urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Το Γκρουπ

Στιβ και Μπάρμπαρα Ρόθερ

Φωτογραφία του Χρήστος Κιτσινάμας.

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αυτή τη στιγμή με την ιδιαίτερη συνάθροιση ψυχών γίνεται ολοένα και πιο πολύτιμη σ’ εμάς κάθε λεπτό που περνάει. Οι επιλογές σας στην Αρένα του Παιχνιδιού της ελεύθερης βούλησης είναι η υψηλότερη έκφραση της Δημιουργικής ενέργειας σε πεπερασμένη μορφή. Η επιλογή που κάνετε καθώς παίζετε μέσα στο παιχνίδι σας επιτρέπει ν’ ανυψώσετε την ενέργεια σε συλλογικό επίπεδο ακόμη μια φορά. Η θέλησή σας να παίξετε το Παιχνίδι πίσω από το πέπλο που σας εμποδίζει να δείτε τον πραγματικό σας εαυτό, τιμάται πέρα απ’ όσο μπορείτε να καταλάβετε. Σας αγαπάμε τόσο πολύ για τη θέλησή σας να βρείτε τις ανώτερες αλήθειες, ακόμη και τις στιγμές που αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας.

Να ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά βλέμματα στο Σύμπαν που παρακολουθούν τη κάθε επιλογή σας. Ακόμη και τις στιγμές που αισθάνεστε τόσο μόνοι και απελπισμένοι, υπάρχουν πολλοί γύρω σας που πρόθυμα μοιράζονται τον πόνο σας. Αυτός ο τρόπος επιτρέπει να γίνεται μέρος του Παιχνιδιού ανυψώνοντας τη πραγματικότητα των όλων όσων είναι. Αυτοί που σας περιβάλλουν είναι αναρίθμητοι πέρα από κάθε αντίληψή σας. Αν μπορούσατε να δείτε την προετοιμασία που χρειάζεται για να προσαρμοστούν στις κατάλληλες συνθήκες ένας τέτοιος μεγάλος αριθμός οντοτήτων, θα μπορούσατε εύκολα να καταλάβετε πόσο σημαντικοί είσαστε. Γι’ αυτό και σας παροτρύνουμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό επειδή όλοι σας είσαστε σημαντικοί στην Αρένα του Παιχνιδιού πέρα από κάθε αντίληψή σας.

Ο μεγάλος μάγος του χρόνου χαμηλώνει το δάκτυλό του υποδεικνύοντας πως τώρα ήρθε η ώρα να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για την αληθινή σας φύση. Επιθυμούμε να μιλάμε σ’ εσάς μέσω της οικογένειας εκείνου που αποκαλείτε Μιχαήλ. Εκπροσωπούμε αυτή τη μεγάλη οικογένεια. Ακόμη κι όταν προφέρετε τη λέξη αντηχεί βαθιά μέσα σας. Αυτή είναι η δόνηση της οικογένειας με την οποία είσαστε στενά συνδεδεμένοι.

Υπάρχει μεγάλη συνήχηση όταν προσπαθείτε να εφαρμόσετε ανθρώπινες συμπεριφορές σε πνευματικά ζητήματα, γι’ αυτό και θα σας δίνουμε επιπλέον επεξηγήσεις για να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε αυτό που ήδη ξέρετε. Αυτό που αποκαλείτε Μιχαήλ δεν είναι μια μόνη οντότητα αλλά ένα σύμπλεγμα οντοτήτων όπου αποτελούν μια ενιαία δόνηση. Γι’ αυτό και σας συστηνόμαστε ως οικογένεια. Παρ’ όλο που ο αριθμός διακυμαίνεται συνεχώς, η οικογένεια εκείνου που αποκαλείται Μιχαήλ είναι στη πραγματικότητα μια συνάθροιση δονήσεων από 144.000 ψυχές σε αυτή τη πλευρά του πέπλου. Η μοναδική αυτή δόνηση έγινε μια οντότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό και όλα όσα έλκονται σε αυτή τη δόνηση είναι σχετικά με αυτόν τον σκοπό.

Ποιος είναι ο Μιχαήλ;

Αυτός «που είναι όπως ο Θεός» είναι ένας μοναδικός Αρχάγγελος που τον γνωρίζετε ως Μιχαήλ. Ο μεγαλύτερος των πολεμιστών που πολεμούσε αδιάκοπα από την αρχή ως το τέλος όλων των πολέμων. Η τελική μάχη είναι τώρα στα χέρια της ανθρωπότητας καθώς επιλέγει να χρησιμοποιήσει τα ξίφη για έναν υψηλότερο σκοπό.

Η πρωταρχική μάχη ήταν εκείνοι όπου οι Άγγελοι πίστευαν ότι ήταν ανώτεροι των ανθρώπων όπου επιτηρούσαν. Αυτό ήταν μια λανθασμένη κατεύθυνσης της ενέργειας και ήταν ο Μιχαήλ όπου έμεινε ακλόνητος δίνοντάς τους να καταλάβουν ότι για να είναι πραγματικά δυνατοί, ήταν απαραίτητο να γίνονταν ανοιχτοί και ευάλωτοι. Ο Μιχαήλ ήταν εκείνος που έδειξε με το σπαθί του να μένει ακλόνητος στις δικές του πεποιθήσεις και από τότε δήλωσε πίστη στο Φως.

Αυτό ξεκίνησε μια δονητική οικογένεια καθώς πολλοί ακολούθησαν το παράδειγμά του. Αυτή η εσωτερική δύναμη είναι εκείνη που επικρατεί ακόμη και σήμερα, καθώς ολοένα και περισσότεροι κουβαλούν τη δική τους δύναμη και μένουν ακλόνητοι στις δικές τους πεποιθήσεις.  Αυτή είναι η πραγματική δύναμη των «Πολεμιστών του φωτός» όπως γνωρίζεται ότι είναι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ. Σήμερα η οικογένεια του Μιχαήλ είναι στο προσκήνιο των δονητικών αλλαγών καθώς προχωράτε στο επόμενο στάδιο της εξέλιξης ως πνεύματα.

Βότσαλο στη λίμνη

Πάρτε ένα μικρό βότσαλο και πετάξτε το μέσα στη λίμνη. Θα δείτε δονητικούς κύκλους που ταξιδεύουν από μέσα προς τα έξω. Αυτό που έχετε κάνει με αυτή τη πράξη είναι δείξετε τη δόνηση ενός βότσαλου σε κίνηση, στη δόνηση του νερού. Οι κύκλοι της δόνησης που ταξιδεύουν προς τα έξω, είναι η ενέργεια του βότσαλου σε κίνηση που γίνεται ένα με τη λίμνη. Αυτό παρομοιάζεται με τη Συμπαντική ροή της ενέργειας που αναζητά την ισορροπία μέσα από τη συγχώνευση. Καταλαβαίνετε ότι η αρχική δόνηση του βότσαλου εξακολουθεί να υπάρχει καθώς βρίσκεται στον πάτο της λίμνης. Η αλήθεια είναι ότι η ενέργεια αυτού του μοναδικού βότσαλου άλλαξε για πάντα την δόνηση της λίμνης.

Τώρα δείτε την επίδραση στο νερό καθώς πετάτε αρκετά βότσαλα ταυτόχρονα. Βλέπετε πολλούς κύκλους που απλώνονται και διασταυρώνονται μεταξύ τους στην αποστολή τους να γίνουν μέρος της λίμνης. Το κάθε ένα έχει το δικό του μονοπάτι αλλά όμως βλέπετε, διασταυρώνει τις ενέργειες ενός άλλου στην ίδια αποστολή. Αυτοί οι κύκλοι είναι η αρχή της περιγραφής της οικογένειας που γνωρίζεται ως Μιχαήλ.

Η κληρονομιά της οικογένειας του Μιχαήλ

Είναι μια οικογένεια επιλογής. Μπορεί να έχετε γεννηθεί μέσα στην οικογένεια ή να επιλέξετε να βρισκόσαστε μέσα στο Παιχνίδι, έχοντας πάντοτε την επιλογή να παραμείνετε μέσα ή να επιλέξετε να κρατάτε την ενέργεια της οικογένειας. Μέλη αυτής της μεγάλης οικογένειας δεν μπορούν να παραμείνουν μακριά από τη διαμάχη μεταξύ σκότους και φωτός. Επιλέγουν να είναι στην άκρη των αλλαγών σε όλα τα θέματα.

Το ένα βήμα γίνεται όταν κάποιος παίρνει θέση ως Εργάτης του Φωτός και το επόμενο όταν συνδέεται με την εσωτερική του δύναμη. Σπάνια κάποιος πηγαίνει προς την αντίθετη πλευρά όταν έχει συνδεθεί με τη δύναμή του. Στην Αρένα του Παιχνιδιού υπάρχει ελεύθερη βούληση σε όλα τα θέματα, ακόμη και η πιθανότητα να θέσεις τον εαυτό σου προς άλλη κατεύθυνση.

Αυτό δε συμβαίνει χωρίς κόστος. Γυρνώντας τη πλάτη προς ένα υψηλότερο σκοπό είναι λανθασμένη κατεύθυνση ενέργειας και αμέσως η ενέργειά σου στραγγίζει. Αρνούμενος να οδηγηθείς από τη καρδιά σου προς τον υψηλότερο στόχο σου, αυτό έχει αρνητική επίδραση στη βιολογία σου και στον ανώτερο εαυτό σου. Υπάρχει μια πιθανότητα ν’ αφήσετε την οικογένεια και τον σκοπό της, αν ένας επιλέξει άλλη οικογένεια αναλαμβάνοντας εκεί τους στόχους.

Αυτή η πιθανότητα υπάρχει καθώς οι περισσότεροι ανήκουν σε διαφορετικές οικογένειες ταυτόχρονα αν είναι σπάνιο να συμβεί. Προχωρώντας μέσα στο δικό σας έργο και δημιουργώντας ένα πλάνο Β στο συμβόλαιό σας, είναι η δουλειά αυτής της οικογένειας όπου οι περισσότεροι προσπαθείτε να κατακτήσετε.

Μηνύματα από την Εστία

Σας λέμε ακόμη μια φορά ότι υπάρχουν οντότητες σε ειδικές αποστολής απευθείας με τους Αρχαγγέλους. Αυτοί οι μεσολαβητές αλληλεπιδρούν στην Αρένα του Παιχνιδιού με οδηγίες απ’ ευθείας από την Εστία. Αυτοί είναι οι «Άγγελοι» που βλέπετε να επισκέπτονται το Παιχνίδι, προσφέροντας καθοδήγηση και βοήθεια. Εμφανίζονται σ’ εσάς με μορφές όπου τα συστήματα πεποιθήσεών σας μπορούν να δεχτούν. Κι αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί από εσάς δε μπορείτε να τους δείτε καθόλου. Αυτά είναι ειδικά πλάσματα που δουλεύουν από τη μέση της θεϊκής σκάλας. Τα γνωρίζεται με πολλές περιγραφές. Είναι μεγάλα πλάσματα και αν τους επιτρέψετε θα βρίσκονται εκεί όταν τα χρειαστείτε.

Η ιεραρχία της Εστίας

Φανταστείτε ότι υπάρχει ένας μεγάλος κύκλος στη μέση του Παραδείσου. Τώρα δείτε ελαφρός μικρότερους κύκλους που καλύπτουν τον αρχικό με αναφορά το κέντρο. Αυτοί είναι εκείνοι που γνωρίζετε ως Αρχάγγελοι. Τώρα δείτε πολλούς μικρότερους κύκλους με ελαφρός διαφορετικό σκοπό από τον αρχικό μεγάλο κύκλο. Αυτός είναι ένας απλός κατανοητός τρόπος για να καταλάβετε την ιεραρχία της Εστίας.

Εκεί βρίσκονται πολλές οικογένειες που υποστηρίζουν η μία την άλλη σ’ έναν κοινό στόχο. Ο μεγαλύτερος από τους κύκλους είναι η οικογένεια του Μιχαήλ. Αυτή είναι η οικογένεια που κρατάει τη μεγαλύτερη ενέργεια όλων των μεγάλων στόχων του Παραδείσου. Αυτός είναι ο γενικός στόχος που έχουμε μοιραστεί μαζί σας πολλές φορές που το πέπλο δε σας αφήνει να κατανοήσετε πλήρως.Είναι ο στόχος του αγγελικού βασιλείου να τιμάει και να υποστηρίζει το ο κομμάτι μας που είναι το δικό σας. Αυτό ήταν κατά βάση το πείραμα του Λούσιφερ όπου το εκκρεμές της προόδου τραβήχτηκε πολύ στη μία μεριά, επιτρέποντάς μας να προσδιορίσουμε τη δική μας κατεύθυνση και πρόθεση πολύ καθαρά.

Σαν ένα βότσαλο σε κίνηση με τους κύκλους να αφομοιώνονται μέσα στη λίμνη, σας ζητάμε να φανταστείτε πολλούς κύκλους να καλύπτουν ο ένας τον άλλον. Αγγελικές οικογένειες είναι όμοιες με αυτές που αποκαλείται συγγενικές οικογένειες στην Αρένα του Παιχνιδιού. Κανένας δεν ανήκει σε μόνο μία οικογένεια. Είναι πολύ κοινό για μια ψυχή να είναι μέρος διαφόρων οικογενειών ταυτόχρονα. Στο σχεδιάγραμμα των κύκλων, ένας είναι μέλος όλων εκείνων των οικογενειών που εκπροσωπεί. Σε αυτές τις συνθήκες θα βρείτε φυσική έλξη στους οικογενειακούς σκοπούς. Αυτό μπερδεύει αρκετά και μοιάζει να σας έλκει ένας σκοπός κάθε φορά. Σας λέμε ότι εύκολα υιοθετείτε νέους τρόπους.

Αγγελικός σκοπός – Η δουλειά της οικογένειας

Σχετική εικόνα

Πολλές φορές έχουμε ερωτηθεί να περιγράψουμε τη φύση των αγγελικών οικογενειών. Η ανθρωπότητα έχει φτάσει σ’ ένα επίπεδο δόνησης αρκετά υψηλό για να δέχεται κάποιες βασικές αλήθειες. Υπάρχουν πολλές οικογένειες μέσα στο αγγελικό βασίλειο. Αυτό που ξέρετε είναι ότι οι άγγελοι μεταφέρουν μηνύματα κι έχουν υψηλότερη δόνηση από τους ανθρώπους. Παρουσιάζουν τους εαυτούς τους με τρόπους που μπορούν εύκολα να κατανοηθούν. Ανακατεύονται στο Παιχνίδι κατόπιν δικής σας πρόσκλησης, μεταφέροντας οδηγίες από την Εστία. Δουλεύουν πολύ στενά με τους οδηγούς σας για να βοηθήσουν να συνδεθείτε με τον δικό σας ανώτερο εαυτό.

Αυτό που γνωρίζεται ως Αρχάγγελοι είναι στη πραγματικότητα οικογενειακοί σχεδιαστές. Κάθε Αρχάγγελος, ή οικογένεια, έχει ένα σύνολο δονήσεων για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Δεν είναι τυχαίο που αποκαλούμε τον ανθρώπινο συνεργάτη μας φύλακα του ξίφους. Έχει κερδίσει αυτόν τον ρόλο μέσα στους αιώνες του Χρόνου και τώρα ξανά παίζει τον ρόλο του. Σας λέμε ότι δεν είναι τυχαίο που ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ήταν πάντοτε πρωτοστάτης μ’ ένα ξίφος. Για την Αρένα του Παιχνιδιού το ξίφος συμβολίζει την αλήθεια και την ενδυνάμωση.

Η ενέργεια που είναι γνωστή ως Μιχαήλ έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο στην αρχή του Παιχνιδιού καθώς κέρδισε τη θέση του Αρχαγγέλου και είναι επικεφαλής των αγγέλων που παρέμειναν πιστοί στο Φως κατά τη διάρκεια του πειράματος Λούσιφερ. Ολόκληρη η οικογένεια του Μιχαήλ έχει τον τίτλο «Πολεμιστές του Φωτός» σε μια οντότητα που είναι αποτέλεσμα των πρώτων ημερών του Παιχνιδιού. Τώρα που οι τελευταίες ημέρες στο Παιχνίδι βρίσκονται μπροστά μας ακόμη μια φορά λόγω των επιλογών που έχουμε κάνει. Γι’ αυτό η οικογένεια του Μιχαήλ είναι τόσο δυνατή μέσα στη δράση. Αυτές είναι οι στιγμές στην Αρένα του Παιχνιδιού όπου μιλάτε την αλήθεια και κρατάτε το σπαθί σας ψηλά, που θα οδηγήσετε την ανθρωπότητα μέσα στην εξέλιξη αντί της εξαφάνισης. Αυτές είναι η ιδιότητα και ο υψηλός σκοπός της οικογένειας ου Μιχαήλ.

Ενδυνάμωση είναι ο σκοπός που χρειάζεται για ν’ αφυπνίσει την Αρένα του Παιχνιδιού προς υψηλότερες αλήθειες. Γι’ αυτό και η οικογένεια του Μιχαήλ έχει φτάσει στ’ άκρα στη διαδικασία της αφύπνισης. Θα βρείτε πολλούς από την οικογένεια ως master θεραπευτές. Η αφύπνιση της ανθρωπότητας ξεκίνησε από την πρώτη αφύπνιση των θεραπευτών που καλέστηκαν να επανενώσουν το σύνολο.

Το επόμενο επίπεδο της αφύπνισης θα είναι οι πολλοί θεραπευτές που θα προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο που θα είναι να διδάξουν. Υπάρχουν επίσης master θεραπευτές που δεν ανήκουν σε αυτή την οικογένεια αλλά έχουν τη δόνηση του Μιχαήλ. Στην Αρένα του Παιχνιδιού η εμφάνισή τους θα μπορούσε να είναι η «οικογενειακή δουλειά» καθώς μιλάμε.

Μαθαίνοντας πρώτα να θεραπεύουν τους εαυτούς τους, να κρατάνε την υψηλότερη δόνηση, προχωράνε προς την ενδυνάμωση και κρατάνε την αληθινή δύναμη μέσα στο βιολογικό τους σώμα. Αυτή είναι η διαδικασία του Δεύτερου Κύματος της ενδυνάμωσης τώρα στον πλανήτη. Αυτή είναι μια πρόκληση για τους ανθρώπους που έχουν παίξει χωρίς αυτό για πολύ καιρό. Κρατώντας τη δύναμή σας θα επιστρέψετε στην αλήθεια της δημιουργικής δύναμή σας. Είναι η επανένωση με τη δύναμη η οποία θα επηρεάσει τη δημιουργία του Παραδείσου στη Γη.

Συνδέοντας κύκλους Φωτός

Ο Μιχαήλ είναι μια κρυστάλλινη, αγνή δόνηση τόσο μαγνητική που πολλοί έλκονται προς αυτήν. Η οικογένεια που είναι γνωστή ως Μιχαήλ είναι ενέργεια που ενώνει πολλούς κύκλους Φωτός μαζί. Αυτό συμβαίνει στην Γη με τον ίδιο τρόπο που συμβαίνει και στον Ουρανό. Σας έχουμε πει από την αρχή του μηνύματος τη σημαντικότητα της στιγμής της επανένωσης των πνευματικών οικογενειών κατά τη διάρκεια της δικής σας αφύπνισης.

Αυτή είναι η μία κίνηση που με αυξάνει με ταχύτητα τη δόνησή σας καθώς εισέρχεστε σε ανυψωμένα επίπεδα. Αυτή είναι επίσης η πρόοδος σε αυτή τη μεριά του πέπλου. Οι πολλοί κύκλοι Φωτός βρίσκονται σε αναζήτηση της σύνδεσης ακόμη μια φορά. Αυτή είναι η κίνηση προς την ενοποίηση της συνειδητότητας όπου η ανθρωπότητα τώρα μαθαίνει. Για τους κύκλους, το να ενωθούν με τον Ουρανό, είναι απαραίτητο για να συνδεθούν έπειτα μέσα στην Αρένα του Παιχνιδιού. Αυτό διευκολύνει όταν μέλη από αυτή τη μεγάλη οικογένεια στην Αρένα του Παιχνιδιού ενώνονται με τη πρόθεση να προχωρήσουν μπροστά.

Φωτεινά Κέντρα – Ένα όραμα για όλους

Το κάλεσμα έχει φύγει από την εστία γι’ αυτή τη σύνδεση των κύκλων του Φωτός σε πολλά επίπεδα. Με την ύπαρξη μέσα στην οικογένεια, πολλοί από εσάς έχετε ακούσει αυτό το κάλεσμα και έχετε δηλώσει την ανθρώπινη πρόθεσή σας σ’ αυτό. Έχετε τ’ όραμα των Φωτεινών Κέντρων που τους αποκαλείται επίσης Θεραπευτικά Κέντρα. Τ’ όραμα, όπως ερμηνεύτηκε, είναι να δημιουργηθούν περιοχές όπου όλοι θα μπορούν να έρθουν μαζί και να μοιραστούν τη μάθηση, τη θεραπεία και το Φως.

Σας λέμε ότι αυτό τ’ όραμα είναι η ερμηνεία των υψηλότερων καλεσμάτων από την Εστία για να συνδέσετε τους Κύκλους του Φωτός. Πολλοί έχουν προσπαθήσει να δημιουργήσει Φωτεινά Κέντρα που δεν υποστηρίχτηκαν. Κάποιοι έχουν αφυπνιστεί στη προσπάθειά τους να δημιουργήσουν αυτό που αισθάνθηκαν αληθινό στις καρδιές τους. Μόνο ένα πράγμα λείπει στην ανθρώπινη ερμηνεία αυτής της ιδέας.

Αυτό είναι ένα κάλεσμα για να ενωθούν οι Κύκλοι φωτός. Παρακαλούμε εν-θυμηθείτε ότι το πρωταρχικό κάλεσμα ήταν να συνδέσετε τους Κύκλους Φωτός, να εναγκαλιστούν όλοι μαζί. Δεν έχει σημασία η αγνότητα της πρόθεσης, καθώς ξεκινάτε να χτίσετε αυτά τα θεραπευτικά κέντρα, αν στην εφαρμογή δεν εμπεριέχετε τη σύνδεση με τους άλλους προβάλλοντας το ίδιο όραμα, δε θα λειτουργήσει.

Έτσι συχνά βλέπουμε να έχετε κολλήσει στ’ όραμα στη φυσική διάσταση. Μια φυσική διάσταση θέτει όρια στη διαστολή του κύκλου και πολλές φορές περιορίζει τ’ όραμα. Καταλάβετε πρώτα, ότι τ’ όραμα είναι να συνδέσετε τους Κύκλους Φωτός γνωρίζοντας ότι πρόκειται γι’ αγγελικό σκοπό. Ενσωματώνοντας αυτόν τον υψηλό σκοπό στο πρωταρχικό κάλεσμα θα δημιουργήσετε την υποστήριξη που χρειάζεται. καταλάβετε ότι αν και είσαστε σε μια φυσική διάσταση, η φυσική διάσταση δεν είναι το πραγματικό κέντρο.

Όσοι από εσάς κρατάτε αυτό τ’ όραμα, έχουν τον Κύκλο Φωτός ν’ απλώνεται γύρω τους. Κάνετε χώρο για πολλούς με το ίδιο όραμα και μοιράστε πηγές, ιδέες και πληροφόρηση. Δημιουργήστε χώρο για τις πολλές πρωταρχικές πνευματικές οικογένειες για να επανενωθούν και βρείτε ο ένας τον άλλον. Δημιουργήστε τη πρώτη σας πρόθεση να δημιουργήσετε Κύκλους φωτός για τη βοήθεια στη διαδικασία της ενότητας στην Αρένα του Παιχνιδιού, όχι μόνο για να συνδέσετε κι άλλους στο Φως αλλά για να ενώσετε τους ήδη υπάρχον Κύκλους. Αυτό θα επισπεύσει το πρωταρχικό κάλεσμα και θα βρείτε πλήρη υποστήριξη σ’ αυτή την εφαρμογή. Αυτό επίσης θα ολοκληρώσει τον κύκλο σε αυτή τη πλευρά του πέπλου. Όπως Χαμηλά, έτσι και Ψηλά.

Είναι η ώρα

Όλοι μας περιμέναμε υπομονετικά μέχρι ο Μεγάλος Μάγος του Χρόνου να υποδείξει με το δάκτυλό του στον αέρα. Τώρα, το δάκτυλο έδειξε σημαίνοντας ότι είναι η ώρα για την υψηλή σας δουλειά. Ζητάμε να μη ψάξετε μακριά για τον υψηλό σας σκοπό καθώς τις περισσότερες φορές είναι στα πόδια σας

Μην ανησυχείτε αν δεν είσαστε σίγουροι ποιο είναι το μονοπάτι σας. Αναζητήστε τους κρυστάλλους στο μονοπάτι σας που θα σας οδηγήσουν στην υψηλότερη εκδήλωση του πνεύματος σε βιολογική μορφή. Αυτοί είναι οι κρύσταλλοι που έχετε τοποθετήσει εσείς στα σχέδιά σας. Αυτοί οι κρύσταλλοι κουβαλάνε μια δόνηση της Εστίας και σας εξυπηρετούν στο να εν-θυμηθείτε της αλήθεια της χαράς της Εστίας.

Να ξέρετε ότι τους έχετε τοποθετήσει σωστά και θα εμφανίζονται μπροστά σας καθώς κάνετε το πρώτο σας βήμα στη δική σας χαρούμενη πραγματικότητα. Τολμήστε να οραματιστείτε τα υψηλότερα των οραμάτων και προχωρήστε μέσα σ’ αυτό τ’ όραμα. Τώρα ήρθε η ώρα.

Το δώρο του Μιχαήλ – Ο Κρύσταλλος-Μιχαήλ

Η ενέργεια, το κουράγιο και η δύναμη αυτής της οικογένειας είναι μαζί σας πάντοτε. Υπάρχει ένα βήμα μέσα σε υψηλότερη δόνηση όπου σύντομα θα κάνετε. Ακόμη περισσότεροι θα έρθουν γι’ αυτό το ειδικό βήμα στην επόμενη συνεδρία. Για την ώρα, απλά να ξέρετε ότι κάνετε ένα βήμα μέσα στο «Υπερφώς». Αυτό θα συμβεί όταν όλες οι πόρτες της οικογένειας ανοίξουν και συνδεθούν.

Για να προετοιμαστείτε σ’ αυτό, σας ζητάμε να κουβαλήσετε τις δονήσεις της ομογένειας συνειδητοποιημένα μέσα σας κάθε στιγμή. Το Δώρο του Μιχαήλ είναι ένας μικρός κρύσταλλος που κουβαλάτε μέσα σας και κρατάει αυτή την ιερή δόνηση. Αυτός ο κρύσταλλος θα έρθει σ’ εσάς σύντομα αν δεν έχει έρθει σ’ εσάς ακόμη. Θα είναι ένα δώρο από κάποιον που αγαπάτε ή ακόμη από έναν δάσκαλο. Θ’ ανακαλύψετε ότι πάντοτε είχατε αυτόν τον κρύσταλλο μέσα σας αλλά δεν ξέρατε ποτέ τί σημαίνει.

Μπορεί απλά ν’ αποκαλυφθεί καθώς κοιτάτε μια βιτρίνα. Πάρτε το στα χέρια σας και επιτρέψτε να το εξερευνήσετε. Όταν συνδεθείτε μαζί του, σας παρακαλούμε διαθέστε ένα λεπτό και νιώστε σκόπιμα τη δόνηση της οικογένειας του Μιχαήλ μέσα στον κρύσταλλο, κάνοντας μια τελετή. Αυτή είναι η ένωση του πνεύματος με την οικογένεια του Μιχαήλ μέσω ενός κρυστάλλου της Γης. Έχετε πάνω σας τον κρύσταλλο υπερήφανοι ως τον δικό σας «Κρύσταλλο-Μιχαήλ» που σας βοηθάει να ισορροπήσετε την ενέργεια και σας οδηγεί γρήγορα προς τη δική σας αλήθεια.Αν έχετε αμφιβολίες ή χάσετε τον δρόμο σας ή απλά χρειάζεστε κατεύθυνση, κρατήστε τον «Κρύσταλλο-Μιχαήλ» και λάβετε απαντήσεις μέσα από την καρδιά σας. Κουβαλήστε τον μαζί σας πάντοτε και χρησιμοποιήστε τον με την πρόθεση να φέρει την Εστία σ’ αυτή τη μεριά του πέπλου. Αυτή είναι η φυσική αντιπροσώπευση του κρυστάλλινου δικτύου και σήμα για τα Κρυστάλλινα Παιδιά να κάνουν την παρουσία τους στην Αρένα του Παιχνιδιού.

Το άλλο μισό του έργου

Δεχόμενοι και κουβαλώντας τους κρυστάλλους σας είναι μόνο το μισό του έργου. Από τη στιγμή που έχετε πάρει τον κρύσταλλό σας, σας ζητάμε να δώσετε τουλάχιστον σε τρεις άλλους τον «Κρύσταλλο-Μιχαήλ». Πάρτε τον δικό σας Κρύσταλλο-Μιχαήλ και τοποθετήστε τον σε νερό θαλάσσης ξεχωριστά από αυτούς που πρόκειται να χαρίσετε. Κάντε το αυτό για μια νύχτα και καθαρίστε το από το αλάτι με μια τελετή καθώς γι’ ακόμη μια φορά εντυπώνετε τους κρυστάλλους με τις δονήσεις της οικογένειας του Μιχαήλ.

Εξηγήστε την πρόθεσή σας και χρησιμοποιείστε αυτά τα δώρα του Παραδείσου και της Γης. Επίσης φορτίστε τα με το ίδιο έργο να διαδώσουν τις δονήσεις της Εστίας χαρίζοντας Κρυστάλλους-Μιχαήλ σε άλλους. Σύντομα μια οριακή μάζα θα έχει έναν αριθμό από Οικογενειακούς κρυστάλλους αντίστοιχους μ’ εκείνους που υπάρχουν στον Ουρανό. Όπως Χαμηλά, έτσι και Ψηλά. Αυτό ξεκινά με το επόμενο επίπεδο της δημιουργίας της Εστίας σε αυτή τη πλευρά του πέπλου καθώς ο Ουρανός και η Γη γίνονται ένα.

Το Γκρουπ των εννιά

Έχουμε δηλώσει από την αρχή του μηνύματος ότι θα εξηγούσαμε σε πλήρη λεπτομέρεια τη προέλευση του Γκρουπ των εννιά. Η ανθρώπινη ερμηνεία των πολύ υψηλών ιδανικών πολλές φορές διαστρεβλώνεται. Υπάρχει ένας φανταστικός πνευματικός ανταγωνισμός στην Αρένα του Παιχνιδιού που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει.

Αυτό το ανθρώπινο γνώρισμα αφαιρεί πολλά από την αξία που μπορείτε να λάβετε από την ίδια τη πληροφορία. Τώρα επιθυμούμε να σας εξηγήσουμε περισσότερο ποιοι στην πραγματικότητα είμαστε. Είμαστε εκείνοι που δίνουμε τις οδηγίες στα χέρια των διαμέσων αγγέλων που περπατάνε ανάμεσά σας. Αυτό το Γκρουπ είναι σειρές από εννιά ενωμένους κύκλους με κοινό κέντρο εκείνου του μεγαλύτερου κύκλου που είναι γνωστός ως Μιχαήλ.

Σας το λέμε αυτό όχι για να μας τοποθετήσετε σε κάποια φανταστική βαθμίδα σημαντικότητας, αλλά σε κάποιο βαθμό, επειδή επιθυμούμε ν’ ακούσουμε τις δικές μας λέξεις καθαρά. Είναι η δική μας μεγαλύτερη τιμή να βρισκόμαστε στην υπηρεσία του να σας βοηθήσουμε στην εν-θύμηση της μεγαλοπρέπειάς σας. Έχετε κερδίσει το Παιχνίδι και είναι τιμή μας να είμαστε στην οικογένειά σας. Με ύψιστο σεβασμό και αγάπη σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, και στον εαυτό σας, με σεβασμό και τιμή, να φροντίζετε ο ένας τον άλλον και να παίζετε καλά μαζί.

Το Γκρουπ

Έχω μία παράδοση να ταξιδεύω πάντοτε με το καπέλο μου. Αυτό το αστείο καπέλο το έχετε δει πολλές φορές στην ιστοσελίδα και το χρησιμοποιώ συχνά για να καλύπτω τα μάτια μου όταν κοιμάμαι στο αεροπλάνο. Στη κορυφή των αγαπημένων καπέλων μου υπάρχει ένα φαρμακευτικό σακουλάκι. Αυτό το σακουλάκι έχειμικρούςΓρανάτες μέσα. Ο Γρανάτης είναι ο λίθος μου. Από την αρχή των ταξιδιών μου σε αυτή τη δουλειά, έχω κερδίσει αυτό το καπέλο.

Σε κάθε νέο μέρος που ταξιδεύω, παίρνω έναν Γρανάτη και τον ανταλλάσσω με μια μικρή πέτρα που την κουβαλάω μέσα στο σακουλάκι. Είναι μια υπέροχη παράδοση που το Γκρουπ που συνέστησε μερικά χρόνια πριν. Αντιπροσωπεύει την συγχόνευση των δονήσεων όπου το Γκρουπ έχει πει ότι είναι η Συμπαντική ροή ενέργειας. Πρόσφατα, καθώς έδειχνα αυτό το σακουλάκι σ’ ένα πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο στην Ολλανδία, το Γκρουπ μου είπε να του δώσω έναν ιδιαίτερο κρύσταλλο που φύλαγα στο σακουλάκι μου. Αυτός ο κρύσταλλος ήταν πολύ καθαρός και λεγόταν Herkimer Diamond.

Την ημέρα μετά αυτού του μηνύματος, η Μπάρμπαρα γευμάτιζε μ’ έναν αγαπητό φίλο που λεγόταν Morgan. Η Μπαρμπαρα μου έδειξε αυτό το απόγευμα το δώρο που της έκανε για τα γενέθλιά της. Ήταν ένας υπέροχος κρύσταλλος σ’ ένα μενταγιόν. Η Μπάρμπαρα μου έδωσε αυτό το δώρο και μου είπε να το αντικαταστήσω μ’ εκείνο που είχα δώσει στην Ολλανδία.

Το δώρο της ήταν ένα υπέροχο Herkimer Diamond για ν’ αντικαταστήσω αυτό που έδωσα. Τη στιγμή που μου το έδινε, τα λόγια του Γκρουπ ήρθαν στο μυαλό μου. «Το δώρο του Μιχαήλ είναι ένας μικρός κρύσταλλος που κουβαλάς μαζί σου και κρατά αυτή την ιερή δόνηση. Αυτός ο κρύσταλλος θα έρθει σ’ εσένα σύντομα σε περίπτωση που δεν έχει έρθει ήδη». Αυτή τη στιγμή ήξερα ότι και οι δυο μας είχαμε δώσει τον «Κρύσταλλο-Μιχαήλ».

Το έτος 2000 είναι τώρα μπροστά. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη χρονική στιγμή, που θα πρέπει όλοι μας να ανανεώσουμε τις προθέσεις μας και να εστιαστούμε στο πλάνο Β. Αυτό είναι το πλάνο Β για τον νέο αιώνα. «Οι Φωτεινοί Κύκλοι που είναι γνωστοί ως Εργάτες του Φωτός θα εστιάσουν στην επανασύνδεση σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα δημιουργήσουμε χώρο γι’ αυτές τις συνδέσεις μέσα από ιστοσελίδες και επίσης μέσα από τα σεμινάριά μας. Θα δημιουργήσουμε χώρο για να βρει ο ένας τον άλλον και ν’ ανταλλάξουνε ιδέες, πηγές και υποστήριξη της διάδοσης του Φωτός. Είναι η ώρα».

Κι έτσι ας είναι.

Από την καρδιά της οικογένειας του Μιχαήλ, σας ευχόμαστε μια χαρμόσυνη αρχή σ’ αυτόν τον νέο αιώνα. Ευχόμαστε το μονοπάτι σας να είναι φωτισμένο και να σας οδηγήσει μέσα σε πάθος. Η Μπάρμπαρα κι εγώ σας ευχόμαστε τις πιο μαγικές διακοπές που είχατε ποτέ. Περιμένετε ένα θαύμα. Είθε όλα τα όνειρά σας να πραγματοποιηθούν καθώς φέρουμε αυτή τη μεγάλη οικογένεια κοντά ακόμη μια φορά.

Το Γκρουπ

Στιβ και Μπάρμπαρα Ρόθερ.

Μετάφραση: Έλενα Μπούση

Copyrightwww.Lightworker.com

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1