urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

 

 
Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.
 
Αρχίσαμε να σας λέμε για τη φυσική της αγάπης. 
Υπάρχει μια ενέργεια στον πλανήτη που δεν μπορείτε ν’ αρνηθείτε, η οποία δεν έχει εξήγηση ούτε κανόνες, όμως είναι γεμάτη συναισθήματα. Και είναι η αγάπη. Μητέρα, την πρώτη φορά που βλέπεις το παιδί σου και το κρατάς στο στήθος, μόλις εξήλθε από το σώμα σου, ο λώρος έχει κοπεί και αν είσαι τυχερή το μωρό σε κοιτά στα μάτια και γίνεται η σύνδεση. Η σύνδεση που διαρκεί για πάντα! Μπορείς ν’ αρνηθείς τα συναισθήματα που υπάρχουν εκεί; Και πώς το σκέφτεσαι το μωρό εκείνη τη στιγμή; Συνειδητοποιείς ότι ο λώρος αυτός δεν κόβεται ποτέ; Πώς το εξηγείς φυσικέ; Είναι ενέργεια ή δεν είναι; Είναι συναισθηματική ενέργεια. Είναι κάτι που διαρκεί για πάντα, απορριμμένο από την ανθρωπότητα σαν ένα απλό συναίσθημα. Ή μήπως θα μπορούσε να υπάρχει Φυσική πίσω απ’ αυτό; Και αν μπορούσε, ποια είναι;
Πριν είκοσι χρόνια σας είπαμε το εξής… Ότι ο χώρος μεταξύ πυρήνα και ηλεκτρονίων του ατόμου είναι γεμάτος από τη φυσική της αγάπης. Και μερικοί σκέφτηκαν: «Ω, τι γλυκό που είναι! Κρύων, η καρδιά μου θα σκιρτά όταν το σκέφτομαι». Δεν έχει καμία σχέση με σκίρτημα καρδιάς, είναι φυσική! Και αυτό θέλουμε να καταλάβετε. Από πού προέρχεστε, πού είναι η εστία σας, ποιος είναι αυτός ο σύνδεσμος και ποιοι είστε. 
Είναι τώρα καιρός να επανεξετάσουμε ό,τι χρειάζεται ν’ ακούσετε. Είστε γεμάτοι από την πηγή που είναι μεγαλύτερη απ’ το μεγάλο, αγνότερη απ’ το αγνό. Καθώς εξελίσσεται η Ανθρώπινη συνείδηση, δεν πρόκειται να πάει πουθενά, εάν δεν την επανεξετάζετε αληθινά ξανά και ξανά και ξανά, ότι δηλαδή στον πυρήνα των πάντων είναι η αγάπη. Αρχίστε να σχεδιάζετε το σύνδεσμο μεταξύ Ανθρώπου και Ανθρώπου και Ανθρώπου, συνειδητοποιώντας ότι υπάρχει σύνδεσμος αγάπης μεταξύ όλων σας, εάν το επιτρέψετε.
Ποιον δεν αγαπάτε; Καλύτερα να το σκεφτείτε. Καθότι ο νέος Άνθρωπος θα δει ότι όλοι είναι συνδεδεμένοι. Η ικανότητα ν’ αγαπάς το μη αγαπητό είναι απλώς εξέλιξη. Συνειδητή εξέλιξη, πνευματική εξέλιξη που συνδέει τη Γη με τρόπους μη αναμενόμενους. Να μπορείς να δεις κάποιον άλλον, άσχετα τι κάνει, και να θέλεις μόνο ν’ ανοίξεις την καρδιά σου και να τον βοηθήσεις. Όχι να τον κατηγορείς, ούτε να τον κρίνεις. Είναι κάτι νέο, σωστά; 
Πρέπει να καταλάβετε την πηγή. Όταν το βλέπατε στους διδασκάλους που βάδισαν στη Γη, όπου τα λουλούδια άνθιζαν εκεί που περνούσαν και τα ζώα τους ακολουθούσαν, τι νομίζετε ότι ήταν;  Νομίζετε ότι είναι κάτι γλυκό; Ή ότι ίσως υπάρχει κάτι εκεί πέρα από κατανόηση το οποίο είναι μετρήσιμο, είναι η Φυσική της δημιουργικής πηγής και βρίσκεται μέσα σας. Όσο πιο ψηλά λειτουργεί το DNA σας, τόσο πιο πολύ αγάπη θα υπάρχει στα κύτταρα του σώματός σας και είναι αγάπη του Δημιουργού, όχι του εαυτούλη. Όμως σου λέμε αγαπητέ Άνθρωπε ότι πρέπει να μάθεις ν’ αγαπάς αυτό σου το κομμάτι. Να κοιτάς τον εαυτό σου στα μάτια και να τον αγαπάς! 
Στην όλη διαδικασία αλλαγής συνείδησης που αναφερόμαστε επί 25 χρόνια,  εκείνο που έχετε μέσα σας έχει κάτι επιπλέον που χρειάζεται  να γνωρίζετε…. Ότι πρέπει ν’ αγαπάτε τον εαυτό σας στη διαδικασία και να το εννοείτε. Αν δεν το κάνετε, τότε είστε μόνο στο μισό δρόμο. Είναι δύσκολο. Με τόση παλιά ενέργεια που είχες να μοχθήσεις σκληρά γηραιά ψυχή, Εργάτη Φωτός… ήμασταν εκεί όλη την ώρα, σε όλα τα θέματα, τα προβλήματα, όλες τις απογοητεύσεις… Η αγάπη είναι η λύση! Είναι η ενδεδειγμένη λύση. Μπορείς ν’ αγαπήσεις το πρόβλημα; [Γέλιο του Κρύων] Μπορείς ν’ αγαπήσεις την κατάσταση, αν και δεν είναι κείνη που θέλεις, δεν έχει επιλυθεί ακόμα και είναι στη διαδικασία δημιουργίας;
Όμως οι Άνθρωποι έχουν μια τάση να θέτουν αιτία και αποτέλεσμα σε οτιδήποτε μη αποδεκτό. Δεν μπορείτε καν να δείτε τον εαυτό σας να εξελίσσεται. Εάν δεν έχετε την τελική λύση, τότε δεν έχετε καμία λύση, μη κατανοώντας την ομορφιά αυτού που έχετε. Κανείς από σας δεν είναι σπίτι αγαπητοί μου, κανείς δεν είναι στην εστία. Είστε στη Γη, εργαζόμενοι, το γνωρίζετε αυτό; Το συνειδητοποιείτε; 
Ξέρετε πού είναι η Εστία; Είναι εκεί απ’ όπου προέρχομαι, εκεί απ’ όπου προέρχεστε, απ’ όπου είμαστε όλοι. Θέλω να σας το πω… Όταν είστε μαζί μου υπάρχει η αγνότητα και αντήχηση της αγάπης, μια σύγκλιση, μια αγνότητα που δεν μπορείτε καν να εμβαθύνετε ή να φανταστείτε. Από εκεί προέρχεστε. Και αυτό είναι το κομμάτι που θέλει να συνδεθεί μαζί σας. Είναι η αγάπη που αναζητάτε. Αν μπορούσατε να του αποδώσετε όνομα ή κατάσταση, είναι το κομμάτι σας που θέλει να επανασυνδεθεί με το κομμάτι σας. Το κομμάτι σας στην άλλη πλευρά του πέπλου που του λείπει το εδώ κομμάτι σας, το οποίο κυριολεκτικά είναι τυφλό απέναντί του.
Έχετε αφυπνιστεί στη δυνατότητα να υπάρχουν περισσότερα σε σας απ’ όσα πιάνει το μάτι. Πολλοί όμως δεν έχουν (αφυπνιστεί). Κοιτάνε γύρω, δεν το πιστεύουν, θέλουν μόνο να βλέπουν όσα θέλουν να βλέπουν και συνεχίζουν με ό,τι έχουν και είναι ευχαριστημένοι μ’ αυτό. Δεν υπάρχει καμία κριτική επ’ αυτού, όμως η γηραιά ψυχή αφυπνίζεται σε όσα θυμάται και αυτό είναι ότι μέσα σας υπάρχει ο Δημιουργός.
Αν μπορούσα να σας πω για την Εστία… Στον Άνεμο της Γέννησης, όταν ένα μέρος σας διαχωρίστηκε και ήρθε στον πλανήτη, θα σας πω τι κάνει το υπόλοιπο μέρος σας. Κάθεται εκεί και σας περιμένει να συνδεθείτε - το γνωρίζατε; Το έχουμε ξαναπεί… μπορείτε να φανταστείτε να είστε χωριστά από τους αγαπημένους σας; Να μην ξέρετε αν θα τους ακούσετε ξανά, όμως το πέπλο είναι λεπτό σαν χαρτί για σας, μπορείτε να τους δείτε να περιφέρονται και λέτε «Κοιτάξτε με, κοιτάξτε προς τα δω, ίσως να με δείτε φευγαλέα». Όμως ποτέ δεν κοιτάνε.
Όταν κάποιος στραφεί και κοιτάξει, ξέρετε τι αίσθηση δίνει η σύνδεση αυτή; Απευθύνομαι σε όσους το έχετε νιώσει, έχετε αφυπνιστεί σε σημείο να κοιτάξετε επάνω και το χέρι να εμφανίζεται λέγοντας: «Γιατί άργησες τόσο;» Αυτή είναι η Εστία που σου μιλάει, με έψιλον κεφαλαίο. Είναι εκεί που ανήκεις, εκεί που ήσουν πάντα, αιώνες προτού καν υπάρξει αυτός ο γαλαξίας, μέσω άλλων συμπάντων που η δημιουργική δύναμη υπήρχε και αποτελούσες μέρος αυτής.
Είσαι γηραιός! Και συγχρόνως είσαι νέος, καθότι ο χρόνος είναι σε κύκλο – ποτέ δεν τελειώνει. Ποτέ δεν τελειώνει! Ο κύκλος δεν έχει αρχή ή τέλος και πάντα ήσουν έτσι. Αυτή είναι η εστία. Η αγάπη είναι αγνή, χωρίς καθόλου κριτική και πρόγραμμα, τόσο αγνή. Εκεί που ήθελες πάντα να είσαι. Αυτό είσαι. Αυτό είναι εσύ. Ήθελα να το επανεξετάσουμε γιατί πρέπει να καταλάβετε ότι κάτι συμβαίνει εδώ που χρειάζεται,  χρειάζεται να επανεξετάσετε τον πυρήνα. 
Η ενέργεια του Θεού που θέλετε ν’ αγγίξετε είναι εσείς. Είστε μέρος αυτής τόσο υπέρτατα και αν δεν την κατανοήσετε, προτιμώντας να την αναθέτετε σε μια υπέρτατη δύναμη έξω από σας, τότε δε θα κάνετε ποτέ τη σύνδεση. Είναι τόσο σημαντικό να γίνει η σύνδεση και θα σας πω γιατί. Η φυσική της αγάπης είναι βαθιά και όταν αρχίσαμε να μιλάμε για το σκοτάδι και το φως στον πλανήτη, προσπαθήσαμε να σας δώσουμε αλληγορίες, αξιώματα και κανόνες που έλεγαν ότι το φως είναι ενεργό ενώ το σκοτάδι παθητικό. Ο ορισμός του σκότους είναι χαρακτηριστικό όπου δεν υπάρχει κανένα φως. Επομένως το σκοτάδι δεν υπάρχει καν, είναι απλώς η απουσία ενός πράγματος που υπάρχει – του φωτός. 
Να σας πω κάτι που δεν έχω μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν επειδή δεν χρειαζόταν, όμως τώρα χρειάζεται καθότι αλλάζετε τα πρότυπα και θα πρέπει να το γνωρίζετε. Να σας ρωτήσω… γνωρίζετε ότι η φυσική της συνείδησης αυτή τη στιγμή στον πλανήτη επιτρέπει στο σκοτάδι να είναι ενεργό όταν χρειάζεται; Έχετε συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν ενέργειες που τρέφονται με το φόβο; Το ξέρετε ότι μπορείτε να τις δημιουργήσετε; Οι Άνθρωποι έχουν τη δύναμη να δημιουργήσουν ενεργό σκοτάδι, εάν θέλουν, επειδή είναι πολύ ισχυροί. Και ορισμένοι το κάνουν. Έχετε δώσει πολλά ονόματα σχετικά. 
Και είναι ενδιαφέρον που συνήθως εκχωρείτε τα ονόματα σε κάποιου είδους πνευματική πηγή… «Είναι εκπεσών άγγελος, που ξεκίνησε εκεί στα ουράνια με τη δημιουργική πηγή, αλλά έκανε κάτι στραβό οπότε έπεσε από τον παράδεισο και τώρα είναι κακός». Πόσο Ανθρώπινο αλήθεια! Είναι σαν μια κακή ταινία. Θέλω να σας πω ότι κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ. Θέλετε να τα ονομάζετε πνεύματα του κακού ή δαίμονες και να τους αναθέτετε το σκοτάδι, να κάνουν το ένα ή το άλλο, όμως θα σας δώσω μια πληροφορία που πρέπει να γνωρίζετε. Πρόκειται για ανθρώπινα δημιουργήματα και είναι αληθινά.
Ο πλανήτης ήταν ανοιχτός σε τέτοιου είδους πράγματα επειδή η Ανθρώπινη φύση, η Ανθρώπινη συνείδηση το επέτρεψε. Η σκοτεινή πλευρά της ανθρωπότητας το επέτρεψε. Και κείνο που θα το ξεφορτωθεί είναι εσείς να ερωτευτείτε τον εαυτό σας. Εκείνο που θα το ξεφορτωθεί είναι να ερωτευτείτε εσείς τον εαυτό σας και να κατανοήσετε τον πυρήνα. Αυτό είναι το θεμελιώδες θέμα… Ποιοι είστε! Πού είναι η εστία. Τι σημαίνει να φτάσετε στον πυρήνα; 
Οι νόμοι της φυσικής της Συνείδησης δε θα επιτρέπουν στο σκοτάδι να μπει στον Άνθρωπο που ενεργά αγαπά τον εαυτό του. Η ασθένεια δε θα εισβάλει στον Άνθρωπο που ενεργά αγαπά τον εαυτό του. Η κυτταρική δομή θα γίνει πιο κβαντική στον Άνθρωπο που ενεργά αγαπά τον εαυτό του. Θα μπορούσα να συνεχίσω και να συνεχίσω… Θέλω να φέρεις κάτι στο νου. Με τη φαντασία σου να δεις το πιο σκοτεινό πράγμα που μπορείς, το πιο τρομακτικό που έχεις δει σε ταινία. Θέλω να παρατάξεις λεγεώνες δαιμόνων, όσο φτάνει το βλέμμα σου και να φανταστείς τον εαυτό σου μόνο του, να ετοιμάζεται να περάσει διαμέσου αυτών.
Τώρα θέλω να φανταστείς τον εαυτό σου σαν μια μπάλα φωτός και η φυσική του φωτός που έχεις τους απωθεί καθώς βαδίζεις. Περπατώντας τους αγγίζεις, τους δίνεις φως με αποτέλεσμα να μεταμορφώνονται, και σύντομα ο χώρος γεμίζει ζωή και δεν μένει ούτε ένας απ’ αυτούς. Δεν υπάρχει φόβος οπότε δεν μπορούν να τραφούν από τίποτα. Με αυτό έχεις αλλάξεις τον ίδιο τον πλανήτη και την ίδια τη δομή της ύπαρξης. Πώς σου φαίνεται; Έτσι δουλεύει. 
Σε περίπτωση που ρωτούσες έναν Πλειάδειο, εάν υπήρχε σκοτάδι στον πλανήτη τους και από πού προερχόταν, θα σου ’διναν μια λίστα πραγμάτων που έχουν εκλείψει. «Είναι αλήθεια Κρύων, ότι υπάρχουν κάποιοι έξω από την επιρροή της Γης, που έρχονται εδώ για να τρέφονται από το φόβο της ανθρωπότητας;» Και η απάντηση είναι, ΝΑΙ! Το γνωρίζατε! Και ο λόγος που δεν χρειάστηκε ποτέ να σας το πούμε, είναι διότι δεν αποτελείτε μέρος αυτού καθότι είστε Εργάτες Φωτός, έτσι δεν είναι; 
Ο πλανήτης διασχίζει μια γωνία. Η συνείδηση της ανθρωπότητας αρχίζει να επιταχύνει στη σοφία και τη νοημοσύνη της, και χρειάζεται να το γνωρίζετε. Εργάτη Φωτός άκου, θεραπευτή άκου… Μπορείς να μπεις στο παζλ αυτό με την μπάλα φωτός σου, η οποία σχετίζεται με την αγάπη και την ακεραιότητα, και τίποτα δεν πρόκειται να σ’ αγγίξει. Μπορείς να πας να δουλέψεις στα πιο σκοτεινά μέρη, χωρίς τίποτα να σ’ αγγίζει. Να πας να θεραπεύσεις ασθενείς και τίποτα να μη σε αγγίζει. Εξ αιτίας αυτού που δημιουργείς από την Εστία. Φαντάσου ότι μεταφέρεις ένα κομμάτι της Εστίας μαζί σου.
Είναι καιρός ν’ αφυπνιστείς στις δυνατότητες, στο μεγαλείο, τη μεγαλοπρέπεια του ποιος είσαι. Και όταν αυτό συμβαίνει, όλα αρχίζουν ν’ αλλάζουν. Όλα αρχίζουν ν’ αλλάζουν! Η αυταξία σου γηραιά ψυχή αρχίζει ν’ αυξάνει καθότι έχεις τη σοφία να δεις ποιος είσαι. Όταν αρχίζεις να βλέπεις τι μπορείς να κάνεις, πώς νιώθεις, πώς μπορείς να θεραπεύσεις, πώς αρχίζει η ζωή σου να αλλάζει, μεγαλώνει την αυταξία καθότι συνειδητοποιείς την αξία σου για τον πλανήτη, για το Σύμπαν, για τη δημιουργική πηγή. Και μπορείς να έχεις μια μικρή αναλαμπή από την Εστία.
Θέλω να κλείσω ζητώντας σας, παρακαλώντας σας ν’ αρχίσετε να έχετε μικρές αναλαμπές από την Εστία. Στους διαλογισμούς σας, όταν μιλάτε στα κύτταρά σας, θέλω να τους θυμίζετε από πού προέρχονται. Η αγάπη του Θεού… αυτό είστε. Είστε αγάπη! Καμιά από τις διαδικασίες, κανένα από τα πράγματα που σας έχω πει, δεν πρόκειται να δουλέψει, μέχρι να υπάρχει αυτή η αναγνώριση. Θα έρθει μέρα που αυτό θ’ αλλάξει τον πλανήτη. Όταν τα αρνητικά που βλέπετε τώρα στις ειδήσεις σας, απλώς θα πάψουν να υπάρχουν. 
Εκατοντάδες χρόνια έχουν περάσει που είχατε στρατούς με πανοπλίες και κατακτητές, με ασπίδες και ξίφη και όλα αυτά. Δεν περιμένετε σήμερα ν’ ακούσετε στις ειδήσεις ότι κάτι τέτοιο επίκειται, έτσι δεν είναι; Θα έρθει λοιπόν μια μέρα που στις ειδήσεις δε θα περιμένετε να δείτε όσα βλέπετε σήμερα. Θα είναι τόσο διαφορετικά. Θα είναι τόσο διαφορετικά! Η ιδέα να σκοτώνονται σκόπιμα οι Άνθρωποι μεταξύ τους, για κάποιο γεγονός, θα είναι βάρβαρη. Επειδή όταν αγγίζετε τον πλανήτη με την Εστία, ο πλανήτης αρχίζει ν’ αντηχεί και άλλοι αρχίζουν να ενθυμούνται όσα γνωρίζετε. Τα πλέγματα της Γης αρχίζουν ν’ αντηχούν μ’ αυτό.
Ο πλανήτης είναι σε μεταβατική φάση αγαπητέ μου. Θέλω να είσαι ενεργό μέρος της μετάβασης γηραιά ψυχή, και θέλω ν’ αρχίσεις να αγαπάς τον εαυτό σου. Αυτό είναι το μήνυμα της ημέρας. Και όταν το κάνεις, υπάρχει μια ανταπόκριση που δε θα πιστεύεις. Άκου… όταν αγαπάς κάποιο άτομο κι εκείνο ανταποκρίνεται, δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό, σωστά; Μπορείς να φανταστείς το ν’ απλώσεις και να πιάσεις το χέρι του Ανώτερου Εαυτού σου και να νιώσεις την ανταπόκριση; Καλωσόρισες στην Εστία. Καλωσόρισες στην Εστία.
Καλωσόρισες στην Εστία!
Κι έτσι είναι
ΚΡΥΩΝ 
 
Μέρος επικοινωνίας
«Ποιοι Είστε»
Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων στην Ινδιανάπολη, 
Ιντιάνα - ΗΠΑ,  20 Ιουλίου 2014
 
Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης
 
 

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός