urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

kent1

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων στο Αμβούργο, Γερμανία
Πρώτο Διεθνές Συνέδριο Κρύων
12 Απριλίου 2008

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη - 2016

Θα σας πω μια ιστορία από την αρχή μέχρι το τέλος. Πρόκειται για μια ζωή σε αυτόν τον πλανήτη, αλλά δεν είναι ακριβώς παραβολή. Είναι μια ιστορία, μια πραγματική ιστορία για μια γυναίκα που ονομάζεται Μαίρη. Σε αυτόν τον οραματισμό παρατηρείτε ό,τι παρατηρώ. Η Μαίρη είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος και θα σας πάω από τη γέννηση στο θάνατό της. Όσο το κάνω αυτό, θέλω να βάλετε το δικό σας όνομα στη θέση της Μαίρης, γιατί θα αποκαλύψω τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει η ζωή από την αρχή μέχρι το τέλος. Και ελπίζω όταν τελειώσω να έχετε μια επιφοίτηση – μια συνειδητοποίηση του ποιοι ακριβώς είστε – αφού ό,τι αποκαλύψω σχετικά με τη Μαίρη είναι και μια αποκάλυψη για τη δική σας ζωή.

Πριν σας πω αυτή την ιστορία, πρέπει να αρχίσει σε ένα μέρος για το οποίο έχω μιλήσει παλιότερα. Είκοσι χρόνια πριν είπα στον συνεργάτη μου ότι υπάρχει ένα μέρος που λέγεται «Σπήλαιο της Δημιουργίας». Είναι μέρος αυτού που έχουμε ονομάσει «Κρυσταλλικό Πλέγμα». Είναι ένα αληθινό σπήλαιο στον πλανήτη που ποτέ δεν πρόκειται να ανακαλυφθεί από κανέναν Άνθρωπο.

Καμία τεχνική έρευνα δε θα το ανακαλύψει, ούτε θα μπορέσει να το ξετρυπώσει ποτέ. Θα παραμείνει κρυφό, ακόμα και αν βρίσκεται στην τρισδιάστατη πραγματικότητά σας. Μεγάλο τμήμα του φλοιού της Γης είναι κρυστάλλινο, όπως θα επιβεβαίωνε οποιοσδήποτε γεωλόγος. Είναι αδύνατο να βρείτε αυτό το ιερό μέρος, γιατί απλά μοιάζει με οτιδήποτε άλλο στη Γη. Είναι αρκετά βαθιά ώστε να μην μπορέσει ποτέ να το επισκεφτεί κανείς Άνθρωπος.

Ο λόγος που βρίσκεται στις τρεις διαστάσεις είναι επειδή είναι μια ιερή διαδικασία στη ζωή σας εδώ, και επειδή εσείς είστε στις τρεις διαστάσεις. Σε αυτή την κρυστάλλινη ενέργεια υπάρχουν πολλοί φυσικοί κρύσταλλοι. Είναι στην πραγματικότητα πολύ παραπάνω από κρύσταλλοι. Καθένας από αυτούς αντιπροσωπεύει μια ενέργεια ψυχής, όχι έναν μοναδικό Άνθρωπο.

Είναι η ενέργεια της ψυχής του ιερού πυρήνα του Ανώτερου Εαυτού κάθε Ανθρώπου εδώ. Σε αυτό το μέρος βρίσκεται κάθε ψυχή που έχει ποτέ υπάρξει στον πλανήτη και που πρόκειται να υπάρξει. Αυτό δεν είναι προκαθορισμός αλλά η γνώση των δυναμικών που δημιουργείτε. Γι’ αυτό εξάλλου, υπάρχει αρκετό από όλο το μέλλον του πλανήτη, αντιπροσωπεύοντας όλα όσα έχουν περάσει και όλα αυτά που είναι να έρθουν.  

Ένας ξεχωριστός, όμορφος κρύσταλλος υπάρχει εδώ για τον καθένα σας, αλλά ιδού κάτι που δεν περιμένετε: Κάθε ατομικός κρύσταλλος είναι «γεμάτος» με τις πολλές ενσαρκώσεις ή "εκδηλώσεις" σας σε αυτόν τον πλανήτη. Με άλλα λόγια, καθένας αντιπροσωπεύει έναν Ανώτερο Εαυτό, αλλά με πολλές προηγούμενες ζωές. Έρχεστε και φεύγετε από τον πλανήτη, γιατί αυτό κάνετε – επειδή είστε ερωτευμένοι με τη Γη. Γι’ αυτό το κάνετε. Ανεξάρτητα με το ποιος νομίζετε ότι είστε, οι περισσότεροι έχετε ξαναβρεθεί εδώ στο παρελθόν. Όσοι βρεθείτε απόψε σε μια καρέκλα εσωτερισμού, έχετε υπάρξει ξανά εδώ! Από όλους εσάς εδώ στην αίθουσα, μόνο δεκαεπτά είστε νέοι στον πλανήτη.

Ακούστε με, έχετε υπάρξει ξανά εδώ. Το γνωρίζετε σε διαισθητικό επίπεδο. Υπάρχει ένας κρύσταλλος με το ιερό σας όνομα επάνω, σε αυτό το Σπήλαιο της Δημιουργίας, και κάθε φορά που έρχεστε σε αυτό το μέρος εναποθέτετε την Ανθρώπινη ψυχή σε αυτόν τον κρύσταλλο. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια είναι ότι το τρέχον ιερό DNA, που θα είναι δικό σας κατά τη γέννηση, ενώνεται με το παλαιό ιερό DNA που δημιουργήσατε παλαιότερα… και έτσι ενώνεστε με το παρελθόν. Αυτό τότε, ενώνει όλες τις προηγούμενες ζωές που έχετε ποτέ ζήσει στον πλανήτη, με αυτή που πρόκειται να ζήσετε.

Ενεργοποιείτε τον κρύσταλλο όταν έρχεστε και τον απενεργοποιείτε όταν φεύγετε. Αυτό σημαίνει ότι μένει εδώ, ακόμα και όταν ο πυρήνας του Ανώτερου Εαυτού φεύγει. Γι’ αυτό ό,τι έχετε κάνει στον πλανήτη, τα βήματα που έχετε κάνει, δονούνται μέσα στον κρύσταλλο αυτό αφού φύγει η ενέργεια της ψυχής σας.

Επειδή είναι κρυστάλλινο, φέρει μια ενθύμηση από όλα όσα έχεις υπάρξει και τη μεταφέρει στο Κρυστάλλινο Πλέγμα του πλανήτη. Σκεφτείτε το για μια στιγμή. Ό,τι έχετε κάνει για τον πλανήτη και όλα όσα έχετε μάθει, παραμένουν στο Κρυστάλλινο Πλέγμα. Είναι μέρος της μηχανικής του γιατί βρίσκεστε εδώ. Είναι μέρος της συμβολής που παρέχετε διαμέσου των αιώνων γήινης εμπειρίας, και είναι μέρος αυτού που κάνει το «σύστημα» να λειτουργεί τελικά.

Η ιστορία της Μαίρης

Να σας συστήσω τη Μαίρη. Αυτή είναι η Μαίρη για εσάς, αλλά για μένα δεν είναι γυναίκα ούτε είναι άντρας. Είναι ένα όμορφο αγγελικό ον – στη δική μου πλευρά του πέπλου, το τέλειο ον, η τέλεια ενέργεια και όχι ατομική. Εννοώ ότι στη δική μου πλευρά, η Μαίρη είναι ένα γκρουπ όπως εγώ. Η ενέργεια δεν είναι ατομική. Είναι μια «σούπα» πολλών χαρακτηριστικών και όχι ενός «πράγματος». Καταλαβαίνετε; Έτσι, στη δική μου πλευρά, η Μαίρη είναι μια συλλογή χαρακτηριστικών και όχι ένα σώμα όπως εσείς βλέπετε. Η Μαίρη δεν είναι στην ουσία η Μαίρη ακόμα, αλλά πρόκειται να γίνει.

Δεν υπάρχει χρόνος εκεί που βρίσκομαι στη δική μου πλευρά του πέπλου. Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για τη Μαίρη. Στον υπερδιάστατο χώρο που έχουμε δεν υπάρχει ατομικότητα ούτε γραμμικότητα. Η Μαίρη είναι ένα κομμάτι του Θεού στην πιο αγνή του μορφή και ετοιμάζεται να αφήσει τη μισή της ουσία πίσω και να μπει σε αυτό που εγώ ονομάζω, Άνεμο της Γέννησης. Σας λέει κάτι αυτό; Η Μαίρηείναι ένα κομμάτι του Θεού και πρόκειται να γίνει ένα θηλυκό στον πλανήτη Γη. Θα είναι η 343ηφορά της Μαίρης εδώ και είναι έτοιμη να ξεκινήσει.

Ο μηχανισμός ολόκληρης αυτής της ιστορίας είναι απίστευτος για εσάς, επειδή δεν μπορείτε να εμβαθύνετε σε κάτι που δεν έχει γραμμικότητα και ατομικότητα. Όσες φορές κάποιος άγγελος έχει επισκεφθεί αυτόν τον πλανήτη σε τρεις διαστάσεις και εμφανιστεί σε κάποιον, ο Ανθρώπινος νους, προκειμένου να τον κατανοήσει, του βάζει δέρμα και φτερά, και του δίδει ένα ατομικό όνομα. Οι Άνθρωποι πρέπει να του δώσουν όνομα, αλλά δεν είναι έτσι καθόλου. Η αγγελική ενέργεια είναι σύνολο πολλών χαρακτηριστικών, δεν έχει σώμα, ούτε ατομικότητα, ούτε όνομα. Αλλά χρειάζεται να έχει όλα αυτά για εσάς ώστε να την κατανοήσετε.

Αυτό το όμορφο πλάσμα που λέγεται Μαίρη – αυτό το κομμάτι του Θεού – πρόκειται να χωριστεί σε πολλά ιερά ενεργειακά κομμάτια, και ένα κομμάτι της πρόκειται να γίνει το Ανθρώπινο πλάσμα που βρίσκεται στο κανάλι της γέννησης. Το υπόλοιπο; Παραμένει εδώ. Δεν είναι μέρος της ιερής διδασκαλίας σας, αλλά ακούστε: «Εσείς» είστε μία εκπληκτική ποσότητα ενέργειας, η οποία παραμένει σε μια μορφή ενέργειας υπό αναστολή και εκδηλώνεται στο μαγνητικό και το Κρυστάλλινο Πλέγμα του πλανήτη.

Λοιπόν, μόλις σας αποκάλυψα ένα μυστικό και ακόμα κανείς σας δεν πρόκειται να το πιστέψει. Είστε σαν τη Μαίρη και νομίζετε πως είστε ατομικοί. Δεν είστε. Γνωρίζατε ότι αποτελείτε μέρος μιας ομάδας; Γνωρίζατε ότι το άλλο κομμάτι σας βρίσκεται κάπου αλλού; Το «μέρος» όπου βρίσκεται γίνεται ο Ανώτερος Εαυτός. Αυτή είναι σύνδεση, καταλαβαίνετε; Το λέτε σαν να είναι κομμάτι του εαυτού σας, αλλά ακόμα πιστεύετε πως είναι ξεχωριστό από σας. Δεν είναι. Είστε εσείς, το υπόλοιπο κομμάτι σας που έχετε αποκοπεί. Μήπως αρχίζετε να καταλαβαίνετε γιατί η σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό είναι τόσο σημαντική ; Συνδέει εσάς με εσάς.

Γνωρίζετε πώς είναι να χωρίζεις σε κομμάτια τον εαυτό σου – να εγκαταλείπεις την γνώση ότι είσαι ένα κομμάτι Θεού ώστε να μπορείς να έρθεις στη Γη σε πλήρη άγνοια; Γιατί ένα αγγελικό πλάσμα να το έκανε αυτό; Γιατί; Θα σας πω: Επειδή αγαπά αυτόν τον πλανήτη, γι’ αυτό. Και επειδή αγαπά την ανθρωπότητα, γι’ αυτό. Έχει να κάνει κάτι εδώ στη Γη, γι’ αυτό. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε τι σας λέω; Υπάρχει σκοπός που είστε εδώ.

Σας έχουμε συχνά μιλήσει για τον Άνεμο της Γέννησης. Από τα δική μου οπτική, είναι η ενέργεια που ξεχύνεται μέσα από μία δίνη στη δική μου πλευρά του πέπλου που αντιπροσωπεύει μια τρισδιάστατη συμπλοκή με μια πολυδιάστατη πραγματικότητα (τη δική μου). Επομένως, είναι μια αξιοσημείωτη σύγκρουση και η Μαίρη πρόκειται να πέσει σε αυτή την πύλη. Είναι η διαδικασία της γέννησης για κάθε Άνθρωπο και καθένας από σας το έχει κάνει αυτό.

Καταλαβαίνετε γιατί ο Κρύων σας πλένει τα πόδια; Είναι δύσκολο αυτό που κάνετε! Η Μαίρη είναι έτοιμη να γεννηθεί. Έχει επιλέξει τους γονείς της κι εκείνοι έχουν επιλέξει αυτήν. Και δεν το έπραξαν αιώνες πριν όπως κάποιοι από σας πιστεύουν. Το έκαναν σε ένα μέρος δίχως χρόνο που αντιπροσωπεύει τη σοφία των αιώνων και την αμεσότητα του δικού σας «τώρα». Είναι μια αρχαία απόφαση, που όμως αντιπροσωπεύει τις τρέχουσες ανάγκες σας και είναι αδύνατο να σας το περιγράψω.

Κάθε Άνθρωπος διαχωρίζεται, και επομένως υπάρχει μια συνοδεία πνευματικού σχεδιασμού που συντελείται πάντοτε με όλους σας. Διαλέγετε ο ένας τον άλλο για μαθήματα και για ανταμοιβή και για δοκιμασία και για εμπειρία. Αυτό είναι πολυσύνθετο στο μέγιστο, και δεν μπορεί να σας διδαχθεί σε μια μέρα, αλλά αντιπροσωπεύει τα δυναμικά τα οποία πάντοτε υπήρχαν και όμως μπορούν να αλλάξουν από μία απλή Ανθρώπινη επιλογή.

Η ενέργεια που είναι η Μαίρη κλίνει προς τον Άνεμο της Γέννησης. Είναι έτοιμη να φύγει και εγώ βρίσκομαι εκεί. Είμαι εκεί για το γεγονός, όπως πάντοτε βρίσκομαι και πάντοτε θα βρίσκομαι. Είναι αυτό που κάνω. Βλέπω Ανθρώπους να μεταμορφώνονται από αγγέλους, ξανά και ξανά, σε μια διαδικασία που έχει να κάνει με την αγάπη για την ανθρωπότητα.

Τώρα, φτάνουμε σε μια καμπή της Ανθρώπινης λογικής όπου ο διανοητικός Ανθρωπος επιθυμεί να παγιδεύσει το Πνεύμα με τα λόγια και παζλ σχετικά με το χρόνο. Κάνουν ερωτήσεις που τους φαίνονται να είναι υψηλού διανοητικού επιπέδου σχετικά με θέματα τρισδιάστατης ηθικής: «Κρύων, είσαι έτοιμος να περιγράψεις τη γέννηση της Μαίρης. Σωστά;» Ναι, είμαι.

«Τότε επιθυμούμε να μας υποδείξεις σε ποιο σημείο ξεκίνησε η ζωή για τη Μαίρη. Είναι με την γονιμοποίηση του ωαρίου; Είναι βιολογική ή πνευματική; Πότε συμβαίνει; Πότε ξεκινάει η ζωή;»

Ω, πόσο τρισδιάστατο εκ μέρους σας ! Δεν μπορείτε να ξεγελάσετε το Πνεύμα με ερωτήσεις που αντιπροσωπεύουν τον περιορισμό της τρισδιάστατης σκέψης. Ο πλέον υψηλός διανοούμενος στη Γη μπορεί να κρίνει μόνο μέσα από τη δική του γυάλα, δίχως να μπορεί ποτέ να αντιληφθεί ότι υπάρχει ένας αληθινός κόσμος στην άλλη πλευρά του γυαλιού.

Θα σας πω πότε ξεκίνησε η ζωή της Μαίρης και δε θα σας αρέσει η απάντηση, επειδή είναι πολυδιάστατη. Ξεκίνησε όταν καταρτίστηκε το συμβόλαιο με τους γονείς της Μαίρης και τη Μαίρη, σε ένα μέρος δίχως χρόνο όπου συμφώνησαν το δυναμικό της γέννησής της. Αυτός είναι ο πραγματικός χρόνος όπου ξεκίνησε η ζωή και έλαβε χώρα, και αντιπροσωπεύει τα δυναμικά πριν τη δημιουργία της Γης, παρόλα αυτά έχει την ενέργεια του «χτες το απόγευμα».

Τότε έλαβε χώρα. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η ζωή ξεκίνησε στο δυναμικό της συνάντησης των γονιών σας; Και τι πιστεύετε τώρα για το δυναμικό της συνάντησης των παππούδων σας, για να εκδηλώσουν τη γέννηση των γονιών σας; Ναι, ήσασταν εκεί σχεδιάζοντάς το, επίσης. Και για να το κάνω πραγματικά, πραγματικά διασκεδαστικό, συχνά σχετιζόσασταν με τους παππούδες σας εκείνη την ώρα!

Διανοητικέ, είσαι σαν ένα χρυσόψαρο που προσπαθεί να καταλάβει τη σημασία του ήχου του κτύπου στη γυάλα. Ο κόσμος σου είναι μικρός και απλός και οι ερωτήσεις σου επίσης. Σπάσε αυτό το πρότυπο και γίνε ένας πολυδιάστατος στοχαστής και πραγματικά επέκτεινε το μυαλό σου για να συμπεριλάβει την ιερότητα του γιατί σκέφτεσαι με τον τρόπο που το κάνεις. Είναι τότε που το δυναμικό της σκέψης σου θα απογειωθεί πραγματικά.

Θέλω να πω σε όλους σας κάτι. Αλλά είναι κάποιος εδώ (και που διαβάζει) για τον οποίον αυτό θα έχει νόημα: Υπάρχουν αγγελικά όντα που περνούν την εμπειρία της γέννησης με όλη την ομορφιά και όλη τη χαρά, με όλη την αγάπη και την πολυπλοκότητα... μόνο και μόνο για να πεθάνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Το γνωρίζατε αυτό; Κάποιοι θα έρθουν και θα πεθάνουν στην ηλικία των τριών ετών. Και όταν το βιώσετε αυτό, να γνωρίζετε το εξής: Το δυναμικό όλων αυτών είναι γνωστό εκ των προτέρων και υπάρχουν λόγοι γι’ αυτό. Ευλογημένος είναι ο άγγελος που θα περάσει όλα αυτά – θα έρθει στη δική σας πραγματικότητα και θα πεθάνει όσο είναι νέος, ίσως πριν καν μιλήσει ή σκεφτεί, για να σπείρει τους σπόρους της ευσπλαχνίας σε ορισμένα άτομα, για συγκεκριμένες περιστάσεις που θα αλλάξουν τις ζωές γύρω τους.   

Μήπως συνέβη σε σένα αυτό; Μητέρα, πατέρα, είναι αυτή η δική σου περίσταση; Γνωρίζεις σε ποιον μιλώ, έτσι δεν είναι; Και αν ήσουν εσύ, το γιόρτασες; Μπόρεσες; Μια συμφωνία σαν κι αυτή είναι βαθιά και δε θα την ξεχάσεις, σωστά; Λοιπόν, ούτε εκείνοι. Είναι ένα σύστημα που δημιουργεί ευσπλαχνία στον πλανήτη και δουλεύει καλά.

Μπορεί να ήσασταν μέρος αυτού. Μπορεί να βοηθήσατε τον ίδιο τον πλανήτη με τη ευσπλαχνία για ένα τέτοιο γεγονός και η Γη μπορεί ποτέ να μην είναι η ίδια. Το σκεφτήκατε αυτό; Πολλοί μισούν το Θεό μετά από κάτι τέτοιο, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι ανύψωσαν την ίδια τη συχνότητα της Γης. Παρόλα αυτά, η Μαίρη δεν έχει τέτοιο συμβόλαιο. Δεν είναι αυτή η συμφωνία της. Η Μαίρη θα έρθει για πολύ καιρό και θα ζήσει μια μακρά ζωή.

Αποχαιρετώ τη Μαίρη και εκείνη πέφτει στην πύλη της γέννησης. Το πρώτο πράγμα που συμβαίνει είναι ότι η Μαίρη επισκέπτεται το Σπήλαιο της Δημιουργίας. Βρίσκει εκείνο τον κρύσταλλο που έχει την ενέργεια της ψυχής της και λάμπει με την ενεργοποίηση. Καταλάβατε κάτι ακόμα; Πόσες ζωές νομίζετε πως έχετε ζήσει; Επιτρέψτε μου να σας δώσω κάποια πράγματα να σκεφτείτε. Δεν έχεισημασία πόσες είχατε.Ο ίδιος Ανώτερος Εαυτός ήταν σε κάθε μία από αυτές ! Η ίδια ψυχή ήταν το «αφεντικό» σε κάθε ζωή. Αυτό σημαίνει πως ο Ανώτερος Εαυτός ήταν εκεί σε όλες: επομένως, αυτές οι ζωές είχαν όλες κάτι κοινό. Σας δίνει αυτό καμία ιδέα του τι θα μπορούσατε να κάνετε με αυτή την πληροφορία;

Όταν ξεκινάτε να συνδέεστε με τον Ανώτερο Εαυτό σας, συνδέεστε στην πραγματικότητα με κάθε μοναδική ενέργεια που έχετε ζήσει σε αυτόν τον πλανήτη. Η Μαίρη τοποθετεί την νέα της ενέργεια μέσα στον αρχαίο κρύσταλλο που εμπεριέχει όλες τις προηγούμενες ζωές της μέσα του. Εκείνος ανταποκρίνεται βάζοντας όλη την ενέργεια και πνευματική διδασκαλία μέσα στο νέο DNA τηςΜαίρης. Πρόκειται να μεταφέρει στην καινούρια της ζωή όλα όσα υπήρξε. Η Μαίρη γεννιέται και είναι ένα πανέμορφο θηλυκό παιδί. Οι γονείς της είναι τόσο χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι με τη Μαίρη! 

Μη Πολιτικά Ορθή Σκέψη…Η Αλήθεια Επικρατεί

Αμέσως μετά τους πρώτους μήνες της ζωής της η Μαίρη δείχνει πως πρόκειται να γίνει καλλιτέχνης και μάλιστα καλή. Εδώ κάνουμε παύση στην ιστορία για μια ακόμα φορά. Γιατί οι καλλιτεχνικές ικανότητες της Μαίρης έρχονται από μια παλιότερη ζωή και είναι εμφανές. Οι Άνθρωποι μεταφέρουν χαρακτηριστικά από ζωή σε ζωή. Αυτά τα χαρακτηριστικά ξεπερνούν τη γενεαλογία που είναι βιολογική των γονέων.

Συνειδητοποιείτε πως στην πολιτικά ορθή κοινωνία σας, σας έχουν πει ότι οι Άνθρωποι γεννιούνται όλοι ίσοι; Ρώτα μια οποιαδήποτε μητέρα αν ισχύει αυτό, γιατί μπορεί να έχουν έναν αριθμό παιδιών τελείως διαφορετικών το ένα με το άλλο. Το ένα μπορεί να γίνει τραγουδιστής και το άλλο να μην μπορεί να τραγουδήσει καθόλου. Το ένα μπορεί να ενδιαφέρεται για το διάβασμα και το άλλο να θέλει μόνο να χορεύει.

Οι γονείς κοιτάζουν αυτά και λένε: «Πώς γίνεται να έχω παιδιά τόσο διαφορετικά από τους ίδιους τους γονείς τους;» Μπορεί να μην είναι πολιτικά ορθό, αλλά είναι αληθές. Τα παιδιά έρχονται πολύ διαφορετικά και ελάχιστα ίσα. Δείτε τους φόβους που κάποια άτομα έχουν όταν γεννιούνται. Αυτές είναι ανασφάλειες και φοβίες… που προέρχονται από πράγματα που συνέβησαν πριν έρθουν εδώ.

Ρωτήστε μια μητέρα γι αυτό, πώς γίνεται το ένα παιδί να είναι τόσο ασφαλές και το άλλο να φοβάται την ίδια του τη σκιά; Είναι μέρος του συστήματος και είναι έτσι σκόπιμα. Γεννιέστε ίσοι; Πραγματικά, είστε όλοι εξίσου προικισμένοι με τη δύναμη να αλλάξετε το πώς γεννηθήκατε! Αλλά όλοι σας έρχεστε μέσα στα πλαίσια του τι υπήρξε πριν και για όσους είναι εδώ για πρώτη φορά, οι οποίοι είναι πολλοί, έρχεστε με τα χαρακτηριστικά της «κάθε άγνοιας». Αυτό είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς, γιατί είναι ο Άνθρωπος που σοκάρεται με το πώς λειτουργούν τα πράγματα και δεν συνηθίζει ποτέ με το πώς οι Άνθρωποι αντιδρούν στους Ανθρώπους στον πλανήτη. Αυτή είναι η ζωή που αποκτούν τα «γήινα πόδια» τους και καταλαβαίνουν τα πάντα.

Η Μαίρη ήταν ακόμα βρέφος και έκανε ό,τι κάνουν όλα τα βρέφη. Βλέπετε, όταν είσαι τόσο νέος, βλέπεις τις ενέργειες που είναι γύρω σου. Ρωτήστε μια μητέρα γι’ αυτό! Έχετε κρατήσει ποτέ το βρέφος σας και εκείνο να κοιτά κάτι στη γωνία; Το πρόσωπό του είναι όλο λάμψη και γελάει και διασκεδάζει τόσο πολύ, παίζοντας με οτιδήποτε είναι στη γωνία. Τότε γυρνάτε και βλέπετε ότι δεν υπάρχει τίποτα εκεί ! Ξέρετε πως έχω δίκιο, σωστά; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό; Τα βρέφη μπορούν ακόμα να δουν την άλλη πλευρά του πέπλου για κάποιους μήνες μετά τη γέννησή τους. Είναι μέρος της επιβίωσής τους. Είναι μέρος της εστίας, μένει μαζί τους ώστε να μπορούν να μεγαλώσουν σε ένα άλλο είδος αγάπης – Ανθρώπινης αγάπης. Τότε σιγά σιγά τα πολυδιάστατα πράγματα αποχωρούν. Αλλά όλοι σας τα βλέπετε όταν έρχεστε.

Δε θα σας οδηγήσουμε σε όλη της τη ζωή, αλλά θα σας πούμε λίγα ακόμη πράγματα. Η Μαίρηγίνεται καλλιτέχνης και μάλιστα πολύ καλή. Δεν έγινε πνευματικός ηγέτης [δάσκαλος της Νέας Εποχής]. Ο Κρύων δεν προέκυψε ποτέ στη ζωή της, ούτε διάβασε ποτέ κανένα βιβλίο του Κρύων. Ποτέ δεν την ενδιέφερε μια τέτοια συνάντηση, αλλά η Μαίρη κατάφερε να θεραπεύσει πολλούς Ανθρώπους με την τέχνη της. Η Μαίρη έγινε παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης – μπορούσε πραγματικά να ζωγραφίζει. Πολλοί μπόρεσαν να βρουν μια πνευματική σύνδεση στην τέχνη της και η Μαίρηέλεγε: «Ζωγραφίζω μονάχα ό,τι νιώθω». Ένιωθε τον Ανώτερο Εαυτό της με κάθε πινελιά.

Η Μεγάλη Παρανόηση: Ο Θεός Νοιάζεται για το Πώς θα Βρείτε τη Φώτιση

Τώρα, ας συνοψίσω μια στιγμή. Μόλις σας είπα ότι η Μαίρη βρήκε το Θεό. Θα λέγατε ίσως, «Λοιπόν, πώς το κατάφερε; Δεν ακολούθησε τους πνευματικούς κανόνες που ακούμε σε τόσες θρησκείες». Ο κόσμος είναι γεμάτος με δομές που έχουν δόγματα και κανόνες. Επίσης, πώς θα μπορούσε η Μαίρη να βρει το Θεό όταν δεν είχε ποτέ παρευρεθεί σε μια συνάντηση εσωτερισμού; Ούτε θρησκεία, ούτε Νέα Εποχή;

Θέλω να θυμάστε αυτό. Όταν ανοίγετε την πόρτα της αποδοχής, ανεξάρτητα το πώς φτάνετε εκεί, ανοίγετε την πόρτα στο σπίτι, και αυτό θέλουμε να κάνετε – να ενδιαφερθείτε να βρείτε αυτήν την πόρτα. Αυτός είναι όλος ο σκοπός της ζωής, να βρείτε αυτήν την πόρτα και υπάρχουν πολλοί τρόποι να το πράξετε.

Είναι κάποιοι στην αίθουσα αυτή, δάσκαλοι είναι εδώ, που έχουν δημιουργήσει βήματα για να βρείτε την πόρτα, επειδή γνωρίζουν πως θέλετε τα βήματα! Η πραγματικότητά σας χρειάζεται τα βήματα. Κάποιοι επίσης θα πουν ότι δε χρειάζεστε βήματα και αυτό ισχύει για όσους δεν τα θέλουν! Καταλαβαίνετε τι σας λέω; Ο Θεός βρίσκεται σε όλα τα Ανθρώπινα συστήματα που σέβονται την ιερότητα της διαδικασίας και υπάρχει αποδοχή για πολλούς τρόπους να ανοίξετε την πόρτα. Δεν υπάρχει σωστή και λάθος διαδικασία αν σας οδηγεί στην αυτο-συνειδητοποίηση του Θεού μέσα σας… στην ανακάλυψη του Ανώτερου Εαυτού. 

Πολλοί αμέσως θα έλεγαν: «Κρύων δε μου αρέσει αυτό! Πρέπει να υπάρχει ένας "σωστός τρόπος να βρεις το Θεό". Εξάλλου, ο Θεός είναι πολύπλοκος και ιερός κι εμείς είμαστε απλοί και τρισδιάστατοι. Εσύ το είπες! Πώς μπορείς να μας λες ότι δεν υπάρχει «σωστός τρόπος»; Δεν το είπα. Είπα ότι δεν υπάρχει σωστή ή λάθος διαδικασία. Υπάρχει φυσικά ένας «σωστός τρόπος». Η αγάπη και η ευσπλαχνία είναι τα κλειδιά για να βρείτε τον Ανώτερο Εαυτό, αλλά υπάρχουν πολλά συστήματα αγάπης και ευσπλαχνίας που σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε την αγάπη του Θεού μέσα σας.

Ακούστε... Φανταστείτε μια στιγμή ότι είστε ένας γονιός γεμάτος αγάπη και έχετε να δείτε τα παιδιά σας για δεκαετίες. Επιπλέον, φανταστείτε ότι τα αποχωριστήκατε σε πολύ νεαρή ηλικία. Φανταστείτε για μια στιγμή να λαμβάνατε ένα τηλεφώνημα από κάποιο από αυτά τα παιδιά.

«Μαμά, μπαμπά, ξέρω πού είστε και έρχομαι να σας δω!»

Ω, η καρδιά σας θα φούσκωνε από χαρά, έτσι δεν είναι; Βρήκα τα παιδιά μου! Ακόμα καλύτερα, με βρήκανε! Και θα λέγατε στο τηλέφωνο, «Ελάτε! Ελάτε να με δείτε. Δεν μπορώ να περιμένω να σας αγγίξω.»

Τώρα, να σας ρωτήσω κάτι. Εάν το παιδί εμφανιζόταν με ένα κόκκινο αυτοκίνητο θα το κοιτούσατε και θα του λέγατε: «Ουπς, συγγνώμη ! Πήγαινε πίσω. Ήθελα να έχεις πράσινο αυτοκίνητο».

Δε θα το κάνετε, έτσι δεν είναι; Θα σας ενδιέφερε καθόλου το όχημα; Το μόνο που θέλετε είναι να το αγκαλιάσετε. Η απάντηση είναι ότι δε σας νοιάζει πώς έφτασε σε σας. Εάν έλεγε: «Μαμά, μπαμπά βρήκα αυτή την υπέροχη διαδικασία, η οποία με έκανε να σκεφτώ που είστε – και σας βρήκα!» Θα σας ένοιαζε η διαδικασία; Ναι ! Θα τη γιορτάζατε, αυτό ακριβώς θα κάνατε. Άλλο παιδί μπορεί να πει, «Δεν χρειάστηκα διαδικασία γιατί τα σκέφτηκα όλα μόνο μου». Θα το διώχνατε επειδή δε χρησιμοποίησε τη διαδικασία του πρώτου παιδιού; Όχι !

Ευλογημένη είναι η διαδικασία ή η μη-διαδικασία που φέρνει κάθε Άνθρωπο στο σπίτι. Και τούτη είναι η αλήθεια αυτού – ότι οι Άνθρωποι χρειάζεται να νιώθουν άνετα στην αναζήτησή τους για τον Θεό, ώστε τελικά να μπορούν να έχουν την αλήθεια της συνάντησης με «τα υπόλοιπα κομμάτια».

Η Επιστροφή της Μαίρης

Η Μαίρη μεγάλωσε όπως όλοι οι Άνθρωποι. Στο τέλος συνειδητοποίησε ότι οι μέρες της ήταν μετρημένες, όπως όλοι οι Άνθρωποι. Οι νέοι στην ουσία δεν το σκέφτονται αυτό, αλλά σταδιακά το αποδέχονται όσο μεγαλώνουν. Είναι ο εγκέφαλος που αρχίζει να νοσταλγεί το σπίτι και ο εγκέφαλος της Μαίρης γνώριζε πως δε θα παρέμενε εδώ πολύ καιρό ακόμα.

Μέχρι τότε η Μαίρη είχε τα δικά της παιδιά και ήταν πανέμορφα. Τα περισσότερα δεν μπορούσαν να σχεδιάσουν ή να ζωγραφίσουν! Δεν ήταν ούτε ίσα, καθώς δεν είχαν την ιερή κρυστάλλινη ενέργεια της Μαίρης ή τις προηγούμενες ζωές της. Αντ' αυτού, είχαν τις δικές τους. Όλοι σας έχετε τις δικές σας και έχετε διαμορφωθεί από ό,τι έχετε πράξει σε αυτόν τον πλανήτη. Γι’ αυτό δεν είστε ίσοι και είστε όλοι τόσο διαφορετικοί και τόσο μοναδικοί.

Ήταν η ώρα της Μαίρης να φύγει. Δεν είναι μια θλιβερή ιστορία, αφού ο καθένας σας εκτός από τους πολύ λίγους εδώ, το έχετε περάσει ξανά και ξανά. Η Μαίρη ήταν περιστοιχισμένη από την οικογένειά της όταν πέθανε και γιόρτασαν τη ζωή της. Έφεραν ορισμένους από τους υπέροχους πίνακές της στο δωμάτιο του νοσοκομείου, τους πίνακες που είχαν αγγίξει τις καρδιές και τις ψυχές τόσων πολλών. Αχ, οι Άνθρωποι κάθονταν και έκλαιγαν μπροστά στη δουλειά της. Κάποιοι απ’ αυτούς θα έκλαιγαν με τη χαρά να αγγίξουν το πρόσωπο του Θεού. Σκεφτείτε την ενέργεια που άφησε σε αυτόν τον πλανήτη! Με τον τρόπο της, με τη δική της διαδικασία, γνώρισε το Θεό.

Το πρώτο που συνέβη μόλις η ψυχή της Μαίρης αποχωρίστηκε από το σώμα της, ήταν το ταξίδι στο Σπήλαιο της Δημιουργίας. Είναι μια τριήμερη διαδικασία για να ενσωματωθεί πίσω στην άλλη πλευρά του πέπλου. Αυτές είναι οι Γήινες μέρες. Η Μαίρη απενεργοποίησε τον κρύσταλλό της. Σκεφτείτε τι θα περιείχε τώρα ο κρύσταλλος! Τώρα είχε την ενέργεια και την εμπειρία όλων των προηγούμενων ζωών που είχε ζήσει η Μαίρη στον πλανήτη, συν την ενέργεια αυτής εδώ της ζωής με όλη της την τέχνη. Τώρα τον άφηνε στον πλανήτη. Τίποτε απ’ όλα αυτά δε θα τη συνόδευε. Τα πάντα έμεινανστη Γη.

Τώρα ακούστε με... Αυτός ο κρύσταλλος έκανε τη Γη να δονείται υψηλότερα. Ακόμα και αφού έφυγε η Μαίρη, συνέχισε να δουλεύει γι’ αυτή. Πιάνετε το νόημα; Νομίζετε ότι είστε συνηθισμένοι και κάθεστε σε αυτή την αίθουσα. Λοιπόν, σκεφτείτε τη δουλειά που έχετε κάνει στη ζωή σας. Σκεφτείτε αυτούς που έχετε βοηθήσει και όλοι σας το έχετε κάνει! Σκεφτείτε το... Τα πάντα μένουν εδώ! Μπορεί να νομίζετε ότι είστε ασήμαντοι αλλά πιστέψτε με, όταν πεθάνετε ο πλανήτης θα γνωρίζει πάντα ότι ήσασταν εδώ. Τι σύστημα! Τι τιμή για την Ανθρώπινη ζωή!

Καλωσόρισα τη Μαίρη πίσω. Ήταν σαν να είχε λείψει για μια στιγμή. Ω, τι πάρτι κάναμε! «Χαίρομαι που είμαι στο σπίτι», είπε, αφού ενσωματώθηκε ξανά στην ενέργεια που αποκαλείτε Θεό. Η οντότητα  που λέγεται Μαίρη έπαψε να υπάρχει, εκτός από αυτό το πολύ ιερό μέρος που μιλάει στην κρυστάλλινη δομή της Γης.

Άνθρωπε,αυτός είσαι.Πολλοί δεν το πιστεύουν. Είσαι ένα κομμάτι του Θεού και ένα κομμάτι της ιστορίας αυτού του πλανήτη. Πολύ βαθύ! Γι’ αυτό σου πλένουμε τα πόδια.

Είναι ώρα να φύγουμε. Ίσως απόψε επιτρέψετε στον εαυτό σας να το πιστέψει. Ίσως αρχίσει να έχει νόημα για σας. Αυτή θα ήταν μια καλή στιγμή να αφήσετε τα πράγματα με τα οποία ήρθατε και δε θέλετε να τα πάρετε πίσω στο σπίτι. Τι λέτε για το φόβο; Ξέρω ποιοι είναι εδώ. Δε θα θέλατε να τον αφήσετε; Τι θα λέγατε για συγχώρεση; Συγχωρήσατε την προδοσία; Ξέρω ποιοι είναι εδώ. Θα σας άρεσε να αφήσετε την θλίψη; Σπρώξτε αυτή την πόρτα μέσα σας, καθότι υπάρχει μια σύνδεση που σας περιμένει. Όταν αυτή γίνει, όλα αυτά τα πράγματα θα αρχίσουν να εξαφανίζονται. Θα γίνετε ένας ισορροπημένος Άνθρωπος – όχι ένας θρησκευόμενος Άνθρωπος, όχι ένας πνευματικός Άνθρωπος, αλλά ένας ισορροπημένος Άνθρωπος γεμάτος χαρά.  

Μας είναι δύσκολο να φύγουμε. Γι’ αυτό θα μείνουμε εδώ. Και όταν το channeling ολοκληρωθεί θα παραμείνουμε εδώ, έτοιμοι για αύριο. Μας είναι δύσκολο να φύγουμε. Το έχω πει πολλές φορές: Γνωρίζετε ποιος ήρθε να δει ποιον; Γνωρίζαμε ότι θα καθίσετε στην καρέκλα. Μήπως ήρθαμε εμείς να δούμε εσάς; Μήπως αυτό είναι που κάνουμε; Ναι, είναι. Μας ακούσατε;

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός