urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

braxos

Ο Κρύων

δια μέσω του Λη Κάρολ

 Οι πληροφορίες που θα σας πούμε τώρα θα μπορούσαν να προξενήσουν μεγάλο φόβο. Και αυτές τις στιγμές σας ζητάμε να αισθανθείτε πραγματικά την Αγάπη του Πνεύματος. Τις πληροφορίες που θα δοθούν πρέπει να τις δείτε σφαιρικά και να τις ακούσετε προσεκτικά, γιατί είναι εκπληκτικά νέα.

Αφήστε με να σας πω για ένα ραντεβού. Αφήστε με να σας πω για ένα αστρονομικό γεγονός. Αφήστε με να σας πω για ένα σκοτεινό, δυσοίωνο βράχο στο διάστημα που μερικοί αποκαλούν αστεροειδή, μερικοί αποκαλούν μετεωρίτη (η διαφορά βρίσκεται στο πόσο καυτή είναι η φωτιά). Ο βράχος, περίπου ένα χιλιόμετρο από τη μία άκρη στην άλλη, έχει όνομα, ένα όνομα γνωστό σε όλες τις συμπαντικές οντότητες.

Είναι γνωστός ως ο «βράχος του θανάτου». Το όνομα είναι Μύρβα.

Αυτό το μαύρο πράγμα ήταν προγραμματισμένο να συντριβεί σε μία ήπειρο πάνω στη Γη στα επόμενα οκτώ χρόνια. Και το σενάριο έλεγε ότι, εκτός που θα κατέστρεφε το μέρος που θα έπεφτε, θα σηκωνόταν ένα τεράστιο νέφος από σκόνη. Το φαινόμενο αυτό που καλείται Μύρβα, θα ήταν η ολική καταστροφή του πλανήτη σας. Και υπήρχαν λόγοι που θα γινόταν αυτό. Το νέφος της σκόνης θα δημιουργούσε παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας. Ο πάγος θα άρχιζε να λειώνει στους πόλους. Το πρόσθετο βάρος του νερού που θα έρεε σε άλλα μέρη της Γης, θα ανέβαζε το επίπεδο των ωκεανών, θα δημιουργούσε μια περιστροφή στον άξονα του πλανήτη και θα γύρναγε.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι όλοι θα πεθαίνατε. Η Μύρβα ήταν καθ’ οδόν.

Σας είχα αναφέρει, όταν πρωτοήρθα, ότι ο ΚΡΥΩΝ είχε φτάσει το έτος 1989 και ότι χρειάστηκαν τρία χρόνια προετοιμασίας προτού να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τις ανώτερες επικοινωνίες με σας το 1992. Επίσης σας δώσαμε τις πληροφορίες ότι η ομάδα υποστήριξης του ΚΡΥΩΝ βρισκόταν στην τροχιά του Δία (την τροχιά του Δία γύρω από τον ήλιο) Ααα, Αγαπητοί, αυτό που θα σας πω είναι πολύ αστείο και ειρωνικό. Επιστήμονες, ακούστε προσεκτικά: Γνωρίζετε τη μαθηματική αναλογία και τη σχέση της τροχιάς του Δία (γύρω από τον ήλιο) με την τροχιά των αστεροειδών στην έλλειψη γύρω από τον ήλιο. Γνωρίζετε επομένως γιατί ήμασταν στο Δία. Ακόμη και αυτοί που βρίσκονται σε αυτήν την αίθουσα μπορούν να μαντέψουν.

Γιατί το έργο μας, στα τρία χρόνια που βρισκόμαστε στο δικό σας ηλιακό σύστημα,

προτού αρχίσουμε τις ανώτερες επικοινωνίες μαζί σας, ήταν να καταστήσουμε τελείως ακίνδυνη τη Μύρβα. Και έτσι κάθομαι μπροστά σας χαρούμενος με το γεγονός ότι Μύρβα, «ο βράχος του θανάτου», ένα χιλιόμετρο μήκος είναι τώρα κομμάτια! Αυτό δεν ήταν μυστήριο υπάρχει πρωτόκολλο και προηγούμενο σε αυτό που συνέβη στη Μύρβα, γιατί οι επιστήμονές σας το είχαν ξαναδεί σε άλλες τροχιές αστεροειδών. Βλέπετε ήταν μια απίθανη ευθυγράμμιση πολλών συμπτώσεων (γέλιο του ΚΡΥΩΝ). Θα πρέπει να ρωτήσετε τους επιστήμονες τι συνέβη, φαίνεται ότι καταλαβαίνουν τα πάντα για τις συμπτώσεις. Δεν υπήρχε τίποτε το οποίο θα μπορούσατε να αποκαλέσετε μυστικιστικό. Όταν ήρθαμε, ξεκινήσαμε τα πράγματα τα οποία γνωρίζαμε ότι θα έπρεπε να γίνουν. Το έχετε κερδίσει αυτό! Το έχετε κερδίσει αυτό.

Η Μύρβα δεν υπάρχει πλέον. Και έτσι, παρότι οι βράχοι βρίσκονται στο δρόμο για να συναντήσουν τον πλανήτη σας στα επόμενα οκτώ χρόνια, υπάρχουν πολύ λιγότερα κομμάτια και η τροχιά τους έχει αλλάξει. Ανάλογα με το επίπεδο ενέργειας του πλανήτη τη στιγμή εκείνη, τα βράχια μπορεί να μην ακουμπήσουν καθόλου τη Γη. Αν κάποιος από αυτούς χτυπήσει θα έχει μόνο εκατό μέτρα πλάτος ή λιγότερο. Κάτι που προκαλεί φόβο, αλλά όχι πλανητική καταστροφή.

Αυτές είναι οι πληροφορίες που θέλουμε να σας δώσουμε, οι λεπτομέρειες. Οι επιστήμονές σας θα το δουν. Θα σας δώσουν αιτίες. Δεν θα είναι μυστηριώδεις ή μυστικιστικές θα είναι μαθηματικές. Έτσι αρέσει στο Πνεύμα να εργάζεται.

Λοιπόν, Αγαπητοί, βλέπετε πόσο σημαντικοί είστε; Συνειδητοποιείτε τι έχετε κάνει; Γιατί όλο αυτό έγινε ως ανταπόκριση στην εξέταση της Γης το 1987, όταν τον όγδοο μήνα μετρηθήκατε και ρωτηθήκατε, «Είστε έτοιμοι;» Και προς μεγάλη κατάπληξη του Πνεύματος, η απάντηση ήταν «Ναι!» Η πλανητική δόνηση είχε ανέβει σε σημείο που γνωρίζαμε ότι είχατε αλλάξει όλη την πολικότητα του Πνεύματος!

Και έτσι η Μύρβα έχει εξαφανιστεί. Και αυτό που καλούσαμε Μύρβα δεν θα συμβεί ποτέ. Ας αναφερθούμε τώρα στο πως αυτό επηρεάζει τον Χάρτη των Ινδιάνων Χόπι και επίσης να ξεκαθαρίσουμε τι συνέβη με τον νεώτερο χάρτη που προήλθε από τον φιλόσοφο Νοστράδαμο. Σας είχαμε πει προηγουμένως ότι ο Χάρτης των Χόπι ήταν ακριβής. Θυμηθείτε το εξής αγαπητοί: σας είπαμε επίσης ότι όλες οι προφητείες είναι 100% ακριβείς τη στιγμή που γίνεται η ανώτερη επικοινωνία, γιατί αντιπροσωπεύουν το επίπεδο της ενέργειας των πραγμάτων που αναμένονται εκείνη τη στιγμή.

Ο χάρτης των Χόπι είναι καταπληκτικός. Περιέχει πληροφορίες που είναι εκπληκτικές για σας. Αλλά δεν είναι οι πληροφορίες που εσείς νομίζετε. Διότι το μέρος αυτού του χάρτη που είχε μεταφερθεί με ανώτερη επικοινωνία, το οποίο αντιπροσωπεύει το νερό που θα κάλυπτε τη στεριά, έχει λάβει υπόψη τη Μύρβα. Και σας λέω ότι η Μύρβα έχει εξαφανιστεί. Επομένως, τα νέα είναι καλύτερα από ότι δείχνει ο Χάρτης των Χόπι και μπορείτε να μη λάβετε υπόψη τα όροια του νερού. Περισσότερα γι’ αυτό αργότερα.

Πως γίνεται, μπορεί να ρωτήσετε, ένα παλαιότερο διάμεσο να έχει καλύτερες πληροφορίες από ένα νεότερο διάμεσο; Γιατί ο Νοστράδαμος έζησε μόνο τετρακόσια χρόνια πριν και μίλησε για τη Μύρβα επίσης. Και σας είπε ότι τα παράλια της ηπείρου σας θα καλύπτονταν από νερό, για τους ίδιους λόγους που σας ανέφερα απόψε, όταν σας είπα τι επρόκειτο να συμβεί. Αλλά βλέπετε, στα τελευταία πεντακόσια χρόνια της ύπαρξής σας στη Γη, η συνειδητότητα σας πήρε στροφή προς τα κάτω. Χρησιμοποιήσατε την τεχνολογία που σας δόθηκε επιδιώκοντας το αρνητικό αντί για θετικό, το κακό αντί για το καλό. Επομένως, η πρόβλεψη του Πνεύματος ήταν ότι η Γη θα καταστρεφόταν, ότι το πείραμα θα τελείωνε και ότι η πολικότητα θα μεταβαλλόταν με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο από ότι έγινε.

Αυτή ήταν η εποχή του Νοστράδαμου. Και όταν μετέφερε την ανώτερη επικοινωνία για τη Μύρβα, ήξερε ότι θα συνέβαινε στους επόμενους αιώνες. Και αυτή ήταν  η ενέργεια (εκείνης της στιγμής) που ενσωμάτωσε στις πληροφορίες του. Μπορείτε να τις πετάξετε, δεν είναι ακριβείς! Γιατί τα έχετε αλλάξει αυτά μόνο μέσα στα τελευταία πενήντα χρόνια της ύπαρξής σας σε αυτόν τον πλανήτη. Και έτσι ο χάρτης των Χόπι δείχνει ότι η συνειδητότητα του είναι πιο ακριβής από αυτήν του Νοστράδαμου.

Αλλά τα μέρη στον Χάρτη των Χόπι που είναι εκπληκτικά, είναι η ακρίβεια των περιοχών των πέντε πυλών στην ήπειρό σας, που θα γίνουν τα κέντρα επικοινωνιών με τις άλλες διαστάσεις. Αυτές οι πύλες είναι απόλυτα και ολοκληρωτικά ακριβείς. Σε οποιοδήποτε από αυτά τα μέρη, μπορεί ο Ναός να ανεγερθεί. Αυτά είναι τα μέρη για επικοινωνία με το υπόλοιπο Σύμπαν. Πολλοί από σας θα ζήσουν για να δουν το ξεκίνημα αυτού. Καλά νέα. Καλά νέα. Η Μύρβα δεν είναι πια «ο βράχος του Θανάτου»

Το έχετε κερδίσει αυτό! Γνωρίστε ποιοι είστε! Να στέκεστε με Τιμή, παρότι τα εντυπώματά σας και τα εμφυτεύματά σας δεν σας επιτρέπουν εντελώς να καταλάβετε τι ακριβώς έχει συμβεί. Τα νέα είναι καλά!

Είμαι Ο "Κρύων"

  

Σχόλια του Λη Κάρολλ

Εκείνη τη νύχτα του Φεβρουαρίου, όλα φαίνονταν κανονικά, καθώς ξεκίνησα την ανώτερη επικοινωνία. Το αίσθημα της αγάπης ήταν παρόν και το πλήθος ήταν γεμάτο σεβασμό και έτοιμο να ακούσει (όπως πάντα). Τότε, ο Κρύων άρχισε να εξιστορεί γιατί ήρθε στο ηλιακό μας σύστημα τρία χρόνια πριν ασχοληθώ ενεργητικά με την επικοινωνία και γιατί παρέμεινε για κάποιο διάστημα στην περιοχή της τροχιάς του Δία γύρω από τον ήλιο. Μετά άρχισε να μεταφέρει το μήνυμα για τη ΜΥΡΒΑ, τον αστεροειδή του Θανάτου που ερχόταν για να καταστρέψει τη Γη!!

Η καρδιά μου ήταν στον λαιμό μου. Ο κρύων δεν είναι μια οντότητα που μεταφέρει σενάρια καταστροφής. Πάντα εστιάζεται στην αγάπη και στην τιμή, και μιλά για τα καλά νέα, όταν αναφέρεται σε αυτά που έχουμε καταφέρει για τον πλανήτη.

Ο μόνος λόγος που είναι εδώ, είναι για να παντρέψει την εργασία του με αυτά που έχουμε καταφέρει. Οπότε, όταν αυτό το μήνυμα άρχισε να έρχεται, άρχισα να αναρωτιέμαι αν είχαμε αλλάξει κάτι μετά την Αρμονική Σύγκλιση (το οποίο είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε). Ο Κρύων γνώριζε τι περνούσε από το μυαλό μου και μου «έκλεισε το μάτι» με ένα τρομερό συναίσθημα για να μου πει ότι αυτά που ακολουθούσαν θα ήταν κάποια από τα καλύτερα νέα που θα μετάφερα ποτέ. Είχε δίκιο.

Συνέχισε λέγοντας ότι η εργασία του στη νέα ενέργεια ήταν να διαλύσει αυτό τον διαστημικό βράχο, που ονόμαζε ΜΥΡΒΑ, σε μικρά κομμάτια, απενεργοποιώντας έτσι τη δυνατότητα του να μας καταστρέψει.

Αυτό ήταν ένα αστρολογικό φαινόμενο παρόμοιο με εκείνο που συνέβη στον αστεροειδή Σουμέικερ/ Λέβυ 9 ( αλλά ο Κρύων είπε ότι η ΜΥΡΒΑ δεν ήταν αυτός).

Προφανώς η ΜΥΡΒΑ ήταν μέρος του σχεδίου της καταστροφής, το οποίο είχαμε συμφωνήσει σε εκείνη τη συνάντηση σχεδιασμού πριν κατέβουμε, την οποία αναφέρει συχνά (την οποία, σωστά, δεν μπορούμε να θυμηθούμε ). Τα λόγια του Κρύων ήταν ακριβώς:

«Βρίσκομαι μπροστά σας χαρούμενος, γιατί η ΜΥΡΒΑ είναι τώρα κομμάτια: Υπάρχει πρωτόκολλο και προηγούμενο γι’ αυτό που συνέβη στη ΜΥΡΒΑ, γιατί οι επιστήμονες το έχουν παρατηρήσει και στο παρελθόν».

Η καρδιά μου αναπήδησε με τη δύναμη του συναισθήματος που μετέφερε ο Κρύων μαζί με αυτό το μήνυμα, και σχεδόν δεν μπόρεσα να συνεχίσω. Κανένας στην αίθουσα δεν έλαβε αυτό που πήρα εγώ εκείνη τη βραδιά, γιατί πο πληροφορίες δεν αφορούσαν έναν βράχο στο διάστημα… αφορούσαν την απίστευτη εργασία που είχαμε κάνει, και η οποία επέτρεψε την καταστροφή του και την τιμή που ενείχε αυτό το γεγονός για εμάς. Τα νέα δεν ήταν ότι ο Κρύων είχε κάνει κάτι…αλλά ότι εμείς το είχαμε κάνει!

Αναλύοντας επιστημονικά αυτό το μήνυμα, ο Κρύων έλεγε ότι όντως η ΜΥΡΒΑ ήταν ακόμη στην τροχιά του ΔΙΑ γύρω από τον Ήλιο. Επιπρόσθετα, τώρα είναι σε κομμάτια, ένα σενάριο παρόμοιο με αυτό που είδαμε και με τον Σουμέϊκερ/Λέβυ 9.

Στην πραγματικότητα, είμαι πεπεισμένος ‘ότι είδαμε τι συνέβη με τον Σουμέικερ/Λέβυ 9, προκειμένου να μπορέσουμε να κατανοήσουμε από πρώτο χέρι το είδος της φυσικής διαδικασίας που ο Κρύων ξεκίνησε σε σχέση με τη ΜΥΡΒΑ. Εάν δεν είχαμε δει τον Σουμέκερ/Λέβυ 9, η διάλυση της ΜΥΡΒΑ σε κομάτια θα ήταν ένα ακόμα από τα άλυτα μυστήρια για τους επιστήμονες ως προς το πώς ο Κρύων ήταν σε θέση να κάνει κάτι τέτοιο. Τώρα πλέον, το έχουμε δει σε πραγματικό χρόνο και είναι αποδεκτό γεγονός ότι ένας κομήτης ή αστεροειδής μπορεί να κομματιαστεί από τις φυσικές δυνάμεις της βαρύτητας…και το είδαμε ακριβώς στην περιοχή που ο Κρύων είπε ότι βρισκόταν!

Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που, επτά μήνες αργότερα, δημοσιεύτηκε στο Σαν Χοζέ Μέρκουρι Νιούζ το άρθρο που ακολουθεί στην επόμενη σελίδα. Το άρθρο το πήραν από το Ρώυτερς, μια Ευρωπαϊκή υπηρεσία ειδήσεων. Αισθάνομαι τιμή γιατί αυτό συνέβη σε τέτοιο χρόνο ώστε να μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας σε αυτό το βιβλίο.

Δείτε τι λένε οι επιστήμονες στο ακόλουθο άρθρο. Σημείο προς σημείο τα γεγονότα είναι:

-  Επιστήμονες βρήκαν έναν κομήτη που έρχεται και μερικοί πιστεύουν ότι θα μπορούσε να απειλήσει τη Γη.

-  Αφού ανακαλύφθηκε, παρατήρησαν ότι ήταν σε κομμάτια! (σε πέντε κομμάτια – ο αριθμός που στην αριθμολογία χαρακτηρίζει την αλλαγή).

-  Ο Δίας θα επηρέαζε την τελική του τροχιά, και

-  Τωρινές παρατηρήσεις της τροχιάς δείχνουν ότι τα κομμάτια τελικά δεν θα πέσουν στη Γη!

Μήπως ο Κρύων έγραψε πάλι το δικό του άρθρο; Έτσι φαίνεται.

Δεν ήταν μόνο υπέροχο να δούμε για άλλη μία φορά τις επιβεβαιώσεις μιας πρόβλεψης του Κρύων, αλλά ακόμα και η απλή αριθμολογική ανάλυση για τη ΜΥΡΒΑ και η επιστημονική της ονομασία Μαχχολζ-2 έδειξαν ότι ήταν ακριβώς η ίδια! Τα δύο ονόματα στα Αγγλικά βγάζουν αριθμό 7, που είναι ένας πνευματικός αριθμός.

Η Αλχημεία του Ανθρώπινου Πνεύματος

Οδηγός για τη Μετάβαση στη Νέα Εποχή

WWW.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright © www.urantiacenter.gr“.

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός