urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Οι Άνθρωποι αρέσκονται σε πράγματα που κοπανούν τη νύχτα. Τους αρέσει να τρομοκρατούνται και να εκφοβίζονται. Αγαπούν ταινίες που τους φοβίζουν και στοιχειωμένα μέρη. Έχετε διαπιστώσει τελευταία την αύξηση ενδιαφέροντος για στοιχειωμένα μέρη; Πολλά μέσα ενημέρωσης δημιουργούν νέα σχετικά προγράμματα.

Επιτρέψτε μου να σας πω τι είναι και γιατί λειτουργούν κατ’ αυτό τον τρόπο. Τώρα πάμε στη δύναμη της πληροφορίας της Ανθρώπινης ζωής και του Ακάς. Η Ανθρώπινη συνείδηση φέρει ένα εντύπωμα που επηρεάζει τον πλανήτη, όπως σας έχουμε πει από την αρχή των διδασκαλιών μας. Η Ανθρώπινη συνείδηση είναι που θα αλλάξει τον πλανήτη. Η Ανθρώπινη συνείδηση είναι πληροφορία. Είναι πληροφορία πανίσχυρη, όχι απλώς τυχαία ενέργεια που αναπτύσσετε βάσει όσων σκέφτεστε. Η Ανθρώπινη συνείδηση στην πραγματικότητα περνάει στο αποκαλούμενο Κρυστάλλινο Πλέγμα του πλανήτη, το οποίο είναι πολυδιάστατο. Δεν μπορείτε να το δείτε, αλλά συγκρατεί ενέργεια. Εμπεριέχει πολυδιάστατες πληροφορίες.

Όταν μετράμε την πνευματική ενέργεια του πλανήτη, μετράται το Κρυστάλλινο πλέγμα. Αυτό εμπεριέχει μόνο όσα τοποθετούν εκεί οι Άνθρωποι. Είναι πολυδιάστατο αρχείο σκέψεων, ζωών και συμβάντων. Γιατί ορισμένα μέρη είναι γεμάτα με παλαιά ενέργεια πολέμου διαδοχικών επιπέδων και αλλού η γη είναι καθαρή και διαυγής; Ο λόγος είναι πάντα ο ίδιος – εξ αιτίας όσων συνέβησαν εκεί, που δημιούργησαν οι Άνθρωποι. Οπότε έχετε ήδη αντίληψη του πώς η Ανθρώπινη ενέργεια επηρεάζει κάποια μέρη.

Σε ορισμένες συνθήκες και με ορισμένους τρόπους, μια Ανθρώπινη ζωή, ή η αλληλεπίδραση πολλών ζωών μαζί, σε ένα βαθύ σενάριο, θα δημιουργήσει ένα ενεργειακό πληροφοριακό εντύπωμα σε κάποιο μέρος. Είναι πληροφορία κι ενέργεια που θα αυτο-επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, σαν ένα μαγνητόφωνο στο 3D πεδίο. Το βλέπετε σαν στοιχειωμένο σπίτι! Ιδού λοιπόν κάποια πράγματα που θα σας δώσουν τροφή για σκέψη. Έχετε παρατηρήσει ότι σ’ ένα στοίχειωμα, έχετε κάποιο σενάριο που επαναλαμβάνεται από μόνο του ξανά και ξανά; Δεν συμβαίνει ποτέ κάτι νέο. Ο άντρας κατεβαίνει τα σκαλιά, ο άντρας ανεβαίνει τα σκαλιά. Η γυναίκα στην κουζίνα πάει από αριστερά στα δεξιά, κάθεται σε μια καρέκλα, κουνιέται λίγο και φεύγει. Εάν εμπλεκόταν κάτι δραματικό, όπως φόνος, ο άντρας κατεβαίνει τα σκαλιά με το τσεκούρι, ξανά και ξανά και ξανά και ξανά. Είναι μια καλή ταινία, έτσι δεν είναι; Κι αυτό είναι όλο! «Γιατί τότε δίνει μια περίεργη αίσθηση, Κρύων;» Επειδή είναι το αποτέλεσμα ενός εντυπώματος της Ανθρώπινης συνειδητότητας, κάτι που έχετε κι εσείς επίσης. Όταν είστε εκεί και υπερκαλύπτεστε από το εντύπωμα αυτό, σας φέρνει ανατριχίλες επειδή είναι αληθινό. Έχει συμβεί. Μπορεί ακόμα και ν’ αλληλεπιδράσει μαζί σας!

Η επιστήμη τώρα έχει επίσης εμπλακεί, ως όφειλε. Παρατηρούν κάτι περί «στοιχειωμένων» περιοχών. Το εντύπωμα (το στοίχειωμα) φέρει μετρήσιμα επιστημονικά χαρακτηριστικά και – ετοιμαστείτε – είναι όλα πολυδιάστατα! Μαντέψτε τι αλλαγές έχουν μετρήσει στα μέρη εκείνα. Μαγνητικά, βαρυτικά, φως και ακόμα και χρονικές ανωμαλίες, καθότι πρόκειται για πολυδιάστατο γεγονός, εντυπωμένο σ’ ένα μέρος του πλανήτη, που παίζει ξανά και παίζει ξανά και παίζει ξανά. Τα πολυδιάστατα χαρακτηριστικά επίσης μεταφέρουν συχνά αλλαγές θερμοκρασίας, πάντα προς το κρύο. Σας έχουμε πει ακόμα, πως εάν είναι να αναπτύξετε ένα πολυδιάστατο φακό, θα χρειαστείτε ένα υπέρ-κρυογονικό χαρακτηριστικό. Το θυμάστε; Αυτό είναι χαρακτηριστικό πραγμάτων «εκτός 3D».

Μπορείτε να το αποτυπώσετε σε συσκευή εγγραφής βίντεο; Ναι. Επειδή γνωρίζει ότι παρατηρείται (ακριβώς όπως το φως γνωρίζει ότι υφίσταται παρακολούθηση στα πειράματα φυσικής). Επειδή είναι μέρος ενός πολυδιάστατου εντυπώματος. Κατά μια κβαντική έννοια, γνωρίζει. Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω, καθότι η προκατάληψή σας ορίζει να επιφορτίζετε την αντίληψη σε συγκεκριμένη συνειδητότητα. Δηλαδή, νιώθετε ότι κάτι μπορεί να γνωρίζει, μόνο αν είναι νοήμον και Άνθρωπος ή ζώο. Το συγκεκριμένο δεν είναι κανένα από αυτά. Είναι μια κβαντική αντίληψη. Πολλή από την κβαντική σας φυσική σάς επιτρέπει να δείτε εκείνα τα πολύ ασυνήθιστα χαρακτηριστικά του φωτός και των μαγνητικών, όπου δεν υπάρχει απόσταση ή χρόνος. Αυτό συμβαίνει κι εδώ επίσης.

Μην προβληματίζεστε πολύ με αυτό, καθώς δεν θα σας αρέσει. Θέλετε απόλυτα να υπάρχει εκεί μια νοήμων «ψυχή», όπου να νιώθετε κάτι φαινομενικά έξυπνο. Πώς μπορεί να είναι απλώς πληροφορία; Η απάντηση είναι πέρα από τα βιώματά σας, οπότε δεν μπορείτε να την καταλάβετε. Αλλά οι πολυδιάστατες πληροφορίες φαίνεται να έχουν κάτι που θεωρείτε «συνείδηση ζωής», κι όμως δεν είναι. Να σας ρωτήσω το εξής: Όταν αλληλεπιδράτε με τα μηχανήματα τεχνητής νοημοσύνης (κομπιούτερ) που σας μιλούν και λένε το όνομά σας, τότε πανικοβάλλεστε λέγοντας ότι υπάρχει ένα «φάντασμα στο μηχάνημα»; Όχι. Είναι μόνο κώδικας… πληροφορίες. Τώρα, ενισχύστε το αυτό ένα εκατομμύριο φορές και θα έχετε πολυδιάστατα εντυπώματα. 

Πώς να Ξεφορτωθείτε ένα Φάντασμα ή Στοίχειωμα

Ω, έχω κι άλλα να σας πω. Υπάρχουν πράγματα που δεν θα πιστεύατε ότι μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε αυτό το εντύπωμα. Θα θέλατε να απαλλαγείτε από ένα στοίχειωμα; Προσοχή, καλύτερα μην το κάνετε σε εμπορική περιοχή, καθότι δεν θα αρέσει στους τουρίστες! [Χιούμορ του Κρύων] Εξαρτώνται από το παίξιμο της μαγνητοταινίας για να πουλούν εισιτήρια.

Ας πούμε λοιπόν ότι βρίσκεται στο σπίτι σου. Θα χρειαστεί να παρουσιάσεις μια ενέργεια ισχυρότερη από το εντύπωμα του στοιχειώματος. Το πιάνεις; Δεν μπορείς να το διατάξεις να φύγει. Δεν είναι μια οντότητα αγαπητέ μου (είπα ότι θα ήταν αντιφατικό). Όσο κι αν φυσάς και ξεφυσάς ή επικαλείσαι τον Θεό, δεν θα κάνει διαφορά. Το εντύπωμα δημιουργήθηκε από μεγαλειώδη, πανίσχυρα πλάσματα (που λέγονται Άνθρωποι), που μερικές φορές φαίνονται να κάνουν συνηθισμένα πράγματα. Υπάρχει λόγος και γι αυτό επίσης. Βγαίνω εκτός θέματος· πραγματικά δεν γνωρίζετε το βάθος της ενέργειας μιας γηραιάς ψυχής. Έχετε ποτέ αναρωτηθεί, γιατί όλοι οι αυτόχθονες στον πλανήτη επικαλούνται τους προγόνους τους και τους αποδίδουν τιμές; Επειδή υπάρχει μια γνώση της δύναμης που είναι εκεί! Μερικές φορές ένα άτομο που σας μοιάζει συνηθισμένο, είναι μια γηραιά ψυχή και μεταφέρει πολλή πληροφορία και ενέργεια στο πλέγμα. Όλο αυτό σχετίζεται με το Ακασικό Αρχείο που περιέχεται στο Ανθρώπινο DNA.

Πίσω στο θέμα, ν’ απαλλαγείς από ένα εντύπωμα (στοίχειωμα). Πρέπει να παρουσιάσεις μια ενέργεια ισχυρότερη από το στοίχειωμα. Ποια θα μπορούσε να είναι αυτή; Όσο ανάρμοστο κι αν είναι, θα το πω. Γιατί δεν φέρνεις εραστές σ’ εκείνο το δωμάτιο; Αυτό θα το επιτύχει! Θα το κάνει επειδή είναι πολύ ισχυρότερη ενέργεια, από την πληροφορία στην πολυδιάστατη «μαγνητοταινία» που παίζει. Κάποιοι στην αίθουσα αυτή είναι ερωτευμένοι. Υπάρχουν υπέροχα μυστικά εδώ που γνωρίζω. Ορισμένοι γνωρίζετε ότι διδάσκω πως η δύναμη και η ενέργεια δύο Ανθρώπων που συνευρίσκονται με οικειότητα, η οποία δημιουργεί μια τρίτη ενέργεια, είναι πολύ πιο ισχυρή από τους δύο που τη δημιουργούν. Σχεδόν δημιουργεί τον ήχο αγγέλων που ψάλλουν, πολύ μεγαλύτερο από οποιαδήποτε φυσική πράξη. Και το γνωρίζεις αυτό Άνθρωπε. Είναι κάτι ιερό. Είναι πανέμορφο και ισχυρότερο από κάθε στοίχειωμα. Μήπως όμως δεν θα θέλατε ν’ ακούσετε κάτι τέτοιο σήμερα; [χαμόγελο του Κρύων]

Εντάξει, ίσως να θέλετε μιαν άλλη μέθοδο; Τότε παρουσιάστε την αγάπη του Θεού σ’ εκείνο το μέρος, με εορτασμό και τελετή, που τελικά θα εξαλείψει το στοίχειωμα, αντικαθιστώντας το με ισχυρή ενέργεια αγάπης της δημιουργίας. Χρειάζεται το πανίσχυρο συναίσθημα της αγάπης! Και θα μπορούσατε ακόμα να επικαλεστείτε τους προγόνους σας για βοήθεια. [μεγαλύτερο χαμόγελο του Κρύων]

Ακόμα Πιο Αντιφατικό
«Αλλά τι γίνεται με τα άλλα πράγματα; Κρύων τι γίνεται με τον δαιμονισμό και τα συναφή;» Θα σας πω το εξής: Είναι πολύ διαφορετικό απ’ ότι νομίζετε, επειδή δεν υπάρχουν δαίμονες. Η Ανθρωπότητα μπορεί να ξορκίσει πολύ καλά και τα πιο μυσαρά πράγματα που φαντάζεστε. Αλλά το ξέρετε αυτό, έτσι δεν είναι; Επειδή είστε πανίσχυροι. Τα κομμάτια του Θεού μέσα σας, ακόμα και στη μυθολογία σας, ευθύνονται για τον ίδιο το διάβολο. Ένας έκπτωτος άγγελος έγινε ο διάβολος; Πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό; Δεν μπορεί. Ο Θεός δεν δημιουργεί το κακό· οι Άνθρωποι το κάνουν. Το Κακό είναι μεταφορικά εκείνο που μπορεί να κάνει ο Άνθρωπος στη Γη, με την ενέργεια που έχει. Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται Άνθρωπε. Η δαιμονοληψία είναι έργο Ανθρώπινης ανισορροπίας και υποστηρίζεται από τη μυθολογία. Είναι κάτι αληθινό; Ναι. Αλλά είναι Ανθρώπινο δημιούργημα.

Βλέπετε εκείνο που πιστεύετε και δημιουργείτε εκείνο που επιθυμείτε να έχετε. Η δημιουργία της δική σας πραγματικότητας είναι από τα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά των Ανθρώπων και μπορούν να το κάνουν τόσο στην αρνητική όσο και στη θετική πλευρά. Μπορείτε ακόμα και να δημιουργήσετε τον διάβολο εάν θέλετε, με όλα τα εφέ καπνού και φωτιάς. Αυτό σημαίνει ελεύθερη βούληση. Προσέξτε όμως, γιατί όλα αυτά θα εξαφανιστούν μόλις ανάψει το φως. Είναι πολύ δύσκολο να σας πείσουμε για το θέμα αυτό. Οι Άνθρωποι πάντα θέλουν ένα διάβολο να τον κατηγορούν για τα κακά πράγματα.

Μιλώντας με τους Νεκρούς: Διαφορετικό απ’ ότι Νομίζετε
«Τι λες για την επικοινωνία με τους νεκρούς; Πώς μπορεί να γίνεται αυτό Κρύων; Πώς γίνεται να μιλάς με διάσημα άτομα όταν, σύμφωνα με την ενσάρκωση των ψυχών, έχουν ήδη επιστρέψει σαν άλλοι Άνθρωποι; Εάν έχουν ήδη φύγει και η ψυχή τους έχει έρθει σαν άλλο άτομο, πώς μπορείς να μιλάς σ’ αυτούς»;
Η απάντηση είναι η εξής: Δεν έχουν φύγει! Το κομμάτι που θεωρείτε ότι είναι η Ανθρώπινη ψυχή έχει φύγει, αλλά το εντύπωμα των πληροφοριών της ζωής τους και όλα όσα γνώριζαν – η συνείδησή τους, η σοφία τους, οι γνώσεις τους – πάει κατ’ ευθείαν στο Κρυστάλλινο πλέγμα και παραμένουν εκεί. Έχουμε μιλήσει γι αυτό στο παρελθόν. Μπορείτε να έρθετε σ’ επαφή με διάσημα άτομα και να πάρετε πληροφορίες; Βεβαίως. Θα είναι ακριβείς; Φυσικά. Καθότι μιλάτε με την πηγή πληροφοριών, η οποία είναι ακριβής και αντιπροσωπεύει τη ζωή τους. Το εντύπωμα παραμένει. «Εννοείς ότι στην πραγματικότητα δεν μιλάς με αυτούς, αλλά μιλάς με το εντύπωμα»;

Να σας δώσω κάτι να σκεφτείτε. Θα κάνω μια ρητορική ερώτηση; Ποιοι είστε; Γηραιές ψυχές είναι μπροστά μου ή διαβάζουν το κείμενο αυτό. Είναι εδώ μια γυναίκα που ποτέ δεν θα φορέσει κόκκινα και γνωρίζεις ποια είσαι. Θα σου πω γιατί. Επειδή αυτό σε σκότωσε! Ήταν το χρώμα του λοφίου στην περικεφαλαία σου στρατιώτη. Επειδή ήσουν επικεφαλής και οι εχθροί μπροστά σου στη μάχη ήξεραν ότι εάν σε βγάλουν από τη μέση, όλο το σύνταγμα θα έπεφτε σε αταξία, όπως και συνέβη. Φορώντας κόκκινο, σκότωσε όχι μόνο εσένα, αλλά και όλους γύρω σου! Ποτέ δεν θα φορέσεις κόκκινο. Απλώς δεν σου αρέσει το χρώμα. Δεν είναι για εσένα. Το αποφεύγεις ηθελημένα, έτσι δεν είναι γηραιά ψυχή; Οπότε, τώρα που κάθεσαι εδώ, ποιος είσαι; Είσαι ο σκοτωμένος πολεμιστής, ή η γυναίκα στο 2010 που δεν θα φορέσει τίποτα κόκκινο;

Είναι όντως μια ρητορική ερώτηση, καθότι στη δική μου πραγματικότητα, είστε ένα κομμάτι του Θεού. Σας βλέπω σε όλες σας τις ενσαρκώσεις. Βλέπετε; Δεν μπορείτε να παραμένετε στη μοναδικότητα της Ανθρώπινης προκατάληψης, όταν συζητάτε τέτοια πράγματα. Είστε περισσότερο απ’ ότι νομίζετε και, μεταφυσικά, αυτός είναι ο τρόπος που σας βλέπει ο Θεός, όπως και ο τρόπος που μόλις αρχίζετε να βλέπετε κάποιους στον περίγυρό σας.

Για να επιστρέψουμε στην ερώτηση, εάν θέλετε να έρθετε σε επαφή με κάποιον που είχε ζήσει στο παρελθόν και να του θέσετε ερωτήσεις, σε ποιόν απευθύνεστε; Απευθύνεστε στο Ακάς μιας ψυχής; Μιλάτε σ’ εκείνο που είναι ζωντανό ή νεκρό; Θα σας πω. Κανένα από τα παραπάνω δεν είναι ακριβές, καθότι είναι πολύ πιο μεγαλειώδες από αυτά! Το έχουμε ξαναπεί. Μπορείτε να ρωτήσετε τη θεία Μάρθα πού είναι θαμμένος ο θησαυρός; Ναι. Και θα το γνωρίζει! Γιατί; Επειδή μιλάτε στης θείας Μάρθας το πληροφοριακό εντύπωμα και η πληροφορία είναι πληροφορία, διατηρημένη σε μορφή που νιώθετε απόλυτα ότι είναι η θεία Μάρθα!
Όμως μπορείτε να ρωτήσετε τη θεία Μάρθα: «Πώς είναι τα πράγματα στην άλλη πλευρά»; Ρωτήστε, αλλά το εντύπωμα δεν έχει ιδέα! Θα σας δώσει μόνο κοινότοπα πράγματα που της είχαν ειπωθεί, κατά τη διάρκεια της ζωής του Ανθρώπου που αντιπροσωπεύει.
Θα απαντήσει:

 «Υπέροχα».
Πώς είναι εκεί πέρα;
«Θαυμάσια».
Όχι, πες μου κάτι πιο συγκεκριμένο.
«Σ’ αγαπώ».


Δεν γνωρίζει! Το εντύπωμα της θείας Μάρθας γνωρίζει όσα γνώριζε η θεία Μάρθα, καθώς στην πραγματικότητα δεν μιλάς με κάτι στην άλλη πλευρά του πέπλου. Το βλέπεις μονοδιάστατα, αλλά δεν είναι. Είναι ισχυρό, είναι αληθινό και μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση σ’ αυτό και να κάνει ακόμα και διάλογο. Είναι πολυδιάστατο και όσοι έχουν χάρισμα, μπορούν να προσεγγίσουν τη σοφία των αρχαίων. Πηγαίνετε πίσω και ρωτήστε τους όσα γνώριζαν.

Πηγαίνετε και ρωτήστε τους ποια ήταν η αίσθηση. Ρωτήστε τους που είναι θαμμένος ο θησαυρός. Σύντομα θα δείτε τέτοια πράγματα να γίνονται, αλλά προσέξτε – οι κατέχοντες θέσεις ισχύος στον πλανήτη, που φορούν κοστούμια πνευματικότητας, όπως και οι επικεφαλείς θρησκειών, θα το αποκαλέσουν μοχθηρό, θα το πουν αίρεση. Δεν καταλαβαίνουν ότι οδεύετε προς μια πολυδιάστατη κατάσταση – κατάλληλη, επακριβή, αληθινή, εύχρηστη, σωστή, χρήσιμη, που δίνει την αίσθηση ότι είναι κάτι που θα πρέπει να κάνετε. Ρωτώντας τους αρχαίους όσα γνώριζαν, θα συμπληρώσει τον κύκλο όσων μελετάτε τώρα.

           "Κρύων"

Ο Συμπαντικός Διδάσκαλος

        της Νέας εποχής

 Απόσπασμα από Ανώτερη Επικοινωνία

         Ενεργητική Συνείδηση!

                 Lee Carroll 

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

 και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

 “Copyright © www.urantiacenter.gr“.

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός