urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

cenote3

Ανώτερη Επικοινωνία

"Κρύων" μέσω του Λη Κάρολλ

Θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε τα πέντε χάσματα της Νέας Εποχής και του ανθρώπου της Νέας Εποχής. Το ξέρετε ότι θα πρέπει να βρείτε μια άλλη λέξη για τη «Νέα Εποχή», έτσι δεν είναι;

Αυτό γιατί η Νέα Εποχή βρίσκεται εδώ για πάρα πολύ καιρό, και όμως εσείς απλά δεν έχετε καμιά ιδέα για τη νέα ενέργεια που εσείς κουβαλάτε. Η νέα, Νέα Εποχή είναι αυτή για την οποία μιλάμε τώρα. Μήπως ένα καλύτερο όνομα θα ήταν η Εποχή του Τώρα; Υπάρχει ένα δυναμικό για την ανθρωπότητα που δεν υπήρχε ποτέ πριν.

Οι σπόροι αυτής της αποφοίτησης  υπάρχουν σ’ εκείνους που λαμβάνουν αυτό το μήνυμα, που επιθυμούν να γνωρίζουν περισσότερα για το ποιοι είναι. Εάν μπορούσατε να δείτε τη λαμπρότητα του αγγέλου που κάθεται μέσα σας, θα σας εξέπληττε η θεϊκότητα που είναι παρούσα στην καρέκλα όπου κάθεστε! Ότι έρχεται από το πόντιουμ στο οποίο βρίσκομαι θα εξαφανιζόταν και η πραγματική λάμψη και το πραγματικό φως θα ερχόταν από εκεί που κάθεστε εσείς.

Γι’ αυτό υπάρχει τόση τιμή! Χρειάζεται να γνωρίζετε τι θα συμβεί και αυτό αφορά τον Άνθρωπο που δονείται σε υψηλά επίπεδα. Αυτό έχει να κάνει με αυτό που εσείς στο παρελθόν έχετε ονομάσει «Επίπεδο Ανάληψης». Αυτό αφορά εσάς. Εάν επιλέξετε να εκδηλώσετε πρόθεση για κάτι τέτοιο, να παραμείνετε σε αυτόν τον πλανήτη τώρα με την ενέργεια αυτής της πρόθεσης, θα τιμηθεί Αγαπητοί κατά γράμμα.

Και δεν θα πρέπει να εκπλαγείτε πολύ με το γεγονός ότι η ζωή σας θα αλλάξει εξ’ αιτίας αυτού. Και στην αλλαγή της ζωής θα υπάρξει και πάλι πρόκληση, αλλά αυτή τη φορά είναι μια πρόκληση που προέρχεται από ένα νέο συμβόλαιο-εκείνο το οποίο εσείς συνδημιουργείτε για τον εαυτό σας καθώς προχωράτε. Έχει να κάνει με το άνοιγμα του χάσματος της πίστης, της κατανόησης και με την αντίδραση ανάμεσα σε εσάς και εκείνους που δεν λαμβάνουν τη δονητική μεταβολή. Πράγματι, θα αρχίσετε να βλέπετε και να βιώνετε ένα ρήγμα – και σε πολλές περιπτώσεις κάποιο ρήγμα το οποίο δεν περιμένατε. Υπάρχουν πέντε γενικές κατηγορίες για τις οποίες εμείς επιθυμούμε να σας διαφωτίσουμε απόψε.

Πίστη

Το πρώτο και το πιο σημαντικό είναι αυτό της πίστης. Μια δραματική διαφορά θα ξεκινήσει μεταξύ αυτών που πιστεύουν όπως εσείς και αυτών που δεν πιστεύουν. Μερικοί θα το ονομάσουν εσωτερικό ρήγμα και εγώ θα σας πω από πού θα έρθει. Ο λόγος που σας ενθαρρύνουμε να δώσετε ένα άλλο όνομα στη Νέα Εποχή είναι επειδή ο διαχωρισμός θα έρθει από μέσα, από αυτούς που πιστεύουν στη φιλοσοφία της Νέας Εποχής!

Θα υπάρξουν εκείνοι οι οποίοι δεν θα συμφωνήσουν μαζί σας, ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει: ότι εσείς, ως Άνθρωποι, μπορείτε να αναλάβετε τη δύναμη ολόκληρης της οντότητας ( Ανώτερου Εαυτού ), ο οποίος κάθεται στο χρυσό θρόνο μέσα σας. Δε θα συμφωνήσουν ότι έχετε τη δύναμη να βρεθείτε σε επίπεδο Αποφοίτησης. Δε θα συμφωνήσουν ότι μπορείτε να διπλασιάσετε τη διάρκεια της ζωής σας μέσα στο χρονικό διάστημα των επόμενων ετών που εκείνοι αναμένουν να ζήσουν.

Και όταν αρχίσετε να το κάνετε, αγαπητοί, αυτοί και οι άλλοι θα σας βάλουν την ταμπέλα του διαφορετικού, γιατί εκείνοι βρίσκονται κάτω από το κράτος του φόβου. Δεν είναι έτοιμοι να αφυπνιστούν. Όλα τα πράγματα που έχουν μελετήσει στη «δική» τους Νέα Εποχή – είτε είναι μέσα από τους δικούς τους ψυχικούς περιπάτους είτε μέσα από την ενεργειακή εργασία τους, είναι πολύτιμα γι’ αυτούς με τη συγκεκριμένη μορφή που τα μάθανε. Θα σας δουν σαν απειλή, αγαπητοί, επειδή ξαφνικά έχετε την ικανότητα να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, τα οποία σε εκείνους τους πήρε χρόνια να τα πραγματοποιήσουν. Αυτό που έκαναν σαν θεραπευτές της παλαιάς Νέας Εποχής τώρα το κάνει ατομικά ο καθένας, Άνθρωπος παίρνοντας την καινούρια δύναμη της εποχής του Τώρα. Θα έχετε την ικανότητα να κάνετε πράγματα τα οποία στο παρελθόν μόνο εκείνοι μπορούσαν να κάνουν για σας.

Έτσι ονομάζουμε το διαχωρισμό, «διαχωρισμό της πίστης».

Η λύση είναι η εξής: σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο και αυτή η συγκεκριμένη αγάπη που έχετε είναι το δικό σας φως και να το κρατάτε ψηλά. Δεν θα επιτρέπετε ποτέ σε κανέναν άλλον Άνθρωπο να το μειώσει, ούτε ένα κομματάκι του. Γιατί είναι αληθινό και θα σας υπηρετήσει πολύ καλά στα πλαίσια της ενέργειας της θεϊκότητας. Είναι κεχρισμένο, ιερό και είναι δικό σας. Οι αλλαγές στη ζωή σας, γίνονται όταν πηγαίνετε πιο κοντά σε αυτή την ενέργεια μέσα σας, την οποία εσείς καλείτε «εσωτερικό άγγελο».

Αυτός ο εσωτερικός άγγελος φοβίζει πολλούς γιατί διαθέτει μια νέα απίστευτη δύναμη. Εκείνοι που θα αντισταθούν στη νέα σας ενέργεια και πίστη θα σας δουν ως μυστήριους, διαφορετικούς και παράξενους- αφού μπορείτε να δημιουργείτε τόσο έντονες αλλαγές στην ενέργεια γύρω σας. Δεν θα αναγνωρίσουν την αλλαγή σαν μέρος του σχεδίου που πίστευαν. Θα σας φοβούνται και θα σας απορρίψουν. Έτσι η λύση είναι να συνεχίζετε να κρατάτε το φως όσο πιο ψηλά μπορείτε. Μην επιτρέπετε σε τίποτε και σε κανέναν να το μειώσει. Μην επιτρέπετε σε κείνον που αμφιβάλλει, ακόμη και αν είναι από το δικό σας στρατόπεδο, να μειώσει το μανδύα του Πνεύματος που εσείς φοράτε- εκείνον που έχει γίνει το ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ μέρος σας.

Κάντε πρόβες λέγοντας, «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ένα κομμάτι του όλου, άρα, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ τέλειος στα μάτια του Θεού. Δεν υπάρχουν Ανθρώπινες λέξεις η πράξεις που να μπορούν να αλλάξουν το «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ.»

Οικογένεια

Το επόμενο χάσμα είναι η οικογένεια. Τώρα δεν σας λέμε τίποτε που να μην το ξέρετε για το χάσμα με την οικογένεια. Αλλά θα γίνει πιο έντονο, αγαπητοί, και θα σας πούμε γιατί.

Μπορείτε να φανταστείτε ότι παίρνετε μια απόφαση τώρα να γίνετε σπουδαίοι καλλιτέχνες;

Ίσως να αισθανθείτε ότι δεν έχετε καμία καλλιτεχνική ικανότητα, αλλά μέσα σας το θέλετε τόσο πολύ! Στο τέλος τα καταφέρνετε και γίνεστε σπουδαίος καλλιτέχνης ας πούμε ζωγράφος. Τώρα επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω τι μπορεί να κάνετε με αυτό το εκπληκτικό νέο ταλέντο σας. Θα το κάνετε χόμπι; Όχι. Θα ήταν το νέο σας πάθος!

Αγαπητοί, αυτή είναι η ένταση και η αγνότητα του συστήματος της πίστης της Νέας Εποχής. Γιατί όταν εκδηλώσετε την αγνή σας πρόθεση, θα δημιουργηθεί πνευματικό πάθος στη ζωή σας που θα σας αλλάξει για πάντα. Και όταν αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα της δικής σας πρόθεσης και της συν-δημιουργικής σας ικανότητας, δε θα μπορέσετε να τα παρατήσετε. Αυτό θα προκαλέσει ένα πάθος για πνευματική αναζήτηση. Και η οικογένεια για την οποία μιλάμε-εκείνοι που συμφώνησαν να έρθουν εδώ μαζί σας ως οικογένεια εξ αίματος-μπορεί να υποχωρήσει. Εκεί που πριν μπορεί να σας θεωρούσαν παράξενους και περίεργους, τώρα πια έχετε «ξεπεράσει» τα όρια. Μερικοί από σας θα νιώσετε θλίψη γι’ αυτό. Αλλά επιτρέψτε μου να σας πω για ένα τμήμα της οικογένειας που θα αντιδράσει διαφορετικά, και αυτό είναι τα παιδιά. Σε κυτταρικό επίπεδο θα δουν αυτό που κάνετε και σε κυτταρικό επίπεδο θα πουν: «Καιρός ήταν». Έτσι θα έρθετε σε μια συμμαχία με τα παιδιά, αλλά συγχρόνως πολύ συχνά θα αποξενώνεστε από τους άλλους: τους αδελφούς και τις αδελφές, τις θείες και τους θείους, τα ξαδέλφια, τους πατεράδες και τις μητέρες. Δεν συντονίζονται με τη νέα σας πίστη και δεν είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν. Αυτό είναι το δεύτερο χάσμα.

Σχέσεις

Το τρίτο αφορά ένα συγκεκριμένο είδος σχέσεων, και μιλάμε τώρα ειδικά για τη συντροφικότητα. Θα είναι πράγματι δύσκολο για εκείνους που θα αποφασίσουν να φτάσουν σε επίπεδο ανάληψης να έχουν μια σχέση που να είναι αρμονική και ισότιμη.

Μερικοί έχουν ρωτήσει τον Κρύων το εξής: «Είναι δυνατόν για εμένα να έχω ετεροβαρή σχέση με ένα σύντροφο έναν που πιστεύει η έναν που δεν πιστεύει); Ααα, ο σύντροφός μου με αγαπάει πολύ και μου δίνει το χώρο να κάνω αυτό που επιθυμώ να κάνω και τον αγαπώ και επιθυμώ να βρίσκομαι μαζί του. Αλλά είναι σωστό αυτό;»

Καθώς θα αποφασίσετε να διεκδικήσετε το επίπεδο Ανάληψης, το χάσμα θα μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ. Υπάρχει το δυναμικό για φόβο από την πλευρά του συντρόφου σας και αυτό είναι πραγματικά μια δύσκολη πρόκληση.  Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αλλά πρέπει να σας πούμε με κάθε τιμιότητα ότι θα υπάρξουν μερικοί σύντροφοι-που έχουν πολύ κατανόηση τώρα- οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να αντέξουν την αλλαγή. Δε θα σας τα λέγαμε αυτά τα πράγματα, αγαπητοί, εάν δεν ήταν έτσι. Γι’ αυτό σας ζητάμε να είστε προσεκτικοί με την πρόθεσή σας, και με αυτό που επιθυμείτε να γίνει στη ζωή σας.

Μερικές φορές, με το να κρατάτε το φως σας, οι σύντροφοι πραγματικά βλέπουν πως έχετε αλλάξει και έχετε γίνει καλύτεροι και χαίρονται και ανανεώνουν τη σχέση τους μαζί σας ως σύντροφοι- παρ’ όλο που παραμένουν «πνευματικά σε απόσταση» από εσάς. Πολλοί εργάτες του φωτός περίμεναν το χειρότερο, αλλά τελικά ανακάλυψαν ότι «τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται», και ο σύντροφος γίνεται καλύτερος σύντροφος μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία, μεταλλάσσοντας το φόβο σε αγάπη! Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι η δική σας αλλαγή θα επηρεάσει τη σχέση.

Επειδή υπάρχουν όλο και πιο πολλοί και από τα δύο φύλα που έχουν αποφασίσει τελικά να δονούνται σε ένα υψηλότερο επίπεδο, υπάρχει συγχρονικότητα. Και πάλι, είναι μια λύση που εσείς έχετε σχεδιάσει....

Βρεθείτε σε συγκεντρώσεις άλλων με τις ίδιες απόψεις και αναζητείστε το σύντροφο σας.

Επαγγελματικά

Το τέταρτο χάσμα αφορά αυτά που εσείς θα ονομάζατε επαγγελματικά. Η δουλειά στην κοινωνία σας είναι πολύ ενδιαφέρουσα από πνευματική άποψη και το ενδιαφέρον υπάρχει, αλλά όχι για τους λόγους που εσείς φαντάζεστε. Βάσει σχεδίου, είναι το μέρος όπου μπαίνετε σε ένα «καζάνι» με ανθρώπους τους οποίους δεν θα επιλέγατε ποτέ ως οικογένεια! Εκεί είναι που τις πιο πολλές φορές συγχύζεστε. Πράγματι, είναι εκεί κατόπιν ραντεβού στη ζωή σας, όπως και εσείς είστε κατόπιν ραντεβού στη δική τους ζωή. Μερικοί έχουν μια μαύρη ενέργεια γύρω τους που σας δημιουργεί προβλήματα. Να γνωρίζετε ότι όταν συμβαίνει αυτό, σε κυτταρικό επίπεδο έχετε μια συμφωνία να εκνευριστείτε!

Ακόμη και με αυτό το χαρακτηριστικό της επαγγελματικής συνδιαλλαγής, τα πράγματα μπορεί να μη φαίνονται όπως ακριβώς είναι, καθώς το χάσμα στον χώρο εργασίας θα αρχίσει πραγματικά να κλείνει! Να το περιμένετε. Παρ’ όλο που η οικογένεια θα σας κοιτά και θα αποφασίζει να απομακρύνεται από εσάς, πολύ συχνά οι άλλοι στην εργασία θα σας κοιτάνε, θα κοιτάνε τον νέο σας εαυτό και θα αποφασίζουν ότι θέλουν να είναι φίλοι σας!

Αυτό οφείλεται στην Ανθρώπινη αναζήτηση- επειδή εκείνοι θα αρχίσουν να βλέπουν το Φως που εσείς φέρετε, το καταλαβαίνετε αυτό; Θα αρχίσουν να βλέπουν μια γαλήνη μέσα σας. Έχετε την ικανότητα να μοιράζεστε τα προβλήματά σας με τους συναδέλφους στην εργασία, προβλήματα τα οποία δεν θα λέγατε ποτέ στην οικογένεια σας. Και όταν αρχίσουν να βλέπουν λύσεις στην προσωπική σας ζωή ή αρχίσουν να βλέπουν την εσωτερική ηρεμία σας ενώ βρίσκεστε σε μια κατάσταση προφανούς χάους, θα αρχίσουν να σας ρωτάνε «Γιατί; Πως;» Τότε θα έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε μαζί τους το συγκεκριμένο είδος της παραξενιάς σας για υπευθυνότητα, για την πρόκληση και την ευρύτερη πίστη που δεν επιτρέπει την θυματοποίηση – ένα άτομο που συμμετέχει ενεργά σε όλα όσα συμβαίνουν «σε» εκείνον.

Καθώς εργάζεστε δίπλα τους κάθε ημέρα, έχετε το δυναμικό να επηρεάσετε και να αλλάξετε τους άλλους κρατώντας το φως σας!

Άλλο ένα χαρακτηριστικό της Ανθρώπινης δουλειάς στον πολιτισμό σας, από την άποψη ενός Ανθρώπου που εκδηλώνει πρόθεση για το επίπεδο Ανάληψης, είναι το εξής: πολλοί από εσάς είχατε ένα πάθος όλη σας τη ζωή για ένα συγκεκριμένο επάγγελμα. Μη σοκαριστείτε και μην εκπλαγείτε, εάν κάποια ημέρα κοιτάξετε γύρω σας και πείτε, « Τι είναι αυτό; Δεν το επιλέγω αυτό πια. Δεν σημαίνει τίποτε πλέον για μένα!» Και φύγετε μακριά από αυτό το επάγγελμα. Και πάλι, δε θα το βιώσετε όλοι σας αυτό, αλλά αρκετοί από εσάς θα το βιώσετε, ώστε να θεωρηθεί κοινό χαρακτηριστικό εκείνων που έχουν αποφασίσει να εκδηλώσουν πρόθεση να ακολουθήσουν ένα νέο πνευματικό μονοπάτι.

Ανθρώπινη Βιολογία

Το πέμπτο χάσμα αφορά μια από τις ειδικότητές μας, και ονομάζεται Ανθρώπινη Βιολογία. Το DNA σας ή αλλάζει ή σας επιτρέπει να το αλλάξετε. Ως ανθρωπότητα σας έχουμε προσκαλέσει να «ανακαλύψετε» τα εννέα στοιχεία που σας οδηγούν στη γήρανση και στον πρόωρο θάνατο(διάρκεια ζωής πολύ μικρότερη των 950 ετών για τα οποία είναι σχεδιασμένα να ζουν τα σώματά σας).

Για πρώτη φορά στην ανθρωπότητα, θα υπάρχουν φάρμακα τα οποία θα παρουσιαστούν για τη δική σας απόλαυση και φώτιση,  τα οποία θα λειτουργούν για εσάς-και όχι για άλλους! Με βάση την πρόθεση εκείνου που το λαμβάνει, η ίδια η ουσία του φαρμάκου θα αλλάζει. Η συνειδητότητα αλλάζει τη φυσική. Για πρώτη φορά θα γίνουν πειράματα από επιστήμονες, στα οποία θα βρουν ότι η επιστημονική μέθοδος δεν λειτουργεί χωρίς την πρόσθετη ενέργεια της Ανθρώπινης πρόθεσης. Το δυναμικό της Ανθρώπινης αντίδρασης και το χάσμα γύρω από αυτό είναι: Θα υπάρχει μια ομάδα από εσάς που θα το κατανοεί αυτό πλήρως και θα αρχίσετε να ζείτε περισσότερα χρόνια λόγω της πρόθεσής σας, όταν τη συνδυάζετε με μερικές ζωντανές ουσίες.

Αλλά θα υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα για το Θεό και για το Πνεύμα και θα σηκώσουν τα χέρια τους στον ουρανό σε στάση ικεσίας ρωτώντας το Θεό πως μπορεί να γίνεται αυτό-ότι εσείς μπορείτε να κάνετε κάτι που εκείνοι δε μπορούν. Γιατί εκείνοι δεν καταλαβαίνουν το μηχανισμό της καθαρής πρόθεσης και δε θα ακούσουν τη δική σας απλή, λογική εξήγηση των νέων δυνάμεων. Δεν κατανοούν τον τρόπο λειτουργίας της νέας συνεργασίας με το Θεό. Είναι κολλημένοι στο πρότυπο το να περιμένει κανείς το Θεό να κάνει κάτι σε αυτούς και γι’ αυτούς, και αυτό δε θα γίνει.

Έτσι θα υπάρξει ένα ρήγμα που θα μεγαλώνει ανάμεσα στα άτομα που ζουν πολύχρονες ζωές και στους υπόλοιπους. Αυτό το ρήγμα θα σας κολλήσει την ταμπέλα του δαιμονικού. Θα υπάρξουν κάποιοι από εσάς που θα ζείτε με αγάπη στην καρδιά σας, με αγνή πρόθεση, με τη Χρισμένη ενέργεια του Δασκάλου της αγάπης της Νέας Εποχής- με το λευκό Φως να βρίσκεται επάνω σας – αλλά θα σας αποκαλούν «δουλειά του διαβόλου» και «προϊόν του κοσμικού δαίμονα», μια αντίφαση στον ύψιστο βαθμό.

Και όλα αυτά επειδή εσείς καταλαβαίνετε και έχετε αποδεχτεί την πρόθεση μέσα στην Ανθρώπινη βιολογία. Γιατί εσείς θα ζείτε μεγαλύτερης διάρκειας ζωή γεμάτη αφθονία και χαρά-δουλεύοντας με λύσεις και προκλήσεις-κρατώντας το φως σας πολύ ψηλά. Οι άλλοι δεν θα το δούνε ποτέ έτσι και αυτό, αγαπητοί, είναι ίσως το μεγαλύτερο χάσμα από όλα. Γιατί αυτό θα απλωθεί στα άλλα τέσσερα χάσματα: της πίστης, της οικογένειας, των συντροφικών σχέσεων και, ναι, ακόμη και στα επαγγελματικά.

Σας λέμε και πάλι ότι δεν θα αναφέραμε αυτά τα πράγματα εάν δεν ήταν έτσι.

Κρύων

Επιστολές από την Εστία!

       Βιβλίο Έβδομο

Εκδόσεις Κρύων Επε

WWW.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright © www.urantiacenter.gr“.

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός