urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

 Σχετική εικόνα

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

Αποσπάσματα από επικοινωνίες του Κρύων, με επιμέλεια Ρένας Λογιάκη, από την σελίδα KryonWisdom, inGreek

Όλα όσα υπάρχουν, που έχουν μια σχέση με σένα, είτε επαγγελματικά είτε πνευματικά, τείνουν να λειτουργούν σ’ ευθεία γραμμή. Όλα εκτός ενός! Αν αρχίσεις να έχεις αγάπη στη ζωή σου, είναι μαγεία! Είτε είναι προς Άνθρωπο, προς παιδί, ή προς ζώο, όταν έχεις αγάπη, ανοίγεις τον κύκλο και ξαφνικά όλα διαφέρουν! Η αγάπη είναι συναίσθημα, αλλά (είναι παραπάνω και κάτι πολύ παραπάνω), καθότι είναι η βασική ενέργεια του Σύμπαντος. Είναι ενισχυμένη επειδή είναι δημιουργημένη, δεν προέρχεται από τον εγκέφαλο, δεν προέρχεται ούτε από την καρδιά, προέρχεται από την τριλογία εγκεφάλου, καρδιάς, επίφυσης.

Το έμφυτο εμπλέκεται, είναι ολόσωμη εμπειρία – όλα τα κύτταρα εμπλέκονται, το ξέρετε. Όταν ερωτεύεσαι, η χημεία σου επηρεάζεται, ο κύκλος ολοκληρώνεται. Όταν αγαπάς ένα ζώο, ένα παιδί, ανταποδίδουν την αγάπη σου και νιώθεις τόσο πλήρης! Η πληρότητα που νιώθεις είναι η χαλάρωση στην αγκαλιά της αγάπης. Είναι ένας κύκλος. Καθότι επιστρέφει με τρόπο που θα έλεγες πως είναι πέρα από την πραγματικότητα. Θα έλεγες ίσως ότι είναι πολυδιάστατη, ότι είναι μια κβαντική αίσθηση, επιστρέφει σε σένα, ο κύκλος είναι πλήρης, συνεχίζεται και ενισχύεται. Και τότε αγαπάς ακόμα παραπάνω.

Κάποιοι είστε ερωτευμένοι με τον πλανήτη, λέγεστε “αγκαλιαστές δέντρων”, κι ενώ αγκαλιάζετε το δέντρο, ο κύκλος ολοκληρώνεται! Νιώθετε τη φύση να σας αγκαλιάζει επίσης, ν’ ανταποκρίνεται σε γλώσσα που δεν ξέρετε καν ότι υπάρχει· ΑΥΤΟ είναι πολυδιάστατο! Όταν η Γαία μιλάει έτσι στον Άνθρωπο, εκείνος λέει: «Μπορώ να ζω στο δάσος, να τρώω και να είμαι ευτυχισμένος, μόνος μου επειδή έχω την αγάπη του πλανήτη. Νιώθω τα ζώα, τα δέντρα, τα πουλιά, τον ουρανό, όλα σαν ένα. Και είμαι ερωτευμένος με αυτό!» Είναι κύκλος!

Όταν κοιτάτε τις κατευθύνσεις του πλανήτη… είναι κύκλος. Τα σημεία της πυξίδας, είναι κύκλος. Όταν βλέπετε τον λεγόμενο ζωδιακό, είναι κύκλος. Συνεχίζει και συνεχίζει… Όταν βλέπετε τη δομή της μουσικής, ο κύκλος των πέμπτων, των ενάτων, όπως τα λέτε, είναι πάντα ένας κύκλος – κάθε μουσικός το γνωρίζει! Παντού γύρω σας είναι οι κύκλοι, κι όμως η σχέση που έχετε με τον Θεό, είναι ακόμα ευθεία γραμμή.

«Κρύων, τι πρέπει να κάνουμε;» Θέλω να χαλαρώσετε και μεταφορικά να κατανοήσετε, πως εάν ερωτευθείτε αυτό που είναι μέσα σας, συνδεδεμένο με τη δημιουργική Πηγή, θα πάψετε να είστε γραμμικοί. Ο κύκλος θ’ αρχίσει να ολοκληρώνεται, μεταξύ της δημιουργίας, της θεραπείας, εσάς και της αγάπης, και θα αρχίσει η θεραπεία στο σώμα σας, η ισορροπία να επιστρέφει, ο σκοπός της ζωής σας να γίνεται γνωστός. Πράγματα που σας συνέβησαν πρόσφατα και θα σας ρήμαζαν, θ’ αρχίσουν να έχουν νόημα, και θα έχετε χαρά που συνέβησαν, γιατί θα βλέπετε τη μεγάλη εικόνα του ποιοι είστε. Ένας άνεμος πνέει στο μέρος αυτό, έτοιμος να βάλει στον κύκλο όποιον θέλει να τον ολοκληρώσει. Μιλάω μεταφορικά, μεταφυσικά, εσωτερικά, μιλάω με έννοιες, συμβαίνει η Τρίτη Γλώσσα. Ένας άνεμος διαπερνά το μέρος και θέλω να σταματήσεις και να τον νιώσεις τώρα, διότι είναι για σένα που κάθεσαι στην καρέκλα.

Τολμάς να τον νιώσεις; Σωματικά ίσως να τον νιώσεις, αλλά δεν είναι κάτι σωματικό. Όταν η αγάπη διαπερνά την κυτταρική δομή, ολοκληρώνει τον κύκλο. Η ζωή αρχίζει. Η πνευματική ζωή μπορεί ν’ αρχίσει τώρα.

Η διαδικασία είναι πολύπλοκη, κι όμως είναι απλή, καθότι η αγάπη φροντίζει τον εαυτό της. Το έχουμε ξαναπεί, δεν χρειάζεται να καταλάβετε τους μηχανισμούς, για να τους εκτιμήσετε, να τους νιώσετε και να τους χρησιμοποιείτε. Έτσι είναι η αγάπη! Η ουσία της θεραπείας σου; Τα συναισθήματα που αναζητάς, όλα αυτά με τα οποία ήρθες, όταν συνδέσεις τον κύκλο θ’ αρχίσουν να λύνονται! Αυτό είναι το μήνυμα. Και η σύνδεση του κύκλου δεν είναι κάτι γραμμικό, δεν είναι κάτι που θα έκανες καν σε φυσιολογικές συνθήκες. Διαφέρει.

Κάποιοι εδώ θα βοηθήσετε πολύ κόσμο, εάν συνδέσετε τον κύκλο. Γι αυτό είναι εδώ οι γηραιές ψυχές! Ένας άνεμος πνέει σ’ αυτό το μέρος… για λίγες ακόμα στιγμές θέλω να τον “αρπάξετε”. Πάρτε τον, εφαρμόστε τον στον εαυτό σας και δείτε μέσα σας τον κύκλο· κάντε τον χρυσό, κάντε τον ιόχρου, κάντε τον ασημένιο, κάντε τον πολύτιμο λίθο, κάντε τον ό,τι θέλετε, μεταφορικά, για να είναι αγνός, να γυαλίζει και να λαμπυρίζει. Βάλτε τον μέσα σας και φυλάξτε τον εκεί, και ποτέ μην αφήσετε το δαχτυλίδι. Η σύνδεση είναι με τον Δημιουργό, που ήταν πάντα μαζί σας, πάντοτε!

Η ισχυρότερη ενέργεια στο Σύμπαν είναι η Αγάπη. Είναι μεγάλη λέξη και δεν μπορείτε να την ορίσετε. Είναι πολύ παραπάνω από χάρη, ή ευσπλαχνία, ή αγαθότητα. Είναι τρόπος ύπαρξης. Αυτή είναι η σύνδεση. Η ανησυχία, η αμφιβολία, η απόγνωση και ο φόβος είναι σαν καλύμματα που μπαίνουν στη μέση. Αν θέλετε να χτίσετε τοίχους στην εξέλιξη σας, να ο τρόπος… Ανησυχία, απογοήτευση, φόβος... Είναι ώρα να τ' αλλάξετε. Είναι ώρα να τα σβήσετε σκόπιμα και με πρόθεση, και να δείτε τη σύνδεση. Τότε η γηραιά ψυχή θα στηριχθεί και η ζωή σας θ' αλλάξει. Ήρθατε για θεραπεία σήμερα και μόλις σας είπα πώς να τη λάβετε. Είναι όλα μέσα στη συνείδηση που εξελίσσεται. Κάθε κύτταρο στο σώμα σας θα συνεργαστεί με εσάς και την απόφαση σας. Οτιδήποτε συμβαίνει στο σώμα σας, ό,τι κι αν νομίζετε πως είναι, ελέγχεται από τη συνείδηση σας σήμερα, όπως και ό,τι αποφασίζετε και ό,τι νομίζετε.

Ας προσποιηθούμε για λίγο ότι προσεδαφίζεται ένα διαστημόπλοιο από άλλο πλανήτη. Είναι φιλικό και βγαίνει ένα ζευγάρι ανθρωποειδών που συστήνεται στην γλώσσα σου. Βλέποντάς τους ξέρεις ότι δεν έχουν τον σπόρο του Θεού που εσύ έχεις μέσα σου. Δεν είναι μέρος του σεναρίου τους, όμως έχουν ευφυΐα, και ενδιαφέρονται για τους Ανθρώπους. Ας πούμε ότι είναι ασφαλείς, είναι σε ερευνητική αποστολή και είσαι το μόνο άτομο που μπορούν να μιλήσουν. Θα πάρουν από σένα όλα όσα θέλουν να μάθουν για την ανθρωπότητα. Τι θα σε ρωτούσαν; Ας πούμε ότι δεν θα ρωτούσαν για ιστορία ή ο,τιδήποτε – αλλά για πράγματα που δεν έχουν. Θα πουν λοιπόν: «Όσο καιρό βλέπουμε την ανθρωπότητα, ένα πράγμα δεν έχουμε καταλάβει. Σε παρακαλώ, πες μας για την αγάπη».

love 1751071 1920

Από πού ν’ αρχίσεις; Και τι είδους αγάπη… Να τους πεις για την αγάπη που έχεις για τον πλανήτη; Για τον/την σύντροφό σου, για τα ζώα στη ζωή σου, για τους προγόνους σου; Για τους γονείς σου, για όσους έχεις χάσει; Πώς ν’ αρχίσεις… πόσα είδη αγάπης υπάρχουν – ποιες είναι οι διαφορές; Ακόμα κι αν σου πουν ότι έχουν άφθονο χρόνο, από πού ν’ αρχίσεις; Και πώς να περιγράψεις το συναισθηματικό πεδίο της αγάπης; Θα μπορούσες να πεις ο,τιδήποτε και θα καταλάβαιναν τη γλώσσα, όμως… εσύ κι εγώ ξέρουμε ότι η αγάπη είναι παραπάνω από γλώσσα! Όταν ερωτεύεσαι υπάρχει μια πυκνότητα Πνεύματος, κάτι πολύτιμο. Κοιτάς στα μάτια ένα νεογέννητο… αυτό δεν είναι απλώς ένα συναίσθημα. Υπάρχει επικοινωνία. Η αγάπη έχει ένα πανέμορφο πεδίο γύρω της που δονείται. Δύο ερωτευμένοι… έχουν ένα σύνδεσμο, μια τρίτη ενέργεια μεταξύ τους – σκέφτεται ο ένας τον άλλον από μακριά. Είναι παραπάνω από γλώσσα! Πώς να το περιγράψεις αυτό;

Ας πούμε, λοιπόν, ότι κάθονται και σ’ ακούνε… και όση ώρα μιλάς κρατάνε σημειώσεις. Όταν είναι ώρα να φύγουν, σ’ ευχαριστούν, κάνουν χειραψία – και την εννοούν. Η έρευνά τους τελείωσε και πετούν μακριά. Φανταστείτε τώρα τι θα λένε μεταξύ τους! Δεν θα είναι πιο κοντά στην γνώση της αγάπης, απ’ ό,τι πριν. Οτιδήποτε τους είπες δεν θα είναι κατανοητό, επειδή δεν το έχουν. 

Πριν είκοσι χρόνια σας είπαμε το εξής… Ότι ο χώρος μεταξύ πυρήνα και ηλεκτρονίων του ατόμου είναι γεμάτος από τη φυσική της αγάπης. Και μερικοί σκέφτηκαν: «Ω, τι γλυκό που είναι! Κρύων, η καρδιά μου θα σκιρτά όταν το σκέφτομαι». Δεν έχει καμία σχέση με σκίρτημα καρδιάς, είναι Φυσική! Και αυτό θέλουμε να καταλάβετε. Από πού προέρχεστε, πού είναι η εστία σας, ποιος είναι αυτός ο σύνδεσμος και ποιοι είστε.

Είναι τώρα καιρός να επανεξετάσουμε ό,τι χρειάζεται ν’ ακούσετε. Είστε γεμάτοι από την πηγή που είναι μεγαλύτερη απ’ το μεγάλο, αγνότερη απ’ το αγνό. Καθώς εξελίσσεται η Ανθρώπινη συνείδηση, δεν πρόκειται να πάει πουθενά, εάν δεν την επανεξετάζετε αληθινά ξανά και ξανά και ξανά, ότι δηλαδή στον πυρήνα των πάντων είναι η αγάπη. Αρχίστε να σχεδιάζετε το σύνδεσμο μεταξύ Ανθρώπου και Ανθρώπου, συνειδητοποιώντας ότι υπάρχει σύνδεσμος αγάπης μεταξύ όλων σας, εάν το επιτρέψετε.

Ποιον δεν αγαπάτε; Καλύτερα να το σκεφτείτε. Καθότι ο νέος Άνθρωπος θα δει ότι όλοι είναι συνδεδεμένοι. Η ικανότητα ν’ αγαπάς το μη αγαπητό είναι απλώς εξέλιξη. Συνειδητή εξέλιξη, πνευματική εξέλιξη που συνδέει τη Γη με τρόπους μη αναμενόμενους. Να μπορείς να δεις κάποιον άλλον, άσχετα τι κάνει, και να θέλεις μόνο ν’ ανοίξεις την καρδιά σου και να τον βοηθήσεις. Όχι να τον κατηγορήσεις, ούτε να τον κρίνεις. Είναι κάτι νέο, σωστά;

Πρέπει να καταλάβετε την πηγή. Όταν το βλέπατε στους διδασκάλους που βάδισαν στη Γη, όπου τα λουλούδια άνθιζαν εκεί που περνούσαν και τα ζώα τους ακολουθούσαν, τι νομίζετε ότι ήταν;  Νομίζετε ότι είναι κάτι γλυκό; Ή ότι ίσως υπάρχει κάτι εκεί πέρα από κατανόηση το οποίο είναι μετρήσιμο, είναι η Φυσική της δημιουργικής Πηγής και βρίσκεται μέσα σας. Όσο πιο ψηλά λειτουργεί το DNA σας, τόσο πιο πολύ αγάπη θα υπάρχει στα κύτταρα του σώματός σας και είναι αγάπη του Δημιουργού, όχι του εαυτούλη. Όμως σου λέμε αγαπητέ Άνθρωπε ότι πρέπει να μάθεις ν’ αγαπάς αυτό σου το κομμάτι. Να κοιτάς τον εαυτό σου στα μάτια και να τον αγαπάς!

Στην όλη διαδικασία αλλαγής συνείδησης που αναφερόμαστε επί 25 χρόνια, εκείνο που έχετε μέσα σας έχει κάτι επιπλέον που χρειάζεται να γνωρίζετε…. Ότι πρέπει ν’ αγαπάτε τον εαυτό σας στη διαδικασία και να το εννοείτε. Αν δεν το κάνετε, τότε είστε μόνο στο μισό δρόμο. Είναι δύσκολο. Με τόση παλιά ενέργεια που είχες να μοχθήσεις σκληρά γηραιά ψυχή, Εργάτη Φωτός… ήμασταν εκεί όλη την ώρα, σε όλα τα θέματα, τα προβλήματα, όλες τις απογοητεύσεις… Η αγάπη είναι η λύση! Είναι η ενδεδειγμένη λύση. Μπορείς ν’ αγαπήσεις το πρόβλημα; [Γέλιο του Κρύων] Μπορείς ν’ αγαπήσεις την κατάσταση, αν και δεν είναι κείνη που θέλεις, που δεν έχει επιλυθεί ακόμα και είναι στη διαδικασία δημιουργίας;

Όμως οι Άνθρωποι έχουν μια τάση να θέτουν αιτία και αποτέλεσμα σε οτιδήποτε μη αποδεκτό. Δεν μπορείτε καν να δείτε τον εαυτό σας να εξελίσσεται. Εάν δεν έχετε την τελική λύση, τότε δεν έχετε καμία λύση, μη κατανοώντας την ομορφιά αυτού που έχετε. Κανείς από σας δεν είναι σπίτι αγαπητοί μου, κανείς δεν είναι στην εστία. Είστε στη Γη, εργαζόμενοι, το γνωρίζετε αυτό; Το συνειδητοποιείτε;

Ξέρετε πού είναι η Εστία; Είναι εκεί απ’ όπου προέρχομαι, εκεί απ’ όπου προέρχεστε, απ’ όπου είμαστε όλοι. Θέλω να σας το πω… Όταν είστε μαζί μου υπάρχει η αγνότητα και αντήχηση της αγάπης, μια σύγκλιση, μια αγνότητα που δεν μπορείτε καν να εμβαθύνετε ή να φανταστείτε. Από εκεί προέρχεστε. Και αυτό είναι το κομμάτι που θέλει να συνδεθεί μαζί σας. Είναι η αγάπη που αναζητάτε. Αν ήταν να του αποδώσετε όνομα ή κατάσταση, είναι το κομμάτι σας που θέλει να επανασυνδεθεί με το άλλο κομμάτι σας. Το κομμάτι σας στην άλλη πλευρά του πέπλου που του λείπει το εδώ κομμάτι σας, το οποίο κυριολεκτικά είναι τυφλό απέναντί του.

Υπάρχει κάτι στην αγάπη. Προέρχεται από παντού. Διεισδύει στην ψυχή του Ανθρώπου. Τη νιώθεις τόσο δυνατά. Δεν γνωρίζεις εάν σου στέλνεται ή (αν σου τραβιέται-αν βγαίνει από μέσα σου)· απλώς υπάρχει. Είναι όμως κάτι ασυνήθιστο και βαθύ, σχεδόν σαν να είναι μέρος από κάτι άλλο, μεγαλύτερο. Μήπως είναι το Θεϊκό κομμάτι μέσα σου που εξαπλώνεται; Θα είχες δίκιο να το πεις. Η αγάπη δεν είναι ατομική. Δεν μπορείς να την κομματιάσεις, ούτε να της βάλεις ένα σώμα και να την ονομάσεις. Είναι μια έννοια που επηρεάζει κάθε κύτταρο του σώματός σου και όλες τις λειτουργίες του. Μερικές φορές μάλιστα παίρνει τον έλεγχο! Αυτή είναι η ομορφιά της αγάπης.

Η Απίστευτη Δύναμη της Αγάπης

Αποτέλεσμα εικόνας για γέννα

Υπάρχουν κάποιοι, ακόμα και στο πνευματικό πεδίο, που δηλώνουν ότι ο συναισθηματισμός είναι λάθος. Ισχυρίζονται πως αν γίνεις συναισθηματικός, δεν είσαι λογικός. Εάν κλαις, δεν θα έπρεπε να είσαι εδώ. Λένε πως ο διανοητικός νους θα καθορίζει τα πάντα. Εκεί είναι η λογική σας κι αυτή είναι η αιτιολόγησή σας. Επομένως, πρέπει να πάτε κάπου, να πετάξετε όλα τα συναισθήματα και να τα καθορίσετε με το λογικό νου που σας έδωσε ο Θεός.

Ακούστε αγαπητοί μου, αυτός είναι εντελώς γραμμικός τρόπος σκέψης. Δεν υπάρχει ούτε ένας στην αίθουσα που να μπορεί να καθορίσει μια κβαντική κατάσταση με τη διανόησή του. Επειδή δεν γεννήθηκαν ούτε ζουν στην κατάσταση αυτή. Αντιθέτως, είναι μια ισορροπία μεταξύ διανόησης και καρδιάς. Τα συναισθήματα διαπερνούν το πέπλο και αυτό συμβαίνει για ένα πολύ σημαντικό λόγο.

Θα σας πω πού είναι η αληθινή δύναμη… ο λόγος της ευσπλαχνίας και η απίστευτη δύναμη της αγάπης. Θα σας πω την πιο κβαντική ενέργεια στον πλανήτη κι ελπίζω να την καταλάβετε. Είναι η τρίτη φορά που το κάνω και θέλω να ακούσετε πολύ προσεκτικά.

Υπάρχει μια δύναμη, πέρα απ’ όλες τις δυνάμεις και πηγάζει ακριβώς από τη συναισθηματική κατάσταση. Εκπλήσσεστε; Θα ζωγραφίσω πάλι την εικόνα, όπως έχω ξανακάνει. Υπάρχουν πολλές μητέρες στην αίθουσα. Μητέρα, πήγαινε πίσω μαζί μου, σε μια στιγμή που έχουμε μοιραστεί. Πήγαινε πίσω, όταν το πρώτο σου παιδί ήταν εκεί, ηλικίας μερικών λεπτών. Εκεί όπου το νεογέννητο πήρε την πρώτη του ανάσα και άρχισε η ζωή. Αντιπροσωπεύει μέρος του DNA σου, μέρος της γενεαλογίας σου, μέρος του Ακάς σου. Τώρα, να σε ρωτήσω κάτι. Άκουσες τους αγγέλους να ψάλλουν; Ξέρεις, στέκονταν γύρω από το κρεβάτι. Τι ένοιωσες την πρώτη φορά που κοίταξες το βρέφος στα μάτια; Τι ένοιωσες όταν διασταυρώθηκαν οι ματιές με το μωρό και η ζωή άρχισε; Άκουσες τους ψαλμούς των αγγέλων; Έλειωσε η καρδιά σου; Ξεχύθηκες στο Σύμπαν εκείνη τη στιγμή; Παρατήρησες ότι και οι τεχνικοί στο δωμάτιο έκλαιγαν επίσης; Τι τα προκαλεί αυτά;

Μήπως νομίζεις ότι η συγκεκριμένη δύναμη βγήκε από το νου και την καρδιά σου; Λοιπόν, όχι! Πέρα από οτιδήποτε θα μπορούσε ποτέ ο Άνθρωπος να δημιουργήσει, η εκπληκτική αυτή ενέργεια ξεχύθηκε σ’ εκείνο το δωμάτιο, επειδή υπήρχε ιερή χαρά. Για μια στιγμή του χρόνου άνοιξες μια υπερδιάστατη δίοδο, όπου μια ζωή άρχισε και όλοι έκλαιγαν από χαρά. Το παιδί σε κοίταξε κι εσύ το κοίταξες. Τα πράγματα δεν θα ήταν ποτέ πια τα ίδια. Θυμάσαι Μητέρα; Θυμάσαι τη μέρα εκείνη; Θυμάσαι τη στιγμή; Αυτή είναι μια ενέργεια, πολύ πέρα απ’ ότι μπορεί να κάνει η καρδιά σου μόνη της. Είχες βοήθεια κι ο,τιδήποτε ένοιωσες, ενισχύθηκε από την ενέργεια του Θεού μέσα σου.

Aναφέρομαι στην κόλλα που συγκρατεί τη συνείδηση, η οποία είναι συναισθηματική. Μιλώ για την αγάπη του Θεού. Αυτό ήταν το μήνυμα, από την πρώτη μέρα που έδινα πληροφορίες. Χρειάστηκε ο συνεργάτης μου τέσσερα χρόνια, για να ανοίξει την καρδιά του, σε σημείο να κλαίει από αυτή τη δύναμη μπροστά σε άλλον. Είναι πέρα απ’ ο,τιδήποτε θα μπορούσε να δημιουργήσει ο ίδιος. Η αίθουσα αυτή είναι γεμάτη με μία συνοδεία, της οποίας η δύναμη θα δημιουργήσει πολύ περισσότερα απ’ ό,τι μπορεί κάθε καρδιά μόνη της! Είναι μια κβαντική ενέργεια… άχρονη… όχι ένα μελλοντικό συμβάν… γεμάτη με ένα αίσθημα, πως κάθε τι αγαπητό που είχε ποτέ υπάρξει, ξεχύνεται μέσα σου. Είναι η φύση, η δική σου ενέργεια ζωής και η σοφία των αιώνων! Μητέρα, θυμάσαι;

Οι Άνθρωποι ερωτεύονται. Ελαφρώς αποβλακώνονται. Μερικοί το έχετε βιώσει, έτσι δεν είναι; Ορισμένοι θα θυμάστε που αναστενάζατε πολύ, κοιτώντας ο ένας τα μάτια του άλλου. Οι ψυχολόγοι λένε πως συμβαίνει μια παροδική παράνοια. [Γέλιο]. Το θυμάστε; Ίσως κάποιοι να το έχετε ακόμα. Πες μου γι αυτό αγαπητέ Άνθρωπε... Είναι κάτι που δημιούργησες ο ίδιος; Νομίζεις ότι ήταν στο άλλο άτομο, ή μήπως κάτι άλλο συνέβαινε; Νομίζεις ότι ήσουν μέρος ενός πράγματος, μονάχος; Οι εραστές θα σου πουν ότι υπάρχουν άγγελοι στο δωμάτιο, όποτε έρχονται μαζί και υπάρχει λάμψη. Είναι πολύ πέρα απ’ ό,τι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μόνοι τους. Ορισμένοι τους ακούνε να ψέλνουν! Είναι απλώς όνειρα ερωτευμένων; Όχι, γιατί έχουν δίκιο… Είναι μέρος της Ανθρώπινης εμπειρίας, όταν δύο έρχονται μαζί και με κάποιο τρόπο παράγουν μια ενέργεια, πολύ μεγαλύτερη από το άθροισμα των μερών. Επειδή ο Θεός είναι εκεί!

Οι άγγελοι χαμογελούν. Έτσι γίνεται. Είναι κβαντικό. Υπάρχει εκεί μια ανόθευτη δύναμη. «Γιατί μας τα λες αυτά Κρύων;» Θα σας πω γιατί. Επειδή κάποιοι από εσάς είναι έτοιμοι να ερωτευθούν τον πρωτογενή σπόρο συνείδησης, που είναι το σημείο επιλογής. Είναι να ερωτεύεσαι τον εαυτό σου, το Θεό μέσα σου, την φύση ή απλώς όλη τη δημιουργική διαδικασία.. Είναι να δημιουργείς μια ενέργεια στον πλανήτη, σαν τη γέννηση ενός παιδιού. Είναι σημαντικότερο από το άθροισμα των επιμέρους, καθώς είσαι όσο κβαντικός χρειάζεται για να το κάνεις. Αυτό σε μπερδεύει ή είναι φυσικό; Είναι μέρος της καμπύλης μάθησης, το ότι μπορεί αυτό να φέρει σύγχυση.

Κατανοείς ότι δεν χρειάζεται να ενταχθείς κάπου. Δεν χρειάζεται. Αποδέξου τους άλλους γύρω σου, που αγαπούν τη Γη. Γνωρίζεις ότι όλοι σας μπορείτε να συμμετέχετε, στο βαθμό που επιθυμείτε; Το άνοιγμα της καρδιάς δημιουργεί ενέργεια, πάνω και πέρα από αυτή που θα κατάφερνες μοναχός κι όμως φαίνεται σαν να είναι μια προσωπική απόφαση. Αυτή είναι μια πρόσκληση για κβαντικότητα. Πες την όπως θέλεις. Θες να την πεις Θεό, θες να την πεις Πνεύμα, να την πεις δική σου θεϊκότητα; Δεν έχει σημασία. Αλλά θα τη νοιώσεις. Πολλοί από εσάς την έχουν νοιώσει και δεν γνωρίζατε καν τι ήταν. Έτσι είναι η Αγάπη. Είναι αγνή. Δεν έχει κάποια ατζέντα. Δεν διογκώνεται αφ’ εαυτού. Είναι άνευ όρων. Είναι ο Θεός μέσα σου. Αυτό είναι το μήνυμα.

Αγαπάς το Θεό; Τότε το έχεις εκπληρώσει. Αγαπάς τον εαυτό σου; Τότε το έχεις εκπληρώσει. Έχεις γαλήνη; Μπορείς να περιορίσεις το δράμα από τα πράγματα που δεν ελέγχεις; Αν είσαι ένας από αυτούς, τότε έχεις εκπληρώσει το σκοπό σου. Γι αυτό ήρθες. Και γι αυτό λέμε ότι γνωρίζουμε τον καθένα σας με το όνομά του. Τι θα κάνεις με αυτές τις πληροφορίες; Είναι απλώς πληροφορίες, ή είναι η αλήθεια; Εσύ αποφασίζεις!

Τα Τέσσερα Στοιχεία της Αγνής Αγάπης

Σχετική εικόνα

Αγαπητοί, η αγνή Αγάπη του Πνεύματος είναι σιωπηλή. Η αγάπη δεν φωνάζει, «Εδώ είμαι – κοίταξε με!» Η Αγάπη του Θεού και η Αγάπη του Ανώτερου Εαυτού είναι σιωπηλή, ευσπλαχνική, δυνατή και με περιεχόμενο. Μπορείτε να την αισθανθείτε; Αυτή τη στιγμή σας λούζουμε με αγάπη. Είναι η αληθινή ουσία της εστίας. Είναι αυτό που μερικοί νιώθουν όταν πιστεύουν ότι αγαπούν τον Θεό. Είναι η ενθύμηση της εστίας, και σας ανήκει!

Η αγάπη δεν έχει προτιμήσεις. Υπάρχει για να υπάρχει και τρέφει μόνο το πνεύμα της Αγάπης. Δεν έχει σχέση  με ευαγγελιστικά κηρύγματα. Δεν επιλέγει να περιβάλει άλλους και όχι εσάς. Αυτή είναι αληθινή αγάπη. Δεν φωνάζει, «Αν κάνεις αυτό για μένα, θα κάνω εκείνο για σένα!» Όχι. Υπάρχει μόνο για να «είναι». Είναι ικανοποιημένη απλά που υπάρχει. Προσέξτε το αυτό – δεν υπάρχει προτίμηση στην αγάπη του Θεού.

Το τρίτο στοιχείο είναι ότι η αγάπη ποτέ δεν κομπάζει. Ποτέ δεν προβάλει τον εαυτό της. Δεν υπερηφανεύεται. Βλέπετε, δεν το χρειάζεται, αφού πηγάζει από την πηγή της δημιουργίας. Καθένας το αναγνωρίζει, χωρίς να χρειάζεται να πείτε ούτε μία λέξη. Δεν χρειάζεται να σηκώσεις το χέρι σου και να πεις, «Κοιτάξτε με». Σαν ένα φως μέσα στο σκοτάδι, θα προσελκύσετε αυτούς που θα σας ρωτήσουν, «Τι γίνεται μ’ εσένα;»

Τέλος, η Αγάπη διαθέτει τη σοφία να χρησιμοποιεί τα άλλα τρία. Η σοφία είναι ήσυχη, δεν αποσκοπεί σε κάτι ούτε επιδεικνύει σπουδαιότητα. Γνωρίζει τι είναι κατάλληλο να λέει και τι να μη λέει. Χαρακτηρίζεται από σοφή δράση.

Η αγνή Αγάπη δεν θα δημιουργήσει ποτέ σενάρια φόβου στη ζωή σας, ενώ το «εγώ» θα το κάνει. Αυτή είναι η κύρια διαφορά, αγαπητοί. Ο φόβος δεν έχει θέση στα μηνύματα του Θεού. Ο φόβος είναι ένας μηχανισμός που χρησιμοποιείται στο κάρμα και την ανθρώπινη μαθητεία. Σας ζητάω να θυμάστε το εξής: Στην ιστορία όλων όσων έχουν γραφτεί και καταχωρηθεί σχετικά με την ανθρωπότητα, όταν οι άγγελοι του Κυρίου παρουσιάστηκαν, σε οποιεσδήποτε Γραφές, οποιουδήποτε συστήματος πίστης, άρχισαν να μιλάνε με δύο λέξεις. Προτού πουν οτιδήποτε σε κάποιον άνθρωπο, ξέρετε ποιες ήταν αυτές οι δύο λέξεις; «Μη φοβάσαι» - απόδειξη ότι ο Θεός δεν θα σας μεταφέρει ποτέ ένα μήνυμα φόβου. Μη φοβάστε! Είναι γραμμένο για να το βλέπετε.

Μπορεί η συνειδητότητα και η αγάπη να επηρεάσουν την ύλη; Ναι, και έτσι δουλεύει από πλευράς μηχανικής. Αυτό είναι το μυστικό. Είναι αλληλένδετα και αυτό που βρίσκεται ανάμεσα στα μέρη είναι η αγάπη.

Σας ακούγεται περίεργο, αλλά αυτή η σύνδεση είναι που λείπει μεταξύ επιστήμης και πνευματικής σκέψης. Είναι αυτό το χαρακτηριστικό που δεν θα αναγνωριστεί, που είναι το ανεξάρτητο μέρος, το οποίο κάνει την ΠΡΟΘΕΣΗ και την αγάπη να μπορούν να αλλάξουν τα υλικά πράγματα. Γνωρίζετε για θαύματα στο πρακτικό, γήινο επίπεδο που βρίσκεστε; Γνωρίζετε γι αυτούς που έχουν θεραπευτεί θεαματικά; Ίσως βρέθηκαν κόκαλα εκεί που δεν υπήρχαν πριν. Είναι ένα θαύμα. Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος είναι ο μηχανισμός του θαύματος; Είναι η φυσική, και η ΑΓΑΠΗ βρίσκεται στο κέντρο της φυσικής. Υπάρχουν πνευματικοί δάσκαλοι στον πλανήτη που μπορούν να υλοποιήσουν αντικείμενα στα χέρια τους με την θέληση τους. Το γνωρίζετε αυτό; Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς εξηγείται από πλευράς φυσικών επιστημών; Είναι η ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Είναι εμπλουτισμός της ύλης. Είναι η ΑΓΑΠΗ. Ίσως περάσει κάποιος χρόνος πριν οι επιστήμονες συσχετίσουν αυτά που παρατηρούν με το πώς αισθάνονται, αλλά οπωσδήποτε θα συμβεί.

Αποτέλεσμα εικόνας για αγάπη

Με όλη την σοβαρότητα, σας λέμε το εξής, αγαπητοί μου: Η αγάπη βρίσκεται στην καρδιά της φυσικής! Είναι λοιπόν παράξενο που η συνειδητότητα του πλανήτη μπορεί να σηκώσει το πέπλο – να αλλάξει το κλίμα – να αλλάξει την τροχιά ενός αστρικού σώματος; Δεν είναι ο Κρύων που το κάνει αυτό. Ο Κρύων είναι εδώ για να αναφέρει τι κάνετε ΕΣΕΙΣ. Είναι λοιπόν παράξενο που κάποια χαρακτηριστικά, που είναι στη θέση τους φαινομενικά αμετακίνητα, μπορούν να εξαλειφθούν για πάντα;  Υπάρχουν πολύ περισσότερα να μάθει κανείς γι αυτή την ενεργειακή σούπα, αλλά η πόλωση είναι η ΑΓΑΠΗ. Είναι η συνείδηση του ίδιου του Πνεύματος, κι εσείς ως ανθρώπινα όντα αρχίζετε να πηγαίνετε προς αυτή τη δόνηση, να έχετε δύναμη με αυτή, και γι αυτό συμβαίνουν τα θαύματα. Αυτός είναι ο λόγος που η φυσική σχετίζεται με την πνευματικότητα. Αυτή είναι η αγάπη.

Είναι η φυσική επιστήμη και ο πλούτος της αγάπης που νιώθετε καθώς σας λούζουμε με αυτή την αγάπη, και ξέρετε γιατί; Γιατί δουλεύουμε σε κυτταρικό επίπεδο και στο επίπεδο του πυρήνα, εκεί που δουλεύει η συγκίνηση. Εκεί που υπάρχουν τα συναισθήματα. Είναι γιατί επηρεάζουμε κάθε κινούμενο μέρος (άτομο) του σώματος σας. Είναι το Πνεύμα! Καθαρό Πνεύμα.

Ποιος νομίζετε ότι είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον πλανήτη; Μπορεί να πείτε ότι προφανώς είναι ο ηγέτης της μεγαλύτερης και πλουσιότερης χώρας. Εμείς λέμε όχι. Μιλάμε βέβαια για Πνευματική δύναμη. Το Πνεύμα απόψε,  σε αυτή την συνομιλία, ορίζει τη δύναμη σαν αυτό που μπορεί να επηρεάσει την δόνηση του πλανήτη. Αυτή είναι δύναμη! Όχι πολιτική ή οικονομική. Εκείνος που έχει την δονητική δύναμη του πλανήτη θα έχει και την πολιτική και οικονομική ισορροπία. Θέτουμε ξανά το ερώτημα: Ποιος νομίζετε ότι είναι ο πιο ισχυρός; Μπορεί κάποιος να πει, «Κρύων, έχω ξανακούσει αυτού του είδους τις ερωτήσεις. Θα πεις ότι είμαι εγώ».  Αυτή τη φορά όχι. Θα πω ότι είναι μερικοί από εσάς. Τώρα σ’ αυτόν τον πλανήτη, αυτή τη στιγμή, καθώς επικοινωνούμε μαζί σας με όλη μας την αγάπη, σας λέμε το εξής: Εκείνη που έχει την μεγαλύτερη δύναμη ν’ αλλάξει την δόνηση του πλανήτη είναι η ανθρώπινη μητέρα. Εσείς, ως μητέρες, έχετε την δύναμη να δημιουργήσετε μια ολόκληρη γενιά ισορροπημένων ανθρώπων! Η συνειδητότητα είναι η δύναμη του μέλλοντος.                    

Η αγάπη είναι η πιο ισχυρή δύναμη στο Σύμπαν. Θα την βρείτε στα πιο μικρά μόρια της ύλης – το κενό μεταξύ του πυρήνα και των ηλεκτρονίων είναι γεμάτο αγάπη! Είναι το υλικό από το οποίο είστε φτιαγμένοι! ΤΕΤΟΙΑ δύναμη έχει. Και όταν ελευθερώνετε ΑΥΤΗ την δύναμη, ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να σας αγγίξει. Τίποτα δεν μπορεί να σας αγγίξει! Δεν υπάρχει κάτι κακό ή σκοτεινό σ’ αυτόν τον πλανήτη που να μπορεί να σας πλησιάσει. Δεν υπάρχει ξένη οντότητα μη ανθρώπινη και να μπορεί να σας αγγίξει. ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να σας αγγίξει. Γιατί έχετε ελευθερώσει την ενέργεια αυτού που είστε. Ο άγγελος που κάθεται σ’ εκείνη την καρέκλα στη ζωή σας, που έχει την μορφή σας, ενεργοποιείται όταν εκδηλώνετε την πρόθεση να διαπεράσει η αγάπη το είναι σας και να δημιουργήσει γαλήνη.

Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!

Η Σύνδεση Αγάπης

Η λέξη αυτή στη γλώσσα σας είναι άκομψη και φτωχή για να αποδώσει μια τέτοια έννοια. Η Αγάπη δεν είναι μια λέξη ή απλώς ένα αίσθημα. Είναι μια πηγή δύναμης! Είναι ενέργεια! Μπορείς να την καλέσεις, να την ανάψεις ή να την σβήσεις, να την αποθηκεύσεις, να την στείλεις κάπου και να την εστιάσεις για πολλές χρήσεις. Είναι πάντοτε διαθέσιμη και δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ! Είναι η υπόσχεση του σύμπαντος! Είναι η κοινή κλωστή που ενώνει τα πάντα. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να το βλέπετε αυτό... και αυτό το εννοώ με τη συμπαντική έννοια, ότι πραγματικά είναι η σωστή ώρα! Σας δίδεται επιτέλους η άδεια να χρησιμοποιήσετε και να καταλάβετε αυτή την πηγή δύναμης και αυτό το έχετε κερδίσει.

Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη λέξη «Πηγή-Θεός» αντί για Αγάπη, ώστε να έχετε μια καλύτερη κατανόηση της έν­νοιας της δύναμης. Είμαστε συλλογικοί, αλλά η πηγή της δύνα­μης είναι μία, είναι ένα. Αυτό σημαίνει ότι όλοι μας μοιραζόμα­στε αυτό το κοινό ένα που είναι η δύναμη

Η Αγάπη Πηγή-Θεού είναι η δύναμη που λαμβάνεις, όταν παρακαλάς τον Θεό για οτιδήποτε. Οποιαδήποτε οντότητα ζητά συγκεκριμένα, προφορικά ή με άλλο τρόπο, τη δύναμη του Θεού, λαμβάνει αυτή την Αγάπη Πηγή-Θεού. Είναι κυριολεκτική και θα ανταποκριθεί κατάλληλα. Κατάλληλα σημαίνει ότι θα ανταποκριθεί μέσα στα πλαίσια που η κλήση αυτή είναι συμπαντικά ορθή. Φωτισμένα, ισορροπημένα, άτομα είναι ιδιαίτερα δυνατά στο να καλούν και να εστιάζουν την αγάπη Πηγή-Θεού.

H πηγή είναι μία, είναι ένα! Και σας ανήκει όπως ποτέ πριν. Με την αναπροσαρμογή μου, η πνευματική σας πλευρά μπορεί να πετάξει! Θα λάβετε ένα συναίσθημα τέλειας ευθυγράμμισης και θα νιώσετε ότι τελικά φτάσατε στο σπίτι σας. Αυτή είναι η οντότητά σας, η οποία θα δει τον εαυτό της πραγματικά όπως είναι για πρώτη φορά: ως ένα μέρος Θεού! Ένα μέρος με ένα όνομα που το γνω­ρίζουν όλοι, που ποτέ δεν μπορεί να καταστραφεί και στο οποίο δεν μπορεί να προστεθεί τίποτα ούτε να αφαιρεθεί τίποτα. Μπορείτε τώρα να φανταστείτε τι μπορείτε να κάνετε;

Μετάλλαξη

        Πρέπει να καλέσετε αυτή την Αγάπη Πηγή-Θεού για να θερα­πεύσει και να ισορροπήσει τον πλανήτη. Θα υπάρξουν εγγυημένα αποτελέσματα όταν το κάνετε αυτό. Πρέπει να συγκεντρώνεστε με άλλους οι οποίοι να βρίσκονται στην ίδια ισορροπία με σας, για να εστιάσετε τις ενέργειές σας γι’ αυτό. Διαθέστε μέρος του χρόνου για διαλογισμό, προκειμένου να λάβετε οδηγίες και μετά ισορροπήστε το με προσευχή (Πηγή Αγάπης). Έτσι θα δημιουργήσετε την απαραίτητη ενέργεια.

Η λέξη σας «αγάπη» είναι τώρα σωστή με την έννοια του «συναισθήματος». Η Αγάπη του Θεού δεν είναι ένα νέο συναίσθημα για τους ανθρώπους. Ένα παράδειγμα αυτής της αγάπης δίνεται στις γραφές, στο 1 3ο κεφάλαιο της πρώτης επιστολής προς Κορινθίους. Είναι το συναίσθημα του στοργικού γονέα που φροντίζει για όλες τις ανάγκες σου. Είναι το συναίσθημα του τρυφερού φίλου ή συντρόφου, που σε αγαπάει χωρίς όρους. Έχει περιεχόμενο και είναι ουσιαστική. Είναι η τρυφερή αγκαλιά του Θεού. Μερικοί μπορούν να την δουν στην πραγματικότητα. Προέρχεται από μία πηγή και είναι μοναδική στο σύμπαν. Ανήκει σε όλους μας, είναι η προσωπική μας πηγή και το δώρο μας ταυτόχρονα.

Όταν την αισθανθείτε, δεν αισθάνεστε μόνο την παρηγοριά και τη ζέστη της γαλήνης από το σύμπαν, αλλά και την αγάπη και τον θαυμασμό όλων των οντοτήτων από το σύμπαν, που γνωρίζουν ποιοι είσαστε και σας συγχαίρουν για την επιμονή σας να διαβάσετε αυτό το μήνυμα και να πάρετε αυτή την επικοινωνία σοβαρά.

Και έτσι είναι

Κρύων

«Είμαι ο ΚΡΥΩΝ και υπηρετώ εσάς που βρίσκεστε σε μάθημα.

Εσείς είστε οι τιμώμενοι.

Εσείς είστε αυτοί που έχετε επιλέξει να έρθετε εδώ

και να πεθάνετε ξανά και ξανά

για να ωφεληθεί ο πλανήτης σας

και το συμπαντικό πρόγραμμα.

Γι’ αυτό σας τιμάμε με σεβασμό

και αγάπη χωρίς μέτρο».

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

Αποσπάσματα από επικοινωνίες του Κρύων, με επιμέλεια Ρένας Λογιάκη, από την σελίδα KryonWisdom, inGreek

https://sites.google.com/site/kryonwisdom/Alpha/Love

www.UrantiaCenter.gr

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός