urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

ery bc cat 158 large

 

Είναι μια νέα αυγή και αυτό είναι όλο. Ο ήλιος εμφανίζεται στον ορίζοντα σαν να λέει: «Είμαστε πίσω». Όμως δε θα έχετε ξάστερο ουρανό για ένα διάστημα, Εργάτες Φωτός, επειδή κατά την διαδικασία αποφόρτισης θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε τους διαχωρισμούς που θα προκύψουν. Αυτοί θα είναι οι αντιρρήσεις εκείνων που δε θέλουν να πάνε στο φως και θέλουν να κρατήσουν όσα έχουν, επειδή τους βολεύουν. Νιώθουν ότι είναι ο σωστός τρόπος, επειδή έχει δουλέψει γι αυτούς στο παρελθόν κι επειδή είναι η ζωή τους, η επιβίωσή τους. Δε θα καταλάβουν ότι τα πράγματα αλλάζουν δραματικά.

Στην αποκαλούμενη κοινότητα της Νέας Εποχής, όλες οι διαδικασίες, από αυτή που βλέπετε εδώ [το channeling], μέχρι εκείνες που χρησιμοποιεί ο θεραπευτής, όλες επανα-βαθμονομούνται (ευθυγραμμίζονται). Ορισμένα αξιώματα που μάθατε, για το «πώς να κάνετε σωστά τα πράγματα», δε θα δουλεύουν πλέον. Θα υπάρχει πιο επικεντρωμένη εστίαση στην αρχή της μίας ψυχής. Δηλαδή, θα γίνεται μικρότερη ομαδική εστίαση και περισσότερη στην ατομική οξυδέρκεια. Πείτε το διασπορά ή διάλυση της βασισμένης σε οργανώσεις σοφία και μια έμφαση σε ατομικής βάσης σοφία.

«Μια στιγμή Κρύων, αυτό δεν έχει νόημα. Όλοι γνωρίζουν ότι εάν εμπλέξεις πολλούς μαζί, θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα εφόσον είναι μεγαλύτερη η βάση σοφίας». Πραγματικά; Αναμείνατε μια εντελώς διαφορετική αντίληψη αγαπητοί μου. Πόσες ζωές έχει ζήσει η ψυχή σας; Σκεφτείτε το σαν επιτροπή της δικής σας σοφίας και ανατρέξτε σ’ αυτή, και μόνο σ’ αυτή, για απαντήσεις στα πάντα. «Αυτό είναι τρελό Κρύων! Τι γίνεται με τους κανόνες, τις δομές, τους κοινούς σκοπούς και τις ομαδικές προσπάθειες που βοηθούν στο στήσιμο ιδεών και ενέργειας; Πρόκειται να πετάξουμε τη βασική κοινή συμφωνία; Οι αρχές αυτές είναι απλώς κοινή λογική».

Αγαπητέ μου, πώς να σου δώσω αντιλήψεις που δεν γνωρίζεις ακόμα; Η σημερινή κοινή λογική είναι η αυριανή ανοησία, εάν νέες πληροφορίες είναι διαθέσιμες που την απαρχαιώνουν. Το καταλαβαίνεις; Τι θα γινόταν εάν, απλώς εάν, ο παράγων σοφίας ενός ατόμου, βασισμένος σε όλες τις προηγούμενες ζωές του, δημιουργούσε ένα σετ παραμέτρων μέσα του που θα ήταν κοινό για όλους; Τι θα γινόταν εάν, απλώς εάν, υπάρχει διαθέσιμο ένα ιερό πρότυπο, κοινό μεν αλλά προσβάσιμο μόνο ατομικά; Τότε το άτομο ανακαλύπτει της ιερές απαντήσεις από την άλλη πλευρά του πέπλου, αντί μιας επιτροπής Ανθρώπων που συνεδριάζει. Αναλογίσου αυτά τα πράγματα προτού ισχυριστείς πως ό,τι θεωρείς «κοινή λογική» είναι κάτι που ισχύει για πάντα.

Όλα αυτού του είδους τα πράγματα θα είναι νέα και θα είναι σαν να χώνετε το δάχτυλο στο μάτι πολλών, που έχουν ξοδέψει μια ζωή νομίζοντας ότι τα κατέχουν όλα. Θα δουν εκείνους που κινούνται πέρα από τους ίδιους, να κάνουν πράγματα που θεωρούσαν αδύνατο να γίνουν. Οπότε αναμένετε ένα διαχωρισμό όσων δε θα ακολουθήσουν τα νέα πράγματα και πολλοί απ’ αυτούς θα είναι γηραιές ψυχές.

Όσα αναφέρουμε στο μήνυμα αυτό, εμπίπτουν ακριβώς στον στίβο ενδιαφέροντος της γηραιάς ψυχής που το διαβάζει. Υπάρχουν χιλιάδες γηραιές ψυχές που διαβάζουν μελλοντικά το κείμενο αυτό. Θα σας πω αυτή τη στιγμή ότι γνωρίζω ποιοι είστε. Δεν είστε απλώς η νέα ελπίδα του πλανήτη… πάντα υπήρξατε η ελπίδα του πλανήτη. Δεν υπάρχει κάτι νέο, εκτός του ότι τελικά θα γίνει ευκολότερο. Όμως για λίγο πρέπει να καταλάβετε τη διαδικασία της μεταβολής και ότι την αλλαγή δεν την βλέπουν πάντα σαν κάτι καλό. Έτσι λοιπόν, πατάτε ελαφρά στα ακροδάχτυλα κατά την είσοδο στη νέα ενέργεια, αντί να διατυμπανίζετε τη νέα αλήθεια. Κινείστε προς το φως με περισσότερους τρόπους από ποτέ στο παρελθόν και μπορεί ακόμα και η «αλήθεια» σας ν’ αλλάξει.

Η Νέα-Γηραιά Ψυχή

Ας συνοψίσουμε. Σας χρειαζόμαστε. Δεν έχετε τελειώσει και κανείς δε φεύγει. Θα υπάρχουν περισσότερες επικοινωνίες και περισσότερες βοηθητικές οντότητες θα έρθουν. Δυνατές πληροφορίες θα έρχονται από πηγές που δε νομίζατε ότι είχατε. Θα μπορείτε να διακρίνετε εύκολα εάν είναι αληθείς ή όχι. Θα το καταλαβαίνετε από την ενέργεια της επίδοσης και από τι εκφράζεται. Αρκεί μόνο ν’ ακούτε λίγη πληροφορία και θα γνωρίζετε εάν το διάμεσο υποκρίνεται, Αυτό σημαίνει ότι το κομμάτι σας που λέγεται ιερή αντίληψη, θα διευρυνθεί.

Θα έχετε καλύτερες διαισθητικές δυνάμεις, καθότι δεν ξοδεύονται πλέον ενάντια στο σκοτάδι. Όλα αυτά θα συμβούν σιγά-σιγά. Αλλά να ξέρετε το εξής: Σας χρειαζόμαστε και θέλουμε να είστε ενθουσιασμένοι με ό,τι ακολουθεί. Έχετε μόλις βγει από μια σκοτεινή εποχή πάνω από 30.000 ετών. Επαναλαμβάνω αγαπητοί μου ότι θα έρθει μέρα, ίσως τόσο σύντομα όσο η επόμενη μετάπτωση ισημεριών, όπου η Ανθρώπινη ιστορία δε θα υπολογίζει τα χρόνια πριν το 2012, σαν βιώσιμη κοινωνική μελέτη. Αυτό κοιτάτε αυτή τη στιγμή – την αρχή μιας νέας εποχής.

Τα Νέα Παιδιά

Νομίζω ότι η ειρωνεία του μηνύματος αυτού είναι η εξής: Οι Άνθρωποι που κάθονται εδώ μπροστά μου λένε πως κουράστηκαν. Πολεμούν πολύ καιρό και θα συνεχίσουν όσο γίνεται η ανα-βαθμονόμηση. Όταν θα περάσουν από το πέπλο, όπως γίνεται πάντα, θα επανέλθουν σαν παιδιά (φυσικά), όμως το DNA τους θα διαφέρει από κάθε άλλη φορά. Σαν γηραιές ψυχές, δε θα χρειαστεί ποτέ να ξαναπεράσουν όσα πέρασαν στο παρελθόν, καθότι η παλιά ενέργεια δε θα είναι η ίδια. Θ’ αφυπνιστούν με πλήρη γνώση του ποιοι είναι [ χαρακτηριστικά της νέας Ακασικής κληρονομιάς].

Σαν παιδιά, θα γνωρίζουν και θα βλέπουν τα χρώματα [υπερδιάστατη όραση]. Σαν παιδιά, θα έχουν ταυτότητα ύπαρξης γηραιάς ψυχής [ θα γνωρίζουν ότι έχουν ζήσει στο παρελθόν]. Θα γνωρίζουν για ποιο λόγο είναι εδώ μέχρι να γίνουν 13 ετών [έχοντας καλή αντίληψη των μαθημάτων ζωής]. Όμως αυτό αφορά εσάς! Μόλις περιέγραψα εσάς – όλους εσάς! Γηραιά ψυχή, αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες μεταβολές που θα δεις ποτέ και μπορεί να πάρει μια γενεά, αλλά θα συμβεί. Και όσοι ακούν αυτά τα λόγια τότε και διαβάζουν αυτά τα λόγια τότε, θα γνωρίζουν ότι έχω δίκιο και θ’ αφυπνιστούν ξανά στη Γη, μ’ ένα εντελώς νέο πρότυπο συνειδησιακής πραγματικότητας.

Οι εκπαιδευτικοί σε όλο τον κόσμο θα ανα-βαθμονομήσουν τις διδασκαλίες τους, καθότι τα παιδιά θα είναι διαφορετικά. Πάλι όμως, δεν είναι αυτό που νομίζετε. Δεν είναι απλώς μια νέα περίοδος, αλλά μάλλον ένας νέος Άνθρωπος. Το μόνο που μπορούμε να πούμε, είναι ότι σας είπαμε πως θα συμβεί. Ήρθα πριν τόσα χρόνια [το 1989] και είπα ότι δεν πρόκειται να αυτο-εξολοθρευτείτε, όπως έλεγαν οι προφητείες σας. Απλώς δεν πρόκειται να συμβεί. Σας είπα ότι υπήρχαν πολύ καλύτερα δυναμικά. Σας είπα να το παρακολουθείτε που συμβαίνει. Παρακολουθήστε το!

Υπήρχαν όμως γηραιές ψυχές που έλεγαν: «Όχι.» Έλεγαν ότι ο Κρύων είναι το κακό του αιώνα, επειδή σας έφερνα πληροφορίες που κατέρριπταν όσα περίμεναν. Να ’στε λοιπόν στο 2013 και θα μπορούσα να φωνάξω, «Είχα δίκιο». Αντιθέτως όμως, θα φωνάξω, «Είχατε δίκιο». Καθότι εσείς δημιουργήσατε αυτή τη μεταβολή. Εσείς με φέρατε εδώ. Εσείς μας περάσατε από την αλλαγή, αγαπητοί μου!

Ο Θεός να ευλογεί τον Άνθρωπο και όσα αντιπροσωπεύει στο Σύμπαν.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός