urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Βimages 

Αστειεύεστε; Υπάρχει ζωή παντού. Παντού! Τώρα οι επιστήμονές σας αναζητούν μικροβιακή ζωή σε όλους τους πλανήτες και τα φεγγάρια τους, στο ηλιακό σας σύστημα και τελικά θα τη βρουν. Αναμένουν να τη βρουν. Τελικά θα καταλάβουν ότι σπόροι ζωής υπάρχουν παντού.

Πόση ζωή μπορεί να υπάρχει; Πόσο καιρό ήταν «εκεί έξω»; Όταν η επιστήμη αρχίζει να συνειδητοποιεί πόσο καιρό υπήρχε ζωή στο γαλαξία σας, τότε θ’ αρχίσουν να βλέπουν κάτι που αντίκειται στην εξέλιξη – την ίδια την Ανθρώπινη ιστορία τους. Τι ηλικία έχει το Σύμπαν. Οι επιστήμονες θα πουν περίπου 13 δισεκατομμύρια χρόνια. Είναι εντάξει. Ας χρησιμοποιήσουμε τους αριθμούς τους. Πόσο είναι ο πλανήτης σας – 4 ή 5 δισεκατομμύρια ίσως; Σωστό. Αλλά πόσο είναι η ανθρωπότητα; Γιατί δεν ήσαστε εδώ με τους δεινοσαύρους; Νομίζετε ότι η Γη δεν ήταν έτοιμη; Νομίζετε μήπως εκείνο που ελέγχει την εξέλιξη ήταν λιγάκι ηλίθιο για να κάνει έναν Άνθρωπο νωρίτερα, ενώ η διαδικασία μπορούσε να κάνει ένα δεινόσαυρο; Έχετε ποτέ σκεφτεί αυτά τα πράγματα;

Εάν βάλετε ολόκληρη την ιστορία της Γης σε ένα 24ωρο ρολόι, η ζωή άρχισε την τελευταία ώρα και η ανθρωπότητα, όλος ο πολιτισμός, συνέβη τα τελευταία λίγα δευτερόλεπτα. Δε σας φαίνεται περίεργο; Οπότε, εάν το σύμπαν μπορεί να είναι 13 δισεκατομμυρίων ετών, εσείς ήρθατε στα τελευταία λίγα δευτερόλεπτα. Σκεφτήκατε ποτέ μήπως είστε οι νεώτεροι στην εικόνα; Θα είχατε δίκιο.

Εάν το σύμπαν έχει τέτοια ηλικία, μήπως σας πέρασε από το νου ότι υπάρχουν πολιτισμοί στο γαλαξία σας που μπορεί να είναι πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρόνια μεγαλύτεροι από σας; Εάν ισχύει αυτό, μήπως κάποιοι από εκείνους πέρασαν όσα περνάτε εσείς; Μήπως κάποιοι θα είχαν τα χαρακτηριστικά του δικού σας DNA; Ίσως να πέρασαν επίσης όσα περνάτε εσείς, πνευματικά; Μήπως έφτασαν ακόμα και σε μια κβαντική κατάσταση ανάληψης; Η απάντηση είναι, δωδεκάδες από αυτούς.

Ήδη τους γνωρίζετε και τους έχετε στις εκδόσεις σας. Αυτοί που έσπειραν τον σπόρο σας ονομάζονται Πλειάδειοι. Εκείνοι που έσπειραν τους Πλειάδειους μπορεί να είναι Οκτούριοι και οι άλλοι που έσπειραν τους Οκτούριους μπορεί να είναι από τον Ωρίωνα. Βρίσκονται παντού, όπως επίσης είναι όλοι εδώ. Σας παρατηρούν, καθώς εσείς είστε οι επόμενοι και περνάτε αυτό το σημείο της αλλαγής.  

Ω αγαπητοί μου, θα περάσει πολύς καιρός πριν γνωρίσετε αυτά τα πράγματα στην πραγματικότητά σας. Το πρώτο βήμα είναι η ειρήνη στη Γη. Το επόμενο είναι ένα νέο είδος Ανθρώπινης εξέλιξης, που θ’ ανεβάσει την αποτελεσματικότητα του DNA σας στο 100% και θα ζείτε πολλά χρόνια. Κάθε φορά που το λέω αυτό, κάποιοι διανοητικοί λένε: «Συμβαίνει γεωμετρική αύξηση των γεννήσεων. Δε θα τα καταφέρουμε. Θα υπάρχει υπερπληθυσμός και θα μας τελειώσει η τροφή. Οπότε αυτό που λες Κρύων δεν είναι καλό. Θα υποφέρουμε και θα σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για την τροφή»

Ας μιλήσω γι αυτό, εάν το βλέπετε έτσι, θεωρώντας ότι οι Άνθρωποι είναι βλάκες και δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει και γιατί υπάρχουν τόσες γεννήσεις. Υποθέτετε ότι δεν μπορούν να το ελέγξουν επειδή δεν το έχουν καταλάβει; Σας λέω ότι θα δείτε κάτι που δεν περιμένετε. Θα δείτε πτώση στο ρυθμό γεννήσεων, καθώς οι Άνθρωποι είναι έξυπνοι και γίνονται εξυπνότεροι. Θα δουν ότι η ποιότητα ζωής συνδέεται με τον αριθμό των παιδιών που έχουν και θα βρουν τη λύση. Δε θα είναι πόσα παιδιά τους λέει η εκκλησία τους ότι πρέπει να έχουν. Θα το κάνουν διαισθητικά. Θα το δείτε συντομότερα απ’ όσο νομίζετε.

Θα δείτε σοφία στον πλανήτη, σε περιοχές που κανείς κοινωνιολόγος δεν είχε ποτέ προβλέψει. Θα τους εκπλήξετε όλους και θα συμβεί χωρίς κάποιο κυβερνητικό πρόγραμμα. Θα συμβεί επειδή αποφασίσατε ότι το θέλετε. Θα συμβεί συλλογικά και μπορεί να το δείτε σύντομα. Παρατηρήστε αρνητικούς δείκτες γεννήσεων σε χώρες του πρώτου κόσμου. Όπου οι Άνθρωποι μπορούν να έχουν μεγαλύτερη εικόνα και ελευθερία πληροφόρησης, η κατάσταση δεν θα είναι όπως προβλέψατε.

Υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες; Οι επιστήμονες λένε: «Θα περάσει πολύς καιρός για να πάμε στα άστρα. Πρέπει να μπούμε σ’ αυτό το μικρό μεταλλικό κουτί και να το γεμίσουμε αέρα και να ταξιδεύουμε μέσα του για χρόνια, προτού φτάσουμε στο επόμενο άστρο». Εν τω μεταξύ, ένας Πλειάδειος μπορεί να το κάνει μ’ ένα βλεφάρισμα! Τι νομίζετε πως συμβαίνει εκεί; Με πιστεύετε καν;

Πριν όχι πολύ καιρό, για να επικοινωνήσετε με κάποιον μακριά, στέλνατε γράμμα. Αυτό μεταφερόταν με άλογο. Έπαιρνε ένα μήνα να λάβετε απάντηση>. Τώρα επικοινωνείτε στη στιγμή! Γιατί σας φαίνεται τόσο απίστευτος αυτός ο τρόπος ταξιδιού;

Σας λέω, όσο παραμένετε στο 3D πεδίο, θα μπαίνετε ακόμα σε μικρά μεταλλικά κουτιά και αεριζόμενες φόρμες για να πάτε σε πλανήτες. Μόλις όμως ξεκινήσετε την κβαντική εποχή, θα πηγαίνετε εκεί απλώς ευχόμενοι αυτό, επειδή θα είστε περιπλεγμένοι με τα πάντα και θα το κάνετε με την πρόθεση. Εάν δεν το πιστεύετε τώρα, θα το πιστέψετε αργότερα, καθώς ό,τι σας δίνω είναι αληθινό. Μπορεί να πάρει αρκετές ζωές από τώρα, αλλά το γκρουπ που είναι μπροστά μου, είναι αυτό που θα επιστρέφει ξανά και ξανά και ξανά. Η διαφορά είναι ότι τελείωσε η επιστροφή σας στην παλιά ενέργεια. Αυτή είναι μια νέα ενέργεια.

Όταν επιστρέψεις αγαπητέ μου, όλα όσα γνωρίζεις θα είναι στο DNA σου και μάλιστα στην κορυφή [διαθέσιμα]. Δε θα χρειαστεί να περάσεις όσα πέρασες στο παρελθόν. Μόλις αποφασίσεις να κοιτάξεις γύρω και ν’ ανοίξεις την πόρτα [μεταφορικά, η ελεύθερη επιλογή αφύπνισης], όσα έμαθες αυτή τη φορά, θα είναι εκεί.

Είναι χαρακτηριστικό που θα το έλεγες «παιδί νέας συνειδητότητας», το οποίο έχεις προσδιορίσει μ’ ένα χρώμα – ίντιγκο. Τα παιδιά θυμούνται ποια είναι. Είναι θεμελιώδη και πιστεύεις ότι πρέπει να διδαχτούν απ’ την αρχή! Σχεδόν καθόλου! Καταλαβαίνεις τι συμβαίνει; Το είπαμε την τελευταία φορά, όμως θέλουμε να το ξαναδούμε μαζί σου… Το ζώο στους λειμώνες γεννά το μικρό του και κείνο μέσα σε ώρες τρέχει με την αγέλη.

Το ξέρεις ότι το δαμάλι γνωρίζει αμέσως ποιοι είναι οι εχθροί του, τι νερό να πιει που δε μυρίζει σωστά και τι καρπούς να φάει, που να μην είναι δηλητηριώδεις; Από πού έρχεται αυτό; Πώς γνωρίζει τέτοια πράγματα το νεογέννητο ζώο. Η απάντηση είναι πως οι πληροφορίες αυτές κληρονομούνται βιολογικά. Το ονομάζετε ένστικτο. Όμως σ’ ένα Ανθρώπινο μωρό – τίποτα! Δεν ξέρει τίποτα εκτός του ότι πεινάει. Χρειάζεται 20 χρόνια διδασκαλίας! Δε σας έχει κουράσει αυτό; Σκεφτήκατε ποτέ γιατί τα ζώα έχουν τόσες γνώσεις εξ αρχής, ενώ εσείς τόσο λίγες; Φαίνεται αυτό σωστό για την κορυφή της εξελικτικής κλίμακας; Είναι καιρός ν’ αλλάξει.

Αρχίζετε να το βλέπετε, ακόμη και με τα ίντιγκο παιδιά. Έρχονται γνωρίζοντας. Γι αυτό είναι τόσο ανυπόμονα. Προσπαθείτε να τους διδάξετε πράγματα που ήδη γνωρίζουν διαισθητικά. Σαν το μικρό ζώο στο λειμώνα, έρχονταιγνωρίζοντας. Μερικά προσπαθούν να διδάξουν εσάς. Κάτι που δεν πετυχαίνει πάντα. Ήταν η τρίτη ερώτηση.

LIVE KRYON CHANNELING
"Συνήθεις Ερωτήσεις"
 Μετάφραση: Γ. Κυρίτσης

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1