urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Οι Πλειάδιοι μέσω της BarbaraMarciniak

αρχείο λήψης

Πλειάδιοι: Δεν ήρθαμε εδώ επειδή δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε. Βρισκόμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τη μεταμόρφωτική διαδικασία που τώρα μόλις αρχίζει να βράζει και να κοχλάζει σε όλο τον πλανήτη. Τα τελευταία χρόνια, πολλοί αφυπνίστηκαν και θυμήθηκαν το μεγάλο και ουσιαστικό σκοπό της ζωής!

Αγαπημένοι,

Υπάρχουν οικογένειες συνειδητότητας που ενώνονται μεταξύ τους με βάση την εξέλιξη, την πρόθεση και ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Η Οικογένεια του Φωτός, της οποίας είστε μέλη, έχει μια τέτοια καταγωγή συνειδητότητας. Ποιοι είναι φως; Ποιοι κατέχουν το φως; Τι υπάρχει πέρα από το φως; Νιώστε αυτό για λίγες στιγμές και συνειδητοποιήστε ότι ο ανθρώπινος νους σας πάντα πλάθει ένα μύθο, μια μικρή ιστορία ή ένα παραμύθι σχετικά με το τι συμβαίνει στο σύμπαν. Η δική σας εκδοχή είναι μικρογραφία σε σχέση μ’ αυτό που υπάρχει στην πραγματικότητα, γι αυτό σας ζητάμε να πραγματοποιήσετε κολοσσιαίες αλλαγές στις ανθρώπινες ιστορίες σας και να φανταστείτε πολύ πιο διευρυμένες εκδοχές ύπαρξης.

Η Οικογένεια του Φωτός είναι ένα σύνολο οντοτήτων κωδικοποιημένων για να φέρουν πληροφορίες σ’ αυτόν τον πλανήτη. Κάθε άτομο φέρει μέσα του αυτή την κωδικοποίηση. Όταν φτάνετε στο σημείο ν’ αμφισβητήσετε και να δείτε πέρα από την τρέχουσα ερμηνεία της πραγματικότητας, τότε σας καθοδηγούν έτσι να δημιουργήσετε σκεπτομορφές που ενεργοποιούν τους κωδικούς σε άλλους ανθρώπους. Είμαστε ένα σύνολο ενεργειών που ενεργοποιούμε τους ανθρώπινους κωδικούς συνειδητότητας σ’ ένα συγκεκριμένο σημείο πλανητικής εξέλιξης. Αυτή η διαδικασία θα ακολουθήσει τους ρυθμούς της δικής σας εξέλιξης, και αφανείς δάσκαλοι θα εμφανιστούν για να σας βοηθήσουν.

532bf interstellar travel

Η Οικογένεια του Φωτός είναι πολυπληθής. Τα μέλη της συγκεντρώνονται εκεί όπου χρειάζεται να διαδοθούν πληροφορίες. Είναι κάτι σαν ειδικές δυνάμεις ανταρτών, που προσκαλούνται σε κρίσιμες περιστάσεις. Τα μέλη της Οικογένειας του Φωτός μπορούν να αφομοιώνουν τις αλλαγές της πραγματικότητας και να επιβιώνουν, χωρίς να καταστρέφουν τα σώματα ή τις ζωτικές δυνάμεις που φέρουν. Ως μέλος της Οικογένειας του Φωτός φέρετε εγγενώς μέσα σας την ικανότητα να αλλάζετε την πραγματικότητα. Πρέπει να δημιουργήσετε το σύστημα πεποιθήσεων με το οπίο θα μπορείτε να την κάνετε, επειδή ο νους σας έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να εξελίσσεται και να διαμορφώνει τις εμπειρίες σας με βάση τις εντολές που του δίνετε, ανεξάρτητα από την ιδεολογική σας τοποθέτηση.

Η Οικογένεια του Φωτός λειτουργεί ως σταθεροποιητικός παράγοντας σε περιόδους διαστασιακών μετατοπίσεων, και τα μέλη της λειτουργούν ως φορείς κάποιας συχνότητας που χρησιμοποιείται για να αφυπνιστούν πολλοί. Κάποιοι από σας θα φοβηθούν τις δυνατότητες που κουβαλούν μέσα τους, δεν πειράζει όμως. Ο καθένας σας θα αφομοιώσει τις νέες γνώσεις και τις αλλαγές, ανάλογα με τις δυνατότητές του. Έχετε μέσα σας τον κωδικό αυτής της δυνατότητας, και είναι στο χέρι σας να επιλέξετε αν θα ακολουθήσετε ή όχι τη διαδικασία της αλλαγής. Τα πάντα εξαρτώνται από τη δική σας ελεύθερη βούληση. Η μαθητική διαδικασία που λαμβάνει χώρα στη Γαία σε πολλές μυστικιστικές σχολές τα τελευταία χιλιάδες χρόνια αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα αυτών που λέμε. Τα μέλη της Οικογένειας του Φωτός προχώρησαν πέρα από τους νόμους της τρισδιαάστατης πραγματικότητας – σε μια άλλη διάσταση, θα μπορούσαμε να πούμε – με την ανακάλυψη των κωδικών που βρίσκονται μέσα τους.

Πολλοί από σας μπορεί να νιώθετε ότι το έχετε ξανακάνει αυτό. Το έχετε. Αυτή είναι η πολυδιαστασιακή σας μνήμη, από περιστάσεις όπου πήγατε σε άλλα συστήματα και κάνατε το ίδιο πράγμα. Η διαδικασία σάς είναι πολύ οικεία, ακριβώς επειδή, ως μέλη της Οικογένειας του Φωτός, αυτό είναι στο οποίο ειδικεύεστε. Παρέχετε πληροφορίες σε συστήματα. Μπαίνετε μέσα σ’ αυτά και ανακατασκευάζετε πραγματικότητες, και είστε ειδικοί σ’ αυτό.

Χάσατε τις μνήμες αυτής της διαδικασίας γιατί ήρθατε εδώ για να λειτουργήσετε με βάση τους ίδιους νόμους όπως και όλοι οι άλλοι. Έτσι, ήρθατε ως άνθρωποι με τις μνήμες σας πλήρως διαγραμμένες. Γνωρίζατε πριν φτάσετε εδώ ότι η απώλεια της μνήμης σας θα αποτελούσε μέρος της της διαδικασίας και επιλέξατε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και τους γονείς που θα σας προσέφεραν το πιο κατάλληλο έδαφος, τόσο ενεργειακά όσο και γενετικά, ώστε να πετύχετε τον σκοπό σας.

Όταν ενσαρκωθήκατε στο Γήινο πεδίο, λάβατε κάποια συνταιριασμένα γονίδια που έφεραν μέσα τους κωδικούς φωτός, τα οποία σας έδιναν τη μέγιστη ευκαιρία για να αναπτύξετε τις ψυχικές και διαισθητικές σας ικανότητες. Επιπλέον, αυτά τα γονίδια έφεραν κάποιες μνήμες που σας διαχώριζαν από τους άλλους, παρόλο που δεν ήσασταν σε θέση να το προσδιορίσετε επακριβώς. Εφοδιασμένοι μ’ αυτές τις δυνάμεις και τα ταλέντα, κληθήκατε να φτιάξετε τη ζωή σας και να επιτρέψετε στην δυναμική να σας οδηγήσει σε μια πορεία διαφορετική από των περισσότερων ανθρώπων. Καθώς μία εκτεταμένη μετάλλαξη λαμβάνει χώρα στο εσωτερικό των ανθρώπων, η οποία ενεργοποιείται επίσης από εκείνους που σας βοηθούν σ’ αυτήν τη γενετική εξύψωση, πρέπει να δράσετε και να αφομοιώσετε αυτό που αφυπνίζεται μέσα σας.

a images blogs dexter 20

Σ’ αυτό το σημείο, θα σας παραθέσουμε ένα σενάριο. Φανταστείτε τον εαυτό σας ως μέλος της Οικογένειας του Φωτός, όχι με την εξωτερική εμφάνιση που έχετε τώρα. Συντονιστείτε με την κοσμική σας ταυτότητα. Βρίσκεστε σε μια αίθουσα διδασκαλίας και σας μιλά ένας δάσκαλος, ο οποίος υπογραμμίζει τα κύρια σημεία της αποστολής που αφορά την επιστροφή στη Γαία προκειμένου να γίνετε μέρος του συστήματος ώστε να το αλλάξετε. Είστε κορυφαίοι στο επάγγελμά σας. Θεωρείτε τον εαυτό σας άψογο συστηματοθραύστη. Σ’ αυτήν την τάξη διασκεδάζετε πολύ, επειδή ο καθηγητής σας εξηγεί κάτι: «Όταν κατεβείτε στη Γαία, είτε το πιστεύετε είτε όχι, θα χρειαστείτε την παρουσία και την καθοδήγησή μας επειδή δεν θα θυμάστε τίποτα απ’ όλα αυτά». Και όλοι εσείς οι συστηματοθραύστες σκάτε στα γέλια, επειδή γνωρίζετε πως, όταν αποκρυφτεί η αληθινή σας ταυτότητα, δεν θα θυμάστε τι έλαβε χώρα σ’ αυτήν την τάξη. Ο καθηγητής λέει: «Δώστε προσοχή. Θα σας δείξουμε κάποιες εικόνες. Βλέπετε, να που εμείς ερχόμαστε με κάποιο όχημα, και να που εσείς είστε μεταμφιεσμένοι ως άνθρωποι, και συμπεριφέρεστε σαν να μην ξέρετε τι συμβαίνει. Αυτό αποτελεί μέρος της αποστολής σας». Είστε πλήρως ενημερωμένοι για όλα αυτά, καταλαβαίνεται;

Σ’ αυτήν την τάξη, κωδικοποιηθήκατε έτσι ώστε να ανταποκρίνεστε σε μας, τους Πλειάδιους, και σε πολλούς άλλους. Καθώς συνειδητοποιείτε την ευρύτερη ταυτότητά σας, μείνετε δεκτικοί και πρόθυμοι να υπερβείτε τα όριά σας, γιατί αυτός είναι ο στόχος για τον οποίο αγωνιζόμαστε. Θέλουμε να εντυπώσουμε νέες εικόνες στο νου σας, για να σας βοηθήσουμε να εξελιχθείτε. Δεν έχει σημασία πώς το κάνουμε αυτό. Δεν έχει καν σημασία αν είναι αλήθεια. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δημιουργούμε νέες εικόνες για σας. Μια μέρα θα συνειδητοποιήσετε από μόνοι σας τα όσα λέμε, και τότε θα καταλάβετε τι εννοούμε. Θα καταλάβετε ότι μερικές φορές παρουσιάζουμε τα πράγματα με τέτοιο τρόπο, ώστε να πυροδοτήσουμε μέσα σας κάτι που θα προάγει την εξέλιξή σας ως ανθρώπινα όντα. Είμαστε πολύ ευρηματικοί δάσκαλοι.

Είναι καιρός ω’ αποφασίσετε ότι θα είστε χαρούμενοι, δημιουργικοί και γεμάτη αγάπη. Μόνον τότε θα ωφελήστε τους άλλους, διότι, αν εσείς οι ίδιοι δεν προχωρήσετε στην εξέλιξή σας, δεν θα μπορείτε να βοηθήσετε άλλους. Μόνο όταν ακολουθήσετε τις υπαγορεύσεις της καρδιάς σας και γίνετε ζωντανά παραδείγματα, θα δείξετε το δρόμο σε άλλους – ενθαρρύνοντάς τους να βρουν κι εκείνοι το κουράγιο να ενεργούν ανάλογα με τις υπαγορεύσεις της καρδιάς τους.

Δεν ήρθαμε εδώ επειδή δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε. Βρισκόμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τη μεταμόρφωτική διαδικασία που τώρα μόλις αρχίζει να βράζει και να κοχλάζει σε όλο τον πλανήτη. Τα τελευταία χρόνια, πολλοί αφυπνίστηκαν και θυμήθηκαν το μεγάλο και ουσιαστικό σκοπό της ζωής!

Οι Πλειάδιοι

μέσω της BarbaraMarciniak

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1