urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

KLJthumbnail

Τι πραγματικά συμβαίνει με αυτά τα προβλήματα των σχέσεων;

Ο φόβος του θανάτου είναι τόσο βαθιά εμφυτευμένος σε όλους σας,

που είναι πολύ δύσκολο να τον ξεπεράσετε.  
Ο Κρύων μέσω του Λη Κάρολλ

Καθένας από σας, μετά από συμφωνία και από συμβόλαιο, έχει έρθει εδώ πολλές φορές. Μέσα από τις ενσαρκώσεις, δηλαδή τη γέννηση σε αυτόν τον πλανήτη, τον θάνατο σε αυτόν τον πλανήτη και την επαναγέννηση, δημιουργείς ενέργεια που την αποκαλούμε κάρμα. Το κάρμα παίζεται και το περνάμε ξανά και ξανά και γίνεται ένα βιβλίο με οδηγίες η ένα  «εγχειρίδιο» του πως θα είναι η επόμενη ζωή σου.

Τα χαρακτηριστικά που φέρετε τώρα ως άνθρωποι που είστε στη γη σε μάθημα, είναι αποτέλεσμα των γεγονότων που συνέβησαν στο παρελθόν. Σας λέω αυτά τα πράγματα γιατί είναι απαραίτητο για σας να γνωρίζετε ότι αυτή η «μηχανή» του κάρμα είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της αιτίας που είστε εδώ, γιατί αυτό είναι το σχολείο στο οποίο σας τοποθέτησαν για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τα χαρακτηριστικά των προηγουμένων εκδηλώσεων.

Κάθε ενεργειακό χαρακτηριστικό του κάρμα είναι μια επίφοβη μαύρη φούσκα που δημιουργείται ειδικά για σας, για να την ξεπεράσετε η να μπείτε μέσα της.

Εμείς (στη δική μου πλευρά του πέπλου) αποκαλούμε αυτές τις μαύρες φούσκες «φαντάσματα», γιατί φθάνουν σε σας περιτυλιγμένες με φόβο και τρόμο ή με ανησυχία. Αλλά είναι εύκολο να τις ακυρώσεις και να τις «σπάσεις» και τότε εξανεμίζονται σαν ψεύτικα σκηνικά που είναι. Μέσα σε κάθε μια φούσκα βρίσκεται ένα έπαθλο που φέγγει λαμπερά, το οποίο θα φανερώνεται όταν την εξετάσεις.

Το έπαθλο το παίρνεις όταν μπεις κατευθείαν μέσα στη φούσκα και αντιμετωπίσεις το φάντασμα. Το έπαθλο είναι να ξεπεράσεις το κάρμα ή το μάθημα ώστε να λιώσει και να εξαφανιστεί για πάντα από τα μαθήματα της ζωής σου.

Στη διαδικασία αυτής της εξαφάνισης απελευθερώνεται ενέργεια η οποία είχε αποθηκευτεί γι’ αυτόν τον σκοπό. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ελευθερία για σας και μετουσίωση του αρνητικού σε θετικό για τον πλανήτη, ανυψώνοντας έτσι τη δόνηση. Μπορείτε να δείτε πως ο πλανήτης δεν είναι τίποτε χωρίς εσάς; Είναι μόνο η αρένα που σας προσφέρεται για την καρμική εργασία σας και τώρα η αρένα σας προσαρμόζεται ώστε να επιτρέπει ενδυνάμωση.

Θα σας εξηγήσω περισσότερα γι’ αυτούς τους φόβους φαντάσματα. Όλοι τους ανταποκρίνονται κατευθείαν στο πως ζήσατε τις προηγούμενες εκδηλώσεις σας:

αν ήσασταν αρσενικοί ή θηλυκοί, αν ήσασταν επιθετικοί ή παθητικοί, τι κάνατε όσο ήσασταν εδώ, πως πεθάνατε και τι αλληλεπίδραση είχατε με τους άλλους ανθρώπους σε μάθημα γύρω σας.

Αγαπητοί, εδώ σας λέω μια αλήθεια που θα πρέπει να κρατάτε στην καρδιάς σας: Το Σύμπαν δεν κρίνει τίποτε από αυτά που έχετε κάνει. Το Σύμπαν δεν κρίνει τίποτε από αυτά που κάνετε, γιατί είστε τα κομμάτια του Θεού που περπατούν στη Γη σε μάθημα και είστε υπεύθυνοι απέναντι στους εαυτούς σας και στο σύστημα του κάρμα για ότι συμβαίνει. Ότι κάνετε όμως, έχει μια συνέπεια. Αυτή δεν σχετίζεται με αίτιο και αποτέλεσμα ή ενοχή και τιμωρία. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στην καρμική μηχανή της ζωής σας, γιατί το Σύμπαν είναι κυριολεκτικό και βλέπει τα πράγματα που κάνετε είτε ως μαθήματα που έχετε μάθει είτε ως το σκηνικό για νέα μαθήματα που πρέπει να μάθετε. Και τα δύο αυτά δημιουργούν κάποιου είδους ενέργεια.

Αφήστε με να σας εξηγήσω, με αγάπη, πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτούς τους φόβους σας φαντάσματα. Ακόμη και μέσα σε αυτήν την ενσάρκωση, την εκδήλωση αυτής της ζωής, πολλοί από σας έχουν ανησυχίες για πράγματα που έχουν συμβεί αλλά δεν μπορούν να εξηγηθούν λογικά. Υπάρχουν πολλοί φόβοι που συμπεριλαμβάνονται εδώ: ο φόβος της μοναξιάς , ο φόβος της εγκατάλειψης, ο φόβος της κακής υγείας, ο φόβος του θανάτου σας-όλα αυτά είναι φαντάσματα…ααα!... ιδιαίτερα το τελευταίο! Ο φόβος του θανάτου είναι τόσο βαθιά εμφυτευμένος σε όλους σας, που είναι πολύ δύσκολο να τον ξεπεράσετε. Είναι κατάλληλο να είναι έτσι, γιατί αν μπορούσατε να δείτε το φάντασμα του θανάτου στην πλήρη αδυναμία του, θα το ξεπερνούσατε αμέσως, και αυτό δεν θα εξυπηρετούσε τον σκοπό σας εδώ.

Μερικοί άλλοι φόβοι σας είναι επίσης πολύ πραγματικοί. Τι πρέπει να κάνετε με την ανησυχία που νιώθετε σχετικά με αυτούς που φαίνεται ότι σας έχουν βλάψει; Και ο θυμός που νιώθετε γι’ άλλους ανθρώπους και ιδιαίτερα γι’ αυτούς που είναι συγγενείς σας; Αυτές οι αποσκευές που κουβαλάτε μαζί σας κάνουν να ενεργείτε και να αντιδράτε με τέτοιο τρόπο που εκ των υστέρων φαίνεται ότι σας εξουσιάζουν. Τι πρέπει να κάνετε; Μπορεί να ρωτήσετε. Αυτός ο φόβος είναι από τους πιο εύκολους να ξεκαθαριστούν! Θα σας εξηγήσω.

Θέλω να σας δώσω τη γενική εικόνα του τι πραγματικά συμβαίνει με αυτά τα προβλήματα των σχέσεων, ώστε να αποκτήσετε τη σοφία μιας θαυμάσιας αντίληψης του φαντάσματός σας. Οραματιστείτε τους ανθρώπους που σας δημιουργούν προβλήματα, φτιάξτε τους ζωντανούς μπροστά σας. όσους σας έχουν βλάψει στο παρελθόν φέρτε τους μπροστά σας, κοιτάξτε τους και μετά αγαπήστε τους για αυτό που πραγματικά είναι. Συγχωρέστε τους και μετά δείτε τι θα συμβεί. Δεν είναι απαραίτητη η φυσική τους παρουσία, αλλά η ενέργεια του καρμικού μαθήματος θα είναι εκεί, παρούσα.

Το πρώτο πράγμα που θα συμβεί είναι να εξαφανιστεί η μαύρη φούσκα. Ας διεκδικήσετε εσωτερικά αυτό το δώρο, το κάρμα θα απελευθερωθεί για πάντα. Το δεύτερο πράγμα που θα συμβεί είναι ότι με την καρμική ενέργεια απελευθερωμένη, αυτά τα’ άτομα δεν θα μπορούν να σας επηρεάσουν πια. Το τρίτο πράγμα είναι  το πιο δύσκολο να εξηγηθεί: με την απελευθέρωση του καρμικού χαρακτηριστικού, οι άλλοι « ηθοποιοί » στη σκηνή του μαθήματος θα αλλάξουν απ’ο κει και πέρα την αντιμετώπιση τους προς εσάς. Τους έχετε επηρεάσει; Απόλυτα.

Πιστέψτε με, το μέρος του εαυτού τους που είναι κρυμμένο από αυτούς το γνωρίζει αμέσως.

Φανταστείτε το εξής πως θα σας φαινόταν αν εσείς, ως γονείς, κάνατε τρομακτικές αμφιέσεις και εμφανιζόσασταν στο παιδί σας και το φοβίζατε επίτηδες ξανά και ξανά… με αγάπη, με την πρόθεση να κάνετε το παιδί πιο δυνατό; Και να μην αποκαλύπτατε ποτέ το ποιοι είστε!

Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από σας δεν θα το κάνατε ποτέ, γιατί η θυσία να βλέπετε το παιδί σας φοβισμένο, να υποφέρει, θα ήταν υπερβολικό βάρος για σας. Παρ’ όλα αυτά, αυτοί που σας έχουν βλάψει περισσότερο στη Γη, που σας έχουν φέρει πόνο η ανησυχία και θλίψη στις σχέσεις, συμφώνησαν να το κάνουν από αγνή αγάπη, με συμβόλαιο μαζί σας προτού να έρθετε.

Είναι αδελφοί η αδελφές στο πνεύμα μαζί σας, ακόμη και τώρα, χωρίς αυτό να μπορεί να αποκαλυφτεί όσο βρίσκεστε εδώ. Όταν θα περάσετε στην άλλη πλευρά, θα τους δείτε και θα τους αγαπάτε, γιατί ο ρόλος που έπαιξαν ήταν όντως πειστικός. Σας αγαπούσαν αρκετά ώστε να παίξουν έναν αρνητικό ρόλο για να σας κάνουν δυνατούς. Καταλάβετε τώρα την αγάπη που χρειάστηκε για να το κάνουν αυτό και αγαπήστε τους τώρα για αυτό. Χωρίς αμφιβολία, κι εσείς αποτελείτε τον εχθρό κάποιου άλλου, τον στόχο αρνητικότητας για το μάθημα κάποιου άλλου, παίζοντας τον ρόλο αντίστροφα. Πως θα αισθανθείτε όταν αυτό το άτομο  σας συγχωρέσει ολοκληρωτικά; Θα σας επηρεάσει; Θα αντιδράσετε; Η αλήθεια είναι ότι σίγουρα θα αισθανθείτε το γεγονός, βαθιά μέσα σας θα υπάρχει η αίσθηση της επιτυχίας ότι καταφέρατε το έργο για το καλό του άλλου, και σίγουρα θα αισθανθείτε διαφορετικά προς αυτό το άτομο από εκείνη τη στιγμή και μετά, έστω και αν δεν τον ξαναδείτε ποτέ.

Χρησιμοποιείστε την αγάπη ως πηγή της δύναμής σας, καθώς κάνετε αυτά τα πράγματα. Αγαπάτε αυτούς που σας μισούν. Μάθετε να ανέχεστε το ανυπόφορο. Να είστε γαλήνιοι όταν η γαλήνη δεν φαίνεται πουθενά. Όλα αυτά είναι εφικτά! Αυτό είναι το κλειδί για τη μηχανή του κάρμα. Εκείνα τα πράγματα που έχετε δημιουργήσει είναι εύκολο να αναιρεθούν. Μόνο εσείς έχετε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε το καθένα σωστά. Οι δοκιμασίες δημιουργούνται για να ξεπεραστούν. Εσείς είστε αυτοί που σχεδίασαν τις δικές σας δοκιμασίες, επομένως να ξέρετε το εξής: δεν υπάρχει καμία δοκιμασία που είναι πέρα από τις γνώσεις σας ή τη δυνατότητά σας να ξεπεράσετε. Το Σύμπαν δεν θα σας δώσει ποτέ ένα πρόβλημα που δεν λύνεται.  Αυτό δεν θα εξυπηρετούσε ούτε εσάς ούτε το Πνεύμα.

Αυτή είναι μια υπόσχεση από το Πνεύμα προς εσάς! 

Και έτσι είναι

Κρύων

Μη σκέπτεστε σαν Άνθρωποι!

Κρύων - Βιβλίο δεύτερο

www.UrantiaCenter.gr

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός