urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

12711283 969528376470310 3523669004830805888 o

Δύσκολη Αντίληψη... το ΤΩΡΑ!

Αναφορικά με τα κομμάτια στο τραπέζι του "τώρα" μπροστά σας και για όσους αρχίζουν να το καταλαβαίνουν, επιτρέψτε μου να καθορίσω μερικούς υπερδιάστατους ορισμούς. Οι εν λόγω ορισμοί δεν επεξηγούνται τρισδιάστατα:

ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ - Σημαίνει κάτι που συνέβη στο τρισδιάστατο χρονοδιάγραμμα, αλλά εξακολουθεί να φέρει την ενέργεια της αλλαγής πάνω του. Πράγματα του παρελθόντος σας μπορούν να δημιουργήσουν συναισθήματα και λύσεις στην πνευματική σας εξέλιξη. Επομένως, η ενέργεια από κάτι που παρήλθε εξακολουθεί να έχει τη δύναμη να σας προσφέρει κατανόηση, αλλάζοντας έτσι κάτι που ίσως θα κάνατε μελλοντικά, εξαιτίας της νέας και βαθιάς σοφίας γι' αυτό.

ΜΗ-ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ - Πράγματα που δε συνέβησαν στο τρισδιάστατο χρονικό σας πλαίσιο, τα οποία όμως κουβαλούν μιαν ενέργεια δυναμικής. Για παράδειγμα, ο Αρμαγεδδών σας δε συνέβη παρόλο που ήταν ένα ισχυρό δυναμικό κομμάτι στο παζλ σας. Το κομμάτι εξακολουθεί να βρίσκεται εκεί, με όλο τον καπνό και τη φωτιά και την πραγματικότητα, σαν να συνέβη.

Αν μπορούσατε να «επισκεφτείτε» ένα κομμάτι, θα βουτούσατε στο πώς θα ήταν... συμπεριλαμβανομένου του θανάτου σας. Οπότε, μπορείτε να δείτε πώς αυτό το κομμάτι, παρόλο που δεν εκδηλώθηκε, εξακολουθεί να περιβάλλεται από ενέργεια; Έχει τόση πολλή ενέργεια που μερικοί ακόμα τη διεκδικούν, έστω κι αν το τρισδιάστατο ρολόι σας πέρασε τον πιθανό χρόνο.

ΜΕΛΛΟΝ ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ - Είναι εδώ που ένας Άνθρωπος βλέπει μια μελλοντική δόνηση να έρχεται και κάνει κάτι γι' αυτό. Στη μοναδική κορδέλα χρόνου σας, το μέλλον σας γίνεται τελικά παρελθόν. Επομένως, ό,τι κάνετε σήμερα για τη γη θα καταλήξει ένα «παρελθοντικό κομμάτι του παζλ». Καθότι όλα τα κομμάτια του παζλ συσχετίζονται (αλληλεπιδρούν), όταν αλλάξετε ένα, τα υπόλοιπα επίσης δονούνται μαζί και αλλάζουν. Δεν αναμένουμε από εσάς να κατανοήσετε αμέσως αυτές τις αντιλήψεις. Καλύτερα να κατανοήσετε πως δεν υπάρχει πεπρωμένο και πως ό,τι κι αν κάνετε σήμερα επηρεάζει όλα τα κομμάτια.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ - Αυτό το κομμάτι κατ' ακρίβειαν δημιουργείται από τη μεταβολή ενός εκδηλωμένου παρελθοντικού κομματιού. Παράδειγμα θα μπορούσε να είναι ο Άνθρωπος που βλέπει τι συνέβη στο τρισδιάστατο χρονικό πλαίσιο που εκδηλώθηκε και εξαιτίας αυτού αλλάζει κατεύθυνση. Επομένως, το παρελθόν έχει επηρεάσει την ελεύθερη επιλογή του μέλλοντος, και τα δύο κομμάτια αποκτούν διαφορετική δόνηση.

Όλα αυτά τα κομμάτια αλλάζουν διαρκώς δόνηση και ενέργεια, έτσι μπορείτε να δείτε πως το μέλλον σας επηρεάζεται απ' ό,τι κάνετε τώρα; Δεν υπάρχει κάτι μπροστά που να κείτεται ανεξέλεγκτο. Είστε μέρος όλων των κομματιών στο τραπέζι. Όταν ο επικοινωνητής ή το μέντιουμ βγαίνει να δει τα κομμάτια, αρχίζετε να καταλαβαίνετε τι επικαλείται; Απαιτείται σοφία και αντικειμενικότητα, και κάτι από διδασκαλοσύνη. Έτσι, τώρα ερχόμαστε σε μερικές ενδιαφέρουσες αντιλήψεις που μπορείτε να εξασκήσετε, ως πρώτο βήμα να γίνετε περισσότερο υπερδιάστατοι: Γιορτάζοντας πράγματα που δε συνέβησαν.

Εορτασμός μη ορατών πραγμάτων, που δε συνέβησαν!

Να ξαναδώσω σε 3D μορφή το μεγάλο παράδειγμα όσων μόλις περάσατε: θέλω ν’ ακούσετε πολύ προσεκτικά, επειδή υπάρχουν ηλικιωμένοι στο ακροατήριο που θα κάνουν τη συσχέτιση όσων θα πω. Από το 1945 μέχρι το 1989, σχεδόν για μισό αιώνα, γνωρίζατε πως βαδίζατε προς τον Αρμαγεδδώνα; Για πάρα πολλά χρόνια η ενέργεια της Γης δεν άλλαζε... μια παλιά ενέργεια, ένα παλιό μονοπάτι, μια παλιά δυναμική. Εκείνα ήταν τα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου, όπου δύο ισχυρές χώρες συγκρούονταν σ' ένα σενάριο που θα έχτιζε και θα στήριζε το μέλλον του Αρμαγεδδώνα. Το ανέφεραν όλοι οι προφήτες.

Η μια χώρα ήταν η Σοβιετική Ένωση, η οποία κατέλαβε πολλές χώρες και έχτιζε οπλοστάσια επί 50 χρόνια. Είχε διαφορετική φιλοσοφία και βρισκόταν σε εμπόλεμη κατάσταση με το δόγμα της χώρας απ' την οποία μιλώ τώρα [ΗΠΑ]. Όσοι από σας επιζήσατε απ’ τον Ψυχρό Πόλεμο θα θυμάστε τους τεράστιους Ανθρώπινους πόρους που πήγαν σ' αυτόν, το φόβο, τους κατασκόπους, τα τεχνάσματα, το θάνατο. Θυμάστε; Φαινομενικά, δύο χώρες συγκρούστηκαν με ίση δύναμη. Τότε, μια απ' αυτές εκτόξευσε ένα πύραυλο στο διάστημα και όλα άλλαξαν. Ο παράγοντας φόβος ανυψώθηκε. Προφανώς, προηγείτο. Τεράστιος φόβος ήταν το αποτέλεσμα, ο οποίος δημιούργησε έναν αγώνα με ακόμα μεγαλύτερους πυραύλους. Τεράστιος φόβος, δύσκολες ώρες. Σκεφτείτε το για λίγο, επειδή οι περισσότεροι από σας περάσατε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας σε αυτή την ενέργεια.
Ο λόγος που αναφέρομαι σ’ αυτό είναι γιατί το δεδομένο σενάριο ήταν η απαρχή αυτού που θα γινόταν Αρμαγεδδών, όπως προφητεύτηκε στη Βίβλο, όπως δόθηκε από τον ιερέα Νοστράδαμο. Το είδε. Πολλοί το είδαν, ακόμα και κάποιοι γηγενείς το είδαν και το συμπεριέλαβαν στην προφητεία τους, για το τι επρόκειτο να γίνει τη χρονιά 2000-2001. Πολλοί ένιωσαν πως η «μπάλα κυλούσε υπερβολικά γρήγορα και για πάρα πολύ καιρό» ώστε να αλλάξει κάτι τόσο μεγάλο.

Όταν είχατε την Αρμονική Σύγκλιση, αποφασίσατε συνολικά πως αυτό δε θα συνέβαινε στον πλανήτη. Ήταν ανθρώπινη απόφαση σε πνευματικό επίπεδο, πως κάτι που έτρεχε για σχεδόν μισό αιώνα, με δύο τεράστιες και ισχυρές χώρες αναμεμειγμένες, θα λυνόταν. Μέσα στα δύο χρόνια που ακολούθησαν την Αρμονική Σύγκλιση, αφότου πήρατε την απόφαση, η Σοβιετική Ένωση διαλύθηκε από μόνη της. Διαλύθηκε επειδή η συνείδηση των Ρώσων δεν την υποστήριζε πια! Διαλύθηκε εξαιτίας όσων είπαν, Φτάνει πια, ως εδώ».
Συνέβη το αδιανόητο! Κανένας προφήτης δε σας έδωσε τέτοια πληροφόρηση επειδή ήταν αδιανόητο, απίθανο και εκτός του 3D πεδίου. Αν κάποιος σας έλεγε πως η ισχυρή τούτη χώρα θα σταματούσε να λειτουργεί, θα τον πιστεύατε; Ήταν ό,τι μεγαλύτερο συνέβη στη ζωή σας. Τελεία. Τώρα, σχεδόν μισός αιώνας συγκρούσεων, φόβου και ανησυχιών εξαλείφτηκαν. Εντάξει, Άνθρωπε, πού είναι το μνημείο σου; Πού είναι το εορταστικό πλανητικό κτίριο; Δεν έπρεπε, τότε, η γη να μαζευτεί και να κτίσει κάτι; Δεν έπρεπε να κάνατε ουρές για να δείξετε ευγνωμοσύνη, ίσως... για να πείτε όλοι ευχαριστώ που σταμάτησε το τέλος της γης... για να γιορτάσετε και να πείτε ευχαριστώ επειδή «δε συνέβη ο Αρμαγεδδών»; Αν δε ζούσατε τότε, δεν ξέρετε για το άλυτο πρόβλημα... η χώρα που ονομαζόταν Αυτοκρατορία του Κακού, έπεσε από μόνη της, σχεδόν εν μια νυκτί. Πού είναι το μνημείο σας;
Και όλοι θα πείτε, «Ε, δεν υπάρχει». Τότε σας υπενθυμίζω πως οι Άνθρωποι, χτίζουν μνημεία για το δράμα... για το τέλος των πολέμων, στους μαζικούς θανάτους και καταστροφή, την ανάμνηση του τρόμου. Όμως, όσον αφορά σε πράγματα που δε συνέβησαν, παραμένετε βουβοί. Δεν τα αντιμετωπίζετε όπως αυτά που συνέβηκαν. Έτσι αγαπητοί μου, σας λέω πως θα χρειαστεί να κάνετε την εν λόγω αναπροσαρμογή στην αντίληψή σας.

Ο Δικός σας Θάνατος

Χρειάζεται να σου πω, αγαπητέ Άνθρωπε, πως δεν υπάρχει προκαθορισμένος χρόνος για το θάνατο σας. Κανείς σας δε γνωρίζει πότε θα αποχωρήσει. Μόνο εσείς θα καταλάβετε και θα γνωρίζετε πότε τελειώνει η Ανθρώπινη αυτή ζωή. Να πόσον έλεγχο έχετε στη ζωή σας. Εννοώ ακόμη και σε βαθμό που μπορεί να πείτε, «Έχω μία πάθηση Κρύων. Σαφώς δεν είχα ανάμειξη σ' αυτό». Ω, ναι, είχατε. Και έχετε όλον τον εξοπλισμό για να την ξεφορτωθείτε. Ολόκληρη η θεότητα μέσα σας, όλες οι επιλογές ζωής και θανάτου, βρίσκονται στο DNA, αγαπητέ Άνθρωπε. Συνηθίστε το. Έχετε τον έλεγχο και πάντοτε τον είχατε. Μια παλιά ενέργεια σας έκανε ν' αμφιβάλλετε, αλλά η νέα αυτή ενέργεια είναι εκεί για να την πάρετε.
Λοιπόν αγαπητοί μου, θα γιορτάζετε όσα δεν έλαβαν χώρα; Περισσότερα από 20 άτομα στην αίθουσα είχαν δεδομένες συνθήκες θανάτου όταν ήρθαν στον πλανήτη, αλλά τις ακύρωσαν με ελεύθερη πνευματική επιλογή. Δεν αποτελεί προκαθορισμό, αλλά μάλλον προδιάθεση. Αυτό που σχεδιάσατε για τον εαυτό σας όταν ήρθατε εδώ, που πολλοί αποκαλούν «συμβόλαιο», ματαιώθηκε με ελεύθερη επιλογή να το αλλάξετε. Τούτο συνέβη επειδή όσα ανακαλύψατε κατά την παραμονή σας εδώ σας άλλαξαν. Κτίσατε μνημείο επειδή σωθήκατε απ’ το σχεδόν θανατηφόρο αυτοκινητιστικό ατύχημα; Θυμάστε τουλάχιστον πότε το βιώσατε αυτό; Μερικοί το θυμάστε. Κάποιοι είχατε σχετικά όνειρα. Μερικοί θυμάστε τις φορές που μόλις γλυτώσατε απ’ το θάνατο. Και μπορεί να είπατε, «Είμαι ευτυχής που το ξεπέρασα». Είναι πέρα απ' αυτό. Έπρεπε να κτίζατε ένα μνημείο!

Κρύων

Απόσπασμα της επικοινωνίας:
"Βλέποντας την Άλλη Πλευρά του Πέπλου - 7 Ιανουαρίου 2007".
μετάφραση: Μύρια Ηρακλή - 2015

www.UrantiaCenter.gr

 

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός