urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Diloseis

LIVE KRYON CHANNELING

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων στο Ρήνο, Νεβάδα

20 Μαρτίου 2004

μετάφραση: Μύρια Ηρακλή

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Πριν λίγο σας είπαμε πως υπήρχε μια γλυκιά ενέργεια εδώ, αλλά πάει πέρα απ’ αυτό. Όταν ο συγκεκριμένος Άνθρωπος (ο Λη) κάθεται μπροστά σας, δίνει άδεια στον Ανώτερο Εαυτό του για υπερδιάστατη επικοινωνία. Δημιουργείται έτσι, μια ενέργεια η οποία δεν μπορεί να συλληφθεί, να καταγραφεί ή να αντιγραφεί. Εντούτοις, μπορεί να «ειδωθεί» και να γίνει αισθητή. Μερικοί μπορεί να νιώσουν ακόμη και αλλαγές στο φυσικό τους πεδίο. Έτσι, σας προσκαλούμε να νιώσετε την ενέργεια της ημέρας. Αναγνώστη, ακούς κι εσύ;

Για τις επόμενες λίγες στιγμές σας ζητάμε ν’ αναστείλετε την πίστη. Σταματήστε το ρολόι. Αφήστε τις σωματικές σας λειτουργίες ν’ ανασταλούν για λίγα λεπτά, εκτός από τη διατήρηση της ζωής, ώστε να συγκεντρωθείτε εδώ. Πολλοί εξακολουθούν να ρωτούν αν αυτό πράγματι συμβαίνει: Μπορεί το Πνεύμα να μιλά σε Ανθρώπους με τέτοιο τρόπο; Επαναλαμβάνω πως πάντοτε ήταν έτσι και όλες οι καταγεγραμμένες γραφές έχουν αυτό το χαρακτηριστικό. Εκείνο που τώρα διαφέρει, από κάθε προηγούμενη καταγεγραμμένη ιστορία, είναι αυτό για το οποίο μιλάμε σήμερα: Δόθηκε άδεια να σηκωθεί λίγο το πέπλο. Ακόμα και λίγο ανασήκωμα του πέπλου, σε συνδυασμό με μια αναπροσαρμογή στα πλέγματα του πλανήτη, επιτρέπει να δίνονται πληροφορίες, ενέργεια και πρακτικές να αλλάζουν, και διαδικασίες να τροποποιούνται. Το νιώθετε;

Είναι δυνατές ολοκαίνουριες εκδηλώσεις και μιλάμε για όσες συντελούνται μέσα στο DNA σας. Αγαπητέ Άνθρωπε, η ενέργεια της διδασκαλοσύνης είναι πάνω σας! Στο DNA σας υπάρχουν στιβάδες πολλαπλών διαστάσεων. Μέσα στις στιβάδες αυτές είναι η ικανότητά σας να διακρίνετε κατά πόσον η εμπειρία του channeling είναι ή όχι αληθινή. Σας προσκαλούμε λοιπόν να το κάνετε. Μπορεί ο συνεργάτης μου να είναι σε επικοινωνία με την άλλη πλευρά του πέπλου; Όταν σας δίνουμε γνήσια επιστήμη, συχνά παρουσιάζεται στα περιοδικά σας σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά. Τι σας λέει αυτό; Σας λέει πως σας αγαπάμε αρκετά ώστε να σας δίνουμε χρήσιμες πληροφορίες, αλλά υπάρχουν περισσότερα.

Συμβαίνει κάτι εδώ που πρέπει να γνωρίζετε… Ξέρουμε το λόγο που είστε εδώ. Καθόμαστε δίπλα στον καθένα σας και γνωρίζουμε τα μυστικά σας... όχι αρνητικά μυστικά, αλλά αυτά που κρύβονται στο DNA σας σχετικά με το ποιοι πραγματικά είστε και ποιοι υπήρξατε σε πολλά μέρη. Γνωρίζουμε τις χαρές και τις λύπες σας. Γνωρίζουμε τις απογοητεύσεις σας. Είναι ένας από τους λόγους που αδημονούμε να πλύνουμε τα πόδια σας. Η καινούρια ενέργεια του ανυψωμένου πέπλου δημιουργεί αμφίδρομη επικοινωνία η οποία δεν υπήρχε προηγουμένως στον πλανήτη. Πολλοί αρχίζετε να νιώθετε εσωτερική αφύπνιση, ένα αίσθημα πως γίνεστε υπερδιάστατοι και λέτε τότε στον εαυτό σας, «Ναι! Το ξέρω ότι είναι έτσι. Υπάρχει κάτι διαφορετικό... Δε γνωρίζω τι, αλλά σίγουρα είναι εκεί».

Με την πρόθεσή σας, την αναπτυσσόμενη σοφία της κατανόησης και την αργή επικύρωση του τι πιστεύετε πως λαμβάνει χώρα εδώ, δημιουργείτε ένα σενάριο με το οποίο μπορούμε αληθινά να καθίσουμε στην αγκαλιά σας! Μερικοί το νιώθετε, άλλοι όχι. Αλλά πάει πέρα απ' αυτό. Σήμερα, κάποιοι στέκονται δίπλα σας, τους οποίους γνωρίσατε, αγαπήσατε και χάσατε σε αυτή τη ζωή. Γνωρίζετε σε ποιους αναφέρομαι, σωστά; Ίσως χρειαζόταν να έρθετε εδώ για να νιώσετε πραγματικά εκείνο το άτομο;

Ορισμένοι θα εκδηλώσετε φυσική εδώ στην αίθουσα αυτές τις στιγμές... κάτι που δε θα 'πρεπε να γινόταν, αλλά που θα 'ναι απόρροια των δυνάμεων έκφρασής σας. Μπορεί να υπάρχουν αρώματα... ουσίες που δεν έπρεπε να είναι στην αίθουσα, αλλά θα τα μυρίζετε. Ίσως ν' αλλάξει ελαφρώς η πραγματικότητα ανάμεσα σε εσάς και στο κάθισμα. Ίσως επιτρέψετε να συμβεί κάτι θαυμάσιο. Ίσως, σε αυτή τη μεταβληθείσα ενέργεια, να δοκιμάσετε ακόμη τη δική σας διδασκαλοσύνη. Πώς σας φαίνεται;

Αποκαλέσαμε τη συγκέντρωση αυτή θεραπευτική. Το κάναμε σκόπιμα. Αφήστε την ενέργεια αυτή να κατασταλάξει στην ομάδα αναγνωστών και ακροατών, καθότι θα σας διδάξουμε κάτι που άκουσαν δύο άλλες ομάδες, κι ο συνεργάτης μου νιώθει πλέον άνετα να τις δώσει περισσότερες φορές. Όμως, πρώτα θα θέλαμε να γιορτάσουμε την ανθρωπότητα που κάθεται μπροστά μας.

Χαιρετισμός στον Αναγνώστη, Εκτός του Γραμμικού Χρόνου

Αθέατη προς εσάς [το κοινό του Ρήνο] είναι "τώρα" μια αντίληψη την οποία θέλουμε να μοιραστούμε. Αγαπητέ Άνθρωπε, γνωρίζεις για τον αναγνώστη; Η απάντηση είναι «Όχι, δε γνωρίζεις». Είστε τυλιγμένοι σε μια γραμμικότητα  και λέτε, «Αυτή είναι ζωντανή επικοινωνία στο Ρήνο κι εμείς ακούμε". Αλήθεια; Τότε πώς εξηγείτε τα μάτια που το βλέπουν τώρα; Βλέπετε, υπάρχει ένας αναγνώστης αυτή τη στιγμή του οποίου τα μάτια πηγαίνουν από λέξη σε λέξη στη σελίδα, λαμβάνοντας μέρος μαζί σας σε μια θεραπευτική συνάντηση! Ο αναγνώστης είναι επίσης σε θέση να εκφραστεί, όπως ακριβώς κι εσείς.

Έτσι θα ζητήσω από τους ακροατές εδώ να κάνουν τώρα κάτι, όπως και από τους αναγνώστες να κάνουν κάτι, που είναι αμφότερα «εκτός συγχρονικότητας με την πραγματικότητά σας»: Αναγνώστη, μπορεί να σου φαίνεται αναδρομικό, αλλά επιθυμώ να ευλογήσω την ομάδα που κάθεται μπροστά μου. Τώρα οι ακροατές ίσως σκεφτούν, Κρύων, το πήρες λίγο αναδρομικά, επειδή οι αναγνώστες δε θα δουν τις σελίδες για πολύ καιρό αφότου ήμαστε εμείς εδώ. Θα 'χουμε φύγει προ πολλού. Θα 'μαστε στα σπίτια μας και θα 'χουμε εβδομάδες εμπειριών προτού δημοσιευτεί οτιδήποτε. Πολλά θα ΄χουν συμβεί στις ζωές μας μέχρι αυτό να κυκλοφορήσει για να διαβαστεί.

Η απόκρισή μου είναι, ναι, αυτή είναι ακριβής αντίληψη της παλιάς σας γραμμικότητας. Όμως, όσοι αρχίζουν να βιώνουν τα περίεργα συναισθήματα της διδασκαλοσύνης, στην πραγματικότητα βγάζουν νόημα. Γιατί εγώ μπορώ να δω τον αναγνώστη ενώ εσείς όχι; Και οι δύο είναι αληθινοί, αλλά κανένας δεν βλέπει τον άλλο.

Ακροατές, όσοι κάθεστε εδώ στην αίθουσα, θα ευλογήσετε τον αναγνώστη εδώ και τώρα; Βλέπετε, και οι δύο βιώνετε την ενέργεια αυτή, αλλά και οι δύο αρνείστε πως ο άλλος βρίσκεται στο «χρόνο» σας. Επομένως, αυτή είναι η αρχή μιας υπερδιάστατης άσκησης, δεν είναι; Εκείνος του οποίου τα αφτιά ακούνε τώρα και ο αναγνώστης του οποίου τα μάτια βλέπουν τώρα το κείμενο, μπορούν να χαιρετήσουν ο ένας τον άλλο σε μια εμπειρία εκτός τόπου και χρόνου. Όμως, αν μπορείτε να το κάνετε αυτό, εάν «αγγίξετε ο ένας τον άλλο» τώρα, τότε έχετε συλλάβει μια υπερδιάστατη έννοια.

Ο ακροατής και ο αναγνώστης ίσως πουν, «Κρύων, αυτό είναι χαζό. Λες πως δεν υπάρχει προκαθορισμός, εντούτοις μπορείς να δεις τον αναγνώστη;»

Ναι, μπορώ.

«Αυτό δεν είναι δυνατό. Θα έπρεπε να γνωρίζεις το μέλλον για να μπορείς να το κάνεις».

Η απάντησή μου έχει ως εξής: Πρώτον, εφόσον νιώθω πως σας έχω όλους "εδώ" την ίδια στιγμή, ας μου επιτραπεί να ρωτήσω τον αναγνώστη: Είσαι αληθινός; Αν είναι έτσι, μπορείς σε παρακαλώ να ενημερώσεις τους ακροατές, επειδή δεν το πιστεύουν. [γέλιο] Μα και βέβαια είσαι αληθινός! Επομένως, ρωτώ: Τι είναι αληθινό και τι όχι; Έχω πει πολλές φορές πως το μέλλον δεν έχει καθοριστεί, αλλά οι δυνατότητες είναι πολύ αληθινές. Οι αναγνώστες αυτών των λέξεων της συνάντησης στο Ρήνο είναι σαν εν δυνάμει πιθανότητα.

Ο καθένας σας βάφει μια πανέμορφη ενεργειακή ζωγραφιά που βοηθά εσάς και το Σύμπαν να είστε σε θέση να προβλέψετε τι μπορείτε να κάνετε βάσει της ενέργειας της στιγμής. Αυτό δεν είναι προκαθορισμός, αλλά μάλλον ένας υπολογισμός δυναμικού. Όπως δηλώσαμε νωρίτερα, αν ακούσετε μια μελωδία να παίζει σε σύγχρονα μηχανήματα ήχου, και προβλέψετε πως θα τελειώσει, αυτό σας καθιστά μάντη; Όχι. Το μόνο που κάνετε είναι να δηλώσετε πως θα κάνει ό,τι σχεδιάστηκε να κάνει...εκτός αν μεταβληθεί μόνο του. Η διαφορά ανάμεσα σε μια μηχανή και σε σας είναι πως πολλοί τώρα καταλαβαίνετε ότι μπορείτε να αλλάξετε τη μελωδία όποτε το θελήσετε.

Αν καταλαβαίνετε την πραγματικότητα αυτού, τότε μπορείτε να κατανοήσετε πως υπάρχουν χιλιάδες εδώ τη δεδομένη στιγμή. Άνθρωποι με τα μάτια τους πάνω στη σελίδα στα χρόνια που έρχονται, συμμετέχουν μαζί σας μέσα στη μεγάλη αυτή αίθουσα, εκτός χρόνου, για να ακούσουν και να δουν αυτό που πρόκειται να διδάξουμε. Αυτό λέγεται οικογένεια. Έτσι δουλεύει. Τώρα ορίστε μια σπαζοκεφαλιά: Τι και αν, μετά από μια χρονική περίοδο, παίρνει ο ακροατής αυτή τη σελίδα και τη διαβάζει; Το αποκαλείτε αυτό πραγματικότητα; Αν αυτό είστε εσείς, εδώ και  τώρα, επιτρέψτε μου να ρωτήσω το εξής: Πώς μπορείτε να βρίσκεστε σε δύο μέρη ταυτόχρονα; Πάλι λέτε, «Κρύων, αυτό είναι ανοησία. Μπορούμε εύκολα να το κάνουμε αυτό επειδή έχουμε γραμμικό χρόνο. Είμαστε μοναδικά όντα σε ένα κινούμενο διάδρομο που λέγεται χρόνος. Αυτός αλλάζει, αλλά εμείς όχι». Έχετε δίκιο.

Έτσι, ρωτώ ξανά... Όταν δεν έχετε αυτόν τον κινούμενο διάδρομο, που συνήθως συμβαίνει στην άλλη πλευρά του πέπλου, τότε πώς ακούτε και διαβάζετε ταυτόχρονα; Αν σταματούσατε τον κινούμενο διάδρομο, θα τελείωνε η ζωή σας, ή απλά ο χρόνος; Είναι ένα αίνιγμα (μια συγκρουόμενη πραγματικότητα), έτσι δεν είναι; Ο λόγος που αναλώνουμε χρόνο σ' αυτό είναι επειδή δε θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε κατανόηση, μέχρις ότου προσπαθήσετε να κατανοήσετε αυτά τα "εκτός συγχρονισμού" χαρακτηριστικά. Αποτελούν τον πυρήνα μιας νέας επικοινωνίας με το Θεό.

Εάν μπορείτε να συλλάβετε αυτά τα πράγματα, τότε θα σας ζητήσω να πάτε στο επόμενο επίπεδο: Μπορείτε να δείτε και να συλλάβετε οντότητες που βρίσκονται εκτός της αντιλήψεώς σας, αλλά σας έχουν ανατεθεί στη ζωή; Τι λέτε γι' αυτό; Είναι πιο δύσκολη έννοια από την προαναφερθείσα.

Συχνά νιώθετε τόσο μόνοι! Παρόλο που η αίθουσα γύρω σας είναι γεμάτη από μια υποστηρικτική ομάδα. Δεν αναφέρομαι στους οδηγούς. Περιγράφω ένα τεράστιο και πολύπλοκο ενεργειακό σύστημα που ενέχεται ακόμα και ο ίδιος ο πλανήτης! Δεν έχετε αντίληψη της ενέργειας και της διαδικασίας που χρειάζεται για να έρθει στη Γη ένα Ανθρώπινο Ον.

Οι συναντήσεις, όπως τις αποκαλείτε, που συμβαίνουν προτού έρθετε εδώ είναι σύνθετες και εμπεριέχουν πολλές ενέργειες και δυνάμεις που αγνοείτε. Υπάρχουν δυναμικές συμφωνιών με όσους αγαπήσατε και χάσατε, όπου μέρος τους μένει μαζί σας για όλη σας τη ζωή! Υπάρχει μια συμφωνία που κάνατε με τους αγαπημένους σας εδώ που δηλώνει πως όταν πεθάνετε, μέρος σας θα παραμείνει μαζί τους σε όλη τους τη ζωή.

Υπάρχουν δυναμικά γύρω σας, ακόμα και κείνια που απλώς ακολουθείτε την καθαυτή πορεία που είχατε προτού γεννηθείτε. Να θυμάστε, υπάρχουν πολλά μονοπάτια, μα βλέπετε ένα κάθε φορά. Αυτό σας κάνει να σκέφτεστε πως υπάρχει μόνο ένα, και πως δεν έχετε επιλογή παρά να βιώσετε «ό,τι σχεδίασε για σας ο Θεός». Είναι ίσως η μεγαλύτερη παρεξήγηση της ανθρωπότητας, ακόμα και του Εργάτη Φωτός! Μπορείτε εσείς γηραιότεροι να θυμηθείτε τη βελόνα του φωνόγραφου; [γέλιο] Αν είχε μάτια; Θα έβλεπαν μόνο ένα αυλάκι, ανεξάρτητα με τον αριθμό των μελωδιών που φορτώνονταν στο πικάπ. Καταλαβαίνετε την αλληγορία; Η αντίληψη δεν ισοδυναμεί με την πραγματικότητα.

Κάθεστε εδώ, και τίποτε δεν είναι προφανές για εσάς, έτσι δεν είναι; Για την ακρίβεια, ακόμα και κάποιοι που το διαβάζουν, τους φαίνεται τόσο παράλογο που μπορεί να παρατήσουν τη σελίδα! Έτσι, ας σταθούμε στην ενέργεια αυτής της συνάντησης προτού αρχίσει η διδασκαλία. Ας πούμε ότι όλοι όσοι είναι εδώ με οποιαδήποτε μορφή προσκαλούνται να φανερωθούν με όποιο τρόπο θέλουν. Έτσι όπως κάθεσαι εδώ, αγαπητέ Άνθρωπε, μπορεί να νιώσεις ένα άγγιγμα στον ώμο σου. Μπορεί να είναι μια πίεση στον αυχένα, το κεφάλι ή τα πόδια σου. Μπορεί να είναι κάτι ακόμα μεγαλύτερο.

Αναγνώστη, περιλαμβάνεσαι και εσύ. Δεν υπάρχει τίποτα που να φαίνεται τόσο μοναχικό όσο το να διαβάζεις αυτή τη σελίδα λέξη προς λέξη. Είναι πολύ ιδιωτικό και προσωπικό, έτσι δεν είναι; Όμως, σήμερα ίσως δεν είναι και τόσο ιδιωτικό, μιας και πολλοί που κάθονται μπροστά μου στη συνάντηση του Ρήνο στραγγίζουν τις αισθήσεις της πραγματικότητάς τους για να σας ευλογήσουν - ακόμα και αν είστε εκτός του χρονικού πλαισίου που καταλαβαίνουν! Ίσως να θέλατε να κάνετε και σεις το ίδιο γι' αυτούς, παρόλο που πιστεύετε πως είναι "παρελθοντικό συμβάν". Αν είναι έτσι, ας αρχίσει η διδασκαλία.

Η Διαδικασία Προσευχής και Διαλογισμού

Θέλω να σας μιλήσω για κάτι ιδιαίτερο σήμερα. Αφορά στο διαλογισμό. Σήμερα έγινε διαλογισμός, στον οποίο θα αναφερθούμε πιο ξεκάθαρα από ποτέ, στις επόμενες στιγμές. Κάποιοι το ονομάζουν προσευχή και άλλοι το λένε διαλογισμό. Στο παρελθόν η προσευχή θεωρείτο «το να μιλάς στο Θεό» και ο διαλογισμός θεωρείτο «το να ακούς». Στην πραγματικότητα και τα δύο είναι επικοινωνία. Απόψε θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για το πώς λειτουργεί. Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να σας δώσουμε ορισμένα χαρακτηριστικά γύρω από κάτι που ίσως δεν γνωρίζετε.

Ο καλύτερος τρόπος να σας δώσουμε τέτοιες πληροφορίες, είναι απαντώντας ερωτήματα που έχουν τεθεί για το θέμα. Πρώτον, αναφερόμαστε στη ζωή του φωτισμένου Ανθρώπου με την οικογένεια. Κάποιοι έχουν πει: «Κρύων, πραγματικά δεν έχω τον χρόνο να διαλογίζομαι αρκετά». Όπως έχουμε πει, στη νέα αυτή ενέργεια δεν έχει τόση σημασία. Εάν έχετε εκφράσει την πρόθεση να επικοινωνείτε με την οικογένεια, διαλογίζεστε με την Τρίτη Γλώσσα ενόσω βαδίζετε από μέρος σε μέρος. Ωστόσο, το είδος του διαλογισμού που θέλουμε να κάνουμε αναφορά είναι ο «εστιασμένος διαλογισμός».  Η διαδικασία αυτή όχι μόνο επικοινωνεί, αλλά εκδηλώνει και ενέργεια.

Ο εστιασμένος διαλογισμός και η προσευχή δεν είναι περιστασιακά. Δεν είναι τα είδη επικοινωνίας που φέρνουν μια περιστασιακή αγκαλιά του Πνεύματος, ή ένα κοσμικό κλείσιμο του ματιού όταν βλέπετε 11:11 στο ρολόι. Όχι. Αυτού του είδους ο διαλογισμός είναι μεταξύ του Ανθρώπινου εσύ και του πνευματικού εσύ. Είναι η ενέργεια που συμβαίνει σε τακτική βάση, εάν το επιτρέπετε, στις πιο βαθιές στιγμές επικοινωνίας με το Θεό.

Σε πρόσφατη επικοινωνία περιγράψαμε σε ποιον μιλάτε όταν διαλογίζεστε. Θέλαμε να καταλάβετε πως όταν απευθύνεστε στο Θεό, δεν σηκώνετε το βλέμμα στα ουράνια περιμένοντας κάτι μεγαλειώδες να κατέβει και να σας επισκεφτεί. Είναι ακριβώς το αντίστροφο. Αντ’ αυτού, επιδιώκετε να απευθυνθείτε στη θεότητα που ζει μέσα σας. Η φλόγα του Θεού βρίσκεται σε κάθε Άνθρωπο στην αίθουσα. Ίσως να μην το πιστεύετε, καθότι είναι αντιφατικό με όλα όσα παρουσιάζει η δυαδικότητά σας. Είναι καλά κρυμμένο το γεγονός ότι έχετε αυτό το φοβερό χαρακτηριστικό μέσα σας, όμως πολλοί το ανακαλύπτουν στη νέα αυτή ενέργεια.

Τα Επίπεδα Διαλογισμού

Ο διαλογισμός εμπεριέχει τρία διακριτά τμήματα. Το πρώτο θα το ονομάσουμε πρόθεση. Παρεμπιπτόντως, σ’ αυτό το πρώτο τμήμα πέραν του 80% της ανθρωπότητας ξοδεύει τον χρόνο της, όταν αποφασίζει να μιλήσει στο Θεό. Είναι καλοδεχούμενο από το Πνεύμα, αλλά είναι απλώς ο αρχικός χαιρετισμός στη διαδικασία.

Για το δεύτερο και τρίτο επίπεδο της διαδικασίας δεν μπορεί να δώσει ο συνεργάτης μου όνομα ούτε ορισμό, αλλά θα προσπαθήσει ούτως ή άλλως. Το δεύτερο είναι εκείνο που θα ονομάσει λήψη θέσης. Το τρίτο θα το πούμε απλώς αποδοχή και παράδοση. Αυτά είναι τα σημερινά ονόματα, καθότι οι έννοιες που πραγματικά έχουν, είναι άγνωστες σε κάθε επίπεδο της γλώσσας σας. Αυτά τα επίπεδα διαλογισμού δεν είναι τόσο εύκολα όσο υπονοούν τα ονόματά τους. Όσοι είχατε πολύ βαθιές εμπειρίες με οράματα, γνωρίζετε σε τι αναφέρομαι. Δεν υπάρχει τίποτα απλό στην εξήγηση ενός οράματος.

Επίπεδο Ένα - Πρόθεση

Ας μιλήσουμε για την πρόθεση. Υπάρχουν τρία ερωτήματα που θα 'θελα να απαντήσω σχετικά με το πρώτο επίπεδο διαλογισμού και προσευχής. Φανταστείτε τον εαυτό σας έτοιμο να επικονωνήσει. Είστε μόνοι σας. (1) «Αγαπημένε Κρύων, αγαπημένο Πνεύμα, είναι η τελετουργία υποχρεωτική για να μεταβώ στο μέρος που λέγεται διαλογισμός και προσευχή;» Η απάντηση μας είναι η εξής: το Πνεύμα αγαπά την τελετουργία. Ο λόγος που την αγαπάμε είναι εξαιτίας του τρόπου του ανθρώπου να κάνει το χώρο για το γεγονός τούτο ξεχωριστό. Έτσι, είναι τιμητική - είναι τιμή προς την οικογένεια. Επομένως λέμε, κάντε τελετουργία αν αυτό σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Δε μας ενοχλεί καθόλου. Και θ’ ακούσετε πολλές φορές τη δήλωση αυτή από εμάς: Θα περιμένουμε υπομονετικά μέχρι να 'στε έτοιμοι! Αν ενέχεται κάποια τελετουργία θα την τιμήσουμε. Αν στήνετε ένα βωμό, θα είμαστε εκεί, και αν όχι, θα είμαστε εκεί. Είμαστε έτοιμοι, ανεξάρτητως από το πως νιώθετε πως είναι καλύτερο να πράξετε για την κατάσταση αυτή.

«Κρύων, είναι πρέπον να νηστέψουμε - να προετοιμάσουμε το σώμα σε αγνότητα γι' αυτή τη συνάντηση;» Βεβαίως και είναι πρέπον. Αλλά δεν είναι κανόνας. Αφότου προετοιμάσετε το σώμα σας, θα ΄μαστε εκεί. «Ναι, αλλά, τότε για πόσο καιρό είναι καλό να νηστεύουμε;» Πόσο καιρό θέλετε; Για όσο χρόνο επιλέξετε να νηστέψετε, θα 'μαστε εκεί όταν τελειώσετε. Βλέπετε, πουθενά δεν πάμε. Απλά, θα σας παρακολουθούμε. Όμως αντιληφθείτε ότι απολαμβάνουμε την τελετουργία! Πάλι πρόκειται για εσάς, που τιμάτε την κατάσταση.

«Ε, υποθέτω πως ρωτάω το εξής: Βοηθά ή όχι ο εξαγνισμός του σώματος πριν την προσευχή και το διαλογισμό;» Εξαρτάται από το μονοπάτι στο οποίο βρίσκεστε. Μερικοί μπορούν να ξεκινήσουν το διάλογο και να πάνε κατευθείαν στην τελευταία και ανώτερη προσευχή. Μερικοί ξεκινούν το διάλογο και τους παίρνει λίγο χρόνο για να πάνε εκεί. Το κάθε μονοπάτι είναι διαφορετικό. Μερικοί προτιμούν με το πάσο τους, και άλλοι εύχονται να πάνε κατευθείαν εκεί. Αντιληφθείτε πως όταν ανοίγετε διάλογο με το Πνεύμα, ακόμη κι αν είναι σε ρηχό επίπεδο, έστω κι αν είναι στο πρώτο επίπεδο, απ' τη δική μας σκοπιά, απλά χαιρετάτε. Ίσως νηστέψετε για τρεις μέρες να προετοιμαστείτε ώστε να ανοίξετε το διάλογο.

Κατά τις τρεις αυτές μέρες, συγκεντρώνουμε ένα περίγυρο για να σας ακούσει. Δεν το γνωρίζατε αυτό, έτσι; Βλέπετε, έχει να κάνει με την πρόθεσή σας. Κάτι ενδιαφέρον όμως συμβαίνει: Αν δε μεταβείτε στο επόμενο επίπεδο, το οποίο θα περιγράψουμε λίαν συντόμως, και μείνετε μόνο στο επίπεδο της πρόθεσης, μοιάζει με χίλια άτομα που έρχονται να δουν μια ταινία που δε θα προβληθεί ποτέ. Βλέπετε, χρειάζεται να συμβεί κάτι πέραν της πρόθεσης. Να μια άλλη ερώτηση: «Τί γίνεται με το πρωτόκολλο; Κάθε θρησκεία μοιάζει να έχει κάποιου είδους πρωτόκολλο, και είναι όλα πολύ διαφορετικά. Στέκεσαι ή κάθεσαι; Κοιτάς προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ή όχι; Τι είναι καλύτερο, μέρα ή νύχτα; Τι είναι καλό να φοράς; Πώς προετοιμάζεσαι για το Θεό;».

Христос в Гефсиманском саду. Н. Ге

Ω, αγαπητέ μου, γιατί δεν κάθεσαι κάτω να το κάνεις; Είμαστε υπομονετικοί, ξέρεις. Θα περιμένουμε.

«Όμως Κρύων, υπάρχουν πολιτισμοί στον πλανήτη που βάζουν τους ανθρώπουν να ανεβαίνουν σκαλιά για μέρες ώστε να προσευχηθούν. Όταν φτάσουν, είναι εξαντλημένοι... μερικές φορές είναι στα χέρια και τα γόνατα - γδαρμένοι και μωλωπισμένοι. Άλλες κοινωνίες και πολιτισμοί θα αυτομαστιγώνονταν μέχρι να ματώσουν ώστε να ανέβουν στο βωμό και να μιλήσουν στο Πνεύμα. Τί γίνεται μ' αυτό;»

Και πάλι η απάντηση είναι πως θα περιμένουμε. Ό,τι είναι πρέπον για εσάς να νιώθετε, είναι και για μας. Περάστε από κει που θεωρείτε πως πρέπει να περάσετε. Δεν υπάρχει κριτική επ’ αυτού. Είμαστε καθ' όλα έτοιμοι να λάβουμε επικοινωνία με οποιοδήποτε τρόπο θελήσετε να τη δώσετε. Αλλά θα θέλαμε να κάνουμε μια εισήγηση: Γιατί δεν κάθεστε να το κάνετε; Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω: Αφού είστε ένα κομμάτι του Θεού, γιατί να υπόκειστε σε αυτά; Αυτομαστιγώνεστε προτού μιλήσετε στον αδερφό σας; Σκαρφαλώνετε σ' ένα βουνό για να μιλήσετε με το σύντροφο σας; Εντούτοις, δεν υπάρχει κριτική αν το πράξετε και θα σας περιμένουμε.

«Κρύων, υπήρχε πάντα το ζήτημα του πόσες φορές χρειάζεται να ζητήσουμε κάτι, ή πώς να εξηγήσουμε καλύτερα όσα χρειαζόμαστε. Πολλοί πιστεύουν πως για να κατανοήσει πλήρως το Πνεύμα τα δεινά του Ανθρώπου, είναι αναγκαίο να το ζητάμε συνεχώς. Άλλοι, νιώθουν πως η επανάληψη είναι αναγκαία για οποιαδήποτε μορφή προσευχής. Ξέρετε, έχω μια περίπλοκη ζωή, και μου παίρνει αρκετό χρόνο να το εξηγήσω στο Θεό καθώς προσεύχομαι. Συνήθως αποκοιμιέμαι πολύ. Τότε ξυπνώ και συνειδητοποιώ πως δεν έχω τελειώσει την προσευχή μου επειδή είναι υπερβολικά περίπλοκη. Μου συμβαίνει αυτό, εκείνο, και αν αυτό δε συμβεί σύντομα, τότε θα συμβεί το άλλο αντ' αυτού. Αν συμβεί, τότε έχω μπελάδες εδώ και υπάρχει αγωνία και το δράμα βγαίνει εκτός ελέγχου με τους άλλους που δεν καταλαβαίνουν. Ζω μια πολύπλοκη ζωή!»

Θέλω να σας δώσω έναν οραματισμό... Θα σας ζητήσω να προσποιηθείτε για λίγο πως έχετε ένα δια βίου φίλο που μαγικά συνδέεται μαζί σας υπερδιαστασιακά. Ό,τι κάνετε και περνάτε μοιράζονται με αυτόν τον υποθετικό φίλο. Κάντε τον αδελφό, αδελφή - κάποιον πολύ κοντινό. Τώρα είναι ένα φανταστικό πρόσωπο, όμως μπορείτε να του/της δώσετε ένα όνομα αν το επιθυμείτε. Κάντε αυτό το πρόσωπο να σας μοιάζει αν θέλετε, αλλά αυτός/αυτή είναι υπερδιάστατος/η, επομένως δεν έχει βάρος, ούτε στόμα να τραφεί. Κατ' ακρίβειαν, είναι κομμάτι σας. Δώστε του ότι φύλο θέλετε, ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους, αλλά είναι κολλημένος/η σε σας. Όταν γελάτε κι αυτός γελάει. Όταν λυπάστε, κι αυτός λυπάται. Όταν είστε απογοητευμένοι, κι αυτός το ίδιο. Όσα είναι γνωστά σε σας είναι γνωστά σε πραγματικό χρόνο στο συνεργάτη σας. Πλάι-πλάι περπατάτε στη ζωή.

Τώρα, είναι απλώς μια μεταφορά, ή... είναι; Επιτρέψτε μου να σας συστήσω το συνεργάτη σας. Λέγεται Ανώτερος Εαυτός σας. Επίσης, λέγεται η "σύνδεση με το Θεό". Ζει μέσα στο DNA σας. Να γίνω πολύ ξεκάθαρος... Γνωρίζει όλα όσα ξέρετε. Να σου πω Άνθρωπε την απάντηση σχετικά με το πόσες φορές χρειάζεται να επαναλαμβάνεις ή πόσο συχνά χρειάζεται να λες στο Θεό πόσο περίπλοκα είναι τα πράγματα… Γιατί δεν κάθεσαι να το κάνεις;

Ιδού η πρόκληση: Την επόμενη φορά που θα καθίσεις να διαλογιστείς, μην πεις τίποτα! Μπορείς να συλλάβεις την έννοια αυτού; Γιατί απλά δεν κάθεσαι και ν' αγαπηθείς; Στα επίπεδα πρόθεσης, αυτό είναι το πιο βοηθητικό. Γνώριζε πως ο Θεός είναι κυριολεκτικά μαζί σου. Όλα όσα είσαι και όσα έχεις περάσει είναι γνωστά στο Πνεύμα. Δε χρειάζεται ποτέ καμία επεξήγηση. Δε χρειάζεται καμία συνέλευση. [γέλιο]

Μπορεί να εκπλαγείτε να μάθετε ποιος είναι πιο έτοιμος να μιλήσει σε ποιον. Ξέρετε τι θέλετε να κάνουμε - τι πραγματικά θέλουμε να κάνουμε; Μιλώ εκ μέρους των "συνεργατών" που κάθονται δίπλα σας, που σας αγγίζουν και σας αγαπούν, που είναι έτοιμοι ν’ ακούσουν όταν περάσετε το στάδιο της πρόθεσης. Θέλουμε να μπούμε και να βοηθήσουμε να επιλύσετε τα προβλήματά σας! Θέλουμε να σας παντρευτούμε, ενεργειακά. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε στη δημιουργία της διδασκαλοσύνης σας. Θέλουμε ν’ ανυψώσουμε το πέπλο ώστε να μπορείτε να φανερώσετε πράγματα με τα ίδια σας τα χέρια. Θέλουμε να το κάνουμε έτσι ώστε να σηκωθείτε από το κάθισμα και να πείτε, «Είναι μια ένδοξη ζωή. Μερικές φορές είναι δύσκολη, αλλά είναι πολύ ιδιαίτερο να βρίσκεσαι στον πλανήτη!» Περί αυτού είναι ο Θεός. Ο Θεός είναι ένας παντογνώστης δια βίου εταίρος, έτοιμος και πρόθυμος να είναι στο πλευρό σας. Όμως, το πέπλο, η δυαδικότητα και η δοκιμασία σας πάντα απαιτεί να το ανακαλύψετε μόνοι σας. Για την ακρίβεια είστε μέρος του Θεού, αλλά πάλι αυτό το γεγονός είναι εντελώς κρυμμένο.

Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που μπορεί να φωνάξει στα στοιχεία: «Είμαι ευτυχής με τον εαυτό μου. Είμαι ευχαριστημένος που είμαι εδώ. Μπορεί να έχω προκλήσεις στη ζωή επειδή επέλεξα να κάνω τη βαριά πνευματική ανύψωση ενόσω είμαι εδώ, όμως αυτά τα πράγματα θα βοηθήσουν να μεταβληθεί και ν’ αλλάξει ο πλανήτης. Θα τραγουδάω γιατί είμαι χαρούμενος εδώ». Είναι σοφός αγαπητέ, εκείνος που μπορεί να διεκδικήσει την ψυχική ευεξία ανεξάρτητα με ό,τι συμβαίνει. Είναι η σοφία του διδασκάλου που τραγουδά στη διαδικασία των δοκιμασιών. Εντούτοις, αυτά τα ίδια όντα κάθονται απέναντί μου ακούγοντας και διαβάζοντας. Μιλώ στους Λεμούριους σε μια πολύ μεγάλη αίθουσα που είναι εκτός χρόνου. Νομίζω πως γνωρίζετε ποιοι είστε.

Το Δεύτερο Επίπεδο

Προτού πάμε στο επόμενο επίπεδο, το δεύτερο από τα τρία, θέλω να σας υπενθυμίσω μια διαδικασία - μία που διαρκώς ξεχνάτε. Καθώς περνάτε τα μαθήματα του πλανήτη, που νομίζετε πως αφορούν ανάμεσα σε σας και σε κάποιο άλλο άτομο, σκέφτεστε ποτέ ότι η εργασία και οι απογοητεύσεις σας βοηθούν τη Γη; Ή απλώς τα βλέπετε σαν πράγματα που εύχεστε να απομακρυνθούν; Σκέφτεστε ποτέ πως κατά κάποιο τρόπο βρίσκεστε σε "κατάσταση τιμωρίας", όπου αυτό που λέγεται Γη είναι μια φυλακή;

Θέλω να σας υπενθυμίσω ξανά μια πολύ πνευματική και μεγάλη διαδικασία: Είστε Εργάτες Φωτός και διδάσκαλοι - επιλύσεων. Καθώς εργάζεστε σ' αυτά τα προβλήματα, ας πούμε όταν συγχωρείτε, όταν ενεργειακά τυλίγετε με το μανδύα της γλυκύτητας το δράμα, όταν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του παρελθόντος δε σας πιέζουν συναισθηματικά, καθώς απεμπλέκεστε και αλλάζετε το κάρμα σας - η Γη το γνωρίζει.

Όπου κι αν πάτε, η γη μεταβάλλεται και αλλάζει εξαιτίας του ποιοι είστε. Πάτε από μέρος σε μέρος σκεπτόμενοι πως είστε συνηθισμένοι, αλλά δεν είστε. Εργάζεστε σ’ ένα γιγάντιο παζλ δικής σας δημιουργίας. Το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι, (α) να συνειδητοποιήσετε πως είναι ένα παζλ που εσείς δημιουργήσατε, (β) να εξετάστε τους παίκτες και (γ) να βρείτε λύσεις αλλάζοντας τους κανόνες. Μπορείτε ν’ αλλάξετε τους κανόνες μόνο εάν δημιουργήσατε εσείς το παζλ. Σκεφτείτε το. Όμως, καταλάβετε πως δεν είστε εδώ για να υποφέρετε!

Το δεύτερο είναι πολύ δύσκολο να συζητηθεί, αλλά όχι όσο το τρίτο. Το δεύτερο επίπεδο είναι μια κατάσταση ύπαρξης. Είναι εκεί όπου μετακινείστε από πρόθεση, σ’ ένα μέρος δύσκολο να περιγραφεί, που δεν υπάρχουν λόγια γι' αυτό. Κάποιοι θα νιώθετε πως βρίσκεστε στο λυκόφως του ύπνου. Ορισμένοι στην αίθουσα εδώ στο Ρήνο σκέφτονται πως κοιμούνται, ενώ δεν κοιμούνται. Τους δίνονται οι ίδιες ακριβώς πληροφορίες με διαφορετικό τρόπο - δηλαδή όχι ακουστικώς. Είναι ο ίδιος τρόπος που παραδίδω το μήνυμα αυτόστο συνεργάτη μου.

Είναι μια ονειρική άκρη της πραγματικής συνειδητότητας, ένα μέρος όπου το συνειδητό και το ασυνείδητο συναγωνίζονται, ένα μέρος που χαρακτηρίζει μια πραγματικότητα που 'χετε συνηθίσει, όπως και μια άλλη παράξενη - μια που δεν μπορείτε να θυμάστε, η οποία όμως σας εκλιπαρεί να το κάνετε έτσι κι αλλιώς. Όσοι διαλογίζονται γνωρίζουν πως να συγκρατούν τον εαυτό τους σ' αυτή την αιχμή που δεν μπορεί να προσδιοριστεί ως κάτι εντός της φυσιολογικής Ανθρώπινης αντίληψης.

Είναι μια υπερδιάστατη πύλη εισόδου μεταξύ του τετραδιάστατου και υπερδιάστατου εαυτού σας. Είναι το άλμα με το οποίο ανυψώνεστε μέσα στις στιβάδες DNA, έτσι ώστε να εργαστείτε μ' αυτές, για να τους μιλήσετε. Είναι εκεί όπου οραματίζεστε τα σχήματα που σας έχουν πει πως είναι σημαντικά στη ζωή σας [ιερή γεωμετρία]. Είναι εκεί όπου διεκδικείτε την πυραμίδα και εξασκείτε αρχαίες αλήθειες. Είναι το μέρος όπου αρχίζουν να συμβαίνουν πράγματα. Είναι μια στάση για δημιουργία. Είναι ένα γλυκό μέρος - γεμάτο με την αγάπη του Θεού.

 Μπορεί να νιώσετε το σώμα σας να ζυγίζει κατ' ακρίβειαν περισσότερο απ' όσο υποτίθεται. Αλλάζει τη μοριακή δομή σας σωματικά και αλλάζουν οι αντιλήψεις σας. Η επιστήμη το 'χει δει αυτό και γνωρίζουν για τις αλλαγές των εγκεφαλικών σας κυμάτων στο διαλογισμό. Οι αντιλήψεις σας γίνονται ελαφρώς υπερδιάστατες. Το σώμα σας φαίνεται να ζυγίζει περισσότερο επειδή "γνωρίζετε" πως είστε πολύ μεγαλύτεροι απ' ότι φαίνεστε. Το θέμα βάρος-προς-βαρύτητα επίσης μεταβάλλεται. Όσοι από σας διαλογίζονται σε αυτό το επίπεδο γνωρίζουν τι εννοώ.

Τα πράγματα ασκούν πίεση πάνω σας. Περνάτε μια δύσκολη μεταβολή. Μερικοί αρχίζετε να βλέπετε χρώματα μέσα από τα βλέφαρα. Μερικοί θα έχετε παράσταση φωτός σε συνδυασμό με όσα λαμβάνουν χώρα στις νευρικές απολήξεις του αμφιβληστροειδούς σας. Όλες οι βαθιές σωματικές λειτουργίες αρχίζουν να μεταβάλλονται και να αλλάζουν. Αυτό είναι το επίπεδο που οι μεγάλοι διδασκάλοι της Γης κατάφεραν να επιβραδύνουν, ακόμη και να σταματήσουν τις σωματικές τους λειτουργίες για λίγο διάστημα. Να πόσο δυνατό είναι.

Συνειδητή στάση είναι η καλύτερη έννοια που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο συνεργάτης μου. Είναι μια ενέργεια, έτοιμη να περάσει στο τρίτο επίπεδο. Η πρόθεση είναι εκεί. Ξέρετε τι κάνετε. Η λήψη συνειδητής στάσης μόλις αρχίζει να σας επηρεάζει στο φυσικό πεδίο, και τώρα είστε έτοιμοι να βιώσετε τη μαγεία.

Λίγοι μπορούν να φτάσουν στο τρίτο επίπεδο. Θα είστε στο δεύτερο ευχόμενοι να μπορούσατε, όμως χτίζετε τη γέφυρα, επομένως εξακολουθείτε να το "δουλεύετε". Πώς φτάνετε στο τρίτο επίπεδο; Είναι κάτι που συμβαίνει όταν έρθει η ώρα και κάτι που κυριολεκτικά επαφύεται σε σας και θα επιτραπεί όταν έχετε θέσει όλα τα άλλα πράγματα σωστά στη θέση τους. Δεν είναι μια διαδικασία. Είναι κάτι που επιτρεπεται, με την άδεια της δικής σας έξυπνης κυτταρικής δομής.

Το Τρίτο Επίπεδο

Επιτρέπεται να φτάσετε στο τρίτο επίπεδο όταν είστε σε πλήρη και συνολική επικοινωνία με τις υπερδιάστατες στιβάδες του DNA. Δεν είναι τυχαίο που στους τελευταίους μήνες σας έχουμε δώσει τη μεταφορική δομή του DNA, ώστε να μπορείτε να το οραματίζεστε στο νου σας. Σας έχουμε δώσει επίσης τα ονόματα τουλάχιστον πέντε στιβάδων, ώστε να κατανοήσετε με τι έχετε να κάνετε και τι κάνουν αυτές οι στιβάδες.

Σύμφωνοι, είναι εσωτερική πληροφόρηση που μπορεί ποτέ να μη χρησιμοποιήσετε, εκτός οραματιζόμενοι όσα μαθαίνετε σχετικά με τη διδασκαλοσύνη. Να σας πω τι συμβαίνει όταν αρχίζετε να διαλογίζεστε και φτάνετε στο τρίτο αυτό επίπεδο. Εκεί υπάρχει ανώτατη παραχώρηση σε σας ν' ανακαλύψετε κάτι που άλλοι αποκάλεσαν "μαγεία". Χρησιμοποιούμε τη λέξη μαγεία με την ίδια χροιά που χρησιμοποιούμε τη συν-δημιουργία. Είναι πράγματα που πάνε ενάντια στη φυσική και ενάντια σε όσα σας είπαν στα μαθήματα βιολογίας. Αλλά είναι καταγεγραμμένο πως οι διδασκάλοι του πλανήτη έκαναν επίσης αυτά τα πράγματα.

Έχουμε πει πως η ριζική στιβάδα είναι αυτή που μπορείτε να δείτε τετραδιάστατα. Αναφέραμε πως ήταν η στιβάδα 1 και της δώσαμε ένα όνομα [Κετέρ Ετζ Χαγιήμ]. Είναι μια ονομασία για το Θεό. Είπαμε πως αλληλεπιδρά με τις στιβάδες 2 και 3. Έχουμε ακόμη πει πως η στιβάδα 3 ήταν η στιβάδα της ανάληψης· και πως οι 1, 2 και 3 αποτελούν την πρώτη από τέσσερις ομάδες. Από τις 12 συνολικά στιβάδες έχουμε εντοπίσει 5 και παρέμεινε απροσδιόριστος ο αριθμός 6.

Αναφέραμε για τη στιβάδα 1 πως δεν είναι η πρώτη, αλλά μάλλον είναι στη μέση. Και τώρα θα σας πω πως η στιβάδα 6 βρίσκεται στη μέση. Μπορεί να πείτε, «Καλά, Κρύων, πώς γίνεται να 'ναι και τα δύο στη μέση;» Και η απάντησή μου είναι, ναι [γέλιο]. Ξέρετε τι συμβαίνει στις τέσσερις διαστάσεις; Δε γίνεται να έχετε το ίδιο πράγμα να καταλαμβάνει τον ίδιο χώρο. Επομένως, ό,τι είπα μπορείτε να το δείτε σαν μια αδυναμία της φυσικής. Υπερδιάστατα, τα πράγματα καταλαμβάνουν τον ίδιο χώρο διαρκώς. Επομένως, οι στιβάδες του DNA ένα και έξι συνδέονται με τέτοιο τρόπο, που επικάθονται η μία πάνω στη άλλη. Πρέπει να το κάνουν. Η στιβάδα 1 λέγεται Ανθρώπινο γονιδίωμα και είναι τετραδιάστατη χημεία. Είναι το μέρος που βρίσκονται τα παζλ. Παρόλο που είναι νωρίς για να το πω, θα το κάνω όπως και να 'χει... Οι αριθμοί 1, 6 και 12 όλοι καταλαμβάνουν τον ίδιο χώρο.

Το ανθρώπινο γονιδίωμα είναι πολύ ενδιαφέρον. Η επιστήμη σας ρωτάει, «Γιατί υπάρχει τόσο πολύ στο DNA σας που δεν κάνει τίποτα;» Παρατηρούν τα γονίδια και τις συχνότητες των μερών. Παρατηρούν σχεδόν τρία δισεκατομμύρια κομμάτια και μέρη. Αυτό είναι μόνο ένα επίπεδο, μια στιβάδα. Και τι τους προβληματίζει; Πάρα πολύ απ' αυτό φαίνεται να μην κάνει απολύτως τίποτα!

Τώρα, να σας ρωτήσω προτού πάτε στην επόμενη σκέψη: Πότε έχετε δει τη διαδικασία της Ανθρώπινης εξέλιξης να δημιουργεί ένα σύστημα με πολλά άχρηστα; Η απάντηση είναι: Ποτέ. Η φύση δε δουλεύει έτσι. Η βιολογία είναι πολύ αποτελεσματική, αν έχετε προσέξει. Εδώ λοιπόν είναι κάτι που δεν έχουμε αναφέρει προηγουμένως: Στην περιοχή εκείνη που συχνά αποκαλείται άχρηστο DNA, υπάρχει όντως πρότυπο. Έχει να κάνει με την επικοινωνία με τη στιβάδα έξι... τη μαγική στιβάδα.

Όταν βρίσκεστε στο τρίτο επίπεδο του διαλογισμού - εκείνο που είχαν οι διδασκάλοι στη Γη - είστε μονίμως σε επαφή με τη στιβάδα 6 του DNA. Είναι η πιο θεϊκή στιβάδα DNA από τις 12. Το όνομά της είναι Εχιέχ Ασιέρ Εχιέχ (Ehyeh Asher Ehyeh), και είναι ονομασία του Θεού. Σε άλλη γλώσσα σημαίνει: Είμαι Αυτό που Είμαι. Είναι το όνομα της στιβάδας 6. Επομένως, το τρίτο επίπεδο διαλογισμού είναι πραγματική επικοινωνία. Όταν φτάσετε εκεί, επίσης ενεργοποιεί το "άχρηστο" DNA, δεδομένου πως το τετραδιάστατο πρέπει να ανταποκριθεί σε υπερδιάστατες οδηγίες.

Να σας πω τι συμβαίνει όταν είστε σε επαφή μ' αυτό το επίπεδο: Ετοιμαστείτε για μεταβολή και αλλαγή. Βλέπετε, μόλις πειστείτε πως αυτό είναι δυνατόν, τα υπερδιάστατα κομμάτια και μέρη του DNA σας θ’ ακούσουν το μήνυμά σας. Θα έχουν τότε άδεια να αλλάξουν, πέρα απ ό,τι υπάρχει στο τετραδιάστατο πεδίο. Το γνωρίζατε πως είναι κατάλληλο ν' αλλάξετε την ενέργεια με την οποία έχετε έρθει; Τι γίνεται με την προδιάθεση που λέει πως θα έχετε την πάθηση των γονιών σας; Να ρωτήσω... πού βρίσκεται αυτό στο DNA σας; Θα σας πω. Βρίσκεται στη στιβάδα 1 του DNA, περιμένοντας και περιμένοντας να τροποποιηθεί από τη συστοιχία επικοινωνιών στην 1η στιβάδα [την άχρηστη], μιλώντας στην υπερδιάστατη 6η στιβάδα!

Τα της 1ης στιβάδας τετραδιάστατα χαρακτηριστικά του DNA σας θα συνεχίσουν να "παίζουν την ίδια μελωδία" μέχρι ν' αλλάξετε το τραγούδι! Εκείνο που είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κατανοήσει η ανθρωπότητα είναι πως η γέφυρα που χτίζετε, την οποία ονομάζετε διαλογισμό και προσευχή, είναι μια γέφυρα επικοινωνίας με την 1η στιβάδα του DNA και όταν η γέφυρα ολοκληρωθεί, θα ενημερώσει τις υπόλοιπες στιβάδες πως είστε έτοιμοι για την αλλαγή. Πώς θα θέλατε να γράψετε το δικό σας τραγούδι; Οι διδάσκαλοι το έκαναν και το DNA τους το τραγουδούσε!

Ω Άνθρωπε, δεν υπάρχει προσχεδιαζόμενη μαγεία. Τι θα ήθελες να συμβεί στη ζωή σου; Για μια στιγμή, ας πούμε πως δε γίνεται. Ιδού το μεγάλο ερώτημα. Μπορείς να το γιορτάσεις όπως και να 'χει; Σας έχουμε μιλήσει γι' αυτό στο παρελθόν… δεν είναι όσα φαίνονται. Πολλές φορές η πνευματική σας εργασία παίρνει μια εντελώς διαφορετική προοπτική απ' ότι πιστεύετε πως πραγματικά υπάρχει εκεί, και όσο πιο υπερδιάστατοι γίνεστε, τόσο περισσότερο περιτυλίγεστε στις Λεμούριες σκέψεις.

Ανασκόπηση… Γιατί ήρθατε; Ήρθατε για να δουλέψετε την ενέργεια της γης και να δημιουργήσετε ειρήνη στον πλανήτη. Μην ξεχνάτε πως ίσως κάποιοι χρειάζεται να μείνετε σε μέρη που δε σκεφτήκατε πως αξίζατε να βρίσκεστε, ή που θα θέλατε να μένατε, ώστε να δουλέψετε αυτό το παζλ για λίγο περισσότερο. Ίσως αυτό συμβαίνει στο DNA σας τη δεδομένη στιγμή. Ίσως αυτό συμβαίνει στη ζωή σας. Ίσως να συμβαίνει στην οικογένειά σας. Ίσως γι' αυτό νιώθετε τόσο κολλημένοι!

Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που 'χει κολλήσει, καθώς δουλεύει για τον πλανήτη. Πάει από μέρος σε μέρος, και ο πλανήτης τον τιμά. Οι οδηγοί πλένουν τα πόδια του, εντούτοις παραπονιέται: «Είμαι κολλημένος. Αγαπητέ Θεέ, είμαι κολλημένος. Βγάλε με από 'δω». Το έχουμε πει τόσες φορές: Αυτό λέγεται εργασία! Εσείς το αποκαλείτε "κόλλημα". Ω, δε θα 'ναι πάντα έτσι. Ευλογημένος ο Άνθρωπος που έχει κολλήσει!

Σχετική εικόνα

Πολλοί Λεμούριοι διαβάζουν τη σελίδα αυτή και γιορτάζουν τη ζωή σας καθώς κάθεστε εδώ μπροστά μου, αγαπημένε Άνθρωπε. Αυτό θέλαμε να σας πούμε απόψε. Στο τέλος θα γίνουμε πιο σαφείς και θα σας πούμε τι υπάρχει στο υπόλοιπο DNA. Ξέρατε πως το Ακασικό Αρχείο όλων των ζωών που ζήσατε, από την πρώτη, είναι σε μια στιβάδα DNA; Γνωρίζατε πως οι απογοητεύσεις που επιλύσατε βρίσκονται εδώ; Το ξέρατε πως τα θεϊκά ερωτήματα που υποβάλατε και είχαν απαντηθεί είναι επίσης όλα εδώ... μέσω όλων των παλιών σας ενσαρκώσεων; Να σας πω και κάτι άλλο για ένα Λεμούριο - δε θα σας αρέσει... Οι Λεμούριοι εξακολουθούν να έρχονται! Ω, ξέρω! Νομίζετε πως είναι η τελευταία σας φορά εδώ γύρω, έτσι δεν είναι; Αυτό είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό Λεμούριων... πάντα πιστεύουν πως έχουν τελειώσει. Ε, αυτό νομίζατε και την τελευταία φορά, όπως και την προηγούμενη απ' αυτή.

Σκεφτείτε το. Αυτό που κάνετε είναι συναρπαστικό! Ό,τι κάνετε είναι πέρα απ' ό,τι μπορείτε να δείτε. Όταν είστε στην άλλη πλευρά του πέπλου και τελειώσετε αυτή τη ζωή, έχετε τη συνειδητότητα του Θεού. Όλα είναι γνωστά και το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι ν' αρχίσετε να σχεδιάζετε πως να επιστρέψετε! Βλέπετε, είστε ερωτευμένοι με τη Γη και αυτό κάνουν οι Λεμούριοι. Αγαπούν την οικογένεια τους και τη Γη. Όσο δύσκολος κι αν φαίνεται ο χρόνος γύρω σας, ξέρετε πως η σοφία σας στηρίζεται στο Ακασικό Αρχείο που αναπτύξατε εντός του DNA σας. Επηρεάζετε τον πλανήτη κάθε φορά που έρχεστε. Ιδού ένας πνευματικός νόμος: Ο Άνθρωπος που έρχεται σ' επαφή με την 6η στιβάδα είναι ικανός ν' αλλάξει μια εικόνα, πολύ μεγαλύτερη απ' όσο γνωρίζει. Το χώμα της γης ανταποκρίνεται σ' αυτόν και ο ίδιος ο χρόνος γύρω του μπορεί ν'αλλάξει.

Κλείνουμε με αυτό. Είναι μεγάλη η αίθουσα εδώ. Θα τη διευρύνω. Θέλω να αφαιρέσετε την οροφή. Ξέρω πως είναι μεταφορικό και δε θέλω να πληγωθεί κανείς. Αυτό το πλήθος Ανθρώπων θα μπορούσε να αφαιρέσει τη στέγη. Τώρα, η στέγη αφαιρέθηκε και υπάρχει ένα πλήθος από πάνω. Δεκάδες χιλιάδες μπορούν τώρα να σας δουν ξεκάθαρα. Μη νιώθετε άσχημα. Μη ντρέπεστε. Δεν είναι 'δω για να σας κρίνουν, ή να σας παρακολουθούν καθώς εργάζεστε. Αντιθέτως, θέλουν να σταθούν και να χειροκροτήσουν. Γι' αυτό έχουν έρθει. Δηλώσατε πρόθεση να είστε εδώ σήμερα. Ο αναγνώστης δήλωσε πρόθεση να κοιτάξει τη σελίδα... και το ξέραμε.

Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες οντότητες, μερικές απ' αυτές επικολλήθηκαν σε σας με τρόπο που δεν καταλαβαίνετε, κάποιες βαδίζουν μαζί σας κάθε στιγμή της ζωής σας και άλλες σας στηρίζουν με άλλους τρόπους. Βρίσκονται όλες τώρα σ' ένα μεγάλο στάδιο του οποίου τα καθίσματα είναι πάνω απ' αυτό το κτίριο. Αυτή η αίθουσα και το κάθισμα που κάθεστε, είναι τώρα ορατά σε όλες τους. Είναι έτοιμες. Εσείς είστε;

Τους δίνω άδεια να σταθούν και να χειροκροτήσουν αυτή την ομάδα ακροατών και αναγνωστών. Θέλω να νιώσετε τις επευφημίες τώρα, εδώ, αυτή τη στιγμή. Ανεξάρτητα από τι ώρα ή χρονιά πιστεύετε πως είναι, σας υπενθυμίζω πως είναι μια ώρα και ένα μέρος, που όταν όλοι γεννηθήκατε δεν πιστεύατε ποτέ πως θα συνέβαινε. Διότι, πράγματι, η προφητείες σας είχαν νεκρούς ως τώρα, τραγικά σκοτωμένους ή σε μια θλίψη που συνεπαγόταν να υποφέρετε και να πονάτε περισσότερο. Τουναντίον, κάθεστε άνετα σε μια συνάντηση ή σε μια καρέκλα στο σπίτι και γιορτάζετε την αγάπη του Θεού. Αν αυτό δε σας λέει γιατί σας πλένουμε τα πόδια, τότε έχετε χάσει την ουσία!

Στέκονται, χειροκροτούν. Όμως, σκεφτείτε. Έχετε ακόμη πολλή δουλειά να κάνετε. Όλα όσα κάνατε ακύρωσαν μια πραγματικότητα, τώρα όμως πρέπει να δημιουργήσετε μιαν άλλη. Με τη ενέργεια που έχετε εδώ, αναγνώστη και ακροατή, είναι καιρός να δημιουργήσετε κάτι που οι επικριτές έλεγαν πως είναι αδύνατο... Η ανθρώπινη φύση δεν θα επιτρέψει ποτέ ειρήνη στη Γη! Απλά ρίξτε μια ματιά τριγύρω σας! Είναι αντι-διαισθητικό σε σχέση με ό,τι βλέπετε, έτσι δεν είναι; 

Παραθέτω αυτή την αλληγορία προτού κλείσουμε: Τί συμβαίνει όταν ανάψετε το φως σ' ένα μέρος που ήταν σκοτεινό για χιλιάδες έτη; Πράγματα που ήταν πάντα στο σκοτάδι, όταν ξαφνικά φωτίζονται έχουν συνήθως άσχημη όψη! Αγαπητέ Άνθρωπε, τώρα μπορείς να το δεις στις ειδήσεις. Επομένως, τί θα κάνετε γι' αυτό; Γιατί δε γιορτάζετε το γεγονός ότι σηκώσατε αυτή την κουρτίνα και ανάψατε το φως. Γιατί δε γιορτάζετε το γεγονός ότι ο Αρμαγεδδών δε θα συμβεί! Γιατί δεν αρχίζετε να χρησιμοποιείτε την πνευματική λογική και να πείτε, «Πώς γίνεται οι προφητείες να έχουν ακυρωθεί; Και αν έγινε έτσι, τι ακολουθεί; Ίσως μπορούμε όντως να μιλάμε στην κυτταρική μας δομή! Ίσως να μπορούμε ακόμη να δημιουργήσουμε ειρήνη στη Γη!»

Το Πνεύμα επιθυμεί να παραμείνετε στη γη για μεγάλο διάστημα. Είναι αναποτελεσματικό να πεθαίνετε και να επιστρέφετε. Το γνωρίζετε; Χρειάζονται 20 χρόνια για να μεγαλώσετε. Γιατί απλά δε μένετε εδώ και να εργαστείτε στον πλανήτη; Κάποιοι στην αίθουσα δεν έχουν ιδέα τι δεν τους έχει συμβεί. Δύο που κάθονται εκεί πέρα [ο Κρύων δείχνει σ' ένα μέρος στο ακροατήριο] που υποτίθεται πως θα πέθαναν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα! Το γνωρίζατε; [απαλότερα] Το γνωρίζατε;

Δε γνωρίζετε τι κάνετε για τον εαυτό σας όταν εκφράζετε πρόθεση να μείνετε και όταν συγκεκριμένα πράγματα περνούν από τη ζωή σας με "σχεδόν" χτυπήματα και απώλειες. Συχνά λέτε, «Ε, αυτό ήταν παραλίγο κάλεσμα!» Αλλά ποτέ δεν καταλαβαίνετε ή συνειδητοποιείτε πως μέσα σε μια παλιά ενέργεια, θα 'σασταν στο χώμα! Και μέσα σ' αυτή την ενέργεια, επειδή δώσατε την άδεια σας, βαδίζετε τριγύρω. Είναι αυτό δύναμη ή όχι; Δεν είναι συν-δημιουργία αυτό; Δεν είναι η αγάπη του Θεού που εργάζεται στη ζωή σας; Δεν είναι μετατόπιση της πραγματικότητας; Και ποιός ακριβώς το δημιούργησε;

Μερικοί από αυτούς στο μεταφορικό στάδιο έχουν ζητήσει άδεια να έρθουν σπίτι μαζί σας. Εξαρτάται από σας. Αν πείτε ναι, πιθανό να μην κοιμηθείτε αρκετά απόψε.[γέλιο] Θα βγουν από την πόρτα μαζί σας. Εξαρτάται από εσάς. Υπάρχει μια τεράστια ομάδα στήριξης εδώ και είναι αυτή που σας ανήκει. Το μόνο που θέλουν είναι να υποστηρίζουν ό,τι αποφασίζετε πως είναι εφικτό, αγαπητέ Άνθρωπε.

Και έτσι ερχόμαστε σε ακόμη έναν καταληκτικό χρόνο, όπου τοποθετούμε τη στέγη πίσω και επιστρέφετε στην πραγματικότητα που έχετε συνηθίσει. Είναι η ώρα που λέμε αντίο. Ωστόσο, κάποιοι θα φύγουν διαφορετικοί απ' ότι ήρθαν και γνωρίζετε ποιοι... Ίσως να είστε διαφορετικοί όταν σηκωθείτε από το διάβασμά σας. Πιθανόν το νιώθετε αυτή τη στιγμή. Σκεφτείτε… Και αν ήταν έτσι; Αν είναι όντως αληθινά; Αν είναι έτσι, έχετε δουλειά να κάνετε. Γι αυτό ήρθατε. Το ξέρετε όπως και μεις. Δεν πρόκειται για εξεύρεση μιας περιόδου ανάπαυσης. Είναι για να είστε χαρούμενοι κατά την περίοδο εργασίας σας και τη μεγάλη περίοδο παραμονής σας σ' αυτό τον πλανήτη... μεγάλη περίοδο παραμονής στον πλανήτη... μεγάλη περίοδο παραμονής σας στον πλανήτη.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

Μετάφραση: Μύρια Ηρακλή

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/

www.UrantiaCenter.gr

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός