urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

Σχετική εικόνα

Jeshua channeled by Pamela Kribbe

Αγαπητοί φίλοι, σήμερα είμαι εδώ με χαρά και ευχαρίστηση επεκτείνοντας ένα θερμό καλωσόρισμα σε όλους εσάς. Η συνάντησή μας κάνει τη διαφορά. Δεν είναι μόνο μία διάλεξη στην οποία ακούτε λόγια, αλλά η παρουσία μου εδώ, η οποία συγχωνεύεται με τη δική σας, δημιουργεί έναν χώρο ενέργειας που βοηθάει να αγκυροβοληθεί το φως στη γη.

Είστε οι φύλακες του φωτός. Είστε εκείνοι στη γη που ανοίγουν τη πύλη για να εισέλθει περισσότερο φώς, το φως της Νέας Εποχής. Ο παλιός κόσμος σταδιακά φεύγει. Παλιές δομές εξουσίας και συνειδήσεις βασισμένες στο εγώ έχουν χάσει την ισχύ τους και σταδιακά θα βυθιστούν στα βάθη του ωκεανού. Μία νέα κοινωνία, μία νέα κατάσταση ύπαρξης εγείρεται η οποία βασίζεται στην αγάπη και στις αξίες της καρδιάς.

Είστε όλοι ένα τόσο μεγάλο μέρος αυτού του μετασχηματισμού. Μερικές φορές δεν συνειδητοποιείται αρκετά πόσο στενά είστε συσχετισμένοι με αυτή τη διαδικασία μετασχηματισμού. Επίσης η συνεισφορά σας είναι διαφορετική από αυτή που νομίζετε. Στη διάρκεια αυτής της μετάβασης από το παλιό στο καινούργιο είστε εσείς οι ίδιοι, το δικό σας ενεργειακό σώμα, που αλλάζει. Πέρα από το φυσικό σώμα στο οποίο υπάρχετε, είστε μία σύνταξη ενέργειας, μερικώς αντιληπτή και μερικώς μη αντιληπτή. Είστε όλοι κινούμενες πηγές ενέργειας. Κάθε ένας από εσάς ατομικά ακτινοβολείτε μία συγκεκριμένη δόνηση, ένα πεδίο ενέργειας που επηρεάζει το περιβάλλον, συνήθως χωρίς εσείς να το αντιλαμβάνεστε. Είναι αυτή η ακτινοβολία ή πεδίο ενέργειας που είναι ο αποφασιστικός παράγοντας στο κάθε τι που συμβαίνει γύρω σας, σε όλα τα πράγματα που προσελκύεται στη ζωή σας. Μπορείτε να το ονομάσετε επίσης «κατάσταση ύπαρξης». Είναι αυτή η κατάσταση της ύπαρξης που επιτρέπει τις γήινες αλλαγές να πραγματοποιηθούν. Εάν πολλές ομάδες ή άτομα αλλάξουν και βελτιώσουν το πεδίο ενέργειάς τους, αυτό θα προσελκύσει μία άλλη ενεργειακή πραγματικότητα στη γη. Αυτή είναι η παγκόσμια μετάβαση η οποία πραγματοποιείται τώρα και η οποία ξεκινάει από κάθε άτομο.

Βεβαίως υπάρχουν πολλές σφαίρες γύρω από τη γη – αστρικές και πνευματικές σφαίρες  οι οποίες είναι πρόθυμες να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε, αυτή τη φώτιση. Αλλά εσείς είστε οι φύλακες. Εσείς είστε εκείνοι στη γη που ανοίγετε τη πύλη του φωτός.  Εάν αυτή η πύλη δεν ανοίξει, το φως δεν μπορεί να ενσωματωθεί στη γη. Οπότε είναι σημαντικό να πιστέψετε στον εαυτό σας, να γνωρίσετε και να αισθανθείτε μέσα σας ότι κάνετε ακριβώς εκείνη την εργασία για την οποία ήρθατε να κάνετε στη γη.

Όλοι σας εργάζεστε σε εσωτερικό επίπεδο για να φέρετε τον πνευματικό μετασχηματισμό στην ύπαρξη σας. Αυτό είναι και το ακριβές πράγμα για το οποίο ήρθατε να κάνετε, την εσωτερική εργασία του να αυξήσετε την δόνηση μέσα σε ένα κόσμο που δεν συμμορφώνεται πάντα μαζί σας και ορισμένες φορές αντιδράει στις πιο αγνές προθέσεις σας. Είστε οι εργάτες φωτός, είστε οι πρωτοπόροι της Νέας Εποχής. Από την αγάπη και την αρμονία θα δώσετε ζωή στην Νέα Εποχή μέσα στη δική σας καρδιά. Με εαυτό τον τρόπο, κάνοντας την εσωτερική εργασία, θα προσελκύσετε μία υλική πραγματικότητα που είναι πολύ πιο όμορφη και γεμάτη φροντίδα από αυτή που δεν έχει υπάρξει εδώ και πολλές εποχές.

Σημασία δεν έχει τόσο τι κάνετε στην καθημερινή σας ζωή ή τι επαγγέλλεστε. Είτε είστε μαραγκός, είτε θεραπευτής, κτίστης ή καθηγητής δεν κάνει καμία διαφορά. Αυτό που έχει σημασία είναι η «κατάσταση ύπαρξης», η ενέργεια που εκτείνετε, η ενέργεια που είστε εσείς. Δεν είναι τι κάνετε αλλά ποιοι είστε που αποτελεί τη πηγή του μετασχηματισμού.

Τώρα θα ήθελα να σας ζητήσω να αισθανθείτε την ενέργεια μέσα σε αυτό το δωμάτιο για ένα λεπτό, να αισθανθείτε τη συλλογική ενέργεια όλων μας μαζί. Εγώ μπορώ να είμαι εδώ μόνο μέσω εσάς.  Μόνο όταν με δεχόσαστε στη καρδιά σας μπορεί η ενέργειά μου να ρέει μέσα σας και προς τα έξω εδώ στη γη. Όποτε ανοίγετε την καρδιά σας σε εμένα, εισέρχομαι και επιτρέπω το φώς να λάμψει. Αλλά εσείς είστε αυτοί που ανοίγετε την πύλη και σας ευχαριστώ για αυτό. Κάνετε την εργασία για την οποία ήρθατε να κάνετε. Η γη αλλάζει. Από τις στάχτες του παλιού καιρού θα προκύψει ένας νέος κόσμος.

Θα ήθελα να πω κάτι για το πώς είναι η αίσθηση αυτής την Νέας Εποχής εσωτερικά. Δεν θέλω τόσο πολύ να αναθεωρήσω τα εξωτερικά συμπτώματα αλλά τα εσωτερικά σημάδια. Ένας μεγάλος μετασχηματισμός πραγματοποιείται τώρα μέσα στο συναισθηματικό σας σώμα. Το συναισθηματικό σώμα είναι πολύ ευαίσθητο στο φόβο, το θυμό και την επιθετικότητα και σε όλα τα έντονα συναισθήματα που εύκολα σας τραβάνε από το κέντρο σας. Εργάζεστε όλοι στη βελτίωση του συναισθηματικού σώματος. Το κάνετε αυτό μέσω της διαδικασίας της εσωτερίκευσης, παίρνοντας ευθύνη για τα συναισθήματα που αισθάνεστε, εξετάζοντας τα και ακολουθώντας αυτά πίσω στη πηγή του(ς). Σε αυτή τη διαδικασία της εσωτερίκευσης δεν ψάχνετε για την αιτία (τις αιτίες) των προβλημάτων σας στον εξωτερικό κόσμο πια αλλά τα ψάχνετε μέσα στον εαυτό σας. Οπότε παίρνετε ευθύνη για την δική σας ενέργεια και αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Μόλις πάρετε την ευθύνη για όλα που υπάρχουν μέσα σας αντιλαμβάνεστε τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα που υπάρχουν και τα μετασχηματίζετε. Αυτό είναι το οποίο δουλεύετε τώρα αυτή την εποχή.

Στην Νέα Εποχή το συναισθηματικό σώμα θα ησυχάσει. Θα ζείτε με ένα πιο διαισθητικό τρόπο από αυτό που είχατε συνηθίσει. Το περιβάλλον σας θα συμμορφωθεί με αυτό το διαισθητικό τρόπο ζωής. Θα υπάρχει ειρήνη και ησυχία μέσα στη καρδιά σας. Αισθάνεστε πόσο πολύ λαχταράτε για αυτό; Αισθάνομαι και βλέπω πόσο λαχταράτε για μία κατάσταση επίγνωσης στην οποία η ενέργεια μεταξύ εσάς και άλλους μπορεί να ρέει ελεύθερα, στην οποία μπορείτε να δείξετε την αγάπη σας ανοιχτά, και στην οποία μπορείτε να βασιστείτε στην ασφάλεια του κόσμου και των ανθρώπων γύρω σας. Λαχταράτε για αυτή τη κατάσταση επίγνωσης στην οποία γνωρίζετε ότι όλα είναι καλά και μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Την αίσθηση της ελευθερίας και ασφάλειας είναι αυτό που λαχταράτε. Και σας λέω μία ακόμα φορά ότι αυτή η ενέργεια είναι απόλυτα διαθέσιμη για εσάς. Αλλά εσείς είστε εκείνοι που πρέπει να ανοίξετε την πύλη να δεχτείτε αυτή τη Θεϊκή ενέργεια μέσα στη ψυχή σας. Εγώ και πολλοί άλλοι στο πέρα είμαστε ακριβώς δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε και να σας υποστηρίξουμε. Σας ζητάω εδώ και τώρα να αισθανθείτε την ενέργεια μου, να αισθανθείτε ότι η ενέργεια μου είναι διαθέσιμη σε όλους σας. Εργάζεστε πραγματικά στη γέννηση. Αισθανθείτε τη σιωπή μέσα στη καρδιά σας, αισθανθείτε τον εσωτερικό χώρο που σας επιτρέπει να απελευθερώσετε τις παλιές ενέργειες και να κάνετε χώρο για τις νέες. Η ελευθερία που λαχταράτε όλοι πλησιάζει.

Λίγο πριν έρθει το νέο πάντα υπάρχει μία δύσκολη φάση, η μάχη θανάτου του παλιού. Λίγο πριν την ανατολή είναι η πιο σκοτεινή ώρα όταν όλοι οι παλιοί φόβοι έρχονται στην επιφάνεια, όλη η θλίψη και ο θυμός που έχετε συσσωρεύσει στη διάρκεια της ζωής σας και τις πολλές ζωές πριν, όταν υπήρχε σκοτάδι στη γη.  Όλα αυτά έρχονται στην επιφάνεια ώστε να ολοκληρωθούν. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να εξαπατηθεί από τις εμφανίσεις. Είναι καλό σημάδι, σημάδι προόδου, όταν όλη αυτή η αρνητική ενέργεια μπαίνει στην συνείδηση σας. Σημαίνει ότι είστε αρκετά δυνατοί για να περάσετε το τεστ.

Εργάζεστε όλοι για την ολοκλήρωση ενός κύκλου ζωών όπου είχε κυριαρχήσει μία εσωτερική μάχη μεταξύ του φωτός και του σκοτάδι, μεταξύ της αυτογνωσίας και της ψευδαίσθησης της εξουσίας, φόβου και άγνοιας. Μία έκκληση γίνεται σε όλους σας να κοιτάξετε στα βάθη της ψυχής σας και να ξαναανακαλύψετε το φώς, τη φλόγα του Θεϊκού φωτός εκεί μέσα.

Τώρα θα ήθελα να επιστήσω τη προσοχή σας σε τρεις παγίδες που μπορεί να συναντήσετε καθώς απελευθερώνετε το παλιό. Όλες έχουν να κάνουν με το συναισθηματικό σώμα και είναι επίσης βαθιά συνδεδεμένα με το γεγονός ότι είστε εργάτες φωτός.

552010 440863132631294 1549876490 n

Πνευματικός θυμός

Το πρώτο εμπόδιο είναι ο θυμός. Εδώ μιλάω για το είδος θυμού που κινητοποιείται από τη λαχτάρα για αρμονία και δικαιοσύνη. Είναι αυτό που μπορείτε να ονομάσετε πνευματικός θυμός. Θα εξηγήσω την προέλευση αυτού.

Όταν ξεκινήσατε τον κύκλο των ζωών σας στη γη είχατε μία έμπνευση. Αυτή η έμπνευση είναι έντονα συνδεδεμένη με τη Χριστική Ενέργεια. Ο ερχομός μου στη γη, ο ερχομός του Ιησού είναι φάρος για εσάς, πηγή έμπνευσης. Σε μένα αναγνωρίσατε την ενέργεια που όλοι σας έχετε μέσα σας. Σε παλαιότερες εποχές όλοι είχατε πάρει την απόφαση να αγκυροβολήσετε αυτή την ενέργεια στη γη. Όμως, μέσα στο κύκλο των ζωών στον οποίο προσπαθήσατε να το κάνετε αντιμετωπίσατε πολύ αντίσταση. Και αυτό έχει προκαλέσει βλάβη στο συναισθηματικό σώμα. Το συναισθηματικό σώμα δεν είναι τίποτα άλλο παρά το παιδί μέσα σας. Το εσωτερικό σας παιδί είναι το ζωντανό, ελεύθερο μέρος του εαυτού σας που δρα αυθόρμητα και αντιδρά από τα συναισθήματα. Αυτό το παιδί έχει υποφέρει πολύ στη διάρκεια των ζωών στις οποίες επιδιώξατε να ολοκληρώσετε την εσωτερική σας αποστολή του να φυτέψετε τη Χριστική Ενέργεια στη γη.

Ένα μέρος του εαυτού σας είναι πάντα κοσμικά εμπνευσμένο και από το επίπεδο του ανώτερου εαυτού σας ή τη ψυχή γνωρίζετε και αισθάνεστε την σημασία όλων που σας συμβαίνουν. Μπορείτε να δείτε πράγματα από την άποψη του φωτός και της γνώσης.  Όμως υπάρχει και ένα μέρος του εαυτού σας το οποίο είναι η γήινη προσωπικότητα. Αυτό είναι το εσωτερικό παιδί ή το εγώ σας, είναι η ανθρωπινότητά σας όπως και να το ονομάσετε. Σε αυτό το επίπεδο του εαυτού σας, μπορεί να υπάρχει πολύς φόβος και έλλειψη κατανόησης για το τι σας συμβαίνει, ακόμα και εάν η ψυχή σας γνωρίζει ότι «όλα είναι καλά» και ότι αυτό εξυπηρετεί έναν ανώτερο σκοπό.

Στη διάρκεια των ζωών σας στη γη συχνά είχατε την έμπνευση να φυτέψετε τους σπόρους του φωτός στη μορφή νέων ιδεών ή στάσεις, αλλά συχνά σας παρεξηγούσαν από το περιβάλλον σας. Σας απέρριπταν, παραμιλούσαν ή ακόμα εκμηδένιζαν. Από αυτές τις εμπειρίες από το να είστε ανεπιθύμητοι, το αποτέλεσμα ήταν μεγάλο συναισθηματικό τραύμα. Το εσωτερικό παιδί δεν καταλάβαινε γιατί άξιζε την αποδοκιμασία. Η ψυχή σας δεν καταλάβαινε αλλά ο γήινος εαυτός σας, το συναισθηματικό σας σώμα, είχε να αντιμετωπίσει τις βαθιά ριζωμένες τραυματικές εμπειρίες που δημιουργήθηκαν από τη δίωξη, βία και αποδοκιμασία. Όλοι σας κουβαλάτε αυτά τα τραύματα μέσα σας ως σημάδια στη ψυχή σας.

Έχετε όλοι έρθει στη γη για να φέρετε το φως σε αυτή τη πραγματικότητα, ξεκινώντας από τη προηγούμενη ιστορία η οποία είναι αρκετά περίπλοκη (για ολόκληρη την ιστορία βλέπετε την σειρά Εργάτες του Φωτός, στο πρώτο μέρος του βιβλίου). Απλά χρειάζεται να αναφέρω ότι υπήρχε ένας τύπος προσωπικού κάρμα που συμμετείχε όταν αποφασίσατε να ξεκινήσετε τον κύκλο ζωών στη γη. Έχουν υπάρξει στιγμές στις οποίες εσείς οι ίδιοι εμβαπτιστήκατε στο σκοτάδι, ζώντας για να αποκτήσετε εξουσία και έλεγχο στις γήινες ψυχές, ανάμεσα σε άλλα. Η αποστολή σας στη γη ήταν να αναπληρώσετε για όλες αυτές τις προηγούμενες ζωές, να φέρετε πίσω την αγάπη και την δικαιοσύνη στην ανθρωπότητα.

Καθώς αυτή η έμπνευση, αυτός ο φακός φωτός, έκαιγε δυνατά μέσα στις καρδιές σας υπήρχε την ίδια στιγμή έλλειψη κατανόησης στο εσωτερικό παιδί του εαυτού σας. Και συνεπώς αυτό που ονομάζουμε πνευματικός θυμός προέκυψε. Το παιδί μέσα σας δεν είχε κατανόηση της δικής σας καρμικής συνεισφοράς στο σκοτάδι και προέκβαλλε το κακό εκτός του εαυτού. Το παιδί μέσα σας είχε λίγη ανοχή για την αντίσταση και την  αργοπορία της γήινης πραγματικότητας και ήταν ανυπόμονο. Ξεκινώντας από αυτό το παιδί, ο πνευματικός θυμός γεννήθηκε.

Ο πνευματικός θυμός σημαίνει ότι μπορείτε να επηρεαστείτε πάρα πολύ από το κακό του κόσμου, από τα δεινά των αθώων ανθρώπων, από τη καταστροφή της γη, από τη κατεδάφιση των φυτών, των δέντρων και του ζωικού κόσμου. Όλα αυτά τα πράγματα – πολιτική και κοινωνική ανισότητα, τους προφανές θανάτους τόσων παιδιών, τους πολέμους, τη βία – σας θυμώνουν. Αυτές είναι υποθέσεις που σας επηρεάζουν βαθιά και που μπορούν να ανακατέψουν το θυμό μέσα σας οπότε αισθάνεστε αδύναμοι.

Είναι χαρακτηριστικό των εργατών του φωτός να αφήνουν τους εαυτούς τους να παρασύρονται από αυτό το θυμό και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους από αυτή την άποψη. Χάνουν τον εαυτού τους μέσα στην επιθυμία τους να αλλάξουν και να βελτιώσουν τον κόσμο. Αυτό μπορεί να είναι ένα πάθος να αλλάξουν τα πράγματα σε πολιτικό ή κοινωνικό επίπεδο ή μπορεί να προκύπτει από την επιθυμία να βοηθήσουν ανθρώπους σε προσωπικό επίπεδο, είτε ως επαγγελματίες ή στη προσωπική ζωή. Η επιθυμία να βοηθήσετε και να αλλάξετε τα πράγματα συχνά εμπεριέχουν κάποια μορφή πνευματικού θυμού ενώ αυτό μπορεί να μην είναι εμφανές. Στο κάτω κάτω απλά θέλετε «το καλύτερο» για κάποιον άλλον ή για την κοινωνία. Όμως σίγουρα υπάρχει θυμός μέσα σας όταν αισθάνεστε κεκλιμένοι να πιέσετε κάποιον – όσο διακριτικά και να είναι – να αλλάξουν την συμπεριφορά τους ή τα συναισθήματά τους. Συχνά δεν προσέχετε ότι ο καιρός δεν είναι ακόμα ώριμος για αυτό.

Κάθε φορά που αισθάνεστε μία έντονη αγανάκτηση ή ένα τεράστιο πάθος να αλλάξετε τα πράγματα ή όταν έχετε συναισθήματα αδυναμίας και θυμού απέναντι της κατάστασης που υπάρχει, είστε στη παγίδα του πνευματικού θυμού. Θέλετε πάρα πολλά μαζεμένα. Είστε απρόσεκτοι ως προς τη πραγματικότητα έτσι όπως είναι γιατί σας έχει αρπάξει ένα συναίσθημα, το συναίσθημα του θυμού. Σας ζητάω να το γνωρίζετε αυτό  και να το αφήνετε, γιατί αυτό το είδος έμπνευσης το οποίο είναι φορτισμένο με θυμό σας απομακρύνει από το κέντρο σας. Δεν θα σας προσφέρει τη πραγματική έμπνευση, την ειρήνη και την ησυχία στο συναισθηματικό σας σώμα που μπορεί να βοηθήσει να ενσωματώσετε το φως στη γη.

Πετυχαίνετε τη κατάσταση της πραγματικής ενσωμάτωσης του φωτός στη γη όταν είστε εντελώς κεντραρισμένοι στην δική σας ύπαρξη, με αγνή και ήρεμη κατάσταση μυαλού. Σε αυτή τη κατάσταση μπορείτε να αισθανθείτε ότι είστε μέσα στο κόσμο και όχι από αυτό. Το να είστε από το κόσμο σημαίνει ότι αποδίδετε αξία στα πάντα που παρατηρείτε με τις αισθήσεις: βία, πόλεμος, αρρώστιες και καταστροφή.  Εάν θεωρήσετε αυτά με τις φυσικές σας αισθήσεις μόνο τότε μπορείτε εύκολα να θυμώσετε. Οπότε σας ζητάμε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αισθανθείτε εσωτερικά ποιες πνευματικές δυναμικές λαμβάνουν χώρα σε αυτά που σας αναστατώνουν.

Υπάρχει ένα μυστικό νόημα στη ταλαιπωρία. Κάθε ψυχή, κάθε ζωντανό ον στη γη είναι εδώ για να ξετυλιχθεί να εκφραστεί και να μάθει περισσότερα για το τι σημαίνει να είναι κανείς άνθρωπος και πνεύμα την ίδια στιγμή. Κάθε ψυχή προχωράει σύμφωνα με το δικό του μονοπάτι ανάπτυξης. Και εσάς σας ζητάμε να το σεβαστείτε αυτό, να κάνετε ένα βήμα πίσω και να συγκεντρωθείτε ολοκληρωτικά στον εαυτό σας, στο δικό σας φως. Η ενέργεια, η αλήθεια, η δόνηση που δονείτε ως αποτέλεσμα καλεί ανθρώπους ή ζώα ή φυτά να έρθουν στο ενεργειακό σας πεδίο και να βιώσουν μία θεραπευτική δόνηση. Αυτή είναι η εργασία για την οποία ήρθατε. Δεν υπάρχει ανάγκη να σταθείτε σε οδοφράγματα. Δεν υπάρχει ανάγκη να πολεμήσετε για αυτό.

Η πραγματική σας πνευματική εργασία δεν είναι πράξη αλλά βίωμα. Όταν η πνευματική σας ενέργεια είναι σε ισορροπία η θεραπευτική ενέργεια που εκπέμπετε σε άλλους ρέει εύκολα και χωρίς κόπο, χωρίς φυσική ή νοητική άσκηση. Το νιώθετε ελαφρύ και απαλό και όχι εξαντλητικό. Πράγματα και άνθρωποι εμφανίζονται αυθόρμητα στο μονοπάτι σας και στρέφονται σε εσάς για θεραπεία.

Κάθε φορά που κλειδώνετε τον εαυτό σας στην αγανάκτηση και θυμό ακόμα όταν αυτό αφορά αδικία και βάσανα, τα οποία δεν αντέχετε να παρακολουθήσετε, σας ζητάω να κάνετε ένα βήμα πίσω και να μπείτε στο κέντρο του εαυτού σας. Μπείτε στην ησυχία και δεχθείτε τα πράγματα όπως είναι. Δεχθείτε το γεγονός ότι τα πάντα συμπληρώνουν το δικό τους κύκλο και έχουν τη δική τους ανάπτυξη, συμπεριλαμβάνοντας τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Αφήστε και αυτούς ελεύθερους. Αρκεί που είστε εδώ για αυτούς, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

448847

Πνευματική κατάθλιψη

Η δεύτερη παγίδα που θα ήθελα να θέσω είναι η κατάθλιψη ή μελαγχολία. Έχω μόλις περιγράψει σε ευρύ περιγραφή την ιστορία στην οποία όλοι εσείς ως εργάτες του φωτός έχετε πέσει θύματα στη αντίσταση, δίωξη και βία. Αυτά έχουν αφήσει σημάδια στη ψυχή σας. Μπορεί να σας έχει πληγώσει τόσο βαθιά που έχετε χάσει το κουράγιο να αφήσετε το φως να λάμψει ακόμα μία φορά σε αυτό το κόσμο. Μπορεί να αισθάνεστε συχνά κατάθλιψη και η ζωή να σας φαίνεται χωρίς νόημα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε ανεπιθύμητοι σε αυτό το κόσμο, ότι δεν ταιριάζετε εδώ με τη δική σας ενέργεια. Αισθάνεστε ότι είστε διαφορετικοί.

Συναισθήματα κατάθλιψης ή κατήφειας είναι αποτέλεσμα έλλειψης αυτοπεποίθησης. Από τη μία μπορεί να γνωρίζετε ότι κρατάτε μέσα σας το πνευματικό φως, ότι είστε ευαίσθητοι, συμπονετικοί και σοφοί. Όμως από την άλλη υπάρχει ένα πληγωμένο παιδί μέσα σας που θέλει αναγνώριση και εκτίμηση από τον έξω κόσμο. Υπάρχει ένα μέρος του εαυτού σας που λαχταρά εξωτερική προσοχή και ασφάλεια. Όμως φαίνεται πως δεν το λαμβάνετε αυτό αρκετά ή δεν μπορείτε να βρείτε το είδος αναγνώρισης που πραγματικά ψάχνετε γιατί είστε διαφορετικοί. Συχνά το περιβάλλον σας δεν αναγνωρίζει τον πραγματικό σας εαυτό και οπότε δεν μπορεί να σας δώσει την αναγνώριση και να σας θρέψει.

Το πληγωμένο, εσωτερικό παιδί δεν θα θεραπευτεί ποτέ από κάτι εξωτερικό αλλά μόνο από το εαυτό σας, τη δική σας δύναμη και σοφία. Με το να φροντίσετε το δικό σας πόνο και θλίψη και το να έχετε πίστη στον εαυτό σας, τις στιγμές που κανένας άλλος δεν έχει, είναι ο τρόπος να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση. Μόλις ανοίξετε αυτή τη πηγή δύναμης θα προσελκύσετε ένα φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον που σας υποστηρίζει εσάς και τις βαθιές σας προσδοκίες.

Όσοι υποφέρουν από πνευματική μελαγχολία ή κατάθλιψη βιώνουν την έντονη επιθυμία να υπερβούν την γήινη πραγματικότητα και να επιστρέψουν στη σφαίρα της αρμονίας και του φωτός, όπου η ειρήνη και η ασφάλεια υπερβαίνουν. Σε όλους εσάς σας ζητάω, προσεύχομαι στη ψυχής σας να δείξετε εμπιστοσύνη και να σταθείτε γερά στο εσωτερικό σας φως ξανά. Το φως που παρέχει αγάπη και ασφάλεια είναι διαθέσιμο σε εσάς εδώ και τώρα. Καίει στη δική σας καρδιά και το μόνο που ζητάει είναι να εστιάσετε σε αυτό ξανά. Εμείς στο πέρα είμαστε ανυπόμονοι να φωτίσουμε το βάρος σας αλλά κανένας δεν μπορεί να σας βοηθήσει όσο δεν πιστεύετε στο δικό σας φως και δεν το ανάψετε εσείς.

Είναι πολύ σημαντικό να μην επιτρέψετε στους εαυτούς σας να σας τελματώσουν τα συναισθήματα απελπισίας ή κατάθλιψης. Υπάρχει επικίνδυνη παγίδα στην οποία μπορείτε να χάσετε το μονοπάτι σας εντελώς επειδή έχετε χάσει την επαφή με το ποιοι είστε πραγματικά: ο άγγελος, το πλάσμα του φωτός που κατοικεί μέσα σας.  Σε στιγμές κατάθλιψης ή νοσταλγία το να παραμείνετε ήσυχοι και απλά να αναπνεύσετε μπορεί να βοηθήσει. Να αντιληφθείτε τη κίνηση του να αναπνέετε σε όλο το σώμα και με κάθε εισπνοή και εκπνοή μπορείτε να πείτε δυνατά ή απαλά μέσα σας: «Είμαι αυτό που είμαι. Είμαι καλός(η) όπως είμαι».

Σας περικυκλώνω με το φως μου. Μόλις έχετε ανοίξει λίγο τη πύλη σε περισσότερη αυτοπεποίθηση, στο συναίσθημα του αυτοσεβασμού που πηγάζει εντελώς από τον εσωτερικό σας εαυτό, το φως εσωτερικά θα λάμψει: το φως του δικού μας Μεγαλύτερου Εαυτού, το φως της Χριστικής Ενέργειας και το φως όλων των βοηθών, οδηγών και αγγέλων που σας υποστηρίζουν και σας αγαπούν από τις σφαίρες γύρω από τη γη.

Η στιγμή του μετασχηματισμού έχει φτάσει. Εδώ και τώρα όταν η στιγμή είναι δύσκολη σας ζητώ να συνεχίσετε με το κεφάλι ψηλά και να εστιάσετε στον ορίζοντα της Νέας Εποχής. Μία πραγματικότητα αρμονίας και αγάπης σας περιμένει, είναι η κληρονομιά σας και πολλοί από εσάς θα γευτείτε αυτό ακόμα και σε αυτή τη ζωή. Το κλειδί είναι να έχετε πίστη στον εαυτό σας και να εμπιστευτείτε ότι θα σας δοθεί ότι χρειάζεστε. Μην φοβάστε το σκοτάδι, γιατί το φως μέσα σας είναι πιο δυνατό. Το φως σας δεν θα νικηθεί ποτέ. Η πραγματικότητα του φωτός σας περιμένει μέσα στην αγάπη και υπομονή μέχρι να εκτείνετε το χέρι σας και να ανοίξετε τη πύλη.

Φόβος της δικής σας δύναμης

Τελευταία, θα ήθελα να αναφέρω άλλο ένα εμπόδιο που δημιουργεί πολύ αναβρασμό στο συναισθηματικό σας σώμα. Αναφέρομαι εδώ για τις ενέργειες που σας δεσμεύουν από το να πετύχετε εσωτερική ειρήνη και σαφήνεια. Μπορεί να είναι θυμός, μπορεί να είναι κατάθλιψη αλλά μπορεί επίσης να είναι φόβος και αυτό είναι το τρίτο εμπόδιο.

Ο φόβος έχει να κάνει κυρίως με την έλλειψη εμπιστοσύνης στις δικές σας προσδοκίες, συναισθήματα και διαισθήσεις. Εάν αμφιβάλλετε για τα δικά σας συναισθήματα  ανησυχείτε πολύ και επικαλείται μία σειρά από συναισθήματα που σας πηγαίνουν πιο μακριά και ακόμα πιο μακριά από το κέντρο σας. Όταν είστε γεμάτοι από φόβο η διαίσθησή σας μπλοκάρει. Η διάνοια και τα συναισθήματα έχουν το πάνω χέρι και συνεπώς δημιουργούν μία κατάσταση πανικού και χάος. Η διάνοια και τα συναισθήματα χρειάζονται τη διαίσθηση, την καρδιά ως θεμέλιο. Μόνο τότε μπορούν να σας εξυπηρετήσουν με τρόπο χρήσιμο.

Εάν αφήσετε απ’ έξω την καρδιά η διάνοια θα δουλέψει υπερωριακά και τα συναισθήματα δεν θα έχουν λεπτό ησυχίας. Ο φόβος μπορεί να σας πιάσει και να εκδηλώσει τον εαυτό του σε διάφορες καταστάσεις. Μπορεί να αμφιβάλλετε για την ικανότητά σας να κάνετε τα πράγματα που συνήθως είστε ικανοί να κάνετε. Μπορεί να αρχίσετε να αναρωτιέστε το αυτονόητο και να δημιουργήσετε πρόβλημα σε κάθε κατάσταση. Υπάρχει ένα είδος νευρικότητας μέσα σας που το κάνει αδύνατον να είστε με τον εαυτό σας ήσυχα και ειρηνικά.

Το κλειδί εδώ είναι να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από όλη την ανησυχία και να επιστρέψετε στην καρδιά σας, στα συναισθήματα σας. Τι πραγματικά αισθάνεστε κάτω από αυτές τις ανήσυχες σκέψεις και μπερδεμένα συναισθήματα; Με το να αναπνέετε ήρεμα στην κοιλιά σας θα μπορέσετε να γυρίσετε στο θεμέλιό σας. Τότε μπορεί να αισθανθείτε ανακούφιση μέσα σας, στο σημείο ησυχίας που είναι πέρα από τις σκέψεις σας και τα συναισθήματα. Τότε μπορεί να βιώσετε τις σκέψεις και συναισθήματα που έχετε ως σύννεφο γύρω σας, ένα σύννεφο στο οποίο μπορείτε να εστιάσετε τη προσοχή σας ή όχι. Τότε θα έχετε ανακτήσει την αίσθηση της ελευθερίας σας, την ικανότητά σας να επιλέξετε μία συγκεκριμένη σκέψη ή συναίσθημα.

dialogismos i lathos pepoithisis

Εάν πιστεύετε ότι οι σκέψεις σας είναι αληθινές ή τα συναισθήματα είναι αληθινά, τότε θα σας απορροφήσουν εντελώς και θα συνεχίσετε να ακολουθείτε το δρόμο αυτών των σκέψεων και συναισθημάτων. Όμως είναι εφικτό να κάνετε ένα βήμα πίσω και να πείτε «Στοπ, αφήνω αυτές τις σκέψεις και τα συναισθήματα για αυτό που είναι και γυρίζω πίσω. Μπαίνω πιο βαθιά στον εαυτό μου και θα αισθανθώ τι πραγματικά συμβαίνει, γιατί υποκρύπτω αυτές τις σκέψεις και τα συναισθήματα τώρα». Μόλις κάνετε αυτό το βήμα πίσω θα ξαναβρείτε τη δική σας δύναμη. Η αυτοπεποίθηση θα κυλίσει ξανά ελεύθερα. Τα σκοτεινά σύννεφα θα διαλυθούν και η ειρήνη και διαύγεια θα επιστρέψουν. Αυτό το βήμα πρέπει να επαναληφθεί συχνά μιας και η διαισθητική φύση, η επιβίωση από την καρδιά δεν έχει γίνει αυτονόητη σε εσάς ακόμα. Οπότε βιώνετε πολύ φόβο.

Απελευθερώνετε παλιές βεβαιότητες. Δεν στηρίζεστε πλέον άνευ όρων σε ότι σας  είπε ο πατέρας σας και η μητέρα σας, ή ότι οι δάσκαλοί σας δίδαξαν ή στους κανόνες που οι ανώτεροί σας συνταγογραφούν. Δεν εμπιστεύεστε τυφλά τα αποτελέσματα της διάνοιας ή της επιστήμης πια. Και επίσης γνωρίζετε πόσο ασταθής μπορεί να είναι τα συναισθήματά σας και ότι δεν αποτελούν το μέτρο της αλήθειας. Επειδή έχετε απελευθερώσει όλες αυτές τις βεβαιότητες – και αυτό είναι σημάδι δύναμης – διάφοροι φόβοι μπορεί να εμφανιστούν και να αισθανθείτε ότι παρασύρεστε γύρω γύρω μόνοι σας σε τραχύ ωκεανό. Όμως είναι ακριβώς αυτή η κατάσταση που σας πιέζει να μπείτε στον εαυτό σας και να αισθανθείτε από μέσα βαθιά, από το δικό σας μοναδικό θεμέλιο: «Ποιος(α) είμαι; Ποια είναι η θέση μου σε αυτό το κόσμο; Δεν αφήνω τον εαυτό μου να καθοδηγηθεί από τον εξωτερικό κόσμο αλλά μόνο από τη δική μου εσωτερική πυξίδα». Είναι αυτή η πυξίδα μέσα σας από την οποία θα περάσετε στη Νέα Γη.

Κάθε φορά που έρχεστε σε επαφή με αυτό το εσωτερικό κέντρο και κάνετε ένα βήμα πίσω θα βρείτε μία ανανεωμένη σαφήνεια μέσα στη ψυχή σας. Από εκεί μπορείτε να παρατηρήσετε τα συναισθήματά σας χωρίς να σας απορροφήσουν. Μπορείτε να παρατηρήσετε το θυμό σας και να στείλετε αγάπη. Μπορείτε να παρατηρήσετε την κατάθλιψη και να προσφέρετε στον εαυτό σας ένα χέρι βοήθειας. Μπορείτε να δείτε τον φόβο σας και να στείλετε την ενέργεια της λύτρωσης.

Εσείς είστε ο δικός σας Μεσσίας.

Δεν υπάρχει Μεσσίας έξω από εσάς. Υπάρχουν εκατοντάδες Μεσσίας πρόθυμοι να σας προσεγγίσουν, όμως μόνο εσείς μπορείτε να ανοίξετε τη πύλη της καρδιάς σας και να δεχθείτε το φως. Αυτό βασικό είναι το νόημα του ερχομού της Νέας Εποχής: να ανοίξετε τις καρδιές σας. Εσείς είστε αυτοί που ζείτε πραγματικά στη γη, εμείς είμαστε οι βοηθοί. Εσείς είστε αυτοί που παίρνετε δράση και για αυτό μπορούμε μόνο να δείξουμε τον βαθύ μας σεβασμό. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να μοιραστείτε  την αγάπη μας και το φως μας.

Είστε γενναίοι, είστε θαρραλέοι. Είστε οι πολεμιστές της Νέας Εποχής. Σας ζητώ να πιστέψετε στον εαυτό σας και στην αποστολή σας. Και κάθε φορά όταν νιώθετε συγκλονισμένοι από βαριά συναισθήματα ή από σκοτεινές σκέψεις, πάρτε ένα λεπτό ανάπαυσης να συνδεθείτε στον εσωτερικό σας εαυτό, το κέντρο της ησυχίας εσωτερικά. Αυτή είναι η άγκυρα της Νέας Εποχής. Η άγκυρα έχει ήδη πέσει. Η ειρήνη ήδη υπάρχει στις καρδιές σας. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιστρέφετε σε αυτό συνέχεια και να συνεχίσετε και να ακγυροβολήσετε τον εαυτό σας ακόμα μία φορά σε αυτήν την εστίαση της ειρήνης και σαφήνειας.

Μην κολλήσετε στο δράμα και στην αναταραχή. Η συναισθηματική αναταραχή δεν είναι φίλος της αλήθειας. Όμως βασιστείτε στην ήσυχη, ειρηνική και καθαρή φωνή της καρδιάς σας και να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι. Παραμένουμε δίπλα σας με κάθε βήμα που κάνετε σε αυτό το μονοπάτι. Σας αγαπώ και σας ζητώ να δεχθείτε τις ενέργειες αγάπης μου ανάμεσά σας. Είναι η δική μου επιθυμία να σας εξυπηρετήσω σε αυτήν την ιστορική στιγμή και να σας υποστηρίξω στον επίπονο, ορισμένες φορές, δρόμο προς το φως.

Δεχθείτε την αγάπη μου.

Ευλογία για όλους

Ιησούς

Pamela Kribbe

www.jeshua.net

Μετάφραση: www.UrantiaCenter

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1