urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Επικοινωνία του Κρύων που δόθηκε ζωντανά στο Stamford, ΗΠΑ

12 Αυγούστου 2017

girl3

μετάφραση: γιώργος κυρίτσης &

μύρια sherin ηρακλή

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Ο συνεργάτης μου παραμερίζει, όπως πάντα και τώρα σας δίνω ένα μήνυμα που αυτός δεν γνωρίζει. Ο τρόπος που δουλεύει, αγαπητοί μου, είναι ότι τις πληροφορίες που δίνονται από την άλλη μεριά του πέπλου, ίσως δεν τις περιμένετε και δίνονται με τρόπους που ίσως δεν έχετε σκεφτεί.

Απόψε είναι μια αποκάλυψη που πάει πιο πέρα από κάθε άλλη φορά, μέσα στις διαφορές της παλιάς και της νέας ενέργειας. Σήμερα ο συνεργάτης μου προσπάθησε να θέσει τη βάση [στο σεμινάριο] ώστε να καταλάβετε πως πριν το 2012 ήταν μια ενέργεια που δεν έχετε πλέον. Είναι μια ενέργεια που δεν θα έχετε ξανά, δεν πρόκειται να επιστρέψει. Είναι ενός νέου είδους ενέργεια που αρχίζει να τοποθετείται στον πλανήτη και είναι γεμάτη με εντελώς νέα πρότυπα πραγματικότητας.

Η Αλλαγή Ιδεών Προκαλεί Δυσλειτουργία σε Πολλούς

Στο παρελθόν σας είπαμε ότι τα νέα αυτά πρότυπα θα δημιουργούν συχνά σύγχυση, καθότι τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν. Συχνά υπάρχει απογοήτευση και ορισμένοι είπαν, «Τα πράγματα δεν συμβαίνουν όπως νόμιζα ότι θα γίνονταν σε μια ανανεωμένη ενέργεια. Δεν είναι όπως ήταν, σωστά; Πίστευα πως απλώς θα γίνονταν καλύτερα». Όχι, δεν είναι. Δεν είναι το παλιό πρότυπο που απλώς βελτιώνεται. Είναι μια ολοκαίνουργια ενέργεια που αρχίζει με την αποχώρηση της παλιάς.

Η νέα ενέργεια είναι γεμάτη εντελώς διαφορετικά συναισθήματα, εντελώς διαφορετικές αντιδράσεις και προσδοκίες. Μέσα σε αυτά τα πράγματα κρύβεται μια αλήθεια και η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια εξέλιξη του ίδιου του Ανθρώπινου πνεύματος, και πως αλλάζετε τις ιδέες σας για ορισμένα πράγματα. Καθότι αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν σε όλους κατά τον ίδιο τρόπο, υπάρχει συχνά μια περίοδος μεταβολής, αλλαγής και αναπροσαρμογής.

Η ανθρωπότητα αρχίζει σιγά-σιγά να νιώθει περισσότερη ευσπλαχνία και να γίνεται λιγότερο επικριτική για τους άλλους και τις κουλτούρες τους. Λαμβάνει χώρα μια συγχώνευση, ωστόσο κατά τη διαδικασία όσοι δεν νιώθουν έτσι, επιμένουν στα παλιά. Ορισμένοι από αυτούς είναι τόσο θυμωμένοι με τη νέα ενέργεια, που εκδηλώνουν τη σύγχυσή τους με απογοητευτικούς και ακατάλληλους τρόπους. Κάποιοι έχουν σχηματίσει στρατούς ενώ άλλοι το κάνουν μόνοι τους, όμως όλοι δείχνουν τη βαθιά αφύπνιση των αλλαγών εντός του σκότους και του φωτός. Το αποτέλεσμα είναι ανισορροπία και παράλογες δράσεις, καθώς ορισμένοι θα πεθάνουν για να εμποδίσουν την αλλαγή των πραγμάτων. Ωστόσο αγαπητοί μου, δεν θέλω να μιλήσω γι αυτό, καθώς το έχουμε συζητήσει στο παρελθόν. Αυτά τα πράγματα θα αρχίσουν να συμβαίνουν αργά, εντός των αντιλήψεων του ποιοι γίνεστε, και τα θέματα που εμφανίζονται με την αλλαγή συνείδησης που περνάτε – τη μάχη μεταξύ φωτός και σκότους.

Απόψε θέλω να μιλήσω για τη διαφορά μεταξύ σκότους και φωτός, η οποία αρχίζει να γίνεται ορατή και είναι μεγαλύτερη από πριν. Είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα σε μια παλιότερη ενέργεια, συγκρινόμενη με τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα σε μια νέα ενέργεια. Κυρίως θέλω να σας δείξω τι συμβαίνει όταν κουβαλάτε την παλιά ενέργεια μέσα σε ένα ολοκαίνουργο φως – εναντιώσεις!

Σας το έχουμε ξαναπεί, αυτός είναι καιρός που δεν μπορείτε να "κάθεστε στο φράχτη", αμέτοχοι. Δεν μπορείτε να λέτε πως είστε Εργάτης Φωτός, ένα ευσπλαχνικό άτομο και να μην είστε ευσπλαχνικοί απέναντι στην ανθρωπότητα. Δε γίνεται να αποφασίζετε τη μια μέρα να είστε ένα πράγμα και την άλλη μέρα να είστε κάτι άλλο. Έτσι γινόταν στην παλαιότερη ενέργεια και υπήρχε μεγάλη εξαπάτηση. Σας έχουμε πει για το δράμα που συχνά δημιουργούν οι Άνθρωποι ξανά και ξανά, επειδή τους βολεύει και λειτουργεί γι αυτούς στην παλιά ενέργεια. Επειδή έτσι τραβούν την προσοχή των άλλων και παίρνουν αυτό που θέλουν. Όμως αυτό αλλάζει και στη νέα ενέργεια τα άτομα αυτά συχνά βρίσκονται εκτός, δεν συμπεριλαμβάνονται στα γεγονότα, δεν βρίσκουν αποδοχή με αποτέλεσμα να μένουν πίσω. Ανακαλύπτουν ότι οι παλιές ενέργειες δεν είναι καθόλου ανάλογες με την παλιά πραγματικότητα που είχαν. Νιώθουν απογοητευμένοι διότι οι «παλιοί τρόποι» δεν λειτουργούν πλέον.

Ο Εθισμός στην Παλιά Ενέργεια

Διαδικασίες και μέθοδοι στις οποίες πολλοί στηρίζονταν και είχαν αποτελέσματα στο παρελθόν, αρχίζουν τώρα να μεταβάλλονται και ν’ αλλάζουν, και δεν λειτουργούν πια. Όμως αυτό το έχουμε ξαναπεί. Απόψε θα ήθελα να σας πω πόσο εθιστική είναι η παλιά ενέργεια. Θα ήθελα να αρχίσω και να λέω με παραδείγματα, μερικά πράγματα που συζητήσαμε μόνο οριακά στο παρελθόν. Είναι καιρός να επεκταθούμε σε μερικά ενδιαφέροντα θέματα.

Μπορεί το Σκοτάδι να Είναι Εθιστικό;

Είναι δύσκολο να περιγράψω πώς οι Άνθρωποι μπορεί να εθιστούν σε κάτι δυσλειτουργικό και σκοτεινό. Η νύχτα είναι σκοτεινή, και αν επιβιώσατε με ορισμένο τρόπο επειδή δεν μπορούσατε να βλέπετε καλά και ξαφνικά ανάβει το φως, πολλοί αναπολούν την εποχή του σκοταδιού! Επειδή ήξεραν πώς να πορεύονται στο σκοτάδι, ενώ δεν ξέρουν πώς να πορεύονται στο φως.

Κάποιοι έχουν συνηθίσει ένα πρότυπο μόχθου. Αυτό έχουν καταλάβει και ένιωσαν ότι ήταν φυσιολογικό. Όταν λοιπόν έρχεται το φως και υπάρχει αγαθοεργία, χαρά και ευσπλαχνία, αναπολούν συνεχώς τις παλιές μέρες του μόχθου. Φαίνεται απίστευτο να θέλει κάποιος κάτι τέτοιο, όταν του παρουσιάζεται κάτι τόσο καλύτερο! Φανταστείτε, το τέλος του μόχθου και της δυστυχίας να αντικαθίσταται από αγαθοεργή νοοτροπία προσμονής και φωτός. Όμως πολλοί έχουν ξοδέψει τόσο καιρό μοχθώντας και υποφέροντας, που δεν μπορούν να δουν το φως. Ακόμα κι αν τους φανερωθεί, δεν μπορούν να το καταλάβουν και δεν το θέλουν. Πώς γίνεται αυτό; Υπάρχουν σχετικά παραδείγματα; Ναι, υπάρχουν παραδείγματα αγαπητοί μου, που μπορείτε να τα δείτε αυτή την στιγμή.

Τρέχοντα Γεγονότα

Ας γίνουμε επίκαιροι και ας κουβεντιάσουμε για το τι συμβαίνει σήμερα. Θα εξηγήσω κάτι που φαινομενικά είναι απίστευτο και εξηγεί τις διαφορές μεταξύ μιας σκοτεινής ενέργειας και μιας φωτεινής ενέργειας. Ας δούμε πόσο εθιστικό είναι το σκοτάδι, ενώ το φως θα μπορούσε να προσφέρει εκπληκτικές λύσεις εκεί που χρειάζονται. Αντ’ αυτού ορισμένοι έχουν τόσο επενδύσει στην παλιά ενέργεια και προτιμούν να κυλιούνται σε όσα ήξεραν, που δεν μπορούν να δουν τον θησαυρό του φωτός, που είναι κάτι για το οποίο έχουν δουλέψει σε όλη τους τη ζωή. Οι Άνθρωποι έχουν ένα θέμα… Έχουν την τάση να θέλουν κάτι που έχουν συνηθίσει, μη καταλαβαίνοντας καν ότι είναι σκοτεινό και πιθανόν δυσλειτουργικό.

Θέλω να σας δώσω ένα πολύ-πολύ πρόσφατο παράδειγμα. Δεν πέρασε πολύς καιρός, γύρω στο 2011, κάτι συνέβη στη Βόρειο Κορέα. Ανέλαβε ο γιος του αποθανόντος δικτάτορα. Δεν θα αναφέρουμε εδώ το  όνομά του, αλλά όλοι ξέρετε σε ποιον αναφέρομαι. Το αγόρι έγινε αυτοκράτορας μέσα σε μια νύχτα και είχε εκπαιδευτεί με τον εγωκεντρικό πατέρα του. Είχε επίσης σπουδάσει στη Δύση, αν και με διαφορετικό όνομα. Οπότε γνωρίζει ποιοι είστε, αγαπητοί μου, και γνωρίζει την κουλτούρα αυτής της χώρας. Το 2012, ένα χρόνο πριν την μεταβολή, βρέθηκε σε ένα σταυροδρόμι. Το συζητήσαμε μαζί σας τότε και τώρα θα πάμε σε άλλο επίπεδο.

Θα ρωτήσω κάτι. Γνωρίζοντας τι ήθελε οπωσδήποτε για τον εαυτό του, τι θα έκανες εάν ήσουν αυτός; Ας δούμε τι έγινε… Το 2011 βρίσκεται στα πρόθυρα της μεγαλειότητας. Το 2012 θα αναλάβει τη χώρα του, θα γίνει ο αυτοκράτορας όλων όσων βλέπει. Έμαθε όσα του δίδαξε ο γονιός του και σε όλη του τη ζωή απλά παρακολουθούσε τον εγωκεντρισμό του πατέρα του. Οπότε αφομοίωσε τη μέθοδο αυτή σαν τρόπο ζωής ενός ηγέτη. Χρειάζεται φήμη και σπουδαιότητα, περισσότερο και από τον πατέρα του. Περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο θέλει να είναι διάσημος. Περισσότερο από κάθε τι άλλο, θέλει να αγαπηθεί από το λαό του. Αυτός είναι ο πρωταρχικός εστιασμός του, αυτό έμαθε από τον πατέρα του. Το καλούπι στήθηκε.

Βάλε λοιπόν τον εαυτό σου στη θέση του, αν μπορείς. Εσύ είσαι το αγόρι και αυτή την στιγμή μπορείς να ακολουθήσεις την κληρονομιά του πατέρα σου για τη Βόρειο Κορέα, ή να τη βελτιώσεις. Το αγόρι άρχισε να παίρνει τις αποφάσεις του το 2012, όταν βγήκε το φιρμάνι πως ήταν ο αυτοκράτορας, ο επικεφαλής του κόμματος του λαού, μπορεί να πείτε. Και άρχισε να παίρνει τις αποφάσεις της διακυβέρνησής του.

Πάλι, λοιπόν, είσαι εκείνος για μια στιγμή. Τι θα μπορούσες να κάνεις αυτή τη στιγμή, από μηδενική βάση; Τι θα δημιουργούσε αυτό που θα ήθελες πιότερο απ’ οτιδήποτε άλλο στον πλανήτη – δόξα, επιτυχία και σεβασμό; Τι θα μπορούσες να κάνεις τώρα ώστε σχεδόν να σε λατρεύουν, να γίνεις είδωλο, να θεωρείσαι σημαντικός, να είσαι «ο ένας»; Τι θα μπορούσες να κάνεις τώρα, στην καμπή του 2012; Και θα σας πω – εκείνος το έχασε. Το έχασε. Τα πάντα που ήθελε δεν τα είδε ποτέ, επειδή ήταν στο φως. Αντ’ αυτού επέλεξε τον ίδιο του τον αφανισμό.

Εάν είχε δει το φως να έρχεται, ακόμα και με το εγωκεντρικό σκεπτικό του, αν καταλάβαινε κάτι από τα τρέχοντα αισθήματα στον πλανήτη, πέρα από το σκοτάδι του και την ανατροπή του, όλα θα ήταν διαφορετικά σήμερα. Σκέψου το για λίγο. Εσύ τι θα είχες κάνει; Ορίστε η επιλογή... Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της χώρας του, θα μπορούσε να ήταν κάποιος που ο πλανήτης θα ανέβαζε σε βάθρο για όλη του τη ζωή. Το πρώτο που κάνει είναι να ενοποιήσει τη Βόρειο και Νότιο Κορέα, να ενώσει τις οικογένειες μετά από τόσα χρόνια συγκρούσεων. Θα έμενε στην Ιστορία σαν ο αγαθοεργός πατέρας των δύο Κορέων - εφ’ όρου ζωής. Τότε θα παρατούσε κάθε ιδέα πολέμου. Θα καταλάβαινε ότι είναι δυσλειτουργικό και παράλογο και θα δημιουργούσε τρόμο στον λαό του.

Αντιθέτως, θα ήταν ο «Σημαντικός ηγέτης της παγκόσμιας ειρήνης», μεταξύ της “νέας” του χώρας και της δύσης. Θα έμπαινε στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη εν μέσω χειροκροτημάτων και επευφημιών! Ο πλανήτης θα τον λάτρευε. Θα ήταν  στα εξώφυλλα όλων των περιοδικών. Όλοι θα τον έβλεπαν σαν παγκόσμιο ήρωα, λατρεύοντας και θαυμάζοντας τον επειδή έκανε κάτι που κανείς δεν είχε ποτέ το θάρρος να κάνει. Θα τον θεωρούσαν πιο σοφό από την ηλικία του και θα ήταν μια απόφαση που θα τον έφερνε στο φως, βοηθώντας το λαό του να έχει πλούτο και ευτυχία – αυτό ακριβώς που επιθυμούσε. Θα έπαιρνε όλα τα εύσημα που μπορούσε σε όλη του τη ζωή, μένοντας στην ιστορία ως αυτός που άλλαξε την ίδια τη Γη. Θα είχε επιτύχει τον υπέρτατο σκοπό της ζωής του.

Και λοιπόν, τι έκανε; Διαβάσατε εφημερίδα τελευταία; Είναι το σκοτάδι τόσο εθιστικό που δεν μπορούσε να το δει; Ναι. Δεν το είδε ποτέ. Αμέσως φόνευσε ένα συγγενή του που μπορεί να τον είχε προκαλέσει. Ήταν αφέντης του εαυτού του, αγκιστρωμένος στο σκοτάδι και έχασε εντελώς την ευκαιρία του. Όλα όσα ήθελε πάντα ως νεαρός άντρας, εκπαιδευμένος τόσο καλά από τον πατέρα του, όλα όσα ήθελε θα ήταν στα χέρια του εκείνη τη χρονιά, αλλά οι αποφάσεις που πήρε τον βρήκαν βουτηγμένο σε αυτό που κάποτε δούλευε. Όμως τώρα είναι ένας παρίας της παλιάς ενέργειας, που σηκώνοντας το χέρι του δημιουργεί προβλήματα στον πλανήτη, νομίζοντας πως αυτό πρέπει να κάνει – και δεν θα κρατήσει για πολύ. Θέλω να σας πω να πόσο εθιστική είναι η παλιά ενέργεια. Το σεντούκι με το χρυσάφι ήταν μπροστά στα πόδια του και του διέφυγε.

Είναι Μόνος του; Τι Γίνεται με Εσάς;

Τι είδους εθισμό έχει η παλιά ενέργεια για εσάς; Συνεχίζετε να κάνετε πράγματα που νομίζετε πως είναι απολύτως σωστά, δουλεύοντας με αντιλήψεις που σας δόθηκαν στην παλιά ενέργεια και εξακολουθείτε να κυλιέστε σε αυτές; Φυσικά, διαβάζοντας αυτό θα πείτε, «Όχι εγώ». Θυμηθείτε τον Κορεάτη ηγέτη. Ακόμη νομίζει πως έχει δίκιο και ποτέ δεν το είδε. Πόσο έχετε επενδύσει στον μόχθο; Σας έχω νέα. Δεν μπορείτε να το κάνετε για πολύ. Πρώτον, θα χάνετε φίλους. Δεν μπορείτε πια να ισχυρίζεστε πως είστε ένα πράγμα και να είστε άλλο.

Ας αρχίσουμε λοιπόν να διευρύνουμε τη διδασκαλία αυτή. Εάν το σκοτάδι είναι τόσο ελκυστικό, επηρεάζει κάτι άλλο; Η απάντηση; Επηρεάζει απολύτως όλα τα άλλα. Υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία που σας έχουμε πει, η οποία στο τέλος θα αποτύχει επειδή έχει αναπτυχθεί σε παλαιότερη ενέργεια, λειτούργησε σε παλαιότερη ενέργεια και δεν έχει καθόλου ακεραιότητα. Και αυτή είναι η μεγάλη φαρμακοβιομηχανία. Σας είπαμε πως η πτώση της είναι αναμενόμενη και τα χαρακτηριστικά θα επέλθουν εκ των έσω, από άτομα που θα τα εκθέσουν. Το πότε θα συμβεί εξαρτάται από εσάς, καθότι σχετίζεται με την ελεύθερη βούληση της αναπτυσσόμενης συνείδησης στη χώρα σας. Ωστόσο ας δούμε για λίγο, όχι το ίδιο το γεγονός, αλλά σε τι μπορεί να οδηγήσει.

Η μεγάλη φαρμακοβιομηχανία έχει επενδύσει σε μια παλιά ιδέα ότι η σχεδιασμένη χημεία είναι η απάντηση για τη θεραπεία. Η ιδέα αυτή επικρατούσε για δεκαετίες και πολλοί νιώθουν ότι είναι η υψηλότερη διαθέσιμη τεχνολογία. Όμως αντ’ αυτής, μέσα στο φως, αρχίζει να εμφανίζεται μια εντελώς διαφορετική ιδέα: Το Ανθρώπινο σώμα έχει μια απραγματοποίητη επίγνωση η οποία είναι στην ουσία ο κυρίαρχος θεραπευτής! Το Ανθρώπινο σώμα  είναι σχεδιασμένο να αυτο-διορθώνεται. Συνεπώς, μην βάζετε ξένη χημεία μέσα του, αλλά αντιθέτως βρείτε πώς να του δίνετε κομψές, συγκεκριμένες οδηγίες για να θεραπεύσει εαυτόν. Να είναι υψηλής τεχνολογίας σετ οδηγιών, για να το πληροφορήσετε να αυτοθεραπευτεί!

Θα μπορούσατε να πείτε πως πρόκειται για διευρυμένη ομοιοπαθητική. Έρχονται διαδικασίες που καταλαβαίνουν τόσο καλύτερα το Ανθρώπινο σώμα σας απ’ οποιονδήποτε χημικό, και η νέα ενέργεια αρχίζει να εκθέτει το γεγονός αυτό. Η απάντηση για τη θεραπεία δεν είναι η χημεία. Η απάντηση για την υγεία και τη θεραπεία είναι να απευθύνεστε στο «έξυπνο τμήμα» του Ανθρώπινου σώματος, δίνοντάς του οδηγίες να αξιοποιήσει προγενέστερα άγνωστα συστήματα, τα οποία είναι έτοιμα να δημιουργήσουν αυτενεργό ίαση και πέραν αυτής.

Θυμάστε το channeling που δόθηκε σχετικά με το «πρότυπο ξανανιώματος» ή το γεγονός ότι όλοι έχετε «γενετικά κύτταρα» μέσα στο σώμα σας  (κύτταρα που έχουν το πλήρες σχέδιο του σώματος και μια γενεσιουργό δύναμη για κάθε νεαρό βλαστοκύτταρο); Και τα δύο αυτά ήταν εκθέσεις συστημάτων που είναι έξυπνα και έτοιμα να δημιουργήσουν νέα κύτταρα και θεραπεία με τρόπους που θα φαίνονται θαυματουργοί! Όμως χρειάζεται να «λάβουν οδηγίες».

Η Χρηματοδότηση θα Μείνει Πίσω για Λίγο

Πόσα χρήματα νομίζετε πως επενδύθηκαν στους παλιούς τρόπους; Αυτή την στιγμή γίνεται επένδυση σε μια βιομηχανία που πρόκειται να αποτύχει. Νομίζετε λοιπόν ότι τότε όλα αυτά τα χρήματα θα επενδυθούν στις νέες μεθόδους; Η απάντηση είναι ΟΧΙ, όχι αμέσως. Όπως ακριβώς η τύφλα του Βορειοκορεάτη ηγέτη, οι παλιοί τρόποι είναι υπερβολικά εθιστικοί. «Κρατήστε το ως έχει», θα ξεφωνίζουν. «Η πτώση είναι προσωρινή», θα λένε. «Πάντα λειτουργούσε και πάντα θα λειτουργεί». Πολλοί επενδυτές θα χάσουν περιουσίες.

Η δυσλειτουργία φαίνεται ήδη καθαρά. Όταν ανάβετε την τηλεόραση το βράδυ, πολλές φορές ακούτε στα διαφημιστικά διαλείμματα πώς η χημεία δεν λειτούργησε! Έχετε τώρα την ευκαιρία να ενωθείτε μαζί με άλλους και να μηνύσετε τις φαρμακευτικές εταιρείες για βλαβερή χημεία! Νομίζετε πως κάτι αρχίζει να σπάει; Όντως συμβαίνει. Βλέπετε, κυλιούνται ήδη σε κάτι που θα τους κάνει να αποτύχουν. Διαφημίζουν πόσο χαλασμένο είναι το ίδιο το σύστημα. Τόσο η μεγάλη φαρμακοβιομηχανία όσο και οι επενδυτές τους, δεν βλέπουν ακόμη το φως που έρχεται, αν και γίνεται δυσλειτουργική μπροστά στα μάτια τους.

Η Κυρίως Ιατρική Έχει τον Ίδιο Εθισμό

Σκεφτείτε εκείνους που έχουν σπουδάσει ιατρική. Σπουδάζουν για χρόνια και χρόνια, και μετά παίρνουν τους όρκους που λένε, "Μην βλάπτετε". Γίνονται καλοί γιατροί, κάνοντας το καλύτερό τους για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα. Τότε έρχεται μια εκπληκτική μη τυπική αποκάλυψη θεραπείας, αλλά δεν τους ταιριάζει επειδή δεν είναι καθόλου σαν εκείνο που τους έμαθαν πως λειτουργεί! Στην ουσία, σε πολλούς ειπώθηκε στη διάρκεια της εκπαίδευσής τους ότι δεν λειτουργεί καθόλου!

Σε παλαιότερο πρότυπο, στη διάρκεια της ιατρικής μόρφωσης τους, διδάχθηκαν από καθηγητές που σέβονταν ότι η ομοιοπαθητική και όσα αντιπροσώπευε δεν είχε τίποτα το επιστημονικό. Πολλοί ακόμα το πιστεύουν αυτό, παρόλο που υπάρχουν συντριπτικά νέα στοιχεία ότι υπάρχουν πράγματα που απλώς δεν γνώριζαν τότε. Οπότε θα δείτε πολλούς γιατρούς επίσης να απορρίπτουν τη νέα αποδειχθείσα επιστήμη! Ο λόγος είναι επειδή κυλιούνται στον εθισμό τους, σε κείνο που νόμιζαν πως ήταν ακριβές, και σε κείνο που νόμιζαν ότι δούλευε. Είναι σχεδόν σαν προδοσία για αυτούς έστω να το εξετάσουν! Είναι προδοσία προς τους πολύ καλούς καθηγητές οι οποίοι τους είπαν κάτι τελείως διαφορετικό.

Οι νεώτεροι γιατροί και ερευνητές θα έρθουν και θα πουν, «Κοίτα, μπορώ σου να αποδείξω τη νέα αυτή προσέγγιση! Απλά δες το, δες την απόδειξη που έχουμε. Έλα μια μέρα μαζί μου για να δεις αυτή την εκπληκτική απόδειξη». Πολλοί θα πουν, «Όχι ευχαριστώ». Οι νεαροί ερευνητές θα πουν, «Γιατί όχι; Δεν θα σας βλάψει να το δείτε!» Και θα σας απαντήσουν, «Επειδή δεν το πιστεύουμε». Το σενάριο αυτό δεν έχει καν νόημα, δείχνει όμως πόσο εθιστική είναι η παλιά ενέργεια. Παρακολουθήστε το, ακόμη και μέσα στους δικούς σας γιατρούς. Η Ανθρώπινη φύση λέει πως εάν λειτούργησε στο παρελθόν θα λειτουργήσει ξανά. «Αυτό καταλαβαίνω, αυτό κάνω. Μη μου δείχνεις τίποτα καινούριο, καθότι διδάχθηκα πως εκείνο που έχεις εσύ δεν γίνεται να λειτουργήσει».

Αγαπητοί μου, οι ανακαλύψεις στη Φυσική και τη Βιολογία θα αλλάξουν τα πάντα, και ξαφνικά ξεπροβάλλει ο ήλιος [μεταφορά]. Ξαφνικά υπάρχουν νέες ιδέες. Φαντάζεστε να λέγατε σε μερικούς από τους μεγαλύτερους εφευρέτες στην Ιστορία, να πάψουν και να τα παρατήσουν; Θα λέγατε στους αδελφούς Ράιτ ότι είναι τρελοί; Δύο κατασκευαστές ποδηλάτων θα έπρεπε να πάψουν να προσπαθούν να επιτύχουν την υποβοηθούμενη πτήση; Θα έπρεπε κάποιος να είχε πει στον Λουδοβίκο Παστέρ να πάψει να πιστεύει στα «μικρόβια»; Πόσο ανόητος μπορεί να είσαι – αόρατοι μικροοργανισμοί; Προϊόν φαντασίας!

Μπορείτε να δείτε τον Τέσλα και να του πείτε, «Αυτό είναι ανοησία, θα προκαλέσεις θανάτους από ηλεκτροπληξία με αυτό το σύστημα»; Λοιπόν, κάποιοι πράγματι είπαν τέτοια πράγματα σε όλους τους! Οι αμφισβητίες επένδυαν στα παλιά πρότυπα τα οποία ήταν τόσο εθιστικά που τα πίστευαν. Είναι η ίδια νοοτροπία όπως σε ότι ακολουθεί σύντομα. Τώρα λοιπόν ας αλλάξουμε και ας το κάνουμε λιγάκι πιο προσωπικό.

Προσωπικά Μεταφυσικά

Αγαπητοί μου, αν ωριμάσατε στη μεταφυσική, ίσως αποκαλείτε εαυτόν σπουδαγμένο, μορφωμένο σαμάνο. Αν το κάνατε για χρόνια, γνωρίζετε τις διαδικασίες, γνωρίζετε πώς λειτουργούν. Μήπως ήσασταν θεραπευτές για πάρα πολύ καιρό και είστε περήφανοι για τις γνώσεις σας; Θα έπρεπε. Βοηθήσατε τον πλανήτη και τόσους γύρω σας. Και ξαφνικά η ίδια η ενέργεια αρχίζει ν' αλλάζει. Οι συχνότητες ενέργειας στις οποίες λειτουργούσατε, που σας συνδέουν με την “πηγή”, αρχίζουν να μετακινούνται. Τα πράγματα αρχίζουν να επιβραδύνουν ή να μην λειτουργούν διόλου. Κι όμως όταν κάποιος σας το δείχνει αυτό, αντί να το δείτε και να πείτε: «Δείξε μου περισσότερα», λέτε: «Κλείνω την πόρτα σε αυτό επειδή δεν θέλω να πάω εκεί. Η ενέργεια είναι πάντα η ίδια. Είναι εντάξει για μένα. Θα επανέλθει στον τρόπο που ήταν. Είμαι απλώς λίγο έξω από τα νερά μου προς στιγμήν. Θα περιμένω».

Οπότε θα ρωτήσω: Λειτουργεί για σένα; Είσαι χαρούμενος στη ζωή; Οι θεραπευτές αρχίζουν να χάνουν τη σύνδεση που είχαν. Ακόμα και όσοι διαλογίζονταν αρχίζουν να διερωτώνται πού πήγε το Πνεύμα: «Κάθομαι για διαλογισμό και δεν το νιώθω πια». Λέμε επί χρόνια σε πολλούς από εσάς, να αναμένετε «την συχνότητα του ίδιου του Θεού μέσα σας, να αρχίσει να δονείται σε υψηλότερο επίπεδο»! Αρχίζει να ανεβαίνει ψηλότερα απ’ όσο νομίζατε πώς μπορεί, όμως εσείς εξακολουθείτε να συντονίζεστε στην παλαιότερη, χαμηλότερη συχνότητα, αναμένοντας να λειτουργούν όλα. Δεν πρόκειται να λειτουργήσουν.

Σκέψου το, αλήθεια. Ποιος είναι ο παράγοντας χαράς σου; Εάν είσαι συντονισμένος στην υψηλότερη συχνότητα, θα τη νιώθεις! Αν ο Θεός για σένα είναι αληθινός, η συχνότητα αρχίζει να αλλάζει, το πέπλο αρχίζει να ελαφραίνει, και οι παλιοί τρόποι δεν θα είναι πλέον αποτελεσματικοί. Το μαγνητικό πλέγμα του πλανήτη άλλαξε, επιτρέποντας νέα συνείδηση, και όλα γίνονται συντονισμένα για τη Γηραιά Ψυχή και τον Εργάτη Φωτός. Το αξιοποίησες δεόντως; Κοίταξες τον εαυτό σου και να πεις, «Εντάξει όλα όσα ήξερα, αλλά ίσως, λέω ίσως να άλλαξαν». Ή μήπως λες, «Ξέρω τι κάνω. Έχω πολυετή εμπειρία και έτσι λειτουργούν τα πράγματα». Είναι πολύ προσωπικό θέμα να το εξετάσεις;

Οι γηραιές ψυχές είναι εκείνοι που ακούνε και διαβάζουν αυτό. Είστε εσείς που θα κινηθείτε τελικά προς το φως, αλλά η παλιά ενέργεια είναι τόσο εθιστική, τόσο εθιστική! Σχεδόν σε όλα όσα κάνετε, τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν.

Μπορείτε να πιστέψετε την ιστορία του ηγέτη της Β. Κορέας; Που απέρριψε το να τον λατρεύει όλος ο πλανήτης, σε όλη του τη ζωή – να έχει όλα όσα έχει ονειρευτεί, σε ένα καρδιοχτύπι; Ποτέ δεν το είδε, επειδή ήξερε μόνο τι λειτουργούσε στο σκοτάδι. Ήξερε μόνο το σκεπτικό της παλιάς συνείδησης. Αυτό που λέω είναι το εξής… Αν είσαι Εργάτης Φωτός, είναι καιρός να βαδίσεις στο φως. Όσα νόμιζες πως ήξερες καλά, ίσως να άλλαξαν ελαφρώς. Περιλαμβάνει επίσης αυτό που πιστεύεις πως είναι η «αλήθεια». Όταν αρχίσεις ν' ανάβεις το φως σ' ένα σκοτεινό δωμάτιο, βλέπεις νέα πράγματα. Μήπως η «αλήθεια» σου βασιζόταν στο να βλέπεις τα πράγματα αμυδρά και να υποθέτεις τι ήταν; Όταν όμως αυτά τα ίδια πράγματα φωτίζονται και τα βλέπεις καθαρά, η αλήθεια αποκαλύπτεται πλήρως! Η αλήθεια μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις αποκαλύψεις της εποχής. Αλλάζει όταν ανάβει το φως.

Αυτός που μπαίνει στο φως θα ζήσει πολύ περισσότερο, αγαπητοί μου, επειδή θα είναι απογοητευτικό να μένεις σ' ένα μέρος που δεν καταλαβαίνεις, ή που χειροτερεύει, απλά επειδή νομίζεις πως ξέρεις τι κάνεις και δεν αλλάζεις. Αυτό σας γερνάει όλους σας.

Ο ισχυρισμός λοιπόν είναι ο εξής: Υπάρχει γύρω σου μια συνοδεία, η οποία προέρχεται από την Δημιουργική Πηγή. Είναι εδώ επειδή η ψυχή σου εμπεριέχει ένα κομμάτι του Θεού μέσα της, το οποίο ανυπομονεί να βγει έξω από το  κουτί όπου την κρατάς. Το κουτί ονομάζεται παλιά, εθιστική ενέργεια. Σπάσε το κουτί! Άκου, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ξεμάθεις όσα γνωρίζεις, όμως στη διαδικασία που κοιτάς το φως μπορείς να ενδυναμώσεις όσα ξέρεις και να πας στο επόμενο επίπεδο, σε χαρά και ομορφιά, σε μια ομαλή μετάβαση, όχι δύσκολη. Αυτή είναι νέα ενέργεια και νέα πρότυπα απλώς σε περιμένουν. Απλά περιμένουν.

Απευθύνομαι στους θεραπευτές που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τις μεθόδους που συνήθιζαν, απλώς επειδή λειτουργούσαν για χρόνια. Και τώρα λέμε, «Θα θέλατε να διπλασιάσετε την απόδοση όλων όσων κάνετε;» Μερικοί λένε, «Θα ήθελα, αλλά ξέρω αυτόν τον παλιό τρόπο καλύτερα από κάθε τι άλλο. Γι αυτό θα παραμείνω με αυτό. Είναι αρκετά καλό για μένα». Να σου πω κάτι, γηραιά ψυχή. Γεννήθηκες για να βρίσκεσαι εδώ στη διάρκεια της αλλαγής και της μετάβασης σε νέα πρότυπα, ώστε να δείχνεις το φως στους άλλους. Γι αυτό είσαι εδώ, γι αυτό γεννήθηκες. Δεν εξυπηρετεί ούτε την ανθρωπότητα ούτε τον πλανήτη το να παραμείνεις στο σκοτάδι, απλώς επειδή «το έχεις συνηθίσει».

Ακούστε, σας λέω πως τα χέρια της μετάβασης είναι απλωμένα από τη Δημιουργική Πηγή προς εσάς. Και λένε, «Γι αυτό είσαι εδώ. Μπες στο φως χωρίς να φοβάσαι τι μπορεί να φέρει. Δεν θα αναστατώσει όσα έχεις ήδη μάθει. Θα τα ενδυναμώσει κατά πολύ. Και στη διαδικασία εσύ ο ίδιος θα αρχίσεις ν' αλλάζεις. Θα υπάρχει περισσότερη χαρά στην καρδιά σου, περισσότερη ευσπλαχνία και περισσότερη γνώση. Σκέψου το».

Φαντάσου μια ισορροπία που δεν είχες ποτέ πριν. Φαντάσου μια ωριμότητα όπου νέες, διαισθητικές πληροφορίες έρχονται πετώντας προς εσένα, από πηγές που δεν γνωρίζεις καν ακόμα. Αυτά είναι πράγματα που έχεις ζητήσει. Τι δοκίμασες πρόσφατα, τα τελευταία 20 χρόνια, που δεν λειτούργησε; Θα το δοκιμάσεις πάλι; Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Και λέμε, γιατί; «Επειδή δεν λειτούργησε». Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να ήταν κακή χρονική συγκυρία; Απλώς το προσπάθησες πριν την ώρα του. Δοκίμασέ το ξανά. Μην βασίζεις το μέλλον σου σε ό,τι συνέβη στο παρελθόν. Χρειαζόταν τη νέα ενέργεια.

Συναντήσεις σαν αυτή δίνονται για καλό λόγο, ώστε να συναντηθείτε και να γνωριστείτε μεταξύ σας, και να βρείτε το Φως. Ώστε να είστε με άλλους ομοϊδεάτες που μπορεί να σας βοηθήσουν να βρείτε ισορροπία, επειδή ίσως γνωρίζουν κάτι που εσείς δεν ξέρετε. Δύο ή περισσότεροι μαζί μπορούν να δημιουργήσουν περισσότερα. Γι αυτό είστε εδώ. Γι αυτό επιλέξατε να το διαβάσετε αυτό.

Το αφήνω εκεί. Είναι καιρός σημαντικής αγάπης, σημαντικής αλλαγής και η αρχή σημαντικής ευσπλαχνίας. Βρίσκεστε εδώ σε ένα κόσμο όπου η πλειονότητα πολιτών και χωρών θέλουν να τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους. Και αυτό είναι καινούριο. Στο παρελθόν, ένας ανισόρροπος ηγέτης μπορούσε να πάρει όλο τον κόσμο και να τον βάλει σε πολυετή πόλεμο. Τώρα ξαφνικά αυτό δεν είναι αποδεκτό. Αντιθέτως, έχετε ολόκληρο τον πλανήτη στ' αλήθεια να θέλει ειρήνη. Θέλουν κάτι για τα παιδιά τους που άλλες γενιές ποτέ δεν είχαν. Η μία κουλτούρα μετά την άλλη, αν και διαφορετικές, κατανοούν την αρχή πως ο πόλεμος δεν λειτουργεί, ποτέ δεν λειτούργησε. Μια Γη που συλλογικά θα νιώθει έτσι, τελικά θα εκτοπίσει εκείνους που θα την ήθελαν αλλιώς.

Σας είπαμε τι ακολουθεί. Σας είπαμε πως ο μπαλαντέρ που αποκαλείτε "Τραμπ" έχει περισσότερα πράγματα να παρουσιάσει. Αυτό δημιουργεί μεγάλη μεταβολή στο παλιό σύστημα. Σας το είπαμε σχεδόν πριν ένα χρόνο. Σας είπαμε πως ο σκοτεινός στρατός θα νικηθεί και σας είπαμε να αναμένετε μείζονα μεταβολή.

Οπότε, αγαπητοί μου, αυτή είναι η κρίσιμη χρονική στιγμή ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως, σε μια εποχή που ίσως δεν αναμένατε να το ακούσετε. Σας λέμε πως τα πράγματα αλλάζουν άρδην, και αν θα θέλατε να ελέγχετε την πραγματικότητα της ζωής σας, έχετε κάθε επιλογή να ρίξετε τα εμπόδια και να δείτε τι είναι καινούριο. Έχετε την ικανότητα να αρχίσετε να κατανοείτε καλύτερα γιατί είστε εδώ και να πιάσετε το χέρι που απλώνεται προς εσάς, το οποίο λέγεται Δημιουργική Πηγή.

Τα Νέα Παιδιά

Το σκοτάδι μέσα στο οποίο μεγαλώσατε, συνειδητοποιείτε πως δεν θα το έχουν τα παιδιά σας; Έρχονται παιδιά τώρα στη νέα ενέργεια, που ποτέ δε θα βιώσουν το σκοτάδι. Θα γνωρίζουν μόνο το νέο μαγνητικό πλέγμα, θα γνωρίζουν μόνο το έμφυτο έξυπνο σώμα που αυτοθεραπεύεται. Διαισθητικά θα γνωρίζουν ότι ο πόλεμος δεν λύνει κανένα θέμα. Θα πολεμήσουν το σκοτάδι περισσότερο από οτιδήποτε κάνετε. Δε θα κατανοούν καθόλου μερικές από τις συμπεριφορές σας, επειδή τα παιδιά θα βλέπουν μονάχα τη λογική του φωτός. Η υπομονή τους θα είναι περιορισμένη προς όσους παραμένουν εθισμένοι σε κάτι που δεν βίωσαν ποτέ και ξέρουν διαισθητικά ότι δεν λειτουργεί.

Μπορεί να μην έχουν καμιά σχέση με τη μεταφυσική, αλλά θα έχουν κάθε σχέση με τον νέο Άνθρωπο. Μπορεί να μην είναι πνευματικά, σαν νοοτροπία, εντούτοις να έχουν να κάνουν εντελώς με τον Θεό μέσα σας. Αυτός είναι ο νέος Άνθρωπος, όπου η πνευματικότητα δεν είναι απαραιτήτως μια επιλογή, αλλά μάλλον κάτι κληρονομικό, όπως η αλήθεια. Είναι κάτι με το οποίο γεννιούνται - μια έμφυτη κατανόηση πως αποτελούν κομμάτι του δημιουργού και ότι η ισορροπία και η ειρήνη είναι ο πρωταρχικός σκοπός όλων των Ανθρώπων. Θα σας κοιτάνε και θα λένε, «Δεν το γνωρίζουν όλοι αυτό;»

Σας ακούγεται αυτό σαν την παλιά ενέργεια μέσα στην οποία μεγαλώσατε; Αγαπητοί μου, μην περιμένετε τα παιδιά. Σας χρειαζόμαστε τώρα να είστε αρκετά ώριμοι ώστε να βλέπετε το φως, να πετάξετε το παλιό και να συναντήσετε τη νέα ενέργεια μπροστά σας.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2017/2017-08-12

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός