urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

 Σχετική εικόνα

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων στο Brisbane, Αυστραλία

9 Οκτωβρίου 2016

μετάφραση εξ ακοής: Μύρια Sherin Ηρακλή

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Αναρωτηθήκατε ποτέ αν η Δημιουργική Πηγή καταλάβαινε το γέλιο; Θα σας πω κάτι που πρέπει να γνωρίζετε. Είναι μία από τις πιο αγνές μορφές αγάπης που διαπερνά το πέπλο - χαρά, εορτασμός. Αν ο Άνθρωπος μπορούσε να γελάει όλη μέρα, θα ζούσε περισσότερο. Από την πλευρά της χημείας, είναι σωτηρία.

Ο Θεός είναι εύθυμος, όμορφος, φιλάνθρωπος, ένδοξος, Θεός της αγάπης. Αν χαμογελούσατε όταν διαλογιζόσασταν, θα σας βοηθούσε στο διαλογισμό, επειδή το χαμόγελο καθαυτό λέει: «Είμαι ευχαριστημένος και χαρούμενος, με την κατάστασή μου και με το ποιος είμαι». Πολλές φορές ο διαλογισμός γίνεται με τόσο μελαγχολικό τρόπο. Όμως το χαμόγελο τα λέει όλα. Θα πείτε: «Τι μεγαλειώδες να μπορώ να επικοινωνήσω έτσι!». Δεν μπορείς παρά να χαμογελάς! Κάποιοι θα απλώσουν τα χέρια τους και θα νιώσουν την ενέργεια. Δεν μπορούν παρά να χαμογελάσουν, επειδή η ενέργεια γίνεται αισθητή. Η ανατροφοδότηση είναι εκεί, αν τη θέλετε. Το μυρμήγκιασμα που είχατε,  μερικές φορές οι αισθήσεις στα χέρια, στα πόδια σας,  είναι oτρόπος του Πνεύματος να λέει: «Είναι αληθινό. Είναι πολύ αληθινό».

Θέλω να μιλήσω λίγο για την αλήθεια. Δεν είναι μελαγχολικό μήνυμα, αλλά σημαντικό μήνυμα. Είναι μήνυμα καλών ειδήσεων, εντούτοις ίσως φανεί σε κάποιους πως δεν είναι, επειδή μιλά για κάτι που ξεκινά τώρα. Θα υπάρξουν πολλά να συζητήσουμε στα χρόνια αυτά. Οι Άνθρωποι αρχίζουν να εξελίσσονται σε μια συνείδηση που ξεκινά να γίνεται όχι απλά πολυδιάστατη, αλλά πιο ευσπλαχνική και αγαθοεργή, και αρχίζει να αλλάζει εξαιτίας αυτού. Οι σημαντικές αλλαγές θα συμβούν πρώτα στις γηραιές ψυχές, το ξαναείπαμε πολλάκις, επειδή οι γηραιές ψυχές είναι οι έμπειρες, οι απόφοιτες.

Οι γηραιές ψυχές γνωρίζουν, είναι οι πρώτες που το νιώθουν, είναι λογικό πως ό,τι πρόκειται να συμβεί στον πλανήτη που είναι θεαματικά διαφορετικό συνειδησιακά,  θα αρχίσει με όσους έχουν εκπαιδευτεί ως σαμάνοι στο παρελθόν. Αγαπητοί μου, κάθεστε εδώ, ενδιαφέρεστε για τη μεταφυσική και τα θέματα εσωτερισμού. Θέλω να σας πω ότι προηγούμενες ζωές που πολλοί έχετε, είναι πνευματικών δασκάλων· μερικοί είστε πνευματικοί δάσκαλοι και σήμερα. Η γενεαλογία συνεχίζεται. Όσοι δεν είναι, ακόμα νιώθουν πως το γνωρίζετε, ότι σε κάποιο επίπεδο ήσασταν εκεί και το ζήσατε. Ακόμα και αν δεν υποστηρίζετε όλα τα μεταφυσικά θέματα, υπάρχει κάτι μέσα σε αυτό με το οποίο νιώθετε άνετα, επειδή δεν υπάρχει απειλή εδώ, υπάρχει μόνο αγάπη. Πράγματι το αποδεχτήκατε, όταν σας είπαμε πως δεν υπάρχει επίκριση, αγαπητοί μου. Γιατί δεν κάθεστε απλά, και ν' απολαύσετε την ενέργεια της αγάπης;

 Έχουμε ένα μήνυμα που αφορά στην αλήθεια. Η αλήθεια για σας είναι αρκετά γραμμική και ίσως πείτε: «Ποια είναι η αλήθεια στη Γη; Πες μας». Θέλουμε να σας πούμε αγαπητοί μου, πως πνευματικά αγαπητοί μου, πνευματικά, όλοι σας γνωρίζετε και συμμετέχετε στην αλήθεια. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Η βασική πραγματικότητα είναι πως υπάρχει μια Δημιουργική Πηγή που αποκαλείτε Θεό,  ο οποίος είναι φιλικός και αγαπά την Ανθρωπότητα. Σχεδόν όλα τα συστήματα πίστης, κοιτάζουν τον Θεό και την αγάπη μαζί, και επικαλούνται την αγάπη του Θεού για το ένα και το άλλο. Υπάρχει μια αποδοχή και αυτή είναι η αλήθεια!

Όταν λέτε «Τι είναι αλήθεια;» - περισσότερο από 85% του πλανήτη ασχολείται με  την μοναδική αλήθεια. Και λέτε: «Γιατί υπάρχουν τόσες πολλές διαφορές; Γιατί υπάρχουν τόσες πολλές διαφωνίες και μόχθος; Γιατί υπάρχει μέχρι και μίσος;». Σας λέω πως αυτό είναι Ανθρώπινο. Αυτή δεν είναι η αλήθεια. Η αλήθεια είναι ο ένας Θεός που σας αγαπά. Ο τρόπος που το χειρίζεστε, το περιβάλλον, οι λεπτομέρειες, όσα έχετε αποφασίσει, οι κανόνες, είναι Ανθρώπινα. Εντελώς και ολοκληρωτικά.

Υπάρχει ένας καλός λόγος γιατί κάθε σύστημα πίστης, είναι πεπεισμένο πως αυτό είναι το σωστό. Επειδή τα θαύματα του Θεού συμβαίνουν σε κάθε συνάθροιση. Αν είστε σε συναγωγή, εκκλησία, όπου κι αν είστε, θεραπείες έχουν συμβεί. Η αγάπη του Θεού είναι αισθητή, θαύματα έχουν συμβεί. Δεν έχει σημασία τι είναι… ένα άσραμ, ο Θεός είναι εκεί. Επειδή ο Θεός της Αγάπης, που δημιούργησε εσάς και όλους τους άλλους Ανθρώπους, είναι οπουδήποτε μαζεύεστε. Και τα θαύματα τότε δεν είναι ιδιοκτησία μιας πίστης. Είναι ενδιαφέρον, δεν συνευρίσκονται, όμως το βλέπουν! Αλλά επειδή έχουν θαύματα στις δικές τους συναθροίσεις λένε: «Βλέπεις, εμείς έχουμε την αλήθεια, και οι άλλοι όχι».

Όμως η κύρια αλήθεια, είναι ο Ένας Θεός. Οι Άνθρωποι τότε επιλέγουν τις μηχανορραφίες που τον περιβάλουν, τους κανόνες, τα δόγματα, τις γραφές, τις φορεσιές, το πρωτόκολλο, τα κτίρια. Αυτή είναι η Ανθρώπινη αλήθεια, δεν είναι η πνευματική αλήθεια. Ίσως πείτε: «Τι απομένει τότε εφόσον αναγνωρίσατε την αλήθεια;» Τώρα γίνεται προσωπικό. Έρχεται μια αλήθεια, αγαπητοί μου και ενέχει λίγη διαμάχη.

Πριν χρόνια σας είπαμε πως θα υπήρχαν πολυάριθμες μάχες στον πλανήτη ανάμεσα στο Φως και το σκοτάδι. Βλέπετε μια εδώ και τώρα και σας είπαμε πολλές φορές πως μετά το 2012 κυριολεκτικά η σκοτεινή πλευρά θα παλεύει για την ίδια της την ύπαρξη. Σας είπαμε πως δεδομένου ότι στο παρελθόν το φως και το σκοτάδι δεν ήταν ίσα, μαχόσασταν διαρκώς το σκοτάδι, έπρεπε να καθαρίσετε τις αίθουσες, να χρησιμοποιείτε όλη αυτή την ενέργεια που τώρα αποτελεί παρελθόν, καθότι περάσατε το ορόσημο αυτό.

Ο πλανήτης αρχίζει να δονείται διαφορετικά, η μηχανική του είναι προφανής, το μαγνητικό πλέγμα μετακινήθηκε, μπορείτε να το δείτε με μια πυξίδα. Και μετακινήθηκε ώστε η συνείδησή σας να αρχίσει να αναπτύσσεται. Τώρα υπάρχει περισσότερο φως από ποτέ, σας δώσαμε τα βασικά στοιχεία αυτού και πώς να τα χειριστείτε, όμως υπάρχει και κάτι άλλο… Αυτό που θέλω να σας πω είναι πως έρχεται μια μάχη, και δεν είναι αυτή που αναμένετε.

Να σας ρωτήσω κάτι: Ξέρετε τι είναι πραγματικά η διττότητα; Kι αν νομίζετε πως γνωρίζετε, σας ρωτάω: Αν υπάρχει αλλαγή ισορροπίας φωτός – σκότους στον πλανήτη, πιστεύετε πως κάποια στιγμή μπορεί να επηρεάσει τη διττότητα; Η απάντηση πρέπει να είναι ναι, επειδή η διττότητα είναι κυριολεκτικά  η προσωποποίηση της ισορροπίας φωτός-σκότους μέσα σε ένα άτομο. Η διττότητα καθορίζεται ως η μάχη ανάμεσα στον σωματικό εαυτό και τον ανώτερο εαυτό. Είναι η ισορροπία που τότε εσείς αποκτάτε και στο παρελθόν, έπρεπε να δουλέψετε επ' αυτού. Όμως, ξαφνικά... θα σας πω τι συμβαίνει.

Αγαπητοί μου, γίνεται μια μάχη στον πλανήτη αυτή την ώρα, για την ψυχή σας, και δεν είναι αυτό που νομίζετε. Είναι για το πού θα φτάσει η δόνηση της ψυχής σας. Η διττότητα αρχίζει να αλλάζει, και καθώς το κάνει δεν σηκώνει πια αναποφασιστικότητα, αρχίζει να γίνεται μαύρο και άσπρο. Περάσανε οι μέρες που μπορούσατε να έρθετε σε μια τέτοια συνάντηση, όπου συμμετείχατε στη χαρά και τον εορτασμό όλων αυτών των όμορφων, πνευματικών, μεταφυσικών,  και βγαίνατε από εδώ και κάνατε ακριβώς το αντίθετο. Και έτσι γινόταν πάντα. Οι Άνθρωποι βρίσκονταν σε κτίρια, φορούσαν ειδικά ρούχα, έκαναν ό,τι έκαναν, τραγουδούσαν τα τραγούδια και έβγαιναν έξω και ζούσαν όπως ήθελαν. Είναι σαν να είχαν ένα “περιοριστικό” ραντεβού και έσβηναν ό,τι άλλο έκαναν, χωρίς να καταλαβαίνουν πως δε δουλεύει έτσι η διττότητα σ’ έναν εκλεπτυσμένο Άνθρωπο.

Η μάχη θα είναι για το πού θα δονείστε. Δεν θα μπορείτε πια να κάθεστε αμέτοχοι. Είναι μια προσωπική επιλογή και λειτουργεί κάπως έτσι: Πού σταθεροποιείται η συνείδηση σας όταν δε διαλογίζεστε; Σταθεροποιείται στην χαρά; Σταθεροποιείται στον φόβο; Σταθεροποιείται σε μία νοοτροπία διαμαρτυρίας; Σταθεροποιείται σ’ ένα ζήτημα αυτοεκτίμησης - σε κάτι που δεν το αξίζετε;  Έρχεστε για λίγες στιγμές, νιώθετε την αγάπη και τη χαρά του Θεού και αποχωρείτε και λέτε: «Πίσω στην παλιά βρωμιά - δεν το αξίζω!»

Αγαπητή γηραιά ψυχή, όποιος ακούει, πολλοί το νιώθετε αυτή την στιγμή. Θα σας πω κάτι - ο παράγοντας της χαράς που είχατε ίσως πριν το 2012, «χτυπιέται» τώρα, και «χτυπιέται» από εσάς. Αυτή η διττότητα που φέρατε σε όλη σας την ζωή δεν είναι σκοτάδι, είναι απλά η διττόττητα ανάμεσα στο σωματικό εαυτό και τον Ανώτερο εαυτό. Και είχε μια αναμενόμενη ισορροπία μέχρι τώρα, και ξαφνικά σε κοιτά και σε ρωτάει:  «Τι θ' αποφασίσεις; Ποιο απ' τα δύο είναι;» Δεν μπορείς να κάθεσαι στη μέση με τα χέρια τεντωμένα ισορροπώντας και τα δύο! Πρέπει να αποφασίσεις. Η μάχη για εκείνη την ψυχή που μιλάμε είναι: Πού θα δονείται η ψυχή σου όταν δε διαλογίζεσαι; Θα το ξαναπώ.

Αυτά είναι τα χαρμόσυνα νέα που σας δίνω. Επειδή πολλές γηραιές ψυχές αρχίζουν να συνειδητοποιούν πως το θέμα αυτοεκτίμησης που ένιωθαν πάντα, πλέον απαιτεί λύση. Θα «κυλιέστε» μέσα σε αυτό για πολύ ακόμα; Ξέρετε σε ποιους αναφέρομαι... Θα συνεχίζεις να κυλιέσαι μέσα σε αυτό για πολύ ακόμα; Ή θα χαλαρώσεις, επιτρέποντας στην ομορφιά του Ανώτερου Εαυτού σου να αναλάβει; Γιατί το εξισορροπείς; Γιατί σε ανησυχεί τόσο, το να το κάνεις να δουλέψει με συγκεκριμένο τρόπο; Γιατί απλά δε χαλαρώνεις;

Έχετε κάτι γύρω σας που λέγεται Το Πεδίο και σας δώσαμε δύο επικοινωνίες μέχρι τώρα επ' αυτού. Είναι κάτι ακραίο της Φυσικής. Είναι κάτι που θέλει να εναρμονίσει τα πάντα γύρω σας. Πολλοί του έδωσαν διάφορα ονόματα· εμείς το λέμε «φυσική με νοοτροπία». Αν του επιτραπεί, Το Πεδίο αυτό θα συνηχεί μαζί σας την αγάπη του Θεού. Αν του επιτρέψετε… μα δεν το κάνετε γιατί πάντα παλεύετε. Βγήκατε από μια ενέργεια επιβίωσης και δεν μπορείτε να αφεθείτε, και δεν ξέρετε καν ότι το κάνετε.

Θα το ξαναπώ, φεύγοντας από εδώ, ποια είναι η φυσική ισορροπία της συνείδησης σας;  Λυπάστε για τον εαυτό σας; Υπάρχει ένα θύμα εκεί; Θα παραπονιέστε για τη συνάντηση; Ή μήπως είδατε τη χαρά που είναι δική σας και την ομορφιά του Θεού ενόσω ήσασταν εδώ, και της επιτρέψατε να εισέλθει; Πού θα κατασταλάξει όταν φύγετε; Και αγαπητοί μου, αυτή είναι η μοναδική ερώτηση που θα ’πρεπε να κάνετε στον εαυτό σας τώρα.  Όχι όσα διδαχθήκατε, ή κάτι που ήταν ίσως ενδιαφέρον. Αλλά το πώς νιώθετε για εσάς και τη διττότητα που περάσατε όλη σας τη ζωή, που σας κοπανούσε σε σημείο να εγκαταλείπετε και ακόμα να φοβάστε!

Τα χαρμόσυνα νέα είναι πως το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απελευθερώσετε όλα όσα υπήρχαν που είναι αρνητικά. Αν θέλετε να κάνετε εξάσκηση, χρησιμοποιήστε θετικές δηλώσεις. Είπα στο συνεργάτη μου πως δεν υπάρχει καλύτερος καιρός για να φτιάξετε τις δικές σας και να αρχίσετε να τις χρησιμοποιείτε. Ας ακούσει το σώμα σας αυτό που θέλει να ακούσει, θετικές δηλώσεις χαράς και αγάπης, και όχι θυματοποίησης, όχι θέμα αυτοεκτίμησης, ούτε «Εύχομαι να ήσουν καλύτερος». Είσαι καλύτερος!! Πώς γίνεται να βρίσκεστε σε τόση αγάπη και να αυτο-αμφισβητείστε; Πώς γίνεται να αγαπιέστε τόσο πολύ, από τον Θεό και να λέτε, «Όχι, όχι, αυτό δεν είναι σωστό».

Έχετε ελεύθερη βούληση. Αν η αγάπη του Θεού είναι τόσο ιδιαίτερη και τόσο όμορφη, θεόρατη γύρω σας και θέλει να ενωθεί με σας για να νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας, γιατί της γυρνάτε την πλάτη, και λέτε «Όχι, όχι σήμερα». Γιατί επενδύσατε σε αυτό; Και η απάντηση είναι, επειδή το κάνατε για πολύ καιρό. Είναι μια συνήθεια. Αυτή είναι μια νέα ενέργεια, η μάχη είναι εδώ, η διττότητα θα αρχίσει να συγχωνεύεται μ’ έναν τρόπο, να συγχωνεύεται με τέτοιο τρόπο που να μην έχετε μετά μια κατάσταση: «Πρέπει να κάνουμε αυτές τις επιλογές...» επειδή το Φως κερδίζει και η ίδια η διττότητα θα αρχίσει να συγχωνεύεται με πιο ελαφριά αίσθηση.

Αυτό είναι μέρος του εξελιγμένου πνεύματος της Ανθρωπότητας. Τα ίδια τα σκοτεινά και φωτεινά πρόσωπα που βλέπετε στο δράμα, θα αρχίσουν να συγχωνεύονται. Ο φυσικός σας Εαυτός, όταν φύγετε από την αίθουσα, θα χαμογελάει, θα είναι χαρούμενος. Θα βλέπετε τους εκνευρισμούς, απλά σαν περαστικούς εκνευρισμούς, δεν θα ελέγχουν τη ζωή σας, δεν χρειάζεται να τους περνάτε σε άλλους. Αν ακούτε αρνητικές ειδήσεις θα το καταλαβαίνετε και θα τις αγνοείτε. Θα βλέπετε τον Θεό στους άλλους Ανθρώπους, σε άλλες καταστάσεις. Αν ακούσετε κάτι που στο παρελθόν ήταν ζουμερό κουτσομπολιό, που ανυπομονούσατε να το διαδώσετε, αυτός ο «φυσιολογικός εαυτός» θα το δει και θα πει: «Ο Θεός ας ευλογεί αυτούς και τα ζητήματά τους», και θα τους στείλετε ενέργεια, χωρίς ποτέ να το διαδώσετε! Σας περνάω το μήνυμα; Είναι πανέμορφο, αν το θέλετε, αν το θέλετε...

Κάποιοι φεύγοντας από εδώ θα πουν: «Μου άρεσαν αυτά που είπε, αλλά δεν ξέρω πώς...» Γιατί το κάνετε αυτό; Όταν σας λέω να το αφήσετε, γιατί πρέπει να καθορίσετε πώς θα το αφήσετε; Δεν καταλαβαίνετε τι είναι η απελευθέρωση; Αφήστε το να φύγει. Έχετε βοήθεια. Αφήστε το να φύγει! Κάποιοι θα πουν: «Δούλευα πάνω στον φόβο, την αυτοεκτίμηση σε όλη μου τη ζωή, και μου λες απλά να το αφήσω;» Ω, ναι! Αυτό σου λέω. Επειδή πριν το 2012 έπρεπε να δουλέψετε σκληρά, για να διατηρήσετε μία σχετική ισορροπία και τώρα έχετε βοήθεια. Ο άνεμος είναι ούριος, Το Πεδίο είναι εδώ· δεν το ξέρετε αν δεν το απελευθερώσετε, έτσι δεν είναι; Κρατιέστε στο παλιό πρότυπο, αγαπητοί μου.

Δώσαμε ένα μήνυμα πρόσφατα, σε μια άλλη χώρα, όπου είπαμε στους μεταφυσικούς εργάτες πως αν ασχολείστε με την παλιά ενέργεια και αναμένετε σκοτεινή ενέργεια, αυτή θα έρθει! Επειδή θα την έχετε δημιουργήσει. Αυτή είναι η δύναμη του Νέου Ανθρώπου! Οι προσδοκίες σας θα εκδηλωθούν και θα σας παραδοθεί αυτό που ζητήσατε. Ποιες είναι οι προσδοκίες σας όταν φύγετε από την αίθουσα; Αναμένετε καλά πράγματα στη ζωή σας; Μπορείτε να χαλαρώσετε, να το νιώσετε αυτό; Μπορείτε να νιώσετε ότι οι λύσεις έρχονται; Όχι την ανησυχία που βρίσκεται εκεί.

Αν φύγετε ανησυχώντας, θα σας πω κάτι… Στην ενέργεια αυτή αγαπητοί μου, γίνεται μια μάχη. Αν φύγετε ανησυχώντας, οτιδήποτε σας ανησυχεί, του δίνετε δύναμη. Και αυτό θα πάρετε. Δεν είναι τόσο καινούριο, είναι απλά πιο έντονο. Ιδιαιτέρως με τη γηραιά ψυχή, επειδή γνωρίζετε καλύτερα! Το έχετε βιώσει αυτό, περισσότερο έμπειροι από οποιαδήποτε ψυχή στον πλανήτη, γνωρίζετε πώς δουλεύει αυτή η ενέργεια, γνωρίζετε πώς δουλεύει ο πλανήτης. Είναι καιρός να αφήσετε την γηραιά ψυχή - Νέα ψυχή, αυτό θέλετε. Προχωρώντας από ένα παλαιό πρότυπο σε ένα νέο, ποτέ δεν είναι εύκολο. Θέλω να το απελευθερώσετε. Γιατί δεν το κάνετε εδώ και τώρα; Γιατί δεν το κάνουμε μαζί; Γνωρίζω ποιοι είναι εδώ, γνωρίζω τι πρέπει να απελευθερωθεί, αν θέλετε να προχωρήσετε.

Εδώ και τώρα, πείτε στον εαυτό σας: «Αγαπητό Πνεύμα, απελευθερώνω ακατάλληλα πράγματα επειδή η μεγαλοπρέπειά μου είναι τόσο καλή! Είμαι μεγαλοπρεπής ενώπιον του Θεού, γιατί να μην είμαι μεγαλοπρεπής και ενώπιον εμού; Το απελευθερώνω. Το αλλάζω τώρα. Φεύγω διαφορετικός απ' ότι ήρθα. Αυτή είναι η διδασκαλία των γκουρού της εποχής. Δεν είμαι μόνος». Το μήνυμα αυτό δόθηκε σε όλο τον κόσμο, σε όσους "επικοινωνούν" με ακεραιότητα. Αυτό πρέπει να ξέρετε.  Είναι πανέμορφοι καιροί. Υπάρχει τόσο πολλή δύναμη εδώ. Και είναι τόσο εύκολο να πέσετε στην αγκαλιά του Θεού!

Αυτό είναι το μήνυμα για σήμερα, είναι απλό και εντούτοις ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έχετε κάνει ποτέ. Επειδή γηραιέ έμπειρε, μπορεί να βίωσες χίλιες ζωές με ένα πρότυπο, αλλά αυτό είναι διαφορετικό. Πρέπει να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου. Με θετικές δηλώσεις, με διαβεβαιώσεις, με αγάπη… Βρείτε τον εαυτό σας, να είστε αγαθοεργοί με τον εαυτό σας. Αν υπάρχει πρότυπο της παλιάς ενέργειας και το εντοπίσετε στον εαυτό σας, αναγνωρίστε το γι αυτό που είναι και διώξτε το. Το σώμα σας ακούει, η συνείδησή σας ακούει, επιπλέον, αν δώσετε άδεια στο Πνεύμα να εργαστεί μαζί σας, θα συνεργαστείτε.

Θέλω εδώ και τώρα να νιώσετε την αγάπη που υπάρχει εδώ για την Ανθρωπότητα. Είναι μια έκκληση, έτσι δεν είναι; Ως τέτοια ακούγεται στη γηραιά ψυχή; Ακούγοντάς το σε αυτή την αίθουσα, διαβάζοντας το αργότερα, είναι μια έκκληση επειδή εσείς είστε οι απόφοιτοι και μπορείτε να το κάνετε πρώτοι. Όταν βγείτε έξω διαφορετικοί, θα σας πω, η δόνησή σας γίνεται αισθητή από το χώμα της Γης. Η Γαία σας γνωρίζει καλύτερα, εσείς γνωρίζετε την Γαία καλύτερα, αρχίζει μια δονητική αλλαγή στον πλανήτη εξαιτίας αυτού που κάνετε εδώ.

Όταν αρχίσει ν’ αλλάζει η διττότητα και διώξετε εκείνο το παλιό κομμάτι, που πάντα ήταν εκεί, την έλλειψη αυτοεκτίμησης, αλλάζετε τον ίδιο τον πλανήτη. Να πόσο ισχυρή είναι η γηραιά ψυχή. Φέρετε την γενεαλογία του πλανήτη στο Ακάς σας. Το συνειδητοποιείτε; Είναι όλα εκεί. Όλες οι ζωές που ζήσατε, όσες χιλιάδες άτομα υπήρξατε! Όλη αυτή η κληρονομιά, είναι εκεί και αυτό που κάνετε τώρα, είναι σχεδόν σαν αντιστροφή του χρόνου, αλλάζει όλες αυτές τις χιλιάδες ζωές. Σκεφτείτε το. Βαθυστόχαστο! Πανέμορφο! Θεαματικό!

Ο Νέος Άνθρωπος…

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός