urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων

Ώκλαντ, Νέα Ζηλανδία  -  22 Μαρτίου 2014

Μετάφραση: Γ. Kυρίτσης

Αποτέλεσμα εικόνας για Ερωρας και Ψυχή

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Το μήνυμα που ακολουθεί είναι αυτό ακριβώς που νόμιζε ο συνεργάτης μου [ο Λη]. Χρησιμοποιώ μαζί του ένα πρωτόκολλο που αναγνωρίζει. Έχει την ευκαιρία να βελτιώσει ένα μήνυμα που «ακούει» για πρώτη φορά σ’ ένα μέρος, αλλά θα το παρέχει σε άλλο. Ενώ μάλλον διστάζει να επαναλάβει ένα channeling, θα ήταν πιο πρόθυμος να το κάνει εάν «γνώριζε» ότι ήταν κατάλληλο. Την περασμένη εβδομάδα σταματήσαμε το μαγνητόφωνο στη διάρκεια μιας επικοινωνίας. Όταν συμβαίνει αυτό, χωρίς φανερή αιτία ή τεχνικό θέμα, είναι «σινιάλο» για να επικοινωνήσει το ίδιο μήνυμα ξανά, ώστε να ηχογραφηθεί και να καταγραφεί. Η δομή είναι η ίδια και η φρασεολογία παρόμοια, όμως οι πληροφορίες θα είναι βελτιωμένες. 

Αγαπητοί μου, θέλετε να εξατομικεύετε τα πάντα. Έχετε την τάση να παίρνετε ό,τι είναι κατανοητό στη δική σας διαστατικότητα και να το εναποθέτετε στο Θεό. Δεν μας εκπλήσσει αυτό, ούτε το κατακρίνουμε, καθότι είναι το μόνο που έχετε σαν οδηγό σας. Είναι η δική σας πραγματικότητα, οπότε την προβάλλετε πάνω στο Θεό. Αυτό ξέρετε. Τώρα όμως έγκειται σε μένα να σας δώσω την εξήγηση της αποκαλούμενης Ανθρώπινης ψυχής, η οποία στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου Ανθρώπινη

Να σας πω το εξής… Η δημιουργική πηγή του Σύμπαντος πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει. Αναφερόμαστε τώρα στη λεγόμενη Δημιουργική Πηγή και της έχετε βάλει ετικέτα Θεός ή Πνεύμα. Θα λέγατε ίσως ότι η έννοια αυτή απαρτίζεται από κομμάτια του όλα όσα υπάρχουν, και θα είχατε δίκιο. Ακόμη και πριν την ύπαρξη του Σύμπαντος αυτού, η πηγή υπήρχε. Ευθύνεται για όλα όσα υπάρχουν παντού, όπου συμπεριλαμβάνονται τα σύμπαντα που υπήρξαν πριν από το δικό σας, όπως και κείνα που συνυπάρχουν τώρα με το δικό σας. Είναι υπεύθυνη για πράγματα που γνωρίζετε, όπως και για όσα δεν γνωρίζετε τίποτα και ούτε ποτέ θα γνωρίσετε. Είναι η Δημιουργική Πηγή που αποκαλείτε Θεό. Είμαι μια κβαντική σούπα ενέργειας, η οποία είναι πέρα από τη γνωστή σας φυσική επιστήμη.

Είναι σε μια σφαίρα πραγματικότητας από μόνη της, που είναι ο Θεός. Είναι εντυπωσιακή και όμορφη και ήσαστε εκεί! Ήσαστε εκεί διότι εσείς, ο ίδιος ο πυρήνας σας, αποτελεί μέρος του βασιλείου του Θεού. Θέλω να το καταλάβετε ξεκάθαρα… Μπορείτε να φανταστείτε ότι είστε στην πραγματικότητα αυτή; Σας δίνει κυριολεκτικά τη δυνατότητα να δείτε όποιο μέρος του πανέμορφου Σύμπαντός σας, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της δημιουργίας. Φανταστείτε να είστε μπροστά σ’ ένα σούπερ νόβα, να το παρακολουθείτε να εκρήγνυται, να βλέπετε όλη αυτή την ενέργεια και να γνωρίζετε ότι αποτελούν όλα μέρος της φυσιολογικής Φυσικής, μέρος της δημιουργικής διαδικασίας – και να μην πάθετε τίποτα κακό παρακολουθώντας το. 

Θα μπορούσατε να βλέπετε και ν’ ακούτε όλα όσα είναι ορατά ή ακουστά, σε κάθε διάσταση που υπάρχει! Οι αισθήσεις σας θα ήταν τόσο μεγάλες, που θα γνωρίζατε πράγματα από τεράστιες αποστάσεις, σαν όλα να συνέβαιναν συγχρόνως γύρω σας. Θα ξεχωρίζατε και να βλέπατε οτιδήποτε, όπου κι αν ήταν αυτό, ακόμη και κρατώντας μια εικόνα του για όσο χρόνο θα θέλατε. Η Δημιουργική Πηγή είναι έτσι. Όσα μπορείτε να φανταστείτε ότι είναι ο Θεός, είναι κάτι πέρα από τη φαντασία σας! Και ήσαστε εκεί και το έχετε κάνει αυτό.

Χρησιμοποιούμε τη λέξη εσύ στη συζήτηση, όμως δε μιλάω για τον Άνθρωπο εσύ, αυτό που είσαι τώρα. Είσαι μέρος από μένα και είμαι μέρος από σένα. Αυτό είναι το δυσκολότερο που θα διδάξουμε ποτέ, αλλά θα συνεχίσουμε να το διδάσκουμε, καθότι είναι βασική αλήθεια. Ο γραμμικός νους δεν το κατανοεί και υπάρχει λόγος γι αυτό. Εάν μπορούσατε να δείτε ποιοι πραγματικά είστε, δε θα παραμένατε εδώ όντας αυτοί που νομίζετε ότι είστε. Παραμένει κρυμμένο από εσάς.

Ορισμένες διδασκαλίες στη νέα ενέργεια είναι μια διευρύνουσα συνείδηση, όπου βλέπετε περισσότερο το ποιοι πραγματικά είστε. Η διευρύνουσα αυτή συνείδηση δεν αφορά μόνο στην ανακάλυψη νέας βιολογίας ή νέων εφευρέσεων, αλλά μάλλον είναι μια συνειδητοποίηση του ποιος, όταν φτάνει στο σημείο του ποιος είναι μέσα σας. Ο Δημιουργός είναι εμποτισμένος σε κάθε μόριο του DNA. Βρίσκεται εκεί με τρόπο που δεν μπορείτε να ταξινομήσετε ή να μετρήσετε. Οπότε αγαπητοί μου, ούτε μπορείτε να μετρήσετε ψυχές στον πλανήτη, καθότι δεν είναι ατομικές ή μετρήσιμες. 

Η σούπα ενέργειας που είναι ο Θεός γίνεται η ψυχή σας κι εδώ είναι το δύσκολο κομμάτι. Εάν νομίζετε ότι αυτό είναι συγκεχυμένο, απλώς περιμένετε να ολοκληρώσω σήμερα. Ό,τι έχω ν’ αποκαλύψω, δεν είναι κάτι που μπορείτε ν’ αντιληφθείτε εύκολα, ούτε κάτι που είστε έτοιμοι να κατανοήσετε πλήρως. Όμως ακόμη και μέσα στη σύγχυσή σας, θέλω να δείτε το μεγαλείο που υπάρχει εδώ.

Το σπουδαιότερο είναι ότι αποτελείτε μέρος της Δημιουργικής πηγής. Όταν οι περιορισμοί του ανθρωπισμού αρθούν από εσάς, αγαπητέ Άνθρωπε, ο Θεός εντός αρχίζει να φαίνεται. Δεν είσαι ένα κομμάτι του Θεού, είσαι ο Θεός! Καθότι η σούπα του Θεού δεν κατατεμαχίζεται για να τρυπώσει σε Ανθρώπινα σώματα με ονόματα και προσωπικότητες – και γι αυτό θέλω να σας μιλήσω.

Οι ψυχές δεν είναι ατομικές

Αποτέλεσμα εικόνας για Ερωρας και Ψυχή

Είναι αμφιλεγόμενο για τη διάνοια σας! Οι ψυχές που διεκδικείτε σαν «δικές σας» δεν είναι ατομικές, αλλά αποτελούν μέρος του όλου. Αυτό είναι εύκολο να το πεις, αλλά δύσκολο να το πιάσεις. Όταν κοιτάς έναν Άνθρωπο και λες «Ναμάστε», τιμάς το Θεό μέσα σου χαιρετώντας το Θεό μέσα του. Έχεις ποτέ σκεφτεί ότι ίσως αντιπροσωπεύει την ίδια ψυχή; Είναι εκείνος ο ίδιος Θεός; Τότε πρέπει να είναι η ίδια ψυχή! Όμως δεν το βλέπεις έτσι. Εσύ έχεις την ψυχή σου και οι άλλοι τη δική τους. Αυτό νομίζεις και είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, επειδή εάν τα συνδυάσεις μαζί, τότε υπάρχουν προβλήματα λογικής για το γραμμικό σου μυαλό. 

Ο γραμμικός νους βλέπει την ψυχή σου σαν αποκλειστικά δική σου και το γεγονός αυτό θα σε εμποδίσει να καταλάβεις το συγκεκριμένο μήνυμα. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως όταν διασχίσεις τη δική σου γέφυρα κατανόησης, θα δεις ότι ενισχύει την προοπτική. Δεν αφαιρεί τίποτα από το μεγαλείο της ψυχής σου. 

Δεν υπάρχει κάτι σαν ατομική ψυχή, καθότι είναι πάντα συνδεδεμένη με το όλο. Η σούπα του Θεού είναι πάντα μια σούπα. Θα μπορούσες να την πεις συλλογική εάν θέλεις, καθώς δεν διαχωρίζεται από το όλο. Τα κομμάτια και τα μέρη αυτής, αν θέλεις να τα λες έτσι, κατοικούν στην Ανθρώπινη συνείδηση και τ’ αναγνωρίζεις σαν δικά σου μέρη, αλλά είναι κάτι σπουδαιότερο. Η διδασκαλία του συνεργάτη μου φέτος θ’ αφορά στα εννέα χαρακτηριστικά του Ανθρώπου. Τρία από αυτά αφορούν στην ψυχική ομάδα, και αναφέρεται στον πυρήνα. Ο πυρήνας είναι κείνο που νιώθεις όταν μπαίνεις σε βαθιά κατάσταση διαλογισμού. Αγγίζεις τον πυρήνα και νομίζεις ότι είσαι εσύ. Λοιπόν, δεν είσαι εσύ! Είναι όλοι! Γι αυτό έχει τόσο μεγαλειώδη αίσθηση. Ούτε θέλω όμως να νομίζεις ότι πρόκειται για ξένη οντότητα μέσα σου. Είναι εσύ, αλλά ο μεγαλύτερος εσύ. Είσαι ο Θεός. 

Η ψυχή δεν περιορίζεται στους Ανθρώπους και δεν «παίρνει μαθήματα»

Ας σπάσω ορισμένα στερεότυπα που έχετε διδαχθεί. Η ανθρώπινη ψυχή, όπως την αποκαλείτε, δεν ανήκει σε Ανθρώπους. Είναι μέρος της δημιουργίας σε όλα τα μέρη του Σύμπαντος. Επομένως και άλλες πνευματικές βιολογικές οντότητες έχουν επίσης ψυχές σαν τις δικές σας. Όλη η νοήμων ζωή στο γαλαξία σας δεν έχει ψυχές - μόνο όσοι έχουν «τον σπόρο» από μια πνευματική πηγή. Ας το αφήσουμε αυτό για άλλη φορά. Απλώς να καταλάβετε ότι η ίδια η ονοματολογία «Ανθρώπινη ψυχή» είναι λάθος.

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο… ψυχή με «μαθησιακή ικανότητα». Οι ψυχές δε μαθαίνουν. Οι Άνθρωποι μαθαίνουν. Όμως σας έχουν πει ότι οι ψυχές πάνε κι έρχονται για να μάθουν κάτι. Σας έχουν πει ότι ορισμένες είναι πιο σοφές από άλλες. Ο συνεργάτης μου χρησιμοποιεί τον όρο γηραιά ψυχή, κάτι που ίσως μπερδεύει. Είστε όλοι γηραιοί, απλώς ορισμένοι έχετε υπάρξει σαν Άνθρωποι περισσότερο από άλλους. Ο ίδιος ο όρος γηραιά ψυχή δεν έχει καν νόημα, καθότι δεν υπάρχει χρόνος για την ψυχή. Οι ψυχές πάντα ήσαν και πάντα θα είναι μέρος του Θεού. Οπότε όντως το γηραιά ψυχή δεν είναι σωστή ετικέτα, όμως οι Άνθρωποι θα συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν, επειδή σημαίνει κάτι διαφορετικό όταν βρίσκεστε σε τρισδιάστατη πραγματικότητα. Είναι περιγραφικά ένας Άνθρωπος που έχει ζήσει πολλές, πολλές ζωές. 

Ακούστε… δεν υπάρχουν ψυχές σε μαθησιακή διαδικασία για να γίνουν καλύτερες ψυχές. Ούτε θα καταλήξουν τελικά κάπου αλλού όπου θα είναι ίσως απόφοιτες ψυχές. Όλο αυτό είναι προκατάληψη του Ανθρώπινου μυαλού, σύμφωνα με τη δική σας πραγματικότητα. Οι Άνθρωποι μαθαίνουν· οι Άνθρωποι αποφοιτούν· οι Άνθρωποι πάνε από ένα επίπεδο σε άλλο. Οι ψυχές δεν το κάνουν, αγαπητοί μου. Έχετε απλώς προβάλει την πραγματικότητά σας πάνω σε άλλο σύστημα, μη κατανοώντας ότι δεν είναι σαν το δικό σας. Έτσι συνηθίστε το… όπως και άλλα πράγματα για τις ψυχές. Η ψυχή δεν έχει Ανθρώπινη πραγματικότητα - έχει Θεϊκή πραγματικότητα.

Τι θα λέγατε εάν διευκρίνιζα ότι η ψυχή σας είναι πανομοιότυπη σε μεγαλείο με κάθε ψυχή σ’ αυτό τον πλανήτη; Ετοιμαστείτε… Ποιος είναι ο χειρότερος Άνθρωπος που μπορείτε να σκεφτείτε;  Στην ιστορία, ζωντανός τώρα ή νεκρός – ποιος είναι ο χειρότερος; Μαντέψτε… Εκείνος ή εκείνη έχει την ίδια ψυχή μ’ εσάς – ένα τέλειο κομμάτι του Θεού που επιτρέπει την ανακάλυψη ή όχι. Αυτό σας λέει πολλά για την ελεύθερη επιλογή. Σας λέει ότι το συγκεκριμένο μεγαλειώδες κομμάτι του Θεού είναι διαθέσιμο, εν πλήρει δυνάμει, σε όποιον Άνθρωπο επιθυμεί να κοιτάξει. 

Σε πρόσφατο channeling εξηγούσαμε τους κανόνες του Πνεύματος. Ο βασικός ήταν ότι δεν μπορούμε να παρέμβουμε στην ελεύθερη επιλογή. Μπορούμε να σας παρακολουθούμε να κάνετε λάθη, να σας βλέπουμε να γυρίζετε την πλάτη στο μεγαλείο μέσα σας, όμως δεν μπορούμε να παρέμβουμε, ούτε καν να σας δώσουμε σημάδια. Μπορούμε να σας βλέπουμε ν’ αναπτύσσετε το κακό και να το γαλουχείτε. Μπορούμε να βλέπουμε να σκοτώνετε και να κάνετε φοβερά πράγματα, ορισμένες φορές ακόμη κι εν ονόματι του Θεού, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Πρέπει εσείς να πάρετε την απόφαση. Όσοι έχουν υπάρξει σαν Άνθρωποι περισσότερο καιρό στον πλανήτη, κάνουν καλύτερες επιλογές. Έχουν επίγνωση του Θεού μέσα τους, σε κάποιο επίπεδο. Αυτό είναι απλώς ένα χαρακτηριστικό που θέλω να απομυθοποιήσω. Δεν υπάρχει κανένα «επίπεδο» μάθησης στις ψυχές. 

Δεν υπάρχουν επίπεδα ψυχής ή προαγωγή

Αυτό μοιάζει με το προηγούμενο… Δεν υπάρχει προαγωγή των ψυχών από ένα επίπεδο σ’ επόμενο. Επικρατεί η ιδέα στους Ανθρώπους ότι μια ψυχή μπορεί ν’ αρχίσει σαν ζώο κα μετά ν’ αποφοιτήσει σαν Άνθρωπος. Κατά το σκεπτικό αυτό, η ψυχή με κάποιο τρόπο περνάει ορισμένες ενσαρκώσεις όπου είναι λιγότερο Ανθρώπινο Ον ή ίσως κάποιο ζώο, ώστε να αποφοιτήσει σαν μια σοφή γηραιά ψυχή. Απλώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Πάλι αγαπητοί μου η Ανθρώπινη πραγματικότητα και η βασική Ανθρώπινη φύση δημιουργεί επίπεδα προόδου για εσάς. Μετά προβάλλετε το σύστημα αυτό επί του Θεού και διδάσκοντας ακόμη τέτοια πράγματα. Το ξέρετε ότι αυτό μειώνει τη Δημιουργική Πηγή; «Εννοείς Κρύων ότι τα ζώα δεν έχουν ψυχές;» Δεν είπα κάτι τέτοιο. Τα ζώα έχουν διαφορετικό είδος λεγόμενης ψυχής και ναι, ορισμένα μετενσαρκώνονται. Το έχουμε ξαναπεί. Όμως ακούστε… Το σύστημα ποτέ δεν περνάει το φράγμα από ζώο σε Άνθρωπο – ποτέ.

Η ενέργεια του δημιουργού που φέρετε, είναι πολύτιμη και ιερή. Ανήκει μόνο σε οντότητες αυτού του γαλαξία που φέρουν τον σπόρο πνευματικότητας και τους έχει δοθεί η ελεύθερη επιλογή να φτάσουν σε κατάσταση ανάληψης. Αυτό βρίσκεται μέσα σου Άνθρωπε και όχι σ’ ένα δελφίνι, σκύλο ή άλογο. Ανήκει στο πνευματικό σου Ανθρώπινο DNA και αποτελεί μέρος ενός σπουδαίου σχεδίου. Δεν άρχισε σαν ζώο. Κάποιοι όντως πιστεύουν ότι όσο κατώτερο το ζώο, τόσο κατώτερη η ψυχή. Υπάρχει η σκέψη ότι αρχίζετε σαν χάμστερ, κάποια μέρα γίνεστε δελφίνι και τελικά Άνθρωπος. Παρεμπιπτόντως, αυτό διδάσκεται ακόμη σε μερικά μέρη. Θέλω να σας πω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και είναι απλώς μια μυθολογία που δεν τιμά το ποιοι είστε, ούτε αυτό που είναι μέσα σας.

Οπότε, δεν υπάρχει μάθηση, ούτε επίπεδα προόδου, ούτε ιεραρχία. «Για μια στιγμή Κρύων, τι γίνεται με τους αρχαγγέλους και τους από κάτω αγγέλους;» Το έχουμε ξανασυζητήσει. Όλη η κατηγοριοποίηση του Πνεύματος είναι η δική σας Ανθρώπινη οργάνωση. Είναι πού τους βάζετε, με δικά σας κριτήρια σημαντικότητας και πώς εσείς τους ονομάζετε. Είναι Ανθρώπινο χαρακτηριστικό αγαπητοί μου, δεν είναι ο Θεός. Δεν έχει ο Θεός σύστημα διαχείρισης ή διαγράμματα ροής. Δεν υπάρχει στο Θεό  ιεραρχία, ποιος είναι επικεφαλής ποιανού. Αντιθέτως, είναι ένα σύστημα γνωστό σε όσους βρίσκονται στη δική μου πλευρά του πέπλου. Είναι πανέμορφο, ιερό και τέλειο. Υπάρχει εδώ μια «ολότητα». 

Επιστήμονες που μελετούσαν το Σύμπαν αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι δε θα μπορούσε να έχει φτιαχτεί τυχαία. Οι Άνθρωποι διδάσκονται ότι τα πράγματα συμβαίνουν τυχαία και αυτό οδηγεί στην εξέλιξη. Ορισμένοι επιστήμονες τώρα όσα βλέπουν είναι έξω από την κατά τύχη εξέλιξη της ζωής. Οι πιθανότητες είναι εκπληκτικές, ότι επρόκειτο για ένα αγαθοεργό σύστημα σχεδιασμού. 

Είναι γεγονός… Ο γαλαξίας σας έχει σχεδιαστεί έτσι. Δημιουργήθηκε για ζωή και στήθηκε με τρόπο που επιτρέπει ό,τι συμβαίνει τώρα – επιτρέποντάς σας να είστε στη Γη και ν’ ακούτε τα λόγια αυτά. Αφορά σε σας και την ελεύθερη επιλογή να βρείτε το Θεϊκό κομμάτι, την ψυχή μέσα σας. Πράγματι αυτό είναι. Τα πάντα γυρίζουν γύρω από τον Άνθρωπο στον πλανήτη και πολλά ζώα το γνωρίζουν έως ένα βαθμό. Ωστόσο, το να φτάσετε εσείς να το συνειδητοποιήσετε, ήταν αργό. Τώρα λοιπόν ο σκοπός είναι να κατανοήσετε καλύτερα το πνευματικό σύστημα που σας υποστηρίζει.

Δεν είστε εσείς ενάντια στον κόσμο

Δεν αντιδράτε στο σύστημα όταν πάτε έξω και βλέπετε πράγματα που νομίζετε ότι δεν μπορείτε να ελέγχετε. Σας συμβαίνουν διάφορα…  Μερικές φορές ο καιρός φαίνεται σαν εχθρός σας και άλλες φορές πηδάτε από μέρος σε μέρος. Πολλοί νιώθετε ότι είστε εσείς, ενάντια στα πάντα γύρω σας. Νιώθετε έτσι; Το ξέρετε ότι όλα αυτά είναι προσκλήσεις για να αλλάξετε; Μήπως γνωρίζετε κάποιους με πολύ άτυχη ζωή; Όλα τα άσχημα τους συνέβαιναν, σε κάθε περίσταση! Αγαπητοί μου, το άτομο εκείνο είχε στην πραγματικότητα μια μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στο μηδέν και να πιάσει το χέρι του Θεού, ίσως ξανά και ξανά!

Αντ’ αυτού όμως προτίμησαν το ρόλο του θύματος και τελικά τον διεκδίκησαν! Έτσι είναι κι έτσι θα συνεχίσει να συμβαίνει. Με ελεύθερη επιλογή πολλοί έχουν γυρίσει την πλάτη στην ιδέα να ελέγχουν τη ζωή τους καλύτερα. Τέτοιου είδους αποφάσεις συχνά προκαλούν περισσότερα τυχαία γεγονότα και κανένα έλεγχο επί της ζωής. Είναι το μονοπάτι που ηθελημένα διάλεξαν. Κάποιοι θα βυθίζονται στη μιζέρια της ζωής και άλλοι θα πιάνουν το χέρι του Θεού και θα προχωράνε. 

Αυτά είναι σημεία λήψης αποφάσεων που δίνουμε στην ανθρωπότητα ξανά και ξανά. Αγαπητοί μου, η μάθηση δεν είναι πάντα μέσω δυστυχίας! Το καταλαβαίνετε; Μερικές φορές τραβάμε την προσοχή σας μέσω χαράς και γιορτής.  Εξαρτάται από το ποιοι είστε, τι πιστεύετε και τι θα τραβούσε την προσοχή σας. Το ξέρατε ότι τα «τυχαία» πράγματα είναι μόνο το αρχικό σχέδιο της πραγματικότητάς σας; Γνωρίζατε ότι ο «μέσος όρος» είναι μόνο μια κατάσταση πραγματικότητας που υφίσταται εάν δεν υπάρχει καμιά άλλη ενέργεια να την αλλάξει; Θέλω να το σκεφτείτε αυτό – και ίσως αργότερα να το διδάξουμε περισσότερο. 

Η ψυχή σας είναι για πάντα. Είναι αμετάβλητη. Είναι τέλεια και πανέμορφη. Πώς την αποκαλείτε; Ανώτερο Εαυτό; Πολύ καλό όνομα. Είναι ο εαυτός που δονείται υψηλότερα από εσάς – ένα κομμάτι του Θεού. Όμως ακόμη θέλετε εκείνος ο εαυτός να φέρει το όνομά σας, έτσι δεν είναι; Το ξέρετε ότι η ψυχή δεν έχει καμία προσωπικότητα; Δεν υπάρχουν καθόλου ανθρώπινα χαρακτηριστικά στην ψυχή. Ω, να μπορούσα μόνο να σας δείξω τη μεγάλη εικόνα! Θα ήθελα πολύ να τη δείτε! Υπάρχει μια τελειότητα του Σύμπαντος που μοιράζεστε με κάθε άλλο Άνθρωπο στον πλανήτη. Είναι μέσα σας, έτοιμη ν’ αναπτυχθεί.  Ξέρετε τι είναι πραγματικά η ενισχυμένη ανθρώπινη συνείδηση; Είναι το κτίσιμο της γέφυρας για σύνδεση με την ψυχή. Είναι όταν αρχίζετε να καταλαβαίνετε ότι όντως είστε όλοι ίδιοι. 

Η θρησκεία στον πλανήτη θα επιβιώσει της νέας ενέργειας;

Έχουμε μιλήσει στο παρελθόν για την εξέλιξη των πνευματικών συστημάτων [θρησκείες] στον πλανήτη. Έχουμε πει τι να αναμένετε και να παρακολουθείτε πώς θ’ αλλάξει η οργανωμένη θρησκεία. Στην πραγματικότητα ήδη συμβαίνει – μια πολύ αργή κατανόηση ότι τα συστήματά σας αντικαθρεφτίζουν απλώς αντιλήψεις κλαδιών του ίδιου δέντρου, δεν είναι αντίθετα μεταξύ τους αλλά μόνο διαφορετικά. Το περιγράφουμε πάλι, καθώς δείχνει πώς η συλλογική ψυχή παίζει ρόλο στην επίγνωση.

Έχει τεθεί το ερώτημα, «Θα επιβιώσουν οι θρησκείες;» και η απάντηση είναι ναι. Έχουμε ξαναπεί ότι δεν έχει σημασία πώς βρίσκουν οι Άνθρωποι το Θεό. Πραγματικά δεν έχει σημασία! Θα υπάρχουν πολλά επίπεδα Ανθρώπινης επίγνωσης, που θα αντιπροσωπεύονται από πολλούς τρόπους λατρείας και ανάπτυξης. Οι κουλτούρες δεν χρειάζεται να συγχωνευτούν σ’ ένα γκρουπ για να γίνουν φωτισμένες. Είναι σημαντικό να παραμείνουν όλες οι διαδικασίες, ώστε όσοι μόλις αρχίζουν, να περάσουν από όποια πνευματική διαδικασία επιθυμούν και να έχουν ικανό χρόνο να τιμήσουν το δικό τους χρονοδιάγραμμα μάθησης. Η αναζήτηση του Θεού είναι μοναδική για κάθε Άνθρωπο. 

Τι γίνεται λοιπόν με την οργανωμένη θρησκεία; Πώς θ’ αλλάξει; Θ’ αρχίσει να βλέπει τη συνδετικότητα και αυτό διδάσκουμε. Όταν οι θρησκείες του πλανήτη αρχίσουν διάλογο και συνειδητοποιήσουν τελικά ότι είναι μεν μοναδικές, αλλά έχουν τον ίδιο ευσπλαχνικό σκοπό, θα χαλαρώσουν. Όταν δουν ότι είναι εντάξει να λατρεύουν όπως επιθυμούν, αναγνωρίζοντας συγχρόνως το δικαίωμα των άλλων να λατρεύουν όπως επιθυμούν, η σοφία θα διευρυνθεί. Θα δείτε διεύρυνση της πνευματικής επίγνωσης του πλανήτη, με αυξημένη γνώση και κατανόηση και συμπόνια. Όσο όμως είναι διαχωρισμένοι σε ομάδες, όπου η κάθε μία ισχυρίζεται ότι είναι η σωστή και δε συζητούν μεταξύ τους, δεν μπορεί να υπάρχει ανάπτυξη. Όμως το γνωρίζατε αυτό, έτσι δεν είναι;

Οι θρησκείες δεν πρόκειται να ελαττωθούν ή να φύγουν. Στην πραγματικότητα θα γίνουν μεγαλύτερες! Παρατηρήστε την καλύτερη κατανόηση μεταξύ των συστημάτων πίστης. Όταν βλέπετε διαχωρισμό και ριζοσπαστικές ιδέες, θα σας φαίνεται ανησυχητικό – όμως έτσι ήταν από την αρχή. Στη νέα ενέργεια θα αρχίσει να φαίνεται ότι είναι χαμηλότερης συνείδησης και όχι του Θεού. Η αλλαγή είναι παντού.

Δεν είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχει συνειδητοποίηση ενός μονοθεϊστικού Θεού; Υπάρχει ένας Θεός, όπως εκφράζεται από τους περισσότερους στη Γη. Οι περισσότεροι επίσης πιστεύουν ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή [κάτι πέρα από το θάνατο]. Ωστόσο διαχωρίζεστε σε χιλιάδες «δογματικά κομμάτια» αποφασίζοντας ποιος λατρεύει τον ένα Θεό με το σωστό τρόπο. Όσοι δεν το κάνουν, θα μένουν πίσω. Αυτή η συμπεριφορά θ’ αλλάξει. Έχει να κάνει με σύνδεση και συμπόνια για τη διαδικασία του άλλου. 

Εισελθόντες (Walk-ins) – Μοίρασμα ψυχής

Αυτό που θα πω τώρα θα προκαλέσει στο έπακρο την αντίληψή σας περί συνδετικότητας. Φέρνουμε το θέμα μοιράσματος ψυχής. Δε θα σας αρέσει αγαπητοί μου, επειδή σπάει το στερεότυπο της παραδοσιακής σας σκέψης. Θ’ αρχίσουμε από τ’ απλά για να πάμε στα πολύπλοκα.

Μοίρασμα ψυχής… Έχετε ακούσει για εισελθόντα (walk-in); Πολλοί έχουν ακούσει. Ας πούμε λοιπόν τι είναι, τι νομίζετε ότι είναι, τι διδαχθήκατε ότι είναι και μετά τα προβλήματα λογικής και μοναδικότητας που υπάρχουν εξ αιτίας αυτού. Ορίστε τι λέγεται συχνά… Ένας Άνθρωπος θα περάσει στο θάνατο και μετά θα επιστρέψει. Αλλά για να επιστρέψει σύντομα και ν’ αποφύγει τα 7 – 15 πρώτα χρόνια ανάπτυξης, γίνεται «εισελθών». Για να επιτύχει πνευματικά πράγματα πιο σύντομα, θα μοιραστεί ψυχή κατόπιν συμφωνίας και θα «μεταπηδήσει» στη ζωή άλλου, γύρω στην ηλικία των 8 έως 13. Αυτός είναι ένας εισελθών, όπως το βλέπετε. Οπότε τώρα υποτίθεται ότι υπάρχουν δύο ψυχές σ’ ένα σώμα. Με παρακολουθείτε ως εδώ; 

Τώρα, ο εισελθών έχει ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να ρωτήσετε. «Τι συμβαίνει στην πρώτη ψυχή; Παίρνει υποδεέστερη θέση; Εάν το όνομα του πρώτου είναι Σάλλυ και η δεύτερη ψυχή ήταν πριν ο Χένρυ, τότε πώς δουλεύει;» Είναι μπερδεμένο. «Πώς το βλέπει ο Χένρυ να είναι διαφορετικό φύλο με τη Σάλλυ; Μπορούν να συνυπάρχουν; Κάθεται κάποια ψυχή στο πίσω κάθισμα; Περνάει κάποια μπροστά; Μήπως η μία απλώς τα παρατάει και πάει πίσω; Ποια είναι η διαδικασία;»

Άνθρωποι που ασχολούνται με τον εσωτερισμό, σφίγγουν τα χέρια κι έχουν συζητήσεις όπου διαφωνούν λέγοντας: «Πώς μπορεί να υπάρχει και τι βγάζουμε απ’ αυτό;» Κι εμείς καθόμαστε δίπλα, το κοιτάμε και σας λέμε, για τι πράγμα συζητάτε; Ποιο είναι το θέμα;

Υπάρχει μια 3D διαφωνία και όλες οι μηχανορραφίες της λογικής σας αποκαλύπτουν την στενή σας προκατάληψη. Ο Χένρυ και η Σάλλυ είναι μια χαρά με το όλο θέμα! Αυτό που δεν γνωρίζετε, που δεν έχετε ακόμη καθορίσει, είναι ότι δεν υπάρχουν δύο ψυχές σε κείνο το σώμα! Υπάρχει μόνο μία και ονομάζεται Θεός. Ο διαχωρισμός Χένρυ και Σάλλυ είναι κάτι που εσείς έχετε επινοήσει. Μια ψυχή που ενώνεται με άλλη και το μοίρασμα ψυχής, είναι σαν ο Θεός με το Θεό. Είναι εσείς μ’ εσάς. Απλώς γίνατε μεγαλύτεροι. Μια σούπα που ενώνεται με άλλη, γίνεται μια μεγαλύτερη σούπα.

Θα υπάρχουν διαφωνίες του τύπου: «Ποια χαρακτηριστικά του Ακάς ανήκουν στη Σάλλυ και ποια στον Χένρυ;» Κι αν σας έλεγα ότι τα συνδυάζουν; Αν σας έλεγα ότι τα πράγματα διευρύνθηκαν με τον εισελθόντα; Θα ήταν εντάξει τότε; Εάν σας έλεγα ότι ο σκοπός του εισελθόντα είναι το συνδυασμένο Ακάς; Έτσι οι εμπειρίες πολλών ζωών μπορούν να συνδυαστούν σαν μία, σε άλλον Άνθρωπο. Αυτό φέρνει σύγχυση, καθότι θέλετε να υπάρχει μόνο ένας. Βλέπετε, είναι μεγαλύτερο απ’ ότι νομίζετε.

Δεν υπάρχουν γρίφοι όσον αφορά στο μεγαλείο του Θεού. Οι εισελθόντες είναι κάτι πολύ σύνηθες, ειδικά με μια γηραιά ψυχή που αποχωρεί και επιστρέφει γρήγορα σε κάποιον που έχει ήδη μεγαλώσει βιολογικά. Είναι ένα σύστημα αγαθοεργίας και ταχείας ανάπτυξης, που επιτρέπει να γίνουν πράγματα καλύτερα και σε λιγότερο χρόνο. Αυτό ήταν εύκολο. Όμως οι εξηγήσεις θα γίνουν πιο συγκεχυμένες, εάν είστε ήδη σε σύγχυση. 

Σύντροφοι ψυχής / Μοίρασμα ψυχής

Αποτέλεσμα εικόνας για Ερωρας και Ψυχή

Το επόμενο θέμα είναι οι σύντροφοι ψυχής. Δεν είναι πάντα αυτό που νομίζετε. Ορίστε ένα παράδειγμα: Ένα άτομο συναντά κάποιο άλλο και νιώθουν ένα σύνδεσμο. Δεν έχει σημασία εάν είναι χωρίς ρομαντισμό, αν και υπάρχει αυτό επίσης για να περιπλέκει τα πράγματα. Μπορεί να είναι από προηγούμενη ζωή σαν αδέλφια, μητέρα, πατέρας, όμως γνωρίζονται μεταξύ τους. Σκέφτονται σαν ένα άτομο. Συζητάνε κοιτώντας απλώς ο ένας τα μάτια του άλλου. Πρέπει να έχουν περάσει ζωές μαζί, για να έχουν ομοιότητα σκέψης , ιδεών και πάθους. Υπάρχει έλξη να βρίσκεται με κείνο το άτομο, να μένει μαζί του, διότι αντιπροσωπεύει κάτι ιδιαίτερο – και το ονομάζετε σύντροφο ψυχής

Και αν σας έλεγα ότι απλώς συναντήσατε ένα μέρος του εαυτού σας! Το είπα αγαπητοί μου ότι γίνεται απόκοσμο. Μήπως το μοίρασμα ψυχής είναι απλώς ένα χαρακτηριστικό όπου συναντάς ένα κομμάτι του εαυτού σου σε άλλον Άνθρωπο; Στο σημείο αυτό πολλοί θ’ αφήσουν τις πληροφορίες κάτω και θα βγουν από το δωμάτιο λέγοντας: «Αυτό δεν είναι για μένα. Δεν μπορεί να είναι για μένα». 

Αγαπητέ Άνθρωπε, θέλω να χρησιμοποιήσεις τη διάκρισή σου και την πνευματική λογική. Εάν ο Θεός δεν είναι ατομικός κι εσύ αποτελείς μέρος του όλου, και όλοι είναι μέσα σου κι εσύ είσαι μέσα σε όλους, τότε γιατί να είναι τόσο τρομακτικό; Όταν βλέπεις ένα κομμάτι του εαυτού σου σε κάποιον άλλον, γιατί να είναι τόσο ασυνήθιστο; Είναι απλώς μέρος του πώς δουλεύει το μοίρασμα ψυχής. Αντί να βλέπεις το Θεό στο άτομο εκείνο, βλέπεις εσένα μέσα του! Έτσι δεν το νιώθεις; Ίσως να ήσαστε μαζί σαν εισελθόντες στο παρελθόν, μοιραζόμενοι ένα Ανθρώπινο σώμα; Τώρα είστε πάλι σε ξεχωριστά σώματα. Αυτό είναι ο σύντροφος ψυχής. Δεν είναι ν’ απορείς γιατί να έλκεσαι από κείνο το άτομο κι εκείνο να έλκεται από σένα!

Το μοίρασμα ψυχής δεν μπορεί να εξηγηθεί ικανοποιητικά σε οποιονδήποτε μονοδιάστατο Άνθρωπο και όσα κάνω τώρα απλώς θα το περιπλέξουν από ένα τεράστιο παράγοντα. 

Μετενσάρκωση / Μοίρασμα ψυχής

Να σας πω το πιο πολύπλοκο και μετά θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Σας έχω πει ότι υπάρχει ένα σύστημα μετενσάρκωσης που τιμά την οικογένεια και το σύστημα αυτό παραλείπει τουλάχιστον μια γενεά, για μετενσάρκωση εντός μιας οικογένειας. Τις περισσότερες φορές είναι δύο γενεές, όμως συχνά είναι κάθε άλλη γενεά. Αυτό επιτρέπει στις νέες ψυχές που έρχονται να μαθαίνουν και στις γηραιές ψυχές να είναι τα παιδιά και οι γονείς τους. Γίνεται ένα ανακάτεμα που είναι χρήσιμο για όλους. Για παράδειγμα γηραιά ψυχή, τα παιδιά σου ίσως να μην είναι γηραιές ψυχές, αλλά τα εγγόνια σου είναι (ή θα είναι). Παράλειψη κάθε επόμενης γενεάς, ή δυο γενεών, είναι το πιο σύνηθες. Είναι συνηθισμένο να βλέπεις τους γονείς σου στα μάτια των παιδιών αυτών. 

Ορισμένοι ξέρετε τι εννοώ, καθώς λέτε γενικά ότι γνωρίζετε τα παιδιά σας καλύτερα, όταν όμως ήρθαν τα εγγόνια σας, είδατε κάτι σ’ αυτά που το αναγνωρίσατε σαν μη συνηθισμένο. Τώρα θέλω να το κάνω πολύ ξεκάθαρο, αν και δεν είναι εύκολο. Όλη αυτή η κουβέντα περί μετενσάρκωσης και παράλειψης γενεών είναι κατανοητή σε σας και είναι εντάξει, εφόσον οι παππούδες έχουν φύγει. Εάν όμως ζουν ακόμη, υπάρχει πρόβλημα. Πώς μπορούν οι ζώντες γονείς σας να είναι τα εγγόνια σας, εάν είναι ακόμη ζωντανοί; Τι νομίζετε επ’ αυτού; Κοιτάτε στα μάτια των παιδιών και γνωρίζετε ποιοι είναι, αλλά δεν μπορεί να είναι! Ή μήπως μπορεί; 

Η απάντηση είναι ότι μπορεί να γίνει και πρόκειται για μοίρασμα ψυχής. Δεν είναι πολύπλοκο εάν οι γονείς σας έχουν αποβιώσει, αλλά είναι πολύπλοκο εάν είναι ακόμη εδώ. Καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για έναν γρίφο Ανθρώπινης γραμμικότητας; Δεν είναι γρίφος για το Θεό. Έχετε ακούσει ότι στην κβαντική φυσική το φως μπορεί να είναι συγχρόνως σε δύο μέρη; Καλωσορίσατε λοιπόν σε μια νέα πραγματικότητα! Δεν είναι τόσο πολύπλοκο εάν το βγάλετε έξω από το τρισδιάστατο κουτί σας.

Υπάρχουν περισσότερα και θα μιλήσω αύριο για την κληρονομιά που διαφέρει μεταξύ Ακασικής και χημικής. Πραγματικά θα τα ανακατώσουμε όλα. Τώρα λοιπόν που πρέπει να βάλω ένα ραβδί σε όσα σας έχουν πει και να τα αναδεύσω, ποιοι είστε εσείς; Είναι πιθανόν όσο περισσότεροι γνωρίζεστε μεταξύ σας, τόσο περισσότερο να βλέπετε τον ίδιο Θεό σε όλους σας; Η συνδετικότητα λύνει τα προβλήματα των Ανθρωπίνων διαφορών – που δεν τα πάτε καλά για αιώνες. 

Μια μέρα αγαπητοί μου, εάν ακολουθήσετε την ίδια πρόοδο όπως οι προηγούμενοι από εσάς σε άλλους πλανήτες, θα έρθει καιρός που θ’ αναγνωρίζετε πρώτα τον ίδιο Θεό σε όλους τους Ανθρώπους, και μετά τις διαφορές προσωπικότητας μεταξύ σας. Αυτό είναι το μυστικό για ειρήνη στη Γη.

Κοιτώντας τους άλλους Ανθρώπους και αναγνωρίζοντας ότι οι επιθυμίες τους είναι ίδιες με τις δικές σας, είναι ένα είδος ευσπλαχνίας. Αυτό τελικά δημιουργεί γενναιοδωρία, όχι εκφοβισμό και κατακτήσεις. Αρχίζετε να βλέπετε τα κοινά που έχετε και όχι τις διαφορές σας. Πολλοί θα σας παρατηρούν και θα βλέπουν την καλοσύνη και την ωριμότητα στην καθημερινή σας ζωή. Αυτό είναι το μόνο όχημα μέσω του οποίου να διδάσκετε άλλους Ανθρώπους για το Θεό. Επιτρέψτε τους να δουν τα χαρακτηριστικά του Θεού μέσα σας. 

Η ιστορία της Έβελυν, του αιωνόβιου δέντρου

Θα σας πω μια μικρή ιστορία και θα κλείσουμε. Θέλω να μιλήσω για την Έβελυν, το αιωνόβιο δέντρο. Ξέρετε, μερικές φορές οι παραβολές δεν έχουν πολύ νόημα. Επειδή είναι αλληγορικές, χρειάζεται να παραμερίσετε την 3D λογική και απλώς ν’ ακούσετε. Η Έβελυν στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στη φύση, είναι όμως μια ιστορία πολύ κοντά σε ό,τι κάνει η φύση, που θα το καταλάβετε.

Η Έβελυν είχε κάτι ουσιαστικό σαν δέντρο. Η ουσία της Γαίας ήταν εκεί και γνώριζε ότι ήταν η Έβελυν το δέντρο. Είχε συνείδηση ότι ήταν σπουδαίο φυτό. Ο σκοπός της, ο μοναδικό της σκοπός, ήταν να αναπτυχθεί όσο μπορούσε, να γίνει όσο το δυνατόν πιο ψηλή, για να παρέχει το μερίδιό της σε οξυγόνο στον πλανήτη για την ανθρωπότητα.

Η Έβελυν ανέπτυξε ρίζες, όπως όλα τα δέντρα και ένιωθε τις ρίζες της να πηγαίνουν σε βάθος. Έτσι μπορούσε να απορροφά τα θρεπτικά στοιχεία που χρειαζόταν για την ανάπτυξή της, τις πηγές από το χώμα της γης. Ψήλωσε ακόμη παραπάνω.  Καθώς ψήλωνε οι ρίζες της άπλωναν όλο και περισσότερο ώστε να συγκρατούν γερά το μέγεθός της και το μεγαλείο που αντιπροσώπευε στο δάσος της.

Τώρα, η Έβελυν δεν είχε πραγματικά επίγνωση των ριζών της, περισσότερο απ’ όσο έχετε εσείς επίγνωση της κάθε Ανθρώπινης τρίχας. Υπήρχαν τόσες πολλές! Όμως μια συγκεκριμένη, σε μεγάλη απόσταση, βρήκε το δρόμο της προς την επιφάνεια και άρχισε ν’ αναπτύσσεται προς τα πάνω. Βλάστησε και μεγάλωσε και το βλαστάρι έγινε τότε ένα άλλο δέντρο. Το μικρό αυτό βλαστάρι επίσης απέκτησε συνείδηση της Γαίας και άρχισε να μεγαλώνει, όπως είχε κάνει η Έβελυν. Και είχε επίσης όνομα – Μάρθα. 

Η Έβελυν γνωρίζει τώρα το γειτονικό της δέντρο, εφόσον έχει μεγαλώσει. Η Έβελυν βλέπει την Μάρθα να αναπτύσσεται. Όμως η Μάρθα είναι ρίζα της Έβελυν. Στην πραγματικότητα, είναι ακόμη συνδεδεμένες! Με το πέρασμα του χρόνου η Μάρθα ανέπτυξε ρίζες και το ίδιο συνέβη με κείνη. Συγχρόνως άλλα βλαστάρια της Έβελυν έβγαιναν στη επιφάνεια, σε άλλες κατευθύνσεις. Ήσαν όλα ρίζες της Έβελυν, ακόμη συνδεδεμένα μαζί της, αλλά βλασταίνοντας σαν άλλα δέντρα με άλλα ονόματα. Βλέπετε που πάει;

Τελικά έγινε ένα δάσος και όλες οι ρίζες ήσαν συνδεδεμένες - όλες. Η ζωτική δύναμη των θρεπτικών στοιχείων του πλανήτη μεταφέρεται σε όλα αυτά. Δεν υπάρχει αρχή και τέλος καμίας ρίζας, καθότι είναι όλες συνδεδεμένες μεταξύ τους και έχουν ξεχωριστά ονόματα και «συνείδηση δέντρου». 

Ας πάρουμε τώρα συνέντευξη από την Έβελυν. «Έβελυν, ποια είσαι; Καθώς κοιτάς γύρω στο δάσος, είσαι η Έβελυν ή είσαι επίσης η Μάρθα και ο Γιώργος και η Σάλλυ; Ποια είσαι;» Η Έβελυν αγέρωχη θα έλεγε: «Είμαι όλοι αυτοί και όλοι τους είμαι εγώ, καθότι οι ρίζες μας είναι συνδυασμένες μαζί, από την ίδια πηγή». 

Θέλω να δείτε την ιστορία αυτή και να κατανοήσετε την αλληγορία του ποιοι είστε. Στη φύση, βλέπετε τέτοια πράγματα και τα θεωρείτε μοναδικά. Δεν τα βλέπετε όπως τους εαυτούς σας, με ξεχωριστές προσωπικότητες και ζωές να ζήσετε σαν ατομικά Ανθρώπινα όντα. Όμως η ιστορία της Έβελυν είναι πιο αληθινή για τους Ανθρώπους απ’ ότι νομίζετε. Η συνδετικότητα και η συνειδητοποίηση της ενότητας όλου αυτού, θα είναι η σωτηρία της ανθρωπότητας. Όμως πρέπει να αρχίσει, κυριολεκτικά να αρχίσει με σας να καταλάβετε ότι η ψυχή μέσα σας είναι μεγαλύτερη απ’ οτιδήποτε έχετε ποτέ σκεφτεί.

Πριν από λίγο σας είπα ότι η ψυχή δεν έχει προσωπικότητα – όχι όπως νομίζετε. Όμως έχει χαρακτηριστικά. Έχει τελειότητα, αγάπη και αγαθοεργία. Αυτά νιώθετε όταν έρχεστε σ’ επαφή με τον πυρήνα. Το χέρι της ψυχής, που είναι ο Θεός, είναι πάντα ανοιχτό για εσάς, πάντα. Από τη στιγμή που γεννιέστε, η πρόσκληση είναι ν’ ανακαλύψετε ποιοι είστε, να πιάσετε το χέρι και ν’ αρχίσετε να αλλάζετε την πραγματικότητά σας. Να έρθετε σε θέση ν’ αλλάξετε τον πλανήτη, ζώντας μια ιερή πραγματικότητα επίγνωσης. Το ξέρετε ότι έχω δίκιο, ειδάλλως δε θα διαβάζατε το μήνυμα αυτό. 

Τελικά, μια μικρή συμβουλή… Οι αποφάσεις αυτές πρέπει να είναι με τη δική σου ελεύθερη επιλογή και πρόθεση, όπως και την πλήρη σου κατανόηση. «Αυτό θέλω να κάνω», ακούς τον εαυτό σου να λέει. Μην κάνεις τίποτα επειδή πρέπει, ή επειδή ήρθες σε μια συνάντηση και άκουσες ένα μήνυμα που σε υποχρέωνε να κάνεις κάτι. Μην το κάνεις αυτό. Θέλω να καθίσεις μόνος σου σε μια καρέκλα και να ρωτήσεις το σώμα σου, «Υπάρχει κάτι περισσότερο;» Να είσαι ειλικρινής και περίμενε μία απάντηση. Η απάντηση θα είναι ένα ρίγος (ανατριχίλα) και το πρώτο που θα έχει να σου πει είναι, «Γιατί άργησες τόσο να ρωτήσεις;» Θα πει, «Ναι!» Και αυτή είναι η αρχή της ανακάλυψης.

Αυτή είναι πραγματικά αγαπητέ μου η ανείπωτη πρόσκληση κάθε Ανθρώπου στον πλανήτη. Εάν χαλαρώσεις και απευθυνθείς στο έμφυτο του σώματός σου, και του επιτρέψεις να σε καθοδηγήσει στην αλήθεια, θα τα καταφέρεις. Μην ακούς εμένα, ούτε κάποιον Άνθρωπο για να το κάνεις αυτό. Θέλω ν’ αρχίσεις ν’ ακούς εσένα. Είναι αυτό το αληθινό ή όχι; Χρησιμοποίησε την κρίση και την οξυδέρκεια σου για να διακρίνεις την ενέργεια αυτού του μηνύματος, μέσω του Θεού μέσα σου.

Πέρασε η ώρα απόψε για να σας δώσω ένα μήνυμα αγάπης, προερχόμενο από κείνη την πηγή που βρίσκεται μέσα σε όλους σας. Θα ’πρεπε  ν’ αναγνωρίσετε μια μικρή φωνή, όχι Ανθρώπινη, αλλά την άλλη φωνή που σας μιλάει στην τρίτη γλώσσα όλη την ώρα. Σας ψιθυρίζει:  «Άκου, άκου, άκου… γι αυτό έχεις έρθει». Πράγματι, έτσι είναι! Αγαπητή γηραιά ψυχή, είσαι η ελπίδα του πλανήτη. Οποιοσδήποτε το ακούει και αναγνωρίζει την αλήθεια του, θα καταλάβει ότι αυτός είναι ο καιρός σας. Προχωρήστε με αυτό.

 Κι έτσι είναι.

"ΚΡΥΩΝ"

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/  

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1