urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Οι Άνθρωποι έχουν την τάση να κοιτάζουν λίστες και βήματα, σκαλιά και διαδικασίες. Είναι πράγματα που χρειάζονται στο 3D πεδίο, καθώς έτσι πηγαίνουν από το ένα σημείο στο άλλο. Είναι η γραμμικότητα της πραγματικότητάς σας, οπότε είναι αναγκαία. Επίσης βοηθούν στη μάθηση κι έχει νόημα να βάζετε σε λίστα τέτοια πράγματα, ρωτώντας εάν το μυστικό βρίσκεται εκεί. Δεν είναι εκεί. Αντιθέτως, το μυστικό της αυθεντίας επικαλύπτει καθένα από τα χαρακτηριστικά της λίστας και δεν είναι κάτι που μπορείτε να πετύχετε εύκολα ή να το απομνημονεύσετε.

Είναι δύσκολο να καθορίσω τι είναι, αλλά μπορώ να προσπαθήσω να σας το δώσω. Ονομάζεται αγάπη του εαυτούΜπορείς να αγαπάς τον εαυτό σου; Μπορείς να ερωτευθείς το πρόσωπο στον καθρέφτη; Μπορείς να δεις τον εαυτό σου σαν θεϊκό και πανέμορφο; «Μα αυτό είναι πολύ εύκολο. Φυσικά μπορώ να το κάνω αυτό». Όμως δεν το κάνεις, έτσι δεν είναι;

Ας προσποιηθούμε για λίγο ότι η ουσία σου είναι ένα μικρό παιδί. Ας προσποιηθούμε για μια στιγμή ότι το πιο ευαίσθητο μέρος σου, η ψυχή σου, έχει τα αισθήματα ενός παιδιού. Τι θα έλεγες στο παιδί αυτό αγαπητέ Άνθρωπε, αγαπητέ ενήλικα; Άσε με να σου πω τι ακούω να λες στο παιδί μέσα σου:

«Είσαι άσκημο. Δεν αξίζεις τίποτα. Ποτέ δεν θα τα καταφέρεις! Τα πράγματα μπορεί να βελτιωθούν στη Γη, αλλά όχι σύντομα και άλλωστε μπορεί να μην είσαι καν εδώ, εφόσον δεν πρόκειται να ζήσεις τόσο πολύ. Κάποιος πιο σημαντικός από εσένα θα έρθει να κάνει τη δουλειά. Εσύ ποτέ δεν θα τα καταφέρεις».

Θα έλεγες ποτέ κάτι τέτοιο σ' ένα παιδί; Θα το έλεγες σ' ένα βρέφος που σε κοιτά με τα αθώα του μάτια, που εκθέτουν τα συναισθήματά του; Εσύ είσαι το αφεντικό και δεν υπάρχει άλλος να ακούει. Θα του έλεγες τέτοια πράγματα; Η απάντηση είναι όχι. Όχι! Τότε γιατί τα λες στον εαυτό σου αγαπητέ μου; Καθώς αυτά ακριβώς ακούμε. Το αθώο παιδί είναι η ουσία σου, που αναμένει το μυστικό της αυθεντίας. Είναι πανέμορφη ουσιώδης ενέργεια, που κοιτά συνεχώς προς το σώμα σου και τη συνείδησή σου για απαντήσεις. Και τι ακούει;

Προσποιήσου ότι έχεις ένα μικρό παιδί. Άκου αυτά τα λόγια.

«Ω, πόσο όμορφο είσαι! Κοίτα τον Δημιουργό που είναι μέσα εκεί: Τον βλέπω στο πρόσωπό σου, πολύτιμό μου μικρούλι. Δες τους σπόρους του Θεού να λάμπουν στην καρδιά σου! Ουάου! Με την ενέργεια αυτή θα καταφέρεις πολλά. Είσαι μεγαλειώδης. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να κάνεις». 

Τι κάνει το παιδί με τέτοια λόγια αγαπητέ μου; Χαμογελάει, κορδώνεται και παίρνει τη δύναμή του. Το λατρεύει αυτό! 

«Πραγματικά; Βλέπεις κάτι τέτοιο; Ω, σ’ ευχαριστώ!» Τότε το παιδί βγαίνει από το δωμάτιο με τους σπόρους έτοιμους να βλαστήσουν, ώστε να γίνει ένα ον που γνωρίζει πώς να φέρεται στον εαυτό του και στους άλλους. Η αλήθεια τότε επενεργεί και οι δυνάμεις του αυξάνουν κάθε μέρα που βαδίζει στη Γη. Χωρίς τα βράχια των αμφιβολιών στο μονοπάτι του, επιταχύνει σε νέο επίπεδο, βοηθώντας όλους γύρω του και βοηθώντας την ίδια τη Γη.

Πώς θα ήταν εάν μπορούσες να το κάνεις αυτό με τον εαυτό σου; Τι θα γινόταν εάν έκανες αυτό το διάλογο με τον εαυτό σου, με αγάπη, κάθε μέρα της ζωής σου; Πώς θα το έλεγες; Ονομάζεται ερωτευμένος με τον εαυτό σου. Δεν είναι κάτι εύκολο, σωστά; Θα χρειαστεί να ανασκευάσεις τον τρόπο σκέψης σου, έτσι δεν είναι; Τι γίνεται όταν κάποιος σε ρωτάει «Πώς είσαι»; Μίλα στο παιδί...

«Αισθάνομαι υπέροχα επειδή είμαι ένας μεγαλειώδης δάσκαλος!» Θα μπορούσες να απαντήσεις έτσι, αλλά δεν το κάνεις. Όχι.

Οι Άνθρωποι έχουν μάθει ότι η αρνητικότητα τραβάει την προσοχή.

«Πώς είσαι σήμερα;»

«Όχι καλά». (Άμεση προσοχή). Ας βάλουμε και λίγο δράμα:

«Γιατί;»

«Επειδή κάτι συνέβη.»

«Τι ήταν αυτό;»

«Ήταν αυτό, ήταν εκείνο… άσκημα πράγματα».

Βλέπετε, ακούω πώς επικοινωνούν οι άνθρωποι. Ζω μαζί σας. Το γνωρίζατε αυτό; Είμαι κομμάτι της δημιουργικής ενέργειας που σας περιτριγυρίζει όλη την ώρα. Γνωρίζω ποιοι είστε, γνωρίζω ποιοι βρίσκονται εδώ. Ακούτε τα λόγια που βγαίνουν από το στόμα σας όταν μιλάτε. Πολύ συχνά είναι μια κακή συνήθεια, όμως λένε στα κύτταρά σας πώς αισθάνεστε, καθότι ακούνε κι αυτά! Ενδυναμώνουν την αρνητική ενέργεια. Υπάρχει χαρά εκεί; Συνήθως όχι. Εάν δεν υπάρχει χαρά, τότε δεν υπάρχει αγάπη του εαυτού.

Ποιος θέλει να συνομιλεί με κάποιον παραπονιάρη, ή κάποιον που βρίσκεται συνεχώς σε δράμα; Θα επιζητούσατε αυτό το άτομο, να σας βοηθήσει στην πνευματική σας αναζήτηση; Κι όμως πολλοί ισχυρίζεστε ότι έχετε πνευματικότητα, αλλά περπατάτε με ένα μαύρο σύννεφο γύρω σας όλη την ώρα, Πώς γίνεται αυτό;

Όσα ανέφερα σήμερα είναι απλώς μια σκάλα διαδικασιών. Ας έχετε όσες ακαδημαϊκές και διανοητικές πληροφορίες μπορείτε να κουβαλήσετε, όμως εάν δεν έχετε χαρά, δεν είστε παρά ένα βιβλίο με λόγια, που μένει εκεί, αδιάβαστο.

Μήπως τελικά θα λάβετε ένα κομμάτι χαρτί που να λέει ότι αποφοιτήσατε και ότι καταλαβαίνετε όλα όσα διδάσκει ο Κρύων; Αλλά οι άγγελοι γύρω σας θα κλαίνε θλιμμένοι, επειδή ποτέ δεν καταλάβατε το μικρό παιδί μέσα σας. Αυτό είναι το μυστικό της αυθεντίας – να καταλάβετε το συναίσθημα της αγάπης του εαυτού και την ενέργεια που δημιουργεί.

Θα ήθελα να οραματιστείτε για μια στιγμή τον αγαπημένο σας διδάσκαλο. Ποιο ήταν εκείνο το άτομο; Μήπως ήταν ο Χριστός; Μήπως η μητέρα του Χριστού; Ποιο πρόσφατα, μήπως ήταν ο προφήτης Μωάμεθ; Μήπως ήταν πιο αρχαίος… ο Βούδας; Μήπως είναι πολύ πρόσφατα, ένας γκουρού σαν τον Παραμχάνσα Γιογκανάντα; Είναι κάποιος από αυτούς; Δεν έχει σημασία, καθώς όλοι δίδαξαν το ίδιο βασικό μήνυμα – την ενότητα της ανθρωπότητας και την αγάπη του Θεού μέσα σας. Λοιπόν, οραματιστείτε τους μπροστά σας. 

Κοιτάξτε τα πρόσωπά τους. Τι βλέπετε; Βλέπετε ένα Ανθρώπινο Ον σε ειρήνη με τον εαυτό του. Για τι ήσαν γνωστοί οι διδάσκαλοι; Γαλήνη, υπομονή, έλλειψη δράματος, αγάπη και κατανόηση – όλα αυτά τα πράγματα. Νομίζετε ότι αυτά ήρθαν μέσω διανοητικής επιδίωξης; Τι σας έχει ειπωθεί για τη ζωή τους; Μήπως σας ειπώθηκε ότι στα χνάρια των ποδιών τους, φύτρωναν λουλούδια; Τα πρόσωπά τους έλαμπαν σαν τον ήλιο και τους περιτριγύριζαν μικρά παιδιά. Ακόμα και ζώα ήξεραν ποιοι ήσαν! Όλα αυτά επειδή ήσαν ερωτευμένοι με το Θεό μέσα τους. Αυτό είναι το μυστικό της αυθεντίας. Εάν δυσκολεύεστε με αυτό, θα σας δώσω κάτι να οραματίζεστε.

Κοιτάξτε πέρα από το πρόσωπο στον καθρέφτη και δείτε την ομορφιά του Θεού μέσα σας. Όσο κοιτάτε τον εαυτό σας, αγαπήστε εκείνο. Σιγά-σιγά θα αρχίσετε να αγαπάτε τον εαυτό σας. Τολμάτε να αγαπηθείτε απόψε κατ’ αυτό τον τρόπο; Τολμάτε να ανοίξετε την καρδιά σας για να νιώσετε κάτι τέτοιο; Γιατί όχι; Τι φοβάστε; Νομίζετε ότι θα πονέσει; Σας φαίνεται πολιτισμικά ακατάλληλο; Η πραγματική σας οικογένεια βρίσκεται εδώ, μη ορατή μπροστά σας.

Τούτο λοιπόν ζητάει ο Κρύων αυτή τη φορά, σ’ αυτό το μέρος. Ένα κομμάτι του Δημιουργού βρίσκεται μπροστά σας [η ενέργεια του Κρύων]. Είναι όσα ακούτε κι όσα αισθάνεστε στην τρίτη γλώσσα. Ορισμένοι το αισθάνεστε ακόμα κι ενόσω διαβάζετε το κείμενο και αναρωτιέστε τι είναι. Είναι ο τρόπος που παρουσιάζεται η αλήθεια, όταν η πόρτα σας είναι ανοιχτή! Όσοι έχουν τώρα ανοιχτή την πόρτα τους, γνωρίζουν ότι είναι κάτι αληθινό.

Υπάρχει μαρτυρία της ενέργειας που παρουσιάζεται εδώ. Όσοι μπορείτε να δείτε τα χρώματα στη σκηνή, γύρω από τον συνεργάτη μου, να γνωρίζετε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι πλαστό ή να δημιουργηθεί τεχνητά. Ούτε οι επιφοιτήσεις που συμβαίνουν στην αίθουσα, ή η θεραπεία που λαμβάνει χώρα εδώ, αυτή τη στιγμή, σ’ ένα κάθισμα. Αποχωρήστε διαφορετικοί απ’ ότι ήρθατε. Αυτή είναι η αγάπη του εαυτού. Αυτό που είχαν οι διδάσκαλοι, το οποίο δεν μαθαίνεται με βήματα ή διαδικασίες, ή μέσω του διανοητικού νου. Πρέπει να γίνετε αυτό!

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

Σημ. μεταφραστή:

Η λέξη Mastery δεν αποδίδεται ακριβώς στα Ελληνικά. Η πιο κοντινή απόδοση νομίζω ότι είναι Αυθεντία, με την έννοια ότι ο Master (Διδάσκαλος) κατέχει βαθιά, δηλαδή είναι αυθεντία στη γνώση του Εαυτού, γι αυτό είναι και Αυθεντικός (:γνήσιος, αγνός, αληθινός). Δάσκαλοι μπορεί να μη γίνουμε, αλλά Αυθεντικοί Άνθρωποι... αξίζει να προσπαθήσουμε!

 

«Το Μυστικό της Αυθεντίας (Mastery
Μέρος επικοινωνίας του Κρύων που δόθηκε μέσω του Λη Κάρολ,

μετάφραση: γιώργος κυρίτσης

περισσότερα...

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2010/2010-05-15

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός