urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

santo spirito colomba

Αγαπητοί,

αυτό είναι από τα αγαπημένα θέματα του Κρύων.

«Πως ο Θεός και οι Άνθρωποι εργάζονται μαζί.»

Ο καθένας από εσάς έρχεται εδώ με Ανθρώπινα προβλήματα ζωής. Υπάρχει ένα μοναδικό σενάριο για το κάθε άτομο, και αυτό είναι όπως πρέπει, ειδικά για εκείνους που αναζητούν αυτήν τη Νέα Εποχή. Υπάρχουν αναστατώσεις. Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

Ξαφνικά μερικοί από εσάς ξεβολεύονται. Ξαφνικά μερικοί από εσάς αντιμετωπίζετε θέματα τα οποία δεν υπήρχαν ποτέ προηγουμένως, σχετικά με την υγεία, την αφθονία, την επιβίωση. Μερικοί από εσάς αντιμετωπίζετε οικογενειακά ζητήματα-βιολογικά και κοσμικά.

Ακολουθεί η άσκηση για προετοιμασία και θα δείτε πως συνδέεται άμεσα μ’ αυτά που θα σας πούμε. Επιθυμούμε να δείτε και να οραματιστείτε το πρόβλημα που είναι πρώτο στη σειρά στο μυαλό σας τώρα καθώς ακούτε η διαβάζετε αυτό. Για μερικούς από εσάς, υπάρχουν περισσότερα από ένα. Και σίγουρα σας τιμάμε γι’ αυτό.

Οραματισμός

Θέλουμε να οραματιστείτε αυτό το πρόβλημα που υπάρχει στη ζωή σας. Τραβήξτε το από το απαίσιο σημείο όπου βρίσκεται και βάλτε το στα γόνατά σας! Όπως ένα μικρό άγριο ζώο, παρ’ όλο που μπορεί να είναι άσχημο- μαύρο από το φόβο-θέλουμε να το καθίσετε εκεί μπροστά σας-ζωντανό και γεμάτο αβεβαιότητα. Ο λόγος που θέλουμε να το κάνετε αυτό είναι, επειδή θα έχετε μια ευκαιρία να κάνετε κάτι μ’ αυτό σε ένα λεπτό. Γιατί απόψε αυτό το άσχημο πράγμα ή θα λυθεί ή θα το βάλετε πίσω εκεί που ήταν. Βλέπετε, αυτά τα πράγματα δεν μπορείτε να τα πετάξετε. Δεν εξαφανίζονται. Αυτά ανήκουν σε εσάς. Είναι καταστάσεις που έχετε φέρει μαζί σας. Είναι δικά σας, με το όνομά σας επάνω τους. Έχετε συμφωνήσει γι’ αυτά. Τραβήξτε τα έξω, εκείνα τα άλυτα προβλήματα, και βάλτε τα στα γόνατά σας. Αλληγορικά και συμβολικά, θα καθίσουν εκεί όπου μόνο εσείς μπορείτε να τα βλέπετε, για το επόμενο λεπτό. Θα ακούσουν και αυτά το μήνυμα. Τώρα θα σας πούμε κάτι: Πριν μπορέσουμε να περιγράψουμε αυτό το νέο θέμα, πρέπει να μπούμε σε ένα σενάριο που είναι ιστορικό. Θα θέλαμε να σας πούμε τι κάνουν συνήθως οι άνθρωποι με το είδος των προβλημάτων που βρίσκεται στα γόνατά σας. Θα μιλήσουμε πρώτα για την παλιά ενέργεια, γιατί πρέπει να σας είναι ξεκάθαρο ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που υπήρχε κι αυτού που υπάρχει τώρα.

Στην παλαιά ενέργεια, υπάρχουν πέντε πράγματα που κάνανε οι Άνθρωποι με τα προβλήματα του είδους που έχετε φέρει εδώ. Ξέρετε δεν είστε μοναδικοί στον τομέα των προβλημάτων. Ως φωτισμένα άτομα που είστε, γνωρίζετε ότι τα προβλήματά σας είναι συνήθως όμοια με εκείνα που έχουν επίσης και οι άλλοι. Αυτό που κάνει τα προβλήματα μοναδικά είναι ότι τώρα τα έχετε εσείς (όχι οι άλλοι). Ίσως να θεωρείτε τον εαυτό σας Φωτισμένο άτομο. Επειδή γνωρίζετε πως λειτουργούν τα πράγματα και ποιοι είστε, δεν εξαιρείστε από μερικά από αυτά. Ας περιγράψουμε για ένα λεπτό ποια είναι η μέθοδος της παλαιάς ενέργειας σχετικά με την αντιμετώπιση αυτών των έντονων προβλημάτων και θα σας αποδείξει κάτι-ότι η πραγματική Ανθρώπινη διττότητα υπάρχει-λες και χρειαζόσασταν τέτοια απόδειξη!

Τρέξιμο

Το πρώτο πράγμα που συχνά θα κάνει ο Άνθρωπος με ένα έντονο πρόβλημα είναι να τρέξει προς την αντίθετη κατεύθυνση. «Εάν τρέξω αρκετά μακριά, δεν θα είναι εκεί όταν επιστρέψω», έχουν πει μερικοί καθώς τρέχουν από εδώ και από εκεί. Το έχετε δει ξανά και ξανά. Και έτσι αρχίζει το τρέξιμο, και υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να τρέξει κανείς. Υπάρχουν τρόποι για να απασχολείται το μυαλό. Υπάρχουν πραγματικές φυσικές ασκήσεις. Υπάρχει η διαδικασία του να αγνοείτε το πρόβλημα « Αα, θα περάσει, θα φύγει». Αλλά παραμένει, έτσι δεν είναι; Είναι εκεί και σιγά-σιγά γίνεται χειρότερο. Μερικές φορές αδρανοποιείται. Μερικές φορές η ενέργεια του τρεξίματος στην πραγματικότητα το κάνει πιο έντονο! Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από αυτό.

Κατά το παλαιό πρότυπο ζωής, το πρώτο που κάνατε ήταν να το «βάζετε στα πόδια». Σας ρωτάω αυτή τη στιγμή: Θα ήταν ένα τέτοιο πράγμα σύμφωνο με μια τέλεια πνευματική φύση; Γιατί οι φόβοι και τα προβλήματα είναι τόσο αποκρουστικά σε μια τόσο ευφυή φυλή; Και η απάντηση, αγαπητοί, είναι πνευματική, επειδή αυτά τα πράγματα στα γόνατά σας έχουν πνευματική ενέργεια! Είναι στημένες καταστάσεις. Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι που είναι πολύ σπουδαίο – το οποίο δημιουργεί Φόβο και ανησυχία και διακόπτει τη ζωή σας-είναι μια στημένη κατάσταση. Και το πρώτο πράγμα που θέλει ο Άνθρωπος να κάνει είναι να ξεφύγει από αυτό! Είναι παράξενη αντίδραση, έτσι δεν είναι, για μια τόσο σοφή ευφυή φυλή; Αντί γι’ αυτό, γιατί δεν το αντιμετωπίζετε και δεν το λύνετε; Η απάντηση είναι επειδή υπάρχει μια τεράστια πνευματική ενέργεια εδώ. Υπάρχει ένα «κομμάτι από την εστία» σε κάθε πρόβλημα. Υπάρχει ένα «κομμάτι από απέραντη αγάπη» σε κάθε πρόβλημα. Και έτσι η πρώτη αντίδραση είναι η φυγή. «Δε θέλω να πάω εκεί», λέει ο Άνθρωπος. Παρ’ όλα αυτά είναι μέρος του συμβολαίου. Είναι μέρος της διττότητας. Μερικές φορές είναι κάτι δύσκολο να το αποδεχθείτε. Η διττότητα σας δημιουργεί το φόβο.

Ελάχιστη Αντίσταση

Όταν φεύγετε μακριά, παρ’ ‘όλα αυτά το πρόβλημα παραμένει, πολλοί βρίσκουν το μονοπάτι της ελάχιστης αντίστασης ως λύση. «Εντάξει, θα κάνω κάτι γι’ αυτό. Νομίζω ότι θα κάνω αυτό που είναι το πιο εύκολο», λέει ο Άνθρωπος, και εδώ υπάρχει μια αντίφαση. Πολλές φορές αυτή η λύση της «ελάχιστης αντίστασης» δεν έχει καμιά σχέση με το πρόβλημα. Είναι ένα προκάλυμμα-τρόπος του λέγειν- κάτι για να το βγάλετε από τη μέση. «Ποιο είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορώ να κάνω», ρωτάει ο Άνθρωπος, «για να απαλλαγώ από αυτό; Θα το αντιμετωπίσω, αλλά ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος;»

 Οργάνωση / Μοίρασμα

Κάτι άλλο που κάνει ο Άνθρωπος με τα προβλήματα στο παλαιό πρότυπο ενέργειας είναι να τα οργανώσει. Υπάρχουν Άνθρωποι με προβλήματα μπροστά τους που αποφασίζουν ότι εάν τα μοιραστούν με αρκετούς ανθρώπους, αυτά θα εξαφανιστούν! Έτσι οργανώνουν τον εαυτό τους και τους φίλους τους σε ομάδες «δράματος». Τηλεφωνούν και καλούν όλους τους φίλους τους σε ομάδες «δράματος». Τηλεφωνούν και καλούν όλους τους φίλους τους και τους λένε τα πάντα για τα προβλήματα τους. Επαναλαμβάνουν τις ιστορίες τους ξανά και ξανά και ξανά, νομίζοντας ότι κάνοντας το αυτό ίσως κάποια ημέρα εξαφανιστούν τα προβλήματά τους. Αισθάνονται ότι εάν μπορούσαν να βάλουν πιο πολλά άτομα να ασχοληθούν ενεργά, το πρόβλημα ίσως να λυνόταν. Στην πραγματικότητα δεν θέλουν προτάσεις ή λύσεις, θέλουν ουσιαστικά να μεταφέρουν τα προβλήματα στην ομάδα! Δεν δουλεύει αυτός ο τρόπος. Αναμειγνύοντας άλλους με αυτόν τον τρόπο, μοιράζεται κανείς την ενέργεια με έναν ακατάλληλο τρόπο, μια και κάνοντάς το αυτό στην ουσία γυρίζετε την πλάτη σας στο ζήτημα της υπευθυνότητας που πραγματικά είναι η βάση των προβλημάτων. Απλώς δεν υπάρχει κανένας άλλος που να μπορεί ν’ αναλάβει και να λύσει προβλήματα τα οποία έχουν επάνω τους το δικό σας καρμικό όνομα.

Ανησυχία

Αυτό το επόμενο θέμα είναι κάτι το οποίο μερικοί από εσάς γνωρίζετε πάρα πολύ καλά! Στην παλαιά ενέργεια καμιά φορά το πρώτο πράγμα που ο Άνθρωπος επιθυμεί είναι να δημιουργήσει ενέργεια με τη μορφή ανησυχίας. Έχουμε ξαναμιλήσει γι’ αυτό. Η ανησυχία είναι ενέργεια. Η ανησυχία είναι η ενέργεια της ευφυΐας χωρίς αγάπη. Το γνωρίζατε αυτό; Η ευφυΐα με αγάπη είναι πανέμορφη. Η ευφυΐα χωρίς αγάπη δημιουργεί ανησυχία και άγχος. Με κάποιον τρόπο, ο Άνθρωπος νομίζει ότι η ανησυχία, καθώς και η ενέργεια που δημιουργείται με αυτή, εξουδετερώνει το πρόβλημα. Πολύ συχνά, όταν δίδεται η επιλογή στη Νέα Εποχή μεταξύ της «γαλήνης ή της ανησυχίας» , οι Άνθρωποι επιλέγουν την ανησυχία!

Πράγματι , η ανησυχία προκαλεί ενέργεια. Ο εστιασμός στο πρόβλημα συχνά ενισχύει το μέγεθος του! Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τη διχάλα στον δρόμο που πλησιάζει. Είναι πιο εύκολο, όταν βλέπετε μια πρόκληση να φαίνεται μακριά μπροστά σας, να καθίσετε κάτω και ν’ ανησυχείτε γι’ αυτήν, αντί να την πλησιάσετε ώστε να λύσετε το πρόβλημα από κοντά.  Πολλές φορές η ταμπέλα με τη λύση βρίσκεται απλώς στη διχάλα! Πρέπει να μπείτε μέσα στη  πρόκληση για να βρείτε την απάντηση. Απλώς δε βρίσκεται σε κάποια ταμπέλα πριν φθάσετε εκεί.

Κλείσιμο

 Όταν όλα τα υπόλοιπα αποτύχουν, αντί ν’ αντιμετωπίζουν τα προβλήματα μπροστά τους, πολλοί Άνθρωποι απλώς «κατεβάζουν τα ρολλά». Με το κλείσιμο έρχεται η ανισορροπία και σε αυτήν την ανισορροπία προσκαλείτε προβλήματα υγείας και α-σθένεια. Πολλές φορές αντί να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στη ζωή, το άτομο μπαίνει σε μια κρίση βιολογίας-μια μέθοδο αναστολής λειτουργίας. Σε ποιο μέρος του σοφού Ανθρώπινου μυαλού βρίσκεται η πρόταση: «Είναι καλύτερο να φύγω από τον πλανήτη από το να αντιμετωπίσω το πρόβλημα:» Θα σας πούμε που είναι: Ζει στην ανθρώπινη διττότητα!

Εσείς ως Ανθρώπινα όντα και εμείς ως Πνεύμα, συνεργαζόμενοι μαζί, έχουμε τον έλεγχο πάνω σε αυτά τα πράγματα στη ζωής σας. Λέμε ότι τώρα είναι η ώρα να τα εξαλείψουμε! Δεν υπάρχει λόγος να τα παρατάτε και να τρέχετε, δεν υπάρχει λόγος ν’ ανησυχείτε, δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείτε να βρείτε τον δρόμο με την ελάχιστη αντίσταση, αλλά ούτε και να τα παρατήσετε.

 Τι κάνει τότε ο Άνθρωπος της Νέας Εποχής με ένα πρόβλημα σαν αυτό που εσείς έχετε στα γόνατά σας;

Ας το εξετάσουμε για ένα λεπτό. Εκείνος που είναι πλήρως φωτισμένος, εκείνος που γνωρίζει ποιος είναι, εκείνος που κάθεται στο χρυσό θρόνο, εκείνος που δονείται σε ένα υψηλό επίπεδο, θα κάνει τρία πράγματα, που είναι η πηγή τόσων επικοινωνιών που έχουμε πραγματοποιήσει. Ό Άνθρωπος της Νέας Εποχής έχει ένα τελείως διαφορετικό πρότυπο ζωής.

(1) Το πρώτο πράγμα που θα κάνουν οι Άνθρωποι της Νέας Εποχής είναι να αναλύσουν μεταφορικά, γιατί υπάρχει το πρόβλημα. Αυτό τιμάται πολύ, καθώς είναι το κλειδί για το επόμενο. Θα κοιτάξουν το πρόβλημά τους και θα πουν, «Γιατί έχει έρθει αυτό σε εμένα; Τι σημαίνει;» Θα διαλογιστούν μπροστά στο Πνεύμα και χωρίς να πουν τίποτε άλλο στο Πνεύμα, θα κάνουν την ακόλουθη ερώτηση, «Τι χρειάζεται να ξέρω γι’ αυτό;»

Τότε θα ζητήσουν, όχι τη λύση, αλλά γαλήνη σχετικά με αυτό. Αυτό είναι πολύ σοφό, πάρα πολύ σοφό. Πρώτα πρέπει να έρθει η ισορροπία και η γαλήνη. Μετά η αποκάλυψη και η τελειωτική επίλυση.

Γαλήνη αντί για ανησυχία είναι απόλυτα απαραίτητη για τη συνδημιουργία!

(2) Το δεύτερο που θα κάνει αυτός ο Φωτισμένος Άνθρωπος στο νέο πρότυπο ζωής είναι ν’ αναλάβει την ευθύνη για το πρόβλημα, άσχετα από το πόσο μεγάλο είναι ή τι έχει γίνει – άσχετα εάν φαίνεται να είναι ένα τυχαίο γεγονός ή όχι. Θα πει: «Σε κάποιο επίπεδο, το σχεδίασα. Είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό. Είναι δικό μου, και έτσι μπορώ να το λύσω». Δεν είναι «κάτι που έτυχε». Δεν είναι μια εμπειρία «ωχ συμφορά μου». Δεν υπάρχει θυματοποίηση.

(3) Το τρίτο πράγμα που θα κάνουν είναι ένα στοιχείο δράσης: Θα ξεκινήσουν τη διαδικασία της συν-δημιουργίας της λύσης.

Για να μπω σε αυτό το θέμα, θα πρέπει να μιλήσω για δια-διαστασιακά πράγματα.

Μιλάμε για το «τώρα» και αυτό είναι εκείνο το οποίο θέλουμε να συζητήσουμε. Μιλάμε για τον πραγματικό χρόνο σαν να είναι κύκλος. Η πραγματικότητα του χρόνου βρίσκεται στο τώρα (το οποίο επίσης δημιουργεί ένα κλειστό σύμπαν). Ο χρόνος που έχει δημιουργηθεί για εσάς είναι γραμμικός.

Στο τώρα, που είναι μια ενδο-διαστασιακή  έννοια, ο Κρύων και ο Θεός και όλοι οι οδηγοί και οι άγγελοι είναι συνηθισμένοι σε μια κατάσταση όπου το παρελθόν και το παρόν και όλα τα «πιθανά πράγματα που θα έρθουν» υπάρχουν όλα συγχρόνως. Αυτό που θα πω είναι κρίσιμο για εσάς: Σας λέω ότι το δυναμικό σας υπάρχει τώρα στην εσω-διαστασιακή πραγματικότητα του σχεδίου του Θεού. Η πραγματικότητα του πνευματικού χρόνου είναι ότι όλα τα πράγματα υπάρχουν ταυτόχρονα. Όλα όσα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε έχουν ήδη συμβεί και αυτό δεν έχει τίποτε να κάνει με προκαθορισμένο προορισμό. Όπως έχουμε ξαναπεί, εσείς ελέγχετε το δικό σας τρένο. Αλλά σας λέμε ότι το δυναμικό για τα προβλήματά σας στην πραγματικότητα υπάρχει τώρα.

Τώρα γυρίστε πίσω μαζί μου για ένα λεπτό και ας μιλήσουμε για το πρόβλημα στα γόνατά σας. Ας μιλήσουμε για έναν ενδο-διαστασιακό συνεργάτη που έχετε. Ας μιλήσουμε για τον «Χρυσό Δίσκο»

Και σας το παρουσιάζω αυτό σε εσάς με όλη μου την αγάπη. Σε αυτόν το Χρυσό Δίσκο, αγαπητοί, υπάρχουν οι λύσεις για κάθε πρόβλημα που υπάρχει, σε κάθε αγκαλιά! Και υπάρχει στο τώρα και είναι τώρα. Το πρόβλημά σας έχει ήδη λυθεί. Δε βρίσκεται στη διαδικασία της λύσης- έχει ήδη λυθεί. Πως σας κάνει να νιώθετε γνωρίζοντας ότι αυτό , το οποίο προσπαθείτε απεγνωσμένα να συν-δημιουργήσετε και να κατανοήσετε, έχει ήδη επιτευχθεί;

Υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που πρέπει να γνωρίζετε. Επιτρέψτε μου να σας δώσω μερικά από αυτά.

Το πρώτο είναι αυτό. Καθώς βλέπετε και αναγνωρίζετε το γεγονός ότι η λύση υπάρχει ήδη, παρ’ όλο που δεν μπορείτε να τη δείτε « οραματιστείτε τη λύση ». Δείτε το δίσκο και οραματιστείτε τη λύση. Αυτό είναι σημαντικό: Μην οραματίζεστε αυτό που νομίζετε ότι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τη λύση. Αφήστε αυτό να είναι η εργασία του συνεργάτη σας (Πνεύμα). Αφήστε εμάς να το κάνουμε αυτό. Αυτή είναι η δική μας εργασία. Αγαπητοί, αυτό είναι το κλειδί. Υπάρχουν λύσεις πάνω σε αυτόν το δίσκο για προβλήματα τα οποία δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμη! Μέχρι να φτάσετε στο σημείο να ζητήσετε από το Πνεύμα λύσεις, αυτές έχουν ήδη χτιστεί. Είναι μέρος της ισορροπίας. Πρέπει να υπάρχουν λύσεις για τα μαθήματα τα οποία έχετε συμφωνήσει να περάσετε-και υπάρχουν.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό λοιπόν είναι ότι «τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται ».

Οι απαντήσεις μπορεί να έρθουν με πολύ ιδιαίτερους και παράξενους τρόπους. Μερικές φορές η θαυματουργή ενέργεια θα σας καταπλήξει. Μερικές φορές οι απαντήσεις φαίνονται πολύπλοκες.

Αγαπητοί, αυτό είναι το ορόσημο μιας πνευματικής λύσης. Άρα, οραματιστείτε τη λύση σαν να έχει ήδη τακτοποιηθεί. Βρίσκεται πάνω στο δίσκο. 

Το τρίτο χαρακτηριστικό είναι να μην περιορίζετε το Θεό. Εσείς δεν γνωρίζετε τι υπάρχει επάνω σε αυτόν τον δίσκο, εμείς όμως το γνωρίζουμε. Υπάρχουν τόσοι πολλοί από εσάς που στέκονται εδώ ζητώντας ένα θάμνο, όταν το Πνεύμα στέκεται με ένα δίσκο που περιέχει ένα ολόκληρο δάσος επάνω σε αυτόν. Δεν το περιμένετε μια και δεν αισθάνεστε την ανάλογη αυτοεκτίμηση γι’ αυτό.

Εδώ είναι το τέταρτο: να αναμένετε τη συγχρονικότητα. Τώρα αυτό είναι κρίσιμο και το έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Δεν θα μπορείτε να κάθεστε στο σπίτι και να σας συμβαίνουν ωραία πράγματα πια.

Είναι η ευθύνη του ανώτερου εαυτού μέσα σας που σας δίνει την ικανότητα και το δώρο να σταθείτε όρθιοι και να κάνετε τα πράγματα να συμβούν! Η συγχρονικότητα, αγαπητοί, όπως σας την ορίζει το Πνεύμα , σημαίνει « στοιχεία προετοιμασμένα στο Χρυσό Δίσκο ». Είναι μέρος των λύσεων βλέπετε. Και βρίσκονται εκεί με όλη την αγάπη για να σας δοθούν, αλλά πρέπει να σταθείτε όρθιοι και να τα πάρετε. Πρέπει να σπρώξετε τις πόρτες και να κάνετε τα τηλεφωνήματα και να εκδηλώσετε πρόθεση.

Το τελευταίο χαρακτηριστικό είναι για εσάς να κάνετε κτήμα σας το θέμα που παρουσιάσαμε απόψε-να γνωρίζετε ότι για κάθε πρόβλημα, άσχετα από το πόσο μεγάλο είναι, υπάρχει μια λύση που έχει ήδη δημιουργηθεί-μια λύση που είναι διαθέσιμη και πιο μεγαλόπρεπη από ότι μπορείτε να φανταστείτε. Υπάρχει με το όνομά σας επάνω της και δεν είναι δική σας εργασία να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες.

Το πρώτο πράγμα που θέλουμε να κάνετε είναι να έχετε γαλήνη.

Άσχετα από το πόσο άσχημο φαίνεται, να έχετε γαλήνη γι’ αυτό και να αισθανθείτε την αγάπη του Θεού να πλημμυρίζει την καρδιά σας και να λέει: «γνωρίζουμε αυτά που έχετε περάσει! Γνωρίζουμε το πρόβλημα! Γνωρίζουμε επίσης τη λύση, το θυμάστε; Να έχετε γαλήνη. Να μας αγαπάτε αρκετά ώστε να έχετε «γαλήνη». Αυτό είναι το πρώτο βήμα.

Το δεύτερο είναι δύσκολο. Σας ζητάμε να κοιτάξετε αυτό το κακάσχημο πράγμα-αυτό το πράγμα που είναι το πρόβλημά σας και το μάθημά σας, αυτό το πράγμα για το οποίο δεν ξέρετε τι να κάνετε-και αγαπήστε το. Είναι ένα κομμάτι και ένα σημαντικό τμήμα του συμβολαίου που εσείς αποφασίσατε να βρεθεί μπροστά σας και είναι στην ώρα του, όπως το σχεδιάσατε. Είναι μέρος της αγάπης που σας δίνουμε, γιατί συμφωνήσατε έτσι να γίνει. Είναι μέρος του λόγου που πλένουμε τα πόδια σας! Επειδή συμφωνήσατε να το έχετε εκεί στα γόνατά σας.

«Ποιος δημιούργησε το δίσκο το γεμάτο με λύσεις;» Η απάντηση είναι: εσείς! Καθώς συμφωνήσατε και σχεδιάσατε τα προβλήματα, σε κυτταρικό επίπεδο, επίσης συμφωνήσατε και δημιουργήσατε την ισορροπία των λύσεων. Άρα, οι λύσεις έχουν την ίδια ενέργεια με αυτές που έχουν και τα προβλήματά σας- μια συμφωνία να γίνει η ανακάλυψη σαν να βρίσκετε τα μαργαριτάρια που είχατε κρύψει ως παιδί σε ένα μαγικό κουτί έξω από το σπίτι σας. Όλα αυτά τα πράγματα ανήκουν σ’ εσάς! 

Και έτσι είναι

Κρύων

Επιστολές από την Εστία

Κρύων-Βιβλίο Έβδομο

 www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright © www.urantiacenter.gr“.

 www.UrantiaCenter.gr

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός