urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

 

LIVE KRYON CHANNELING
«Το Ανθρώπινο Σχέδιο»
Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων στο Σαντιάγο, Χιλή
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

μετάφραση: γ. κυρίτσης

 

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Τι νομίζετε για τον Θεό; Ορισμένοι αποκαλείτε την ενέργεια του Θεού «Πνεύμα». Ποια είναι η θέση σας; Εάν σας ρωτούσε ένα παιδί: «Πες μου για τον Θεό», τι θα του λέγατε;

Επί χρόνια έχουμε αναφερθεί στα χαρακτηριστικά του πνεύματος, επειδή θέλαμε να γνωρίζετε έναν προσωπικό Θεό. Τώρα λοιπόν θέλουμε να το επαναλάβουμε, αλλά κάπως διαφορετικά. Θα σας φέρουμε στη θέση του Θεϊκού νου, με τη λογική της αγάπης. Είναι δυνατόν ο Θεός να γνωρίζει το όνομά σας; Είναι δυνατόν να υπάρχει μια προσωπική πλευρά του Θεού; Εάν ναι, ποια μαρτυρία υπάρχει; Υπάρχει όντως μαρτυρία αυτού ή είναι κάτι απόκρυφο και αόρατο; Είναι δύσκολο να αποδειχθεί ο Θεός, σωστά; Ας κάνουμε λοιπόν ένα μικρό ταξίδι.

Ο Θεός στις Λεπτομέρειες

Ας δούμε λίγο την πρόσφατη επιστήμη και ας αναζητήσουμε τον προσωπικό Θεό. Είναι αυτό δυνατόν; Όσο ανακαλύπτετε τη Φυσική του Σύμπαντος, τόσο θα σας αποκαλύπτει την αγάπη του Θεού. Τώρα οι φυσικοί και οι αστρονόμοι βρίσκονται σε δίλημμα. Οι περισσότεροι συμφωνούν, βάσει των ερευνών, ότι το Σύμπαν όπως το βλέπουν σήμερα, δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει τυχαία. Κι όμως η αστρονομία και η φυσική βασίζονται στον τυχαίο παράγοντα και στις συγχρονικότητες των κινουμένων σωμάτων. Τι ισχυρίζονται λοιπόν; «Πρέπει να υπήρχε μια σχεδιαστική δύναμη». Υπάρχει μια ενέργεια στο Σύμπαν που πρέπει να είναι νοήμων, τη οποία έχουν ονομάσει «νοήμον σχέδιο». Η έννοια αυτή προέρχεται από την αστρονομία και όσους μελετούν το σύμπαν. Όσο πιο αποτελεσματικά όργανα αποκτάτε, τόσο θα σας αποκαλύπτουν έναν προσωπικό Θεό, ο οποίος σχεδιάζει τη ζωή.

Το DNA… Περισσότερο απ’ ό,τι Νομίζετε

Υπάρχουν περισσότερα. Η επιστήμη που ασχολείται τώρα με το DNA, υποδεικνύει ότι υπάρχει ένα πολυδιάστατο πεδίο γύρω του, το οποίο είναι επίσης σχεδιασμένο. Πειράματα δείχνουν ότι στην πραγματικότητα το DNA εμπεριέχει οδηγίες εντός του πεδίου του! Ακόμα κι ένα μόριο του DNA μπορεί να αλλάξει την ύλη και να της δώσει οδηγίες να σχηματιστεί, σ’ ένα μαθηματικό σύστημα. Το χαρακτηριστικό αυτό προκύπτει από την κβαντική βιολογία - επιστήμη, όχι από κάποιο κίνημα της νέας εποχής.

Η Γαία… Περισσότερο απ’ ό,τι Νομίζετε

Υπάρχει κι άλλο. Τώρα μπορούν να μετρούν τα μαγνητικά της Γης σε ωριαία βάση και ανακάλυψαν κάτι εκπληκτικό. Σόκαρε τους ερευνητές, όταν ανακάλυψαν ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης δυναμώνει ή αποδυναμώνεται, ανάλογα με τα σημαντικά γεγονότα της ανθρωπότητας. Όταν συνέβη το τσουνάμι, τα μαγνητικά έφτασαν στο αποκορύφωμα. Κατά το συμβάν της 11ης Σεπτεμβρίου, τα μαγνητικά της Γης μεταβλήθηκαν δραστικά. Ακριβώς την ώρα που τα αεροπλάνα έπληξαν τους πύργους, τα μαγνητικά πεδία του πλανήτη μεταβλήθηκαν. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Είναι δυνατόν η ανθρώπινη συνείδηση να είναι τόσο συνδεμένη με τη Γαία, ώστε να συμβεί αυτό; Όντως, είναι δυνατόν, όπως δείχνουν οι μαρτυρίες. Τι σχέση έχει αυτό με τον Θεό; Τεράστια, καθώς βάζει τους Ανθρώπους μαζί με όλη τη δημιουργία, κατά έναν «σχεδιαστικό τρόπο».

Φαντάσου για μια στιγμή ότι έχεις τον νου του Θεού. Πώς θα δημιουργούσες τους Ανθρώπους; Διαμέσου δισεκατομμυρίων ετών ο Θεός έχει δημιουργήσει ένα Σύμπαν, φτιαγμένο για ζωή. Ενάντια σε όλους τους νόμους των πιθανοτήτων, βρίσκεσαι εδώ. Τώρα, εάν ήσουν Θεός, πώς θα έφτιαχνες έναν Άνθρωπο; Θα ήταν σαν άλλο ένα «τυχαίο θηλαστικό» στον πλανήτη;

Σαν σώφρων Άνθρωπος, καταλαβαίνεις τώρα ότι το ανθρώπινο σώμα έχει νοήμον DNA. Όλα τα γονίδια στο σώμα, όλες οι πληροφορίες των εμβρυονικών κυττάρων, ακόμα κι όσες αποτελούν το Ακασικό αρχείο των περασμένων ζωών, είναι αποθηκευμένες σαν πληροφορίες στο σώμα. Ακούγεται αυτό σαν τυχαίο ή συμπτωματικό; Έχοντας τον νου του Θεού, πώς θα το είχες κάνει; Ο Θεός συμπεριέλαβε την ουσία της δημιουργίας μέσα σου. Τώρα φυσικά υπάρχουν αποδείξεις ότι η ίδια η ενέργεια της Γαίας σχετίζεται με την Ανθρώπινη συνείδηση. Έτσι λοιπόν, ποιο κομμάτι σου (σαν Θεός) θα δώσεις για τον Άνθρωπο στη Γη; Παίρνει ο Άνθρωπος κάτι άλλο; Η απάντηση είναι, ναι.

Με πολύ προσοχή εσύ (σαν Θεός) προετοίμασες αυτή την πανέμορφη Γη, τον κήπο στον οποίο ο Άνθρωπος θα κάθεται και θα παίζει. Έκανες το DNA νοήμον και συνέδεσες τον Άνθρωπο με τα βράχια και τα δέντρα και το μαγνητικό πλέγμα. Δημιούργησες τον Άνθρωπο δυνατό και με βαθιά πνευματική «εικόνα». Σε ρωτώ λοιπόν Άνθρωπε, εάν έπαιζες τον ρόλο του Θεού, τι χαρακτηριστικά θα έδινες στον Άνθρωπο στο σημείο αυτό;

Τι Λένε οι Άνθρωποι για το Λόγο που Είναι Εδώ

Πολλοί ισχυρίζονται ότι ο Θεός δημιούργησε την ανθρωπότητα κατά τον εξής τρόπο [η φωνή του Θεού]: «Θα βάλω τους Ανθρώπους στη Γη και θα τους κάνω να υποφέρουν και να πονούν. Θα το κάνω πραγματικά δύσκολο, γι αυτό θα τους δώσω την αίσθηση ότι γεννιούνται ρυπαροί. Αμέσως μετά θα τους εμφυτεύσω ενοχές, ώστε να υποφέρουν και όσο ζουν να είναι θύματα από κάτι που συνέβη πριν από αιώνες. Θα τους κάνω να κυλιούνται και να σέρνονται για να με βρουν. Θα τους κάνω να νιώθουν μηδαμινοί».

Νομίζεις ότι έτσι ήταν ο νους του Θεού; Σ’ αυτόν τον πανέμορφο κήπο; Βγάζει νόημα αυτό; Σας ζήτησα νωρίτερα να ανοίξετε εδώ, την καρδιά σας στην ευσπλαχνία. Θα το έκανες λοιπόν κατ’ αυτό τον τρόπο αγαπητέ μου; Η απάντηση: «Όχι, όχι! Δεν θα το έκανα έτσι». Τότε πώς θα το έκανες; Μέσω της ευσπλαχνίας του Θεού, πώς θα έφτιαχνες τον Άνθρωπο;

Ας δούμε μια εναλλακτική άποψη, του πώς θα σκεπτόσουν εάν ήσουν Θεός:

«Θα δημιουργήσω έναν υπέροχο κήπο, θα δώσω στους Ανθρώπους ιερό DNA, το οποίο θα γίνει το σχέδιο ενός θαυμάσιου συστήματος αρχαίας ενθύμησης και υγείας. Μετά θα τους βάλω μεγαλοπρεπείς στη Γη. Ο καθένας τους θα έχει ένα κομμάτι μου μέσα του. Θα πάρω την ιερή εικόνα του δημιουργού και θα την εμφυτεύσω στο DNA τους. Ώστε τότε να μπορώ να πω, ‘φτιαγμένος κατ’ εικόνα του Θεού’. Μετά θα στείλω πολλούς διδασκάλους με ιερά ενεργοποιημένο DNA, να τους δείξουν τι μπορούν να κάνουν, ώστε να μην ξεχνάνε. Σπουδαίοι δάσκαλοι και καθοδηγητές θα ακολουθούν διαμέσου των αιώνων, ώστε να έχουν πάντα ιδανικά.

«Θα τους δώσω δυνάμεις πάνω στην ίδια τη φύση. Εάν βρουν αυτή την μεγαλοπρέπεια μέσω της ελεύθερης επιλογής, θα μπορούν να αλλάξουν το σώμα τους. Θα μπορούν να αλλάξουν τον πολιτισμό τους. Να αλλάξουν τη γη. Θα τους κάνω τόσο ισχυρούς που εάν συγκεντρωθούν αρκετοί μαζί, θα μπορούν να εμποδίσουν ακόμα και σεισμούς να συμβούν. Θα είναι συνδεμένοι με τη Γαία».

Πώς σας ακούγεται; Όσα μόλις διαβάσατε είναι αλήθεια και ξέρετε ποιοι τα γνώριζαν πρώτοι; Οι αρχαίοι που βάδισαν στα μέρη αυτά. Εάν ρίξετε μια ματιά σε όσα σας έδειξαν και σας δίδαξαν, οι αυτόχθονες εδώ εξυμνούσαν τη Γαία, τη μητρική ενέργεια του πλανήτη. Ήταν κάτι ιερό. Ήσαν συνδεμένοι με τη ζωή και ακόμα είναι. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνουν οι αυτόχθονες στις τελετές τους; Δοξάζουν τους προγόνους τους! Έχουν επίσης μια διαισθητική γνώση, ότι ίσως να έχουν ζήσει στο παρελθόν και ότι η σοφία των αρχαίων ήταν δική τους. Είναι πιθανόν η σοφία των αιώνων να πέρασε πνευματικά σ’ αυτούς; Όντως είναι και η κβαντική γενεαλογία στο DNA είναι πολύ διαφορετική από τη γραμμική χημική καταγωγή.

Πώς θα φτιάχνατε ΕΣΕΙΣ τον Άνθρωπο;

Αυτή τη στιγμή επέρχεται στον πλανήτη μια ενέργεια, η οποία επαναδομεί εκείνη τη σοφία. Λοιπόν, πώς θα φτιάχνατε έναν Άνθρωπο; Αγαπητοί μου, θέλω να ηχήσει αληθινό σ’ εσάς. Άσχετα τι νομίζετε για το channelling, είναι καιρός να χρησιμοποιήσετε λίγη ευσπλαχνική και πνευματική λογική.

Επιτρέψτε μου να σας πάω σε ένα εσωτερικό μέρος. Ένα μέρος στο οποίο έχουμε αναφερθεί πολλές φορές. Κοιτάξτε το σχέδιο της ζωής σας, ενόσω σας πάω στο Σπήλαιο της Δημιουργίας. Στο πολυδιάστατο εκείνο μέρος βρίσκεται της Γαίας η λογιστική της ανθρωπότητας. Βαθιά μέσα στη Γη είναι ένα πολυδιάστατο σπήλαιο που δεν θα βρεθεί ποτέ. Έχει κβαντικά χαρακτηριστικά, καθότι υπάρχει μια πολυδιάστατη κρυστάλλινη δομή για κάθε ψυχή στον πλανήτη. Δεν είπα για κάθε ζωή. Είπα κάθε ψυχή. Όταν μια ψυχή είχε πολλές ζωές, ο κρύσταλλος δονείται με όλες τις ζωές και όσα έχει μάθει ο Άνθρωπος στη διάρκεια εκείνων των ζωών, εδρεύουν ενεργειακά και κβαντικά στην κρυστάλλινη αυτή δομή. Σκοπός του κάθε κρυστάλλου είναι να μιλά στο Κρυστάλλινο Πλέγμα του πλανήτη. Οπότε, όλες οι γνώσεις του Ανθρώπου εναποτίθενται στη Γη και παραμένουν εκεί. Όλα όσα έχουν συμβεί ανέκαθεν, στον κάθε Άνθρωπο, βρίσκονται ακόμα εδώ στον πλανήτη.

Να κάνω τώρα μια ερώτηση. Μήπως αυτό ακούγεται σαν να είναι ο Άνθρωπος λίγο πιο σημαντικός απ’ ότι νομίζατε; Μόλις σας είπα ένα μυστικό – ότι η ίδια η δόνηση της Γης, ακόμα και η ταχύτητα του χρόνου, καθορίζεται από όσα έχουν μάθει οι Άνθρωποι, πνευματικά και εσωτεριστικά. Εάν έχετε μια επιφοίτηση ότι ο Θεός βρίσκεται μέσα σας, εάν αρχίσετε να ζείτε διαφορετικά λόγω αυτού, το δράμα αρχίζει να εξαλείφεται από τη ζωή σας και μπορείτε να αποχωριστείτε από το σκότος και ποτέ να μην επιστρέψετε σ’ αυτό. Μαθαίνετε να διεκδικείτε τη θεϊκή δύναμη μέσα σας και να έχετε χαρά.

Επηρεάζετε τη Γη και η Γαία γνωρίζει κάθε βήμα σας. Σκορπίζετε το φως όπου πάτε. Είναι μια παλιά αλληγορία, αλλά η καλύτερη που έχουμε. Είστε εγνωσμένοι του Θεού. Είστε εγνωσμένοι της Γαίας. Η μεγαλοπρέπειά σας αρχίζει να παρέχει στη Γη μια υψηλότερη δόνηση. Καθώς λύνετε τα προβλήματά σας, ανεβαίνει η δόνηση του πλανήτη. Τι σύστημα! Είναι πανέμορφο. Και δεν αφορά τυχαία Ανθρώπινα Όντα που τοποθετήθηκαν εδώ κατά τύχη, ώστε να υποφέρουν! Το βλέπετε; Καταλαβαίνετε την πνευματική λογική του; Θέλουμε να δείτε την όψη του Θεού, η οποία είναι πάντα πρόσχαρη, καθώς υπάρχει ένα κομμάτι του Δημιουργού μέσα σας.

Έχουμε μιλήσει για τον Άνεμο της Γέννησης. Πώς να περιγράψουμε κάτι που είναι έξω από τη δυνατότητα κατανόησής σας; Βλέπετε τον εαυτό σας σαν ξεχωριστή μονάδα, αλλά δεν είστε. Σε μια γραμμική 3D προοπτική όμως, είναι το μόνο που έχετε. Όταν κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη, πόσους βλέπετε; «Τι εννοείς Κρύων λέγοντας ‘πόσους’»; Η ερώτηση είναι, πόσους Ανθρώπους βλέπετε στον καθρέφτη γηραιές ψυχές; Εάν έχετε τον νου του Θεού, βλέπετε όλους εσάς. Όλο το Ακάς σας είναι εκεί. Εκατοντάδες εκφράσεις της ψυχής σας είναι εκεί, όπως και πολλές ζωές γεννημένες στη Γη.

Στον καθρέφτη του Θεού είστε όλες αυτές, όπως επίσης κι ένα κομμάτι του Δημιουργού. Πώς να εξηγήσουμε ότι μπορείτε να είστε σε πολλά μέρη την ίδια στιγμή; Πώς να εξηγήσουμε ότι η σοφία που φέρετε εναποτίθεται στον πλανήτη ενόσω βαδίζετε; Δεν υπάρχει χρόνος σε μια κβαντική κατάσταση. Κατά κβαντικό τρόπο, ακόμα ζείτε εκείνες τις ζωές, βοηθώντας τον πλανήτη καθώς τις ζείτε. Η γηραιά ψυχή καίει πολύ λαμπρά, στο κβαντικό φάσμα πνευματικότητας, στον πλανήτη Γη.

«Τι εννοείς Κρύων; Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς». Το ξέρω. Το ξέρω. Θα ’θελα να σας δώσω τα μάτια μου για μια στιγμή. Βλέπω μια αίθουσα γεμάτη με αυτούς που έχουν επιφέρει μια αλλαγή στον πλανήτη, εδώ και 30.000 χρόνια. Οι αυτόχθονες και οι αρχαίοι βρίσκονται εδώ. Ορισμένοι είστε οι ίδιοι οι πρόγονοί σας! Κάποιοι είστε ακόμα και Λεμούριοι. Είναι υπέροχα όσα έχετε κάνει κι εξακολουθείτε να επιστρέφετε και να τα ξανακάνετε. Τι σας έχω πει για τουλάχιστον 26.000 χρόνια; Πολλοί αναμένατε αυτή τη στιγμή και δεν σκοπεύετε να τη χάσετε. Ακόμα κι αν κάποιοι από εσάς περάσετε στην άλλη πλευρά του πέπλου στα επόμενα χρόνια, θα επιστρέψετε πάραυτα. Επειδή δεν πρόκειται να χάσετε το φινάλε! Δεν θα είναι το τέλος του πλανήτη, αλλά το τέλος της παλιάς και η αρχή μιας νέας ενέργειας. 

Πώς περιγράφουμε τον Άνεμο της Γέννησης; Στον δικό σας χρόνο, θα αντιπροσώπευε τη χαρακτηριστική περίοδο προτού γεννηθείτε. Κατά ένα κβαντικό τρόπο, είναι κάτι άχρονο. Οπότε, ακριβώς πριν την άφιξή σας, συναντάτε τα εν δυνάμει παιδιά που πρόκειται να έχετε. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, επειδή είστε κολλημένοι σε γραμμικό χρονικό πλαίσιο, ενώ το πλάνο δεν είναι. Έτσι λοιπόν συνεχίζονται οι υποθετικές μου ερωτήσεις. Τι θα λέγατε στις ψυχές εκείνες που ενδέχεται να είναι παιδιά σας; Ποιο θα ήταν το μήνυμά σας;

Εάν ότι μόλις είπα σας ακούγεται σωστό, τότε υπάρχει ένα σπουδαιότερο σχέδιο απ’ ότι γνωρίζετε, έτσι δεν είναι; Κι αν είχε στηθεί όλο με μεγαλειώδη τρόπο σ’ ένα κβαντικό σύστημα και δεν ήταν καθόλου τυχαίο; Τι γίνεται εάν υπάρχει σκοπός για τα πάντα; Όμως, εφόσον είστε κολλημένοι σ’ ένα γραμμικό, ευθείας γραμμής σύστημα, δεν μπορείτε να δείτε παρά μόνο όσα συμβαίνουν προς δύο κατευθύνσεις – το παρελθόν και το μέλλον. Έτσι όλα φαίνονται τυχαία και σχεδόν χαοτικά. Στην πραγματικότητα όμως τα πάντα εξαρτώνται από την ελεύθερη επιλογή του Ανθρώπου. Η πραγματικότητά σας εξαρτάται από την ενέργεια που αναπτύσσεται στον πλανήτη μέσω αυτών των επιλογών και όσο μεγαλύτερη η ενέργεια, τόσο πιο ορατό και κατανοητό το σχέδιο.

Ο Ανυποψίαστος Ρόλος των Γονιών σας

Να σας δώσω μια προοπτική που ίσως δεν έχετε σκεφτεί, την οποία παρουσίασα χθες στο βουνό [ο Κρύων ήταν στο ValleNevado των Άνδεων]. Πολλοί έχετε γονείς που δεν είναι αφυπνισμένοι σαν εσάς, ως προς την πιθανότητα ενός προσωπικού Θεού, γεμάτου αγάπη. Κάποιοι από τους γονείς αυτούς ζουν ακόμα και είναι μαζί σας και άλλοι έχουν αποβιώσει. Μπορεί να αγαπούν τον Θεό με τον τρόπο τους, χωρίς όμως να έχουν αφυπνιστεί στον κβαντικό Δημιουργό που υπάρχει μέσα τους. Δεν θα έρχονταν σε μια συνάντηση σαν αυτή, σωστά; Εσείς όμως έχετε αφυπνιστεί σ’ ένα «κβαντικό σύστημα» και με αυτό αρχίζετε να βοηθάτε τον πλανήτη. Κτίζετε μια γέφυρα προς ένα μελλοντικό κβαντικό πολιτισμό. Η γραμμική λατρεία δεν σας λέει τίποτα.

Έχετε βαθιά πνευματικότητα, χωρίς κάποιον προφήτη, ένα βιβλίο ή κτίρια λατρείας. Έχετε δημιουργήσει μια θαυμάσια ενέργεια αγάπης και συντροφικότητας με τον δημιουργό μέσα σας και προτού ολοκληρώσετε το έργο σας στη Γη, εκατομμύρια θα αφυπνιστούν γύρω σας ως προς την ίδια ιδέα. Δεν είναι κάποια ιδέα που διδαχτήκατε. Αντιθέτως, είναι ένα νέο πνευματικό πρότυπο αλήθειας – ότι έχετε δημιουργηθεί μεγαλοπρεπείς, ότι έχετε εξουσία πάνω στο φυσικό σας σώμα και ακόμα και η ίδια η φύση υποκλίνεται στη συλλογική αυθεντία σας (mastery). Είστε μια υπέροχη δημιουργία, σ’ έναν υπέροχο κήπο που φτιάχτηκε για εσάς και θα έχετε, για πρώτη φορά στην Ανθρώπινη ιστορία, τη σοφία να τον φροντίσετε.

Ίσως μερικές φορές να βλέπετε τους γονείς σας λέγοντας: «Εύχομαι να είχαν αυτό που έχω». Κάποιοι λένε: «Φαίνονται κολλημένοι σ’ έναν παλιό τρόπο». Κι όταν αποβιώσουν θα πείτε: «Μακάρι να είχαν γνωρίσει όσα γνωρίζω». Επιτρέψτε μου λοιπόν τη γραμμική αυτή σκέψη να την επανεγγράψω για εσάς σε μια κβαντική έννοια και κατά τη διαδικασία να εκθέσω το εκπληκτικό σύστημα και την αγάπη του Θεού.

Ελάτε μαζί μου για μια στιγμή, μέσα στον νου του Θεού και θα σας πάω στον Άνεμο της Γέννησης των γονιών σας. Σε μια άχρονη κατάσταση, συναντούν εσάς, τα εν δυνάμει παιδιά τους και ακούτε τι έχουν να πουν: «Αγαπητοί μας, θα έρθουμε στη Γη σε μια παλιά ενέργεια. Όμως υπάρχουν τα δυναμικά να συμβούν πράγματα στον πλανήτη, κατά τη δική σας γενεά, όχι τη δική μας. Θα σας δώσουμε γέννηση και ζωή. Θα φέρουμε την ψυχή σας στον πλανήτη τη σωστή στιγμή, ώστε να μπορέσετε να κάνετε τη διαφορά. Μπορεί να μην σας βοηθήσουμε να αφυπνιστείτε με τον τρόπο που νομίζετε. Αντιθέτως, μπορεί να σας φέρουμε προβλήματα που θα σας ωθήσουν να βρείτε το Θεό μέσα σας, αλλά έτσι αλληλεπιδρά η παλιά ενέργεια με την νέα. Θα σας φέρουμε σε σημείο να έχετε φως, το οποίο δεν μπορούμε να έχουμε εμείς εν μέσω της παλιάς ενέργειας».

Λοιπόν, σε ρωτώ αγαπητέ ακροατή και αναγνώστη, ποιος είναι εδώ ο Εργάτης Φωτός; Είναι οι γονείς σου! Ω, ίσως να μην αφυπνίστηκαν κατά έναν κβαντικό τρόπο, αλλά τώρα γνωρίζεις ότι είχαν ένα σχέδιο που ήταν κβαντικό. Εξ αιτίας τους μεταφέρεις το φως σου. Ακόμα κι εκείνοι που σε κριτικάρουν για όσα κάνεις, σου έδωσαν το σπόρο της ζωής. Ακούγεται λοιπόν σαν να έχεις γεννηθεί μιαρός; Ακούγεται σαν να βρίσκεσαι εδώ στη Γη για να υποφέρεις;

Ο Θεός έχει δημιουργήσει ένα Σύμπαν για ζωή, για αφθονία και για φως. Ο δημιουργός έδωσε στον Άνθρωπο όχι μόνο έναν υπέροχο κήπο, αλλά του έδωσε επίσης ένα κομμάτι αυτής της δημιουργικής ενέργειας, μέσα σε κάθε ψυχή. Ο Θεός είναι Φως και είναι μέσα σας. Είναι το μυστικό της νέας ενέργειας και το ανακαλύπτετε ξανά. Δεν κάνει τα άλλα συστήματα πίστης λανθασμένα, αλλά μάλλον προάγει τη βαθιά γνώση, ώστε να εξελιχθούν και να δημιουργήσουν ακόμα ισχυρότερους δεσμούς με τη δημιουργική ενέργεια και τους διδασκάλους που αντιπροσωπεύουν. Αγαπητοί μου, μην περιμένετε την «εκκλησία» να φύγει. Περιμένετε να εξελιχθεί σε κάτι πιο αναλογικό με την αληθινή ενέργεια λατρείας – εκείνη που τιμά τον «δημιουργό μέσα σας».

Ας το ολοκληρώσουμε αυτό. Ας έρθουμε στα τρέχοντα γεγονότα. Βρίσκομαι εδώ. Έχω τη συνειδητότητα του συνεργάτη μου στο σώμα του, να σας απευθύνεται στη χώρα σας, τη Χιλή. Μήπως νομίζετε ότι δεν γνωρίζω πού βρίσκομαι; Βεβαίως γνωρίζω. Είμαι εκεί που φτάνει το Κουνταλίνι του πλανήτη. Είναι ένα 36ετές μεταβατικό γεγονός, ακριβώς σαν την γαλαξιακή ευθυγράμμιση. Είναι μέρος του ημικυκλίου 13.000 ετών, της ταλάντωσης του άξονα περιστροφής της Γης [η ταλάντωση της Γης που προκαλεί τον κύκλο της γαλαξιακής ευθυγράμμισης]. Και αυτή η κίνηση δεν είναι τυχαία. Το πνευματικό κέντρο της καρδιάς του πλανήτη ξαναοργανώνεται από το μέρος που αποκαλείτε Ινδία και Θιβέτ και μεταφέρεται στο κάτω μέρος της Νότιας Αμερικής. Ολόκληρη η ήπειρος θα το νιώσει, αλλά το κέντρο του βρίσκεται εδώ [στη νότια Χιλή].

Το 2008 βρέθηκα σε μια βουνοκορφή με 200 από εσάς. Σας μίλησα για την επερχόμενη μετακίνηση της Γης [το σεισμό στη Χιλή το 2010] και σας είπα ότι θα γινόταν νότια από εδώ, όπως και έγινε. Αυτή η κίνηση της Γης σχετιζόταν με την μετακίνηση του Κουνταλίνι για την οποία μιλάμε. Επίσης οι Μάγια και οι Ίνκας αναφέρθηκαν σ’ αυτή. Μίλησαν για τη μετακίνηση του Κουνταλίνι που θα λάμβανε χώρα το 2012. Είπαν για τις μεταβολές της Ανθρώπινης συνείδησης, τις μεταβολές της Γης, ακόμα και για την ευθυγράμμιση του κέντρου καρδιάς.

Η ευθυγράμμιση αυτή αντιπροσωπεύει μια νέα ενέργεια στον πλανήτη, που είναι η θεϊκή θηλυκή μητρική σοφία. Δεν πρόκειται να αλλάξει πολύ τις γυναίκες, γι αυτό άντρες μην ανησυχείτε. Δεν πρόκειται οι γυναίκες να έχουν ξαφνικά περισσότερη ενέργεια θεάς, απ’ όση στο παρελθόν. Αντιθέτως, όλη η ανθρωπότητα θα τη λάβει, όμως οι άντρες θα λάβουν την περισσότερη. Έχει να κάνει με την εξισορρόπηση της αρσενικής/θηλυκής ενέργειας. Σχετίζεται με τη μητρική σοφία, που θα μπει ακόμα και στην πολιτική. Πρόκειται για μια επανοργάνωση της ακεραιότητας.

Έτσι απαντώ τελικά σ’ ένα ερώτημα που δεν τέθηκε, αλλά είναι ακόμα στο μυαλό πολλών. Αυτό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα στη Χιλή δεν ήταν τυχαίο [η διάσωση των 33 μεταλλωρύχων]. Όλοι εκπλαγήκανε πόσο ομαλά εξελίχθηκε. Δείτε λοιπόν την αριθμολογία του συμβάντος! Ακόμα και τα κύρια μέσα ενημέρωσης το παρατήρησαν – 33, 33, 33. Όμως δεν είπαν τη σημασία αυτού, επειδή δεν τη γνώριζαν. Για τα μέσα ήταν απλώς συμπτωματικά τα τόσα 33ρια!

Να σας πω τι σημαίνει. Ας ρίξουμε μια ματιά στα αριθμολογικά χαρακτηριστικά του 33, από την αρχαιότητα έως σήμερα. Το 33 αποκαλείται κύριος (master) αριθμός. Δεν διασπάται αριθμολογικά, μπορείτε όμως αν θέλετε να δείτε ξεχωριστά τα χαρακτηριστικά του τρία. Το τρία στην αριθμολογία σημαίνει ενέργεια καταλύτη. Μια καταλυτική ενέργεια αλλάζει τα πράγματα γύρω της. Βάζοντας δύο τριάρια μαζί, αντιπροσωπεύουν μια από τις υψηλότερες ενέργειες στον πλανήτη. Είναι τόσο υψηλή, που είναι ο τελευταίος κύριος αριθμός προσδιοριστός από την ανθρωπότητα.

Στην αριθμολογία το 44 δεν έχει κανένα ορισμό. Ακόμα κι εκείνοι στο Θιβέτ που βοήθησαν στη δημιουργία του αριθμολογικού συστήματος, ανέφεραν ότι το 44 ήταν πολυδιάστατο και χωρίς κάποιο ορισμό. Ούτε το 55, ή 66, ή 77. Οπότε το 33 ήταν το υψηλότερο όλων των κύριων αριθμών και παραμένει έτσι ως σήμερα.

Τώρα, μην παρεξηγείτε ότι πω, καθώς ο ορισμός αυτός δεν αφορά στον Άνθρωπο· αφορά κάποιο χαρακτηριστικό. Το 33 ορίζεται σαν τα πάθη του Χριστού. Όχι του άντρα, αλλά του χαρακτηριστικού [ουσιαστικού ευσπλαχνικού λυτρωτή], του πάθους του Χριστού. Υπάρχει κάτι υψηλότερο από αυτό; Το 33 είναι ο υψηλότερος αριθμός συμπόνιας όλων και ήταν εδώ στη Χιλή, όπου μεταφέρεται το κέντρο καρδιάς. Η συμπόνια για τους μεταλλωρύχους ήταν μια αλληγορία γεμάτη ενέργεια και πράγματα να δείτε, όμως τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο εδώ. Πώς το νιώθετε αυτό;

Νοτιαμερικάνε, βρίσκεσαι στην ενέργεια ενός κύκλου 26.000 ετών, την οποία περίμενες πολύ καιρό. Είναι κάτι σχεδιασμένο, είναι υπέροχο και δεν είναι τυχαίο.

Πάρε τον νου του Θεού για λίγο. Γίνε Θεός για μια στιγμή. Πώς θα σχεδίαζες τον Άνθρωπο; Θα σου πω. Σχεδιάζεις τον Άνθρωπο σαν φίλο, σαν μια προέκταση του Θεού και σαν κάποιον που μπορεί να αλλάξει τον πλανήτη με τις πράξεις του. Σκέψου: Αυτό έχουν πει όλοι οι διδάσκαλοι του πλανήτη. Έχεις ακούσει ποτέ ότι θα μπορούσες να κινήσεις βουνά με τη συνείδησή σου; Σου έχει ποτέ ειπωθεί ότι μπορείς να θεραπεύσεις το σώμα σου και να έχεις αυτενεργό υποχώρηση (συμπτωμάτων), ακόμα και από τις χειρότερες παθήσεις; Στα έχουν πει αυτά! Θα τα έλεγαν εάν ήσουν ένα θύμα της φύσης; Θα στα έλεγαν εάν ήσουν ένα τυχαίο γεγονός στον πλανήτη; Όχι! Ο Άνθρωπος είναι υπέροχος, μεγαλοπρεπής και φτιαγμένος με την ενέργεια και την εικόνα του δημιουργού. Τι περισσότερη απόδειξη χρειάζεσαι; Ιστορικά βρίσκεται μπροστά σου και τώρα ακόμα και η επιστήμη αρχίζει να το υποστηρίζει.

Τι θα κάνετε με το μήνυμα αυτό; «Λοιπόν Κρύων, θα ήθελα να το νιώσω, αλλά δεν γνωρίζω τι πρέπει να κάνω». Να σας πω τι να κάνετε. Γιατί δεν το πιστεύετε; Γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι είναι αληθινό και να κρατήσετε την καρδιά σας ανοιχτή φεύγοντας από εδώ; Τότε οι καταστάσεις δεν θα φαίνονται πια δραματικές. Δείτε τα ζητήματα με συμπόνια, κάτοικοι της Χιλής, της Αργεντινής, του Ισημερινού.

Η ήπειρος αυτή (Νότιος Αμερική) έχει ένα ισχυρό δυναμικό να αποκτήσει μια εντελώς νέα ενέργεια μέσα στην επόμενη γενεά και η Γη θα σας βλέπει και θα ζηλεύει τη σταθερότητά σας. Παρατηρήστε το στην οικονομία σας· αναζητήστε το στην πολιτική σας· δείτε το στους γείτονές σας, όμως πρώτα αφυπνίζεται εδώ. Θα πάρει ίσως μια γενεά, μέσα στον 36ετή κύκλο της γαλαξιακής ευθυγράμμισης. Πάει πιο αργά απ’ ότι θα θέλατε, όμως έχει αρχίσει και μπορείτε να το νιώσετε.

Αποχώρησε από εδώ διαφορετικός απ’ ότι ήρθες αγαπητέ μου, καθώς αυτός είναι ο λόγος που γεννήθηκες. Βρες μια στιγμή να ευχαριστήσεις τους γονείς σου, επειδή το είδαν και το έκαναν δυνατόν για εσένα να το επιτύχεις. Καταλαβαίνεις; Είναι μεγαλύτερο σχέδιο απ’ ότι νόμιζες. Κράτα την καρδιά σου ανοικτή. Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς εκείνους που σε γέννησαν, δες τους Ανώτερους Εαυτούς τους κι ευχαρίστησέ τους για τη σοφία τους, να σου επιτρέψουν να είσαι εδώ σήμερα. Είχαν δύσκολο έργο, να είναι γηραιές ψυχές που ζουν σε μια παλαιότερη ενέργεια της Γης. Τώρα εσύ έχεις την πρόκληση να δημιουργήσεις ειρήνη στη Γη. Όμως γι αυτό έχεις έρθει.

Κι έτσι είναι.                

ΚΡΥΩΝ

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός