urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για επιθανάτιες εμπειρίες

μετάφραση: βίκυ παυλίδου - 2016

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.

«Κρύων», ρώτησαν κάποιοι, «Θέλω να μάθω για τις "επιθανάτιες εμπειρίες". Τι είναι στην πραγματικότητα; Σχεδόν πεθαίνεις; Έχω κι ακόμα μια ερώτηση: Πρέπει να έχω μία τέτοια εμπειρία για να γίνω Εργάτης Φωτός;»

Πρόκειται να θίξω θέματα που ποτέ πριν δεν ανέφερα. Θα σας πω μία αλήθεια που δεν έχει αναφερθεί ξανά σε κάποιο από τα μηνύματά μου. Αυτό που αποκαλείτε επιθανάτια εμπειρία (ΕΕ), διαφέρει κατά πολύ απ’ ό,τι νομίζετε.

Κατ’ αρχήν, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως τυχαία επιθανάτια εμπειρία. Οι Άνθρωποι που έχουν αυτή την εμπειρία δίνουν την άδεια να τους συμβεί πριν έρθουν εδώ – ώστε να έχουν αυτή την πνευματική εμπειρία – που μπορεί ή όχι (ανάλογα με την ελεύθερη επιλογή τους) ν’ αλλάξει την πνευματική τους ζωή. Με την άδειά τους, παρότι μπορεί να μη θυμούνται ότι την έδωσαν, βιώνουν μία ΕΕ.

Να ένα άλλο γεγονός: Κανείς από όσους βιώνουν μία ΕΕ, δεν έφτασε στην ουσία κοντά στον θάνατο! Ω, ίσως έτσι να φαίνεται και ίσως να υπάρχει αυτή η αίσθηση, όμως δεν ισχύει. Δεν αφήνουν καν τον πλανήτη. Θα σας πω τι συμβαίνει με μία ΕΕ και θα είναι διαφορετικό απ’ ό,τι κάποιοι έχετε ακούσει ή φανταστεί.

Μία ΕΕ διαμορφώνεται από την προκατάληψη και την ενέργεια του Ανθρώπου που έχει αυτήν εμπειρία. Δεν έχουν όλοι οι Άνθρωποι την ίδια ιστορία όταν «επιστρέφουν». Σας υπενθυμίζω ότι κάποιοι βγαίνουν από μία επιθανάτια εμπειρία (όπως αποκαλείται), λέγοντας ότι ήταν κάτι το φοβερό. «Είδα την κόλαση», ίσως πούνε. «Τώρα φοβάμαι πολύ να πεθάνω», σας λένε. Άλλοι λένε το εντελώς αντίθετο. «Είδα τον παράδεισο, είδα το τούνελ, είδα το Φως, ένιωσα την αγάπη, είδα την οικογένεια!» Είναι όλα εκεί για να τα «δείτε». Είναι αλήθεια. Εκεί υπάρχει κάθε απόχρωση ενέργειας να δείτε, αλλά υπάρχουν τόσο διαφορετικές αντιδράσεις! Ο λόγος; Έχει να κάνει με ό,τι βρίσκεται στον πυρήνα, ή την ουσία του ατόμου που βιώνει την εμπειρία. Οι Άνθρωποι έχουν ελεύθερη επιλογή ως προς το να επιλέξουν τη δική τους βασική ενέργεια. Είναι ο φόβος; Είναι η ελπίδα; Είναι το μεγαλείο;

Θα σας πω τι είναι μία ΕΕ και είναι λογικό πνευματικά: είναι η συνάντησή σας με τον εαυτό σας. Ναι, αυτό είναι συχνά το πρώτο μέρος της εμπειρίας θανάτου, αλλά μία ΕΕ είναι απλώς τα πρώτα λίγα δευτερόλεπτα του θανάτου. Στη πραγματικότητα, ποτέ δε διευρύνει την επιφάνεια της βασικής ενέργειας που έχετε διαμορφώσει. Ο πραγματικός θάνατος είναι πολύ διαφορετικός. Στο σημείο του θανάτου, το πρώτο πράγμα που συμβαίνει στον Άνθρωπο είναι το πάντρεμα του εαυτού, της ενθύμησης και της σύνδεσης. Μετά την συνάντηση με τον εαυτό σας – που είναι μεγαλειώδης εμπειρία – μία εμπειρία στην οποία συναντάτε την «Ενέργεια του Θεού», υπάρχει μία συμμαχία και μετά ένα ταξίδι τριών ημερών. Χρειάζονται τρεις γήινες ημέρες πριν αφήσετε οριστικά τη Γη. Και οι ημέρες αυτές περνάνε  συλλέγοντας αυτό που μπορούμε απλά ν’ αποκαλέσουμε – ω, είναι τόσο δύσκολο – πληροφορίες πάνω στο κοσμικό θέμα.  

Άκουσε με, μέλος της οικογένειας, διότι δεν το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό. Ο καθένας σας γνωρίζει ποιο είναι το μέγα ζήτημα – ο λόγος που βρίσκεστε εδώ – ο λόγος που μεταμφιέζεστε ως Άνθρωποι και περιφέρεστε σε ένα ομαλό γήπεδο που ονομάζεται Γη – ο λόγος που περνάτε όσα περνάτε – ο λόγος που επιστρέφετε και επιστρέφετε και επιστρέφετε. Τι είναι όλα αυτά λοιπόν; Τι συμβαίνει στο σύμπαν που θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι τέτοιο; Σας λέω ότι κανείς σας εδώ δεν το γνωρίζει αυτό, όμως όλοι το κάνετε. Είναι η σημαντικότερη ερώτηση απ’ όλες. Είναι αυτό που ρωτάτε πριν φθάσετε, κι αυτό που ρωτάτε όταν φεύγετε. 

Το πρώτο που κάνετε όταν έχετε πλήρη επίγνωση είναι να ρωτήσετε, «Πώς τα πήγαμε;» Υπάρχει λόγος που βρίσκεσαι εδώ, αγαπητέ Άνθρωπε… ένας καλός, λογικός λόγος. Είστε ευλογημένοι όσοι πιστεύετε ότι υπάρχει αγάπη πίσω από την αιτία που περνάτε όσα περνάτε. Διότι αυτό που  κάνετε βοηθά τρισεκατομμύρια μορφές ζωής σε έναν άλλον τόπο – φαινομενικά σ’ ένα άλλο σύμπαν – ακόμη και σε άλλη πραγματικότητα. Δεν πρόκειται για θυσία! Αντίθετα, πρόκειται για έργο.

Επομένως, μία ΕΕ είναι μία εκδηλωμένη ευκαιρία να αλλάξετε… κάτι που δώσατε στον εαυτό σας. Δεν αφορά στο θάνατο. Αφορά στη δυνατότητα αλλαγής. Όσοι επέστρεψαν έχοντας βιώσει μία μεγαλειώδη εμπειρία, επέλεξαν ν’ ανακαλύψουν περισσότερα για τον εαυτό τους, και το κάνουν. Όσοι επιστρέφουν φοβισμένοι επιλέγουν να μην ψάξουν περισσότερο.  Και… πρέπει να πω, κανείς απ’ αυτούς δεν κρίνεται. Σε κάθε περίπτωση, η ενέργεια του Ανθρώπου τους οδήγησε στην εμπειρία που είχαν.

Ακούστε: Την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε ότι είστε μόνοι σας και υποφέρετε και ρωτάτε το Θεό, «Γιατί σε μένα;» προτείνω το εξής. Αντί να φωνάζετε «Γιατί σε μένα», γιατί δεν αισθάνεστε τα πνευματικά μας χέρια γύρω σας και τα μπράτσα μας γύρω σας και τις αγκαλιές μας γύρω σας; Γιατί δε  δέχεστε, με πίστη, ότι υπάρχει μία συνοδεία γύρω σας που λέει, «Στηρίξου εκεί! Ανέβασε τη δόνησή σου. Δεν έχεις ιδέα πόσο βοηθάς εμάς τους υπόλοιπους… δεν έχεις ιδέα». 

Η Γη σας ονομάζεται «ο μοναδικός πλανήτης ελεύθερης επιλογής». Και είναι. Ω, υπάρχουν άλλοι πλανήτες με ζωή; Φυσικά. Σας το έχουμε πει. Είστε οι μόνοι, ωστόσο, που περνάτε αυτή την συγκεκριμένη δοκιμασία γι αυτόν τον συγκεκριμένο λόγο, και οι μοναδικοί που ονομάζουμε «κομμάτια του Θεού». Σας κρύψαμε όλους σε μέρος του γαλαξία σας όπου δεν έχετε δύο ήλιους, όπως οι περισσότεροι πλανήτες που έχουν ζωή. Το υποδείξαμε παλαιότερα. Δεν είναι στο πεδίο κατανόησής σας να γνωρίζετε για ποιο λόγο χρειάζονται κανονικά δύο ήλιοι για τη δημιουργία ζωής, όμως κάποια μέρα, όταν βρείτε τους άλλους, θα έχουν οι περισσότεροι δύο ήλιους! Έχουμε επίσης εξηγήσει πώς η ζωή ήρθε στη Γη [channeling της περσινής χρονιάς]. Η «ελεύθερη επιλογή» είναι η δυνατότητα να επιλέξετε την ανάληψή σας!    

Πολλοί από εσάς λοιπόν, σταθήκατε στη σειρά [αλληγορικά] με άλλους αγγέλους, αναμένοντας την επιστροφή σας εδώ γι αυτή την εποχή. Λέγατε, «Με δυσκολία μπορώ να περιμένω να επιστρέψω!» Γνωρίζατε ποιο ήταν το ενδεχόμενο μέλλον σας. Βρισκόσασταν στο τρένο για τον Αρμαγεδδώνα, και παρόλα αυτά θέλατε να επιστρέψετε! Γιατί; Τέτοια είναι η διάνοια του Θεού όταν βρίσκεστε στην άλλη πλευρά του πέπλου. Φαίνεται ανόητο σε κάποιους σας. Γιατί να επέστρεφα; Αυτή θα ήταν μία καλή ζωή ν’ αποφύγω! [Γέλια] Αλλά να που είστε εδώ και κάθεστε στην καρέκλα.

Ω, ισχυρέ σαμάνε – ω, μοναχέ – αυτή η Γη σε χρειάζεται τώρα περισσότερο από κάθε άλλη εποχή στην ιστορία του σύμπαντος. Κάθεστε εδώ, σκεπτόμενοι την κατάσταση ανάληψης. Έχετε καθόλου υπόψη σας για ποιο λόγο σας αγαπάμε τόσο; Επειδή στην πραγματικότητα σκέπτεστε την ανάληψη! Είναι τόσο διαφορετικό απ’ αυτό που νομίζατε ότι θα κάνατε εδώ αυτή τη στιγμή.

Μιλώντας στους Αγαπημένους στην Άλλη Πλευρά του Πέπλου

Κάποιοι ρώτησαν: «Αγαπητό Πνεύμα, είναι δυνατόν να μιλάμε σε αποβιώσαντες αγαπημένους στην άλλη πλευρά του πέπλου;» Το θέμα αυτό ήταν σχεδόν να μην το θίξω, διότι δεν μπορώ να το απαντήσω κατάλληλα ώστε να ικανοποιηθείτε. Όλα όσα μπορώ να σας δώσω είναι σενάρια δυσκολίας. Είναι μία τετραδιάστατη ερώτηση με απαντήσεις πολλαπλών διαστάσεων.

Βρίσκεστε σε μία γραμμική πραγματικότητα με τέσσερεις διαστάσεις. Όταν αποφασίζετε να εμπλέξετε εκείνους με τα δώρα (μέντιουμ), για να μεταφερθείτε στην άλλη πλευρά του πέπλου και να επικοινωνήσετε έστω εν συντομία, αυτοί βιώνουν μία υπερδιαστατικότητα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε. Είναι εντελώς εκτός γραμμικότητας. Δεν υπάρχει χρόνος στην άλλη πλευρά του πέπλου. Όλα τα πράγματα συμβαίνουν ταυτόχρονα. Τα δυναμικά αναμειγνύονται με το παρελθόν, και, παρεμπιπτόντως, γι αυτό η πρόθεση σας σήμερα μπορεί ν’ αλλάξει το παρελθόν σας. Το γνωρίζατε αυτό; Έτσι ήταν πάντοτε.

Μπορείτε να μιλήσετε σε κάποιον στην άλλη πλευρά του πέπλου; Η απάντηση είναι «ναι.» Αυτό γίνεται κάθε μέρα. Αλλά εκείνοι που σας βοηθούν να το κάνετε αυτό, που έχουν το χάρισμα, είναι μεταφραστές. Είναι υπερδιάστατοι μεταφραστές. Πρέπει να προσπαθούν να ξεχωρίζουν τι βλέπουν και αισθάνονται σ’ ένα πολύ μπερδεμένο μέρος, να σας το μεταφέρουν πίσω σ’ ένα πολύ απλό μέρος, και να το παρουσιάσουν μ’ έναν συνοπτικό τρόπο που θα καταλάβετε. Και το γνωρίζουν αυτό.

Να σας δώσω ένα παράδειγμα του πόσο δύσκολο είναι: Ας πούμε ότι θέλετε να μιλήσετε στην γιαγιά σας που απεβίωσε, και γι αυτό εμπλέκετε έναν μεταφραστή με το χάρισμα. Μεταβαίνει στην άλλη πλευρά για να βρει και να μιλήσει στην οντότητα που κάποτε ήταν η γιαγιά σας. Όταν φτάνει εκεί, τι βρίσκει; Αντί να βρει κάπου στους αιθέρες μία γηραιά κυρία που ονομάζεται «Γιαγιά», βρίσκει μία πολλαπλή παρουσία – όμορφη, μεγαλοπρεπή και υπερδιάστατη που βιώνει πολλές ζωές συγχρόνως –  σε μία από τις οποίες ήταν η «γιαγιά» σας. Τώρα, σε ποιο μέρος αυτής της ομάδας να μιλήσει; Είναι σαν να έβρισκε ένα τεράστιο μπολ με σούπα, όπου το μόνο που θα ήθελε να κάνει είναι να μιλήσει στο αλάτι! Δυστυχώς, το αλάτι είναι ανακατεμένο με όλα τα υπόλοιπα. 

Για να περιπλέξουμε ακόμη περισσότερο τα πράγματα, τι γίνεται εάν η γιαγιά σας μετενσαρκώθηκε πρόσφατα ως ο γιος του γείτονά σας; Δε θα γλυτώνατε όλη αυτή τη φασαρία αν απλώς πηγαίνατε και μιλούσατε στο γιο του γείτονά σας; [Γέλια] Γελάτε! Πράγματι, έτσι είναι. Όταν πηγαίνετε στην άλλη πλευρά, αγγίζετε ένα μόνο ελάχιστο κομμάτι και μία ίνα εκείνου που ως Άνθρωπος ονομαζόταν «Γιαγιά». Αυτό το μικρό ανεξήγητο κομμάτι είναι συχνά που «φέρνετε πίσω» με τα  μηνύματα. Είναι ασύνδετο και μερικές φορές δεν βγάζει νόημα. Συχνά δεν υπάρχει ούτε «επικύρωση» γι αυτό.

Πώς ξέρετε αν είναι αληθινό; Θα σας πω, διότι τα πραγματικά μηνύματα θα έχουν πάντα κάτι κοινό, εάν ο μεταφραστής είναι πράγματι σε επαφή. Να ένα μήνυμα ν’ αναζητάτε: «Σε αγαπώ όπως πάντα. Μείνε στο μονοπάτι και αγάπα τον Θεό». Το μήνυμα δεν θα είναι απαραίτητα το που είναι θαμμένος ο θησαυρός! [Γέλια] Άνθρωπε, είναι δύσκολο για σένα ακόμα και ν’ αγγίξεις τη θειότητα της δικής σου ουσίας, κι όμως περιμένεις τόσα πολλά απ’ αυτούς τους μεταφραστές που πηγαίνουν στην άλλη πλευρά του πέπλου και σου φέρνουν μηνύματα από το υπερπέραν. Όσον αφορά στο «Είναι δυνατόν;» τι νομίζετε πως είναι η επικοινωνία αυτή;

Κρύων

Διαβάστε όλη την επικοινωνία.......
«Χαρακτηριστικά της Ανάληψης και
Η Δύναμη της Ανθρώπινης Συνείδησης»

μετάφραση: βίκυ παυλίδου - 2016

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1