urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Σχετική εικόνα

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Κάποιοι ρωτάνε, «Tι σημαίνει ακριβώς αυτός ο χαιρετισμός;» Και τώρα, μετά από τόσα χρόνια, μήπως κάποιοι γνωρίζετε ποιος είμαι πραγματικά; Παρότι οι μαγνητικές αλλαγές του πλανήτη έχουν ολοκληρωθεί για την δική σας μεταβολή, η υπηρεσία μου υπάρχει ακόμα προς την ανθρωπότητα – ακόμα μέσα στα μαγνητικά τουDNA σας. Θα παραμείνω πάντα «Ο Μαγνητικός Ειδήμων».

Αν νομίσατε ότι ήταν δύσκολο να καθαρίσετε όλα εκείνα τα φίλτρα, περιμένετε μέχρι ν’ ακούσετε την επόμενη ενότητα. Υπάρχει ένα άλλο κουτί με φίλτρα εδώ σ’ αυτή την γωνία – ένα εσωτερικό κουτί. Έχει επίσης  τ’ όνομα σας πάνω του! Αν τα άλλα δεν ήταν αρκετά άσχημα, περιμένετε να δείτε αυτά τα εσωτερικά φίλτρα. Και έχουν ετικέτα Ακάς.

Να σας πω κάτι. Είστε προϊόν όλων των εαυτών σας που υπήρξατε ανέκαθεν στη Γη. Σκέψου το αυτό για ένα λεπτό, Λεμούριε. Ποιος ήσουνα, τι έκανες; Τι σου έχουν κάνει, θύμα; Εδώ είναι όλα στο Ακάς του δικού σου υπερδιάστατου DNA, και το ξέρεις. Πόσες φορές έχεις θυματοποιηθεί, σαμάνε; Ας μιλήσουμε για την τελευταία φορά που κάηκες στην πυρά. Είσαι κι εσύ εδώ, αναγνώστη. Τι κάνει το Ακασικό αρχείο όσον αφορά στο ποιος ήσουνα και ποιος είσαι τώρα; Μήπως διστάζεις λιγάκι να έρχεσαι σε συναντήσεις channeling; Θα έπρεπε.

Από μία  υπερδιάστατη προοπτική, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο σαν προηγούμενη ζωή. Το έχουμε ξαναπεί. Επομένως, είναι όλες παρούσες ζωές, έτσι δεν είναι; Ας αρχίσουμε, λοιπόν, να τις εξετάζουμε. Τι είναι εκείνο που σας ενοχλεί; Μήπως υπάρχουν πράγματα που έχετε και δεν ξέρετε από πού προήλθαν; Τι προσπαθεί να ξεπεράσετε;  Θα σας πω, είναι όλα στο Ακάς. Προέρχονται από προηγούμενες ενσαρκώσεις, όταν ήσασταν κάποιος άλλος. Ονομάζεται υπολειμματικό αποτύπωμα, αν θέλετε να το ονομάσετε, αλλά υπάρχει μια ειρωνεία – φαίνεται άδικο, έτσι δεν είναι, ότι καθώς αρχίζετε αυτό το ταξίδι, που είναι ένα πνευματικό μονοπάτι, ότι καθώς γίνεστε υπερδιάστατοι, τα πράγματα από τα οποία ελπίζατε να απαλλαγείτε κάνουν την εμφάνιση τους! Το ταξίδι σας στην υπερδιαστατικότητα ανοίγει πράγματι την πόρτα για να κάνει αυτά τα πράγματα να έρθουν ζωντανά μπροστά σας, όπως η θυματοποίηση.

Τι γίνεται με την αυτοεκτίμηση; Νιώθετε κάποιες φορές ότι δεν έχετε αρκετή; Θα σας δώσω ένα γεγονός που δεν έχω αναφέρει ποτέ και θα σας πω μόνο τον τρόπο που είναι. Γενικά οι Εργάτες Φωτός νιώθουν δαρμένοι. Σαν ομάδα, δεν έχουν μεγάλη αυτοεκτίμηση και υπάρχει λόγος – ένας καλός λόγος. Όταν αρχίζετε αυτό το ταξίδι, και γίνετε έστω και ελαφρώς υπερδιάστατοι, όλες εκείνες οι ζωές βγαίνουν στην επιφάνεια και βλέπετε ποιοι είστε, τι έχετε κάνει και πού ήσασταν. Ξαφνικά, δεν νιώθετε άξιοι πια.

Μερικοί το μόνο που θα θέλατε είναι να συρθείτε σε μια γωνιά και να κλάψετε. Επειδή αυτό σας κάνει το τεράστιο σε μέγεθος Ακασικό αρχείο. Δείχνει όλους του αγώνες που κάνατε για να γίνετε αυτό που είστε σήμερα. Νιώθετε πολλούς απ’ αυτούς και είναι κάτι που πονάει. Αυτό που δεν λαμβάνετε υπόψη σας είναι το γεγονός ότι όλες εκείνες οι διαφορετικές συνειδητότητες στις οποίες συμμετείχατε ανά τους αιώνες, ήταν σκαλοπάτια προς το φωτισμένο άτομο που είστε στην τωρινή ζωή. Δεν αντιπροσωπεύουν το ποιοι είστε τώρα, αλλά τα αισθήματα είναι εκεί και βγαίνουν στην επιφάνεια.

Τι γίνεται με τους όρκους που δώσατε; Τι νομίζετε ότι σας κάνουν; Σκεφτείτε πόσους πολλούς όρκους έχετε δώσει – ως μοναχή, ιερέας, σαμάνος, γιατρός. Κάθεστε σ’ αυτές τις καρέκλες και προσποιείστε ότι είστε συνηθισμένοι, ενώ κάθεστε εκεί με όλα εκείνα τα ιερά χρώματα. Τα βλέπω, γνωρίζω ποιοι είναι εδώ. Γνωρίζω τι έχετε κάνει  και πού ήσασταν. Γνωρίζω τι έχετε περάσει. Παρόλα αυτά επιστρέψατε, για να καθίσετε σ’ αυτές τις καρέκλες στην 11:11 ενέργεια, έτσι δεν είναι; Με αριθμητικούς όρους, το 11:11 σημαίνει φώτιση και εσωτερική λάμψη. Ήρθατε για τον τελικό αγώνα, εκείνον που αντιπροσωπεύει μία γενιά πριν το 2012.

Αυτή η γενιά, η επόμενη γενιά και η μεθεπόμενη, είναι εκείνες που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη γη. Εσείς είστε οι πρόδρομοι. Εσείς στήνετε το σκηνικό, μαζί μ’ εκείνους που αποφάσισαν να κάνουν Ίντιγκο παιδιά. Τα έχετε σαν παιδιά και εγγόνια σας, για να τα διδάξετε πώς είναι το φως χωρίς κανένα φίλτρο. Εσείς είστε εκείνοι. Είστε η γενιά που θα το κάνετε. Είστε εκείνοι που ήρθατε και φέρατε τα πάνω κάτω το 1987. Η πνευματική σας ενέργεια πάνω στη Γη αποφάσισε να μην υπάρξει κανείς Αρμαγεδδών! Να ποιοι είστε. Αλλά ξαφνικά, καθώς ανακαλύπτετε την δύναμη σας, έχετε εκείνους τους όρκους και τη θυματοποίηση, έτσι δεν είναι; Το έχουμε ξαναπεί: Θέλετε να μάθετε πώς ν’ απαλλαγείτε απ’ όλο τούτο αυτή τη στιγμή; Γιατί δεν το κάνουμε όλοι μαζί; Ακροατή, αναγνώστη, γιατί δεν το κάνεις μαζί μου; Δεν  χρειάζεται να το πεις δυνατά, απλώς πέστο από μέσα σου.

«Αγαπητό Πνεύμα, ζω στα χρόνια που θα σωθεί η Γη, και είμαι εδώ για να κάνω μία αλλαγή στον πλανήτη. Ως εκ τούτου, παρατάω όλους τους όρκους που θα το εμπόδιζαν αυτό, διότι ανήκουν σε μία άλλη συνειδητότητα και σε μία άλλη ενέργεια. Αντίθετα, ανανεώνω τους όρκους μου με την ίδια Ακασική ενέργεια που τους έδωσα αρχικά. Όλες οι ζωές που είναι τώρα υπ’ εμού, είναι το στήριγμα μου. Και σαν μία ράβδος ενέργειας που θα σταματήσω αυτή τη γραμμή μέσα από την δική μου ιστορία, παίρνω τον έλεγχο όλων αυτών των ζωών τώρα. Θα χρειαστώ την βοήθεια όλων των συνειδήσεων των πολλών ψυχών που ήμουν, από την ώρα που πρωτοήρθα σ’ αυτόν τον πλανήτη. Μαζί θα δημιουργήσουμε ένα λευκό φως που δεν έχει δει ποτέ ο πλανήτης. Το φως των πολλών εαυτών μου, εστιασμένο στον τωρινό εαυτό μου. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα αυτή τη φορά και γι αυτό έχω υπάρξει διαμέσου των αιώνων – για να είμαι εδώ τώρα».

Τι λέτε γι αυτό; Εσύ είσαι υπεύθυνος για τον εαυτό σου, θεϊκό πλάσμα. Δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείς για τέτοια πράγματα. Δεν χρειάζεται να λες, «Πώς να το κάνω αυτό; Ποια είναι η διαδικασία; Από πού ν’ αρχίσω;» Αντίθετα, γιατί απλώς δεν το κάνεις; Παρακολούθα τι γίνεται όταν μιλάει το αφεντικό – το θεϊκό αφεντικό που ζει αυτή τη στιγμή στις 3 διαστάσεις στον πλανήτη. Μιλάς στο δικό σου Ακασικό αρχείο, κι αυτό θ’ ανταποκριθεί και θα φωτίσει, το ξέρεις; Παρακολούθα τι γίνεται. Παρακολούθα τι γίνεται με τις φοβίες σου. Όλοι τις έχετε σε κάποιο βαθμό. Αναφερθήκαμε σ’ αυτό το θέμα κάποτε σ’ ένα βιβλίο με τίτλο Το Οδοιπορικό της Επιστροφής, με τον Μιχαήλ Θωμά. (Το Βιβλίο 5 του Κρύων).

Ο Μιχαήλ Θωμάς ήταν ο άντρας που μάθαινε για την ανάληψη, και τι σήμαινε στην 3η διάσταση.  Στην ιστορία, είχε κλειστοφοβία, και μέρος της εκπαίδευσης του είχε να κάνει με τις φοβίες. Στην ουσία ήταν καρφωμένος μέσα σ’ ένα κουτί σαν φέρετρο. Και ποια ήταν η αντίδραση του Μιχαήλ Θωμά σ’ αυτό; Τραγουδούσε ένα τραγούδι! Δεν υπήρχε φόβος, ούτε πανικός. Το μόνο συναίσθημα που είχε ήταν, «Ελευθερώθηκα από τον φόβο και θα τραγουδάω γι αυτό μέχρι ν’ ανοίξουν το κουτί». Τα είχε καλά με την ψυχή του και γιόρταζε αντί να παθαίνει κρίση πανικού όπως στο παλιό πρότυπο.

Μπορείτε ν’ αποβάλετε πάρα πολλά απ’ αυτά τα εσωτερικά πράγματα, διότι πολλά απ’ αυτά είναι υπολείμματα από παρελθούσες εκφράσεις στον πλανήτη. Έχετε απόλυτο έλεγχο επί της Ακασικής ενέργεια εντός του DNA σας. Έτσι λειτουργεί. Ο σημερινός ζωντανός κάτοικος έχει τον έλεγχο πάνω σε όλα όσα έχουν συμβεί, και στην ενέργεια όσων συνέβησαν. Αλλά αν δεν πάρετε εκείνον τον έλεγχο, γίνεται φίλτρο.

Μπορείτε να φανταστείτε να στέλνετε ένα λαμπερό φως στη Μέση Ανατολή – με θυματοποίηση παντού πάνω του; Με τους όρκους που δώσατε; Με τις προκαταλήψεις που έχετε; Μπορείτε να το φανταστείτε αυτό; Αυτό είναι το κουτί με τα φίλτρα, εδώ στα δεξιά μου. [O Λη κάνει χειρονομία.]

Τι λέτε για την προσδοκία; Κι αυτή είναι ένα φίλτρο. «Εντάξει, Κρύων, δεν υπάρχει τίποτα κακό με την θετική σκέψη. Στέλνω το φως και περιμένω ότι θα υπάρξει καλή ενέργεια εξ αιτίας του και ένα θετικό αποτέλεσμα. Περιμένω ότι θα είναι ένα γαλήνιο φως». Λοιπόν Άνθρωπε, αυτό είναι πολύ υποστηρικτικό για το φως, αλλά μόλις το προκατέβαλες. Πώς μπορεί η κοσμική ευφυΐα να τοποθετηθεί πάνω σ’ ένα αγνό φως, όταν εσύ έχεις ήδη αποφασίσει για ποιο πράγμα είναι και τι θα κάνει; Βλέπεις; Μέρος του θέματος είναι η ικανότητα σου να στέλνεις φως αγνό, χρήσιμο, ελεύθερο και καθαρό από σένα. Μόνο το θεϊκό μέρος είναι αυτό που ζητάμε, και μόνο το θεϊκό μέρος θα επιτρέψει τότε στην κοσμική ευφυΐα να πάει στο σωστό μέρος και να δημιουργήσει την σωστή ενέργεια την συγκεκριμένη στιγμή. Γι αυτό είστε εδώ.

Αυτή η διαδικασία της κοσμικής ευφυΐας είναι πολύ γνωστή. Στο κβαντικό ολόγραμμα, είναι πολύ γνωστή. Η κοσμική ευφυΐα είναι ο ορισμός εκείνης της ενέργειας που γνωρίζει πού πηγαίνει, τι θα κάνει, και ποιους θα επηρεάσει. Δεν τοποθετείται πάνω στον Άνθρωπο, εκτός από ένα φως για να βλέπουν πιο καθαρά. Έτσι, επιτρέπει την ελεύθερη επιλογή του ατόμου πάνω στο οποίο λάμπει. Και αυτό έχει να κάνει και με την θεραπεία. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να θεραπεύσετε κανέναν, αγαπητοί μου. Ω, μπορείτε να τους ισορροπήσετε. Θα μπορούσατε να τους πείτε τι πάει στραβά. Μπορείτε να τους δώσετε πράγματα που θα τους βοηθήσουν, αλλά πρέπει να αναλάβουν οι ίδιοι την ευθύνη, να το δουν οι ίδιοι, και να δουλέψουν οι ίδιοι μ’ αυτό για να θεραπευτούν. Μερικές φορές χρειάζεται γι αυτό τρία δευτερόλεπτα, και άλλες φορές μια ολόκληρη ζωή.  

Τι γίνεται με τις προσδοκίες; Τόσο απλό όσο αυτό. «Μαζευόμαστε και προσευχόμαστε για ειρήνη στη Γη». Αλήθεια; Αυτό θα κάνετε; «Μα αυτό μας είπες να κάνουμε». Ω, όχι. Σας είπα ότι οι Άνθρωποι, ειδικά όσοι παρακολουθούν, ακούνε, και είναι στην αίθουσα, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ειρήνη στη Γη. Αυτό είπα. Δεν σας είπα να στέλνετε φως με ειρήνη στη Γη πάνω του, έτσι δεν είναι; Όχι, άγγελε. Ορίστε το έργο σας: Να μαζεύεστε και να στέλνετε φως τόσο ισχυρό, που να μην χρειάζεται να το αγγίζετε. Στην πραγματικότητα, το να το αγγίζετε και να το σκέφτεστε θα μπορούσε να είναι κάτι που θα το φιλτράριζε. Δώστε του την πρόθεση να δημιουργήσει το ανώτατο καλό για όλους, μέσω μιας θεϊκής διάνοιας που έχετε αλλά ίσως δεν καταλαβαίνετε. Δημιουργήστε το φως και αφήστε την κοσμική διάνοια να το πάει όπου είναι να το πάει. Εσείς είστε ο μηχανισμός, καθότι είναι ο Άνθρωπος που πρέπει να το δημιουργήσει. Και μετά ο Θεός είναι ο φροντιστής του τι γίνεται αφού φύγει από εσάς.

Αυτό κάνει ένας κανονικός φάρος. Σκεφτείτε έναν γήινο φάρο. Τι κάνει; Νομίζετε ότι στέλνει ένα μήνυμα πάνω στο φως για τα πλοία στην θάλασσα; Όχι. Απλώς λέει, «Κοιτάξτε γύρω σας. Είμαι ένα φως στο σκοτάδι. Είμαι εδώ για κάποιο λόγο, γι αυτό ψάξτε τον λόγο και βρείτε ασφάλεια». Μετά ο καπετάνιος του πλοίου στην ουσία γυρίζει το πηδάλιο, έτσι δεν είναι; Ο φάρος φωτίζει το σκοτάδι και δημιουργεί επιλογή. Να τι έχετε να κάνετε κι εσείς. Κάποιοι που ακούτε και διαβάζετε, το κάνετε πολύ καλά αυτό! Κι έχετε μάθει όλα αυτά τα πράγματα· όμως γνωρίζω ποιοι άλλοι βρίσκονται σε αυτή την μεγάλη αίθουσα όπου ο χρόνος δεν είναι σημαντικός, και πολλοί διαβάζουν και ακούνε για χρόνια αυτό που ονομάζετε το νήμα του χρόνου.

Κρύων

LIVE KRYON CHANNELING
«Φίλτρα του Ανθρώπινου Φάρου Φωτός»
  μετάφραση: ρένα λογιάκη - 2016

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός