urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Σχετική εικόνα

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων στο Τελ Αβίβ, Ισραήλ
14 Μαΐου 2017

μετάφραση: γιώργος κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Υπάρχει μια ενέργεια εδώ που μπορείτε να αγγίξετε και να νιώσετε – που βρίσκεται εδώ με σχεδιασμό. Οι γηραιές ψυχές έχουν έρθει στο τέλος της μέρας, στο τέλος της διδασκαλίας και αρχίζουν να αναλογίζονται όσα έχουν λεχθεί [αναφέρεται στο σεμινάριο στη διάρκεια της ημέρας]. Συνευρίσκονται μαζί στο τραγούδι, στην αγάπη. Υπάρχει καλοσύνη εδώ· υπάρχει αγαθοεργία, υπάρχει αρμονία και αυτό συμβαίνει συχνά όταν οι γηραιές ψυχές βρίσκονται με ομοϊδεάτες τους. Η συνοδεία που ανέφερα νωρίτερα, στην ουσία έχει αλλάξει. Αλλάζει μαζί σας και με τη νοοτροπία, την κατανόηση και τη σοφία που κερδίζετε ενόσω είστε εδώ. Θέλω να δώσω μια επικοινωνία πάνω σε κάτι που λέγεται νέο φως, και αυτή έρχεται σε συνέχεια όσων ανέφερε ο συνεργάτης μου νωρίτερα σήμερα.

Αγαπητοί μου, όλα όσα σας λέω είναι καλά νέα. Θέλω να καταλάβετε τον λόγο, την αιτία αυτών των επικοινωνιών. Ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι επειδή υπάρχει κάτι να πούμε τη δεδομένη στιγμή, το οποίο διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή. Έχουμε ξαναμιλήσει επ’ αυτού, όμως το μήνυμα τούτο διαφέρει. Κάθομαι σ’ ένα μέρος που χρειάζεται να ακουστεί αυτό, ώστε οι καρδιές να αρχίσουν να χαλαρώνουν, γνωρίζοντας ότι όντως υπάρχει ένα σχέδιο.

Νέο φως. Τι είναι αυτό; Το φως είναι μεταφορικό και η φράση «φως και σκότος» είναι μεταφορικά τα διαφορετικά είδη συνείδησης στον πλανήτη. Δεν χρειάζεται να το εξηγήσω αυτό στους Ανθρώπους. Με το πέρασμα του καιρού έχετε δει το σκοτεινότερο του σκοτεινού και το φωτεινότερο του φωτεινού. Αγαπητοί μου, όταν σκέφτεστε κάτι που είναι όμορφο και θεάρεστο, και όταν σκέφτεστε την αθωότητα ενός παιδιού, η καρδιά σας φωτίζεται. Είναι ένα πανέμορφο φως! Η υψηλή συνείδηση της αγαθοεργίας, της ομορφιάς και της αρμονίας, είναι το φως στο οποίο αναφερόμαστε, και το σκοτάδι είναι απλώς το αντίθετο. Τι συμβαίνει σ’ ένα σκοτεινό δωμάτιο όταν ανάψετε ένα κερί; Το σκοτάδι φεύγει. Το φως λοιπόν ήταν πάντα αυτό που επικρατεί επί του σκότους, εφόσον υπάρχει αρκετό από αυτό – εάν υπάρχει αρκετό φως.

Το σκοτάδι είναι χαμηλή συνείδηση – σκλαβιά, θάνατος, σκοτωμοί και άλλες συμπεριφορές χωρίς καθόλου καλοσύνη ή κατανόηση του πόσο πολύτιμη είναι η ζωή. Το σκοτάδι βρίσκεται σε κείνους που δεν αρχίζουν καν να κατανοούν τα βασικά στοιχεία της αγάπης. Τα έχετε δει όλα, αγαπητοί μου, και η ανθρωπότητα γνωρίζει τι είναι το σκοτάδι και το φως.

Προ ετών ο πλανήτης αυτός άρχισε να προετοιμάζεται για την αλλαγή. Αγαπητοί μου, έχετε ελεύθερη βούληση, όμως όταν ένας “μπαλαντέρ” άρχισε να αναδύεται στη δεκαετία του 80 και μία από τις ισχυρότερες κυβερνήσεις σας έπαψε να υπάρχει, η ανθρωπότητα διέσχισε μια γωνία. Τότε ήταν που αρχίσατε την αλλαγή και τότε εξουδετερώσατε τον Αρμαγεδδόνα. Εάν δεν είχε υπάρξει αυτός ο μπαλαντέρ [η πτώση της Σοβιετικής Ένωσης], η ιστορία σας θα ήταν πολύ διαφορετική σήμερα, καθώς τότε άρχισε να αλλάζει ο πλανήτης.

Θέλω να σας υπενθυμίσω τι συνέβη περίπου εκείνο τον καιρό. Όταν ήρθα στον συνεργάτη μου πριν 28 χρόνια, τα πρώτα νέα που του έδωσα μπορείτε να τα διαβάσετε στην πρώτη επικοινωνία [το πρώτο βιβλίο Κρύων]. Εκεί του είπα ότι δεν θα συνέβαινε ο Αρμαγεδδών. Εκείνα τα χρόνια, αυτό ήταν ενάντια στις συνήθεις προφητείες και ήταν δύσκολο για πολλούς να το πιστέψουν. Ωστόσο, αυτό ακριβώς συνέβη. Τότε άρχισα να μιλάω για την μαγνητική υπηρεσία. Πολλοί αναρωτιούνταν πάντα, «Γιατί είναι ο Κρύων της μαγνητικής υπηρεσίας;»

Είναι επειδή έφερα μαζί μου αυτή που αποκαλώ ομάδα του πλέγματος. Είναι μεταφορικά μια γραμμική ιδέα, ώστε να την κατανοήσετε. Είναι μια «ομάδα» που στην κυριολεξία θα άλλαζε το φυσικό μαγνητικό πλέγμα του πλανήτη. Σε channeling σας είπαμε ότι ο μαγνητικός βορράς θα άλλαζε – οι ενδείξεις της πυξίδας θα άλλαζαν – επειδή τα μαγνητικά του πλανήτη έπρεπε να προσαρμοστούν ώστε να δημιουργήσουν τη Φυσική η οποία θα ήταν η προσαρμοσμένη κλίνη της νέας συνείδησης. Πριν 28 χρόνια κανείς δεν είδε τη συμμαχία μεταξύ Φυσικής και συνείδησης, και όσοι άκουγαν τις επικοινωνίες, τις περιγελούσαν. Δεν καταλάβαιναν. Σήμερα υπάρχει ολόκληρη μελέτη πάνω στο πώς η Φυσική διαφοροποιείται με την συνείδηση και η συνείδηση διαφοροποιείται με την Φυσική. Δεν πρόκειται απλώς περί συμμαχίας, αλλά μάλλον περί συνεργασίας όπου η μία επηρεάζει την άλλη.

Σας έχουμε πει ότι «προέρχεστε από τα υλικά των άστρων». Όλα όσα είστε αποτελούν μέρος όλου αυτού που υπάρχει, οπότε δεν είστε ένα απομονωμένο ον που περιφέρεται στη γη εντελώς ξεκομμένο από αυτήν. Αντιθέτως, αποτελείτε μέρος της χημείας της Γης, της Φυσικής του Σύμπαντος, και ο πλανήτης σας έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που είναι μόνο για εσάς. Αποτελείτε μέρος ενός σημαντικού, σχεδιασμένου συστήματος.

Το μαγνητικό πλέγμα έπρεπε να μετακινηθεί στην πράξη, για την αλλαγή της συνείδησης που επρόκειτο να δημιουργήσετε. Και όντως συνέβη. Το έτος 2002 η ομάδα του πλέγματος αποχώρησε και η νέα ευθυγράμμιση είχε ολοκληρωθεί. Εφόσον μετράτε το μαγνητικό πλέγμα με μια πυξίδα, μπορείτε να το επικυρώσετε όλο αυτό. Πηγαίνετε πίσω και ελέγξτε το. Το πλέγμα μετακινήθηκε ή όχι; Ω, πράγματι συνέβη – πιθανόν ταχύτερα από το αναμενόμενο. Αυτό εξηγεί πράγματα που ακόμη μέχρι σήμερα ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται.

Θυμάστε μια εποχή που τα κητοειδή [οι φάλαινες] εξόκειλαν σε τακτική βάση σε όλο τον πλανήτη; Εκατοντάδες τέτοιες, με τις οικογένειές τους φαινόταν να ξεβράζονται στην παραλία χωρίς εμφανή λόγο. Καλοπροαίρετοι Άνθρωποι μαζεύονταν συχνά και με πολύ προσπάθεια έσερναν αυτά τα γιγάντια πλάσματα πίσω στη θάλασσα, μόνο για να βλέπουν τις φάλαινες να κάνουν ένα κύκλο και να κατευθύνονται πάλι πίσω στην παραλία! Αυτό επειδή οι φάλαινες πλοηγούνται με κάτι που ονομάζεται μαγνητίτης, μια ενσωματωμένη πυξίδα στον εγκέφαλό τους. Το πλέγμα έπρεπε να μετακινηθεί τόσο πολύ, που μερικές από τις μεταναστευτικές διαδρομές που χρησιμοποιούσαν οι φάλαινες επί δεκαετίες, άλλαξαν σε τέτοιο βαθμό στην πορεία τους, που τις έστελναν στις παραλίες αντί να ακολουθούν με ασφάλεια την ακτογραμμή. Σχεδόν σαν ένα σύστημα πλοήγησης GPS που έδινε λάθος οδηγίες.

Παρατηρήσατε ότι το όλο πλανητικό επεισόδιο του ξεβράσματος των φαλαινών σταμάτησε πριν λίγο καιρό; Τώρα δεν το κάνουν συχνά, καθώς έχουν αναπροσαρμόσει τις μεταναστευτικές διαδρομές σύμφωνα με τα νέα μαγνητικά. Επίσης, η μαγνητική αλλαγή έπαψε να μετακινείται όπως πριν, και μια ολόκληρη γενεά φαλαινών έμαθε εκ νέου τις διαδρομές με νέες πορείες. Σας το αναφέρω αυτό για να σας δείξω πως ό,τι σαν λέω έχει αξιοπιστία.

Η αλλαγή ήταν για εσάς, αγαπητοί μου. Η Φυσική του πλανήτη έπρεπε να αλλάξει ώστε να αρχίσει μια νέα συνείδηση. Έχουμε αναφερθεί στο πεδίο, και ο συνεργάτης μου μίλησε επ' αυτού σήμερα. Αυτό αρχίζει να αυξάνει. Το πεδίο είναι Φυσική που φέρνει μαζί αρμονικές ενέργειες, και μία από αυτές είναι τα χαρακτηριστικά της υψηλής συνείδησης. Μπορεί να έχετε δει στο παρελθόν φυσικές εξηγήσεις και εκδηλώσεις του πεδίου, όμως μόλις ανέφερα ότι εσείς συσχετίζεστε με όλη αυτή την Φυσική. Που σημαίνει ότι αυτή η Φυσική θα είναι σύμμαχός σας με ισχυρότερο τρόπο όπως ποτέ στο παρελθόν. Αυτά είναι δύο πράγματα, αλλά στην ουσία υπάρχουν περισσότερα.

Όσον αφορά σε πράγματα που είναι ιερά, ορισμένα αρχίζουν να γίνονται πιο εμφανή. Άνθρωποι σε όλη τη Γη αρχίζουν να είναι πολύ πιο δεκτικοί σε νέες ιδέες του ποιοι είναι, και ξεφεύγουν από τα παλιά πρότυπα όσων είχαν διδαχθεί. Αυτό συμβαίνει σε όλον τον πλανήτη.

Τώρα αγαπητοί μου, αυτά τα πράγματα δεν τα βλέπετε στις ειδήσεις σας, διότι δεν καλύπτονται δημοσιογραφικά πουθενά. Αυτή η αργή ανάπτυξη στην αντίληψη και την αλλαγή προτύπου, αντιπροσωπεύει μη-γεγονότα, όχι τις τυπικές αξίες ειδήσεων δράματος και θανάτου. Οι κοινωνιολόγοι τελικά θα το δουν και θα το αναφέρουν αυτό, και η ιστορία θα το καταγράψει. Αυτά είναι πράγματα που αλλάζουν σιγά-σιγά προσωπικά για τους Ανθρώπους.

Κάθομαι σ’ ένα θέατρο στο Ισραήλ με γηραιές ψυχές που ήρθαν να ακούσουν τις πληροφορίες αυτές, οι οποίες γνωρίζουν ποιες είναι και πιστεύουν στην εσωτεριστική διδασκαλία που λέει: «Ο Θεός είναι μέσα σε κάθε Άνθρωπο». Είναι ένα πνευματικό αξίωμα που δηλώνει ότι το δόγμα της συμπεριφοράς είναι μέσα σας, οι προφήτες του παρόντος και του παρελθόντος είναι μέσα σας, και ότι όλες οι πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή των σπουδαίων προφητών έχουν ήδη συμβεί! Αγαπητοί μου, βρίσκονται όλοι στο πλέγμα και αποτελούν μέρος νέας συνείδησης.

Το έχετε συνδυάσει ακόμα αυτό; Η επάνοδος του δικού σας προφήτη, είναι στο πλέγμα. Πώς σας φαίνεται αυτό; Δεν επιστρέφει σε μια άδεια καρέκλα, αλλά είναι παρών στην Φυσική «του πεδίου». Ποιος καλύτερος τρόπος να βοηθήσει όλη την ανθρωπότητα, όχι απλώς ένα τμήμα αυτής; Ακούγεται μακρινό, έτσι δεν είναι; Όλο αυτό αποτελεί μέρος της αλλαγής – η επιστροφή. Υπάρχουν περισσότερα.

Νέο Φως

Σχετική εικόνα

Η αλληγορία του νέου φωτός. Ο όρος αυτός αντιστοιχεί σε φως που δεν υπήρχε εδώ ποτέ ως τώρα. Ας το εξηγήσουμε… Σήμερα το φως είναι πιο ισχυρό από ποτέ στο παρελθόν. Σήμερα, εάν ανάψεις ένα σπίρτο σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, γηραιά ψυχή, το σπίρτο γνωρίζει ποιος είσαι και γίνεται ένα πελώριο φως. Γεμίζει ολόκληρο το δωμάτιο. Στο παρελθόν, σε παλαιότερη ενέργεια, θα ήταν ένα μικρό σπιρτάκι σε ένα τεράστιο σκοτεινό δωμάτιο, όπου κανείς δεν θα το παρατηρούσε. Πολλοί από εσάς έχετε περάσει αυτή την αλλαγή. Στο παρελθόν, το φως και το σκοτάδι δεν ήταν καθόλου ίσα. Πραγματικά, το σκοτάδι κυριαρχούσε στον πλανήτη. Χρειάζεται αυτό να το εξηγήσω σε τούτο το γκρουπ;

Αγωνιζόσασταν να το διαπεράσετε και τώρα το νέο φως είναι εδώ. Δεν το πιστεύετε ακόμη, δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμη, αλλά αρχίζει να εμφανίζεται. Το φως είναι σήμερα πιο ισχυρό από ποτέ. Εάν συνεχίσετε αυτήν την πορεία, το φως θα κερδίσει. Ωστόσο, η έντονη προσπάθειά σας έγκειται στο εξής: Πολλοί δεν το πιστεύετε διότι για γενεές ολόκληρες η κατάσταση παρέμενε ίδια. Θα αφήσετε λοιπόν τώρα το παρελθόν να καθορίσει το μέλλον;

Ορίστε άλλο ένα χαρακτηριστικό… Το φως αρχίζει να ανοίγει τον δρόμο. Όταν ανάβετε ένα σπίρτο, απλώς δημιουργείτε ένα μικρό φως εκεί που είστε, όταν όμως ανάβετε έναν προβολέα ή έναν φάρο, αυτός φωτίζει τα πάντα γύρω σας. Μπορείτε να δείτε πού πηγαίνετε, επειδή έχετε νέο φως. Στην ουσία είναι πολύ καινούργιο. «Τι σημαίνει αυτό σε κοινή γλώσσα, Κρύων;» Σημαίνει ότι η διαίσθησή σας σήμερα είναι καλύτερη από ποτέ. Η διαίσθησή σας είναι αυτή που σας επιτρέπει να προχωράτε σε κείνο που θεωρείτε σκοτάδι. Πάντα ρωτάτε: «Είναι σωστό αυτό, είναι λάθος; Είναι καλό, είναι κακό; Είναι για μένα ή όχι;» Φανταστείτε μια διαίσθηση που φωτίζει τον δρόμο ώστε να μην υπάρχουν πλέον τέτοιες ερωτήσεις! Τώρα, πόσοι από εσάς το έχετε δοκιμάσει αυτό τελευταία; Έχετε τσεκάρει την διαίσθησή σας τελευταία;

Ας δούμε ένα άλλο χαρακτηριστικό… Το φως συμβάλλει στην εξέλιξη της Ανθρώπινης συνείδησης. Μεταφορικά, το νέο αυτό φως εκθέτει πράγματα που δεν είδατε ποτέ πριν. Εάν έχετε μόνο ένα σπίρτο, θα περιπλανιέστε γύρω και θα σκοντάφτετε σε πράγματα.  Όμως, εάν έχετε ένα ισχυρό φως, θα βλέπετε τα πράγματα που ήταν κάποτε στο σκοτάδι και θα κινείστε γρήγορα και με σιγουριά. Θα έχετε νέες ιδέες που δεν είχαν ποτέ δοκιμαστεί. Θα υπάρξουν διαδικασίες που ποτέ δεν είχατε σκεφτεί. Ολοκαίνουργια πράγματα θα προκύψουν και βλέποντάς τα θα λέτε: «Γιατί δεν το είχε σκεφτεί κάποιος αυτό μέχρι τώρα;»

Θα υπάρξουν πράγματα που θα λειτουργούν σήμερα τα οποία δεν λειτούργησαν ποτέ πριν, επειδή το φως τα εκθέτει. Θα υπάρχει νέος τρόπος σκέψης, νέες ιδέες, νέοι τρόποι να κάνουν πράγματα να δουλεύουν, τα οποία δεν δούλευαν ποτέ πριν. Αυτή είναι η αληθινή διαφορά – δεκτικότητα σε πράγματα που δεν ήταν βιώσιμα στην παλιά ενέργεια. Η έκθεση στην αλήθεια και την πραγματικότητα το κάνει αυτό.

Το μαγνητικό πλέγμα και το πεδίο θα πιέζουν μαζί για να δημιουργήσουν αρμονία μεταξύ των Ανθρώπων, όμως εσύ κρατάς το σπίρτο, γηραιά ψυχή. Θα επιτρέψεις στο σπίρτο να γίνει φάρος, ή θα ξεπέσεις στα παλιά πρότυπα της Ιστορίας – ένα θαμπό φως που δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ποτέ, επειδή δεν σου έδειχνε τίποτα καινούργιο; Είσαι έτοιμος για νέες πληροφορίες; 

Ιδού κάτι που δεν έχω δηλώσει στο παρελθόν: Όταν το ακούσεις ίσως πεις: «Κρύων, δεν μπορεί να έχεις δίκιο επ’ αυτού». Το νέο φως στην ουσία δημιουργεί περισσότερο από το ίδιο. Σκέψου το. Σκέψου να είσαι ο προβολέας και ξαφνικά να υπάρχουν δύο φώτα! Δεν είπα ότι προήλθε από άλλον Άνθρωπο, έτσι δεν είναι; Το φως δημιουργεί φως. Περισσότεροι μπορούν να δουν και ξαφνικά το δωμάτιο όπου βρίσκεσαι είναι λαμπρότερο απ’ όσο θα μπορούσες να το κάνεις μόνος σου. Θα έλεγες ίσως ότι μεταφέρεται από έναν άγγελο; Πώς μπορεί το φως να δημιουργείται από μόνο του; Πώς μπορεί η ανώτερη συνείδηση να πολλαπλασιαστεί; Γίνεται λόγω της νέας Φυσικής. Αγαπητοί μου, θέλω να το κατανοήσετε αυτό. Το γνωρίζαμε ότι έρχεται και γι αυτό βλέπετε όσα βλέπετε. Το Φως μπορεί να δημιουργήσει περισσότερο από το ίδιο, όταν ο Άνθρωπος που το δημιουργεί γνωρίζει για τον «Θεό εντός».

Έχετε δει ποτέ κάποιον να γελάει τόσο έντονα, που όλοι γύρω του να αρχίσουν να γελάνε; Σύντομα, όλο το δωμάτιο γελάει. Πώς ακριβώς γίνεται αυτό; Μήπως επειδή το γέλιο αυτο-πολλαπλασιάζεται μέσα από μια χαρούμενη ενέργεια; Σκεφτείτε το. Το άτομο που γέλασε πρώτο μπορεί τότε να φύγει από τον χώρο, ενώ οι άλλοι θα εξακολουθούν να γελάνε. Ήταν μια ενέργεια η οποία μοιράστηκε, ή ήταν μια ενέργεια που δημιούργησε περισσότερη από την ίδια; Το φως μπορεί να πολλαπλασιάζεται τώρα, καθότι μεταφέρεται από εκείνους που έχουν επίγνωση αυτής της σημαντικής αλλαγής και όσων αυτή φέρνει στον πλανήτη,

Θα σας δώσω το τελευταίο, το πέμπτο.

Το φως επιτρέπει στους άλλους να σας βλέπουν! Δεν μπορείτε να κρύβεστε πλέον. Εάν είσαι ένας ισορροπημένος Άνθρωπος με αρκετή αγάπη στην καρδιά σου, δεν μπορείς να το κρύβεις. Κατά πρώτον οι άλλοι θα ρωτάνε: «Βλέπω ότι διαφέρεις. Δεν είσαι αυτός που ήσουν κάποτε. Είσαι λιγάκι πιο χαλαρός απ’ ότι θα 'πρεπε. Τι συνέβη; Ο κόσμος θα ρωτάει ποιος είσαι ή τι έχεις κάνει για να δημιουργείς μια νέα ισορροπία στη ζωή σου. Τι λες τότε; Είναι εύκολο. πες την αλήθεια: «Νιώθω διαφορετικά. Έχω ένα νέο χαρακτηριστικό προς τον δημιουργό και το ποιος είμαι. Δεν είναι θρησκεία·είναι μια προσωπική επίγνωση του ποιος είμαι. Ο Θεός είναι μεγαλύτερος απ’ ότι νόμιζα. Νιώθω τόσο γαλήνιος. Νιώθω ότι η αγάπη των διδασκάλων έχει έρθει κάτω και ότι βρίσκονται εδώ, μέσα μου. δεν ανησυχώ πλέον και δεν αγωνιώ για πράγματα. Μαθαίνω να χειρίζομαι ορισμένα θέματα που ποτέ πριν δεν μπορούσα να χειριστώ».

Εάν το πεις αυτό σ’ έναν φίλο ή γείτονα, στη νέα αυτή ενέργεια δεν πρόκειται να φύγει τρέχοντας. Εάν του πεις, «Λοιπόν, έχω μια νέα θρησκεία ή ένα νέο προφήτη», είναι σίγουρο ότι θα φύγει τρέχοντας προς την άλλη μεριά. Επειδή αυτό που έχεις είναι προσωπικό, όχι κάποιο σύστημα. Δεν υπάρχει τίποτα να ενταχθείς και καθόλου κανόνες – απλώς μια νέα και όμορφη εσωτερική πυξίδα.

Το φως νικάει και για αυτό λέμε όσα λέμε εδώ στο Ισραήλ. Σε αυτή τη χώρα, σε αυτή τη γη, όσο μικρή κι αν είναι, με τόσες κουλτούρες και γλώσσες, θα δείτε μια μεταβολή της κατάστασης που δεν την περιμένατε. Θα έρθουν κάποια άτομα με πρωτάκουστες ιδέες. Θα υπάρξουν συμπεριφορές και στις δύο πλευρές, πολύ διαφορετικές απ’ ότι στο παρελθόν. Στην πορεία, θα σκεφτείτε: «Από πού προέκυψε αυτό; Πώς και δεν το είχαμε μέχρι τώρα; Γιατί δεν υπήρχε κάποιος αρκετά οξύνους στο παρελθόν για να το καταλάβει; Γιατί είναι τόσο διαφορετική η απόκριση για πράγματα που είχαν απορριφθεί πριν;» Όταν αυτό συμβεί θα ξέρετε ότι έχω δίκιο, επειδή το έχω ξαναδεί σε άλλες καταστάσεις εξίσου δύσκολες. Με υψηλότερη συνείδηση έρχεται σημαντικότερο φως, και το νέο φως σας υπηρετεί ακόμη και τώρα στα αρχικά βήματα.

Τώρα να σας πω ποιος είναι ο καταλύτης – είστε εσείς! Το πιστεύετε ή όχι; «Κρύων, θέλω να το πιστέψω, θέλω να το πιστέψω!» Ωραία! Τότε γιατί δεν το δείχνεις; Πολλοί θα φύγετε ίδιοι από εδώ, ενώ άλλοι θα έχουν ένα μεγαλύτερο φως. Αυτό είναι το πραγματικό θέμα. Πόσο έχετε παντρευτεί το status quo - το καθεστώς - και την ιδέα ότι δεν μπορεί αυτό ποτέ να αλλάξει;

Αυτό είναι το μήνυμα του Κρύων. Ω, θα υπάρχουν περισσότερα, όμως για τώρα αγαπητοί μου, μην φοβάστε την αγάπη του Θεού. Είστε ένας αρχαίος πολιτισμός που εκθέσατε τον έναν Θεό στον πλανήτη. Τώρα εκθέστε τι μπορεί να κάνει ο ένας Θεός στη νέα αυτή ενέργεια!

Γηραιές ψυχές σε όλο τον πλανήτη το ακούνε αυτό. Είναι το ίδιο μήνυμα και για εκείνους. Τους λέω ότι γι αυτό βρίσκεστε εδώ. Γι αυτό είστε εδώ. Το έχω ξαναδεί στο παρελθόν. Συλλογικά, ελέγχετε την ταχύτητα αυτής της αλλαγής. Πολύ λίγοι από εσάς μπορούν να κάνουν μια σπουδαία αλλαγή, με όσα κάνετε τώρα προσωπικά με τον εαυτό σας.

Τι υπέροχο μήνυμα αυτό! Δε δίνει την αίσθηση ότι προήλθε από τον έναν Θεό; Με όλα όσα γνωρίζετε και με όλα όσα σας λέει η γενεαλογία σας, νιώστε το! Ο Θεός λάμπει επί της ανθρωπότητας αυτή την στιγμή με ένα φως που δεν υπήρχε ποτέ πριν, διότι είστε έτοιμοι και άξιοι να προχωρήσετε στην ειρήνη.

Αναλογιστείτε τα πράγματα αυτά.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός