urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

01

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Η οικογένεια εδώ μου είναι γνωστή και θα ξαναπώ ότι δεν είναι μυστήριο το ποιος κάθεται εδώ, ούτε ποιος μπορεί ν’ ακούει ή να διαβάζει τελικά το κείμενο. Όλο αυτό συμβαίνει μαζί, σε μια άχρονη κατάσταση, η οποία δεν είναι η πραγματικότητα που μοιράζεστε τη στιγμή αυτή. Έχω μια πραγματικότητα ενός άχρονου μέρους, σε μια κβαντική κατάσταση γεμάτη από τα δυναμικά εκείνων που γνωρίζω ότι θ’ ακούσουν και θα διαβάσουν το μήνυμα αυτό. Οπότε, αν και για σας στην αίθουσα ίσως φαίνεται ότι εδώ είναι το τώρα, για μένα όλα αυτά είναι τώρα.

Μακάρι να μπορούσα να σας πάω πίσω αρκετές χιλιάδες χρόνια. Σιγά-σιγά, καθώς ο χρόνος γυρίζει πίσω, τα κτήρια θα εξαφανίζονταν, θα πάντα θα γίνονταν σκόνη και θα εμφανίζονταν οι αυτόχθονες. Εάν βλέπατε τι έκαναν τότε οι ιθαγενείς… είχαν δυο πράγματα στα οποία έδιναν έμφαση και τα δυο ήσαν σημαντικά γι αυτούς. Το πρώτο ήταν να τιμούν τους προγόνους τους και το δεύτερο, να τιμούν τη Γαία.

Οι ενέργειες των ιθαγενών επικεντρώνονταν στη γη, όμως όχι απλώς μια γη που θα τους παρείχε νερό και τροφή, αλλά στην ίδια την ενέργεια του χώματος στη Γη. Πολλοί θα ξέρετε τι εννοώ, εάν έχετε μελετήσει τις ζωές τους. Δε διαφέρουν από τους ιθαγενείς όλης της Γης, καθώς ήξεραν διαισθητικά ότι η Γαία είναι η ενέργεια που θα λέγατε Μητέρα Γη, η οποία ήταν ευθυγραμμισμένη με την Ανθρωπότητα, σε μια κοινωνία όχι τόσο πολύπλοκη σαν τη δική σας τώρα. Αντιθέτως, βίωναν τις υπερβολικές ενέργειες της συμμαχίας με τον πλανήτη και τους προγόνους που είχαν περάσει.

Το λέω αυτό επειδή αντικείμενο του σημερινού μαθήματος, είναι πώς η συμμαχία αυτή είναι ακόμη ζώσα και μεταβαλλόμενη. Μπορεί να μην την βλέπετε όπως εκείνοι, όμως η συμμαχία είναι ακόμα εκεί, με τρόπους μυστήριους για σας. Θα βοηθήσω να ξεκαθαρίσει αυτό, περιγράφοντας το σύστημα και πώς δουλεύει. Οπότε, μη σοκαριστείτε ή εκπλαγείτε εάν αρχίζω από το μοριακό επίπεδο του Ανθρώπου. Έτσι πρέπει, καθότι εκεί βρίσκονται τα μυστήρια.

Ο Σύνδεσμος Μεταξύ Γαίας και Ανθρώπου

Αυτή είναι η προϋπόθεση αγαπητοί μου: «Όπως πάει η συνείδηση, έτσι πηγαίνει η Γαία. Όπως πάει η Γαία, έτσι πηγαίνει το DNA.» Εμπλέκεται ένας συνεταιρισμός πιο σημαντικός απ’ ότι νομίζετε. Οι αυτόχθονες δεν προσεύχονταν για βροχή. Δεν προσεύχονταν για καλές σοδειές, ούτε λάτρευαν καμία θεότητα. Στην πραγματικότητά τους, ένοιωθαν τον πλανήτη και γνώριζαν ότι ήταν κομμάτι τους. Ήταν το μόνο που υπήρχε. Πάντα λοιπόν ήσαν ένα με τον πλανήτη και η εμφάνιση βροχής και σοδειών ήταν αποτέλεσμα μιας συμμαχίας με τη Γαία. Χρησιμοποιούσαν τελετές ευθυγράμμισης, όχι προσευχές παράκλησης. Εάν δε λάμβαναν ό,τι ήθελαν, γνώριζαν ότι ήσαν εκτός ευθυγράμμισης. Αυτό το χαρακτηριστικό σάς λείπει σήμερα, όμως η διαδικασία της ευθυγράμμισης αυτής είναι ακόμα ζωντανή και ακόμη δουλεύει.

Ας μιλήσουμε άλλη μια φορά για το DNA. Το μόριο DNA είναι εκεί και είναι μοναδικό. Είναι μοναδικό σε όλα του, καθώς υπάρχει ένα συμπλήρωμα θειότητας μέσα του, που δεν το έχουν τα ζώα. Υπάρχουν ζώα που έχουν τόσα πράγματα – ακόμη και ζώα σχεδιασμένα να μετενσαρκώνονται, συγκεκριμένα ζώα που το κάνουν για εσάς τους Ανθρώπους. Όμως δεν έχουν ψυχή όπως εσείς, ούτε τη δική σας θεϊκή σπίθα. Ο κύκλος τους είναι κύκλος αγάπης για να σας υποστηρίζουν.

Η Μετενσάρκωση των Κατοικίδιων – Ένα Σύστημα της Γαίας

Αναφέρομαι τώρα σε κάτι για το οποίο μιλάω σπάνια και θα ’πρεπε να γνωρίζετε το εξής: Όλα τα συστήματα του πλανήτη περιστρέφονται γύρω από εσάς. Είναι ένα σύστημα υποστήριξης για Ανθρώπους, να κάνει τις ζωές τους ευκολότερες και καλύτερες, ενώ η Γαία ανταποκρίνεται σε ό,τι της δίνουν. Εάν αγαπάτε ένα ζώο, πιθανόν να γνωρίζετε ότι η ζωή του είναι σύντομη – πολύ μικρή. Θα σας δώσω κάποιες πληροφορίες και, αν πιστεύετε ότι το channeling αυτό είναι αληθινό, τότε πιστέψτε κι αυτό: Εκείνα τα ζώα που αγαπάτε, θα επιστρέψουν σ’ εσάς. Η ίδια η ψυχή συνεχίζει τη σχέση αγάπης και, εάν το θέλετε, είναι εκεί για να τη βρείτε ξανά. Είναι ένα σύστημα ευσπλαχνικής υποστήριξης που τιμάει τη θειότητα μέσα στον Άνθρωπο. Γνωρίζατε ότι στο DNA σας υπάρχει ένα κβαντικό χαρακτηριστικό, στο οποίο αναφερόμαστε για χρόνια; Ο συνεργάτης μου μίλησε γι αυτό μόλις χθες.

Η Ενέργεια της Γαίας Οδηγείται από την Ανθρωπότητα

Η Γαία συνεργάζεται με την ανθρωπότητα. Η Γαία πάντα καταμετρά τα ομαδικά χαρακτηριστικά της ανθρωπότητας. Όταν υπήρχαν μόνο λίγοι Άνθρωποι στον πλανήτη και ήσαν σ’ επαφή με τη Γαία, εκείνη ανταποκρινόταν. Το ίδιο έκανε το DNA σας. Έπαιρνε προτροπή από τη Γαία πόσο καλά να δουλεύει. Το DNA, που είναι το βασικό σχέδιο του Ανθρώπου, είναι σχεδιασμένο να δουλεύει με τη Γαία και η Γαία έχει σχεδιαστεί ν’ αντιδρά στην Ανθρώπινη συνειδητότητα. Είναι ένα κλειστό σύστημα, όπου το ένα επηρεάζει πάντα το άλλο.

Το DNA σχεδιάστηκε να δίνει στον Άνθρωπο πολύ μεγάλης διάρκειας ζωή, όπως επίσης να έχει πλήρη αναζωογόνηση και αυτο-θεραπεία. Το DNA σχεδιάστηκε ώστε η γέφυρα μεταξύ εσάς και του έμφυτου να είναι πάντα εκεί. Όμως δε λειτουργεί έτσι, σωστά; Έχετε ακούσει για Ανθρώπους παλιά που έζησαν πάρα πολλά χρόνια; Ήταν ένα τυπογραφικό λάθος στις γραφές; Όχι. Οπότε, τι επέτρεπε σε κάποιους να έχουν τότε περισσότερα υγιή χρόνια από τώρα; Αληθεύει αυτό περί της ηλικίας τους; Ναι αληθεύει και ορίστε γιατί... Το πεδίο γύρω από εσάς και τους άλλους είναι τόσο ευθυγραμμισμένο με τη Γαία, που συνεργάζεστε και μεταβάλλεστε ο ένας σύμφωνα με την άλλη. Οι αρχαίοι το γνώριζαν και γι αυτό ήσαν ένα με τον πλανήτη. Αυτό είναι κάτι που θ’ αρχίστε ν’ ανακαλύπτετε επίσης.

Η Γαία παίρνει στοιχεία από την Ανθρώπινη συνειδητότητα για το ποια ενέργεια να δημιουργήσει στον πλανήτη. Σας το λέμε αυτό για 22 χρόνια. Από την άλλη πλευρά, το DNA σας, σαν σύνολο, ανταποκρίνεται σε κάτι που λέγεται Κρυστάλλινο Πλέγμα του πλανήτη. Είναι ένα απόκρυφο «πλέγμα μνήμης» από την αποθηκευμένη ενέργεια και τα γεγονότα της ανθρωπότητας. Έχουμε δώσει διδασκαλίες για το Κρυστάλλινο Πλέγμα στο παρελθόν. Θα λέγαμε ότι είναι ένα αόρατο κέλυφος γύρω από το έδαφος της Γης, που κρατάει όλες τις ενέργειες και την ιστορία όλων όσων έζησαν ανέκαθεν στον πλανήτη. Όταν γεννιέστε, με την πρώτη σας ανάσα, το κβαντικό πεδίο της φύσης σας στρέφεται στο Κρυστάλλινο Πλέγμα και προσαρμόζει τη αποδοτικότητά του με την ενέργεια του πλανήτη. Αυτή η ενέργεια είναι ό,τι έχει δημιουργήσει η ανθρωπότητα, όσο χρόνο ήταν εδώ.

Αυτή τη στιγμή η ενέργεια στον πλανήτη είναι γεμάτη χιλιετίες πολέμων, διαμάχες παλιάς ενέργειας, υπερβολική αρρενωπότητα και μισαλλοδοξία. Οπότε σε αυτά τα δεδομένα προσαρμόζεται το DNA σας κατά τη γέννηση. Ενώ έχετε σχεδιαστεί με 100% αποδοτικότητα του DNA, τώρα είναι στο 30%. Και αυτό αγαπητέ μου είναι που αλλάζει, καθώς αρχίζει τώρα το DNA να λειτουργεί με υψηλότερη δυναμικότητα, επειδή συμβαίνει μια συνειδησιακή μεταβολή. Φυσικά, το βλέπετε πρώτα στα νεογέννητα. Με την πρώτη τους ανάσα είναι τώρα στο 35% και αυτό μεταφράζεται σ’ έναν Άνθρωπο πολύ πιο ενσυνείδητο και πιο θεμελιώδη, σε πολύ νεαρότερη ηλικία. Είναι σαν να έχουν μια ενστικτώδη επίγνωση του συνολικού Ανθρωπισμού, αντί να πρέπει να τα μάθουν ξανά όλα από την αρχή, όπως εσείς.

Σας έχουμε μιλήσει για τα νέα αυτά παιδιά και γι αυτό τα παιδιά σας είναι τόσο ασυνήθιστα, όπως βλέπετε. Πολλοί στο ακροατήριο που έχουν εγγόνια, πραγματικά το βλέπουν· τα παιδιά διαφέρουν. Θα μπορούσατε να πείτε λοιπόν: «Κρίμα που δεν μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς οι ίδιοι, ν’ ανεβάσουμε την απόδοση του DNA μας». Λοιπόν… μπορείτε! Καθότι η ενέργεια του πλανήτη είναι άγρυπνη κι έτοιμη να στείλει το σήμα στις γηραιές ψυχές, που αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι μπορούν να αλλάξουν το πεδίο τους, μέσω των πρότυπων που επιπλέουν μέσα τους, μέσω της συνείδησης, της αγνής πρόθεσης και της ευσπλαχνίας. Μπορείτε ν’ αλλάξετε το κβαντικό εντύπωμα του DNA σας με την ευσπλαχνία! Το έχουμε πει εξ αρχής, οπότε ας το αποδώσω περιληπτικά, με απλά λόγια που δεν είναι επιστημονικά. Προχώρα αργά συνεργάτη μου. Κάνε το περιεκτικό. [ο Κρύων απευθύνεται στο Λη]

Νέα Ρύθμιση του DNA στην Ενέργεια της Νέας Γαίας

Το DNA σας προσαρμόζεται σε ό,τι έχει συμβεί στη Γη όταν γεννιέστε. Έχει δημιουργήσει για σας μια πραγματικότητα που την αποκαλείτε Ανθρώπινη Φύση. Η Γη αλλάζει, το Κρυστάλλινο Πλέγμα σηκώνει ελαφρώς το πέπλο και το DNA σας αρχίζει ν’ ανταποκρίνεται. Η πρώτη ανταπόκριση θα φανεί στα παιδιά σας, τα οποία ήδη έρχονται με διαφορετικό θεμελιώδες Ανθρώπινο χαρακτηριστικό. Δεν σκέφτονται με τον ίδιο γραμμικό τρόπο όπως εσείς. Το έχετε παρατηρήσει;

Αυτό θ’ αρχίσει ν’ αλλάζει όλο και πιο πολύ με τον καιρό. Τελικά θα υπάρχει ένα πολύ πιο αποδοτικό
DNA, το οποίο δημιουργεί τη γέφυρα που λείπει μεταξύ του έμφυτου και του Ανθρώπινου εγκεφάλου. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερες διαισθητικές σκέψεις περί σωστού και λάθους, μέσα στην ίδια την κυτταρική σας δομή. Ορισμένοι θ’ ανακαλύψετε για πρώτη φορά διαφορετικές διατροφικές συνήθειες και θα συντονιστείτε σε μια κυτταρική δομή που λέει: «Εάν αλλάξω τούτο κι εκείνο, θα ζήσω περισσότερο». Το αποτέλεσμα θα είναι διαισθητικές αλλαγές διατροφής, που δεν εξηγούνται. Το έμφυτο αρχίζει να επικοινωνεί.

Συνήθειες που είχατε για χρόνια θ’ αρχίσουν να λιγοστεύουν, επειδή η κυτταρική σας δομή θ’ αρχίσει να σας βοηθά να τις περιορίσετε, γνωρίζοντας ότι δε σας ταιριάζουν. Μην εκπλαγείτε εάν μία από αυτές έχει να κάνει με την πολυφαγία και μεταβολικές ρυθμίσεις για να φέρει το σώμα σας σε σειρά, χωρίς τη δυσφορία από ακραίες δίαιτες. Επίσης θα εγκαταλείπετε ουσίες στις οποίες είστε εθισμένοι κι εντός της διαδικασίας αυτής, θα μπορείτε να ζείτε πολύ περισσότερο.

Θα δείτε αναγέννηση της κυτταρικής δομής που θα σας εκπλήξει. Θα θεραπεύεστε πιο γρήγορα και θα το ξέρετε. Θ’ αρχίσετε να βλέπετε μια κατάσταση όπου είστε λιγότερο άρρωστοι από ποτέ στη ζωή σας. Η επικρατούσα 3D σοφία θα σας λέει: «Λοιπόν, είστε πιο γέροι τώρα, οπότε θ’ αρρωσταίνετε πιο πολύ». Όμως δε θα συμβαίνει και θα ξέρετε ότι κάτι αλλάζει. Αυτό λοιπόν που σας λέμε αγαπητοί μου, είναι ότι μπορείτε να έχετε τα ίδια πράγματα με τους νέους. Σιγά-σιγά θα αφυπνιστείτε σε μια νέα ενέργεια στον πλανήτη, που θα σας επιτρέψει να ζήσετε περισσότερο. Το DNA σας θ’ αρχίσει να συνεργάζεται με πιο αποδοτικό τρόπο. 35%, ίσως και 40%, γηραιά ψυχή; Είναι καθ’ οδόν προς κάτι πολύ υψηλότερο.

Ο προφήτης Ηλίας, ο διδάσκαλος Ιησούς Χριστός, ο Βούδας, ο Μωάμεθ, ο Γιογκανάντα και πολλοί άλλοι είχαν DNA να λειτουργεί στα 90 με 100%. Όλοι τους επέλεξαν τον τρόπο που ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν και μπορούσατε να το δείτε και να το νιώσετε σ’ αυτούς. Ο προφήτης Ηλίας επέλεξε ν’ αφήσει τον πλανήτη σε μια κατάσταση ανάληψης, δικού του σχεδιασμού κι επιλογής. Τόσο ισχυρό είναι. Ο Ιησούς Χριστός αποφάσισε να κάνει το ίδιο πράγμα με το δικό του τρόπο, για λόγους που είχαν νόημα για τους γύρω του, των οποίων το DNA υπολειτουργούσε.

Υπάρχουν ενέργειες μέσα στον Άνθρωπο που είναι καταλύτες για τη φώτιση. Μία από αυτές είναι η ευσπλαχνία και σήμερα τη νιώσατε, έτσι δεν είναι; [αναφέρεται στην παρουσίαση που έγινε νωρίτερα, με την ιστορία των 33 ανθρακωρύχων στη Χιλή]. Άγγιξε την καρδιά σας. Ποια θα λέγατε λοιπόν ότι ήταν η ενέργεια στην αίθουσα και τι χρώμα είχε, πόσο πυκνό ήταν; Ορισμένοι θα λέγατε ότι δεν υπήρχε κανένα χρώμα. Κάποιοι ίσως ρωτούσαν, «Τι εννοείς λέγοντας πυκνό, Κρύων;»

Καθώς καθόσαστε στις θέσεις αυτές, η ενέργεια επικάθισε σε σας και νιώσατε τις καρδιές σας να σφίγγουν λιγάκι. Είχατε συναισθήματα για κείνους που πήραν πίσω τη ζωή τους και είδατε τις καρδιές των συγγενών να γεμίζουν, σε σημείο να κλαίνε από χαρά. Σ’ αυτό αναφέρομαι – κάτι αόρατο κι όμως «πυκνό» με συναίσθημα. Είναι βαθύ ό,τι μπορείτε να δημιουργήσετε γύρω σας, που θ’ αλλάξει ζωές στην αίθουσα. Η Γαία σας γνωρίζει και κάθε ευσπλαχνική στιγμή καταγράφεται.

Κάποιοι αυτό το Σαββατοκύριακο έχετε έρθει εδώ για θεραπεία και το γνωρίζω. Αυτή λοιπόν είναι μια πολύ καλή στιγμή να τη λάβετε. Οι ενδείξεις αυτές δε διαφέρουν και ίσως να κάθεστε εδώ και γι αυτό το λόγο. Υπάρχει ένας περίγυρος εδώ· υπάρχει ευσπλαχνία εδώ· υπάρχει βαθύνοια εδώ· Αυτή είναι μια κβαντική σούπα ευκαιρίας αγαπητέ μου. Γιατί δεν τη διεκδικείς αυτή την στιγμή – να σηκωθείς απ’ το κάθισμά σου και να φυτέψεις τους σπόρους μέσα σου, με δική σου επιλογή, για την υγεία που αποζητάς; Διεκδίκησε την αρχή της θεραπείας που γνωρίζεις ότι ήταν πάντα διαθέσιμη, καθότι αρχίζεις να είσαι σ’ επαφή με την ευφυία της δικής σου Μέρκαμπα.

Οι πνευματικοί οργανισμοί είναι γεμάτοι θαύματα. Στα νοσοκομεία υπάρχουν καταγραμμένα αποτελέσματα που αποκαλούνται αυτενεργός υποχώρηση. Τότε είναι που ξαφνικά η κυτταρική δομή κάνει κάτι, που η επιστήμη δεν μπορεί να εξηγήσει. Προκύπτει μια ολική υποχώρηση της ασθένειας, ορισμένες φορές μέσα σε μια νύχτα. Θα σας πω τι είναι… Είναι το DNA που πάει στο 100% για μια στιγμή και καθαρίζει το σώμα από την ασθένεια. Το έχετε δει, όμως απλώς δεν γνωρίζατε τι ήταν.

Γιατί λοιπόν δεν το κάνετε αυτή τη στιγμή; Εάν μπορείτε να το φανταστείτε, τότε μπορείτε να το έχετε. Δείτε τον εαυτό σας με αγνή κυτταρική υγεία. Εξυπηρετεί τη Γη αγαπητέ Άνθρωπε να ζήσεις περισσότερο απ’ ότι νομίζεις πως θα ζήσεις. Χρειαζόμαστε το φως σου. Γιατί λοιπόν να μην το κάνεις τώρα;

Όλοι στην αίθουσα ας ενωθούν τώρα σ’ ευσπλαχνική συνείδηση, σε μια κβαντική κατάσταση που είναι περιπλεγμένη με όλους εδώ και όσους διαβάζουν, στέλνοντας την ευσπλαχνία της θεραπείας σε κείνους που τη χρειάζονται, χωρίς καν να γνωρίζουν τα πρόσωπα ή τα ονόματά τους. Είναι πανέμορφο. Κάποια μέρα θα δείτε τι μπορεί να κάνει η τελετή Ανθρώπων που έρχονται μαζί, όταν αποχωρήσετε θεραπευμένοι! Γιατί όχι; Αν πάτε σε μια συνάντηση μισής μέρας και βγείτε νεώτεροι απ’ ότι είσαστε – γιατί όχι; Τότε θ’ αρχίσετε να βλέπετε ότι όλα όσα έχω πει σήμερα είναι ακριβή κι αληθινά. Αντιβαίνει στη λογική της επικρατούσας επιστημονικής σκέψης, αλλά είναι γερά μέσα στο πεδίο της αγάπης του Θεού.

Αφήνουμε αυτό το μέρος και όμως όχι. Ποτέ ξανά δε θα υπάρξει μια συνάντηση σαν αυτή, με τον ακριβή αριθμό ψυχών, με τα ονόματα και το Ακάς που έχετε, οπότε είναι μια μοναδική συνάντηση, όπως κι εσείς είστε μοναδικοί. Πηγαίνετε από το μέρος αυτό διαφορετικοί απ’ ότι ήρθατε και να γνωρίζετε ότι ο Κρύων δεν υπάρχει μέσα στον Άνθρωπο που κάθεται στη σκηνή.

Ο Κρύων υπάρχει στην κβαντική σούπα που είναι ο Θεός και θα βαδίσει έξω μαζί σας, εάν το επιλέξετε. Εάν το επιλέξετε.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

"Η Βαθμονόμηση της Γαίας"

Mετάφραση: Γ. Κυρίτσης

www.UrantiaCenter.gr

 

 

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός