urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Ο Κρύων μέσω του Λη Κάρολ

Αποτέλεσμα εικόνας για Φώτιση

Τα Τέσσερα Σημεία

Χαίρετε αγαπητοί μου, ΕΙΜΑΙ ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.

Θέλω να σας μιλήσω για το μονοπάτι σας. Θα σας δώσω τέσσερα χαρακτηριστικά αυτού, τρία από τα οποία σας δώσαμε άλλη μια φορά παλαιότερα. Αυτό το μήνυμα έχει συμβουλές μας προς τον Άνθρωπο που βρίσκεται σ’ ένα φωτισμένο μονοπάτι. Για πολλούς από εσάς οι συμβουλές θα ακουστούν σαν ανοησίες, αλλά χρειάζεται να ανοίξουμε αυτή την διδασκαλία ούτως ή άλλως. Η διδασκαλία πάνω στο μονοπάτι της φώτισης είναι μία διδασκαλία στην υπερδιαστατικότητα. Θα φαινόταν σαν ένα ταξίδι σε μία παράλογη, εκτός λογικής κατάσταση, αλλά δίνεται για να ολοκληρώσει ένα γάμο ανάμεσα στον Άνθρωπο και στο θείο. Είναι υπερδιάστατη και γι αυτό τον λόγο δεν θα βγάλει νόημα. Εδώ είναι που σας ζητάμε ν’ αναστείλετε την διανόηση απλώς για μια στιγμή. Αντ’ αυτού, ζυγίστε τις πληροφορίες με την διάκριση της καρδιάς σας, και όχι με την λογική της τετραδιάστατης εμπειρίας που νομίζετε ότι είναι η πραγματικότητα σας.

Ο τετραδιάστατος εγκέφαλός σας θα σας κάνει ν’ αποτύχετε εντελώς μέχρι να μάθετε να υπεισέρχεστε στα μέρη του που κινούνται πέρα από τον χρόνο και την απόσταση, σ’ εκείνα τα αναρίθμητα μέρη που φαίνονται να υπάρχουν μόνο στην φαντασία. Είναι αυτά τα υπερδιάστατα μέρη που ανοίγουν και αρχίζουν να συγχωνεύονται με τα τετραδιάστατα μέρη, δημιουργώντας την λογική της πίστης, και αρχίζουν να εμπιστεύονται το αόρατο διότι «είναι εκεί και λειτουργεί». Το να πάτε πέρα από την τετραδιάστατη λογική είναι το πιο δύσκολο που μπορεί να κάνει ένας Άνθρωπος, και αυτός είναι ο λόγος που αφυπνίζονται τόσο λίγοι, ακόμα κι όταν έρχονται αντικρίζουν τέτοια συντριπτική απόδειξη. Πράγματι, υπάρχει μία ευφυής δύναμη στο σύμπαν, που γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν, και γνωρίζει κι εσάς. 

Σας το παραθέτω τώρα αυτό διότι πολλοί που διαβάζετε και ακούτε είστε έτοιμοι γι αυτό. Αφορά σε εσάς. Απευθύνομαι σε όσους θεωρούν ότι βρίσκονται σ’ ένα μονοπάτι φώτισης. Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να ξέρετε ότι αυτό το μονοπάτι δεν τελειώνει ποτέ.

Έχει υπάρξει κριτική από τους τετραδιάστατους Ανθρώπους, που λένε, «Εντάξει, σ’ έναν γραμμικό κόσμο πρέπει να βάζεις τους στόχους σου. Πρέπει να ξέρεις πού πηγαίνεις. Ζούμε σε τέτοιο κόσμο και δεν μπορείτε να μας ζητάτε να φοράμε παρωπίδες!»

Σ’ έναν υπερδιάστατο κόσμο, δεν μπορείτε να βάζετε στόχο. Δεν μπορείτε να βάζετε διότι χωρίς τον χρόνο, δεν έχετε έναν γραμμικό δρόμο. Αν ταξιδεύατε στο εσωτερικό ενός πελώριου μπαλονιού, πού θα ήταν ο στόχος, η άλλη πλευρά; Δεν τελειώνει ποτέ. Ευθύς, αυτό το κάνει δύσκολο για το Ανθρώπινο μυαλό να το δεχτεί. Τα μάτια σας είναι διάπλατα ανοιχτά, αλλά δεν μπορείτε να δείτε τίποτα που να βγάζει νόημα. Ποια είναι η απάντηση; Μάθετε πώς να «βλέπετε» πέρα από τον περιορισμό αυτού του ανύπαρκτου δρόμου. Αυτό περιλαμβάνει διαίσθηση, πρόθεση, και γνώση σχετικά με το τι μοιάζει ένας Πνευματικός Χάρτης [δείτε τις επόμενες παραγράφους].

Εν τω μεταξύ, δημιουργείτε τους δικούς σας στόχους για το πού «νομίζετε» ότι μπορεί να σας πηγαίνει το Πνεύμα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος με το οποίο αρχίζετε.  Το Πνεύμα βλέπει όλους τους δρόμους σαν έναν. Όταν αποφασίζετε εκ των προτέρων πού νομίζετε ότι πάτε, πολλοί θα «κολλήσετε» στον δικό σας δρόμο, μη αφήνοντας το Πνεύμα ν’ αλλάξει τις εδραιωμένες ιδέες σας για το «ποιοι είστε», και να σας πάει στον δρόμο που είναι ο καλύτερος για το μέλλον σας. Τότε θα νιώσετε ότι έχετε προδοθεί, ή ότι «κανείς δεν είναι στο σπίτι», εκεί πάνω. Είναι ένα κλασσικό παράδειγμα της Ανθρώπινης αντίληψης να παρεμβαίνει στον δρόμο της Πνευματικής φώτισης.

Στο επικοινωνημένο ταξίδι και παραβολή με τίτλο «Το Οδοιπορικό της Επιστροφής (5ο Βιβλίο του Κρύων), ένα από τα πρώτα μαθήματα του Μιχαήλ Θωμά [ο ήρωας του βιβλίου] ήταν ότι έλαβε έναν χάρτη που δεν λειτουργούσε. Αυτή τουλάχιστον ήταν η άποψη του, αφού όταν κοίταζε στο χάρτη το μόνο που του έλεγε ήταν η ενέργεια του πού βρισκόταν στην πραγματικότητα, και τίποτε άλλο. Γελούσε και τον αποκαλούσε «ηλίθιο χάρτη» που του έλεγε κάτι που νόμιζε ότι ήδη ήξερε.

Μέρος των χαρακτηριστικών αυτού του πνευματικού χάρτη είναι αυτό για το οποίο θα μιλήσω τώρα, διότι ισχύει για το δικό σας μονοπάτι, για όλα τα δικά σας μονοπάτια. Ο χάρτης είναι μία αλληγορία. Είναι ένας χάρτης που δεν φαίνεται να λειτουργεί, μέχρι να τον χρειαστείτε πραγματικά, όντας σ’ ένα σταυροδρόμι της ενέργειας. Σ’ αυτό το μονοπάτι που επιλέξατε, χρειάζεστε κάποιο είδος χάρτη. Σ’ αυτόν που έχετε συνηθίσει να κοιτάζετε είναι ένας τετραδιάστατος χάρτης φτιαγμένος με όλα τα γραφικά για το πού ίσως θελήσετε να πάτε. Θέλετε να ξέρετε τι να περιμένετε καθώς ταξιδεύετε. Αλλά ένας  υπερδιάστατος πνευματικός χάρτης δεν έχει τίποτε απ’ αυτά, διότι το πού πηγαίνετε δεν είναι γνωστό. Η ελεύθερη επιλογή σας αλλάζει τον χάρτη με κάθε βήμα που κάνετε. Τώρα λοιπόν, αυτό που σας λέμε είναι ότι ακόμα κι ο Θεός δεν ξέρει τι πρόκειται να κάνετε με το μονοπάτι σας!

Αυτό τώρα θα κάνει πολλούς Ανθρώπους ανασφαλείς, έτσι δεν είναι; «Αν δεν το ξέρει ο Θεός, πώς είναι δυνατόν να το ξέρω εγώ;» Αλλά σας έχουμε πει ξανά ότι η θειότητα σας είναι μέρος του Θεού, επομένως είστε πράγματι μέρος της ενέργειας της δημιουργίας. Συνεπώς, σκεφτείτε αυτόν τον χάρτη, σαν τον χάρτη ενός δημιουργού. Δεχτείτε την ευθύνη του άγνωστου. Σκεφτείτε τον εαυτό σας σαν εξερευνητή που στέλνει έξω τους προσκόπους λίγο κάθε φορά, γύρω από την περιοχή σας, για να βρουν πού είναι καλύτερα να πάνε. Το έχουμε περιγράψει αυτό παλαιότερα ότι είναι σαν να σπρώχνετε την πόρτα και να νιώθετε την ενέργεια. Και να χρησιμοποιείτε την ενέργεια της διάκρισης σας καθώς κινείστε αργά. Η μόνη διαφορά εδώ, ανάμεσα στον εξερευνητή και σ’ εσάς, είναι ότι εσείς μεταφέρετε φως όπου κι αν πάτε, και γι αυτό ό,τι κι αν κάνετε θα είναι μία ασφαλής εξερεύνηση, γεμάτη φώτιση.

Σας είπαμε ότι είναι σαν ν’ αγοράζετε ένα εισιτήριο για ένα πνευματικό τρένο, το οποίο ονομάζετε το μονοπάτι σας και μετά να είστε υπομονετικοί μέχρι να έρθει εκεί το τρένο. Είναι εποχή αποφοίτησης. Θ’ αλλάξουμε αυτή την αλληγορία σε κάτι πολύ πιο πολύπλοκο. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα εισιτήριο, εντάξει. Αυτό ονομάζεται πρόθεση. Αλλά δεν υπάρχει καμία σιδηροδρομική γραμμή, ούτε υπάρχει κανένα τρένο! Ω, υπάρχει όμως σταθμός! Τι θα κάνετε στον σταθμό όταν δεν υπάρχει κανένα τρένο και σιδηροδρομική γραμμή; Θα σας κοροϊδεύουν. Λοιπόν, η σιδηροδρομική γραμμή και το τρένο δεν έχουν κατασκευαστεί ακόμα. «Ποιος θα τα κατασκευάσει;» Εσείς.

Το Πρώτο Σημείο

Ορίστε το Πρώτο Σημείο της συμβουλής σχετικά με το μονοπάτι σας, καθώς προχωράτε σ’ αυτό που μερικοί ονομάζουν κατάσταση ανάληψης: Μην αποφασίζετε εκ των  προτέρων το πού πηγαίνετε.

«Ω, τέλεια Κρύων», λένε μερικοί. «Έτσι θα είναι όλα τα σημεία σου; Για να δω. Υποτίθεται ότι στεκόμαστε στον σταθμό με μία ανύπαρκτη σιδηροδρομική γραμμή, χωρίς τρένο και καμία ανησυχία για το πού πηγαίνουμε ή να προσποιούμεθα ότι πηγαίνουμε εκεί». Ναι. Σωστά! Αυτή είναι μία καλή αρχή. Μετά μπορεί να πείτε, «Πώς όμως υποτίθεται ότι θα πάμε μπροστά;» Κι εμείς σας λέμε, ποιος είπε ότι θα πάτε μπροστά; Δεν είναι αυτό τετραδιάστατο; Τι θα λέγατε για επάνω; Πώς θα ορίζατε την κατεύθυνση αν ζητούσατε από την παλιά κυτταρική σας δομή να δονείται υψηλότερα; Σας ρωτώ, ποια κατεύθυνση είναι αυτή; Πώς γίνεται να στέκεστε στον σιδηροδρομικό σταθμό αν  θέλετε να δονείστε γρηγορότερα; Δεν υπάρχει καμία κατεύθυνση για υψηλότερη δόνηση. Βγείτε έξω από το κουτί που βρίσκεστε, που λέει, «Ξέρω πού πηγαίνω κι εκεί θα με πάει ο Θεός», διότι θα σοκαριστείτε να μάθετε την αλήθεια. Η πραγματική αλήθεια δεν έχει ειπωθεί ακόμα. Θα είναι το τέταρτο σημείο σ’ αυτό το μήνυμα.

Το πιο δύσκολο μέρος του μονοπατιού σας είναι η συνειδητοποίηση ότι δεν βαδίζετε ένα μονοπάτι που έχει ήδη εγκαθιδρυθεί από διδασκάλους. Οι διδάσκαλοι δημιουργούν το δικό τους! Σαν μέρος του θεϊκού σχεδίου, πρέπει να λάβετε την ευθύνη, όχι ακολουθώντας άλλους, ή εξαρτώμενοι από συμβουλές, ούτε ακόμα και από τις διδασκαλίες του Κρύων. Αντίθετα, πρέπει να το πάρετε όλο αυτό και να διαπλάσετε μία δική σας δημιουργία. Όλες οι διδασκαλίες που λαμβάνετε σ’ αυτόν τον πλανήτη, όπως από εμένα, αποτελούν μέρη μιας συνταγής σε μία υπερδιάστατη κουζίνα. Πηγαίνετε να μαγειρέψετε ένα γεύμα που δεν έχει μαγειρευτεί ποτέ πριν, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που έχετε τώρα για όλα τα συστατικά! Το DNA σας προάγει την αυτοκυριαρχία! Καταλαβαίνετε, τώρα γιατί, πριν 16 χρόνια, σας είπαμε να μην γίνετε ένας οπαδός; Καταλαβαίνετε γιατί πριν 16 χρόνια είπαμε στον συνεργάτη μου [τον Λη] να μην γίνει ένας γκουρού; Αυτό προσβάλει την αυτοκυριαρχία που σας ανήκει, μέσα στην ίδια σας την κυτταρική δομή. Εξηγεί επίσης γιατί δεν μπορεί να υπάρχει κανένα πραγματικό εγχειρίδιο ανάληψης.

Το Δεύτερο Σημείο

Αυτά τώρα μπορεί ν’ ακούγονται παρόμοια, αλλά το Δεύτερο Σημείο είναι το εξής: Μην κάνετε υποθέσεις γύρω από το έργο σας.

«Ω, Κρύων, γίνεται ακόμα χειρότερο! Τώρα υποτίθεται ότι δεν χρειάζεται να ξέρουμε πού πηγαίνουμε και ούτε να σκεφτόμαστε τι μπορεί να βρούμε όταν φτάσουμε εκεί». Σωστά, τετραδιάστατε φίλε μου. Μην κάνεις υποθέσεις, διότι οι υποθέσεις θα μπουν εμπόδιο στον δρόμο για το πού μπορεί να πας πραγματικά. Εργάτη Φωτός, όταν ασχολείσαι με θεϊκή ενέργεια είναι πολύ πιο βαθύ απ’ οτιδήποτε μπορεί να πλάσει ο Ανθρώπινος εγκέφαλος σου. Ο συνεργάτης μου έδωσε μια αίσθηση αυτού σήμερα, λέγοντας σας για την περίοδο θεϊκού σχεδιασμού, και πόσο περίπλοκο γίνεται το παζλ καθώς συν-δημιουργείτε για τον εαυτό σας. 

Όταν κάθεστε σε μία τέτοια συνάντηση, κάποιοι από εσάς μπορούν να αγγίξουν, μεταφορικά μιλώντας, εκείνο το κομμάτι σας το οποίο είναι η ομάδα που είστε εσείς και να νιώθετε ένα ντους αγάπης, εκείνη τη στιγμή. Συμβαίνουν πολύ περισσότερα εδώ! Αυτό το φωτισμένο μονοπάτι που κάποιοι έχετε αποφασίσει να πάρετε, είναι ένα μονοπάτι που θα συνεισφέρει πραγματικά στην ενέργεια της Γαίας. Έχει να κάνει με την Φυσική, αφού αυτό είναι και ο Θεός. Έχει να κάνει με το DNAσας. Έχει να κάνει με τον άγγελο που είναι μέσα σας. Καθόμουνα μαζί σας στον άνεμο της γέννησηςόταν το επικοινωνήσαμε αυτό, όταν αποφασίσατε να έρθετε στη Γη και όταν οι προφητείες ήταν πολύ διαφορετικές, απ’ ό,τι  τώρα. Παρόλα αυτά, κάθεστε εδώ σ’ ένα αλλαγμένο μέρος μ’ ένα δυναμικό ειρήνης στη Γη, και με την ικανότητα να στέλνετε φως που να μένει πραγματικά εκεί που το στέλνετε! [Μέρος της επιστήμης που ο Λη ανέφερε νωρίτερα στη μέρα, ήταν η επιστημονική απόδειξη ότι το DNAαλλάζει ενέργεια και μένει αλλαγμένο.]

Μιλάτε για συμβόλαια σαν να έρχεστε με κάποιο είδος προ-αποφασισμένης, υπογεγραμμένης δήλωσης ότι θα «κάνετε αυτό» και θα «κάνετε το άλλο». Δεν καταλαβαίνετε ότι όταν φτάνετε στον πλανήτη, το συμβόλαιο απλώς λέει, «Είμαι εδώ στη Γη, ας αρχίσω». Θέλετε να διαβάσετε το συμβόλαιο; Λέει, «Βρίσκομαι εδώ στη γη και αυτοί είναι οι γονείς μου, και το αρχικό δυναμικό μου». Αυτό είναι το συμβόλαιο. Είναι ένα αρχικό δυναμικό, και όχι ένα που περιλαμβάνει όλο το σχέδιο ζωής. Νομίζεις ότι έχεις ένα συμβόλαιο να γίνεις θεραπευτής, ή νομίζεις ότι η δουλειά σου είναι αυτή ή εκείνη;

«Λοιπόν, μου είπαν ότι αυτό είναι και έχω δει οράματα να το κάνω αυτό». Θα ήθελα να σου πω αγαπητέ Άνθρωπε, ότι τα οράματα σου ήταν μέρος εκείνου του ονείρου που διήρκεσε μόνο ενάμισι δευτερόλεπτο, όπως ανέφερα νωρίτερα. Δεν ξέρετε ποιο είναι «το υπόλοιπο». Μπορεί πράγματι να είχες ένα όραμα για το τι έκανες «πριν έρθεις εδώ». Το σκέφτηκες αυτό; Δεν ξέρεις ούτε αυτό γιατί είναι όλα μπερδεμένα. Μην κάνεις λοιπόν υποθέσεις. Είσαι μία καθαρή πλάκα. Κι αν το όραμα σου είναι μόνο μία δήλωση ότι ήδη είσαι ένας θεραπευτής, και τώρα θα πας πέρα απ’ αυτό; Αν κάνεις μία τετραδιάστατη υπόθεση επ’ αυτού, τότε θα περάσεις τη ζωή σου προσπαθώντας να κάνεις κάτι που ήδη έκανες!

«Πώς μπορώ να προχωρώ από μέρα σε μέρα με μία καθαρή πλάκα; Πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους στόχος». Εντάξει, μη βάζεις σαν στόχο σου το «πού πηγαίνω». Αντ’ αυτού, βάλε σαν στόχο σου το «Ποιος Είμαι». Ο στόχος σου είναι να «γίνεις θεϊκός». Τότε μπορείς να πεις, «Θα εξασκήσω προς το παρόν την μέγιστη θεϊκότητα που μπορώ. Θα είμαι εγώ, ένας διαφορετικός εαυτός απ’ ό,τι ήμουνα πριν ένα λεπτό, ένας εαυτός με υψηλότερη δόνηση, και κατά την διαδικασία οι πόρτες που είναι να ανοίξουν. Κατά την διαδικασία, χωρίς έναν γήινο χάρτη, θα μπορώ ακόμα να λαμβάνω πληροφορίες από τον θεϊκό μου χάρτη, όταν στέκομαι στο μέρος που χρειάζομαι να δοθούν οι πληροφορίες. Στρίψε δεξιά, στρίψε αριστερά. Αυτό κάνει ο χάρτης μου. Λειτουργεί όταν χρειάζομαι διάκριση και διαίσθηση. Η μόνη υπόθεση που θα κάνω είναι ότι ΕΙΜΑΙ ένα ευλογημένο κομμάτι της θειότητας που δημιουργεί ό,τι χρειάζομαι καθώς προχωρώ. Αυτό θα με οδηγήσει στο τέλειο μέρος».

Το Τρίτο Σημείο

Το Τρίτο Σημείο ηχεί σαν τα άλλα: Μην βάζετε χρονοδιάγραμμα σε τίποτα.

Έχω ακούσει πάρα πολλούς να λέτε, «Λοιπόν, εδώ είναι το σχέδιο. Θα κάνουμε αυτό και το άλλο, και μέχρι τότε θα γίνει αυτό, και σε τόσα χρόνια, κτλ.» Είναι άχρηστο, ξέρετε. Είναι περιοριστικό. Είναι μια φυλακή δικής σας δημιουργίας. Όταν αρχίζετε να βάζετε χρονοδιάγραμμα σε οποιοδήποτε απ’ αυτά τα πράγματα, έχετε βάλει τον εαυτό σας σε μία κοσμική τετραδιάστατη χρονική φυλακή. Κι αν τα σχέδια για σένα, αγαπητέ Άνθρωπε, ήταν σπουδαιότερα από οποιοδήποτε χρονοδιάγραμμα θα μπορούσες να φανταστείς; Κι αν σπρώξεις μία πόρτα αύριο και υπάρχει κάποιο θαύμα εκεί; Θα κολλήσεις στην παλιά γραμμή του χρόνου, λέγοντας, «Με συγχωρείς, κύριε Θαύμα, ήρθες λίγο νωρίς. Μπορείς να επιστρέψεις την ώρα που εγώ σκέφτηκα ότι θα ερχόσουνα;» Αυτό είναι αστείο, δεν είναι; Αλλά πάρα πολλοί από εσάς το κάνετε αυτό!

Κάποιοι, όταν έρθετε αντιμέτωποι με το θαύμα, θα πείτε, «Ω, δεν μπορώ να το κάνω αυτό διότι δεν ταιριάζει στο χρονοδιάγραμμα μου! Δεν είμαι έτοιμος ούτε προετοιμασμένος». Ο συνεργάτης μου ήθελε η συγκεκριμένη επικοινωνία να έχει τίτλο, «Πώς η Ανθρωπότητα Αποφεύγει τα Θαύματα». Αλλά δεν τον άφησα.

«Αγαπητέ Κρύων, περίμενα πολύ καιρό να συμβεί αυτή η διαδικασία. Ήμουν υπομονετικός, αλλά τίποτα δεν συμβαίνει στη ζωή μου» Αλήθεια… αλήθεια; Και η επισκευή στην καρδιά σου;    [Παύση]

Απευθύνομαι σε κάποιον εδώ. «Τι εννοείς;» μπορεί να πεις. Μιλάω για το τι δεν συνέβη, αγαπητέ Άνθρωπε, όταν ξεκίνησες εκείνο το μονοπάτι. Μιλάω για την επισκευή μέσα στην καρδιά σου που χρειάστηκες για να συνεχίσεις να κρατάς το φως σου… έτσι ώστε να  μην χαθείς την ώρα που ένα παλιό δυναμικό ανέφερε ότι θα χανόσουνα. Μιλάω για την επισκευή για την οποία δεν ήξερες τίποτα. Μιλάω για κάτι φυσικό, σωματικό. Μιλάω γι αυτό που συνέβη μέσα σου μια νύχτα να το επιδιορθώσει κι εσύ δεν είχες ιδέα γι αυτό. Και μπορεί ακόμα και τώρα να μην ξέρεις ,μέχρι μια μέρα, μέσα από ακτινογραφίες και ηχογραφήματα να σε ρωτήσουν γι αυτό που βλέπουν. Κι εσύ θα πεις, «Δεν έκανα καμία εγχείριση». Ναι, έκανες, μία όμορφη και θεϊκή εγχείριση! Μία εγχείριση που την έκανες εσύ ο ίδιος με την πρόθεση σου.

Μιλάω για πράγματα που συμβαίνουν μέσα σου και που δεν έχεις ιδέα γι αυτά. Τι θα έλεγες για τις δονήσεις που λαμβάνεις κάθε μέρα; Τι θα έλεγες για το πώς σε «γεμίζουν»; Τίποτα δεν συμβαίνει σε σένα; Τα πάντα συμβαίνουν σε σένα! Αλλά εσύ μετράς «τα συμβάντα» με τα δικά σου πρότυπα, από μία λίστα στον τοίχο του τετραδιάστατου νου σου. Γιατί δεν ανοίγεις την αντίληψη σου και να το νιώσεις αυτό καθώς συμβαίνει μέσα στο σώμα σου;

Η ίδια η φώτιση είναι μία σπουδαία, θεραπευτική ενέργεια που κυριολεκτικά σας σηκώνει από ένα μέρος και αρχίζει να σας πηγαίνει σε άλλο. Πάρα πολλά γύρω σας αρχίζουν να μεταβάλλονται και να αλλάζουν. Σας προσκαλώ να πετάξετε το δράμα από τη ζωή σας. Μήπως αυτός ήταν πάντα ο στόχος; Κι αν αυτός ήταν ο στόχος, εξ αρχής, να σας πάει σ’ ένα μέρος όπου θα μπορούσατε να στέλνετε φως; Τι λέτε γι αυτό; Κι αν δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο απ’ αυτό; Κι αν υποτεθεί ότι είστε ένας Φάρος και για την υπόλοιπη ζωή σας αυτό που θα συμβεί είναι το Φως σας να γίνει πιο λαμπερό για να μπορείτε να επηρεάζετε τη Γαία; Το αποδέχεστε αυτό; Αποδέχεστε το να  δημιουργείτε ειρήνη στη Γη; Ή θα κάθεστε τριγύρω νιώθοντας ότι αποτύχατε, διότι δεν ταίριαζε με την τετραδιάστατη λίστα στον τοίχο του νου σας;  Η επιλογή είναι δική σας.

Το Τελευταίο Σημείο

Το Τέταρτο Σημείο, το τελευταίο: Το DNA σας είναι πολύ πιο πολύπλοκο απ’ ό,τι νομίζετε. Σας έχω δώσει έως δέκα έννοιες των στιβάδων του DNA και θα σας δώσουμε σύντομα τις άλλες δύο. Οι τελευταίες τρεις είναι μια συνδυασμένη ενέργεια [10-11-12]. Δεν θα έπρεπε καν να τις απαριθμώ, αλλά το κάνω για σας, για την τετραδιάστατη αντίληψή σας. Ανάμεσα σε όλες τις ενέργειες που έχω δώσει για το DNA, υπάρχει ακόμη κάτι σπουδαίο που είναι καλά κρυμμένο. Αν αρχίσετε τα κοιτάτε το ονόματα των στιβάδων DNA και τι σημαίνουν, θα δείτε κάτι. Υπάρχει αυτοκυριαρχία εκεί.

Τι γίνεται όταν ένας Άνθρωπος βαδίζει ένα μονοπάτι το οποίο στην πραγματικότητα του αλλάζει τοDNA του; Θα σας πω. Φαίνεται να γίνεται κάποιος άλλος! Δηλαδή, όχι ακριβώς κάποιος άλλος. Ας πούμε ότι γίνεται, για εσάς, κάποιος άλλος. Αυτό συμβαίνει επειδή η αντίληψη σας για το «ποιοι είστε» είναι περιορισμένη από την τετραδιάστατη εμπειρία της ζωής. Όταν αρχίζετε να ενεργοποιείτε το DNA, βγαίνουν έξω όλα τα χαρακτηριστικά που είχατε ποτέ σε οποιαδήποτε προηγούμενη ζωή. Ήσασταν ποτέ καλλιτέχνης; Δεν είστε αυτή τη φορά αλλά τι συνέβη με το ταλέντο; Το ταλέντο είναι ακόμα εκεί μέσα! «Εννοείς ότι ενεργοποιώντας το DNA μου, θα μπορούσα να γίνω πράγματι καλλιτέχνης;» Ναι, αυτό εννοώ, καθώς υπήρξες όντως καλλιτέχνης κάποτε, γηραιά ψυχή.

Ήρθε πράγματι η ώρα να το πω αυτό, και θα το πω με τρόπο που όλοι σας θα καταλάβετε. Υπάρχει μέσα στον καθένα σας ένας ενισχυμένος Άνθρωπος που οι περισσότεροι δεν θα γνωρίσετε ποτέ, αλλά που κάποιοι θ’ ανακαλύψετε αν πραγματικά δώσετε προσοχή σε όσα λέμε αυτή τη στιγμή. Κάποιοι από εσάς που ακούτε και διαβάζετε, έχετε τους σπόρους του διδασκάλου. Ορισμένη από την πιο βαθιά θεραπευτική ενέργεια στον πλανήτη είναι σ’ αυτή την αίθουσα, ή διαβάζει αυτά τα λόγια. Θα το πιστέψετε ποτέ; Κάποιοι ίσως λέτε, «Είμαι πολύ  ηλικιωμένος». Κι εγώ θα σας πω, «Άντε πάλι, μετράς τα χρόνια!» Ή θα πείτε, «Δεν έχω αρκετή ενέργεια», και τότε εγώ θα πω, «Εκεί το πας πάλι, μετράς την ενέργεια στην 4η διάσταση».

Δεν καταλαβαίνεις, Άνθρωπε, ότι η διάρκεια της ζωής σου μπορεί ν’ αυξηθεί και ότι η ενέργεια σου μπορεί ν’ αλλάξει και ότι το DNA και η υγεία σου μπορεί να βελτιωθούν δραματικά; Όλα αυτά τα πράγματα είναι μέσα στις σωματικές σου λειτουργίες, έτοιμα να ξεκινήσουν, έτοιμα να λάβουν οδηγίες από το «αφεντικό». Αλλά το σπουδαιότερο είναι το «ποιος είσαι», Λεμούριε. Θα ήθελες να ξεκινήσεις την ανάπτυξη της επιπλέον διαστασιακής αντίληψης για την οποία έχουμε μιλήσει; Είναι εκεί να την ζητήσεις. Κάποιοι την ονομάζετε διαίσθηση, άλλοι την ονομάζετε προηγμένη διαίσθηση, και άλλοι μπορείτε να βλέπετε ακόμα και τα χρώματα και να ξέρετε για τι μιλάω.

Θέλω να σας γυρίσω 30 χρόνια πίσω. Θέλω να σας γυρίσω πίσω στην εποχή που ο συνεργάτης μου ήταν, όπως λέει, νέος. Ήταν 31 ετών. Είχε τελειώσει με το χρονοδιάγραμμα των «στόχων» του. Ήταν στο επάγγελμα που ήθελε, πραγματοποιούσε οτιδήποτε επιθυμούσε, είχε την επαγγελματική οικογένεια που νόμιζε ότι θα παρέμενε εκεί, και ήταν ευτυχισμένος. Τώρα, ας του πάρουμε μία συνέντευξη. Ο συνεργάτης μου μισεί αυτό το μέρος της επικοινωνίας, διότι είναι προσωπικό.

Πριν 30 χρόνια ο άντρας που κάθεται τώρα μπροστά σας και κάνει την επικοινωνία, ήταν ένας ερημίτης. Έκανε ό,τι μπορούσε για να κλείνει τον εαυτό του σ’ ένα δωμάτιο και να μην έχει πάρε-δώσε με κανέναν άλλον άνθρωπο. Ήταν ένας υπέροχος ερημίτης μηχανικός. Όταν ασχολιόταν με μηχανήματα μόνο, δεν χρειαζόταν ποτέ ν’ ασχοληθεί με το δράμα της ανθρωπότητας. Δεν είχε κοινωνικές σχέσεις με κανέναν, και δεν ήταν υποχρεωμένος ν’ ακούει τις γνώμες τους. Αυτό λειτουργούσε για κείνον. Και γι αυτό τώρα θα του πάρω μία συνέντευξη ως ερημίτη μηχανικό και θέλω να προσέξετε τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις.

«Πες μου, συνεργάτη μου, πότε έλαβες την ικανότητα να μιλάς σε κόσμο για πνευματικά θέματα, όπως ένας καλός δημόσιος ομιλητής, πάνω σε σκηνές μπροστά σε χιλιάδες κόσμο κάθε φορά, χωρίς να έχεις τρακ;» Και η απάντηση του θα ήταν, «Για ποιο πράγμα μιλάς; Δεν είμαι δημόσιος ομιλητής. Ποτέ δεν ήμουνα. Δεν ξέρω τι εννοείς. Μόνο και η σκέψη με τρομάζει. Δεν θα είμαι ποτέ αυτό. Για τιπράγμα μιλάς;»

«Ποια χρονική στιγμή κατάλαβες ότι θα μπορούσες να γράψεις; Πόσα βιβλία και άρθρα έγραψες στο σχολείο; Τι μαθήματα πήρες;» Κι αυτός θα πει, «Τι εννοείς; Εγώ δεν γράφω τίποτα. Είμαι μηχανικός. Ασχολούμαι με ήχο και βίντεο, τεχνικά πράγματα. Δεν χρειάζεται να γράφω τίποτα. Δεν είμαι συγγραφέας και δεν έχω αυτή την ικανότητα». Αρχίζετε να καταλαβαίνετε; Από πού προήλθαν όλες αυτές οι ικανότητες; Θέλω να είναι αυτός το παράδειγμα.

Παρότι ήταν ευτυχισμένος, βρισκόταν σε μία φυλακή πραγματικότητας που είχε δημιουργήσει ο ίδιος. Όμως όταν ξεκίνησε το μονοπάτι του, σιγά-σιγά οι ικανότητες που ήταν πάντοτε εκεί, άρχισαν ν’ αλλάζουν το «ποιος ήταν». Εσωτερικά, τον προσκαλούσαμε να μην είναι νευρικός μπροστά σε μεγάλα πλήθη και δεν ήταν, να γράψει όλα τα βιβλία, και τα έγραψε. Με ποια εκπαίδευση και ποιο ταλέντο το έκανε αυτό; Σας λέμε ότι όλα τα ταλέντα που χρειαζόταν ήταν εκεί κρυμμένα στο DNA του, έτοιμα να γίνουν ο καινούργιος «εαυτός του». Ήταν αυτόματα, χωρίς καμία εκπαίδευση, διότι ήταν ήδη εκεί. Νιώθει αμήχανα που μιλάμε μ’ αυτόν τον τρόπο διότι φαίνεται να τον μεγεθύνουμε, ενώ αντίθετα αυτό που κάνουμε είναι να μιλάμε για την αγάπη του Θεού και πώς, στον καθένα σας, υπάρχει ακριβώς αυτό το ίδιο χαρακτηριστικό. Μπορείτε να γίνετε κάτι περισσότερο απ’ αυτό που νομίζετε ότι είστε!

«Αγαπητό Πνεύμα, ξέρω ότι μου ζητήθηκε να κάνω αυτό και το άλλο και νιώθω διαισθητικά ότι θα έπρεπε να πάω και να το ξεκινήσω, αλλά δεν έχω αυτή την ικανότητα!» Ω ναι, την έχεις! Αλλιώς δεν θα σου είχε συμβεί ποτέ. Δες το παράδειγμα που έχουμε δώσει. Το Πνεύμα δεν θα σε έσπρωχνε σε μία κατεύθυνση ακατάλληλη για τις ικανότητες σου. Σου ζητήθηκε να γράψεις παιδικά βιβλία; Το έκανες; Γνωρίζω ποιος είναι εδώ. Τότε κάντο! Άστο να κυλήσει πάνω στην σελίδα χρησιμοποιώντας την αγάπη του Θεού σαν οδηγό σου. Γνωρίζω ποιοι είναι εδώ! Αυτές είναι υπέροχες πληροφορίες από τον αδελφό / την αδελφή Κρύων, δεν είναι;

Τώρα, υπάρχει μία συνοδεία εδώ και σας την περιγράψαμε πριν ένα λεπτό. Είναι περήφανοι για σας; Ω, ναι. Αλλά υπάρχει και άλλη ενέργεια εδώ την οποία κάποιοι έχετε αρχίσει να νιώθετε. Δεν είναι η ανυπομονησία, αλλά την νιώθετε ούτως ή άλλως; Υπάρχει μία ώθηση από το Πνεύμα. Λέει, «Τώρα ξέρεις, γι αυτό προχώρα μ’ αυτό».

Τώρα  που είδατε την αλλαγή του καιρού, να μένετε στα ασφαλή μέρη. Χρησιμοποιήστε την  θεϊκή σας σοφία, την καθοδήγηση και την διάκριση σας για να ενισχύσετε τα πράγματα που χρειάζονται ενίσχυση. Μην εκπλαγείτε όταν η Γαία σας επισκεφτεί ξανά με εξωφρενικό τρόπο. Πόσοι από εσάς τολμάτε να τραγουδήσετε μαζί με τον άνεμο; Κάντε την αριθμολογία στα ονόματα. Δείτε αυτά τα πράγματα σαν κατάλληλο καθαρισμό και τρίψιμο του πλανήτη σε μέρη που τα χρειάζονται, και ότι όλα είναι μέρος της μεγάλης αλλαγής. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό μέσα στο DNA σου είναι εκείνο του ατρόμητου πολεμιστή, Εργάτη Φωτός. Είναι ώρα να το διεκδικήσεις. Κι αν το κάνεις αυτό, θα είσαι επίσης στον δρόμο της θεραπείας του σώματος με το οποίο ήρθες.

Όλα πάνε μαζί σ’ ένα πακέτο που ονομάζουμε φώτιση. Δεν θα σας λέγαμε ποτέ αυτά τα πράγματα αν δεν ήταν έτσι. Αυτές είναι οι αλήθειες για την ώρα. Υπέροχες πληροφορίες, για υπέροχα όντα, που κάθονται μπροστά μου και διαβάζουν αυτά τα λόγια.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

 

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/11-kryon-2005-2000/2005-09-10

 LIVE KRYON CHANNELING

«Απο-προσδιορίζοντας το Πνευματικό Μονοπάτι»

μετάφραση: ρένα λογιάκη - 2016

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός