urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

the grid mousaiosgr

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων στο Laguna Hills, Καλιφόρνια,

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

μετάφραση: γιώργος κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Θέλω να πάρετε μια στιγμή και να πάρετε μία ανάσα. Τώρα κοιτάξτε την πραγματικότητα που είναι μπροστά σας. Κάθεστε σε μια σκοτεινή αίθουσα, σ’ ένα ωραίο απόγευμα Κυριακής, ακούγοντας έναν άντρα σε μια καρέκλα. Σας έχει ειπωθεί ότι είναι μια «φωνή από το υπερπέραν». Πράγματι είναι, όμως είναι αυτή η περιγραφή που θα δώσετε, όταν σας ρωτήσει ένας γείτονας, «Τι έκανες σήμερα;» Εάν ναι, τότε πολλοί θα κουνάνε το κεφάλι τους στη γειτονιά σας.

Είναι ένα ιδιαίτερο γκρουπ που θα δει αυτό το γεγονός σαν ένα αληθινό μήνυμα αγάπης και σοφίας, από μια μη ορατή πηγή πέραν από το πέπλο. Ακόμα και μέσα σε αυτό το γκρουπ, ή όσους ακούνε σε άλλα μέρη, θα υπάρχει αμφιβολία εάν το μήνυμα είναι αληθινό. Αυτή είναι η φυσική προκατάληψη της ανθρωπότητας.

Μαθαίνετε μ’ έναν τρόπο και όταν εμφανίζεται άλλος, τον αμφισβητείτε. Τίθεται πάντα το ερώτημα, «Είναι αληθινός;» Αυτά λοιπόν είναι τα πράγματα που αντιμετωπίζετε, που η δημιουργική πηγή αντιμετωπίζει. Θα έρθει ποτέ καιρός που οι Άνθρωποι θα αφήσουν χώρο στον τρόπο σκέψης τους, για κάτι που δεν πιστεύουν πως είναι δυνατόν; Θα έρθει ποτέ καιρός να εξετάζουν κομμάτια και μέρη της πραγματικότητάς τους, που ίσως διαφέρουν απ’ ότι νομίζουν; Κάτι που μετά θ’ ανοίξει την πόρτα στο channeling, να δώσει πληροφορίες για ένα υπέροχο σύστημα;

Ο Θεός είναι ο Μέγας Φυσικός

Έχω δώσει channelings στο παρελθόν κι ένα εξ αυτών λεγόταν, «Φυσική με Νοοτροπία». Περιγράφει μια Φυσική διαφορετική απ’ ότι νομίζετε, καθότι φαίνεται να είναι προκατειλημμένη – δηλαδή όχι το ίδιο ισορροπημένη σύμφωνα με τον γραμμικό τρόπο που αναμένετε.  Συνδέστε τις κουκίδες και χρησιμοποιήστε πνευματική κοινή λογική για λίγο. Ποιος δημιούργησε τη Φυσική; Ποιος είναι ο δημιουργός όλων των πραγμάτων; Και η απάντηση είναι το μέγα «Εγώ Ειμί», η Δημιουργική Πηγή – ο Θεός. Είναι ο ίδιος Θεός που είναι μέσα σας, που σας αγαπά απροσμέτρητα και έχει δημιουργήσει την εστία της πραγματικότητας όπου είστε και ζείτε. Η πραγματικότητα των πάντων λοιπόν, η Φυσική των πάντων, δημιουργήθηκε από την κεντρική πηγή. Σκέφτεστε ότι μέσα στη Φυσική αυτή ίσως να υπάρχουν κάποιες αγαθοεργές ανωμαλίες, που να έδειχναν ότι ο Θεός είναι κάπου στην όλη εικόνα; Σκέφτεστε ότι ίσως να υπάρχουν πράγματα που δεν ανακαλύψατε ακόμα και τώρα μόλις εξετάζετε, τα οποία θα σας δείξουν κάτι που δεν αναμένατε; Θα μιλήσουμε λίγο περισσότερο για την «Φυσική με νοοτροπία», όμως η νοοτροπία είναι αρμονία, ενότητα, συγχρονικότητα και αγάπη. Καισ’ αυτά θέλω να αναφερθώ.

Το Πεδίο

Δε θ’ αργήσουν οι επιστήμονές σας ν’ αρχίσουν να βλέπουν αυτό που θα ονομάσω “Το Πεδίο”. Τώρα, αυτό το έχουν δει σε ορισμένο βαθμό και το διδάσκουν σημαντικοί δάσκαλοι μεταφυσικής της εποχής. Υπάρχει ήδη “εκεί έξω”, το παρατηρούν και το εξετάζουν. Και ορίστε αυτό που λένε: Έχετε όλοι μια δική σας δόνηση, όπως δονείται η χορδή ενός μουσικού οργάνου. Εάν δονείστε λίγο διαφορετικά, μπορείτε να είστε συντονισμένοι με τον Κόσμο (το σύμπαν). Και χρησιμοποιούν το παράδειγμα συνηχουσών συχνοτήτων και τη μεταξύ τους αλληλεπίδραση. 

Έχετε ποτέ τραγουδήσει κάτι στο ντους; Καθώς τραγουδάτε ορισμένες νότες ή δονήσεις μουσικής, ο χώρος του ντους θα δονείται πιο δυνατά κατά τις νότες εκείνες. Η απάντηση στο γιατί αυτό, είναι επειδή η νότα που τραγουδάτε είναι μια συχνότητα που συνηχεί στο χώρο του ντους. Οπότε, μόλις ανακαλύψατε τη συνηχούσα συχνότητα του ντους με τη φωνή σας. Έτσι ακούγεται πιο δυνατά και καθαρά, και είναι πιο διασκεδαστικό να τραγουδάτε.

Οι δάσκαλοι θα σας πουν, ότι εάν μια χορδή σ’ ένα έγχορδο όργανο παιχτεί αρκετά δυνατά, θα επηρεάσει διπλανό έγχορδο με την ίδια ρύθμιση στη χορδή. Το άλλο όργανο θα αρχίσει επίσης να δονείται ελαφρά, ακόμη και χωρίς να το αγγίζετε. Αυτό είναι επίσης φαινόμενο συνηχουσών συχνοτήτων.

Αγαπητοί μου, η Φυσική του πλανήτη είναι γεμάτη από το φαινόμενο αυτό. Και κείνο που λέμε “Το Πεδίο”, είναι ο φυσικός χώρος γύρω σας που μπορεί να συνηχεί με μιαν άλλη πηγή. Ο Θεός το δημιούργησε αυτό με προκατειλημμένο τρόπο, για εσάς. Είναι σαν να σχεδιαστήκατε να συντονίζεστε με κάτι που αγνοείτε, εάν αποκτάτε επίγνωση αυτού. Η νοοτροπία της συνήχησης είναι συντονισμός με την ενότητα και την αρμονία, και αρχίζει να σας ζητείται να αντηχείτε με Το Πεδίο.

Αυτό περιγράφεται με άλλα λόγια και ορισμένοι μπορεί ήδη να το βιώνουν. Επικοινωνοί και άλλοι έχουν περιγράψει να μπαίνετε σε μέρος όπου συνηχείτε με αυτό που είναι γύρω σας. Αυτό είναι Το Πεδίο. Το Πεδίο είναι μια αγαθοεργή, αρμονική δόνηση, και αν εναρμονίζεστε με αυτό, με τη συνείδησή σας, τότε ενεργοποιείτε την κυτταρική σας δομή και ζείτε περισσότερο. Το ξέρατε ότι η εναρμόνιση και συνήχηση με Το Πεδίο, εντός της συνείδησης σας, τη σωστή στιγμή στο σωστό σημείο, στην ουσία μπορεί να επιφέρει αυτενεργό ίαση; Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς ήταν δυνατόν κάτι τέτοιο; Όσοι εναρμονίζονται πλήρως και ολοκληρωτικά με Το Πεδίο, μπορούν να ελέγχουν και να μεταβάλλουν την γνωστή Φυσική! Έχετε ακούσει ποτέ στην Ιστορία για κανέναν διδάσκαλο που φαινόταν να είχε τον έλεγχο της Φυσικής; Πράγματι, πολλοί από αυτούς το έκαναν. Υπάρχουν και τώρα στον πλανήτη κάποιοι που μπορούν να το κάνουν αυτό. Κάποιος που πρόσφατα απεβίωσε στην Ινδία μπορούσε να το κάνει αυτό.

Σας λέω κάτι που χρειάζεται να γνωρίζετε στη νέα ενέργεια. Από το 2012 Το Πεδίο έχει αυξήσει την επίγνωση του και όλο και περισσότερες γηραιές ψυχές μπορούν να εναρμονίζονται και να βρίσκουν τις συχνότητες της συνείδησης που είναι Στο Πεδίο. Όπως είπαμε, η επιστήμη αρχίζει να το ονομάζει αυτό, καθώς το νιώθουν και το βλέπουν. Είναι εκτός της γραμμικότητας, οπότε το ονομάζουν κβαντική συμπαράσυρση ή διεμπλοκή. Πολλές λέξεις χρησιμοποιούνται για το ίδιο πράγμα. Οι λέξεις σημαίνουν “πράγματα που θέλουν να δουλέψουν μαζί, κατά έναν περίεργο μη γραμμικό τρόπο, που είναι αγαθοεργά και αρμονικά”. Κυριολεκτικά, πράγματα που φυσιολογικά δε δουλεύουν μαζί, όμως όταν εκτεθούν στο Πεδίο, μετά δουλεύουν! Συμβαίνει όλο και περισσότερο.

Αποτέλεσμα εικόνας για πεδίο

Η Χρήση Του Πεδίου

Θέλω να σας πω γιατί μιλάω γι αυτό. Αγαπητοί μου, πολλοί θα πείτε, «Προσπάθησα ξανά και ξανά. Πάω εδώ, πάω εκεί, αλλά δεν μπορώ να βρω εκείνο το γλυκό σημείο. Δεν μπορώ να βρω το μέρος που εναρμονίζεται και δονείται με την Δημιουργική Πηγή». Αγαπητοί μου, το Πεδίο δημιουργήθηκε για εσάς στη νέα αυτή ενέργεια, για τις γηραιές ψυχές. Κυριολεκτικά περιμένει, σαν συνηχούσα συχνότητα της συνείδησης σας, να ενεργοποιηθεί.

«Κρύων, κάνεις κύκλους». Αγαπητοί μου, είναι δύσκολο να σας δίνουμε τέτοια μηνύματα, που αφορούν σε μια πραγματικότητα που δεν έχετε ξαναδεί, που δεν είναι γραμμική, ούτε στο σύστημα πεποιθήσεών σας. Δεν έχει νόημα, ειδικά σε μια νέα ενέργεια, η Δημιουργική Πηγή να “στήνει” τη Φυσική να είναι αγαθοεργή και βοηθητική; Δεν έχει νόημα να υπάρχουν ορισμένα πράγματα να ανακαλύψετε, όπου θα μπορείτε να “κρατηθείτε”, τα οποία θα έχουν νόημα και θα δημιουργούν λύσεις;

Ο συνεργάτης μου μιλάει για την εμπειρία του στη δημιουργία συγχρονικότητας και στην αλλαγή του λεγόμενου παράγοντα τύχη. Αυτό γίνεται με Το Πεδίο! Όταν βγαίνει από το αεροπλάνο το οποίο έχει επιστρέψει στην πύλη με μηχανικά προβλήματα, αναμένει βοήθεια και συγχρονίζεται με Το Πεδίο. Αυτό του δείχνει τότε μια αρμονική λύση, που δε θα είχε ποτέ από μόνος του. Μπορείτε να το πείτεβελτιωμένη διαίσθηση εάν θέλετε. Το Πεδίο είναι που βοηθά όσους συγχρονίζονται με αυτό και συντονίζει τα πράγματα. Τακτοποιεί τα πράγματα. Εναρμονίζει διαφορετικά πράγματα και τα κάνει να δονούνται στην ίδια συχνότητα. Ας ερμηνεύσουμε αυτή την εναρμόνιση σαν μια λύση και μια ζωή που έχει νόημα. Είναι μια ενέργεια που δίνει απαντήσεις σε προβλήματα, όταν νομίζετε ότι δεν υπάρχουν καθόλου απαντήσεις!

Υπάρχει ένα επιταχυνόμενο σύστημα για να έρθετε σ’ επαφή με Το Πεδίο. Μπορεί να κάνατε διαλογισμό, μπορεί να ζητούσατε, μπορεί να προσευχόσασταν, οπότε θέλω να σας δώσω λίγη βοήθεια εδώ. Ξέρετε τι είναι το έμφυτο; Το έμφυτο ονομάζεται “το έξυπνο σώμα” του Ανθρώπου. Σχεδόν σαν μια σωματική ευαισθησία που είναι πέρα από εσάς, μέσα σας, αυτό είναι το μέρος του σώματος που δίνει τη μυική ανταπόκριση (Κινησιολογία). Ξέρατε ότι μπορείτε να θέσετε ερωτήσεις στο σώμα, με ορισμένο τρόπο, και να λάβετε απαντήσεις που η συνείδησή σας δεν γνωρίζει; Αυτό είναι το έξυπνο σώμα. 

Υπάρχει μέρος του σώματος που γνωρίζει περισσότερα από εσάς, το οποίο λέγεται έμφυτο. Μέρος της νέας ενέργειας αρχίζει να κτίζει γέφυρες μεταξύ εσάς και του έμφυτου. Όταν η γέφυρα τελικά κτιστεί, όλοι θα είστε οι δικοί σας ιατρικοί διαισθητικοί. Αυτή τη στιγμή, δεν είστε. Ωστόσο, το μυστικό είναι το έμφυτο και η απάντηση της χρήσης Του Πεδίου. Αυτό σημαίνει ότι είστε ήδη συνδεδεμένοι με Το Πεδίο.

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς λειτουργεί η Ομοιοπαθητική; Βάζετε κάτω από τη γλώσσα σας ένα βάμμα εκατομμυριοστού ουσίας, σχεδόν μη μετρήσιμης από την επιστήμη. Η αραιωμένη ουσία είναι ένα σχεδιασμένο “πρόγραμμα πρόθεσης”, έτοιμο να πει στο σώμα τι επιθυμείτε να κάνει. Στέλνει οδηγίες στο σώμα, με ελάχιστη χημεία η οποία είναι υπερβολικά λίγη για να κινήσει αντίδραση, κι όμως το σώμα σας την βλέπει, ακαριαία. Η Ομοιοπαθητική είναι ο τρόπος των πραγμάτων σε πολλές χώρες, κι όμως επιστημονικά δεν μπορεί να αποδειχθεί. Το έμφυτο βλέπει τις οδηγίες κάτω από την γλώσσα και αμέσως δίνει οδηγίες στο σώμα. Το έξυπνο σώμα είναι πολύ έξυπνο. Είναι υπεύθυνο να βλέπει τα μηνύματα και να δρα ανάλογα, για να συνδέει εσάς με Το Πεδίο. Το Πεδίο είναι ένα είδος αγαθοεργής, αρμονικής Φυσικής γύρω σας, που ενισχύει τη θεραπεία, δημιουργεί γαλήνη, σας φέρνει χαρά, και είναι παντού! Μια μέρα Το Πεδίο θα έχει άλλο όνομα, όμως τώρα σας λέω ότι είναι το μυστικό για τη νέα ενέργεια. Εάν προσπαθείς να έρθεις σ’ επαφή με Το Πεδίο και διαλογιζόσουν, ζητούσες και καθόσουν εκεί απογοητευμένος, είναι καιρός αντ’ αυτού να έρθεις σε επαφή με το έμφυτο σου. Είναι ήδη εκεί, ενσωματωμένο μέσα σου.

Ας πούμε για λίγο πώς μπορείς να μιλάς στο έμφυτό σου. Θέλω να καταλαβαίνεις και να βλέπεις όσα διδάσκουμε εδώ και τρία χρόνια. Υπάρχουν νέες δυνάμεις επιρροής που δεν ξέρεις ακόμη ότι υπάρχουν. Είναι μέσα στη μορφή του να μιλάς φωναχτά (που να ακούγεται) στο έμφυτό σου. Είσαι εσύ να δίνεις οδηγίες στο σώμα σου, λέγοντάς του αυτά που θέλεις να ακούσει. Είναι μια πανίσχυρη και πολύ νέα βελτίωση, μιας παλιάς αρχής.

Η σημαντικότερη, η πιο δραστική και νεώτερη αρχή επί του παρόντος, είναι οι σωστά δομημένες θετικές δηλώσεις. Μια θετική δήλωση που προφέρεται, είναι μια θετική πολύ δυνατή ενίσχυση του ποιος είσαι. Δεν ζητάς τίποτα με μια καλή θετική δήλωση. Ούτε εύχεσαι τίποτα. Αντ’ αυτού, δηλώνεις καθαρά κάτι που είναι δικό σου, και το έμφυτο είναι το πρώτο που το ακούει και δρα ανάλογα. Καθότι το έμφυτο ακούει όλη την ώρα! Το έλεγχες μέσω μυικής ανταπόκρισης για χρόνια, με Ομοιοπαθητική επίσης για χρόνια! Είναι εκεί με κεραία απλωμένη, έτοιμο να ακούει και δεν υπάρχει πιο σημαντική επιρροή από τη δική σου φωνή και συνείδηση να δηλώνει τι είσαι… φωναχτά!

Πριν πολλά χρόνια, σε παλαιότερη ενέργεια, ρωτήθηκε ο Κρύων: «Είναι απαραίτητο να κάνουμε τις δηλώσεις φωναχτά, ή μπορούμε να τις λέμε από μέσα μας;» Και η απάντηση ήταν, «Λέγετε τις από μέσα σας, δεν έχει διαφορά». Και τώρα στην βελτιωμένη αυτή ενέργεια αλλάζω την ιστορία μου. Στη νέα ενέργεια το Πεδίο έχει αυξηθεί. Είναι πιο διαθέσιμο για να συγχρονιστείτε, να διεμπλακείτε με αυτό, όσο ποτέ πριν! Είναι έτοιμο να τακτοποιήσει τα πράγματα για εσάς, περιστασιακά, βιολογικά και συνειδησιακά. Είναι έτοιμο να σας εκθέσει στον Ανώτερο Εαυτό σας, με τρόπο που μόνο ελπίζατε στο παρελθόν. Και το βασικό εργαλείο είναι εσείς να του μιλάτε και τώρα ο καλύτερος τρόπος είναι μέσω της συνείδησης των ηχηρών θετικών δηλώσεων.

Γι αυτό θα δείτε μια έκρηξη των προτεινόμενων θετικών δηλώσεων σε όλο τον πλανήτη. Υπήρχαν εδώ πάνω από ένα αιώνα, όμως αγαπητοί μου, τώρα είναι που ανθίζουν. Και ο λόγος είναι για να έρθετε σ’ επαφή με αυτό που είναι μέσα στο έξυπνο σώμα σας, το οποίο είναι ήδη συνδεδεμένο με την αγαθοεργία της Φυσικής που ονομάζεται Το Πεδίο.

Κάποιοι εδώ θα λένε: «Μακάρι να ήξερα τι είπε ο Κρύων. Μερικές φορές είναι δύσκολο να το κατανοήσεις». Είναι υπέροχο, δεν είναι, που δεν χρειάζεται να ξέρετε; Δεν χρειάζεται να ξέρετε! Σας έδωσα ένα εργαλείο, πρακτικό και τρισδιάστατο, και σας είπα πως λειτουργεί, τις λεπτομέρειες αυτού και τις αιτιολογίες αυτού. Ωστόσο, μόνο εσείς μπορείτε να το επικυρώσετε. Το μόνο που θα σας πω, είναι να προσέχετε τι λέτε! Να δομείτε αυτό που λέτε στο σώμα σας με θετικό τρόπο, που είναι η δήλωση του ποιοι είστε.

Diloseis

Τώρα, προσέξτε… Κάποιοι είστε πολύ γραμμικοί για να κάνετε κάτι τέτοιο. Είσαι άρρωστος και βήχεις και αρχίζεις να δηλώνεις ότι είσαι καλά. Ίσως το δεις αυτό και πεις: «Απλώς είμαι σε άρνηση. Εδώ βήχω και την ίδια ώρα ισχυρίζομαι ότι έχω θεραπευτεί;» Δεν καταλαβαίνεις καθόλου τη Φυσική ενός πολυδιάστατου κύκλου. Αυτό που κάνεις είναι να ενισχύεις έναν κλασματικό χρόνο του μέλλοντος. Δημιουργείς αυτό που δεν είναι ακόμη εδώ (όπως το σκέφτεσαι), αλλά όπως εμείς το βλέπουμε, Το Πεδίο είναι ήδη εκεί και δουλεύει τη λύση. Ήδη υπάρχει.

Μπορείς να δεις το δυναμικό αυτού; Μπορείς να το δηλώσεις, χωρίς το μυαλό σου να προσπαθεί να τακτοποιήσει ανόμοια πράγματα; Ένα άρρωστο άτομο λοιπόν μπορεί να πει φωναχτά: «Έχω θεραπευτεί, είμαι γερός, σ’ ευχαριστώ», και αμέσως μετά να βήχει! Το άτομο που δεν είναι πλούσιο, μπορεί να πει: «Έχω αφθονία στη ζωή μου και δεν χρειάζεται ν’ ανησυχώ μέρα τη μέρα. Έχω όσα χρειάζομαι, επειδή τα αξίζω», και την ίδια στιγμή να έχει μηδενικό τραπεζικό λογαριασμό. Το άτομο που έχει προβλήματα με καταστάσεις ή σχέσεις, μπορεί να διεκδικεί την απόλυτη νίκη. «Έχω γαλήνη. Σ’ ευχαριστώ Πνεύμα που με πέρασες από το απαίσιο αυτό πράγμα». Και όταν σηκωθεί από τη θετική αυτή δήλωση, θα είναι ακόμα στο απαίσιο αυτό πράγμα!

Καταλαβαίνετε τι λέω; Αρχίζετε να δηλώνετε ποιοι είστε, καθότι είναι αυτό που θα είστε. Στον γραμμικό σας χρόνο δεν έχει συμβεί, αλλά για εμάς έχει συμβεί! Ακούστε, καθένας σας που το ακούει αυτό, το ξέρω ότι έχετε κάτι να πείτε στο σώμα σας - το ξέρω. Είναι καιρός να συνδεθείτε με Το Πεδίο. Θα υπάρχουν περισσότερα επ’ αυτού, καθώς θα ακολουθήσει το 2ο μέρος.

Αγαπητοί μου, είστε ήδη εξοπλισμένοι. Η σύνδεσή σας με Το Πεδίο αυτό είναι ήδη εκεί. Η Φυσική όντως έχει νοοτροπία, και η νοοτροπία είναι αγαθοσύνη και με απλωμένο το χέρι να λέει: «Έλα να δεις πώς μπορούμε να βοηθήσουμε!» Αυτή είναι η ομορφιά του Δημιουργού και αυτή είναι η ενέργεια σήμερα. Σας ζητάει να συντονιστείτε με κάτι πανέμορφο και μετά να καθίσετε άνετα και να το βλέπετε να λειτουργεί.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/01-kryon-2016/2016-07-03

 

Θετικές Δηλώσεις

Περισσότερα.....

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός