urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Ο Κρύων μέσω του Λη Κάρολλ

Οι λέξεις στον αέρα είναι συχνότητες, οι δηλώσεις πρόθεσης είναι ενέργειες… δεν μπορείτε να τις δείτε ούτε να τις μετρήσετε. Και είναι πανίσχυρες!

Πρώτον, ν’ αναμένετε την αλλαγή… το είπαμε. Κατανοήστε ότι το παλιό δεν επιστρέφει. Κατανοήστε ότι πρέπει να είστε δραστήριοι, να σπρώξετε μεταφορικά κάποιες ενέργειες και πόρτες, ώστε να ενεργοποιηθεί ξανά ο δέκτης και να πιάνει τα νέα σήματα. Δε θα πάρει πολύ, αλλά χρειάζεται να τοδουλέψετε. Περιμένατε αλήθεια να κάθεστε εκεί και όλα να ξαναγίνουν όπως ήταν; Στην ενέργεια που σας έχουμε πει ότι είναι κατάλληλη για το μεγαλείο της αλλαγής σας; Νομίζατε ότι όλα θα ξαναγύριζανστα παλιά; Δεν πρόκειται.

Θα πρέπει να κινηθείτε - κι εννοώ ενεργειακά. Σηκωθείτε και κινείστε την ενέργεια γύρω σας… ο καθένας σας ξέρει τι σημαίνει αυτό, καθότι είστε ανεξάρτητοι και μοναδικοί. Ο καθένας έχει το δικό του παζλ. Αυτό δεν ισχύει για όλους όσοι ακούνε ή για όλους στην αίθουσα – ισχύει για κείνους που ισχύει! Και γνωρίζετε σε ποιους απευθύνομαι.

Δεύτερον– θέλω να καταλάβετε ότι έχετε βοήθεια. Ο συνεργάτης μου, εξήγησε τη λειτουργία της επίφυσης. Επίσης εξήγησε κάτι μέσα σας που λέγεται έμφυτο. Αυτό έχει ονομαστεί συνείδηση του έξυπνου σώματος. Με αυτό μιλάτε κατά το μυικό έλεγχο (κινησιολογία). Αυτό θ’ αρχίσετε ν’ αφυπνίζετε με ορισμένες διαδικασίες, για να σας λέει τι να κάνετε. Συνδυάζεται με τη διαίσθηση, αλλά να σας πω κάτι που πρέπει να γνωρίζετε… το σώμα σας ακούει! Περιμένει να του μιλήσετε, με όποιο τρόπο θεωρείτε κατάλληλο. Μέσω πρόθεσης, μέσω συνείδησης, μέσω λεκτικής απόδοσης… είναι έτοιμο να βρει τη νέα συχνότητα. Η κυτταρική σας δομή δονείται με προσδοκία. Δεν έχετε να σπρώχνετε ένα βράχο σε ανηφόρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε το μέρος εκείνο μέσα σας, να βρει τη νέα συχνότητα και ν’ αναζωογονήσει ό,τι είχατε – και ακόμη παραπάνω.

«Κρύων, κάνεις κύκλους. Δώσε μας συγκεκριμένα πράγματα». Θα το κάνω. Υπάρχουν παλιά πράγματαπου χρειάζεται να επανεξετάσεις. Ας μιλήσουμε για τις θετικές δηλώσεις. Δουλεύουν; Και η απάντηση είναι… πολύ καλά. Πολύ καλά. Όταν λες πράγματα φωναχτά με συνείδηση πρόθεσης, τα ακούς ο ίδιος με τ’ αφτιά σου, τα κύτταρά σου καταλαβαίνουν τι κάνεις - θυμάσαι που είπα ότι το σώμα σου ακούει;

Οι θετικές δηλώσεις είναι ο συντομότερος τρόπος ν’ αλλάξεις την πραγματικότητά σου, τη δεδομένη στιγμή.

Δουλεύει αυτό; Ας το δούμε. Πόσοι γνωρίζετε υποχόνδριους που παραπονούνται ανησυχώντας για όσα θα πάθουν; Ξανά και ξανά λένε δυνατά τι θα κολλήσουν, ποια είναι η ανησυχία τους και τι δεν πάει καλά μ’ αυτούς. Και για συγκλονιστική τους φρίκη, τα έπαθαν όλα! Ορίστε μια προφερόμενη δήλωση.

Δουλεύει! Οτιδήποτε λες στο σώμα σου, το ακούει και προσπαθεί να συνεργαστεί με αυτό, το καταλαβαίνεις;

Οι θετικές δηλώσεις θα πρέπει να γίνουν από σένα. Μπορείς να τις πάρεις και από βιβλία, πιθανόν να δουλεύουν, αλλά τι λες για κείνες που εσύ φτιάχνεις για σένα; Ας κάνω μερικές υποδείξεις περί θετικώνδηλώσεων. Είναι Ανθρώπινη φύση να λες πράγματα με ορισμένο τρόπο... «Επιθυμώ αγάπη στη ζωήμου». «Η επιθυμία μου είναι να συμβούν τα πράγματα τέλεια για μένα». «Επιθυμώ αυτό, επιθυμώ εκείνο». «Επιθυμώ να δουλεύω με το Θεό με τον καλύτερο τρόπο» «Επιθυμώ, επιθυμώ…» Ξέρεις τι θα πιάσει το σώμα; Ότι είσαι κάποιος που επιθυμεί πολλά. Είναι το μόνο που θα πάρει το σώμα.

Είναι κακός σχεδιασμός θετικής δήλωσης για τον μεγαλειώδη Άνθρωπο. Η δήλωση πρέπει να λέει τι έχεις, όχι την επιθυμία σου να το λάβεις, καταλαβαίνεις; Η θετική δήλωση είναι: Είμαι αγάπη, είμαι υγιής, είμαι αυτό, είμαι εκείνο, το είμαι ορίζει εκείνο που είσαι. Και λέγοντας αυτά καθημερινά και φωναχτά, κινεί μια διαδικασία. Η επανάληψη αγαπητέ μου δεν είναι απλώς ψυχαγωγία του Θεού. Γιατί κάποιοι έτσι το βλέπουν. Τα λες ξανά και ξανά. Ποιος ακούει; Δεν καταλαβαίνουν… το έμφυτο ακούει!

Η γέφυρα που πρέπει να κτίσεις μεταξύ του υλικού σου σώματος και του έμφυτου, πρέπει να κτιστεί κατ’ αυτό τον τρόπο. Άρχισε να μιλάς στα δικά σου κύτταρα και το δικό σου έμφυτο. «Είμαι αγάπη. Είμαι ιατρικός διαισθητικός που βοηθά τους Ανθρώπους στον πλανήτη. Είμαι ένας που χρησιμοποιεί ο Θεός κάθε μέρα, για να βοηθήσω την ανθρωπότητα. Είμαι… αγάπη. Είμαι καλός, είμαι ευγενικός, είμαι υπομονετικός… αγαπώ τους συγγενείς μου» [γέλιο του Κρύων].

Είμαι… Το σώμα σου θα τ’ ακούσει αυτό ξανά και ξανά. «Ωραία Κρύων, μου αρέσει! Πόσες φορές πρέπει να το πω και πόσο δυνατά;» Διασκεδάζουμε με την άγνοιά σου. Θα 'πρεπε να ξέρεις μέχρι τώρα. Όταν εσύ συνδιαλέγεσαι με τον εαυτό σου, είσαι ο μόνος που έχει τέτοιες απαντήσεις. Πόσο συχνά θα έπρεπε να τις λες; Ορισμένοι θα πρέπει να τις λέτε καθώς οδηγείτε από μέρος σε μέρος, απλώς για να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ποιοι είστε. Άλλοι, μια φορά τη μέρα. Άλλοι δυο φορές τη μέρα. Ποια είναι τα θέματα; Τι προσπαθείς να κάνεις;

Το έχεις ακούσει στο παρελθόν - μην προσπαθείς… έσο (να είσαι)! Αυτή πραγματικά είναι η αρχή της αλλαγής. «Έχω τη νέα συχνότητα και δουλεύω με αυτή». «Όλα εκείνα για τα οποία ανησυχούσα, είναι τώρα υπό έλεγχο». «Είμαι θεραπευτής». Δεν είναι ευσεβής πόθος. Οι θετικές δηλώσεις είναι ισχυρισμός αλήθειας. Ας ορίσω πάλι κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζετε. Η Ανθρώπινη φύση λειτουργεί με τον Ανθρώπινο εγκέφαλο. Όσα συζητάμε τώρα είναι πλήρως γραμμικά για εσάς, έχουν όμως μια πολυδιάστατη άποψη που δεν κατανοείτε στην πραγματικότητα.

Οι λέξεις στον αέρα είναι συχνότητες, οι δηλώσεις πρόθεσης είναι ενέργειες… δεν μπορείτε να τις δείτε ούτε να τις μετρήσετε. Και είναι πανίσχυρες. Η προσευχή λειτουργεί. Ο διαλογισμός λειτουργεί. Είναι κβαντική φυσική. Θα σας εξέπλητταν τα νούμερα των ενεργειών που μπορείτε να δημιουργήσετε, απλώς δηλώνοντας πράγματα προς τον εαυτό σας στον αέρα.

«Κρύων, θα πρέπει να τις λέω εξωτερικά, ν’ ακούγονται;» Ξέρεις κάτι, θα το πω… είναι καλύτερα έτσι. Έχουν πιο συμπαγή προσέγγιση προς το σύστημά σου, εάν το σύστημά σου τις ακούει τρισδιάστατα στον αέρα, από το στόμα σου. Ναι, μπορείς να τις κάνεις χωρίς να μιλάς, εάν θέλεις, αλλά δεν μπορούν όλοι αγαπητέ μου.

Βλέπεις μια δονητική αλλαγή, όχι το πώς ήταν συνήθως τα πράγματα. Τι στέκεται εμπόδιο σ’ αυτό; Θα δώσω ένα παράδειγμα. Αν είσαι ας πούμε ένας αρχι-ξυλουργός, με τέτοιο πολυετές ξυλουργικό ταλέντο που μπορούσες να πάρεις ένα καρφί και να στριφογυρίσεις ένα μεγάλο σφυρί με τόσο όμορφο και κομψό τρόπο, που να καρφώσεις το καρφί με μια σφυριά. Όλο να μπει μέσα στο ξύλο με μιας. Το σημάδι σου ήταν τέλειο, ήξερες τι είδος ξύλου έκανε για τα καρφιά σου και ποτέ δεν αστοχούσες. Ήσουν επαγγελματίας, γρήγορος, οι άλλοι σε κοίταζαν κι έλεγαν: «Να ένας μάστορας!»

Υπάρχει περηφάνια εκεί, έτσι δεν είναι; Σύντομα έρχονται σε σένα και αρχίζεις να το διδάσκεις. Μια σφυριά, τέλειο σημάδι… Το σφυρί στο χέρι σου είναι κομψό και φτιαγμένο κατά παραγγελία στα μέτρα σου. Πιάνεις την εικόνα; Όμως μια μέρα ξυπνάς και αστοχείς εντελώς, δεν χτυπάς καν το ξύλο. Πάει, έφυγε! Και προσπαθείς να το ξαναφέρεις πίσω. Το ένα καρφί μετά το άλλο στραβώνει και καταλήγεις να κοπανάς μερικές φορές τον αντίχειρά σου, οπότε γίνεσαι πιο προσεκτικός.

Ποια είναι η αντίδρασή σου; Ποια είναι η Ανθρώπινή σου αντίδραση… θέλω να πορευτείς μαζί μου εδώ.

Θυμός;Ναι. Απογοήτευση; Ναι. Και ποιο είναι το συμπέρασμα; Το έχεις χάσει. Ήταν καλά όσο το είχες, αλλά τώρα πάει. Αυτό θα το ονομάσω οριστικότητα του 3D… ο Άνθρωπος που συμπεραίνει αμέσως ότι τελείωσε. Ο λόγος είναι γιατί δεν το έχεις βιώσει ποτέ στο παρελθόν. Δεν ξέρεις τι ακολουθεί, δεν ξέρεις ό,τι δεν ξέρεις, οπότε… απογοήτευση, θυμός, τα παρατάω, τελείωσε. Κάποιοι θα γυρίσουν ακόμα και την πλάτη στο Θεό. Είναι τόσο βαθύ.

Τι σου έχει δοθεί στη ζωή που να μην μπορείς να χειριστείς; Είναι τόσο κρίμα να εγκαταλείπεις το Θεό.

Ότι και να μου πεις, αυτή είναι η Ανθρώπινη πλευρά σου. Είναι υποδεέστερο του μεγαλείου σου. Δενέχει λογική, με τον Θεό μέσα σου. Τι λέω λοιπόν; Σου λέω να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Θα επιστρέψει μάστορα! Τόσα χρόνια το κάνεις αυτό και τι νομίζεις, ότι ξαφνικά αποσυντονίστηκες; Όχι, θα σου πω…Το σφυρί άλλαξε και το καρφί κινείται τριγύρω. Και τι κάνεις γι αυτό; Μαθαίνεις πού πάει το καρφί, αφού ξέρεις ότι θα μετακινηθεί.

Τώρα λοιπόν δεν καρφώνεις απλώς στατικά καρφιά, καρφώνεις κινούμενα καρφιά – πολύ καλύτερο!

Είσαι πολύ πιο ταλαντούχος... «Ο ξυλουργός που καρφώνει κινούμενα καρφιά!» Αστεία υπόθεση, έτσι δεν είναι, κι όμως είναι ακριβώς ότι βλέπουμε. Ένα ταλέντο που αυξάνει, αλλά είδες πώς αλλάζουν οι παράμετροι; Κι αν σου έλεγα ότι το σφυρί σου είναι διαφορετικό… Τι κάνεις αν αλλάξει το βάρος του σφυριού σου και η ισορροπία του διαφέρει περίεργα; Αυτό που κάνεις είναι να – ετοιμάσου για τη λέξη – εξασκείσαι!

 Είναι βαρύ για κάποιους να το ξαναπιάσετε απ’ την αρχή. Πηγαίνετε πίσω… τι κάνατε όταν ξεκινήσατε τις διαδικασίες στις οποίες γίνατε καλοί; Ίσως γίνατε καλοί σε κάτι που αφορά στην υγεία. Θέλω να το σκεφτείτε… τι κάνατε; Εξετάσατε τη διατροφή σας, εξετάσατε την ενέργεια, εξετάσατε τα πάντα γύρω σας, για να βρείτε ένα μέρος κατάλληλο για σας. Κι έχετε την ιδέα πώς ό,τι βρήκατε θα ήταν καλό για πάντα. Απλώς άλλαξε! Αρχίστε πάλι και βρείτε ένα νέο.

Όσοι είστε ευαίσθητοι και δουλεύετε με ενέργειες, εάν η συχνότητα έχει αλλάξει, βρείτε τη νέα συχνότητα! Πώς; Με εξάσκηση. Σπρώξτε την πόρτα, βρείτε την υπομονή και την προθυμία να εξασκηθείτε… Θυμάστε την πρώτη φορά που το κάνατε; Επικοινωνητές, θυμάστε την πρώτη φορά;

Αναφέρομαι στο συνεργάτη μου εδώ… Ήταν χάλια! Ρωτήστε εμένα. Απαίσια! Κόλλαγε σε κάθε δεύτερη λέξη – ίσως και πιο συχνά. Μέχρι που χαλάρωσε. Όσο πιο πολύ εξασκούταν, τόσο καλύτερος γινόταν.

Τώρα του έχει γίνει δεύτερη φύση· έμαθε να παραμερίζει. Δεν είναι μαριονέττα του Κρύων – χρησιμοποιώ τον Ανώτερο Εαυτό του, το ξέρετε έτσι δεν είναι; Η συνείδηση του συνεργάτη μου, η φωνή του, η διάνοιά του, η κουλτούρα του, η γλώσσα του… δεν είναι του Κρύων, είναι δικά του. Μεταφράζειτον Κρύων. Εργαζόμαστε μαζί… παραμερίζει στη συνείδηση, αλλά εργάζεται μέσω πρακτικής.

Δε θέλετε ν’ αρχίσετε εκ νέου, σωστά; Να σας πω κάτι… δεν είστε αναγκασμένοι! Όταν αρχίσετε να σπρώχνετε την πόρτα και πηγαίνετε πίσω στα βασικά, τα βασικά θ’ αποφοιτήσουν (θα καταλήξουν) ταχύτατα σε εκπλήρωση. Θα τα θυμηθείτε, τα τροποποιείτε λίγο και διευρύνονται. Έτσι προσαρμόζεστε στο νέο φυσιολογικό, βελτιώνοντας ό,τι είχατε σε κάτι μεγαλύτερο και σπουδαιότερο. Γελώντας με τα καρφιά που μετακινούνται, εφόσον έχετε ένα σφυρί που τα πετυχαίνει κάθε φορά! Στηνπραγματικότητα γίνεται παιχνίδι. Τα καρφιά θέλουν να χωθούν στο ξύλο, αφού πρώτα χορέψουν λιγάκι.

Βλέπετε τι εννοώ; Γίνεται μια χαρούμενη εμπειρία, κάτι που θα ήταν φρικτό να σκεφτείτε τώρα. Γιατί ήταν απαίσια αλλαγή για σας – πράγματα να μετακινούνται γύρω… μεταβαλλόμενη ενέργεια… να μην είστε ίδιοι. Τι θα λέγατε να είχατε την ικανότητα να κυλάτε τόσο καλά με όλο αυτό, που να γινόταν σαν χορός; Καλωσορίσατε το νέο Άνθρωπο! Με υψηλότερη συνείδηση που γίνεται κβαντικός.

Αυτό θέλουμε να σας διδάξουμε. Αυτό θέλουμε να σας πούμε. Κάποιοι θα το ακούσουν και θα πουν:

«Δεν έχω ιδέα τι είπε ο Κρύων». Ίσως χρειαστεί να το ακούσετε (διαβάσετε) αυτό μερικές φορές – και αργότερα - ώστε να καταλάβετε πλήρως τι λέμε. Μπορεί να μην ισχύει για σας… ακόμα. Μπορεί να θυμηθείτε το channeling αυτό και να πείτε: «Καλύτερα να το ξαναδιαβάσω, γιατί κάτι συμβαίνει».

Αυτή τη στιγμή θέλω να δείτε το μεγαλείο του ποιοι είστε. Τα δυναμικά είναι πραγματικότητα. Υπάρχει ασθένεια; Θέλω να σας πω ότι έχετε τέτοιο έλεγχο επί της χημείας σας. Σας ακούει! Θέλει ν’ ακούσει τιέχετε να πείτε. Ποιες είναι οι θετικές δηλώσεις που εσείς θα λέγατε στο σώμα σας; Παράλληλα με το «Είμαι υγιής», γίνετε πιο συγκεκριμένοι... «Δεν πονάω». «Δε θα βιώσω ποτέ ξανά ορισμένα πράγματα – δεν χρειάζεται, δεν υπάρχει λόγος». Θα δείτε ότι έχετε περισσότερο έλεγχο πάνω στο σώμα σας, απ’ όσο νομίζατε στο παρελθόν – ακόμα και επί θεμάτων που η ιατρική σας λέει ότι δεν μπορείτε να κάνετε. «Το αίμα μου είναι καθαρό». « Το αίμα μου είναι ισορροπημένο…»

Σας λέω ότι εσείς σαν Άνθρωποι στη νέα αυτή ενέργεια, στη νέα αυτή ενέργεια, έχετε περισσότερη δύναμη με τέτοια λόγια, απ’ ότι νομίζετε. Θετικές δηλώσεις…; Ναι. Η ενέργεια που προκαλούν… δεν έχετε δει ποτέ κάτι παρόμοιο. Αυτό θα φέρει η νέα ενέργεια. Ξανά από την αρχή…; Ναι. Αλλά δε θα χρειαστούν πάλι χρόνια πρακτικής – μόνο για λίγο, πηγαίνετε πίσω στα βασικά, σπρώξτε… πάψτε να περιμένετε, είναι ώρα να δράσετε.

 Το να συνηθίσετε το νέο φυσιολογικό, ισχύει για πολλούς από εσάς τώρα και για κάποιους αργότερα, και φυσικά για όσους το έχουν καταλάβει. Αυτό είναι το μήνυμα της ημέρας. Καθίστε μαζί μου για ένα λεπτό, για μια στιγμή. Συνειδητοποιείτε ποιοι είστε – για να λαμβάνετε το μήνυμα αυτό, γνωρίζετε ποιοι είστε; Λεμούριοι…; Βοηθάτε ν’ αρχίσει ένας πολιτισμός που θα έχει κομμάτι του Θεού μέσα του. Πολλοί είστε οι δικοί σας πρόγονοι και έχετε ζήσει την ιστορία αυτής της Γης – τόσοι πολλοί από σας. Δεν είναι τυχαίο... ο συνεργάτης μου να γυρίζει την υφήλιο και να μιλάει μόνο σε γηραιές ψυχές. Θέλω να το σκεφτείτε. Αξίζετε να είστε ελεύθεροι από πόνους; Αξίζετε να έχετε πίσω όλα τα πράγματα που νομίζατε ίσως ότι χάσατε;

Απευθύνομαι σε άτομα που ακούνε τώρα, συγκεκριμένα μέλη της οικογένειας που γνωρίζω τόσο καλά!

Και ξέρετε σε ποιους μιλάω. Θετική δήλωση… Αναρρώνω… Δεν είναι αρκετά καλή! Θετική δήλωση… Έχωαναρρώσει, από τη θλίψη μου! Ευλογημένος ο Κύριος, ο Θεός μου, που ζει μέσα μου. Μόλις μίλησα σε κάποιον που χρειαζόταν να το ακούσει. Είναι εντάξει; Θέλω να προετοιμαστείτε για την αυθεντία (mastery), καθότι προς τα εκεί πάει το πράγμα. Όλοι σας! Σε κάποιο επίπεδο, σε κάποια χρονική στιγμή, σε επερχόμενη ζωή ή στην παρούσα…

Προετοιμαστείτε για τον νέο Άνθρωπο!

Κι έτσι είναι.

 ΚΡΥΩΝ

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

 https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/

www.UrantiaCenter.gr

 

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός