urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Υπήρχε εποχή στη διαδικασία του channeling όπου ο συνεργάτης μου δε συμμετείχε στο βαθμό που γίνεται τώρα. Η νέα φράση είναι «παραμερίζει», που σημαίνει ότι βρίσκεται ακόμη εδώ. Η διαδικασία του channeling δεν είναι κατάληψη και για όσους ακούγεται περίεργο, μυστηριώδες ή εκφοβιστικό, θα ήθελα να εξετάσουν το εξής: Οι αυτόχθονες γνώριζαν τη διαδικασία αυτή και την εφάρμοζαν σε τακτική βάση. Της έδιναν ονόματα κι έκαναν σχετικές τελετές και μόνο όταν αποκτήσατε «μοντέρνα πνευματικότητα» αυτά τα πράγματα χάθηκαν.

Θα έρθει καιρός που τέτοιου είδους επικοινωνία δε θα χρειάζεται πλέον. Τα πράγματα αλλάζουν αγαπητοί μου και η ανθρωπότητα αλλάζει. Η εξέλιξη του Ανθρώπινου πνεύματος θα φτάσει τελικά σε σημείο, όπου οι περισσότεροι θα λαμβάνουν μηνύματα απ’ ευθείας. Αυτό θα συμβεί διότι θα είναι ανοιχτή η επίφυσή τους και δε θα χρειάζεται να παίρνουν μηνύματα από οντότητες με περίεργα ονόματα ή από μαγνητικούς δασκάλους. Η λήψη αγαθοεργών, όμορφων μηνυμάτων από την εστία, θα είναι για όλους. Γνωρίζω ποιος είναι εδώ και είναι χαρά μου όσα θα σας δώσω στη συνέχεια.

Η απομυθοποίηση των εσώτερων πεποιθήσεων και της Νέας Εποχής είναι στα σκαριά. Αυτό συμβαίνει ώστε να έχει κοινή λογική για όσους θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Ό,τι πω τώρα μπορεί να μη συμφωνεί με όσα έχετε διδαχθεί. Ενίοτε οι παραδόσεις γίνονται αλήθειες, απλώς επειδή είναι παλιές. Πολλά που θα πω σήμερα ίσως διαφέρουν από τον παραδοσιακό τρόπο σκέψης σας. Εάν συμβεί αυτό, θα ήθελα να σας ζητήσω ισορροπία – τουλάχιστον να ζυγίσετε τα πράγματα αυτά με τη διαίσθησή σας και όχι να τα κρίνετε αμέσως σαν λανθασμένα. Η αποδοχή νέου σκεπτικού είναι μέρος της βαθμονόμησης. Ο τρόπος που δουλεύουν τα πράγματα μπορεί να διαφέρει απ’ ότι νομίζετε και ίσως να είναι πιο σημαντικός.

Η παραπληροφόρηση περί όμορφων πραγμάτων είναι συνήθης στα πνευματικά συστήματα πίστης. Καθότι στην ιστορία είχατε πρόσβαση σε τέτοια πράγματα μόνο μέσα από μια βαθιά παλιά ενέργεια. Αυτή φίλτραρε την αλήθεια, όπως ήταν αναμενόμενο, και σας έδινε μόνο ένα κομμάτι του παζλ για το πώς έχουν τα πράγματα στην πραγματικότητα.

Αγαπητοί μου, δεν έχω υπάρξει ποτέ σαν Άνθρωπος. Δεν έχετε ιδέα για το δέος που νιώθω για εσάς. Η σούπα του Θεού κομματιάζεται σε κάποιο βαθμό, όταν έρχεται για υπηρεσία. Έτσι πρέπει να γίνει. Όχι όπως νομίζετε, αλλά τα κομμάτια που γίνονται Άνθρωποι σ’ έναν πλανήτη σαν το δικό σας, ή σε διάφορους άλλους πλανήτες, είναι σπεσιαλίστες. Ανήκετε όλοι στην κατηγορία αυτή και διαμέσου δισεκατομμυρίων ετών εξακολουθείτε να είστε μια επίλεκτη ομάδα. Αυτό κάνετε. Μην παραβλέπετε το γεγονός ότι είστε κομμάτι της δημιουργικής πηγής! Όμως αυτό είναι το έργο σας.

Η Νέα Εποχή

Όταν μιλάμε για Νέα Εποχή και εσώτερες πεποιθήσεις, χρησιμοποιούμε τους όρους εκ περιτροπής. Νέα Εποχή μπορεί να σημαίνει θρησκεία σε ορισμένες κουλτούρες, γι αυτό συχνά αντ’ αυτής χρησιμοποιούμε τη λέξη εσώτερη. Και οι δυο λέξεις σημαίνουν ένα σύστημα πίστης μοναδικό στον πλανήτη, χωρίς καμία δομή ή δόγμα. Δεν υπάρχει κανένα κεντρικό βιβλίο. Δεν έχει κανέναν προφήτη να λατρέψετε, ούτε κάποιο μέρος σαν κεντρικό αρχηγείο. Δεν υπάρχει κανένα μέρος να δίνετε αναφορά, ούτε καθόλου κανόνες. Δεν υπάρχει καμία ιδιότητα μέλους, ούτε καταγραφή τού ποιος το ξεκίνησε. Τι σύστημα αλήθεια! Είναι έξω από την αντίληψη κάθε λογικού οργανωμένου συστήματος, επειδή δεν έχει καμία οργάνωση.

Παρ’ όλα αυτά δεκάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο έρχονται μαζί για να τιμήσουν τα ίδια χαρακτηριστικά πίστης. Υπάρχει ένας κεντρικός πυρήνας πεποίθησης, ότι ο Θεός είναι μέσα μας, ότι οι ψυχές έρχονται στον πλανήτη πολλές φορές και ότι η ανθρωπότητα είναι μέρος ενός αγαθοεργού συστήματος, που δημιουργεί την πνευματική εξέλιξη της Γης. Υπάρχει μια πίστη ότι η ανθρωπότητα έχει σπαρθεί από τους Πλειάδειους, οι οποίοι βρίσκονται ακόμη εδώ· ότι υπάρχει υπέροχος σκοπός στη ζωή σας και ότι βρίσκεστε εδώ κατά έναν αγαθοεργό τρόπο, για να βοηθήσετε την ανθρωπότητα να δημιουργήσει ειρήνη στη Γη.

Δεν είναι ενδιαφέρον αγαπητοί μου ότι δεν υπάρχει κεντρικός προφήτης; Αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει. Εκείνο που πολλοί ονομάζουν ψυχή, εσείς το λέτε Ανώτερο Εαυτό. Οπότε θα χρησιμοποιούμε τους όρους αυτούς εκ περιτροπής, καθώς αυτό είναι που διδάσκουμε. Όμως στην εσώτερη πίστη, ο Ανώτερος Εαυτός έχει προσωπικότητα. Είναι κομμάτι του Θεού, που φέρει το πρόσωπό σας. Βρίσκεται στην άλλη πλευρά του πέπλου και συγχρόνως είναι μέσα σας – και είναι ο προφήτης εντός σας! Καθότι ο Ανώτερος Εαυτός εμπεριέχει το πρότυπο των πνευματικών κανόνων, εάν θέλετε να το πείτε έτσι. Ωστόσο, δεν πρόκειται για κανόνες, αλλά μάλλον για αντιλήψεις. Είναι αντιλήψεις βιωμάτων από περασμένες ζωές, που αντιπροσωπεύονται από το λεγόμενο Ακάς.

 Το πρότυπο περιέχει αντιλήψεις περί αγγέλων και καθοδηγητών γύρω σας, το ποιοι είστε, πού πηγαίνετε, γιατί είστε εδώ και τα χαρακτηριστικά της λεγόμενης επιβίωσης. Είναι το πρότυπο της ψυχής σας. Ο Ανώτερος Εαυτός δεν είναι κάτι υπεράνω από σας, αλλά μάλλον κάτι που δονείται υψηλότερα από τον σωματικό σας εαυτό. Ο όλος σκοπός της εσώτερης πίστης, είναι ο Άνθρωπος να πιάσει το χέρι του Ανώτερου Εαυτού και να ανακαλύψει περισσότερα για το πρότυπο αυτό.

Κάθε μέρα όταν ξυπνάτε, δε θα ήταν ωραίο να πιάνετε το χέρι του Θεού και να βαδίζετε στη ζωή τη μέρα εκείνη με βαθιά ισορροπία και σύνεση; Αυτή είναι η πίστη της Νέας Εποχής. Είναι εσώτερη πίστη – το να είστε σε επαφή με το Θεό που βρίσκεται μέσα σας.

Οι διδάσκαλοι της Γης μίλησαν για το Θεό μέσα σας – όλοι τους. Το σύστημα πίστης της Νέας Εποχής διδάσκει ότι όλοι οι διδάσκαλοι ήσαν έγκριτοι και ήρθαν εδώ για να δώσουν το μήνυμα αυτό και όχι απαραίτητα για να λατρευτούν. Δεν απομονώθηκαν, ούτε ζήτησαν να τους λατρέψουν, ούτε έκτισαν καμιά εκκλησία γύρω τους. Οπότε, δεν υπάρχει καμία ευαγγελική ώθηση στη Νέα Εποχή. Καμία! Εάν κάποιος προσπαθεί να σας πει ότι εκείνοι είναι σωστοί κι εσείς είστε λάθος, τότε δεν είναι της Νέας Εποχής. Αντιθέτως, τα άτομα αυτά μάλλον έχουν βάλει κάτι δικό τους σ’ ένα κουτί και σας στρατολογούν σαν μέλος. Δεν υπάγονται στην εσώτερη πίστη που αναφερόμαστε. 

Το να είστε σ’ επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό σας, θα δημιουργήσει ισορροπία μέσα σας και θα σας βοηθήσει επίσης με τους άλλους. Ο Ανώτερος Εαυτός είναι το κλειδί. Υπάρχει ένα αγαθοεργό σύστημα που σας αγαπά και σας βλέπει όπως εσείς βλέπετε τα παιδιά σας. Επειδή όταν έρχεστε στον πλανήτη αποχωρίζεστε από εμάς. Είναι η ελεύθερη επιλογή σας και είστε σπεσιαλίστες σε αυτό.

Ω, δεν μπορώ να το φανταστώ! Σαν κομμάτι του Θεού θα ήθελα να κλαίω, σκεφτόμενος να διαχωριστώ από τον εαυτό μου, χωρίς να γνώριζα ποιος ήμουν. Θεέ μου! Τι καθήκον – κι όμως το κάνετε τόσο ελεύθερα κι εύκολα και για τόσο καιρό. Τώρα ξέρετε γιατί είμαι ερωτευμένος μαζί σας και είστε εδώ στο κατώφλι μιας επανάστασης της ενέργειας.

Κι έτσι είναι.

 "ΚΡΥΩΝ"

  Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

 www.UrantiaCenter.gr

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός