urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

LIVE KRYON CHANNELING
« Αλλαγή »

17021944 1610769845619001 7586389506654200694 n

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων στο Σαν Χασέ, Καλιφόρνια 
14 Ιανουαρίου 2016

μετάφραση: γιώργος κυρίτσης & μύρια sherin ηρακλή

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Πολλές φορές κατά την διάρκεια των επικοινωνιών νιώθουμε την κατάλληλη ώρα να σας φέρουμε βαθιές πληροφορίες. Αυτό γίνεται ώστε να σας φέρουμε πράγματα που οι Άνθρωποι χρειάζεται να γνωρίζουν. Σήμερα είναι λίγο διαφορετικά. Η Ανθρώπινη κατάσταση είναι το θέμα, όπως και το πώς νομίζετε ότι τα καταφέρνετε τώρα, σε αυτόν τον εξελισσόμενο πλανήτη.

Αγαπητοί μου, θέλω να δημιουργήσω κάτι σ' αυτή την αίθουσα. Θέλω να δημιουργήσω αρμονία και συνοχή της σκέψης. Θέλω τώρα να σας μιλήσω προσωπικά, για όσα αντιμετωπίζετε. Για ορισμένους από εσάς αυτό συμβαίνει αργά, ενώ για άλλους γρήγορα. Ο καθένας σας έχει ένα μοναδικό μονοπάτι. Ωστόσο όλοι σας αντιμετωπίζετε την αλλαγή. Μερικές φορές η αλλαγή έχει ήδη προκύψει στην ζωή σας, και για κάποιους ακόμη έρχεται. Αυτή η αλλαγή του πλανήτη που προ-ειπώθηκε από τους αρχαίους, είναι εδώ. Ο μόνος λόγος που βρίσκεται εδώ Κρύων, είναι αυτή η αλλαγή.

Σας έχω ξαναπεί ότι πολλοί άρχισαν να διενεργούν επικοινωνίες γύρω στο 1989, προετοιμάζοντάς σας γι αυτό που ερχόταν και για την αλλαγή που βιώνετε. Σας είπαμε πως είναι εύκολο να εμπλακείτε σε αυτήν, κι όμως να μην την καταλάβετε. Ο λόγος είναι επειδή είστε σ’ ένα κουτί. Είναι το κουτί του εαυτού, όπου το μόνο που βλέπετε είναι εσείς. Και τώρα κάνουμε έκκληση για κάτι παραπάνω.

Γηραιές ψυχές, χρειάζεται να εξισορροπήσετε τον εαυτό σας, ώστε οι γύρω σας να έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν εξ αιτίας της ισορροπία σας. Και μπορούν να αλλάξουν με περισσότερη χάρη, καθότι η σοφία που κατέχετε δημιουργεί ένα πρότυπο το οποίο μπορούν να μιμηθούν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάστε τις διαθέσιμες αλλαγές. Σας είπαμε νωρίτερα πως τίποτα δεν θα ξεφύγει από την αλλαγή. Τα πράγματα που βαστάτε ως πιο αγαπημένα, μπορεί να μεταβληθούν. Μπορεί από μόνα τους να μεταβληθούν! Ίσως υπάρξουν αλλαγές στη βιολογία σας, αναπροσαρμογές και ρυθμίσεις στις σχέσεις σας, στις επιχειρήσεις, στις κλίσεις και στα χόμπι σας, κυριολεκτικά σε ό,τι σας αρέσει και σε ό,τι δεν σας αρέσει.

Σας είπαμε από νωρίς πως στη νέα αυτή ενέργεια τα συναισθήματα σας μπορεί να έχουν μεγαλύτερα σκαμπανεβάσματα από συνήθως. Συνεπώς θα υπάρχει η τάση σε μερικούς να αναζητάτε βοήθεια, επειδή νιώθετε ίσως τόσο διαφορετικά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αμέσως να λέτε: «Τι δεν πάει καλά με μένα;» Αυτό είναι το βάθος μιας αλλαγής που ενέχει τα πάντα. Να είστε υπομονετικοί με αυτήν, καθώς γίνεται μια αυτο-εξισορρόπηση μεγαλύτερη από ποτέ.

Οι αλλαγές δεν είναι πάντα άσχημες. Πολλές αλλαγές οδηγούν σε αγαθοεργία, εκεί που μέχρι τώρα δεν υπήρχε καθόλου. Μερικές φορές είναι μια λύση, ενώ δεν υπήρχε καμία πριν. Οπότε σε ρωτώ αγαπητέ Άνθρωπε, γιατί όταν συμβαίνουν αλλαγές και μεταβολές που δεν αναμένεις, απλώς πας στον χειρότερο κοινό παρονομαστή, που είναι ο φόβος; Σε όλους σας συνέβησαν καλά πράγματα, απρόσμενα. Έτσι γίνεται στη ζωή. Γιατί αναμένετε το χειρότερο κατά την διάρκεια αυτής της αλλαγής; Και η απάντηση είναι επειδή αυτή εδώ είναι η μεγάλη. Αυτή αρχίζει ν' αλλάζει τη συνείδησή σας, να δημιουργεί ερωτήσεις που κυριολεκτικά δεν κάνατε ποτέ πριν. Αυτή η αλλαγή σας επιτρέπει να αφυπνίζεστε σε νέες αλήθειες. Πολλοί αρχίζετε να γίνεστε πιο ευσπλαχνικοί. Είμαι με την οικογένεια. Αν μπορούσα να οραματιστώ οτιδήποτε για σας, θα ήταν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, χαρά στην καρδιά σας, και μια κατανόηση που πάει πέρα απ' την πραγματικότητα που έχετε συνηθίσει μεγαλώνοντας.

Αλλαγή

Αν πάρετε τη λέξη αλλαγή (change στα αγγλικά) υπάρχουν 6 γράμματα. Ας σχεδιάσουμε την πολικότητα αυτής. Ας κάνουμε τα τρία πρώτα γράμματα προκλητικά και τρία τελευταία θετικά. Είναι σαν τη διττότητα.

Το C(της λέξης change) αντιπροσωπεύει τη συνοχή της ομοιότητας. Ας πούμε ότι έχετε συνοχή με την ζωή, επειδή δεν αλλάζει. Είναι πάντα η ίδια. Συνεπώς υπάρχει μια συνοχή που σας κάνει να θέλετε να παραμένετε ίδιοι. Νιώθετε καλά επειδή το έχετε καθορίσει. Νιώθετε καλά επειδή νομίζετε πως ξέρετε τι ακολουθεί και είστε πιο χαρούμενοι σε τέτοιες καταστάσεις συνεκτικής πίστης – και μετά κάτι αλλάζει.

Ίσως να έχεις ένα κύκλο φίλων που πάντα ήταν οι ίδιοι, και ξαφνικά φέρνουν κάποιον καινούργιο. Τώρα ο κύκλος είναι διαφορετικός. Στην ουσία διαταράσσει τον κύκλο σε σημείο να θέλεις να τα παρατήσεις. Η συνοχή που είχατε ως ομάδα που ήσασταν, έχει αλλάξει. Αυτή είναι μια αλληγορία για τον πλανήτη, τη δεδομένη στιγμή. Η συνοχή όλων όσων έχεις συνηθίσει αρχίζει να μετακινείται, και συχνά δεν σου αρέσει καθόλου. Είναι σαν τον νεοφερμένο στην ομάδα που άλλαξε την στάση, την συνείδηση και την χαρά ενός κύκλου που νόμιζες πως ήξερες. Τι κάνεις με αυτό; Η Ανθρώπινη φύση λέει πως τα παρατάς. Αρκετά πέρασες. Ή αγωνίζεσαι να κρατήσεις τον κύκλο ως ήταν. Δεν κάνει έτσι η γηραιά ψυχή, αγαπητέ μου. Έτσι κάνει το οκτάχρονο παιδί στον παιδότοπο, αφού μόνο αυτό έχει.

Το “H” (2ο γράμμα του change), αντιπροσωπεύει το να περνάτε δύσκολο (hard) καιρό με αυτό που αποκαλώ «το μεγάλο ψέμα». Και το μεγάλο ψέμα είναι το εξής:  Οτιδήποτε συμβεί στο μέλλον μπορεί να κριθεί βάσει του τι συνέβη στο παρελθόν. Απλά ανακαλείτε το πώς ήταν, ώστε να αντιληφθείτε το πώς θα είναι. Επομένως, άσχετα τι συμβαίνει κατά την αλλαγή το βλέπετε ως μπελά, βάσει των αλλαγών του παρελθόντος. Συνεπώς λέτε πως η αλλαγή είναι πάντα αρνητική. «Τίποτε καλό δεν μπορεί να προκύψει από αυτή την αλλαγή», λέτε, «επειδή όταν εξετάζω το παρελθόν, η αλλαγή ποτέ δεν έφερε καλά πράγματα». Το μεγάλο ψέμα λοιπόν είναι πως δεν πρόκειται τίποτα να δημιουργηθεί ουδέποτε, που να είναι διαφορετικό από αυτό που ξέρετε τώρα ή έχετε δει.

Θα το ξαναπούμε ώστε να το καταλάβετε. Το μέλλον μπορεί να είναι γεμάτο με πράγματα που ποτέ δεν είδατε. Ίσως να είναι αγαθοεργό, με τρόπους που ποτέ δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ξαφνικά αρρωσταίνετε και σας συμβαίνουν πράγματα που δεν σας είχαν συμβεί ποτέ πριν. Ποια είναι η πρώτη αντίδραση; «Ω, πάντα είχα συνοχή υγείας. Γιατί άλλαξε; Τι δεν πάει καλά με εμένα; Τι έκανα λάθος;»Και  το μεγάλο ψέμα; Κάθε φορά που υπάρχει μια τέτοια αλλαγή, είναι κακά μαντάτα. Λέτε: «Κοίτα απλώς τι συνέβη στο παρελθόν, ή τι έγινε στον Τζο. Δεν γίνεται να είναι καλό αυτό». Συνεπώς, αρχίζετε να κλείνεστε. Το μεγάλο ψέμα: Τίποτα δεν είναι καινούργιο. Γηραιά ψυχή, υπάρχει η τάση να κρίνεις τα πάντα σύμφωνα με όσα έχουν περάσει στο παρελθόν. Η αρρώστια; Το πιο σύνηθες είναι να χρειάζονται αναπροσαρμογή τα κύτταρά σου, ώστε να μπορείς να δεχτείς αυτό που έρχεται.

Το Α (τρίτο γράμμα) είναι η ανησυχία για όλα. Η ανησυχία θα συντομεύει τη ζωή του Ανθρώπου. Όταν δείτε την πολικότητα της αλλαγής, κάποιοι θα την κατανοήσουν και άλλοι όχι. Για κάποιους η αλλαγή καθαυτή είναι ένας εχθρός και αντιμετωπίζεται ως εχθρός, καθότι διαταράσσει αυτό που ίσχυε και το οποίο ήταν κατανοητό και δούλευε. Το να ξεπεράσει την ανησυχία είναι κάτι που η γηραιά ψυχή έχει την ικανότητα να κάνει. Έρχεται μαζί με την σοφία της γνώσης του τι συμβαίνει και τη χαλάρωση απέναντι στη διαδικασία.

Και τώρα πάμε στα τρία θετικά γράμματα στην πολικότητα της αλλαγής. Το Ν (nothing) - Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Αν παρακολουθούσατε τις επικοινωνίες του Κρύων, ίσως έχετε δει την ιστορία του Μιχαήλ Θωμά  και των επτά αγγέλων [Οδοιπορικό της Επιστροφής]. Στην ιστορία αυτή οι άγγελοι του είπαν: «Μιχαήλ, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται εδώ. Μην αποφασίσεις βάσει αυτών που νομίζεις πως γνωρίζεις». Όλη η ιστορία είναι για έναν άντρα που έτυχε μιας έκπληξης στη ζωή του. Κάτι που ποτέ δεν του είχε ξανασυμβεί. Ακόμη κι όταν νόμιζε πως το είχε καταλάβει, ήταν εντελώς διαφορετικό. Είναι μια ιστορία για την δική του πολικότητα, το σκοτάδι και το φως εντός της συνείδησής του. Οι διαθέσιμες αλλαγές στον πλανήτη έχουν την ίδια ιστορία.

Γηραιά ψυχή, όπως κάθεσαι εκεί, είσαι διατεθειμένος να παραδεχτείς πως δεν τα γνωρίζεις όλα; Η αλλαγή που συμβαίνει δεν είναι μια επαναλαμβανόμενη ιστορία. Αυτά τα πράγματα σ' εσάς προσωπικά αλλά και πλανητικά, θα αλλάξουν με τρόπους που δεν έχουν συμβεί ξανά. Θα υπάρχει ακεραιότητα και ευσπλαχνία που ποτέ πριν δεν έχει υπάρξει. Αυτό που βλέπετε για λίγο καιρό είναι μια αναταραχή, όμως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

Η γηραιά ψυχή αρχίζει να βλέπει καθαρά το θέμα αυτό και να επαναδιατυπώνει την αλλαγή. Πολλοί έχετε την τάση προτού συμβεί οτιδήποτε να αποφασίζετε τι πρόκειται να συμβεί. Όχι όμως η γηραιά ψυχή – όχι εκείνος που είναι ισορροπημένος. Θέλω να δείτε μέσα στο μυαλό σας, όπου βρίσκονται τα θέματα που σας ενοχλούν. Ανεξάρτητα τι σας ενοχλεί τώρα, είτε είναι προσωπικό είτε πλανητικό, θέλω να δείτε μια καθαρή πλάκα, ένα μαυροπίνακα χωρίς τίποτα πάνω του – τίποτα. Είναι άγραφος καθότι τα επακόλουθα των αλλαγών δεν έχουν ακόμη γραφτεί επάνω του. Τα επακόλουθα των θεμάτων που σας απασχολούν αναμένουν αγαθοεργή αλλαγή.

Υπάρχουν πράγματα που μπορεί ν’ αλλάξουν, που είναι πέραν των αναμενόμενων. Σας λέω: Νομίζετε πως είδατε πρόσφατα αλλαγές που ήταν δύσκολες, ή που δεν αναμένατε; Απλώς περιμένετε. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που θα αναστατώσουν το πλάνο της κανονικότητας στον πλανήτη και γύρω σας. Είστε εντάξει με αυτό; Πρέπει να είστε. Σας το έχουμε πει και η γηραιά ψυχή θα το παρακολουθεί όπως ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση. Και θα πηγαίνει στο κρεβάτι μετά το πρόγραμμα και θα κοιμάται σαν μωρό. Αυτή η γαλήνη είναι επειδή γνωρίζει πως είναι μέρος της αλλαγής και ότι η αλλαγή είναι μέρος της αναπροσαρμογής του πλανήτη. Το έχουν καταλάβει. Αποτελούν μέρος του κόσμου. Δεν χρειάζεται να συμμετέχουν πέραν του να είναι ισορροπημένοι, καθώς αυτό είναι η δουλειά μιας γηραιάς ψυχής. Είναι υπέροχο πώς μια γηραιά ψυχή δημιουργεί την αλλαγή, αντιδρά στην αλλαγή και αποτελεί μέρος της αλλαγής.

Το G είναι το μεγάλο δώρο (gift). Μπορείτε να φανταστείτε μια εποχή όπου ό,τι κι αν σας ανησυχεί τώρα, τελικά να γίνεται το μεγαλύτερο δώρο της ζωής σας; Μπορεί να πείτε: «Κάτι συνέβη που με ώθησε να κάνω κάτι που δε θα έκανα ποτέ πριν, το οποίο με έβαλε σε μια θέση που δεν πίστευα ποτέ ότι υπήρχε. Είμαι γαλήνιος και με τους ανθρώπους που αγαπώ, αντί να έχω δράματα με κείνους που είναι σε αναταραχή». Αυτή είναι η ομορφιά και η σοφία μιας γηραιάς ψυχής

Το να μπορείς να διακρίνεις ένα δώρο μέσα στην αναταραχή, είναι χαρακτηριστικό σοφίας. Γίνεστε προγνώστες της ίδιας σας της συνείδησης. Έχετε την ικανότητα να δείτε ένα αγαθοεργό αποτέλεσμα και προς τα πού οδηγείται, προτού καταλήξει εκεί. Αυτό σας χαλαρώνει. Αγαπητοί μου, τα πράγματα ίσως να μην πάνε εκεί που νομίζετε πως θα πάνε, ακόμη και αν νομίζετε ότι θα πάνε καλά. Θα δεχόσασταν κάτι καλύτερο; Θα δεχόσασταν άλλη μια έκπληξη, πέραν αυτής που έχετε σκεφτεί; Η γηραιά ψυχή θα το κάνει, επειδή θα κατανοήσει πως αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης αλλαγής στην ανθρωπότητα.

Για τη συγκεκριμένη αλλαγή θα μιλούν οι κοινωνιολόγοι στο μέλλον. Θα λένε για τότε που η ίδια η Ανθρώπινη φύση άρχισε να εξελίσσεται πέραν οτιδήποτε έχει υπάρξει στην ιστορία. Αναφερθήκαμε σε αυτό πολλές φορές. Όσοι με ακούτε, συχνά κουράζεστε να το ακούτε. Να σας πω ότι θα έπρεπε να το ακούτε ξανά και ξανά. Αγαπητοί μου, μην κουράζεστε ποτέ να ακούτε καλά νέα! Όσο περισσότερο τα ακούτε, τόσο περισσότερο θα τα αναγνωρίζετε, τόσο πιο πολύ θα τα ζείτε, τόσο πιο πολύ θα τα πιστεύετε. Αντιπροσωπεύω την Δημιουργική Πηγή τώρα, και ακούτε την αλήθεια. Θα περάσετε αυτή την αλλαγή. Μπορείτε να χαλαρώσετε με την αλήθεια; Θα τα καταφέρετε. Είναι ένα θαυμάσιο μήνυμα.

Το Ε θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει τόσο πολλά. Σήμερα, ας αντιπροσωπεύει την υπέροχη ενέργεια– την ενέργεια της ολοκλήρωσης, της ευσπλαχνίας, της ισορροπίας, της κατανόησης και του καλού βραδινού ύπνου. Αντιλαμβάνεστε πόσο καλά κοιμάστε όταν όλα είναι καλά στη ζωή σας; Είναι αλήθεια. Μπορεί να νομίζετε πως όλα δεν πάνε καλά στη ζωή σας, και σας λέω πως αυτή είναι η πολικότητα. Είστε εσείς που αποφασίζετε τι είναι λάθος, αντί αυτού που είναι ισορροπημένο και όμορφο. Οικογένεια, βρίσκεστε στη μεγαλύτερη αλλαγή που υπήρξε ποτέ αναφορικά με την ανθρωπότητα. Αρχίζετε να οδεύετε προς την κατεύθυνση που εντέλει θα δημιουργήσει ένα υπέροχο σενάριο για έναν πλανήτη που δεν θα ξαναπολεμήσει ποτέ. Κατά τη διαδικασία θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για μερικά πράγματα. Ίσως χρειαστεί μια γενιά ή και περισσότερο για να συμβεί αυτό.

Το κλασικό παράδειγμα είναι ιστορικής φύσης και είναι οι Ισραηλίτες που βγήκαν από την σκλαβιά. Η σκλαβιά ήταν η πιο παλιά και σκοτεινή ενέργεια που μπορείτε να φανταστείτε, που σκλάβωσε εκείνους και τα παιδιά τους. Συντόμευε τη δική τους ζήση και των παιδιών τους, κάνοντας τη ζωή τους κόλαση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και όταν ήρθε η απελευθέρωση, θα νομίζατε πως αυτό θα ήταν πιθανόν το πιο χαρούμενο πράγμα, αλλά υπήρχαν μόνο παράπονα και διχασμός. Μετά περιπλανήθηκαν στην έρημο κάνοντας κύκλους για 40 χρόνια. Και θα σας πω ξανά γιατί. Δεν μπορείς να πάρεις αυτούς που είχαν την συνείδηση της σκλαβιάς και να τους βάλεις στην ένδοξη γη της Επαγγελίας. Δεν θα έχει αποτέλεσμα. Μια ολόκληρη γενιά έπρεπε να λήξει και να ανανεωθεί. Ούτε εκείνος που τους οδηγούσε δεν μπορούσε να πάει, όχι στ' αλήθεια. Τόσο ισχυρό είναι το παρελθόν ως προς το μέλλον σας.

Το κατανοείτε; Δεν μπορείτε να πάρετε μια συνείδηση παλιάς ενέργειας και να την αναδιαρθρώσετε απλώς εν μία νυκτί. Σας δίνω τα βασικά αυτής της αλλαγής. Γι αυτό ήρθα και γι αυτό θα συνεχίσω να σας δίνω τα καλά νέα σε κομμάτια και μέρη που μπορείτε τώρα να κατανοήσετε. Σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να πεθάνετε και να επιστρέψετε για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη διδασκαλία ενόσω είστε ζωντανοί εδώ ως γηραιά ψυχή. Στην ουσία, ο πλανήτης σάς χρειάζεται για να κάνετε τώρα αυτό το έργο.

Γηραιά ψυχή, ανάμενε να ζεις περισσότερο από το προσδοκώμενο ζωής τώρα! Πρόσεχε την γλώσσα σου, επειδή από συνήθεια συχνά εκφράζεις τον ίδιο σου τον θάνατο. Πρόσεχε τα λόγια που βγαίνουν από το στόμα σου, επειδή στ' αλήθεια θέτουν το μοτίβο της πραγματικότητας του ποιος είσαι. Αναλογίσου το: «Υπάρχει μια μεγάλη μηχανή που ακούει κάθε λέξη, η οποία θα μου δώσει ό,τι ζητάω». Στάσου και αναδιατύπωσε όσα λες στους άλλους. Άσε την ακεραιότητα όλου αυτού να σε διαποτίσει. Σκέψου αυτά που λες και αναδιατύπωσε τις λέξεις σου σε αγαθά, ευσπλαχνικά πράγματα που αναμένεις για σένα. Οι θετικές δηλώσεις είναι το κλειδί, όπως έχουμε ξαναπεί. Φτιάξε τις δικές σου θετικές δηλώσεις και λέγε τις φωναχτά. Ας ακούει το σώμα σου ποιος/α είσαι, σαν να δίνεις μια παραγγελία στο εστιατόριο.

Πότε; Πότε θα συμβεί αυτό; Όχι αρκετά σύντομα. Γίνεται μια εκμάθηση και μια αναπροσαρμογή εδώ. Δεν έχει νόημα; Μόλις φτάσατε σε αυτή την ενέργεια. Χρειάζεται να υπάρξει εκμάθηση και μερικοί θα αποβιώσουν και θα επιστρέψουν για να συνεχίσουν. Αλλά όπως έχω πει, όταν επιστρέψετε θα έχετε επίγνωση του τι συνέβη. Δεν θα κάνετε τα λάθη του παρελθόντος και θα συνεχίσετε το ποιοι είστε. Θα υπάρχει μία αίσθηση που θα σας δοθεί από το Ακάς σας, και θα ενθυμείστε για ποιο λόγο είστε εδώ. Μπορεί όντως να πάρει λίγο χρόνο προτού αρχίσετε να βλέπετε να εκδηλώνονται αυτά τα πράγματα στις ειδήσεις σας, εντούτοις, πολλοί αρχίζετε να βλέπετε τώρα την εκδήλωσή τους στην προσωπική σας ζωή. Αρχίζετε μικροί και γίνεστε μεγάλοι. Είναι ένα σημαντικό μήνυμα, του τι πραγματικά συμβαίνει στον πλανήτη.

Κλείνοντας λέω το εξής: Μην κάνετε το λάθος να νομίζετε ότι χρειάζεται να ανήκετε σε συγκεκριμένη πίστη για να συμβεί αυτό. Οι κύριες θρησκείες στον πλανήτη διδάσκουν την ευσπλαχνία. Παρατηρήστε το, καθώς θα αρχίσουν επίσης να μεταμορφώνονται και θα αρχίσουν να βλέπουν αλλιώς η μια την άλλη. Παρατηρήστε το. Θα υπάρχει συγχώρεση – παρατηρήστε το. Θα υπάρξει συνειδητοποίηση πως όλες είναι στο ίδιο μονοπάτι, με τον ίδιο Δημιουργό – παρατηρήστε το. Η διαδικασία θα είναι ενδογενής. Αυτή είσαι γηραιά ψυχή. Ας αρχίσει η αλλαγή…

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός