να το κάνετε. Όσον αφορά όμως το να μιλάτε σε μας, δεν έχει σημασία πώς το κάνετε.

Τώρα κάποιοι θα πουν: «Λοιπόν Κρύων, έχουν υπάρξει λανθασμένοι τρόποι επικοινωνίας με το Θεό». Όχι, δεν υπάρχουν! «Τι νομίζεις για τις θρησκευτικές ομάδες που πρέπει να στρέφονται σε ορισμένη κατεύθυνση, ή να έχουν χαλάκι προσευχής, ή να φοράνε ειδική φορεσιά, ώστε να λατρεύουν σωστά;» Αγαπητοί μου, αφήστε τους να κάνουν ότι ορίζουν οι παραδόσεις της κουλτούρας τους, καθότι αυτό τιμά το Θεό! Υπάρχει κάτι καλύτερο να τους προετοιμάσει να μας μιλήσουν; Η ίδια αγάπη πάει στην επικοινωνία τους, όπως και στη δική σας. Οι πολιτισμικές διαφορές μεταξύ των Ανθρώπων δεν έχουν σημασία στην άλλη πλευρά του πέπλου, καθότι εμείς βλέπουμε τον Άνθρωπο σαν σωματικό αντιπρόσωπο ενός κομματιού του Θεού. Όλους τους Ανθρώπους! Δεν έχει σημασία τι φοράτε ή σε τι κάθεστε. Είναι αυτό ξεκάθαρο; Δεν υπάρχει λάθος τρόπος ν’ απευθύνεστε στη δημιουργική πηγή.

«Λοιπόν Κρύων, ίσως να μην υπάρχει, αλλά είχα μερικές στιγμές που κραύγαζα στο Θεό. Τι γίνεται με αυτό; Δεν είναι λάθος τρόπος;» Αγαπητέ μου, σε ακούσαμε αλλά δεν ακούσαμε την κραυγή. Η κραυγή ήταν γραμμική. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Αυτό που ακούσαμε ήταν τρυφερή απογοήτευση. Τρυφερή απογοήτευση. Δεν είδαμε το θυμό. Δεν ήσουν θυμωμένος, ήσουν απογοητευμένος και κείνη είναι η στιγμή που θέλουμε να σε περιβάλλουμε περισσότερο.

Όσο περισσότερο κραυγάζεις στο Θεό, τόσο περισσότεροι άγγελοι είναι γύρω σου, ζητώντας να σου κρατήσουν το χέρι! Την επόμενη φορά που θ’ αποφασίσεις να ουρλιάξεις στο Θεό, θ’ ανοίξεις επίσης την καρδιά σου για να επιτρέψεις να σε κρατήσουμε στην αγκαλιά μας για λίγο; Είναι εντάξει αυτό; Στις στιγμές της μεγαλύτερης απογοήτευσης, όπου δεν έχεις καθόλου απαντήσεις και δεν μπορείς να το καθορίσεις, μπορείς απλώς ν’ αφεθείς σε μια αγκαλιά; Είναι εντάξει να το κάνεις; Γι αυτό είμαστε εδώ. Γηραιά ψυχή, πρέπει να συνηθίσεις την επικοινωνία αυτή. Είναι τόσο διαθέσιμη!

Οι πράξεις είναι μια γλώσσα. Η συμπεριφορά σας μιλάει στο Κρυστάλλινο Πλέγμα και στο πλέγμα της Γαίας. Ό,τι σκέπτεστε μιλάει στο μαγνητικό πλέγμα, το οποίο έχουμε ονομάσει θέση της Ανθρώπινης συνείδησης. Χωρίς να πείτε τίποτα, οι πράξεις σας είναι άλλος τρόπος να επικοινωνείτε με όλα και όλους γύρω σας. Όσα λόγια εκστομίζετε σε γραμμική μορφή, τα ακούει το υλικό σας σώμα. Πόσοι γκουρού αυτοβοήθειας έπρεπε να σας πουν ότι έλκετε σε σας όσα εκφράζετε δυνατά; Γιατί οι υποχόνδριοι παθαίνουν ακριβώς τις αρρώστιες που φοβούνται περισσότερο και μιλούν γι αυτές; Επειδή το σώμα τους ακούει και τους δίνει εκείνο που ζητάνε.

Το σώμα ακούει, τα πλέγματα ακούνε, ακόμη και οι Άνθρωποι γύρω σας ακούνε. Στροβιλίζεστε σε δράματα; Θέτουμε πάλι την ερώτηση. Νομίζετε ότι κάτι τέτοιο αρέσει στους άλλους; Το έχετε ποτέ σκεφτεί; Τι θέλετε να δείξετε σε κάποιον για το σύστημα πίστης σας, το «Θεό μέσα σας»; Θέλετε να τους δείξετε πόση ανισορροπία έχετε και ότι θα ’πρεπε να είναι το ίδιο; Αναλογιστείτε το. Πώς παρουσιάζετε την αυθεντία σας (mastery) στην ανθρωπότητα.

Γηραιά ψυχή, τι έχεις μάθει ανά τους αιώνες και φέρνεις στο πάρτι σήμερα; Είναι στροβιλισμός ή αγάπη; «Λοιπόν Κρύων, αυτό πιο εύκολα λέγεται παρά γίνεται. Πώς σταματάς να στροβιλίζεσαι; Πώς να σταματήσω ν’ αντιδρώ σ’ έναν άδικο κόσμο;» Μόλις σου είπα. Εάν ανοίξεις την καρδιά σου κι επιτρέψεις την ιερή επικοινωνία, θ’ αρχίσει μια ειρηνική αυτοκυριαρχία για σένα. Αυτό ονομάζεται αφύπνιση στο πνεύμα. Σε παίρνει από τις παλιές συνήθειες και αρχίζεις να διεκδικείς το κομμάτι της γηραιάς σου ψυχής, που είναι ο Θεός μέσα σου, διαθέσιμος σε σένα, στην ανθρωπότητα και σε όλους γύρω σου.

Πολυδιάστατη επικοινωνία. Όσοι είστε καλοί στο να μιλάτε σε ζώα, έχετε αναπτύξει επικοινωνία ομάδων σκέψεων. Έχετε ήδη το καλύτερο είδος επικοινωνίας που υπάρχει και αρχίζετε να σκέφτεστε εκτός κουτιού. Κοιτάτε στα μάτια των ζώων και τους μεταδίδετε εικόνες, έτσι δεν είναι; Και κείνα τις λαμβάνουν, σωστά; Αυτό είναι ένδειξη ότι δουλεύει! Οι Άνθρωποι μπορούν ν’ αναπτύξουν πολυδιάστατα γνωρίσματα και χαρακτηριστικά, τα οποία οδηγούνται εξ ολοκλήρου από τη συνείδηση και στέλνονται διαμέσου της επίφυσης οπουδήποτε θέλετε.

Υπάρχουν επίσης βοηθοί γύρω σας, όπως έχουμε αναφέρει. Χρειάζεται να τους απαριθμήσω πάλι; Είναι αγαθοεργές οντότητες και ομάδες παντού γύρω σας. Ορισμένες είναι από εδώ [από τη Γη] και άλλες δεν είναι. Όχι απλώς οι Πλειάδειοι, οι Αρκτούριοι, οι Σύριοι ή εκείνοι από τον Ωρίωνα και τον Χάθωρα [για ν’ αναφέρουμε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς]. Είναι αμέτρητοι! Ξέρετε τι κοινό έχουν όλοι τους; Επικοινωνία μη γραμμικής σκέψης. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους με τον ίδιο τρόπο όπως με τα ζώα.

Αγαπητέ Άνθρωπε, θ’ ανοίξουμε την πόρτα της πλήρους επικοινωνίας προτού κλείσουμε το channeling αυτό. Επιθυμούμε να σας πούμε ότι υπάρχει κάτι που θέλουμε να γνωρίζετε, να συνειδητοποιήσετε. Μην αφήνετε την επικοινωνία μας να γίνεται μυστηριώδης! Μην την κάνετε παράξενη. Ανέφερα μόλις τα γνωρίσματα επικοινωνίας από και προς το Πνεύμα. Σ’ επόμενο channeling θα συνεχίσω με άλλο θέμα… Τι είναι εκείνο που μπλοκάρει την επικοινωνία αυτή; Τι είναι φίλτρα; Τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την επικοινωνία;

Η επικοινωνία ψυχής αποτελεί μέρος απ’ ό,τι πρέπει να μάθει η γηραιά ψυχή, ώστε να δημιουργήσει ισορροπία στον πλανήτη και ειρήνη στη Γη. Αρχίζει εδώ και τώρα. Αρχίζει κατανοώντας και απομυθοποιώντας την ομορφιά της σχέσης σας με το Πνεύμα. Υπάρχει δομή στα ιερά πράγματα. Υπάρχει ένα αγαθοεργό σύστημα εκεί, υπάρχει πνευματική κοινή λογική στα πράγματα αυτά. Σας προσκαλούμε να τ’ ανακαλύψετε οι ίδιοι, καθώς η επικοινωνία αυτή θα δημιουργήσει πνευματική εξέλιξη στον πλανήτη. Θα οδηγείται απ' όσους διαβάζουν και ακούνε αυτή τη στιγμή. Οικογένεια, αυτό είναι το σημερινό μάθημα. Είναι πανέμορφο, σωστά; Είναι πανέμορφο!

Το μόνο που θέλουμε είναι να επικοινωνούμε και είναι καιρός να συμβεί. Το συγκεκριμένο channeling ήταν για να εξηγήσει πώς γίνεται. Οι σημερινές εισηγήσεις αφορούν στο πώς να γίνεται καλύτερα – ακόμη και αυτό που ακούτε τώρα και κάθε channeling. Η απομυθοποίηση όσων θεωρείτε απόκοσμα, αφύσικα και αλλόκοτα, είναι το έργο μπροστά σας. Επειδή απλώς δεν είναι γραμμικά, δε σημαίνει ότι είναι περίεργα. Το σπουδαιότερο απ’ όλα είναι η αγάπη. Μπορείτε να την εξηγήσετε; Ίσως όχι. Αλλά μπορείτε να την εξομοιώσετε. Πηγαίνετε τώρα να εξομοιώσετε την αγάπη του Θεού μέσα σας, σε όσους είναι γύρω σας.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός