urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης


«Γενόμενος Κβαντικός»
Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων
Σεντόνα, Αριζόνα - 13 Ιουνίου 2009

μετάφραση: γιώργος κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής υπηρεσίας. Πριν είκοσι χρόνια είπα αυτά τα λόγια στο συνεργάτη μου. Και ξέρετε τι μου είπε; «Θα χρειαστεί να αλλάξεις το όνομά σου. Δεν είναι αρκετά “πιασάρικο”. Δεν είναι αρκετά αγγελικό… και πού ακούστηκε για κάποιον μαγνητικό άγγελο;» Έτσι είπε πριν είκοσι χρόνια.

Σήμερα που βρίσκεστε εδώ, καταλαβαίνετε τελικά πώς επηρεάζουν τη ζωή σας τα μαγνητικά του πλανήτη; Έχει νόημα το γεγονός, ότι στην άλλη πλευρά του πέπλου το γνωρίζουμε επίσης; Κατανοείτε ότι αυτά τα πράγματα είναι συγχρονισμένα; Ότι τα φυσικά, τα κλασματικά και τα συνειδησιακά πράγματα, όλα σχετίζονται με το λόγο που βρίσκεστε εδώ; Μήπως είστε εδώ για να διευκολύνετε τα πνευματικά στοιχεία των σημείων επιλογής;

Αρχίσατε τώρα να το ακούτε επιστημονικά [αναφερόμενος στην έρευνα που παρουσίασε νωρίτερα οGregg Braden]. Ορισμένοι το περιμένατε, καθώς η έννοια μαγνητικός ειδήμων, δεν είχε νόημα. Ίσως ούτε η ζωντανή επικοινωνία είχε νόημα. Κάποιος να κάθεται στην καρέκλα, φαινομενικά«παριστάνοντας ότι μεταφέρει μηνύματα πέρα από το πέπλο».

Ας πάμε πίσω για λίγο. Εάν θέλετε, μπορείτε να το βρείτε στο πρώτο μήνυμα που έδωσα, το 1989. Είπα τα εξής: Θα έρθει καιρός που γόνιμα μέρη δεν θα δίδουν σοδειές πλέον. Επίσης είπαμε ότι άγονα μέρη,θα γίνουν γόνιμα!Μίλησα για τη σοβαρότητα της αλλαγής των καιρικών συνθηκών.Και τώρα βρίσκεστε ακριβώς στο επίκεντρο αυτών!

Μίλησα για μια αλλαγή της συνείδησης και νάτη… και για όσους αναρωτιούνται πότε θα συμβεί, σας λεω ότι μόλις τη χάσατε! Είναι παντού γύρω σας. Είναι όσα έχουν συμβεί από τα τέλη της δεκαετίας του 80 και όσα έχουν συμβεί φέτος. Είναι το σημείο επιλογής… ένα σημείο όπου η Ανθρώπινη συνείδηση επιλέγει να ακυρώσει τις επαναλαμβανόμενες κλασματικές ενέργειες στον πλανήτη.

Σας είπαμε ότι η θέρμανση του πλανήτη είναι ένα κυκλικό φαινόμενο, το οποίο δεν προκαλέσατε εσείς. Το πιστεύετε τώρα; Είχε ειπωθεί μέσω channeling, τώρα όμως και η επιστήμη σας το δείχνει. Είπαμε ξεκάθαρα ότι αυτά τα τελευταία χρόνια η υπερθέρμανση θα είναι βραχυχρόνια και θα οδηγήσει σε ένα κύκλο ψύχους. Τώρα αυτό δημοσιεύεται σε πολλά μέρη, σαν επιστημονικό γεγονός. Το πιστεύετε τώρα;

Σε ορισμένους η διανόηση αρχίζει να συγχωνεύεται με το συναίσθημα. Αρχίζετε να πιάνετε το νόημα.«Ίσως είναι εντάξει να μην έχουμε έναν εντυπωσιακό άγγελο», λετε. Ίσως είναι εντάξει να λαμβάνετε αλήθειες από κάποιον οικείο που σας αγαπά. Ίσως είναι εντάξει να σας μιλά ένας μαγνητικός ειδήμων;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, γιατί τα μηνύματα αυτά δόθηκαν κατ’ αυτόν τον τρόπο [μέσω channelling] και γιατί τόσο καιρό πριν; Μήπως είναι μια ακόμα σύμπτωση; Κοιτώντας πίσω, αναρωτιέστε: «Πότε άρχισε όλο αυτό; Πότε ξεκίνησε το ταξίδι του ο επιστήμονας Gregg; Πότε άρχισε το ταξίδι του ο συνεργάτης μου Λη; Πότε συνέβησαν κάποιες επιφοιτήσεις στη ζωή σας;» Κάποιοι από τους θεραπευτές που είναι εδώ, έχουν επίσης ενδιαφέρουσες ημερομηνίες που ξεκίνησαν. Πότε είχε τις πρώτες της αποκαλύψεις η δασκάλα Πέγκυ; [αναφερόμενος στην Peggy Phoenix Dubro]. Μπορείτε να καθορίσετε όλα αυτά περίπου πριν 20 χρόνια, ακριβώς μόλις άρχισε η αλλαγή… μόλις άρχιζε η ευθυγράμμιση. Σας φαίνονται όλα συμπτώσεις; Πότε είχε ο DrTodd την επιφοίτηση της ανακάλυψής του στη Γη; Όλα συνέβησαν στην περίοδο που αναφερόμαστε. Υπερβολικές συμπτώσεις; Ίσως.

Αυτή είναι μια σύνοψη των μηνυμάτων των έξι τελευταίων μηνών. Την περίοδο αυτή σας έδωσα πληροφορίες σχετικά με τι συνέβαινε σ’ εσάς. Σήμερα θα δώσω πληροφορίες που θα κάνουν τη διαφορά, για το σημείο επιλογής.

Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει λόγος, στο κρίσιμο αυτό σημείο, να κάνουν οι Άνθρωποι κάτι διαφορετικό απ’ ότι συνήθιζαν να κάνουν. Κάποιοι λενε ότι το παιχνίδι είναι χαμένο. Κάθε κύκλος, κάθε πολιτισμός θα αποτύχει, εφόσον προκύψουν συγκεκριμένα γεγονότα και πολιτισμικά χαρακτηριστικά. Ισχυρίζονται πως η Ανθρώπινη φύση ποτέ δεν θα ανυψωθεί, ποτέ δεν θ’ αλλάξει και οι κύκλοι θα επαναλαμβάνονται αενάως. Τώρα λοιπόν σας λεω ότι αυτός ο κύκλος είναι διαφορετικός. Φτάσατε σ’ ένα σημείο, όπου θ’ αρχίσετε να αλλάζετε και να εξελίσσεστε κβαντικά. Λιγότερο από το μισό τοις εκατό των κατοίκων του πλανήτη χρειάζεται να πάρει αυτές τις αποφάσεις, ώστε να προκύψει ένας εντελώς αλλαγμένος πλανήτης.

Μαγνητικά

Τι μάθατε σήμερα για τα μαγνητικά [πάλι από την ομιλία του Gregg Braden]; Πώς τα συσχετίζετε με τη διδασκαλία του Κρύων; Σας έδωσα επιστημονικές πληροφορίες για τη διαδικασία, μέσω επαγωγής, για το πώς παίρνει το ηλιακό σύστημα το δικό του βαρυτικό αποτύπωμα και κυριολεκτικά το αποστέλλει διαμέσου της ηλιόσφαιρας του ήλιου… μια κβαντική επικοινωνία μέσω του ηλιακού ανέμου. Συναντώντας και αλληλεπιδρώντας με το μαγνητικό πεδίο σας, ο ηλιακός άνεμος επικαλύπτει το μαγνητικό πεδίο της Γης, το οποίο με τη σειρά του επικαλύπτει το πεδίο που δημιουργείται από το δικό σας DNA. Δηλαδή, τα ίδια μηνύματα που παίρνει το ηλιακό σύστημα, τα λαμβάνετε επίσης κι εσείς.

Σε αντιστοιχία, αυτός είναι ο μαγνητικός καναπές στον οποίο κάθεστε. Το DNA σας είναι μαγνητικό, ένα επιστημονικό γεγονός που αναγνωρίστηκε τελικά. Οπότε τώρα, το μικρό επηρεάζει το μεγάλο και το μεγάλο επηρεάζει το μικρό. Το ακούσατε κι αυτό σήμερα, έτσι δεν είναι; Όταν αρκετοί άνθρωποι σκέφτονται διαφορετικά, όταν αρκετοί έχουν μια ευσπλαχνική αντίδραση, ένα συναίσθημα πυροδοτείται συλλήβδην, το οποίο μετράται από επιστημονικά όργανα. Η ίδια η δόνηση του πλανήτη επηρεάζεται! Αρχίζει να γίνεται τώρα ο συσχετισμός, πως ότι σκέφτεστε και ότι πράττετε, κάνουν μια ειδοποιό διαφορά; Και αν δεν το πιστεύατε από τον περίεργο τύπο [εννοεί τον Λη], μήπως το πιστέψετε από τους επιστήμονες; Μήπως, λεω μήπως και οι δύο λενε αλήθειες; Τι λετε γι αυτό;

Γενόμενος Κβαντικός

Το να γίνεις κβαντικός είναι το θέμα της ημέρας. Είναι δύσκολο, καθώς απαιτεί να σκέφτεσαι διαφορετικά. Αγαπητέ μου Άνθρωπε, συμβαίνει μια εξέλιξη. Είναι μια εξέλιξη διαμέσου των μαγνητικών που μιλούν στο DNA, γεγονός που δίνει την ευκαιρία για σκέψη… να δημιουργείς υπερδιάστατα την ανύψωση της συνείδησης. Είναι το δυσκολότερο πράγμα που θα διδάξουμε ποτέ.

Πριν τρία χρόνια είπα στον συνεργάτη μου ότι θα δίδασκε εκείνο που δεν διδάσκεται και κάθεται σήμερα μπροστά σας, κάνοντας ακριβώς αυτό. Κάποιοι θα το «πιάσουν» και άλλοι όχι. Αν έχετε μελετήσει περί μιας κβαντικής κατάστασης, θα γνωρίζετε ορισμένα χαρακτηριστικά και σήμερα θα μιλήσουμε μόνο για ένα. Μόνο ένα, το οποίο όμως έχει το δυναμικό να απο-γραμμοποιεί ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της ζωής σας. Θα δείξω τι μπορεί να κάνει για εσάς, το να γίνετε κβαντικοί.

Οι Άνθρωποι είναι συναισθηματικοί κι αυτό είναι καλό, καθώς τα συναισθήματα είναι κβαντικά. Όπως ξέρετε, είναι ανεξέλεγκτα και προς τις δύο κατευθύνσεις. Ανεξέλεγκτο μίσος, ανεξέλεγκτη αγάπη… δεν μπαίνουν σε καλούπια, έτσι δεν είναι; Χρειάζεται να κτίσει η διανόηση ένα κουτί γύρω από τα συναισθήματα κι αυτό το αποκαλείτε ισορροπία. Αρχίζετε  λοιπόν να βλέπετε ότι ο Ανθρώπινος νους έχει ένα κβαντικό χαρακτηριστικό. Η συνείδηση, από τη φύση της είναι κβαντική. Ο εγκέφαλος είχε σχεδιαστεί να σκέφτεται κβαντικά. Μόνο διαμέσου της λογικής και της διανοητικής ισορροπίας, οι βιολογικές συνάψεις γίνονται γραμμικές. «Κρύων, δεν καταλαβαίνουμε για τι πράγμα μιλάς».

Δείτε ένα αυτιστικό άτομο. Να ένα Ανθρώπινο Ον, μ’ ένα χαρακτηριστικό, σαν κάτι φαινομενικά να λείπει. Μήπως έχετε συνδιαλλαγεί με τέτοιες αυτιστικές συνειδήσεις; Τότε θα γνωρίζετε τι τους λείπει: Η δόμηση της γραμμικότητας. Ένας αυτιστικός νους δεν καταλαβαίνει τη γραμμικότητα και προσπαθεί συνεχώς να πιάνει την τάξη και συμμετρία. Προσπαθεί απελπισμένα να στήσει ένα οικοδόμημα γύρω από τη συνείδησή του, ώστε να βγάζει νόημα από τον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ πιο κβαντικός από εσάς! Το έχετε σκεφτεί ποτέ; Οπότε το σκηνικό υπάρχει. Το να γίνετε κβαντικοί είναι ήδη μέσα στο πεδίο σας. Έχετε μόνο να ξεκαθαρίσετε πώς να ανοίγετε και να κλείνετε διάφορες συνάψεις, ώστε να δημιουργήσετε το είδος του Ανθρώπου που αποτελεί την απαρχή των εξελιγμένων.

Το θέμα είναι, μπορεί να φτάσει κάποιος στο σημείο επιλογής και να συνεχίσει μετά κανονικά τις δουλειές του; Μπορεί ένας Άνθρωπος να γίνει ξαφνικά φωτισμένος, να επιλέξει κάτι και μετά να υποχωρήσει σε μια μη φωτισμένη κατάσταση; Η απάντηση είναι όχι και το γνωρίζετε. Όχι, αντιθέτως, αλλάζετε και παραμένετε αλλαγμένοι. Οπότε αυτό δημιουργεί μια νέα αρχή, σωστά; Αυτό είναι το σύμβολο υποκατάστασης που προκύπτει στον παρόντα κύκλο, το οποίο δεν υπήρχε ποτέ στο παρελθόν. Γι αυτό ήρθε ο Κρύων το 1989 και γι αυτό είμαι εδώ. Η αλλαγή είναι κατά πόδας. Βρίσκεστε στο μέσον αυτής.

Ύπνος – Ένα Υπερδιάστατο Χαρακτηριστικό

Ορίστε μια άλλη κβαντική άποψη. Τις αναφέρω για να καταλάβετε πόσο συγχέουσα μπορεί να είναι η κβαντικότητα, κι όμως βρίσκεται εντός του εγκεφάλου σας, οπότε ξέρω ότι τελικά θα την καταλάβετε. Όταν αποσύρεστε σ’ αυτό που λετε ύπνο, ίσως και στη λεγόμενη κατάσταση άλφα, τι συμβαίνει με το κεντρικό τμήμα της συνείδησης, που δεν έχει δομή; Είχατε ποτέ κάποιο όνειρο που δεν έβγαζε κανένα νόημα; Εκτός χρόνου, εκτός τόπου, οι Άνθρωποι στα όνειρά σας δε θα μπορούσαν να γνωρίζονται, λόγω της γραμμικότητας του χρόνου. Μπορεί να πήγατε σε διάφορα μέρη και διάφορες χρονικές στιγμές, που δεν έχουν νόημα στην αληθινή ζωή, όμως εκείνη τη στιγμή (του ονείρου) είχε νόημα, σωστά; Θα σας πω γιατί.Επειδή όταν πάτε σ’ εκείνη την κατάσταση, είναι κβαντική! Το άλφα ονείρεμα είναι κάτι κβαντικό. Ο εγκέφαλος είναι σε κατάσταση όπου δεν υπάρχει ο έλεγχος της διανόησης. Οπότε γίνεται κβαντικός και χωρίς δομή, έξω από τη γραμμικότητα. Δηλαδή θα λέγαμε ότι δεν υπάρχει χρονική δομή επάνω του. Όλα συμβαίνουν ταυτοχρόνως κι όλα βαίνουν καλώς, όσο βρίσκεστε εκεί. Όταν είστε σε όνειρο, δεν τραβάτε τα μαλλιά σας από σύγχυση, έτσι δεν είναι; Απλώς το απολαμβάνετε. Η κβαντικότητα είναι μια φυσιολογική κατάσταση.

Θα μπορούσατε ακόμα να πείτε, ότι η διανοητική δομή που περιβάλλει τη συνείδησή σας, αρχίζει να αλλάζει, επιτρέποντας ίσως περισσότερη κατανόηση των όσων διδάσκω τώρα;

«Κρύων, ακόμα δεν καταλαβαίνω».

Το γνωρίζω, οπότε θ’ αρχίσω να το απλοποιώ με κατανοητούς όρους. Δείτε το κουτί στο οποίο βρίσκεστε, που λέγεται χρόνος. Πόσο γραμμικό είναι το ότι μπορείτε να πάτε μόνο σε μια κατεύθυνση! Δεν μπορείτε να στρίψετε ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, μόνο ευθεία στο μέλλον. Το ρολόι πάει μόνο σε μια κατεύθυνση… μπροστά. Δεν υπάρχει ρολόι να πηγαίνει πάνω – κάτω ή αριστερά – δεξιά. Απλώς πάει μπροστά.Ω,πόσο γραμμικό!Και κατ’ αυτό τον τρόπο σκέφτεστε. Παίρνετε αυτή τη γραμμική τάση και την εφαρμόζετε παντού. Όλη η σκέψη, όλοι οι συλλογισμοί, όλη η λογική, όλη η πνευματικότητα γίνεται βάσει αυτού του δεδομένου. Λετε: «Είμαστε γραμμικοί, άρα και ο Θεός πρέπει να είναι». Όμως ο Θεός δεν είναι. Και στην πραγματικότητα, ούτε κι εσείς είστε! Κάποιοι θα ξεφύγετε σύντομα απ’ όλο αυτό και θα καταλάβετε περισσότερο τι συμβαίνει στη ζωή σας αγαπητοί μου. Προς το παρόν όμως μοιάζει αμφιλεγόμενο.

Η Σύγχυση του Χρόνου – Η πιο Ισχυρή σας Προκατάληψη

Ας αρχίσουμε τη διδαχή. Αυτά έχουν ειπωθεί περιληπτικά και ίσως τα έχετε ακούσει στο παρελθόν, αλλά παρουσιάζονται σήμερα συλλογικά, για καλύτερη κατανόηση. Βρίσκομαι μπροστά σ’ ένα οξύνοο γκρουπ ατόμων, πολλά από τα οποία αποκαλούνται Εργάτες Φωτός. Αυτό το καθορίζετε όπως θέλετε.Είναι επίγνωση, μια επίγνωση των πραγμάτων πέρα από τη γραμμικότητα. Είναι μια πίστη, πραγματικά, ότι είστε ένα κομμάτι του Θεού. Εδώ μπροστά μου υπάρχουν πολλοί από αυτούς. Στην επίγνωση αυτή υπάρχει επικοινωνία με την άλλη πλευρά του πέπλου. Θα επισημάνω λοιπόν μία από τις πλάνες και τη σύγχυση που συμβαίνει, όταν κάνετε το ταξίδι στην άλλη πλευρά της γραμμικότητας.

Αγαπητοί μου, πόσοι από εσάς είχατε λάβει μηνύματα που αλλάζουν τη ζωή; Ίσως μέσω μιας διαλογιστικής κατάστασης, ίσως σε κατάσταση ονείρου που μόλις περιέγραψα; Αλλά προέκυψε μια ιδέα, ή ίσως μια οδηγία; Μήπως είχατε κάποιο οραματισμό; Θα μπορούσε να μοιάζει κάπως έτσι:Ορίστε τι έχεις να κάνεις. Να το βιβλίο που πρόκειται να γράψεις. Να πώς θα είναι το μέλλον σου. Ορίστε η θεραπευτική μέθοδος που θα διδάξεις. Αυτές είναι οι οδηγίες για να συναντήσεις κάποιο άτομο. Πρόκειται να κάνεις κάτι…

Είσαι ενθουσιασμένος τότε, έτσι δεν είναι; Βγαίνοντας από τον οραματισμό, λες στο φίλο σου: «Είναι τόσο αληθινό! Να τι έχω να κάνω. Αυτό είναι που πρόκειται να αρχίσω. Δεν είναι συναρπαστικό;» Και μετά τι κάνεις; Προχωράς στην εφαρμογή του. Ω, τι γραμμικό από μέρους σου! Είναι αυτό το μήνυμα που έλαβες; Σε μια κβαντική κατάσταση, σου είπε ο Θεός να έρθεις και να το κάνεις τώρα; Η απάντηση είναι όχι. Όμως νομίζεις, επειδή το ρολόι σου πηγαίνει προς μία κατεύθυνση, ότι επιστρέφεις στο γραμμικό μαγκανοπήγαδο και αρχίζεις να εφαρμόζεις αμέσως ότι σου ειπώθηκε. Αυτό είναι μεγάλο λάθος, αλλά δεν το γνωρίζεις.

Να σου δείξω τώρα τι συμβαίνει στη συνέχεια γραμμικέ τύπε. Τις περισσότερες φορές, ότι και να σου έχει δειχθεί… αποτυγχάνει. Επικρατεί απογοήτευση. Λες: «Έχω να γράψω εκείνο το βιβλίο και προσπάθησα και νάτο… αλλά τίποτα δεν συνέβη. Κανείς εκδότης δεν το ήθελε, σε κανέναν δεν άρεσε πραγματικά. Πρέπει να έκανα λάθος. Είχα αυτές τις υπέροχες ιδέες και τις υλοποίησα, αλλά δεν έγινε τίποτα».

Βλέπεις αγαπητέ μου, γνωρίζω ποιος είναι εδώ [ή διαβάζει το κείμενο] και απευθύνομαι σε ορισμένους από εσάς τώρα και το γνωρίζετε. Ακόμα κι αν δεν το έχεις πει σε κανέναν, η αποτυχία έτσι είναι. Ο Ανθρώπινος εγκέφαλος δεν θέλει να βγει και να πει: «Δεν ξέρω γιατί δεν είχα καλή επικοινωνία με το Πνεύμα. Έλαβα το μήνυμα, ήρθα πίσω, το δοκίμασα και τίποτα δεν συνέβη». Τι γραμμική άποψη! Και μετά τι έκανες επ’ αυτού; Η ιδέα εκείνη, η ομορφιά, η σκέψη, οι πράξεις που σχεδίασες, τα πράγματα που σου δείχθηκαν, ήσαν δικά σου… τι κάνεις λοιπόν με αυτό, εφόσον το δοκίμασες και απέτυχες; Το βάζεις στο ράφι και κλείνεις το ντουλάπι!Τελείωσε!

Ίσως κάποιοι φίλοι σου να είπαν: «Θυμάμαι ότι λίγα χρόνια πριν προσπάθησες κάτι. Γιατί δεν το δοκιμάζεις ξανά; Και τι τους αποκρίθηκες τότε;

«Όχι, το δοκίμασα και απέτυχε».

Πώς; Ω, πόσο γραμμικό! Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Ο Θεός δεν σου είπε να το κάνεις τώρα. Μέσα στα στενά χρονικά σου δεδομένα, αποφάσισες πότε και που, και μετά, ενάντια σε κάθε έλλογο κβαντικό τρόπο σκέψης, εφόσον το δοκίμασες, το απέρριψες! Δεν πρόκειται καν να το προσπαθήσεις ξανά, σωστά; Μα τι γραμμικό! Τι μεμονωμένη χρονική προκατάληψη! Να τι κάνει όποιος σκέφτεται κβαντικά: Λαμβάνει ένα μήνυμα, επιστρέφει από τον οραματισμό και γιορτάζει το μήνυμα. Κρατά στο χέρι του ένα εισιτήριο, το οποίο λεει πως έρχεται ένα τρένο. Αν κοιτάξει προσεκτικά το εισιτήριο, δεν γράφει ώρα. Δεν λεει πότε, έτσι δεν είναι; Αλλά ακόμα έχει το εισιτήριο. Αυτό είναι αρκετό για έναν κβαντικό νου!

Θα γιορτάσει το εισιτήριο και μετά θα προσμένει τη συγχρονικότητα. Δηλαδή, θα κρατηθεί στη κβαντικότητα τού ποιος είναι και μετά θα κοιτάξει τη συγχρονικότητα που προκύπτει, ώστε να μπορεί ν’ αναγνωρίσει πότε έρχεται το τρένο. Το καταλαβαίνεις; Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος, που κάθεται τώρα εδώ κι έχει επίγνωση όσων λεω. Υπάρχουν πράγματα κρυμμένα στο ντουλάπι που τα κλείδωσες, τα οποία είναι τώρα έτοιμα. Τώρα είναι η ώρα!Είναι το σημείο απόφασης.Τώρα είναι που έπρεπε να το κάνεις. Δεν δούλεψε στο παρελθόν, επειδή δεν ήταν να δουλέψει τότε. Δεν υπήρχε συγχρονικότητα, δεν υπήρχε ενέργεια, ούτε η κβαντικότητα που υπάρχει τώρα.

Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό για σένα; Γίνε κβαντικός μαζί μου για μια στιγμή. Τι νομίζεις ότι σημαίνει; Ποια απόφαση θα ήθελες να ξαναδείς; Αυτή είναι η πρόσκληση. Είναι πια καιρός, έτσι δεν είναι; Σκέφτεσαι κατά γραμμικό τρόπο, οπότε προκαταλαμβάνεσαι κατά γραμμικό τρόπο, κάτι που εμποδίζει τη ροή του πνευματικού σου πλαισίου επικοινωνίας με το Θεό. Επειδή είναι φυσικό, δεν το γνωρίζεις καν. Και ξέρεις τι δημιουργεί; Απογοήτευση και μερικές φορές θυμό. Μερικές φορές γυρνάς την πλάτη σου στο Πνεύμα, λέγοντας: «Αυτό δεν δούλεψε. Μάλλον θα πρέπει να πάω παρακάτω.» Ή, «Αυτό δεν δούλεψε. Τελικά δεν με αγαπά όσο νόμιζα». Είναι η γραμμική προκατάληψη του Ανθρώπου και δεν απεικονίζει την αλήθεια.

Αναμένοντας Καθοδήγηση

Να σας πω κάτι άλλο. Έχω μπροστά μου μια αίθουσα γεμάτη Εργάτες Φωτός, πολλοί από τους οποίους είναι πολύ καιρό Εργάτες Φωτός. Όμως πολλοί ακόμα περιμένετε να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που έχετε να κάνετε. Είσαι εσύ αυτός;Γνωρίζεις ότι έχω δίκιο.

Αντίθετα με το προηγούμενο παράδειγμα, δεν νοιάζεσαι για κάποιο έργο, αλλά μάλλον περιμένεις και περιμένεις ν’ ανακαλύψεις ποιος είσαι και για ποιο λόγο είσαι εδώ. Είναι πολύ διαφορετικό, καθώς δεν έχει να κάνει με κάτι που σου ειπώθηκε σε όραμα, αλλά με ότι νοιώθεις στο Ακασικό επίπεδο. Για ποιο λόγο είσαι εδώ; Πότε θα το γνωρίζεις;

Έχεις τη σπίθα της επίγνωσης και ξέρεις για το θεϊκό. Γνωρίζεις τι βρίσκεται στο DNA σου και αρχίζεις να το ανακαλύπτεις και να αισθάνεσαι ότι υπάρχει κάτι παραπάνω. Δεν ξέρεις τι είναι, αλλά«μια μέρα θα είναι εκεί», λες, «Μια μέρα θα γνωρίζω για ποιο λόγο είμαι εδώ». Είσαι πάνω σε μια σκουριασμένη σιδηροτροχιά, λέγοντας και νοιώθοντας αυτό για πολύ καιρό. Πάντα η γραμμικότητα σου φωνάζει το ίδιο πράγμα: «Ακόμα δεν είσαι εκεί.» «Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου». Άλλοτε πάλι σου λεει: «Σε προσπέρασε και δεν το είδες!» Τότε αρχίζεις να ανησυχείς και να θλίβεσαι.

Θα’θελα να σου πω την αλήθεια και θέλω να ανοίξεις την καρδιά σου, καθώς βρίσκομαι μπροστά σε άτομα που χρειάζονται να το ακούσουν αυτό με ακρίβεια, με συναίσθημα και αλήθεια. Δεν θέλω να σηκώσεις το χέρι, αλλά αόρατα, μεταφυσικά, θέλω να ανάψεις ένα φως ακριβώς επάνω από το κεφάλι σου, εάν εσύ είσαι αυτός. Αναγνώστη,αυτό περιλαμβάνει κι εσένα.Τώρα.Κοιτάζω αυτά τα φώτα τώρα και θα σας δώσω το «πρόγραμμα σπουδών» σας. Θα σου δώσω το πλάνο τού γιατί βρίσκεσαι εδώ. Θα σου πω γιατί νοιώθεις έτσι και θα σου δώσω το σετ οδηγιών που θα σου επιτρέψει φεύγοντας από εδώ, να γνωρίζεις ποιος είσαι και γιατί ήρθες. Σε μερικούς μπορεί να μην αρέσει, άλλοι όμως θα το αγαπήσετε. Εξαρτάται από τη γραμμική σας προκατάληψη. Ελπίζω το φως αυτό που ανάβετε πάνω από το κεφάλι σας, να συντονίζεται με το φως που λάμπει αυτή τη στιγμή από τον συνεργάτη μου, καθώς αυτή είναι η αλήθεια.

Άκου Εργάτη Φωτός, όλη σου τη ζωή περίμενες αυτό που ακολουθεί. Περιμένεις να μάθεις που πας και τι έχεις να κάνεις. Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που έχει επίγνωση, καθώς η επίγνωση της συνείδησης είναι αυτό που κάνεις για τον πλανήτη. Αυτή είναι η αποστολή σου.Να παραμένεις συνειδητός.Κράτα το φως.Πήγαινε από μέρος σε μέρος.Κράτα την επίγνωση. Αυτό είναι τοαποφασιστικό σημείο, καθώς η συνειδητότητα αλλάζει το πλέγμα.

Δεν είναι κάτι που έχεις να κάνεις, είναι εκείνο που σκέφτεσαι κάθε μέρα. Κατά ένα κβαντικό τρόπο, δεν υπάρχει ρολόι. Μπορείς να διατηρήσεις αυτή την ενέργεια μέχρι τη μέρα που θα πεθάνεις; Εάν μπορεί, ο καθένας που κρατά τώρα το φως, θα γνωρίζει ότι γι αυτό βρίσκεται εδώ. Μην ψάχνεις παραπέρα να βρεις κάτι άλλο, επειδή τώρα κάνεις αυτό για το οποίο ήρθες, σε μια κβαντική κατάσταση. Ο καθένας που είναι συνειδητός, το κάνει! Αυτό είναι!Είσαι εδώ για να είσαι συνειδητός!Εάν έχεις επίγνωση του θεϊκού μέσα σου, τότε εκπληρώνεις τέλεια το σκοπό. Τέλεια! Συνέχισε από εδώ και πέρα, ικανοποιημένος για ότι κάνεις για τον πλανήτη. Μείνει συνειδητός.Μην τα παρατάς!Γίνε κβαντικός [ικανοποιημένος στο τώρα].

Εάν βάλεις το περιεχόμενο του πνευματικού σου έργου σε χρονικό πλαίσιο, θα αποτύχεις, επειδή τα πράγματα που το ρολόι θα σου φέρει, δεν είναι εκείνα που η καρδιά σου θα σου φέρει. Η καρδιά [ευσπλαχνία] είναι κβαντική. Μάθε να ζεις χωρίς το μέλλον. Έτσι σπάει το γραμμικό δεδομένο, που ορίζει πως τα επιτεύγματα είναι το κριτήριο της επιτυχίας. Σε μια γραμμικού χρόνου συνείδηση, έτσι είναι. Αλλά σε μια κβαντική συνείδηση, είναι αντιθέτως το μέτρο της γαλήνης και της χαράς σου, απλώς να «υπάρχεις». Ισχύει αυτό για σένα;

Το Δώρο της Ενεργοποίησης του Ακάς

Επί δύο χρόνια ανοίγουμε την πόρτα στην κβαντική κυτταρική αλλαγή και αρχίσαμε να δίνουμε πληροφορίες που είναι απίστευτες. Στο DNA σου βρίσκεται το Ακασικό αρχείο. Όλες οι ζωές που έχεις ζήσει στον πλανήτη, βρίσκονται εκεί. Ο Ανώτερος Εαυτός έχει υπάρξει η ίδια ψυχική ενέργεια σε κάθε ζωή. Οπότε, έχεις ένα φίλο που συμμετείχε σε όλες αυτές! Μέχρις εδώ, όλες οι πληροφορίες προηγούμενων ζωών, είχαν στοιβαχτεί σαν τον πυρήνα του πάγου [σωληνοειδή πυρήνα πάγου που εμπεριέχει την ιστορία, όπως έχει μετρηθεί από επιστήμονες στους πόλους]. Πρέπει να κοιτάξεις τα γραμμικά σημάδια για να δεις ποιος ήσουν, ίσως ποιες ήσαν οι ενέργειες και τι συνέβη. Όλοι υποθέτατε ότι ήταν κάτι ανέγγιχτο, πίσω στο παρελθόν, σαν να κοιτάτε μια παλιά εφημερίδα.

Αυτή δεν είναι κβαντική σκέψη. Ο κβαντικός νους τα βλέπει όλα να συμβαίνουν τώρα. Συνεπώς, αυτό που έχουμε πει επανειλημμένως, είναι πως ότι συμβαίνει τώρα, είναι διαθέσιμο για εσάς τώρα. Πώς θα σας φαινόταν, να πάτε στη φαινομενικά ανέγγιχτη ιστορία και να πάρετε τη βοήθεια για την οποία ήρθατε εδώ; Θα απευθυνθώ σε τρία άτομα που βρίσκονται στην αίθουσα. Μην προσπαθείτε να θεραπεύσετε τον εαυτό σας!Επειδή ο βιολογικός σας εαυτός, αυτή η ζωή, δεν πρόκειται να ανταποκριθεί. Δεν θα θεραπευτεί.Όμως η προηγούμενη φορά, αν τη φέρετε στο προσκήνιο, ήταν αγνή! Πηγαίνετε να την πάρετε!Γιατί να μην πάρετε εκείνη και να την βάλετε από πάνω; [κατά τη γραμμική σκέψη σας] Τι λέτε γι αυτό; Αυτό ακριβώς κάνει ένα κβαντικό άτομο.

Τώρα, εάν το εφαρμόσετε αυτό, τι ακριβώς έχετε κάνει; Θεραπεύσατε τον εαυτό σας, ή εξορύξατε το Ακάς; Καταλαβαίνετε γιατί η ασθένεια δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ; Επειδή, σ’ ένα κβαντικό επίπεδο, δεν την είχατε ποτέ! Εάν μπορείτε να ανασύρετε την ενέργεια περασμένης σας ζωής, θα βρείτε αγνό DNA το οποίο δεν είχε ποτέ το πρόβλημα που έχετε τώρα. Πώς; Να ρωτήσω το εξής... αγαπάτε κάποιον στον πλανήτη; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε θα σας ρωτήσω… πώς; Βλέπετε, κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν σε μη γραμμικό επίπεδο, πέρα από τις λίστες που αρέσκονται να σας δίνουν οι Άνθρωποι. Οι λίστες είναι εντάξει για τη βασική μάθηση, όμως δεν εφαρμόζονται σ’ αυτή την προηγμένη κβαντική ενέργεια, όπου μαθαίνετε ν’ αφομοιώνετε και να γίνεστε.

Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις; Ποια είναι τα μπλοκαρίσματά σου; Τι είναι εκείνο που νομίζεις ότι είσαι και δεν αλλάζει; Στο Ακάς είσαι επίσης εσύ, σε πολλαπλές φορές. Γιατί λοιπόν δεν πας εκεί, να αντικαταστήσεις τον ισχύοντα εσύ, με κάποιον προηγούμενο εσύ; Αυτό σημαίνει εξόρυξη του Ακάς.Να ένας κβαντικός Άνθρωπος, που πάει πολύ πέρα απ’ όσα σας έχουν ειπωθεί για τις ενέργειες περασμένων ζωών. Σας είπαν πως υπήρχαν για καρμικές συναλλαγές.Είναι η παλιά ιδέα, ότι οι εμπειρίες άλλων ζωών επισωρεύονται στο DNA σου, ώστε να σε ενοχλούν, σαν την άμμο στο στρείδι σου, οπότε πρέπει να επιτύχεις κάτι για να την παρακάμψεις. Είναι πολύ παλιά πληροφορία και μπορείς τώρα να πας πολύ πέρα από αυτή.

Τι γίνεται εάν ο μόνος λόγος ύπαρξης του Ακάς είναι ακριβώς το αντίθετο; Αν είναι ένα χρυσωρυχείο που φέρει το όνομά σου; Έζησες όλες εκείνες τις ζωές. Σκέψου το.Είναι εμπειρία ζωής.Είναι σοφία,σαμάνε.Τώρα,πήγαινε να το εξορύξεις.Αυτό κάνει ο κβαντικός Άνθρωπος.Δημιουργεί την υπεροχή.Σκέψου το αυτό.

Η Αναβίωση του Εσωτερικού Παιδιού

Κάτι που πραγματικά θ’ απολαύσει κάποια στη σκηνή [αναφερόμενος στη Jan Tober], καθώς θα σας αποκαλύψω το μυστικό του εσωτερικού παιδιού. Είναι και πάντα ήταν, ένα κβαντικό θέμα! Γιατί είναι τόσο σημαντικό το εσωτερικό παιδί; Το ακούτε για χρόνια και όμως πολλοί το αποφεύγετε.«Δεν θέλω να είμαι παιδί», λετε, «Μεγάλωσα και δεν χρειάζεται να έρθω σ’ επαφή με αυτό». Μήπως είναι διαφορετικό απ’ ότι νομίζετε;

Να σας πω τι είναι τόσο κβαντικό σ’ αυτό. Ακούστε με και ανοίξτε την καρδιά σας για μια στιγμή. Είναι καιρός, δε νομίζετε; Κανείς σας δεν είναι παιδί πλέον, όμως όλοι ήσασταν κάποτε. Κάντε λοιπόν κάτι μαζί μου για λίγο: Σταματήστε προσωρινά το ρολόι και παραστήστε πως όλα όσα βιώσατε στον πλανήτη, σ’ αυτή τη ζωή, είναι τώρα μπροστά σας. Είναι εκεί, σαν κουτιά από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Δεν βρίσκονται στο παρελθόν, αλλά μάλλον είναι σε μια κβαντική κατάσταση, έτοιμα να τα δείτε να συμβαίνουν τώρα.

Απεικόνιση: Θέλω να πάτε και να κοιτάξετε κάποια από εκείνα τα κουτιά – όταν ήσασταν οκτώ ετών, όταν ήσασταν επτά, έξι, πέντε. Κοιτάξτε!Δεν είχατε καθόλου ανησυχίες.Πόσοι από εσάς, στην ηλικία των οκτώ, ανησυχούσατε πώς θα πληρώσετε την υποθήκη; Ή για τον προϋπολογισμό του νοικοκυριού, ή αν μπορείτε πάρετε αυτοκίνητο και αν το κάνετε να δουλεύει ή όχι; Η απάντηση; Κανένας από εσάς!Η μεγαλύτερη ανησυχία σας ήταν πόσο αργά θα μπορούσατε να μείνετε για να παίξετε. Σκεφτείτε το…έτσι ήσασταν οι περισσότεροι.Αυτός είναι ο νους του παιδιού… αγνός, καθόλου πολύπλοκος κι έξω από τη σκοπιά της ανησυχίας.

Τώρα, θα ήθελα να διατηρήσετε αυτές τις σκέψεις για λίγο. Να παραστήσετε ότι μπορείτε να πάρετε εκείνο το άτομο για μια στιγμή, εκείνο το παιδί που είσαστε εσείς. Φέρει το όνομά σας και το έχετε ζήσει. Βγάλτε το έξω από το κουτί και τοποθετήστε το επάνω σας. Καμία ανησυχία.Κανένα δράμα.Καθόλου αύριο.Το παιδί δεν σκέφτεται το αύριο, εκτός αν αύριο είναι Χριστούγεννα, οπότε υπάρχει το αίσθημα χαράς και ενθουσιασμού. Πόσος καιρός έχει περάσει Άνθρωπε, από τότε που το ένοιωθες αυτό;

Γιατί μιλώ γι αυτό; Επειδή η αγάπη του Θεού σε προσκαλεί σ’ αυτό το χαρακτηριστικό! Έχεις μόνο ένα πρότυπο, όταν ήσουν παιδί. Φέρτο λοιπόν σαν πρότυπο τού πόσο σε αγαπάμε και φροντίζουμε για την αγάπη και τη γαλήνη που χρειάζεσαι, ώστε να κινηθείς στη νέα αυτή ενέργεια! Αυτοί είναι οι κβαντικοί Άνθρωποι, που μπορούν να πάνε πίσω και να εφαρμόσουν εκείνα τα χαρακτηριστικά στη ζωή τους. Μπορείτε να τους ξεχωρίσετε, καθώς περπατούν και λάμπουν! Δεν βρίσκονται σε άρνηση. Είναι κβαντικοί.

Έχει υπάρξει ένας αριθμός διδασκάλων που βάδισαν στον πλανήτη, οι οποίοι ήσαν γνωστοί σε πολλές θρησκείες. Να σας πω τι κοινό είχαν: Ήσαν κβαντικοί! Όταν κοιτάζατε το πρόσωπό τους, βλέπατε πώς λάμπει; Μπορείτε να με ακολουθήσετε εκεί για λίγο; Μπορείτε να είστε με τον αγαπημένο σας διδάσκαλο, για μια στιγμή; Μπορείτε να σταθείτε δίπλα του ή δίπλα της για μια στιγμή; Εάν μπορείτε, ποια είναι η ενέργεια εκεί; Είναι γαλήνη, σωστά; Ανησυχούν για την υποθήκη τους; Ανησυχούν για την πληρωμή των λογαριασμών; Τι είδους δράματα αντιμετωπίζουν στη ζωή τους; Μπορεί να έχουν πολλά, όμως ποτέ δεν τα βλέπετε! Κι ελκύεστε από εκείνη τη γαλήνη, έτσι δεν είναι; Θέλετε απλώς να στέκεστε δίπλα τους. Μπορεί ίσως να πείτε: «Ω, αν μπορούσα να ήμουν έτσι. Θα μου άρεσε πολύ».

Λοιπόν, μπορείς αγαπητέ μου και ονομάζεται σύλληψη της ουσίας του εσωτερικού παιδιού. Δεν είναι αθωότητα,ούτε άγνοια.Είναι ολική,πλήρης κβαντική σοφία.Είναι η ικανότητα να πάρεις εκείνα τα πράγματα για τα οποία θα ανησυχούσες στη γραμμικότητα και να τα κρεμάσεις σ’ ένα μέρος όπου δεν σε επηρεάζουν. Τι συμβαίνει σε μια συνείδηση που δεν επηρεάζεται από το φόβο; Ανυψώνεται! Το περίμενες αυτό; Η δουλειά με το εσωτερικό παιδί, είναι κβαντική. Όλα όσα διδάσκουμε τους τελευταίους μήνες, ωθούν τον Άνθρωπο να γίνει κβαντικός.

Η Απίστευτη Δύναμη της Αγάπης

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το τελευταίο. Τίποτα. Είναι η τρίτη φορά που το παρουσιάζω, καθώς πολλοί εδώ δεν το έχουν ακούσει. Ακούστε προσεκτικά: Υπάρχουν κάποιοι, ακόμα και στο πνευματικό πεδίο που δηλώνουν ότι ο συναισθηματισμός είναι λάθος. Ισχυρίζονται πως αν γίνεις συναισθηματικός, δεν είσαι λογικός. Εάν κλαις, δεν θα έπρεπε να είσαι εδώ. Λένε πως ο διανοητικός νους θα καθορίζει τα πάντα. Εκεί είναι η λογική σας κι αυτή είναι η αιτιολόγησή σας. Επομένως, πρέπει να πάτε κάπου, να πετάξετε όλα τα συναισθήματα και να τα καθορίσετε με το λογικό νου που σας έδωσε ο Θεός.

Ακούστε αγαπητοί μου, αυτός είναι εντελώς γραμμικός τρόπος σκέψης. Δεν υπάρχει ούτε ένας στην αίθουσα, που μπορεί να καθορίσει μια κβαντική κατάσταση με τη διανόησή του. Επειδή δεν γεννήθηκαν, ούτε ζουν στην κατάσταση αυτή. Αντιθέτως, είναι μια ισορροπία διανόησης και καρδιάς. Τα συναισθήματα διαπερνούν το πέπλο κι αυτό συμβαίνει για ένα πολύ σημαντικό λόγο.

Θα σας πω πού είναι η αληθινή δύναμη… ο λόγος της ευσπλαχνίας και η απίστευτη δύναμη της αγάπης. Θα σας πω την πιο κβαντική ενέργεια στον πλανήτη κι ελπίζω να την καταλάβετε. Είναι η τρίτη φορά που το κάνω και θέλω να ακούσετε πολύ προσεκτικά.

Υπάρχει μια δύναμη, πέρα απ’ όλες τις δυνάμεις και πηγάζει ακριβώς από τη συναισθηματική κατάσταση. Εκπλήσσεστε; Θα ζωγραφίσω πάλι την εικόνα, όπως έχω ξανακάνει. Υπάρχουν πολλές μητέρες στην αίθουσα.Μητέρα, πήγαινε πίσω μαζί μου, σε μια στιγμή που έχουμε μοιραστεί. Πήγαινε πίσω, όταν το πρώτο σου παιδί ήταν εκεί, ηλικίας μερικών λεπτών. Εκεί όπου το νεογέννητο πήρε την πρώτη του ανάσα και άρχισε η ζωή. Αντιπροσωπεύει μέρος του DNA σου, μέρος της γενεαλογίας σου, μέρος του Ακάς σου. Τώρα, να σε ρωτήσω κάτι. Άκουσες τους αγγέλους να ψάλλουν; Ξέρεις, στέκονταν γύρω από το κρεβάτι. Τι ένοιωσες την πρώτη φορά που κοίταξες το βρέφος στα μάτια; Τι ένοιωσες όταν διασταυρώθηκαν οι ματιές με το μωρό και η ζωή άρχισε; Άκουσες τους ψαλμούς των αγγέλων; Έλειωσε η καρδιά σου; Ξεχύθηκες στο Σύμπαν εκείνη τη στιγμή; Παρατήρησες ότι και οι τεχνικοί στο δωμάτιο έκλαιγαν επίσης; Τι τα προκαλεί αυτά;

Μήπως νομίζεις ότι η συγκεκριμένη δύναμη βγήκε από το νου και την καρδιά σου; Λοιπόν, όχι! Πέρα απ’ οτιδήποτε θα μπορούσε ποτέ ο Άνθρωπος να δημιουργήσει, η εκπληκτική αυτή ενέργεια ξεχύθηκε σ’ εκείνο το δωμάτιο, επειδή υπήρχε ιερή χαρά. Για μια στιγμή του χρόνου άνοιξες μια υπερδιάστατη δίοδο, όπου μια ζωή άρχισε και όλοι έκλαιγαν από χαρά. Το παιδί σε κοίταξε κι εσύ το κοίταξες. Τα πράγματα δεν θα ήταν ποτέ πια τα ίδια. Θυμάσαι Μητέρα; Θυμάσαι τη μέρα εκείνη; Θυμάσαι τη στιγμή; Αυτή είναι μια ενέργεια, πολύ πέρα απ’ ότι μπορεί να κάνει η καρδιά σου μόνη της. Είχες βοήθεια κι οτιδήποτε ένοιωσες, ενισχύθηκε από την ενέργεια του Θεού μέσα σου.

Αναφέρομαι στην κόλλα που συγκρατεί τη συνείδηση, η οποία είναι συναισθηματική. Μιλώ για την αγάπη του Θεού. Αυτό ήταν το μήνυμα, από την πρώτη μέρα που έδινα πληροφορίες. Χρειάστηκε ο συνεργάτης μου τέσσερα χρόνια, για να ανοίξει την καρδιά του, σε σημείο να κλαιει από αυτή τη δύναμη μπροστά σε άλλον. Είναι πέρα απ’ οτιδήποτε θα μπορούσε να δημιουργήσει ο ίδιος. Η αίθουσα αυτή είναι γεμάτη με ένα περιβάλλον, του οποίου η δύναμη θα δημιουργήσει πολύ περισσότερα απ’ ότι μπορεί κάθε καρδιά μόνη της! Είναι μια κβαντική ενέργεια… άχρονη… όχι ένα μελλοντικό συμβάν… γεμάτη ένα αίσθημα, πως κάθε τι αγαπητό που είχε ποτέ υπάρξει, ξεχύνεται μέσα σου. Είναι η φύση, η δική σου ενέργεια ζωής και η σοφία των αιώνων! Μητέρα,θυμάσαι;

Οι άνθρωποι ερωτεύονται. Ελαφρώς αποβλακώνονται. Μερικοί το έχετε βιώσει, έτσι δεν είναι; Ορισμένοι θα θυμάστε που αναστενάζατε πολύ, κοιτώντας ο ένας τα μάτια του άλλου. Οι ψυχολόγοι λένε πως συμβαίνει μια παροδική παράνοια. [Γέλιο].Το θυμάστε; Ίσως κάποιοι να το έχετε ακόμα. Πες μου γι αυτό αγαπητέ μου Άνθρωπε.Είναι κάτι που δημιούργησες ο ίδιος; Νομίζεις ότι ήταν στο άλλο άτομο, ή μήπως κάτι άλλο συνέβαινε; Νομίζεις ότι ήσουν μέρος ενός πράγματος, μονάχος; Οι εραστές θα σου πουν ότι υπάρχουν άγγελοι στο δωμάτιο, όποτε έρχονται μαζί και υπάρχει λάμψη. Είναι πολύ πέρα απ’ ότι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μόνοι τους. Ορισμένοι τους ακούνε να ψέλνουν! Είναι απλώς όνειρα ερωτευμένων; Όχι, γιατί έχουν δίκιο… Είναι μέρος της Ανθρώπινης εμπειρίας, όταν δύο έρχονται μαζί και με κάποιο τρόπο παράγουν μια ενέργεια, πολύ μεγαλύτερη από το άθροισμα των μερών. Επειδή ο Θεός είναι εκεί!

Οι άγγελοι χαμογελούν.Έτσι γίνεται.Είναι κβαντικό. Υπάρχει εκεί μια ανόθευτη δύναμη. «Γιατί μας τα λες αυτά Κρύων;» Θα σας πω γιατί. Επειδή κάποιοι από εσάς είναι έτοιμοι να ερωτευθούν τον πρωτογενή σπόρο συνείδησης, που είναι το σημείο επιλογής. Είναι να ερωτεύεσαι τον εαυτό σου, το Θεό μέσα σου, τη φύση ή απλώς όλη τη δημιουργική διαδικασία.. Είναι να δημιουργείς μια ενέργεια στον πλανήτη, σαν τη γέννηση ενός παιδιού. Είναι σημαντικότερο από το άθροισμα των επιμέρους, καθώς είσαι όσο κβαντικός χρειάζεται για να το κάνεις. Αυτό σε μπερδεύει ή είναι φυσικό; Είναι μέρος της καμπύλης μάθησης, το ότι μπορεί αυτό να φέρει σύγχυση.

Κατανοείς ότι δεν χρειάζεται να ενταχθείς κάπου. Δεν χρειάζεται. Αποδέξου τους άλλους γύρω σου, που αγαπούν τη Γη. Γνωρίζεις ότι όλοι σας μπορείτε να συμμετέχετε, στο βαθμό που επιθυμείτε; Το άνοιγμα της καρδιάς δημιουργεί ενέργεια, πάνω και πέρα από αυτή που θα κατάφερνες μοναχός κι όμως φαίνεται σαν να είναι μια προσωπική απόφαση. Αυτή είναι μια πρόσκληση για κβαντικότητα. Πες τη όπως θέλεις. Θες να την πεις Θεό, θες να την πεις Πνεύμα, να την πεις δική σου θεϊκότητα; Δεν έχει σημασία. Αλλά θα τη νοιώσεις. Πολλοί από εσάς την έχουν νοιώσει και δεν γνωρίζατε καν τι ήταν. Έτσι είναι η Αγάπη.Είναι αγνή.Δεν έχει κάποια ατζέντα.Δεν διογκώνεται αφ’εαυτού.Είναι άνευ όρων.Είναι ο Θεός μέσα σου. Αυτό είναι το μήνυμα.

Λοιπόν, αυτή είναι η δουλειά σας. Σηκωθείτε από τα καθίσματα και πηγαίνετε διαφορετικοί απ’ ότι ήρθατε, με λίγο περισσότερη επίγνωση για το πώς δουλεύει το Πνεύμα μ’ εσάς. Ίσως να αισθάνεστε λίγο πιο άνετα με αυτό που είστε και το πού πηγαίνετε. Ίσως σήμερα ν’ ανακουφίστηκαν κάποιοι που ένοιωθαν ότι είχαν αποτύχει, ή ότι δεν είχαν εκπληρώσει εκείνα για τα οποία ήρθαν. Σας βεβαιώ ότι τα έχετε εκπληρώσει! Πράγματι!

Αγαπάς το Θεό;Τότε το έχεις εκπληρώσει.Αγαπάς τον εαυτό σου; Τότε το έχεις εκπληρώσει. Έχεις γαλήνη; Μπορείς να περιορίσεις το δράμα από τα πράγματα που δεν ελέγχεις; Αν είσαι ένας από αυτούς, τότε έχεις εκπληρώσει το σκοπό σου. Γι αυτό ήρθες. Και γι αυτό λεμε την εποχή αυτή, ότι γνωρίζουμε τον καθένα σας με το όνομά του. Τι θα κάνεις με αυτές τις πληροφορίες; Είναι απλώς πληροφορίες, ή είναι η αλήθεια; Εσύ αποφασίζεις!

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός