urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

LIVE KRYON CHANNELING

«Οι Ευθύνες του Εργάτη Φωτός»

Αποτέλεσμα εικόνας για Light worker

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων στο Ρέντινγκ, Καλιφόρνια

29 Ιανουαρίου 2005

μετάφραση: Ρένα Λογιάκη – 2015

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.

Υπάρχει ενθουσιασμός εδώ, ορατός σ’ εμάς. Εκείνοι που περίμεναν να καθίσετε στις καρέκλες, είναι αυτοί που σας τιμούν τώρα. Εκτός αυτού, υπάρχει μία κυτταρική δομή μέσα στον καθένα σας που λαχταρά «ν’ ακούσει το αφεντικό». [Έκφραση του Κρύων, ότι έχετε την ευθύνη για το σώμα σας και όλες τις λειτουργίες του] Πέρα απ’ αυτό, υπάρχει κάτι τόσο σπουδαίο που δεν θα το πιστεύατε καν: Κάθε οντότητα του Σύμπαντος που θεωρείτε ότι είναι πίσω από το πέπλο, γνωρίζει γι αυτή την συνάντηση! «Καταπληκτικό», ίσως πείτε. Θα μπορούσαν αυτά τα λόγια να είναι πράγματι ερμηνείες πέρα από το πέπλο, εκεί όπου στο νου σας υπάρχει ο Θεός; Θα μπορούσαν;

Αυτές τις ήρεμες στιγμές, θα μπορούσε αυτή η αίθουσα να γεμίζει με την αγάπη του Θεού; Θα μπορούσε; Θα μπορούσε οποιοσδήποτε εδώ να θεραπευτεί αυτή τη στιγμή;  Θα μπορούσε να γίνει κι αυτό; Υπάρχουν πολύ περισσότερα εδώ απ’ όσα φαίνονται. Και γι αυτό σου ζητάμε, αγαπητέ Άνθρωπε, να χρησιμοποιήσεις την θεϊκή σου αντίληψη τώρα. Είναι σαν να σηκώνεις το δάχτυλο σου στον αέρα, για να δεις προς τα πού φυσάει ο πνευματικός άνεμος. Είναι αυτό αληθινό ή όχι;

Όλες οι οντότητες που πλημμυρίζουν την αίθουσα θέλουν να στέκονται πλάι σας, πίσω σας, δίπλα σας και μπροστά σας. Έχουν έρθει πολλές στη γη μαζί σας. Υπάρχει μία υπερδιάστατη ομάδα σ’ ένα βουνό όχι μακριά από δω [Σάστα] που επίσης γνωρίζει γι αυτή την συνάντηση. Γνωρίζουν την καταγωγή σας και λένε, «Υπάρχουν Λεμούριοι εδώ που συνεχίζουν να έρχονται διότι είναι ερωτευμένοι με τον πλανήτη για αιώνες». Μιλάνε για τους Ανθρώπους που δεν μπορούν να περιμένουν να επιστρέψουν, ξανά και ξανά, σ’ ένα μέρος όπου κάνουν μια διαφορά για το Σύμπαν.

Όμως η αντίληψη σου είναι τόσο διαφορετική, ω Άνθρωπε. Είσαι τόσο κουρασμένος! Σου λέμε πάλι ότι πάρα πολλές φορές στις πιο ήρεμες στιγμές σου, σε έχουμε ακούσει να λες: «Είμαι τόσο κουρασμένος! Αγαπητέ Θεέ, έχω περάσει πάρα πολλά. Ω, όταν έρθω σπίτι, δεν θα επιστρέψω ξανά. Αν πρέπει να ξανακάνω τέτοια προσπάθεια, δεν θα επιστρέψω ποτέ!» Το έχουμε ακούσει τόσες  φορές, ακόμα και από τους πιο μεγαλοπρεπείς από εσάς.

Αλλά να η πραγματικότητα: Όταν σε βλέπω για άλλη μία φορά στο γλυκό μέρος, όταν περνάς την ενέργεια που ονομάζεις θάνατο, θα έχεις ξανά το νου του Θεού. Εμείς ονομάζουμε εκείνη την μετάβαση κάτι εντελώς διαφορετικό από θάνατο. Την ονομάζουμε «η επιστροφή». Και όταν θα είσαι ξανά πλήρως αφυπνισμένος και πίσω στην «πραγματική» πλευρά του πέπλου, θα κοιταχτούμε μεταξύ μας και θα δούμε την ομαδική ενέργεια αμφοτέρων. Έχεις ελεύθερη επιλογή να πηγαινοέρχεσαι όποτε θέλεις. Αλλά στην Ανθρώπινη πλευρά του πέπλου δεν γνωρίζεις τι συμβαίνει «εκεί πέρα», έτσι δεν είναι; [Δηλαδή, στην πλευρά του πέπλου που δεν μπορείς να δεις.] Ήξερες ότι δουλεύεις συνεχώς όταν είσαι στην δική μου πλευρά; Ήξερες ότι υπάρχει σημαντικός σκοπός πίσω από τον Θεό; Οι Άγγελοι δεν ησυχάζουν ποτέ, δεν χρειάζεται ποτέ να κοιμούνται, υπάρχει πάντα σκοπός. Και ο δικός σου ο σκοπός είναι φανερός σε όλους εμάς. Είσαι ερωτευμένος με την Γαία!

Φαντάσου για μια στιγμή ότι είσαι ο μεγαλύτερος ζωγράφος που έζησε ποτέ. Αυτό θα ήταν κάτι, έτσι δεν είναι; Σκέψου τους μεγάλους ζωγράφους στην ιστορία, κι εσύ είσαι ο καλύτερος. Και με κάποιο τρόπο σ’ αυτό το υποτιθέμενο όραμα, ξαναγεννιέσαι σ’ έναν πλανήτη που μοιάζει πολύ με αυτόν εδώ [τη Γη] μαζί με Ανθρώπους. Περνάς την γέννηση σου, το μεγάλωμα σου και την παιδική σου ηλικία, και δεν μπορείς πια να περιμένεις να ζωγραφίσεις! «Ω,» λες στον εαυτό σου, «μπορώ να ζωγραφίσω! Όταν θα είμαι αρκετά μεγάλος, απλώς δώστε μου ένα πινέλο κι έναν καμβά».

Τότε, προς μεγάλο σου τρόμο, καθώς μαθαίνεις την γλώσσα και μεγαλώνεις, συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχουν πινέλα ούτε καμβάς! Τέτοια πράγματα δεν υπάρχουν σ’ αυτόν τον πλανήτη που ήρθες! Τι θα κάνεις; Τότε έχεις άλλη μία τρομακτική συνειδητοποίηση – κανείς δεν έχει χέρια, ούτε εσύ! Ποιος θα το φανταζόταν αυτό; Τι θα κάνεις; Δεν υπάρχουν πινέλα αφού δεν υπάρχουν χέρια· ούτε καμβάδες, αφού δεν έχουν ακούσει ποτέ για ζωγραφική – εκτός στα θαύματα.

Καλώς ήρθες στη γη, άγγελε! Καθότι η θεϊκότητα σου μοιάζει πολύ έτσι. Το μεγαλείο σου το έχεις επάνω σου. Γνωρίζεις πώς να θεραπεύεις τον εαυτό σου, γνωρίζεις τους κανόνες θεραπείας του πλανήτη και των άλλων, γνωρίζεις πώς να δημιουργείς αγάπη όπου δεν υπάρχει αγάπη, και μπορείς να βρεις λύσεις σε προκλήσεις που άλλοι δεν μπορούν. Η θεϊκότητα σου είναι θαμμένη σε κάποιο μέρος καθώς κοιτάς τον εαυτό σου. Είναι περίεργο – έχεις την πληροφόρηση, αλλά δεν θυμάσαι το σχολείο που την απέκτησες. Όλη η γνώση όμως είναι εκεί ούτως ή άλλως.

Είσαι ένας μεγάλος καλλιτέχνης, αλλά σ’ αυτήν τη νέα γη κανείς Άνθρωπος δεν έχει χέρια! Τι θα κάνεις μ’ αυτή την κατάσταση; Και η απάντηση που έχουμε δώσει είναι: Τα χέρια που λείπουν είναι αυτό που ονομάζουμε αυτοκυριαρχία. Καθώς αρχίζεις ν’ αλλάζεις το DNA σου μέσω της πνευματικής εξέλιξης, αυτά τα πράγματα αρχίζουν να μεταβάλλονται, και τα χέρια που λαχταράς θα αναπτυχθούν, μεταφορικά. Και οι πίνακες που θα φτιάξεις με τα καινούργια αυτά χέρια θα είναι σπουδαίοι! Και θα τους ονομάσεις: «Ειρήνη εκεί όπου δεν υπάρχει Ειρήνη», «Λύση εκεί όπου δεν υπάρχει Λύση», «Αγάπη εκεί όπου δεν υπάρχει Αγάπη».

Τα «θαυματουργά» σου χέρια γίνονται το φως του Φάρου που έχεις γίνει. Φωτίζει τόσο λαμπερά που όλοι γύρω σου μπορούν να δουν την θαυματουργή ζωγραφική σου, η οποία ονομάζεται εσύ. Είναι πανέμορφη, και αντιπροσωπεύει την συνείδηση της αυτοκυριαρχίας στη Γη. Τα χρώματα είναι ζωηρά, η τεχνοτροπία πάντα αλλάζει και η ενέργεια είναι εκείνη του Θεού. Έχεις τα χέρια του καλλιτέχνη κι αρχίζεις να ζωγραφίζεις μία τελική εικόνα με τους άλλους που ονομάζεται «Η Νέα Ιερουσαλήμ».

Ευθύνη

Θέλω να μιλήσω για την ευθύνη με τρόπους που δεν με έχετε ακούσει να μιλάω ποτέ πριν. Στον συνεργάτη μου [Λη] έχει ειπωθεί να μαγνητοφωνήσει αυτό το μήνυμα. Σ’ εσάς εδώ στην αίθουσα, το μαγνητόφωνο είναι ανοιχτό και μαγνητοφωνεί. Για μένα, το μήνυμα αυτό έχει ήδη μεταγραφεί και εκτυπωθεί! Αυτή τη στιγμή το μήνυμα διαβάζεται, δυο μάτια κάθε φορά, από αναγνώστες σε όλη τη Γη. Έτσι βλέπουμε εμείς το τώρα. Ο ακροατής θα σκεφτεί ότι είναι ανόητο. Ο αναγνώστης; Εντάξει εσύ ξέρεις καλύτερα, έτσι δεν είναι; Είστε το μέλλον του ακροατή, και ο ακροατής, που νομίζει ότι είναι στο παρόν, στην πραγματικότητα είναι στο παρελθόν σας. Ποιος είναι λοιπόν όντως σωστός;

Θα δηλώσουμε ξανά την φανερή μη-γραμμικότητα στον γραμμικό Ανθρώπινο νου: Ο αναγνώστης, εκείνος που κάθεται μπροστά μου αυτή τη στιγμή σ’ αυτό που ονομάζει δική του πραγματικότητα, δεν μπορεί να σας «δει» όπως μπορώ εγώ. Πράγματι, εδώ είναι το αίνιγμα: Κάποιοι που κάθονται μπροστά μου τώρα, το διαβάζουν επίσης ακριβώς τώρα! Δύο διαφορετικοί χρόνοι, δύο διαφορετικά μέρη, αλλά ένα τώρα. Σε χαιρετάμε, λοιπόν, αναγνώστη, παρότι όσοι είναι σ’ αυτή την αίθουσα δεν ξέρουν για τι πράγμα μιλάω. [Χαμόγελο του Κρύων]

Θα ήθελα να κάνω έναν κατάλογο των ευθυνών του λεγόμενου φωτισμένου Ανθρώπου. Θα προσδιορίσουμε τη φώτιση. Φώτιση είναι μία διαδικασία όπου παρέχεται το θεϊκό αίτημα ενός Ανθρώπου, να κοιτάξει μέσα του και να βρει περισσότερα απ’ όσα βλέπει στην απλή 4η Διάσταση. Επομένως, αφορά στην πρόθεση, έτσι δεν είναι; Ως εκ τούτου, ίσως πείτε ότι φώτιση είναι η πρόθεση ν’ ανακαλύψετε το αθέατο μέσα σας. Δεν είναι ένα δόγμα· δεν είναι κάτι απόλυτο, και δεν ποσοτικοποιείται. Είναι μία διαδικασία. Η φώτιση ενός Ανθρώπου μπορεί να μην μοιάζει με φώτιση στους γύρω του, διότι αυτό που ένας Άνθρωπος βρίσκει μέσα του, είναι διαφορετικό για τον καθένα. Αλλά είναι μία διαδικασία, μία αναζήτηση αθέατων πραγμάτων, έτσι δεν είναι;

Ανάληψη, όπως την έχουμε ορίσει και περιγράψει στο παρελθόν, είναι η μετάβαση ενός Ανθρώπου απ’ αυτή τη ζωή σε μία άλλη, χωρίς να πεθάνει. Δεν είναι αυτό επαναστατικό; Όταν ο Άνθρωπος το κάνει αυτό, όλα μεταβάλλονται, όλα αλλάζουν. Ποιες είναι λοιπόν οι ευθύνες του φωτισμένου Ανθρώπου; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της ευθύνης καθώς ένας Άνθρωπος περνάει αυτή την διαδικασία, ανεξάρτητα με το πού βρίσκεται σ’ αυτό που ονομάζετε γραμμικό χρονικό πλαίσιο αυτής της διαδικασίας; Θα σας δώσουμε αυτά τα λίγα θέματα.

Είναι αρχαία διδασκαλία, αυτή που σας έχουμε δώσει πριν. Είναι πολυλογία για σας να τα ακούτε ξανά και ξανά. Α, κάτι συμβαίνει όμως σ’ αυτήν την αίθουσα. [Παύση] Αναγνώστη, πρέπει να σου πω κάτι: Κάνουμε μια παύση στην διδασκαλία, διότι υπάρχουν δύο εδώ στην αίθουσα που κάθονται τώρα μπροστά μου, και έχουν έρθει για θεραπεία. Ω, δεν ήξεραν ότι θα ήταν μία συνάντηση θεραπείας, όμως θα είναι, κι ενώ θα μιλάω στα επόμενα λεπτά για ένα θέμα, ένα άλλο θα πλημμυρίζει τις φλέβες τους. Τούτη είναι η σημαντική ενέργεια αυτή την στιγμή να στραφούμε. Λοιπόν αναγνώστη, να μία πρόκληση γραμμικότητας: Θα σου ζητήσω να γιορτάσεις μαζί μου αυτή τη στιγμή. Θέλω να γιορτάσεις και να τραγουδήσεις μαζί μου τώρα. Να γιορτάσεις την θεραπεία εδώ των δύο, που θα φύγουν διαφορετικά απ’ ό,τι ήρθαν, καθότι νιώθουν την αλήθεια της θεϊκότητας σε ό,τι έχει παρουσιαστεί εδώ σήμερα, και διεκδικούν την πραγματικότητα του τι μπορούν να κάνουν με το σώμα τους.

Να θυμάσαι αυτή την συνάντηση, αναγνώστη, διότι ήταν πολύ καλή. Πώς μπορείς να δώσεις «στιγμιαία» ενέργεια σε μια θεραπεία που έχει ήδη γίνει; Αυτά είναι τα ερωτήματα που, όταν είσαι άνετος με τις απαντήσεις, σε κάνουν να καταλαβαίνεις ότι έχεις κυριαρχία στην συνείδηση σου. Καθότι όλοι σας είστε συνδεδεμένοι σ’ ένα μη-γραμμικό στιγμιαίο επίπεδο που δεν βγάζει νόημα για σας σε Ανθρώπινο τετραδιάστατο επίπεδο, αλλά που πολλοί αυτή τη στιγμή μπορείτε να νιώσετε. Τραγούδησε η καρδιά σας μαζί μ’ αυτούς που αγγίχτηκαν σ’ αυτή την συνάντηση; Αν ναι, ο άγγελος μέσα σας ξυπνάει.

Ευθύνη απέναντι στον Εαυτό

«Κρύων, ποια είναι η ευθύνη μου απέναντι στον εαυτό μου; Τι μπορώ να κάνω για μένα;» Σ’ αυτή την λίστα ευθυνών θα σας δώσω μία τετραδιάστατη απάντηση και μία εσώτερη, ή πνευματική. Το κάνω για σας, διότι τείνετε να διαχωρίσετε τα δύο αυτά χαρακτηριστικά στο νου σας, όπως τείνετε να ξεχωρίσετε την ίδια σας την ύπαρξη, βάζοντάς την σε κουτιά κατανόησης. Κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και βλέπετε έναν Άνθρωπο. Ως εκ τούτου, σε όλη σας τη ζωή, όλα αυτά τα χρόνια, είστε μόνο ένας. Αυτή η έννοια είναι απλή, πραγματική αλήθεια στον Ανθρώπινο νου σας, αλλά δεν είναι καθόλου ακριβής. Όπως περιγράψαμε πριν, είστε μία πολλαπλή ενέργεια, αλλά «βλέπετε» μόνο την μία που κατοικεί στην 4η διάσταση.

Πόσοι πιστεύετε ότι έχετε έναν Ανώτερο Εαυτό; Οι περισσότεροι, φαντάζομαι. Εντάξει, είστε δύο λοιπόν. Πόσους χρειάζεστε για μια ομάδα; [Γέλιο] Υπάρχουν περισσότεροι από ένας, αλλά αυτό είναι που ο γραμμικός νους σας θέλει να συνειδητοποιήσει. Ταιριάζει στην πραγματικότητα σας να είστε ατομικοί, έτσι δεν είναι; Κι αν σας έλεγα ότι έχετε πολλούς εαυτούς; Ξέρατε ότι μέρος από σας δεν άφησε ποτέ την άλλη πλευρά του πέπλου; Έπρεπε να μένει εκεί, για να βοηθάει στις απαντήσεις της προσευχής! Όλα είναι μέρος του σχεδιασμού που αποτελεί τέτοιο μυστήριο για σας. Μέρος των καθοδηγητών σας είστε εσείς! Το ξέρατε; Πώς γίνεται να είστε ο δικός σας καθοδηγητής; Πολύπλοκο, δεν είναι;

Κανονικά, η ευθύνη που έχεις σ’ αυτόν τον πλανήτη σαν φωτισμένος Άνθρωπος, είναι να παραμείνεις εδώ όσο πιο πολύ μπορείς, χωρίς αυτό να συνεπάγεται αγώνα. Είναι ένας ατομικός τετραδιάστατος σκοπός. Και ο λόγος είναι φανερός – αγαπάς την Γαία ή όχι; Καταλαβαίνεις γιατί ήρθες; Θα πρέπει να είναι φανερό το γιατί ήρθες, βάσει του τι έχεις ήδη κάνει. Έχεις καταλάβει ότι η Γη ανταποκρίνεται στην ζωή σου; Δες τι γίνεται στον πλανήτη! Ήξερες ότι η Γη το γνωρίζει όταν πας από ένα μέρος σε άλλο; Αισθάνεται τις πατημασιές σου και ξέρει ότι μία αγγελική δύναμη βαδίζει πάνω της.

Όσο πιο πολύ μπορέσεις να παραμείνεις εδώ με τη γνώση σου και την σοφία σου, Φάρε Φωτός, τόσο το καλύτερο θα είναι για τον πλανήτη. Άλλαξε τις γήινες συνήθειες σου αν σε σκοτώνουν! [Παύση] Και γνωρίζεις σε ποιον απευθύνομαι, έτσι δεν είναι; Ένωσες ποτέ τις τελείες, όπως λένε, για να συνειδητοποιήσεις ότι η ζωή σου είναι πιο σημαντική στην Γαία απ’ ό,τι είναι σ’ εσένα; Μείνε εδώ όσο πιο πολύ μπορείς. Μελέτησε, αν χρειάζεται, βιβλία περί υγείας. Χρησιμοποίησε την δική σου δύναμη να θεραπεύεις. Μείνε πολύ καιρό, διότι είσαι απαραίτητος εδώ! Θέλεις πράγματι να φύγεις, να επιστρέψεις και να χάσεις τα 20 χρόνια περίπου, που είναι τα πιο σημαντικά στην ιστορία της πνευματικής ανάπτυξης του πλανήτη; Να είσαι χαρούμενος! Μείνε μακριά από ασθένειες, από αγώνες. Αυτή είναι η  υπόσχεση, αν το επιλέξεις, αν το θελήσεις. Αυτή είναι η σωματική ευθύνη.

Πνευματικά; Στο είπαμε πριν 16 χρόνια. Να φροντίζεις τον εαυτό σου! Ξεκίνησε το ταξίδι μέσα σου. Ανακάλυψε την θεϊκότητα που κρύβεται στο υπερδιάστατο DNA σου. Δεν χρειάζεται να ξέρεις πώς λειτουργεί η μηχανή στο αμάξι, για να μπεις μέσα και να οδηγήσεις σπίτι. Απλώς λειτουργεί, έτσι δεν είναι; Και όταν ξεκινάς το ταξίδι μέσα σου, το ίδιο είναι. Το τεράστιο σχολείο της γνώσης που κρύβεται από σένα, αλλά που έχετε όλοι σας, θα παρουσιάζεται όταν το χρειάζεσαι περισσότερο.

Αυτή η γνώση θα λάμψει επάνω σου στην ώρα της ανάγκης όταν πεις «Τι γίνεται στη συνέχεια; Τι να κάνω;» Νιώσε την χαρά αυτού! Δεν χρειάζονται λίστες. Απλώς κάντο. Λίγο-λίγο σου δίνονται οι πληροφορίες διαισθητικά, καθώς κάθεσαι με αγνή πρόθεση να στραφείς μέσα σου, να δονείσαι υψηλότερα, να δημιουργείς αυτοκυριαρχία. Αρχίζεις να θεραπεύεις τον εαυτό σου, να μιλάς στα κύτταρα σου, ν’ αλλάζεις ακόμα και την διάρκεια της ζωής σου, ακόμη και την γενεαλογία σου.

Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι μπορείτε ν’ αλλάξετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα απλώς με το να το σκέφτεστε. Δεν έχουν ιδέα τι άλλο μπορούν να κάνουν. Παρόλα αυτά, θα το διευρύνω ξανά αυτό: Γυναίκες, τι υπάρχει στην κυτταρική δομή του DNA σας που φοβάστε; Έχετε μητέρα, αδελφή, ή θείες που έχουν πεθάνει εξ αιτίας μιας ασθένειας που «τρέχει στην οικογένεια;» Και κάθεστε με την επίγνωση ότι είστε στην ίδια οικογένεια, περιμένοντας να αρρωστήσετε κι εσείς από εκείνη την ασθένεια; Λέτε, «Θα την πάθω κι εγώ, αλλά δεν ξέρω πότε».

Επιτρέψτε μου να σας πω για την δύναμη που έχετε να στρέφεστε μέσα σας. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το συζητάω σε επικοινωνία, και θα δώσω αυτές τις πληροφορίες άλλη μια φορά. Είναι βαθύ, όμως μη κατανοητό. Είναι ένας γρίφος – είναι μέσα σ’ έναν χρονικό κύκλο μη γραμμικό. Θα σας πω το εξής, γυναίκες: Ό,τι κάνετε τώρα στη ζωή σας, θ’ ακυρώσει την ροπή της ασθένειας στην γενεαλογία σας. Θ’ αλλάξει την καταγωγή σας τόσο βαθιά που δεν θα αρρωστήσετε ποτέ από εκείνη την ασθένεια όσο ζείτε. Αυτό ισχύει και για τις κόρες σας…  εν ζωή ή αγέννητες ακόμα! Καθώς, ό,τι κάνετε για τον εαυτό σας σ’ αυτό το «τώρα», θα έχει πάραυτα αντανάκλαση σε κείνες. Δεν πρόκειται για θεραπεία, αλλά μάλλον για ενέργεια. Πρόκειται για το ομαδικό κάρμα του DNA και ανταποκρίνεται στην αυτοκυριαρχία μέσα σας. Πρόκειται για το θαύμα μέσα σας. Αυτή είναι η βαθειά έννοια της αυτοκυριαρχίας! Λέμε λοιπόν ξανά, να φροντίζετε τον εαυτό σας πνευματικά και συνεχίστε την διαδικασία της φώτισης, όντας Φάρος Φωτός για την Γαία. Αυτή είναι η ευθύνη που έχετε προς τον εαυτό σας.

Οικογένεια

«Τι γίνεται με την οικογένεια μου; Αγαπητέ Κρύων, όντας στην διαδικασία της φώτισης, ποια είναι η ευθύνη μου απέναντι στην οικογένεια μου; Κάποιοι σ’ αυτήν δεν μου αρέσουν καν! Σε κάποιους δεν αρέσω εγώ. Μου πήρε πολύ χρόνο ν’ απομακρυνθώ απ’ αυτούς. Ποια είναι η πραγματική μου ευθύνη; Νιώθω περίεργα που είμαι τόσο απόμακρος». Ας μιλήσω τώρα για την οικογένεια εξ αίματος – αδελφοί, αδελφές, μητέρες, πατεράδες. Κανονικά, θα πω το εξής: Η κύρια ευθύνη σου είναι να τους αγαπάς – ανεξάρτητα απ’ ο,τιδήποτε. Να τους αγαπάς χωρίς όρους. Τι καλό μπορείς να δεις στην προσωπικότητα τους και στην ζωή τους; Μπορείς να δεις την θεϊκότητα τους; Σε προκαλώ. Πάρε αυτό που μπορεί να είναι «η άμμος στην αχιβάδα σου» και κοίταξε το. Μπορείς να δεις ότι έχει θεϊκό σκοπό; Σε έχει κακομεταχειριστεί κάποιος απ’ αυτούς; Μήπως μπορείς να δεις το θεϊκό σχέδιο εκεί; Να τους αγαπάς! Με φυσικό τρόπο, ανεξάρτητα απ’ ο,τιδήποτε. Ακόμα κι αν είναι από μακριά, ακόμα κι αν δεν τους μιλήσεις ποτέ, ή δεν τους ξαναδείς. Να θυμάσαι, μπορείς να στέλνεις αγάπη από απόσταση και θα είναι αγνή και δυνατή. Είναι ενέργεια που αποστέλλεται σε κβαντική κατάσταση, εξ αιτίας του γεγονότος ότι είστε όλοι μέρος του Θεού και συνδεδεμένοι συνεχώς.

Πνευματικά, ποια είναι η ευθύνη σας προς την οικογένεια σας; Θα σας πω ποια δεν είναι. Δεν είναι ευθύνη σας να τους δώσετε ένα βιβλίο του Κρύων! Μην το κάνετε αν δεν το ζητήσουν οι ίδιοι. Δεν είναι ευθύνη σας να τους πείσετε ότι όσα πιστεύετε είναι ακριβή και αληθινά. Δεν είναι ευθύνη σας να συζητάτε τέτοια πράγματα εν θερμώ. Άλλωστε δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό, εκτός από το να τους απομακρύνετε ακόμα περισσότερο από κοντά σας και απ’ ό,τι μπορεί να εύχεστε γι αυτούς.

Ούτε μπορείτε να τους θεραπεύσετε. Κανείς Εργάτης Φωτός δεν μπορεί να θεραπεύσει κάποιον άλλον. Κανείς θεραπευτής δεν μπορεί να θεραπεύσει κάποιον άλλον. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να εξισορροπείτε την ενέργεια γύρω από έναν Άνθρωπο και να του επιτρέπετε να θεραπεύει τον εαυτό του. [Αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι θεραπεύουν και άλλοι όχι, ακόμα κι αν εφαρμόζουν την ίδια διαδικασία.] Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν; Θα σας δώσω αυτή την πληροφορία, παλιά πληροφορία, όμορφη, ιερή, απλή: Να φροντίζετε τον εαυτό σας. Επιτρέψτε να εκδηλωθεί στον τρόπο που ζείτε τη ζωή σας, το αόρατο δόγμα του τι πιστεύετε.

Αν έχετε διαβάσει ένα βιβλίο του Κρύων και το μήνυμα της αγάπης σημαίνει κάτι για σας, κι έχετε δει τους κανόνες της ζωής που δίνουμε, τότε εφαρμόστε τους στην δική σας κυτταρική δομή. Αφήστε να δει η οικογένεια σας το φως που βγαίνει από εσάς, όχι ένα δόγμα ή ένα βιβλίο. Ζωγραφίστε τους την πιο όμορφη εικόνα πάνω στη γη, και ας είναι εσείς. Μετά προετοιμαστείτε, διότι κάποιοι τους θα σας μισήσουν γι αυτό, διότι φέρουν  ένα είδος ενέργειας που δεν  θέλει να βλέπει, ή να δέχεται το φως που εκπέμπετε. Και σε τέτοια περίπτωση, ας είναι, διότι αυτό σημαίνει ελεύθερη επιλογή. Μπορεί να αποσυνδεθείτε απ’ αυτούς, εξακολουθώντας να τους αγαπάτε από απόσταση και να είστε υπεύθυνοι. Δεν υπάρχει τίποτα που να λέει ότι πρέπει να μείνετε μαζί τους για όλη σας τη ζωή. Αυτοί είναι κανόνες που σας επέβαλαν άνθρωποι και δεν αντιπροσωπεύουν καμία σοφία.

Μετά υπάρχουν εκείνοι που δεν θα έρχονταν ποτέ σε μία συνάντηση σαν  αυτή, αλλά θα βλέπουν απόλυτα το φως σας και θα το ερωτεύονται! Και σε κάποιο επίπεδο θα καταλαβαίνουν. Κάποιοι απ’ αυτούς πράγματι θα παίρνουν αποφάσεις που δεν θα έπαιρναν ποτέ πριν, βασισμένες στο φως σας. Πώς ανταποκρίνεστε στις δυσκολίες της οικογένειας; Διαφορετικά από πριν; Είστε σταθεροί; Είστε ήρεμοι; Βλέπετε ομορφιά σε όλα τα πράγματα; Ακούτε; Είστε δίκαιοι;

Η υπόσχεση είναι η εξής, αγαπητοί μου: Το φως σας θ’ απομακρύνει εκείνους που δεν πρέπει να είναι μαζί σας και θα έλκει εκείνους που θέλουν να είναι. Κατά την διαδικασία δεν θα προσηλυτίζετε ποτέ, κανέναν Άνθρωπο. Απλώς θα είστε ένα παράδειγμα του τι μπορεί να κάνει η αγάπη του Θεού σε μία ζωή. Τα παιδιά σας θα το παρατηρήσουν. Το ταίρι σας θα το παρατηρήσει. Αυτή είναι η ίδια ενέργεια που παρατήρησε και αγάπησε  η ανθρωπότητα γύρω από κάθε δάσκαλο που περπάτησε ποτέ στη γη.

Ευθύνη απέναντι  στον/στην Σύντροφο

«Κρύων, ποια είναι η ευθύνη μου απέναντι στο ταίρι μου, το σημαντικό μου ήμισυ, με το οποίο ζω;»Για εσάς που ζείτε μ’ ένα σημαντικό ταίρι, θα σας πω. Φυσιολογικά, το σπουδαιότερο δώρο που μπορείτε να δώσετε στο σύντροφο σας είναι να τον/την ακούτε. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το να τους ακούτε είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα γι αυτούς. Η ζωή τους είναι πολύτιμη και τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή τους μπορεί να μην σας ενδιαφέρουν απόλυτα, αλλά συνδέεστε με τέτοιον τρόπο που αν τους ακούτε, αυτό θα σας συνδέσει ακόμα περισσότερο. Αυτό είναι το φυσικό.

Και για το πνευματικό, κάτι που ακούσατε πριν: Πνευματικά, να φροντίζετε τον εαυτό σας. Θα σας δώσω τον κανόνα της δημιουργίας αληθινής αγάπης. Αληθινή αγάπη παράγεται όταν ζωγραφίζετε ένα αριστούργημα πάνω σε μια ζωή που ονομάζεται εσείς. Αυτή η ζωή είναι τόσο φωτεινή και τόσο όμορφη, που το ταίρι σας δεν μπορεί παρά να σας ερωτεύεται κάθε μέρα! Είναι εφικτό. Είναι η αλήθεια. Η αυτοκυριαρχία το κάνει αυτό. Δεν φωνάζει «είμαι καλύτερος/η από σένα!»  Αντίθετα, φωνάζει «νοιάζομαι για σένα!» Δεν πετάγεται πάνω να παίρνει θέση. Είναι μαλακή και ικετεύει για θεϊκή συντροφιά, σαν μία άνετη καρέκλα που απλώς πρέπει να καθίσετε! Επίσης, δεν απαιτεί να είναι κάθε σύντροφος στην διαδικασία της φώτισης. Αφορά στην αγάπη, όχι σε δόγμα.

«Κρύων, τι θα κάνω αν αυτό δεν λειτουργήσει; Το έχω προσπαθήσει και πιστεύω ότι είμαι στην διαδικασία να δημιουργώ φως, παρόλα αυτά το ταίρι μου φαίνεται να υποχωρεί κάθε μέρα όλο και περισσότερο». Για τον κόσμο ισχύει πράγματι η ελεύθερη επιλογή. Το σημαντικό εκείνο ταίρι, δεν θα είναι απαραιτήτως πάντα μαζί σας σε όλη σας τη ζωή. Στην φυσική τάξη των πραγμάτων, που είναι σημαντικότερη απ’ ό,τι νομίζετε, μερικές φορές Άνθρωποι έρχονται και φεύγουν στη ζωή σας για μάθημα και ενδυνάμωση. Πράγματι, ακόμα κι όταν υπάρχει αληθινή αγάπη, για κάποιο διάστημα, υπάρχει για να σας δώσει δώρα και μετά να πάει παραπέρα. Αυτό λοιπόν που θα πρέπει να ζητάτε, είναι σοφία και διαίσθηση για να το διακρίνετε. Είναι δυνατόν η αληθινή αγάπη να υπάρχει μόνο για λίγο; Ναι, μερικές φορές αυτός είναι ο τρόπος της. Αλλά σε κάθε περίπτωση να διατηρείτε το φως σας.

Οι περισσότεροι είστε αρκετά σοφοί για ν’ αντιληφθείτε πώς λειτουργεί αυτό. Το να μένετε σε μία σχέση που καταστρέφει την αξία σας κάθε μέρα, είναι σαν να τρώτε το δηλητήριο του ίδιου σας του κήπου. Γνωρίζετε πότε είναι η ώρα να προχωρήσετε, έτσι δεν είναι; Τότε κάντε το. Τόσες φορές το Πνεύμα χρησιμοποιεί τέτοιες καταστάσεις, για να επιτρέψει την ανάπτυξη του ενός με τον άλλον. Πολύ συχνά, όταν μαθαίνει το μάθημα, ο απόφοιτος προχωράει. Δεν υποβάλλεται στο ίδιο μάθημα κάθε μέρα, ξανά και ξανά. Θα ενδυναμώσετε αμφότεροι εάν πάρετε μία σοφή, δύσκολη απόφαση, που είναι η σωστή για σας.

Κατανοήστε όμως το εξής: Πνευματικά άνισα ζευγάρια μπορούν να ζουν μαζί με αληθινή αγάπη σε όλη τους τη ζωή, αν σέβονται και ακούνε ο ένας τον άλλον. Ο ένας μπορεί να βρίσκεται στην διαδικασία της φώτισης, αλλά μπορεί να μην είναι η διαδικασία που ο άλλος επιθυμεί να βρίσκεται προσωπικά. Όμως το άτομο που λάμπει το φως του θα το καταλάβει αυτό, κι εκείνο που το φως λάμπει πάνω του θα το καταλάβει επίσης. Αληθινή αγάπη είναι εκεί που βλέπετε την αγάπη του Θεού ο ένας στον άλλον, όχι στα ατομικά σας μονοπάτια. Δεν πρόκειται για το ποιος είναι πνευματικά αφυπνισμένος. Διότι την αγάπη του Θεού μπορούμε να την δούμε σε όλους τους Ανθρώπους, αν ο καθένας την επιτρέψει.  Κάντε την δική σας θειότητα, τον καλύτερο σας φίλο. Μετά, ό,τι κι αν συμβεί, δεν θα νιώθετε ποτέ μόνοι.

Μία από τις πιο δύσκολες καταστάσεις στην οποία καλούνται οι Άνθρωποι να πάρουν μέρος, είναι να ζει το ζευγάρι μαζί την κάθε μέρα και να προσπαθεί να διακρίνει την αγάπη του Θεού ο ένας στον άλλον. Αυτό είναι ένα θεϊκό έργο, ένα έργο που μπορεί να δώσει μεγάλη χαρά και γαλήνη και να στηρίζει καθημερινά, όταν γίνεται με αγνή πρόθεση.

Οι Γύρω σας που δεν Ανήκουν στην Οικογένεια σας

«Τι γίνεται με τους γύρω μου; Ποια είναι η ευθύνη μου απέναντι σ’ εκείνους που πρέπει να είμαι μαζί; Πηγαίνω στην δουλειά κάθε μέρα και περνάω περισσότερο χρόνο με άτομα που πραγματικά δεν επέλεξα εγώ να είμαι μαζί τους, παρά με τους δικούς μου αγαπημένους». Ας μιλήσω ξανά για τους εργαζόμενους και τον χώρο εργασίας. Ακούμε τόσο συχνά, «Αγαπημένε Θεέ, είμαι σ’ έναν χώρο που δεν θέλω να είμαι, κάνοντας μια δουλειά που δεν μ’ αρέσει. Τι να σκεφτώ γι αυτό; Ενδυναμώνει αυτό την ζωή μου;» Η ερώτηση που θα κάνω στο άτομο που θέτει αυτό το ερώτημα είναι, «Γιατί; Τι έγινε και βρέθηκες εκεί;» Και η απάντηση θα ήταν, «Μια σειρά γεγονότων μ’ έφεραν σε κείνο τον χώρο δουλειάς. Δεν ξέρω πώς έγινε, πραγματικά. Κοιτάζω πίσω και αναρωτιέμαι, “Γιατί ήρθα εδώ, τι έκανα για να το αξίζω αυτό, γιατί τιμωρούμαι κάθε μέρα υποχρεωμένος να εργάζομαι με τόσο σκοτεινούς ανθρώπους;” Πιστεύουν ότι είμαι τρελός και δεν τιμούν ούτε εμένα ούτε την ζωή μου. Είναι σκληρό!»

Και η απάντηση μου θα είναι ξανά: Νομίζεις λοιπόν ότι πρόκειται για κάτι τυχαίο; Ή ότι τιμωρείσαι; Τότε έχεις χάσει το μεγαλείο ενός κλασικού Φάρου Φωτός. Οι Φάροι δεν χτίζονται σε ασφαλή μέρη. Επιλέγουν να είναι εκεί που έχει καταιγίδες! Δεν είναι τιμωρία σου! Βρέθηκες σ’ ένα δύσκολο μέρος για να λάμψει το φως σου.

Θα το επαναλάβω. Κανονικά, τι θα πρέπει να κάνεις; Μπορείς να τους αγαπάς; Μην τους δώσεις ένα βιβλίο του Κρύων. Άκουγέ τους! Ν’ ακούς τι συμβαίνει πραγματικά στην ζωή τους. Να θεωρείς την κάθε μέρα σαν ευκαιρία για να δημιουργείς φως σ’ ένα σκοτεινό μέρος. Να παρατηρείς την αλλαγή στις συμπεριφορές. Μπορεί να είσαι «παράξενος» γι αυτούς, αλλά γνωρίζουν ότι αντιπροσωπεύεις την ακεραιότητα.

Πνευματικά, είσαι ένα φως σ’ ένα σκοτεινό μέρος και αναρωτιέσαι γιατί είσαι εκεί; Δεν αφορά πάντα εσένα. Σκέψου κι αυτούς! Δεν είναι τιμωρία, σου δίνεται μία ευκαιρία. Αυτή είναι το έργο που ήρθες να κάνεις και δεν θα είναι για πάντα. Το να βρίσκεσαι σ’ ένα μέρος που δεν θέλεις, δουλεύοντας με ανθρώπους που δεν κάνεις κέφι, είναι το έργο ενός Φάρου Φωτός. Κι αν είσαι το μοναδικό φως που θα δουν ποτέ;

Κοιτώντας πίσω μια μέρα, τι θα γινόταν αν πήγαινες στη δουλειά, την ανεχόσουν, κι αυτό ήταν όλο; Είσαι εντάξει μ’ αυτό; Θα νιώθεις εντάξει που παραπονιόσουν στον Θεό όλη την ώρα που ήσουν εκεί; Μπορείς να οραματιστείς έναν πραγματικό φάρο στα βράχια, σε καταιγίδα – καθόλου φως, σκοτεινιά, να φωνάζει, «Πάρτε με από δω;» Παράλογο όραμα, δεν είναι; Είναι εκεί, χτισμένος για να βοηθάει σε ώρες σκοτεινιάς, αλλά χωρίς να ξέρει καν γιατί βρίσκεται εκεί – να κάθεται στο σκοτάδι και να παραπονιέται, ενώ είναι ένας προμαχώνας δύναμης, αγκιστρωμένος πάνω στον βράχο, με καύσιμα έτοιμα ν’ ανάψει ένα φως που δεν γνωρίζει ότι έχει. Τι όραμα!

Σας λέμε λοιπόν, ξυπνήστε πνευματικά! Να είστε υπομονετικοί και να διατηρείτε αυτό το υπέροχο φως. Να ζωγραφίζετε την εικόνα της χαράς σ’ ένα δύσκολο μέρος. Όλοι γνωρίζουν ότι δεν θέλετε να είστε εκεί, γι αυτό αφήστε τους να δουν πώς αντιδράτε στις δυσκολίες εκείνης της δουλειάς και στις δυσκολίες της ζωής σας. Πώς χειρίζεστε κάποια από τα ίδια προβλήματα που έχουν; Τι διαφορετικό κάνετε από εκείνους; Να φροντίζετε τον εαυτό σας και το φως σας. Να κάνετε εκείνο το φως να λάμπει τόσο φωτεινά, που μια μέρα κάποιοι απ’ αυτούς θα έρθουν και θα σας πουν, «Δεν ξέρω τι είναι αυτό που έχεις, αλλά θα μου πεις γι αυτό;» Και τότε μπορείτε να τους δώσετε ένα βιβλίο του Κρύων. [Γέλιο]

Ευθύνη απέναντι στην Κυβέρνηση

«Κρύων, ποια είναι η ευθύνη μου απέναντι στην κυβέρνηση μου;» Τώρα μιλάω στην Αμερική. Δίνω αυτή την τοπική πληροφορία για τον αναγνώστη, που μπορεί να μην γνωρίζει πού γίνεται αυτή η διδασκαλία. Θα πω λοιπόν στους Αμερικανούς κάτι που θα πρέπει ν’ ακούσετε: Θέλετε να μάθετε γιατί αυτή η χώρα έχει επιμείνει τόσο καιρό στην αρχή της ελεύθερης βούλησης; Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Όταν πηγαίνετε στο μέρος που ονομάζετε Επαρχία Κολούμπια, υπάρχουν μνημεία που έχουν χτιστεί για να τιμούν όσους έφυγαν πριν. Ρίξτε μια ματιά στις σημαντικές και ιστορικές επιγραφές. Τα λόγια στην Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας σας, κάποια από τα οποία είναι χαραγμένα στους τοίχους για να σας βοηθούν να θυμάστε την ιστορία σας, δόθηκαν με θεϊκό τρόπο. Εκείνα τα λόγια δόθηκαν μέσω «επικοινωνίας». Ήταν αξιοσημείωτα για την εποχή, δημιουργημένα και επεξεργασμένα από μία ομαδική συνειδητότητα.

Κανείς δεν είχε δει ποτέ πριν τέτοιες έννοιες συγκεντρωμένες με τέτοιο τρόπο, και οι οποίες οδήγησαν σε μία χώρα που αναδύθηκε με σημαντική ελεύθερη βούληση. Η ελεύθερη βούληση για τον Άνθρωπο είναι το υψίστης σημασίας θέμα της χώρας σας, και εξακολουθεί να είναι το δόγμα σας. Δεν είναι τυχαίο που συνέβη με τέτοιο τρόπο.

Ποια είναι η ευθύνη σας απέναντι στην κυβέρνηση σας; Θα σας πω: Κανονικά, το να γνωρίζετε τι συμβαίνει. Μην κλείνεστε σ’ ένα ντουλάπι νομίζοντας ότι θα φροντίσει μόνη της τον εαυτό της, διότι δεν θα το κάνει. Πρόκειται για επιλογή! Συνεχίζει να χρειάζεται την καθοδήγηση της ομαδικής συνειδητότητας που το έφτιαξε, κι αυτή βρίσκεται στους πολίτες.  Μην αφήνετε να ξεθωριάζουν οι θεϊκοί κανόνες της ελεύθερης επιλογής. Μπορεί λοιπόν ν’ ακουστεί σαν πολιτική δήλωση, αλλά θα την πούμε ούτως ή άλλως: Η χώρα σας αξίζει τόσο, όσο η καθοδήγηση που της δίνετε, οπότε εάν δεν συμμετέχετε στην διαδικασία καθοδήγησης αυτής [μέσω της ψήφου σας],  θα λάβετε την ίδια ενέργεια όπως οι άλλες κυβερνήσεις στην ιστορία, που αυτο-καταστράφηκαν όλες εν καιρώ.

Πνευματικά, θα σου πω το εξής Φάρε Φωτός: Άναψε το φως και στέλνε το στους τόπους ηγεσίας. Να το κάνεις καθημερινά. Διότι εκεί που βαδίζουν, παίρνουν αποφάσεις για τη γη, και χιλιάδες ζωές κρέμονται στην ισορροπία. Λάμψε ένα φως για να μπορέσουν να δουν πράγματα  που δεν μπορούσαν πριν, φωτίζοντας το χώρο όπου βρίσκονται. Θα τους δώσει ελεύθερη επιλογή να επιλέξουν τα καινούργια πράγματα που βλέπουν, λόγω ενός φωτεινότερου πεδίου επιλογής. Για να το επιτύχεις αυτό και να κάνεις το φως σου λαμπρό, να φροντίζεις τον εαυτό σου. Μόνος στο δωμάτιο σου, με ενδοσκόπηση της θειότητάς σου, να δημιουργείς αυτοκυριαρχία που μπορεί να γίνει αισθητή στο σύμπαν… και στο οβάλ γραφείο. Μην τους στέλνεις τις δικές σου ιδέες. Απλώς να τους φωτίζεις με φως, βοηθώντας όποιον είναι εκεί να κάνει καλύτερες επιλογές εξ αιτίας των Φάρων Φωτός, που όλοι βοηθάνε να οδηγούν αυτούς τους ηγέτες στο ασφαλές λιμάνι της σοφίας και της καταλληλότητας.

Ευθύνη απέναντι στην Ανθρωπότητα

«Κρύων, ποια είναι η ευθύνη μου απέναντι στην ανθρωπότητα;» Το έχω ξαναπεί αυτό σε επικοινωνία και του συνεργάτη μου δεν του αρέσει. Να εξηγήσω. Είστε φτιαγμένοι να νοιάζεστε. Έχετε σχεδιαστεί με την χαρά της ζωής. Είχατε σχεδιαστεί να φροντίζετε. Αυτό ωστόσο είναι ένα σύστημα για το οποίο έχουμε μιλήσει πριν, που είναι πέρα από την αντίληψη σας και είναι πολύ πιο πολύπλοκο απ’ ό,τι νομίζετε.

Ο συνεργάτης μου με ρώτησε πριν μερικές εβδομάδες για το πρόσφατο τσουνάμι. Είπε, «Ποιος είναι ο σκοπός να πεθάνουν 200.000 άνθρωποι σε μια  μέρα; Τι καλό θα μπορούσε να προκύψει από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο, όπου τα περισσότερα παιδιά είναι υποχρεωμένα να παρακολουθούν τα άλλα που είναι νεκρά στο νερό για 8 ώρες, πριν να τα σώσουν; Και πώς αυτό δοξάζει οποιονδήποτε στην άλλη πλευρά; Ποιος είναι ο σκοπός;» Και η απάντηση μου δεν τον ευχαρίστησε τότε και ούτε τώρα τον ευχαριστεί. Αγαπητέ αναγνώστη, ακροατή, αμφιβάλλω αν θα ευχαριστήσει κι εσένα η αληθινή απάντηση. Διότι όσο καιρό είσαι Άνθρωπος που βαδίζεις στην πραγματικότητα σου, είσαι σχεδιασμένος να νοιάζεσαι για την ζωή.

Υπάρχει μια μεγαλύτερη εικόνα εδώ και σας έχουμε μιλήσει γι αυτήν πολλές φορές. Σε κάποιο επίπεδο όλες αυτές οι πολύτιμες ψυχές ήξεραν ότι είχαν προσυπογράψει για τέτοιο δυναμικό, αυτήν περίπου την χρονική στιγμή. Αυτό που έκαναν δημιούργησε μία ευσπλαχνία που η Γαία χρειαζόταν απαραιτήτως τη δεδομένη στιγμή στην ιστορία. Η αποχώρηση τους άλλαξε στην πραγματικότητα την δομή της πλανητικής ενέργειας. Άξιζε αυτό; Γιατί δεν τους ρωτάμε; Υπάρχουν πολλά ευτυχισμένα πρόσωπα  στην άλλη πλευρά του πέπλου αυτή την στιγμή, σ’ ένα πάρτι που δεν μπορείτε να φανταστείτε – με μια χαρά που δεν μπορείτε να φανταστείτε – κάνοντας ετοιμασίες για να επιστρέψουν και να συνεχίσουν ό,τι άρχισαν. Με μια φωνή, όλοι σας κοιτάνε και λένε, «Εμείς παίξαμε τον ρόλο μας, εσείς τώρα κάντε τον ν’ αξίζει. Παίξτε τον δικό σας». Εκείνοι που έμειναν πίσω  με τα οράματα που αναφέρατε θ’ αλλάξουν για όλη τους τη ζωή, και όχι απαραίτητα με αρνητικούς τρόπους, διότι θα ψάξουν να βρουν άλλους να βοηθήσουν και πολλοί απ’ αυτούς θα γίνουν θεραπευτές και σύμβουλοι.

Ήταν πράγματι κατάλληλο και σχεδιάστηκε σαν ένα δυναμικό που θα μπορούσε να εκδηλωθεί, όπως κι έγινε. Όμως αυτό δεν σας κάνει να νιώθετε καλύτερα, έτσι δεν είναι; Γι αυτό Άνθρωπε, νιώσε αυτό που πρέπει να νιώσεις. Αποχώρησε απ’ το μέρος αυτό χωρίς να καταλαβαίνεις. Είναι εντάξει, διότι είναι η βασική σου αντίδραση. Εκτίμησε όμως ότι υπάρχει κάτι ανώτερο εν δράσει σ’ αυτά τα πράγματα.

Οι άγγελοι που ονομάζονται Άνθρωποι παρουσιάζουν ένα έργο κάθε βράδυ. Είναι μία κωμωδία, είναι μία τραγωδία. Το κοινό αντιδρά και φωνάζει και γελάει και κλαίει. Μετά πέφτει η αυλαία κι εκείνος στο έργο που μαχαιρώθηκε από τον άλλον σηκώνεται επάνω… διότι ήταν μόνο ένα έργο. Μετά κάνουν πάρτι – ένα πάρτι ρόλων – και μαζεύονται και λένε, «Ήταν εξαίσιο! Ας το ξανακάνουμε, αλλά αυτή τη φορά άσε εμένα να σε μαχαιρώσω, όχι εσύ. Εσύ παίξε την σκηνή του θανάτου. Την έκανα εγώ αυτή την φορά». Μετά η αυλαία σηκώνεται το επόμενο βράδυ και το παίζουν ξανά και συνεχίζουν ν’ αλλάζουν ρόλους καθώς η αυλαία ανεβοκατεβαίνει, σηκώνεται και πέφτει.

Λεμούριε, ακούς; Οι Άνθρωποι είναι στην 3η διάσταση. Νομίζουν ότι είναι ατομικοί και ότι υπάρχει μόνο μία ζωή, αλλά έρχονται εδώ και το κάνουν αυτό πάρα πολλές φορές! Η αυλαία έχει σηκωθεί και πέσει, έχει ξανασηκωθεί και ξαναπέσει, και κάθε φορά που πέφτει, υπάρχει πολλή λύπη και πολλή  παρερμηνεία. Ω, την επόμενη φορά που θα πας σε μία τελετή όπου θα τιμάς την ζωή κάποιου, γιατί δεν έχεις το θάρρος να γελάσεις; Γιατί δεν περνάς δίπλα από το φέρετρο του και να πεις, «Σ’ ευχαριστώ! Καλή δουλειά! Θα σε δω σε λίγο. Ας το κάνουμε ξανά». Αυτή είναι η αλήθεια των πραγμάτων όπως εμείς τα βλέπουμε, και όπως τα βλέπετε κι εσείς όταν είστε στην δική μας πλευρά του πέπλου.

Η ευθύνη σας λοιπόν προς την Ανθρωπότητα είναι να περνάτε την ζωή σας με σοφία και κατανόηση. Να αγαπάτε την ζωή και να την διατηρείτε πολύτιμη. Να κλαίτε όταν υπάρχει λύπη, αλλά κατανοήστε ότι υπάρχει κάτι περισσότερο απ’ ό,τι φαίνεται. Μην θυμώνετε με τον Θεό για την διαδικασία της αγάπης, διότι εσείς οι ίδιοι την έχετε ορίσει και έχετε συμφωνήσει να συμμετέχετε σε όλο αυτό – στην αιωνιότητα.

Ευθύνη απέναντι στη Γη

«Κρύων, ποια είναι η ευθύνη μου απέναντι στη Γη;» Θα σας πω. Είναι εύκολο: Αναγνωρίστε απλώς ότι έχετε πράγματι μία γη! Βλέπετε, η πλειοψηφία της ανθρωπότητας βλέπει τη γη σαν ένα κομμάτι χώμα. Αν είναι τυχεροί, θ’ αποκτήσουν διαμάντια και πετρέλαιο απ’ αυτήν, κι αυτό είναι όλο. Δεν καταλαβαίνουν ότι η Γαία είναι ζωντανή. Είναι μία ομαδική οντότητα. Γνωρίζει πού περπατάτε και γνωρίζει ποιοι είστε. Γιορτάζει την ζωή σας και βοηθάει στην τοποθέτηση των πλεγμάτων. 

Η Γαία είναι μία όμορφη, θηλυκή ενέργεια που σας γνωρίζει και σας αγαπάει. Η δική σας ευθύνη; Να την πιστέψετε! Όταν φύγετε από δω, ακόμα και στο μέρος που είναι τα αυτοκίνητα σας και πρέπει να βγείτε έξω, τα πόδια σας μπορεί ν’ αγγίξουν το χώμα ή το γρασίδι. Η Γαία σας γνωρίζει όπου κι αν πάτε. Είναι μία ομάδα στήριξης, το ξέρετε; Όπως όλοι εμείς εδώ στην άλλη πλευρά του πέπλου. Η Γαία είναι αγγελική, όμορφη, ζωντανή και ένας παίκτης στην ζωή σας.

Ίσως ακόμα και να ευχαριστείτε την Γαία όταν πάτε για ύπνο κάθε βράδυ για ένα απίθανο πράγμα: Ενάντια σε κάθε πιθανότητα, σας προμηθεύει ένα σύστημα που σας διατηρεί ζωντανούς και προσαρμόζεται όταν την ενοχλείτε. Σας τρέφει, σας δίνει αέρα ν’ αναπνεύσετε και συνεχίζει να δουλεύει στον κύκλο της θεϊκότητας με το ηλιακό σύστημα με τρόπους που αρνείστε ότι υπάρχουν καν. Σας προστατεύει από άλλους που δεν γνωρίζετε καν ότι είναι εκεί, και γνωρίζει το όνομα κάθε Ανθρώπου στον πλανήτη. Διατηρεί το Ακασικό Αρχείο ασφαλές και αγνό, και έχει αγγελική ποιότητα. Η ευθύνη σας απέναντι στη Γη; Να την αγαπάτε!

Ευθύνη απέναντι στον Θεό

Τέλος... «Κρύων, ποια είναι η ευθύνη μου απέναντι στον Θεό;» Είμαστε ευτυχείς ν’ αναφέρουμε ότι την καταφέρνετε. Καταλαβαίνετε; Μόνο που είστε εδώ σ’ αυτόν τον πλανήτη, δέχεστε και διεκπεραιώνετε εκείνη την ευθύνη. Κάνετε ένα δύσκολο ταξίδι και είστε θαρραλέοι.

Τι γίνεται αν κάποιος σας έλεγε τώρα, «Άνθρωπε, θα σου αφαιρέσουμε τον μισό εγκέφαλο. Όταν τελειώσουμε, δεν θα γνωρίζεις πού βρίσκεσαι, ή ποιος είσαι. Μετά θα σε βάλουμε σε κάποιο μέρος εντελώς ξένο σ’ εσένα, και θα σου κόψουμε τα χέρια και τα πόδια, κι εσύ θα πρέπει απλώς να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς». Εσείς θα λέγατε, «Γιατί θα επέτρεπα ποτέ κάτι τέτοιο;» Είναι μια παρόμοια κατάσταση όταν έρχεσαι στον πλανήτη, υπέροχο, ένδοξο πλάσμα εσύ. Αυτή είναι η κατάσταση που δημιούργησες για τον εαυτό σου. Είσαι ένα αγγελικό πλάσμα, μέρος του Θεού, που έρχεται στη Γη χωλαίνοντας και χωρίς επίγνωση – ένα σκόπιμο ταξίδι με αιτία που σου ξεφεύγει καθώς περπατάς στον πλανήτη αυτό, ρωτώντας για τα πάντα και προσπαθώντας να κάνεις το καλύτερο για να τα βγάλεις πέρα. Δεν το επέτρεψες απλώς, εσύ το σχεδίασες.

Καθώς έγειρες στον άνεμο της γέννησης πολύ καιρό πριν, σε ρωτήσαμε αν ήσουν έτοιμος να το κάνεις αυτό ξανά. Ήμασταν εκεί. «Το εννοείς;» ρωτήσαμε. Μετά σου υπενθυμίσαμε: Όταν πας στη Γη, δεν θα έχεις ιδέα ποιος είσαι. Θα νομίζεις ότι υπάρχει μόνο μία ζωή, μία φορά. Θα νομίζεις ότι δεν θα έχεις κανέναν έλεγχο σε τίποτα. Ίσως να μπορέσεις ν’ ανακαλύψεις από μόνος σου ότι όλα είναι καλά, ίσως όχι. Αυτή είναι η δοκιμασία. Οι δυνάμεις που έχεις σαν άγγελος θα φύγουν όλες, κι όμως θα έχεις την διαίσθηση αυτών των πραγμάτων και θ’ απογοητεύεσαι εξ αιτίας τους.

Συνεχίσαμε να σου υπενθυμίζουμε ότι στα πρώτα χρόνια της γέννησης θα τα θυμάσαι όλα αυτά, αλλά δεν θα μπορείς να μιλήσεις ακόμα, γι αυτό απλώς θα κλαψουρίζεις και θα φλυαρείς σαν μωρό και θα κουνάς τα χέρια σου, προσπαθώντας να πεις στους γονείς σου πού ήσουνα, ποιος είσαι, και ποιοι είναι αυτοί. Στην ηλικία των τριών, θα έχεις ξεχάσει τα περισσότερα απ’ αυτά –  εκτός φυσικά αν είσαι Ίντιγκο. [Γέλιο] Το Ίντιγκο παιδί θυμάται αρκετά για να κάνει ένα παλιό ενεργειακό σύστημα ασυμβίβαστο με την ζωή του. [Χαμόγελο του Κρύων]

Κι έτσι οι ευθύνες σου συμπληρώθηκαν. Είσαι στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή, αγαπητέ Άνθρωπε. Αναγνώστη, άκου αυτό: Γνωρίζω ποιος είσαι καθώς διαβάζεις αυτή την σελίδα. Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο εδώ. Δεν υπάρχει τίποτα το παράξενο και τίποτα το περίεργο. Είναι η αγάπη του Θεού που σε επισκέπτεται αυτή τη στιγμή. Είναι η αγάπη του Θεού που σε ρωτάει, «Μπορείς να θυμηθείς;»

Αποχώρησε διαφορετικά απ’ ό,τι ήρθες. Δεν είναι τυχαίο που έφτασες εδώ απόψε, δεν είναι τυχαίο που διαβάζεις αυτά τα λόγια. Αντίθετα, όλα είναι μέρος αυτού που σχεδίασες όταν είπες, «Αν είναι το σωστό, ας βρω την αλήθεια στην ζωή μου. Ας μάθω περισσότερα για την αγάπη της Οικογένειας και πώς μπορώ να δημιουργήσω περισσότερα για το ποιος πραγματικά είμαι ενώ βρίσκομαι εδώ». Και το έχεις κάνει.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1