urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Οι Προκλήσεις αυτής της Νέας Αρχής

O Kρύων μέσω του Λη Κάρολ

Τώρα ας καταγράψουμε κάποια πράγματα που θα συνοδεύουν τα άλλα, τα οποία είναι διαφορετικά και ίσως προκλητικά, με τον δικό τους τρόπο… επίσης μια αναγγελία ενός χαρακτηριστικού της νέας ενέργειας, που θ’ αλλάξει τη ζωή του συνεργάτη μου.

Υπερβολικό Φως

Το φως που έχεις δεν μπορείς πλέον να το περιορίζεις κι αυτό θ’ αρχίσει να φαίνεται. Μόλις νόμιζες ότι ήταν ασφαλές! [Γέλια]  Όσο έμενες στην άκρη, σωστά; Δεν μπορείς πλέον να το κρατήσεις. Οι Άνθρωποι θα γνωρίζουν με τι ασχολείσαι και τι κάνεις. Θυμήσου ότι έχουμε μιλήσει γι αυτή τη μέρα. Έχουμε αναφέρει τις μάχες ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι. Έχουμε πει ότι κάποιοι δεν θα δεχτούν αυτό που έχεις. Πρόσεξέ το, γιατί θα σε περιστοιχίζουν περισσότεροι που δεν θα δέχονται ότι έχεις. Είναι κάτι που απλώς περιλαμβάνεται στο πακέτο.

Δεν μπορείς να έχεις πνευματική δύναμη και φως που αλλάζει ζωές, χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό. Όσο κι αν είσαι σιωπηλός ή ταπεινός, είσαι γεμάτος με το Πνεύμα και την αγάπη του Θεού και οι άλλοι θα το παρατηρήσουν. Και θ’ αναγκαστείς να το εξηγείς λίγο περισσότερο απ’ ότι τώρα. «Λοιπόν Κρύων, τι θα πρέπει να κάνω; Τι να λέω; Να τους λέω ότι είμαι ένας Εργάτης Φωτός;» Όχι. Γιατί δεν τους λες ότι είσαι ερωτευμένος με το Θεό; Γιατί δε λες ότι βλέπεις διαφορετικά τον εαυτό σου κι αισθάνεσαι άνετα μ’ αυτόν; Πες τους ότι δεν απειλείται η ζωή τους, ή οι εκκλησίες τους και είναι απλώς εσύ μ’ εσένα. Άσε τους να δουν το Θεό σ’ εσένα, χωρίς να φοβηθούν.

Ο Φόβος του Εργάτη Φωτός

Το δεύτερο είναι επίσης σχετικό. Όπως και να ’ναι, πολλοί θα φοβηθούν. Το φως το κάνει αυτό. Σε μια Γη βυθισμένη σε μια σκοτεινή ενέργεια για χιλιάδες χρόνια, που αντικρίζει ξαφνικά ένα πρωτόγνωρο φως, πολλοί θα τρομοκρατηθούν. Εάν έχεις συνηθίσει στο σκοτάδι και ξαφνικά υπάρξει φως, σκεπάζεις τα μάτια σου κι αναρωτιέσαι τι συμβαίνει. Θα υπάρχουν εκείνοι που παραμένουν στο σκοτάδι, που απολαμβάνουν τα δράματα της ζωής τους, που απολαμβάνουν να είναι θύματα και οι οποίοι θα τρέξουν μακριά σου… να σε αποφύγουν!

Αντιπροσωπεύεις κάτι που δεν καταλαβαίνουν και η ειρωνεία είναι ότι αυτό που φέρεις, θα μπορούσε να θεραπεύσει τη ζωή τους, να σταματήσει το δράμα τους και να τους εξυψώσει. Όμως δεν θα σ’ αγγίξουν. Φοβούνται μήπως καούν μ’ αυτό που έχεις. Με τη δύναμη που διαθέτεις! Πρόσεξε αυτό το χαρακτηριστικό, το οποίο αν και αναμενόμενο, δεν θα το καταλαβαίνεις. Θα λες: «Μα γιατί δε με συμπαθούν; Γιατί υπάρχει ξαφνικά τόση δυσανασχέτηση ή προδοσία; Εγώ απλώς μεταφέρω φως!» Είναι ο φόβος. Φόβος του φωτός κι ό,τι αυτό αντιπροσωπεύει σ’ ένα σκοτεινό κόσμο. Αυτό θα σ’ επηρεάσει; Μα φυσικά!

Έτσι ανάμενέ το και γνώριζε τι να κάνεις. Έσο προετοιμασμένος. Όταν συμβεί αυτό, απλώς αγάπα τους. Δεν μπορείς να θεραπεύσεις τον κόσμο αγαπητέ μου, αν αυτός δεν θέλει να θεραπευτεί. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι ν’ αφήσεις το φως σου να λάμπει. Όσοι το βλέπουν έχουν την ελεύθερη επιλογή, όπως κι εσύ. Μπορούν να το δεχτούν ή να τρέξουν μακριά. Μην είσαι επικριτικός προς αυτούς που δεν είναι έτοιμοι για όσα ανακάλυψες. Έχουν, όπως κι εσύ, την αγάπη του Θεού κι έχουν να διακρίνουν τα δικά τους μονοπάτια, καθώς πορεύονται μαθαίνοντας στον πλανήτη αυτό.

Μήνυμα για τον Λη Κάρολ

Το τρίτο είναι μήνυμα για το συνεργάτη μου [τον Λη], δοσμένο για να το ακούσετε όλοι, ώστε να γίνει γνωστό. Γιατί είναι σημαντικό και αν απλώς του το έλεγα, μπορεί να το κρατούσε για τον εαυτό του, χωρίς να το πει σε κανέναν. Κατ’ αυτόν τον τρόπο δημοσιοποιείται.

Για χρόνια του έλεγα ότι δεν είναι κατάλληλο να μεταδίδει ανώτερη επικοινωνία (channeling) στα μέσα μαζικής επικοινωνίας, ειδικά στις αποκαλούμενες εκπομπές. Δηλαδή σε μονοδιάστατες εκπομπές, που βρίσκονται στον αέρα και μπορείς να τις πιάσεις τυχαία, αν επιλέξεις τη συχνότητα ή το σταθμό που τις μεταδίδει. Και ξαφνικά βρίσκεις τον Κρύων να μιλάει.

Ήταν και είναι ανάρμοστο και δεν έχει την άδεια να βγάλει μια πλήρη ηχογραφημένη επικοινωνία στον αέρα. Ίσως να έρθει ο καιρός, αλλά όχι τώρα. Όμως, από τούδε έχει την άδεια να κάνει δυο πράγματα. Πρώτον: Τώρα επιτρέπεται να δημιουργήσει και να βγάλει συγκεκριμένα δείγματα επικοινωνίας στον αέρα. Σύντομα αποσπάσματα θα λέγαμε. Δεύτερον: Έχει επίσης την άδεια, για πρώτη φορά, να έχει επικοινωνίες σε ατομική βάση, ένας προς έναν συνομιλία με τον Κρύων, όπου θ’ απαντάει σ’ ερωτήσεις του ερωτώντα. Αυτό δεν θα του αρέσει, καθώς δεν είναι ευαγγελικός. Συνεργάτη μου, είναι μέρος της νέας ενέργειας. Είναι μέρος της ετοιμασίας του κοινού, για να το δεχτεί ή να το απορρίψει. Πολλοί θα τον δουν σαν παλιάτσο. Όμως είναι η αγάπη του Θεού που τον βάζει στη θέση αυτή και η αγάπη του Θεού θα τον οδηγήσει να τα καταφέρει.

Προσποίηση

Θα γίνεται πολύ πιο δύσκολο να προσποιείται κάποιος τη διαδικασία που λέγεται channeling, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι και των δύο φύλλων, θα βλέπουν τα φώτα. Θα γνωρίζουν αν είναι αληθινό ή όχι.  Πολλοί θ’ αποκαλυφθούν να το κάνουν ανάρμοστα, από μόνοι τους, χωρίς καμία ιερή ενέργεια. Ετοιμαστείτε, καθώς όσους το κάνουν ανάρμοστα, για να κερδίσουν δύναμη, ή εξουσία, ή απατηλή φήμη, θα τους διακρίνουν καθαρά και από τις δύο πλευρές… όσοι είναι και όσοι δεν είναι Εργάτες Φωτός.

Ψάξε για την ακεραιότητα της αγάπης του Θεού, σε κάθε λέξη. Ψάξε για την ακεραιότητα της αγάπης του Θεού, η οποία θα διατυμπανίζει πάντα την αγάπη για την ανθρωπότητα. Θα διατυμπανίζει όσα είναι μη ανταγωνιστικά και την αποδοχή κάθε ανθρώπου που ακούει, χωρίς καμία κριτική. Αυτός είναι ο Θεός που γνωρίζεις. Με Αυτόν είσαι ερωτευμένος. Αυτός είναι που σου πλένει σήμερα τα πόδια.

Η ενέργεια του πνεύματος δεν κατηγοριοποιείται ούτε δομείται σε κάποιο δόγμα. Ορισμένοι που θ’ ακούσουν αυτό, μπορεί να πουν: «Πρέπει να είναι ο Διάβολος». Άλλοι θα το ακούσουν και θα πουν: «Αυτή είναι η αγάπη του Θεού». Είναι η συνείδηση μεταξύ αυτών, που αντιπροσωπεύει την ελεύθερη επιλογή του Ανθρώπου. Αντιπροσωπεύει κλειστά μυαλά και καρδιές· αντιπροσωπεύει το φόβο της αλλαγής.

Θα ήθελα να σας πω ότι αυτή η οντότητα που ονομάζεται Κρύων, είναι ερωτευμένη με την ανθρωπότητα και ποτέ δε θα σας φέρει ένα μήνυμα ανάρμοστο, ή γεμάτο όλεθρο… μόνο θα δοξάζει το μεγαλείο όσων βρίσκονται εδώ και όσων διαβάζουν ή ακούνε, που αποτελούν την ανθρωπότητα. Μην το θεωρήσετε ανάρμοστο, επειδή δεν ακολουθεί κάποιο γήινο δόγμα, προερχόμενο από τη μυθολογία των αιώνων. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Νιώστε την αγάπη που υπάρχει εδώ. Τότε πάρτε την απόφασή σας, έξω από τα κουτιά που έχετε μάθει. Αφήστε την καρδιά σας να πάρει την απόφαση.

Προσέξτε όσους θέλουν να το κάνουν αυτό για ν’ αποκτήσουν τον έλεγχο. Τώρα συνεργάτη μου ξέρεις γιατί σου δίνω άδεια να μιλήσεις στα μέσα μαζί μου… για ν’ αντιπαλέψεις όσους θελήσουν να παραχαράξουν όσα έχεις εφαρμόσει επί 19 χρόνια.

Πλησιάζει η Αλλαγή

Αυτό είναι το τελευταίο. Ετοιμαστείτε για την αλλαγή. Πλησιάζει και υπάρχουν οι επικοινωνίες (channeling) που την επισήμαναν. Έχει αρχίσει η μεγάλη αλλαγή, κινείστε σε μια νέα ενέργεια, όπως είχε προλεχθεί από τους αγγέλους. Δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα σημαντικό πνευματικά. Θα είναι διαφορετικά. Για όσους απεχθάνονται τις αλλαγές, θα είναι φοβερό. Έτσι λοιπόν, προετοιμαστείτε. Όλα όσα σας φέρνω είναι θετικά, γεμάτα φως, ακόμα και διαμέσου των αλλαγών.

Αρχίστε τις προετοιμασίες, για κάτι που σας είπαμε πριν πολύ καιρό ότι είναι δυνητικά πιθανό, ακόμα και κατά τη διάρκεια της ζωής σας. Είναι κάτι μη αναμενόμενο και αναφέρομαι στη σταδιακή ανάπτυξη της ειρήνης στη Γη. Παρατηρήστε μια Μέση Ανατολή που αλλάζει. Δεν θα γίνει διαμιάς. Όμως οι σπόροι υπάρχουν. Απευθύνομαι τώρα σε αυτιά που είναι Εβραϊκά και Αραβικά, λέγοντας το εξής: Πλησιάζει η ώρα σας. Είναι αυτό που έχετε ζητήσει κι έχετε προσευχηθεί. Είναι μια αρχή, μια συνείδηση συμβιβασμού σε μια δύσκολη χώρα. Είναι πλησίον σας. Παρατηρήστε το, προσευχηθείτε γι αυτό, στείλτε του φως, γίνετε μέρος αυτού, καθώς είναι δικό σας να το διεκδικήσετε.

Μη δίνετε προσοχή στις ειδήσεις. Θα σας λένε μόνο τα χείριστα των χειρίστων. Πάντοτε αυτό κάνουν και θα κάνουν. Έτσι είναι το σύστημά τους. Τα μέσα ενημέρωσης θα ψάξουν για το χειρότερο πράγμα, το πιο αποτροπιαστικό που συνέβη στον πλανήτη κι εκεί θα εστιαστούν και θα βάλουν όλη τους την ενέργεια. Δεν θα σας πουν για τα άλλα πράγματα που συμβαίνουν. Αυτή τη στιγμή στη Μέση Ανατολή, δεν πρόκειται να σας πουν για κάποιους που προσπαθούν να κτίσουν την ειρήνη, εξωκυβερνητικά. Δεν θα σας πουν ότι υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα και από τις δυο πλευρές του ζητήματος, που συναντιούνται αυτή τη στιγμή. Αυτό δεν αναφέρθηκε ποτέ στις ειδήσεις σας. Είναι απλώς λίγο υπερβολικά ελπιδοφόρο. [Γέλια]

Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που ακούει αυτό το μήνυμα ζωντανά στην αίθουσα, καθώς υπάρχει η εξής πρόκληση: Αποχώρησε διαφορετικός απ’ ότι ήρθες. Γνώριζε ότι σήμερα σου έπλυναν τα πόδια. Είμαι ο Κρύων. Δεν θα έλεγα αυτά τα πράγματα, εάν δεν ήσαν έτσι. Είμαι ερωτευμένος με την ανθρωπότητα και πάντοτε θα είμαι, μέχρι τη μέρα που θα παύσει και θα είμαστε πάλι όλοι ένα.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

 

«Ο Εκπληκτικός Άνθρωπος»
Μέρος της επικοινωνίας του Κρύων

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

περισσότερα...

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2008/2008-11-02

μετάφραση: γιώργος κυρίτσης

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός