urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

666 wallpaper by gothiclass

Το «κτήνος» σε δράση, που με τη θέλησή του

καταβροχθίζει την ειρήνη!

 Σχετικά με τη σπουδαιότητα που έχουν τα τρία εξάρια ή ο αριθμός 666, που έχει εξισωθεί με τον αντί- Θεό ή αντί- Χριστό στην εποχή του τέλους. Επιπλέον για το «σημάδι του κτήνους ». Το « σημάδι » έχει εξισωθεί από τους ανθρώπους με τα πάντα: από τον αριθμό αστυνομικής ταυτότητας, μέχρι τον κώδικα των ηλεκτρονικών υπολογιστών στα πακέτα που αγοράζετε στα σούπερ μάρκετ.

Στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο βασικό από αυτά είναι η μαγνητική ισορροπία του κυτταρικού βιολογικού σας κώδικα (DNA)! Επομένως όλοι εσείς, που είσαστε ισορροπημένοι, είσαστε ουδέτεροι. Αυτοί που δεν είναι, είναι  « μαρκαρισμένοι » για αλλαγή (αν και αυτό μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή). Το « κτήνος », όπως έχει αποκληθεί, είναι το αφώτιστο μέρος μέσα σε καθένα από σάς. Αποκλήθηκε « κτήνος » λόγω των πιθανών ενεργειών των μη ισορροπημένων ηγετών κατά τη διάρκεια των επερχόμενων χρόνων της αναπροσαρμογής, σαν το « κτήνος » ανάμεσά σας που καταβροχθίζει την ειρήνη. Επομένως, αυτοί που δεν έχουν ισορροπία φέρουν το σημάδι του πιθανού κτήνους.

Αυτό μπορεί να ακούγεται ανάποδο σε όσους μελέτησαν τις προφητείες στο Χριστιανικό βιβλίο της Αποκάλυψης, αλλά τώρα εγώ έχω μια αποκάλυψη για σας: αυτή η αρχαία προφητεία ήταν επίτηδες συγκεχυμένη και αόριστη, αφού ούτε μία οντότητα στο σύμπαν δεν θα μπορούσε ποτέ να προβλέψει το πραγματικό αποτέλεσμα της επικείμενης δοκιμασίας σας! Υπάρχουν πολλές πιθανές εξελίξεις για σας και αυτό το βιβλίο περιέχει όλα τα πιθανά σενάρια για την εποχή του τέλους στη Γη παρουσιασμένα μαζί. Επομένως είναι φυσικό που η ερμηνεία του είναι δύσκολη ένα «κοσμικό αστείο ».

Η σημασία του 666 είναι ένα φάντασμα ή ένα μεταμφιεσμένο 9. Ο αριθμός 9 κρύβεται στα τρία εξάρια σε κάθε διασταύρωση και αντιπροσωπεύει την ενέργεια της εποχής σας τώρα. Ασχολείται με τη δόνηση ισορροπίας, δύναμης και αγάπης. Υποδηλώνει επίσης την ολοκλήρωση. Αν προσθέσεις τα τρία 6, ισούνται με 18, το οποίο προστιθέμενο δίνει 9. αν επιθυμείτε να πολλαπλασιάσετε το 9, που προκύπτει, με τον αριθμό ισχύος, το 3, προκειμένου να πάρετε περισσότερες πληροφορίες γι' αυτό (όπως κάνατε με το ΤΟΝΙΚΟ όνομά μου νωρίτερα), θα βγει 27, το οποίο προστιθέμενο δίνει επίσης το 9.

Αν αισθάνεστε ότι τα τρία εξάρια δηλώνουν τον αριθμό 6 επί τον εαυτό του τρεις φορές (6 στην τρίτη), θα βγει 216, το οποίο όταν προστεθεί, είναι επίσης 9. Αυτή η δόνηση του 9 είναι η δόνηση αυτών που θα είναι ισορροπημένοι και θα παραμείνουν. Το 666 δεν είναι ένας αριθμός που πρέπει να φοβάστε. (Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, δηλαδή αριθμός τον οποίο πρέπει να φοβάστε. Οι αριθμοί μας δίνουν σημαντικές πληροφορίες και είναι ένα υπέροχο εργαλείο τριών διαστάσεων [του οποίου τώρα χρησιμοποιείτε μόνο τις δύο διαστάσεις]. Οι αριθμοί είναι μαθηματικοί, αλλά εκφράζουν ενέργεια.)

Η σημασία των τριών 6 μαζί είναι η ακόλουθη: κάθε 6 αντιπροσωπεύει μία από τις τρεις πράξεις « μαθηματικών βάσης έξι » της Γης: (1) Το πρώτο 6 είναι ο χρόνος. Αυτό το σύστημα βάσης 6 προήλθε από την περιστροφή της Γης και το χρησιμοποιείτε πιστά από τότε που ανακαλύφθηκε. (2) Το δεύτερο 6 αντιπροσωπεύει το σύστημα της μαγνητικής πυξίδας των 360 μοιρών, το οποίο αναπτύχθηκε με βάση της απαιτήσεις των φυσικών ιδιοτήτων της Γης, η οποία είναι κυκλική.

Σημειώστε ότι και η πυξίδα είναι ένας  « κύκλος από εννιάρια ». Καθένα από τα οκτώ σημεία των 45 μοιρών προστιθέμενο ισούται με το εννέα. Επιπλέον, και τα αντιδιαμετρικά σημεία καθενός από αυτά τα οκτώ σημεία ισούνται με 9 εάν προστεθούν (360+45+225, 90+270 κλπ.). Γιατί να προσθέσουμε τα αντίθετα σημεία; Αν ταξιδέψετε προς μία κατεύθυνση για αρκετό χρόνο, αναπόφευκτα θα βρεθείτε στο σημείο από όπου ξεκινήσατε. Το μονοπάτι σας έγινε μια γραμμή που περικύκλωσε τη σφαίρα.

Επομένως η σημασία της κατεύθυνσης θα πρέπει να θεωρηθεί και από τις δύο μαγνητικές της αναφορές, αφού τώρα δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. (3) Το τελευταίο σύστημα με βάση έξι είναι η βαρύτητα. Όταν θα μπορέσετε να την υπολογίσετε και να την χειριστείτε ,θα ανακαλύψετε ότι είναι επίσης ένα σύστημα βάσης του έξι. Η εικόνα μιας ανθρώπινης οντότητας που αντιπροσωπεύει τη δύναμη του σκότους στη Γη και είχε έναν δαιμόνιο αριθμό στο κεφάλι της δεν ήταν πληροφόρηση που δόθηκε με ανώτερη επικοινωνία. Επομένως δημιουργήθηκε από ανθρώπους για τους δικούς τους σκοπούς. Η έννοια του « αντί-Χριστού προέκυψε από το γεγονός ότι οι μη ισορροπημένοι θα φέρουν μέσα τους την αφώτιστη ενέργειά τους, η οποία είναι αντίθετη στα μηνύματα της μεγάλης αγάπης του διδασκάλου Ιησού.

Θυμηθείτε, πρέπει να ξεφύγετε από τις προηγούμενες ιδέες για το τι σημαίνει για σας η « εποχή του τέλους «! Αν πιστεύετε στον Χριστιανισμό, τότε θα σας ζητήσω να συνεχίσετε να έχετε στραμμένα τα μάτια σας στον Ιησού τον διδάσκαλο και με απόλυτη αγάπη να ζητήσετε καθοδήγηση βασισμένη στη σοφία του Θεού και όχι στα δόγματα των ανθρώπων. Ζητήστε και προσευχηθείτε να έχετε ικανότητα κρίσης και γαλήνη. Η αγάπη θα σας βοηθήσει να το κατορθώσετε.

Διεκδικήστε τη δύναμη της αγάπης που γνωρίσετε τόσο καλά και χρησιμοποιήστε την! Ζητήστε καθοδήγηση από το Πνεύμα ( το Άγιο Πνεύμα ) για την πραγματική σημασία της εποχής του τέλους και το τι πρέπει να κάνετε. Μελετήστε το « περιστατικό του Τζόνσταουν » ( Ομαδική αυτοκτονία/δολοφονία περίπου 1000 ανθρώπων το 1978.) και μάθετε από αυτό.

Η αναπροσαρμογή που κάνω σίγουρα θα αλλάξει τα πράγματα για όλους σας. Όπως ανέφερα προηγουμένως, θα προκαλέσει μια αλλαγή στην κοινωνία της Γης, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα από τις ενέργειες των κυβερνήσεων που ασχολούνται με το να παίρνουν αποφάσεις για τις μάζες. Οι χώρες εκείνες των οποίων οι οικονομίες αυτοϊσορροπούν μπορεί να επηρεαστούν περισσότερο. Απαιτείται αμοιβαία, συλλογική συμφωνία και πάνω από όλα εμπιστοσύνη στην ηγεσία μιας κυβέρνησης για να υπάρχει μια οικονομία που αυτοϊσορροπεί. Όταν αυτοί οι παράγοντες εκλείπουν, η κατάρρευση είναι σίγουρη. Όσοι βρίσκεστε στον πρώτο κόσμο πρέπει να επαγρυπνείτε γι’ αυτό.

Οι ισορροπημένες οντότητες όλο και περισσότερο θα ανακτούν τη δύναμή τους με έντονο τρόπο, αλλά πρέπει να είναι προσεκτικές με τα οικονομικά θέματα. Μην εμπιστεύεστε τα χρηματοοικονομικά συστήματα της κυβέρνησής σας κατά την περίοδο αυτής της αλλαγής. Μετατρέψτε το προσωπικό νομισματικό μέσο σας στην πιο βασική του μορφή. Κάντε ανταλλαγές προϊόντων, όπου είναι δυνατόν και μην εμπιστεύεστε κανένα νομισματικό οργανισμό. Δεν χρειάζεται να ξεφύγετε από το σύστημα της κυβέρνησής σας ή να κρυφτείτε, εκτός αν νιώθετε ότι κινδυνεύει η ζωή σας. Ξεπεράστε  τις αλλαγές και συνεχίστε να πιστεύετε στις έντιμες αρχές, οι οποίες αποτελούν τις δίκαιες απαντήσεις στο πως οι άνθρωποι θα πρέπει να οργανώνονται για την ωφέλεια των περισσοτέρων με ανοχή και αγάπη για τους λιγότερους.

Αυτά αποτελούν υποδείξεις βασικής αυτοπροστασίας και δεν σημαίνουν αναγκαστικά ότι θα έρθουν δύσκολες εποχές επιβίωσης η κάποιο ολοκαύτωμα. Υπάρχουν και καλά νέα: Ήρθα το 1989 για να ξεκινήσω την εργασία μου. Χωρίς να έχει γίνει κάποια αλλαγή, εσείς είχατε ήδη αρχίσει να αλλάζετε. Αυτό ήταν ένα σημάδι ότι ήταν ο σωστός χρόνος και ότι βρισκόσαστε « σε σωστό δρόμο «. Μετά τι βασικές μου κινήσεις, αντιδράσατε παγκόσμια με θετικό τρόπο συμπληρώνοντας τη νέα συνειδητότητα. Πρέπει να γνωρίζετε ότι σας τιμούμε γι’ αυτό!

Δεν υπάρχει πιο σπουδαίο σημάδι για τη φώτιση σε παγκόσμιο επίπεδο από (1) την επιθυμία για ανοχή, (2) την επιθυμία για ειρήνη και (3) την εξάλειψη οποιουδήποτε στοιχείου εμποδίζει τα δύο προηγούμενα. Παρατηρήστε τη δύναμη του 9 κατά το έτος της άφιξής μου; Το 666 με την κρυμμένη του σημασία το είχε προβλέψει. Οποιοσδήποτε διαθέτει ικανότητα κρίσης θα μπορούσε εύκολα να βρει το έτος που άρχισε η τελευταία μου δουλειά σε σας και πολλοί το έκαναν.

Επίσης είδατε να λαμβάνει χώρα ένας μικρός παγκόσμιος πόλεμος, που δημιουργήθηκε μόνο και όπως φαινόταν, από μια οντότητα που ήταν μη ισορροπημένη. Ήταν παγκόσμιος με την έννοια ότι για πρώτη φορά ανακατεύτηκαν αμέσως όλα τα έθνη και επικοινωνούσαν για την ανεύρεση λύσης. Η οντότητα που προκάλεσε τη σύγκρουση είναι το παράδειγμα του τύπου του αφώτιστου ανθρώπου (μη ισορροπημένου ) που έχει παράλογη αντίδραση στη νέα ευθυγράμμιση.  Ήταν πολύ ευαίσθητος στις αλλαγές που είχαν ήδη συντελεστεί και αντέδρασε ώστε να το δουν όλοι. Αυτός είναι ο κίνδυνος για τον οποίο μιλάω και για τον οποίο πρέπει να επαγρυπνείτε. Παρατηρήστε πως οι ενέργειες του προκάλεσαν τον τερματισμό του κύκλου πολλών, πάρα πολλών ανθρώπων. Αυτό είναι πράγματι το « κτήνος » σε δράση , που με τη θέλησή του καταβροχθίζει την ειρήνη. Αυτή είναι η ενέργεια του « αντί-Χριστού » για την οποία μίλησα.

Πως θα μπορέσετε εσείς ο ίδιος να παραμείνετε στον σωστό δρόμο; Τι πρέπει να κάνετε τώρα; Τα επόμενα λόγια μου είναι τα πιο σημαντικά από όλα για σας.

Και έτσι είναι

ΚΡΥΩΝ

Απόσπασμα από το βιβλίο

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ!

www.UrantiaCenter.gr

 

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός