urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

robert powell1 570 776x600

Ο "Kρύων" μέσω του Λη Κάρολ

Όταν κάνετε αυτή την αλλαγή, θα χρειαστείτε βοήθεια. Σε αυτό το σημείο ερχόμαστε στο προσκήνιο εμείς που είμαστε σε υπηρεσία. Θα αντιληφθούμε πότε είσαστε έτοιμοι. Θα είναι απαραίτητο για σας να λάβετε τουλάχιστον ένα νέο εμφύτευμα (μην το συγχέετε με το εντύπωμα) και να αλλάξετε πνευματικούς οδηγούς. Επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω το καθένα από αυτά.

Μίλησα νωρίτερα για τα εμφυτεύματα στο ανθρώπινο μυαλό σας. Αυτά τα εμφυτεύματα βασικά είναι σχεδιασμένα για να περιορίσουν τους ανθρώπους. Περιορίζουν τη δυνατότητα κατανόησης της ψυχής σας καθώς επίσης και τη δυνατότητα κατανόησης ότι το πνευματικό ισορροπεί με το υλικό για να δημιουργήσει πλήρη επιστήμη (θαύματα). Χωρίς αυτά τα εμφυτεύματα δεν θα υπήρχαν δοκιμασίες για μάθηση. Όταν ο Ιησούς περπάτησε στη Γη, τον έστειλαν χωρίς κανένα εντύπωμα και χωρίς εμφυτεύματα. Αυτό Τον έκανε πολύ διαφορετικό από οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο. Ήρθε εδώ ως Δάσκαλος για να διδάξει. Το γνώριζε και τα μόνα δύσκολα πράγματα τα οποία είχε να αντιμετωπίσει ήταν βιολογικά και κοινά για όλους. Ένιωθε συναισθήματα, πόνο, επιθυμίες, το εγώ και κούραση, όπως οποιοσδήποτε άλλος, αλλά δεν είχε καθόλου εμφυτεύματα που να περιορίζουν το πέπλο.

 Τα εμφυτεύματα δρουν περιοριστικά για να μη μπορεί η οντότητα της ψυχής να παίξει έναν ενεργό ρόλο. Δίνονται κατά τη γέννηση και δεν αλλάζουν ποτέ, εκτός αν κάποιοι από αυτούς που βρίσκονται σε υπηρεσία τα αλλάξουν. Πολλές φορές δίνονται νέα εμφυτεύματα όταν ένα άτομο έχει φτάσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο στην ανάπτυξή του ώστε να το αξίζει. Εσείς δεν έχετε δύναμη να αλλάξετε ένα εμφύτευμα και έτσι πρέπει να είναι, Ένα εμφύτευμα αλλάζει μόνο του, όταν ένα άτομο περνάει μέσα από μια πόρτα δράσης και ξεπερνάει επιτυχώς ένα καρμικό χαρακτηριστικό. Όταν συμβαίνει αυτό, αλλάζει η δόνησή σας καθώς και το εντύπωμά σας. Αν δεν ήταν έτσι, θα είχατε διατηρήσει το καρμικό χαρακτηριστικό παρότι θα το είχατε ξεπεράσει (όχι και τόσο δίκαιο, δεν συμφωνείτε;). Αυτό το νέο εμφύτευμα αλλάζει στην πραγματικότητα την ισορροπία του μαγνητικού γενετικού κώδικά σας (DNA).

 Όταν κάνετε την αλλαγή στο επίπεδο αποφοίτου, θα λάβετε ένα νέο κύριο εμφύτευμα ή θα απενεργοποιηθεί το παλιό. Αυτό θα εξαλείψει το κάρμα σας (ολόκληρο). Αυτή είναι η τεχνική της μετατροπής στην οποία συμμετέχουν οντότητες που βρίσκονται σε υπηρεσία και αναλαμβάνουν αυτές τις εργασίες. Θα είστε πιθανώς ήδη ενήμεροι για τις οντότητες που βρίσκονται σε υπηρεσία γύρω σας που είναι οι «πνευματικοί οδηγοί» σας. Μερικοί τους αποκαλούν αγγέλους. Και αυτό σωστό είναι επίσης. Για μας τα ενεργειακά τους σύνολα είναι άμεσα αναγνωρίσιμα ως αυτών που βρίσκονται σε υπηρεσία για ένα άτομο στο μονοπάτι μαθημάτων.

 Μοιάζετε πολύ με αθλητές που περνούν στάδιο προετοιμασίας για αγώνες στη Γη. Υπάρχει μια ομάδα υποστήριξης γύρω σας, σε διάφορα επίπεδα προσφοράς υπηρεσιών. Αυτοί που είναι πιο κοντά από όλους είναι οι πνευματικοί οδηγοί σας.

Αυτοί που είναι πιο μακριά από όλους είναι οντότητες σαν εμένα που δουλεύουν για τα τεχνικά ζητήματα και τη συντήρηση του σχολείου. Καθένας από σας αυτή τη στιγμή έχει μαζί του δύο πνευματικούς οδηγούς που δεν ανήκουν σε κανέναν άλλο.

Αυτές δεν είναι οντότητες που σας κρίνουν ή σας παρακολουθούν για να σας βαθμολογήσουν. Είναι πνευματικοί υπηρέτες και βοηθοί. Μερικοί από αυτούς βρίσκονται μεταξύ ενσαρκώσεων και γι’ αυτό τον λόγο δεν είναι συνέχεια σε υπηρεσία (υπηρεσία πνευματικών οδηγών). Μερικοί είναι Δάσκαλοι σε αυτή την υπηρεσία και θα παραμείνουν πάντοτε πνευματικοί οδηγοί. Έτσι λειτουργούν τα πράγματα και περισσότερες επεξηγήσεις θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την αναχώρησή σας, γιατί δεν ταιριάζει με κανέναν τρόπο στον δρόμο σας αυτή τη στιγμή.

Πιθανώς πολλοί από σας έχετε ήδη αντιληφθεί τους πνευματικούς οδηγούς σας, μήπως όμως είχατε αντιληφθεί παραπάνω από δύο; Μόνο ελάχιστοι από σας έχετε λάβει μια ρύθμιση για να μπορείτε να διακρίνετε τις διαφορές μεταξύ των οντοτήτων του πέπλου. Τις περισσότερες φορές αντιλαμβάνεστε μόνο σιλουέτες ή σχήματα. Έχετε μόνο δύο προσωπικούς πνευματικούς οδηγούς οτιδήποτε άλλο αντιλαμβάνεστε είναι συνήθως περιφερειακές οντότητες, που βρίσκονται εκεί για διαφόρους λόγους, και κανένας από αυτούς δεν είναι από λάθος εκεί. Θυμηθείτε ότι μίλησα για πολλές άλλες οντότητες που βρίσκονται στη Γη για διαφορετικής φύσης μαθήματα. Υπάρχει πολλή κίνηση καθώς έρχονται και φεύγουν, την οποία πιθανώς δεν έχετε αντιληφθεί, αλλά η οποία κάπου σας γίνεται ορατή. Είναι ευκολότερο να αναγνωρίσεις αυτό που ανήκει σε σένα, από το να εξηγήσεις αυτό που δεν σου ανήκει. Διαθέτετε δύο πνευματικούς οδηγούς που σας αγαπούν και βρίσκονται πάντα εκεί για σας.

Με την αλλαγή, θα γίνει άλλη μια μεγάλη ρύθμιση: Θα χάσετε έναν ή και τους δύο πνευματικούς οδηγούς (ανάλογα με τον δρόμο σας εκείνη τη στιγμή) και θα αποκτήσετε έναν ακόμη. Θα είστε οι μόνες οντότητες στη Γη με τρεις Δασκάλους πνευματικούς οδηγούς (να ο αριθμός 3 ξανά).

Είναι Δάσκαλοι πνευματικοί οδηγοί, που θα σας βοηθήσουν στο έργο της διδασκαλίας για τη μετάλλαξη της ενέργειας στη Γη. (Ο Δάσκαλος πνευματικός οδηγός είναι ο πνευματικός οδηγός που βρίσκεται συνέχεια σε υπηρεσία και ποτέ σε μάθημα). Ακόμη και αυτή τη στιγμή που μεταφέρω αυτή την επικοινωνία με σύνολα σκέψεων στον συνεργάτη μου, οι Δάσκαλοι πνευματικοί οδηγοί συγκεντρώνονται και βρίσκονται στον δρόμο για υπηρεσία στη Γη. Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα γύρω από το ηλιακό σας σύστημα. (ΚΡΥΩΝ Βιβλίο ΙΙ, Μην Σκέπτεστε Σαν Άνθρωποι, παρουσιάζει αποδείξεις γι’ αυτό.)

 Η αλλαγή των πνευματικών οδηγών θα συνοδέψει την προσαρμογή του εμφυτεύματος… όλα θα συμβούν την ίδια στιγμή. Αν νομίζατε ότι είσαστε ευαίσθητοι, περιμένετε και θα δείτε!

Αυτό έχει περιγραφεί σε άλλους πλανήτες ως η « μαυρίλα ». Θα υπάρξει μια περίοδος 90 ημερών που θα είσαστε χωρίς καθοδήγηση. Θα έχετε το συναίσθημα ότι έχετε χάσει τον καλύτερο φίλο σας και το μοναδικό παιδί σας την ίδια στιγμή! Η αποχώρηση των « εκ γενετής πνευματικών οδηγών » βιώνεται βαθιά από την οντότητα της ψυχής μέσα σας. Μίλησα για την οντότητα της ψυχής σας προηγουμένως. Είναι αυτό το μέρος σας που γνωρίζει απόλυτα και τις δύο πλευρές του πέπλου, αλλά η συμμετοχή του στα δρώμενα στη Γη έχει αποκλειστεί από τα εμφυτεύματά σας. Βρίσκεται πάντα εκεί και είναι απόλυτα παντοτινό. Με γνωρίζει και εγώ το γνωρίζω. Είναι πολύ εξοικειωμένο με όλες σας τις εκδηλώσεις και είναι το μέρος σας που αποτελεί την ανθρώπινη πνευματικότητά σας. Είναι επίσης το μέρος σας που σας κεντρίζει συνέχεια να ψάχνετε για τον Θεό. Δεν έχει φύλο. Επειδή δεν έχετε απευθείας επικοινωνία με τη δική σας οντότητα της ψυχής, δεν θα μπορείτε να καταλάβετε αυτά τα συναισθήματα. Δεν θα μπορούν να εξηγηθούν.

 Όταν φεύγουν οι πνευματικοί οδηγοί, η οντότητα της ψυχής παραμένει μόνη. Δεν έχει μείνει ποτέ έως τώρα χωρίς πνευματικούς οδηγούς, γιατί εκείνοι βρίσκονταν σε συνεχή επαφή μαζί της. Αυτά μπορεί να σας ακούγονται απίστευτα (τα εμφυτεύματα αυτό τον προορισμό έχουν , να το κάνουν να φαίνεται έτσι), αλλά είναι απλ΄ως ο τρόπος που λειτουργίας της ψυχής σας.

Ο Διδάσκαλος Ιησούς είχε επίσης πνευματικούς οδηγούς και η αποχώρησή τους πριν από την αλλαγή δόνησης στο Σταυρό, Τον έκανε να αναφωνήσει όντας σε σύγχυση. Θυμάστε αυτά τα λόγια; (Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;)

Έχουν καταγραφεί για να τα εξετάσετε. Είχε την εμπειρία της αποχώρησης των πνευματικών οδηγών ακριβώς πριν από την αλλαγή… όπως θα συμβεί και σε σας!!!

Δεν υπάρχει πιο έντονη αίσθηση κενού από όταν αποχωρούν οι πνευματικοί οδηγοί. Ακόμη και αν παραμείνει ένας πνευματικός οδηγός, θα υπάρξει ένα διάστημα που δεν θα υπάρχει κανένας πνευματικός οδηγός. Γιατί και αυτός που θα παραμείνει θα πρέπει να λείψει για ένα διάστημα προσαρμογής. Αυτοί οι πνευματικοί οδηγοί είναι η μόνη σας επαφή με την αγνή ενέργεια αγάπης που υπάρχει για την ψυχή σας. Όταν θα αποχωρήσουν, θα αισθανθείτε άσχημα.

Ο διαλογισμός δεν θα σας φέρνει καμία ανακούφιση. Η προσπάθεια για ισορροπία στο κέντρο σας δεν θα δουλεύει και η προσευχή θα φαίνεται σαν να ανακλάται και να επιστρέφει πίσω από τον ουρανό.

Όταν ο Ιησούς υπέφερε στο Σταυρό, Του είχαν αφαιρεθεί προσωρινά οι πνευματικοί οδηγοί του (αυτός ήταν ο λόγος που φώναξε, Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;) Αυτή είναι μια συνηθισμένη πνευματική κατάσταση-το σκοτάδι πριν από το φως. Βρίσκεται σε κάθε πνευματική γραφή στον πλανήτη, όχι μόνο στον δικό σας πολιτισμό. Αντιπροσωπεύει την κάθαρση πριν από τη νέα ενέργεια και την εξάλειψη του παλαιού. Πρέπει να γίνεται με αυτό τον τρόπο και θα το βρείτε σε όλη την πνευματική ιστορία. Και εσείς μπορεί να αναστατωθείτε και να αισθανθείτε άσχημα. Σχεδόν θα αισθανθείτε τη λύπη για τον δικό σας θάνατο, το πέρασμα στο σκοτάδι, χωρίς καμιά αίσθηση ελπίδας. Να είστε βέβαιοι ότι όλα αυτά είναι σωστά. Εκείνοι που θα σας πουν ότι αυτή δεν είναι μια ιδιότητα του Θεού, δεν είναι καλά πληροφορημένοι για το πώς δουλεύει η αγάπη. Ψάξτε να την βρείτε!

Σας είπα ότι θα υπάρξουν παγίδες στον δρόμο σας προς τη νέα σας δύναμη και αυτή είναι μία από αυτές. Μοιάζει με την καταιγίδα πριν τη γαλήνη. Είναι προσωρινή και θα μπορέσετε να την ξεπεράσετε. Δεν θα σας επιτραπεί να αποχωρήσετε αυτό το διάστημα και , παρότι οι πνευματικοί οδηγοί σας θα έχουν απομακρυνθεί, μερικές από τις άλλες οντότητες, λιγότερο κοντινές σ’ εσάς, θα βρίσκονται στη «γειτονιά» για να σας προσέχουν.

Δεν θα έχουν όμως επικοινωνία μαζί σας και δεν θα έχετε επίγνωση αυτών. Αν είστε πραγματικά προετοιμασμένος, τότε θα το περιμένετε και επομένως θα φανεί πιο ομαλό. Αν θέλετε μια συμβουλή που θα σας βοηθήσει να το ξεπεράσετε, τότε σας λέω πως, όταν καταλάβετε ότι ξεκινά (και θα το καταλάβετε), ασχοληθείτε με εργασίες που έχουν σχέση με τη Γη, συγκεντρωθείτε σε εργασίες με στόχους και την ολοκλήρωση κάποιου έργου το οποίο σας ευχαριστεί. Αυτή είναι μια κίνηση αντιπερισπασμού για την ψυχή σας και συχνά δουλεύει καλά κατά την περίοδο προσαρμογής.

Πρόσθετη βοήθεια. Δεν ξέρω τι να πω για το πόσο συμαντικό ρόλο θα παίξει η πίστη κατά την περίοδο αυτή. Αν αποφασίσετε την αλλαγή, τότε θα δείτε τον εαυτό σας να αλλάζει, χωρίς τους φίλους σας, με έναν σύντροφο που έχει φύγει, χωρίς επάγγελμα…τι σας απομένει; Η απάντηση σε αυτό είναι απλή: όλα αυτά που δεν είχατε ποτέ πριν θα μείνουν! Θα σας φροντίσουν!

Η θέση σας θα σας τιμά. Οι τρείς Δάσκαλοι πνευματικοί οδηγοί, από κοινού με όλες τις οντότητες που δεν φαίνονται γύρω σας και που βρίσκονται εδώ για να σας υποστηρίξουν, θα βρίσκονται σε υψηλή ετοιμότητα για να βεβαιωθούν ότι θα σας προσφερθούν υπηρεσίες. Η τήρηση του σωστού χρόνου θα είναι ακόμη πολύ σημαντική και έτσι η υπομονή θα είναι απαραίτητη. Αλλά το νέο επίπεδό σας θα το επιτρέπει αυτό και δεν θα έχετε προβλήματα με την αναμονή. Ο φόβος δεν θα παίζει τον ρόλο που έπαιζε, αφού θα έχετε τη δυνατότητα να αναχωρήσετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε (από κει άλλωστε ξεπηδάει και ο πειρασμός για να το κάνετε).

Θα φέρετε μαζί σας τον δικό σας ναό. Αυτό σημαίνει ότι θα είσαστε απόλυτα αυτάρκης πνευματικά, φυσικά και νοητικά. Η επιβίωση δεν θα είναι πρόβλημα, η υγεία δεν θα είναι πρόβλημα και δεν θα είστε μόνοι. Θα έχετε πολύ μεγάλη χαρά για να αισθανθείτε μόνοι. Οι νέοι σας πνευματικοί οδηγοί θα σας είναι συχνά ορατοί με αρκετή καθαρότητα για να επιβεβαιώσετε την παρουσία τους, αλλά όχι πολύ παραπάνω.

Αν παραμείνετε ισορροπημένοι, θα είστε ευτυχισμένοι και θα ευημερείτε… πιστέψτε το!

Είμαι ο «Κρύων»

        

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

Ακυρώστε το Κάρμα σας!

Ο "Kρύων" μέσω του Λη Κάρολ

Εάν πρόκειται να συν-δημιουργήσετε και να επιτρέψετε στον ηλεκτρισμό που είναι το Πνεύμα να κυλήσει στο ανθρώπινό σας σώμα ( η πλήρης πνευματική σας ουσία να κυλήσει στη φυσική σας ουσία ), θα πρέπει πρώτα να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας στο Σύμπαν.

Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να αναγνωρίσετε το κάρμα γύρω σας.

Θα πρέπει είτε να ξεπεράσετε το κάρμα αντιμετωπίζοντάς το κατευθείαν, είτε να ζητήσετε το ουδέτερο εμφύτευμα, διότι για να λειτουργήσει η συν δημιουργική δύναμη είναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας και να είστε ένα σώμα από φως.

Αυτός είναι ο λόγος που το πρώτο βιβλίο του ΚΡΥΩΝ, αναφερόταν στο ουδέτερο εμφύτευμα – για να σας πληροφορήσει για τη δυνατότητα να ουδετεροποιήσετε το κάρμα σας. Αυτό είναι το κρίσιμο Πρώτο Βήμα.

Να ξέρετε όμως ότι μόλις η πρόθεση εκδηλωθεί προφορικά μέσω των πνευματικών σας οδηγών και επιβεβαιωθεί από το Σύμπαν, δεν χρειάζεται να περιμένετε ( Το Σύμπαν είναι κυριολεκτικό και τιμά την πρόθεσή σας, σαν να έχετε κάνει εργασία χρόνων για να αποκτήσετε το αποτέλεσμα ).

Το μήνυμά σας ενεργοποιεί τη διαδικασία που θα εξουδετερώσει το κάρμα σας και θα κάνει να καρποφορήσουν καταστάσεις που διαφορετικά μπορεί να παρέμεναν αδρανείς στο περιθώριο της ζωής σας.

Επίσης φέρνει και την αλλαγή των πνευματικών σας οδηγών. Αλλά ενώ αυτά συμβαίνουν, μπορείτε άμεσα να συν δημιουργήσετε, γιατί η πρόθεση είναι το παν! Είναι απόλυτη!
Δεν μπορείτε να κάνετε πίσω όταν εκδηλώσετε την πρόθεσή σας. Να είστε προσεκτικοί πριν την εκδηλώσετε, γιατί θα συμβούν πράγματα σε σας και προς εσάς με αγάπη και καταλληλότητα όταν το ζητήσετε.

Να έχετε επίγνωση του τι είναι η πρόθεση ( πως εκδηλώνετε). Είναι μια ήσυχη στιγμή όταν μιλάτε στο Πνεύμα, μια ιερή στιγμή που εσείς επιλέγετε για να πείτε στο Πνεύμα ,

Ζητώ το Ουδέτερο Εμφύτευμα,     

« επιθυμώ να αποκτήσω τη δύναμη

να συν-δημιουργώ. Η πρόθεσή μου είναι

να γίνω μια οντότητα του φωτός.

Η πρόθεσή μου είναι να χρησιμοποιήσω

το δώρο της νέας ενέργειας κατάλληλα ».

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται. ( Η «οντότητα του φωτός» είναι το όνομα που ο ΚΡΥΩΝ δίνει σε αυτούς που έχουν εκδηλώσει την πρόθεση, έχουν εξουδετερώσει το κάρμα και επιτρέπουν όλο το δυναμικό της Πνευματικής τους ουσίας να κυλήσει και να ολοκληρωθεί μέσα στο υλικό τους σώμα.)

Προσοχή:Είναι το Δώρο μας από το πνεύμα!!! Προχωρήστε χωρίς φόβο ζητώντας το Ουδέτερο Εμφύτευμα περιμέναμε πολλές ζωές γι' αυτό!!! Η ανθρωπότητα περνάει στο επόμενο επίπεδο όπου ο Νόμος της Αιτίας και του Αποτελέσματος ( ο Νόμος του "Κάρμα) δεν θα ισχύει πλέον.

Ερωτήσεις για το Ουδέτερο Εμφύτευμα / Απελευθέρωση...  

Ερώτηση: Έχω παιδιά, 3 και 6 ετών. Φοβάμαι να ζητήσω την Καρμική απελευθέρωση, διότι φοβάμαι μήπως τα χάσω. Δεν είμαι σίγουρη επίσης τι θα συμβεί ανάμεσα στον άντρα μου και μένα. Παρότι δεν είναι πνευματικός άνθρωπος, είναι ένας καλός πατέρας και σύζυγος. Ούτε αυτόν θέλω να χάσω. Τι πρέπει να κάνω;

Απάντηση:Εκδήλωσε αμέσως την πρόθεσή σου για το καρμικό εμφύτευμα/απελευθέρωση. Εσύ και όλοι οι άνθρωποι να ξέρετε το εξής: αυτή η απελευθέρωση είναι η ανταμοιβή σας. Δεν υπάρχει απολύτως καμία θυσία ή ταλαιπωρία σε αυτή τη διαδικασία. Αυτοί που θα φύγουν από τη ζωή σας θα είναι οι κατάλληλοι, αυτοί με τους οποίους έχετε τελειώσει, αυτοί που ήταν εδώ για να ολοκληρώσουν το κάρμα μαζί σας.

Η μεταβατική περίοδος είναι δύσκολη για μερικούς, ιδιαίτερα για αυτούς που έχουν βαθύτερη σχέση με καρμικές ιδιότητες. Αυτοί σαν και σένα που είναι ισορροπημένοι και έτοιμοι για αλλαγή και που καταλαβαίνουν τις βασικές αλήθειες όταν τους παρουσιάζονται δεν θα έχουν μεγάλη δυσκολία στην αντικατάσταση των πνευματικών τους οδηγών.

Θα μιλήσω για τα παιδιά σου. Αυτό είναι σπουδαίο να το δεις εσύ. Εσύ και τα παιδιά διαλέξατε με προσοχή ο ένας τον άλλο πριν έρθετε. Ανήκουν σε σένα για την περίοδο της ανατροφής, όπως συμβαίνει με όλες τις μητέρες. Καμία μητέρα δεν θα πρέπει να φοβάται ότι θα χάσει τα παιδιά της λόγω του εμφυτεύματος. Αυτό δεν είναι συμπαντικά σωστό. Ακόμα και αν τα παιδιά σας φέρνουν στα άκρα της διάθεσης και της ανοχής σας, είναι σωστό, γιατί το εμφύτευμα θα ρυθμιστεί για να σας βοηθήσει ως προς αυτό. Τι θα συμβεί αφού μεγαλώσουν, είναι μια άλλη ιστορία, γιατί τότε θα έχουν την ευθύνη στο Πνεύμα και στο κάρμα, όπως και εσύ τώρα, και τότε θα σου συμπεριφερθούν σε σχέση με αυτήν. Το σύμπαν αγαπάει τα παιδιά όσο και εσύ και σε χρειάζεται εκεί για να τα προσέχεις έως ότου αποκτήσουν τη δική τους φώτιση, ίσως με τη βοήθειά σου.

Κοίταξε στα μάτια τους καμιά φορά και προσπάθησε να τα «αναγνωρίσεις». Ζήτα πληροφορίες από το πνεύμα γι’ αυτό. Πολλές φορές έρχεται σε όνειρα και μπορεί να είναι διασκεδαστικό, ειρωνικό και χρήσιμο να ξέρεις ποια είναι «στην πραγματικότητα».

Όσο για τον άντρα σου, η πνευματικότητα του δεν έχει τίποτα να κάνει με το τι θα συμβεί σε σένα αν ζητήσεις το δώρο της καρμικής απελευθέρωσης. Τον αγαπάμε τόσο πολύ, όσο και κάθε άνθρωπο σε μάθημα και έχει τον δικό του δρόμο και τη δική του διαδικασία. Η σχέση σου μαζί του και με τα παιδιά σας είναι πράγματι μέρος του κάρμα σου, αλλά αυτό που θα συμβεί μετά την απελευθέρωση δεν χρειάζεται να είναι αρνητικό. Τα μηνύματα στο πρώτο μέρος του βιβλίου είναι πληροφορίες για το τι θα μπορούσε να συμβεί, ώστε αυτοί με το πιο βαρύ κάρμα να είναι προετοιμασμένοι.

Αν είναι ανεκτικός στη διαδικασία σου και σε αφήνει ελεύθερη στην προσωπική σου αναζήτηση, τότε δείχνει ότι το κάρμα μεταξύ των δύο σας δεν είναι τέτοιο ώστε να τον αφαιρέσει. Ο δεσμός σας είναι κατάλληλος βάσει αυτών που συνέβησαν σε προηγούμενες ζωές και δεν έχει βαριά χαρακτηριστικά. Αν πάρεις το εμφύτευμα/απελευθέρωση, θα αλλάξεις, αλλά μπορεί να του αρέσει αυτή η αλλαγή και να την σχολιάσει θετικά κάνοντας τη σχέση καλύτερη. Δεν υπάρχει ποτέ η ανάγκη σε κανένα ισορροπημένο άτομο να γίνει ευαγγελιστής της νέας δύναμης και κανένας άνθρωπος δεν θα ζητήσει την απελευθέρωση για να φανούν οι άλλοι γύρω του «λανθασμένοι» επειδή δεν το ζήτησαν. Η σοφία και η ισορροπία, που είναι αποτέλεσμα της καρμικής απελευθέρωσης, το αποκλείει αυτό.

Μη φοβάστε το εμφύτευμα. Ποτέ! Το εμφύτευμα είναι το πρώτο βήμα στον χαιρετισμό του Ανώτερου Εαυτού σας, αυτό το μέρος που αιωρείται, περιμένοντας να έρθει μέσα, ώστε τελικά να σας χαιρετήσει και να γίνει ένα μαζί σας!

Είμαι ο «Κρύων»

Η Εποχή του Τέλους

   Κρύων Βιβλίο Ι

Μη Σκέπτεστε σαν Άνθρωποι!

      Κρύων Βιβλίο Δεύτερο

      Εκδόσεις Κρύων ΕΠΕ

www.UrantiaCenter.gr

 

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός