urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

Αποσπάσματα από επικοινωνίες του Κρύων, με επιμέλεια Ρένας Λογιάκη, από την σελίδα Kryon Wisdom, in Greek

Solar Wings

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Θέλω να μιλήσω για τους αγγέλους. Δεν το έχω κάνει αρκετά στο παρελθόν. Ο Κρύων δεν είναι άγγελος, αλλά μάλλον ένας βοηθός. Ο συνεργάτης μου μ’ έχει αποκαλέσει αγαθοεργό άγγελο της Νέας Εποχής, όμως δεν είναι ακριβές. Είμαι ένας βοηθός. Πιστέψτε με, εάν βλέπατε έναν άγγελο θα ξέρατε τη διαφορά.

Πρώτον: Είναι οι άγγελοι αληθινοί; Απολύτως! Ναι.

Δεύτερον: Ποιοι ή τι είναι;

Υπάρχει αγαπητοί μου ένα σύστημα αγαθοεργής βοήθειας για τον πλανήτη αυτό. Είναι τόσο πολύπλοκο που είναι πολύ δύσκολο να το συζητήσουμε μαζί σας, εφόσον είστε προκατειλημμένοι με όσα νομίζετε ότι ξέρετε. Πού βρίσκονται οι άγγελοι; Τι κάνουν; Πόσο συχνά… ποιοι είναι… από πού προέρχονται; Θα σας δώσω πληροφορίες που σε μερικούς θ’ αρέσουν και σε άλλους, όχι.

Φυσικές επισκέψεις… Οι άγγελοι εμφανίζονται όταν χρειάζονται κι έρχονται από την κεντρική πηγή. Συμβαίνει σε διάφορα χρονικά σημεία, τόσο γενικά για την ανθρωπότητα, όσο και ατομικά. Κάθε φορά που εμφανίζονται, είναι φαντασμαγορικό. Ούτε ένας τους δεν έχει σωματική υπόσταση. Οι Άνθρωποι αποφάσισαν πάλι πως όταν τους επισκέπτεται μια αγγελική οντότητα, για να δώσουν στην επίσκεψη κύρος και εξήγηση, πρέπει να του βάλουν δέρμα και φτερά, και να του δώσουν όνομα. Χρωματίζουν λευκή τη φορεσιά τους [που υποδηλώνει αγνότητα], ζωγραφίζουν εικόνες τους, βάζουν φωτοστέφανο και τους αναφέρουν στην πνευματική ιστορία. Όμως, δεν έχουν τέτοια εμφάνιση. Είναι πολυδιάστατα όντα, όχι ενσώματα.

Ίσως ο Μωυσής περιέγραψε την εμφάνιση αγγέλου με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, σαν φλεγόμενη βάτο. Φωτιά η οποία δεν αναλώνεται αφ’ εαυτού, ή στροβιλιζόμενη ιριδίζουσα σφαίρα, είναι καλή περιγραφή της αγγελικής ενέργειας. Πράγματι, η φλεγόμενη βάτος ήταν ένας άγγελος. Το δραματικό με τις αγγελικές ενέργειες είναι ότι εμφανίζονται όταν δεν το περιμένετε, σαν μπάλα ενέργειας ερχόμενης προς εσάς. Άλλοτε εμφανίζονται διαπερνώντας έναν τοίχο! Είναι ιριδίζοντες, ορισμένοι με εμφάνιση σαν φωτιά, κι έχουν μια τάση να τρομοκρατούν τον Άνθρωπο! Κάθε αναφορά στις γραφές για επίσκεψη αγγέλου, αναφέρει ότι αμέσως εκείνος λέει: «Μη φοβάσαι!» Γιατί λοιπόν να φοβόσαστε μια όμορφη γυναίκα με άσπρη φορεσιά και φωτοστέφανο; [γέλιο του Κρύων]. Οι άγγελοι το λένε αυτό επειδή δεν μοιάζουν έτσι! Αγαπητοί μου, δεν είναι εδώ για να σας τρομάξουν, αλλά μάλλον για να παρουσιαστούν με όλη τους την ομορφιά και το μεγαλείο – τόσο σπουδαίοι που μερικοί δεν μπορούν καν να τους αντικρύσουν. Είναι μεγαλοπρεπείς.

Και τώρα κάτι που δεν περιμένατε… Είναι μια συλλογική ενέργεια. Δεν υπάρχει ατομικός άγγελος. Μπορεί να τον βλέπετε σαν έναν άγγελο, όπως βλέπετε το σώμα σας σαν μια ατομική οντότητα, αλλά δεν γνωρίζετε τη σούπα της αγγελικής δύναμης. Οι άγγελοι μιλούν με πολλές φωνές, αλλά μιλούν μέσα στο κεφάλι σας, όχι εξωτερικά σαν ηχητικές δονήσεις. Μιλούν ξεχωριστά σ’ έναν Άνθρωπο, αλλά είναι η συλλογική φωνή των πολλών, που γίνεται αντιληπτή και «ακούγεται» σαν μία.

«Όμως Κρύων, τι γίνεται με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ; Γνωρίζω κάποιον που μεταφέρει μηνύματα (μέσω channeling) αυτού του πανέμορφου ατομικού αγγέλου. Τι λες γι αυτό;» Το μήνυμα από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ προέρχεται από ένα γκρουπ. Είναι ένα πανίσχυρο γκρουπ, αλλά δείτε το σαν «ομαδική συνείδηση που την αντιλαμβάνεστε ως μία». Ο Κρύων είναι κατά τον ίδιο τρόπο. Όλοι εμείς που αντιπροσωπεύουμε την άλλη πλευρά, έχουμε αυτά τα χαρακτηριστικά. Δεν έχουμε σωματική υπόσταση, ούτε είμαστε ατομικοί.

Το επόμενο είναι ακόμη δυσκολότερο να το καταλάβετε και δεν είναι όπως σας έχουν πει. Δεν υπάρχει ιεραρχία αγγέλων. Κανείς τους δεν είναι υπεράνω άλλων, σ’ ένα σύστημα του «ποιος είναι ισχυρότερος ή επικεφαλής». Αντιθέτως, αποτελούν μέρος της σούπας του Θεού και είναι όλοι το ίδιο μεγαλοπρεπείς. Είναι εδώ με σχεδιασμό και μεταδίδουν μηνύματα για να επιταχύνουν την αγαθοεργία και την αγάπη του Θεού, εντός της ανθρωπότητας.

Μάλλον ο άγγελος που μνημονεύεται πιο πολύ είναι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, τον οποίον αντιλαμβάνεστε σαν υψηλότερο των υψηλών. Ωστόσο, τεχνικά ο Μιχαήλ είναι ένα γκρουπ, μια ομάδα και δεν έχει κάποια ιεραρχική θέση. Απλώς φαίνεται έτσι, καθότι τα μηνύματα παραδίδονται σε ορισμένο τομέα σημασίας στον πλανήτη. Ο Μιχαήλ θα σας πει: «Είμαι ένας από τους πολλούς, όλοι μας μεγαλειώδεις, όλοι έχοντας την αγάπη του Θεού, όλοι πανέμορφοι, όλοι αγαθοεργοί, όλοι στην υπηρεσία της ανθρωπότητας». Όμως οι Άνθρωποι θέλουν ιεραρχία… Αυτός είναι σημαντικός· ο άλλος δεν είναι τόσο σημαντικός· εκείνον μπορείς να τον παραπετάξεις.

Ποια είναι η ιεραρχία των οργάνων του σώματός σας; Ποια από αυτά δεν χρειάζεστε; Ποια σας κρατούν ζωντανούς; Όλα το κάνουν! Όμως συχνά ξεχωρίζετε την καρδιά σαν πιο σημαντική. Είναι αλήθεια αυτό, ή απλώς «αναφέρεται σε όλα»;  Αα, και ποιο όργανο επαναστάτησε εναντίον των άλλων και εγκατέλειψε το σώμα; [χαμόγελο του Κρύων].

Ας συζητήσουμε τη μυθολογία του Εωσφόρου. Να ένας άγγελος που δεν του άρεσε ό,τι γινόταν, οπότε έφυγε. Ή ίσως έκανε κάποιο λάθος κι εκδιώχθηκε από τον οίκο του Θεού. Αγαπητοί μου, βλέπετε εδώ την Ανθρώπινη προκατάληψη; Η ιστορία αυτή είναι γελοία και προέρχεται από τον «εξανθρωπισμό του Θεού». Δεν γίνεται να παίρνετε τα Ανθρώπινα χαρακτηριστικά επίκρισης, πολέμου, διαμάχης και δράματος και να τα κολλάτε στο μεγαλείο του δημιουργού. Όμως οι Άνθρωποι το έκαναν αυτό ανέκαθεν.

Τίποτα δεν εγκαταλείπει τη σούπα του Θεού! Είναι αγνή ενέργεια που αντιπροσωπεύει την ολότητα του Πνεύματος. Είναι πεπερασμένη – πάντα με την ίδια ποσότητα των μερών [το εκφράζουμε τρισδιάστατα για εσάς]. Ο Θεός είναι η ενέργεια της δημιουργίας και παραμένει μαζί σαν ένα νέφος που ποτέ δεν απομακρύνεται από το κβαντικό περιεχόμενο της αγάπης. Δεν μπορείτε ν’ απομακρύνετε μέρος του νέφους, αλλιώς δεν θα υπήρχε! Είναι αυτό που είναι και πάντα θα είναι τέλειο, πάντα το ίδιο και πάντα ολόκληρο. Τίποτα δεν προστίθεται ή αφαιρείται από το μεγαλείο του Θεού.

Θα βρείτε αγγέλους σε όλη την ιστορία. Είναι αντιπρόσωποι της ενέργειας της δημιουργίας. Δεν έχουν φύλο, καθότι είναι ενέργεια. Δεν είναι άρρενες ή θήλεις και είναι όλοι εξίσου ισχυροί. Είναι πανέμορφοι πολυδιάστατοι αγγελιοφόροι, που προσφέρουν βοήθεια στην ανθρωπότητα. Το μόνο πράγμα που διαφέρει είναι ο τύπος «υπηρεσίας» τους, ή η «ειδικότητά» τους. Όμως, αποτελούν πάντα μέρος από εμάς, ακόμη και αν φαινομενικά διαχωρίζονται και μιλάνε σε σας. Γνωρίζω ποιοι είναι και τους έχω δει να εργάζονται. Είμαι αγγελιοφόρος επίσης, αλλά δεν είμαι άγγελος.

Η Αλήθεια για το Σύστημα

Κάθε κομμάτι του δημιουργικού αυτού συστήματος που θα σας αποκαλύπτω εφεξής, έχει ένα χαρακτηριστικό… Αγαθοεργό σχέδιο. Τα συστήματα μεταξύ Ανθρώπου και Πνεύματος, είναι σχεδιασμένα για να βοηθούν την ανθρωπότητα. Δεν βρίσκονται εδώ για να σας ταλαιπωρούν ή να σας κρίνουν. Είναι εδώ για να διδάξουν και να βοηθήσουν, εάν τους το επιτρέψετε. Οι άγγελοι εμφανίζονται μόνο για να βοηθήσουν. Το έχετε ποτέ σκεφτεί; Δεν έχει σχεδιαστεί κανένας άγγελος να έρθει για να σας κρίνει. Κάθε φορά που εμφανίζεται ένας άγγελος στη ζωή σας, έρχεται σαν αγαπητός καθοδηγητής. Γνωρίζει την ψυχή σας, γνωρίζει ποιοι είστε, γνωρίζει τον Ανώτερο Εαυτό σας.

Ακούστε αγαπητοί μου… οι Άνθρωποι δεν γίνονται άγγελοι και οι άγγελοι δεν γίνονται Άνθρωποι. Λυπάμαι εάν σας έχουν πει κάτι τέτοιο, καθώς είναι δύσκολο να το ξεμάθετε. Οι άγγελοι είναι εξειδικευμένοι και το ίδιο είστε κι εσείς. Οι Άνθρωποι πνευματικά γεννούν Ανθρώπους και αυτή είναι η «δουλειά» που κάνει η ψυχή σας στον γαλαξία. Οι άγγελοι είναι πάντα άγγελοι και οι βοηθοί είναι πάντα βοηθοί - όπως εγώ. Εάν θέλετε να το κατηγοριοποιήσετε αυτό σαν «εξειδικευμένη υπηρεσία», κάντε το. Δεν είναι ακριβώς έτσι, καθότι λιγάκι από εμένα υπάρχει και σ’ εσάς επίσης. Έτσι είναι.

Οι Άνθρωποι θέλουν μια διαβαθμισμένη κλίμακα ικανότητας και ανταμοιβής. Όταν γίνεστε καλοί σε κάτι, ή το μαθαίνετε καλά, στο τρισδιάστατο πεδίο περνάτε σε επόμενο επίπεδο. Δεν ισχύει το ίδιο στο σύστημα τωνψυχών αγαπητοί μου. Οι Ανθρώπινες ψυχές δεν προέρχονται από ψυχές ζώων. Οι ψυχές των Ανθρώπων παραμένουν στο σύστημα τους και οι ψυχές των ζώων στο δικό τους. Τα ζώα είναι μια χρήσιμη καλοπροαίρετη ομάδα και ορισμένα είναι εδώ για να σας αγαπάνε. Πρόκειται για ένα αγαθοεργό σύστημα! Το έχετε παρατηρήσει;

Είναι κάτι που θα ’πρεπε να συνειδητοποιήσετε. Το σύστημα του Σύμπαντος είναι προκατειλημμένο στην αγαθοεργή αγάπη. Εάν είσαι άθεος ή αγνωστικιστής μπορείς αν θέλεις να το αγνοήσεις, να φύγεις από την αίθουσα, να κλείσεις πίσω σου την πόρτα μαζί με την καρδιά σου. Όμως εμείς θα σε αγαπάμε ούτως ή άλλως· θα βγούμε μαζί σου από την πόρτα, ούτως ή άλλως. Θα παραμείνουμε εκεί μαζί σου, σιωπηλά, κι εάν ποτέ αποφασίσεις να κοιτάξεις, θα είμαστε εκεί. Δεν πρόκειται να φύγουμε επειδή απλώς δεν πιστεύεις σ’ εμάς.

Αυτή είναι η υπόσχεση και αν δε νιώθετε έτσι, είναι επειδή έχετε την ελεύθερη επιλογή να πάτε από το Α στο Β – και μερικές φορές πάτε μέσω του Ψι. Έτσι είναι και ονομάζεται εξελικτική μάθηση και είναι αγαθοεργή. Αυτό είναι το μήνυμά μας. Θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρο; Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και τώρα τ’ απομυθοποιούμε ώστε να καταλάβετε την πραγματική αλήθεια.

Υπάρχει απλότητα, ομορφιά και αγαθοεργία στα συστήματα που φτιάχτηκαν για εσάς, αγαπητοί Άνθρωποι, καθότι εσείς, όπως κι εγώ, είμαστε από άλλο μέρος. Όταν δεν είστε εδώ, στα σύντομα διαστήματα που βρίσκεστε μαζί μας, έχουμε γιορτή που δεν θα πιστεύατε! Υπάρχει φως παντού γύρω μας και υμνούμε το όνομά σας στο φως.

Δύσκολο να το φανταστείτε, έτσι δεν είναι; Γιορτάζουμε την επιστροφή σας στην εστία και παραμένει κρυφό από εσάς. Το κάνουμε κάθε φορά! Δεν το γνωρίζετε μέχρι να πάρετε την τελευταία σας ανάσα. Τότε θυμάστε… και τότε υπάρχει ανακούφιση. Πιστέψτε με, έτσι είναι. Είναι η αγάπη του Θεού. Είναι ένα σύστημα που τιμά το ποιοι είστε.

Αποτελείτε μέρος των πάντων

Ας μιλήσουμε τώρα γι αυτό που θα ονόμαζα χειρότερο σενάριο εξανθρωπισμού του Θεού και αγγίζει τον πυρήνα πολλών από εσάς. Είναι ο τρόπος που φαντάζεστε τους οδηγούς και τους αγγέλους. Τώρα, αυτό θα έχει τεράστια διαφορά απ’ όσα σας έχουν πει σχετικά. Να είστε έτοιμοι λοιπόν να σκεφτείτε διαφορετικά. Δεν θα μειώσει καμία θεϊκή οντότητα, απλώς θα την προάγει και θα την φέρει σε αντιστοιχία με τον πολυδιάστατο τρόπο σκέψης.

Όταν οι άγγελοι επισκέπτονταν τους Ανθρώπους σε αρχαίους καιρούς και όσοι ήσαν παρόντες κατέγραφαν το γεγονός, σας εγγυώμαι ότι ήταν πολύ διαφορετικό απ’ ό,τι μπορούσαν να εκφράσουν γραπτώς. Όταν ένας άγγελος παρουσιάζεται σε κάποιον Άνθρωπο, μοιάζει με μπάλα ενέργειας που στροβιλίζεται, ή ενίοτε με φωτιά που δεν καίει και δεν καταστρέφει τίποτα. Οι άγγελοι δεν έχουν Ανθρώπινη μορφή και ποτέ δεν είχαν. Είναι όντα πολυδιάστατα, όχι στο τρισδιάστατο πεδίο.

«Ποιοι είναι;» Τους δίνετε ονόματα· τους δίνετε χαρακτηριστικά. Αυτός ο άγγελος κάνει τούτο· εκείνος ο άγγελος κάνει το άλλο. Και αν σας έλεγα ότι ήσαν όλοι μαζί; Θα αντιδρούσατε. Θα λέγατε: «Δεν μ’ αρέσει αυτό. Θέλω να είναι ξεχωριστοί και να κάνουν διαφορετικά πράγματα». Οι Άνθρωποι θέλουν τους αγγέλους να είναι οι «θεϊκοί εργάτες εργοστασίου για τον Θεό», καθένας με μια αποστολή. Δεν είναι έτσι! Όταν αναπνέετε τον αέρα, αυτός παρατάσσεται σαν ξεχωριστά μόρια με ονόματα και σκοπούς και μετά εισέρχεται στα πνευμόνια σας σε μια σειρά; Συνηθίστε την έννοια που λέγεται στη Φυσική διεμπλοκή. Μια λέξη που χρησιμοποιείται στον κβαντικό κόσμο, η οποία περιγράφει ένα περίεργο χαρακτηριστικό της ύλης, που φαίνεται να είναι «συνδεδεμένη με τα πάντα συνεχώς».

Θέλω να συνηθίσετε κάτι βαθύ και υπέροχο. Αποτελείτε μέρος των πάντων! Δεν είστε διαχωρισμένοι από αυτά. Ανήκετε σ’ αυτά. Μπορεί να έχετε ατομικά σώματα στο τρισδιάστατο πεδίο, αλλά στον πολυδιάστατο κόσμο είστε ενωμένοι με τα πάντα!

 Moses41

Δεν υπάρχει φύλο στο Πνεύμα

Σας προσκαλούμε όλους να αισθανθείτε την ΕΓΩ ΕΙΜΙ παρουσία των αγγέλων στην αίθουσα. Ο πρώτος άγγελος στην αίθουσα που επιθυμεί να αισθανθείτε την ΕΓΩ ΕΙΜΙ παρουσία είναι εκείνος που φέρει την ενέργεια του αρχάγγελου. Καθώς εξοικειώνεστε με τη γαλήνη που μπορεί να εισρέει σ’ εσάς τώρα, το επικάλυμμα σε αυτό το χώρο - απόψε - είναι εκείνο της Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Εκείνη χαίρεται που είναι εδώ! Το ίδιο και η αδερφή/αδερφός σας Κρύων. Κατανοείτε ότι δεν υπάρχει φύλο στο Πνεύμα;

Ο δεύτερος άγγελος σε αυτή την αίθουσα που θέλει να σας χαιρετήσει είναι εκείνος που φέρετε μέσα σας που είναι ΑΛΗΘΙΝΗ οικογένεια. Ο Αληθινός Εαυτός κάθε ατόμου σε αυτόν τον χώρο στέκεται για να σας χαιρετίσει όλους, καθώς και την αμφιβολία μέσα σας ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει. Είναι το άλλο μισό του ΕΓΩ ΕΙΜΙ.

Κάθε άγγελος που έχει ποτέ καταγραφεί να έχει μιλήσει σε Άνθρωπο, και κάθε καταγεγραμμένο όραμα με χαρακτηριστικά αγγελικής επίσκεψης, είναι ίδια κατά έναν τρόπο. Ένας άγγελος ή οντότητα έρχεται στη ζωή σας, είτε σε κοπάδι είτε ένας κάθε φορά [γέλια], και το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να σταθεί μπροστά από τον Άνθρωπο και να πει, «Μη φοβάσαι». Αυτό που λέει αληθινά είναι, «Μη με φοβάσαι, γιατί είμαι η οικογένεια σου». Το δεύτερο χαρακτηριστικό κάθε αγγελικής επίσκεψης είναι, με μια λέξη, αυτό της βοήθειας. Αυτές οι αγγελικές υπάρξεις είναι κομμάτια Θεού που σας επισκέπτονται με όλη τους τη λαμπρότητα. Α, αν μπορούσατε να δείτε τι όψη έχουν! Είναι όλα όσα θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε! Πώς σας κάνει να νιώθετε η ιδέα ότι η κάθε μια από αυτές έρχεται να δώσει σ’ ΕΣΑΣ βοήθεια; Ρίξτε μια ματιά στην ιστορία και στις καταγεγραμμένες επισκέψεις αγγέλων σαν αυτή.

Μοιάζει αυτό με τον Θεό για τον οποίον πιθανόν να είχατε μάθει από νωρίς στη ζωή σας - Εκείνον που σας λέει ότι δεν αξίζετε; Μοιάζει με έναν Θεό που βρίσκεται πολύ μακριά, πέρα από την Ανθρώπινη κατανόηση; Όχι. Είναι καιρός να κατανοήσετε, αν δεν το έχετε ήδη κάνει, αυτό που ο συνεργάτης μου ανέφερε νωρίτερα σήμερα: δεν έχετε ιδέα αυτή τη στιγμή, κατά την διάρκεια αυτής της επικοινωνίας, ποιος έχει έρθει να δει ποιον! Επιτρέψτε στην ενέργεια να ξεχυθεί σ’ αυτόν τον χώρο και να σας αποδείξει τι συμβαίνει σ’ αυτή την πραγματικότητα. Κατανοήστε την σχέση ανάμεσα μας. Κατανοήστε ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε εδώ για να δούμε ΕΣΑΣ.

Και έτσι είναι.

Κρύων

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

Αποσπάσματα από επικοινωνίες του Κρύων, με επιμέλεια Ρένας Λογιάκη, από την σελίδα KryonWisdom, inGreek

https://sites.google.com/site/kryonwisdom/Alpha/Love

www.UrantiaCenter.gr

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός