urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

 

Ποιος είναι ο Λη Κάρολ;

Πώς είναι η καθημερινή σου ζωή;

Υπήρξε περίοδος που ο χρόνος μου ήταν εστιασμένος στην εφαρμοσμένη μηχανική και σε όλα τα λογικά πράγματα. Σήμερα η ζωή μου είναι γεμάτη ταξίδια και συναντήσεις. Είναι πολύ μεγάλη αλλαγή, αλλά αφού το κάνω εδώ και 25 χρόνια, το έχω συνηθίσει. Τώρα υπάρχει ένα διαφορετικό είδος λογικής – που επεκτείνεται για να συμπεριλάβει τη «λογική του Θεού» και όλα τα εσωτεριστικά πράγματα. Είναι πολυδιάστατη λογική, γεμάτη αγάπη και ευσπλαχνία.

Από πού έρχεται ο Κρύων;

Όταν έχεις να κάνεις με πνευματικά θέματα, απλώς δεν μπορείς να κυριολεκτείς. Δεν μπορεί να υπάρχει «ένα μέρος». Από πού είναι ο Θεός; Απ’ αυτόν τον Γαλαξία; Πού ζει ο Θεός; Από πού προέρχεται η αγάπη, και μπορείς να τη μετρήσεις;

Ο Κρύων λέει ότι προέρχεται από την «κεντρική πηγή». Είναι ο τρόπος του για να μας πει ότι είναι αιώνιος, και είναι από τη δημιουργική ενέργεια όλων των πραγμάτων. Είναι όπως ο Θεός, εφόσον ο Κρύων αποτελεί μέρος της πηγής του Θεού, όπως άλλωστε κι εμείς. Είναι πολύ δύσκολο να πάψουμε να σκεφτόμαστε τρισδιάστατα, αλλά χρειάζεται, για να κατανοήσουμε τις ισχυρές εσωτερικές αρχές.

Κρύων

Τι νιώθεις όταν ο Κρύων εισέρχεται και αρχίζει το channeling μαζί σου;

Η δική μου μορφή channeling είναι συνειδητή. Αυτό σημαίνει ότι παραμερίζω και αφήνω τον Κρύων να κάνει την επικοινωνία. Γι αυτό και θυμάμαι τα πάντα. Αλλά η πραγματική «αίσθηση» είναι ότι ανυψώνομαι σ’ ένα μέρος όπου τα πάντα είναι άχρονα και δεν υπάρχουν πουθενά προβλήματα. Είναι ένα μέρος απέραντης γαλήνης, όπου το σώμα μου δεν έχει ηλικία, και όπου η αγάπη είναι η κυρίαρχη ενέργεια. Αυτό μου δίνει ενέργεια και μ’ αρέσει να επικοινωνώ.

Υπήρξε μία περίοδος που μαχόμουν αυτό το συναίσθημα, μέχρι που αφέθηκα και συνειδητοποίησα ότι ήταν καλοπροαίρετο και όμορφο. Δεν είναι μία «οντότητα» όπως νομίζουν οι άνθρωποι. Δεν πρόκειται για «κατάληψη» του σώματος. Ο Κρύων είναι η έννοια του δημιουργού και έχει πολλές ενέργειες. Μερικές φορές τον νιώθεις σαν πατέρα ή αδελφό, και άλλες φορές σαν μία συνοδεία. Ο Κρύων λέει ότι τα πολυδιάστατα πράγματα φαίνονται έτσι, επειδή βρίσκονται σε πιο μεγαλόπρεπη πραγματικότητα απ’ αυτήν που είμαστε.

Ο Κρύων δε μου ζήτησε ποτέ να κάνω κάτι άλλο εκτός από το ν’ αγαπώ τους γύρω μου. Δεν υπάρχει κανένα δόγμα, ούτε «εντολές». Οι πληροφορίες είναι συνεπείς, καλοπροαίρετες και όμορφες.

Είσαι συνέχεια σε σύνδεση με τον Κρύων ή έχεις κάποιο ειδικό μέρος ή στάση σώματος;

Είμαι συνέχεια σ’ επαφή. Δεν ήταν έτσι εξ αρχής και μου πήρε χρόνια να «αφήσω τα φίλτρα» του Ανθρώπου. Αλλά τώρα ο Κρύων είναι μαζί μου συνεχώς. Δεν υπάρχει καμία προετοιμασία όταν η αγάπη του Θεού είναι μέρος του Ανθρώπου. Βρίσκεται σε κάθε μόριο του ιερού DNA. Δεν χρειάζεται πια να «προετοιμάζεσαι» για να είσαι αυτός που ήδη είσαι.

Μερικές φορές μου ασκούν κριτική άτομα που βρίσκονται σε παλαιότερη μεταφυσική ενέργεια, που έχουν συνηθίσει ότι πρέπει να προετοιμάζονται για να «διασχίσουν το πέπλο». Αλλά ο Κρύων μας λέει ότι μπορούμε ν’ αγκαλιάσουμε μια νέα ενέργεια, όπου υπάρχει μεγαλύτερη σοφία, και μπορούμε πράγματι να νιώσουμε τον Θεό μέσα μας. Αυτή είναι επίσης η διδασκαλία των Αρχαίων και ταιριάζει με τις προφητείες της Νέας Εποχής. Οι παλιοί δάσκαλοι δεν είναι «λάθος», απλώς πρέπει ν’ αναπροσαρμόζουν την ενέργεια τους σ’ αυτό που συμβαίνει τώρα στη Γη. Οι πληροφορίες τους ήταν ακριβείς σ’ έναν παλαιότερο, πυκνότερο χρόνο.

Προσκαλούμαστε να είμαστε ήρεμοι και ν’ αφήσουμε τον Θεό να συγχωνευτεί με την δυαδικότητα με την οποία γεννηθήκαμε. Η βασική προϋπόθεση είναι να μπορέσουμε να αλλάξουμε το πώς νομίζουμε ότι είμαστε, και να γίνουμε ένα άτομο με πολύ περισσότερη αγάπη και ευσπλαχνία.

Μερικές φορές οι πολιτισμοί θεωρούν αδυναμία την ευσπλαχνία και την ευγένεια. Αυτή είναι συνείδηση επιβίωσης και δε θα διαρκέσει. Πείτε μου: ήταν αδύναμοι οι διδάσκαλοι που βάδισαν στη Γη; [Χαμόγελο του Κρύων]

Πότε αποφάσισες να μοιραστείς τις πληροφορίες που λαμβάνεις από τον Κρύων;

Γύρω στα τρία χρόνια αφότου ξεκίνησα, συνειδητοποίησα ότι ο λόγος που ο Κρύων είναι μαζί μου, ήταν για να μοιραστούν οι πληροφορίες στον πλανήτη.

Η φιλοσοφία μου είναι ότι όλα όσα λέει ο Κρύων μέσα από μένα, πρέπει να διανέμονται με κάποιον τρόπο, και μάλιστα δωρεάν. Για να το κάνουμε λοιπόν αυτό, ηχογραφούμε κάθε channeling που μπορούμε, ανεξάρτητα πού λαμβάνει χώρα. Έχω διενεργήσει επικοινωνία στην ερημιά, σε αεροπλάνο και σε πλοία. Έχω πάει σε κορυφές βουνών και σε ιερές κοιλάδες, ακόμα και σε άγονες ερήμους. Όπου πάω, τα ηχογραφώ.

Η ιστοσελίδα μου παρουσιάζει εκατοντάδες ώρες channeling, όλα δωρεάν. Όσοι μιλάνε άλλες γλώσσες κάνουν το ίδιο πράγμα, το οποίο ενθαρρύνω. Τα ηχητικά αρχεία στην ιστοσελίδα μου είναι επίσης διαθέσιμα για μετάφραση και για δημοσίευση σε ξένες ιστοσελίδες.

Αυτές λοιπόν είναι πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται και νιώθουν ότι είναι ακριβείς γι αυτούς. Αυτοί διαβάζουν και ακούνε τον Κρύων. Ο Κρύων γνωρίζει ποιοι είναι, και τους αποκαλεί «Γηραιές Ψυχές».

Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής σου;

Να πηγαίνω σε όσο περισσότερα μέρη μπορώ, ώστε να δίνω στους άλλους όσα έχω μάθει, και να επικοινωνώ τον Κρύων. Απλό. Το έργο της ζωής μου είναι ο Κρύων. Για όσους δεν μπορούν οικονομικά να έρθουν σε μία συνάντηση ή ν’ αγοράσουν ένα βιβλίο, δίνω τα ηχητικά channelings δωρεάν. Πολύ συχνά αυτό περιλαμβάνει την γλώσσα της χώρας όπου βρίσκομαι, εφόσον οι συναντήσεις είναι με μετάφραση και ηχογραφούνται έτσι.

Τι είναι η Μαγνητική Υπηρεσία;

Όταν πρωτοήρθε ο Κρύων στον πλανήτη το 1989, συνέβαλε στο στήσιμο του μαγνητικού πλέγματος. Το μαγνητικό πλέγμα χρειάζεται για πάντα και επηρεάζει το DNA μας. Έπρεπε να ευθυγραμμιστεί εκ νέου, όπως και έγινε. Μέσα στα πρώτα 10 χρόνια που ήρθε ο Κρύων, το πλέγμα άλλαξε περισσότερο απ’ όσο είχε αλλάξει σε 100 χρόνια (ο μαγνητικός βορράς μετακινήθηκε), όπως μετράται με πυξίδα. Ο Κρύων μας είπε ότι θα άλλαζε. Τώρα μας έχει δώσει πολύ περισσότερες πληροφορίες για «τη ζωή και τα μαγνητικά», κι ένα μέρος αυτών είναι πλέον επιστήμη.

Μετακίνησε το πλέγμα έτσι ώστε ο πολιτισμός μας να μπορεί να ξεκινήσει την πνευματική του εξέλιξη, και σιγά-σιγά να λύνει τα θέματα που έχουμε. Το σχέδιο είναι Ειρήνη στη Γη, και είτε το πιστεύετε ή όχι, δουλεύουμε αυτόν τον γρίφο.

Υπήρξαμε σαν «παιδιά στην αυλή του σχολείου» για χιλιάδες χρόνια. Βρίζουμε ο ένας τον άλλον, πετάμε πέτρες και παλεύουμε. Στον πραγματικό κόσμο, μεγαλώνουμε και σταματάμε τέτοια πράγματα. Αυτή είναι η αλληγορία του καιρού που βρισκόμαστε και σε τι αφορούσε το Ημερολόγιο των Μάγια. Οι Ιθαγενείς του πλανήτη τα γνωρίζουν όλα αυτά.

Έχει κάθε Άνθρωπος έναν ξεχωριστό σκοπό στη ζωή; Μπορείς εσύ ή ο Κρύων να πείτε κάτι γι αυτό;

Όταν γεννιούνται οι Άνθρωποι, είναι απλώς μία προέκταση του ποιοι ήσαν. Ο Κρύων βλέπει όλες μαζί τις πολλές ζωές μας, όσον αφορά στο «ποιοι είμαστε», όχι μόνο τη ζωή που φαίνεται να ζούμε τώρα. Η μετενσάρκωση μπορεί να μην είναι η διδασκαλία των “σύγχρονων” δογμάτων της Γης, αλλά σιγά-σιγά αυτό θ’ αλλάξει.

Οι πρώτες θρησκείες του πλανήτη θεωρούσαν την Μετενσάρκωση ως τη βάση για το κάρμα και το σκοπό της ζωής. Ήταν διαισθητική σκέψη και ήταν ακριβής. Διήρκεσε χιλιάδες χρόνια, αλλά στα τελευταία λίγα χρόνια απερρίφθη από τους άντρες που έχουν τον έλεγχο. Δεν μπορείς να κρύψεις την αλήθεια για πολύ καιρό, διότι θα γίνεται όλο και πιο φανερό ότι αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί. Τα παιδιά έρχονται «ενθυμούμενα» το ταλέντο, την οικογένεια και τις ικανότητες. Σιγά-σιγά θα έρθει η αναγνώριση ότι όλοι έχουμε ζήσει πριν.

Κάθε Άνθρωπος λοιπόν έχει «το μονοπάτι της ψυχής του» κι έχει υπάρξει εδώ πάρα πολλές φορές. Ο καθένας μας μαθαίνει μέσα απ’ αυτό το μονοπάτι κι έχει την ευκαιρία να γίνει πιο φωτισμένος. Κατά τη διαδικασία, αυτό αλλάζει τη συνείδηση της Γης. Είναι μία εξέλιξη της συνείδησης, κι αρχίζει να μας βγάζει από τη φάση επιβίωσης, σε μία ώριμη φάση.

Καθώς αυτό αρχίζει να συμβαίνει, το σκοτάδι και το μίσος θ’ αυξηθεί, εφόσον εκείνα τα άτομα και οι ομάδες είναι θυμωμένα που χάνουν τον έλεγχο τους πάνω στους ανθρώπους (για πρώτη φορά!) Αυτή είναι η προφητεία του Κρύων και το βλέπουμε τώρα στις ειδήσεις μας. Είναι μία μάχη ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι, και το φως αρχίζει να οργανώνεται σε μία πιο συνεκτική πηγή.

Ο σκοπός ενός Ανθρώπου είναι να «βρει τον Θεό μέσα του», να ωριμάσει στην ζωή του/της, και να διατηρεί το φως μέσα από μία ευσπλαχνική προσωπικότητα.

Ποιος είναι ο σκοπός να συμμετέχουμε σ’ ένα Σεμινάριο του Κρύων;

Θα έχετε να εξετάσετε πληροφορίες και ενέργειες. Είναι πολύ καινούργιες και κάποιες μπορεί να είναι δύσκολες, καθότι είναι διαφορετικές απ’ όσα διδαχθήκατε σε παλαιότερη ενέργεια.

Δεν είναι «πληροφορίες από τη δύση», καθώς θ’ αρχίσετε ν’ αναγνωρίζετε ότι είναι αρχαίες, ιερές, σαμανικές πληροφορίες, που μπορεί να έχουν τις ρίζες τους στη Μέση Ανατολή. Ωστόσο, πολλοί δυτικοί τις λαμβάνουν εφόσον υπάρχει μία καλύτερη συνείδηση ανεκτικότητας στη δύση, όπου μπορούν να εκδοθούν βιβλία και μπορούν εύκολα να υπάρχουν ιδέες. Οι πληροφορίες όμως ανήκουν σε όλους μας.

Σας ζητώ να το εξετάσετε, να το νιώσετε και να δείτε αν μοιάζει μ’ ένα όμορφο καινούργιο ξεκίνημα για τον πλανήτη.

Ποιοι θα ‘πρεπε να έρθουν στο σεμινάριο σου;

Αν το διαβάζετε αυτό και συσχετίζεστε με όσα λέω, είστε ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσετε αυτό το σεμινάριο. Θα διδάξουμε, θα κάνουμε ομιλίες, θα έχουμε μουσική και channeling. Θα μιλήσουμε για τις σύγχρονες προφητείες που πολλοί δεν έχουν ακούσει, και θα διαλογιστούμε με νέο σκοπό.

Αυτή η συνάντηση είναι για Γηραιές Ψυχές. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για το ευρύ κοινό, που μπορεί να την θεωρήσει ακόμα και προσβλητική. Θέλουμε να παρακολουθήσουν μόνο άνθρωποι που ενδιαφέρονται… όσοι νιώθουν τις αλλαγές στη ζωή τους και είναι έτοιμοι να στραφούν μέσα τους, για τη νέα ενέργεια με την οποία έχουν έρθει αυτή τη φορά (στη ζωή τους).

Αυτό έχει λειτουργήσει για εμάς σε όλο τον κόσμο, διότι παντού όπου πάμε υπάρχουν εκείνοι που «γνωρίζουν» ποιοι είναι, και είναι έτοιμοι γι αυτή την περίοδο στην ιστορία. Κάθε πολιτισμός, κάθε γλώσσα.

Ο κόσμος υφίσταται αλλαγή και πολλοί φοβούνται αυτό που συμβαίνει. Η σκοτεινή πλευρά θέλει να σας κάνει να φοβάστε, έτσι ώστε να μην δείτε το μεγαλείο της ενέργειας που φέρετε. Μην απελπίζεστε για ό,τι συμβαίνει, διότι οι λίγοι δεν μπορούν να ελέγχουν τους πολλούς, εκτός αν οι πολλοί δεν κάνουν τίποτα.

Οι Γηραιές Ψυχές είναι έτοιμες να κρατήσουν το φως για τον πλανήτη, χωρίς να φοβούνται. Μπορεί να είναι αργό, αλλά το αρχαίο φως που φέρετε είναι έτοιμο να αποδεσμευτεί.

Σχετικά με το συντάκτη: 

Ο/η/το Κρύων παρουσιάστηκε κομίζοντας πληροφορίες και μηνύματα πριν περίπου 25 χρόνια μέσω του Λη Κάρολ. Συστήνεται σαν Μαγνητικός ειδήμων, απλώς βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Από τότε τα μηνύματα αυτά καταγράφονται κι έχουν κυκλοφορήσει σαν βιβλία σε δεκάδες γλώσσες, όπως και στα Ελληνικά από τις εκδόσεις ΚΡΥΩΝ, με την φροντίδα του Γιώργου Κελαϊδίτη. 
Γύρω στο 2000 οι επικοινωνίες Κρύων άρχισαν να είναι ελεύθερα διαθέσιμες σε γραπτή και αργότερα σε ηχητική μορφή, στη διεθνή ιστοσελίδα KRYON. 
Στην Ελλάδα άρχισαν να μεταφράζονται από το 2007 και τώρα είναι επίσης διαθέσιμες εντελώς δωρεάν στην ιστοσελίδα Kryon Hellenic Page πάνω από 150 μεταφρασμένες και 75 υποτιτλισμένες - και συνεχώς εμπλουτίζονται…

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός