urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΩΤΟΣ

Η Πραγματικότητα Υπάρχει

ως Καθρέπτης - Μέρος Ι
Αποτέλεσμα εικόνας για Η πραγματικότητα ως καθρέφτης

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

Μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

Εκ του δικού μας σημείου θέασης, είμαστε ιστοριοαφηγητές και είμαστε υπέρ ευχαριστημένοι που μας δίνεται η ευκαιρία να εισέλθουμε στην πραγματικότητά σας, είτε γιατί ακούτε τις φωνές μας, είτε γιατί διαβάζετε τους λόγους μας, είτε γιατί είστε τόσο λεπτά συντονισμένοι που μπορείτε να διακρίνετε μέσα στην ησυχία ενός θερινού απογεύματος τους ψιθύρους, την ηχώ, τις ομιλίες μας στο αεράκι. Όπως και αν μας συναντάτε, είναι μεγάλη μας ευχαρίστηση το ότι μας ακούτε για λίγο.
Είμαστε Πλειάδειοι, ή έτσι συστηνόμαστε · όπως και να έχει, από την προσωπική σας οπτική, είναι το ίδιο δύσκολο να μας δώσετε κάποιο όνομα, όσο είναι και από την δική μας οπτική να σας δώσουμε εμείς όνομα. Μπορεί να φαίνεται ότι γνωρίζετε τους εαυτούς σας · έχετε ονόματα, διευθύνσεις, και σίγουρα διαφόρους κωδικούς αριθμούς για να διακρίνετε την ταυτότητά σας. Ίσως σύντομα γίνετε ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα και προγραμματιστείτε: γίνετε ολόγραμμα, αυτοματοποιημένοι, και μετατραπείτε σε ρομποτικά όντα (robotized beings). Προς αυτήν την κατεύθυνση οδεύετε. Εσείς γνωρίζετε ποιοι είστε;
Εμείς είμαστε μία συλλογική ενέργεια, συνειδητή και ζώσα. «Σπίτι» μας είναι μία μικρή ομάδα άστρων στους ουρανούς, που σας είναι γνωστά ως Πλειάδες. Αυτή η ομάδα άστρων έχει παίξει σημαντικό και αγαπητό ρόλο σε πολλούς πολιτισμούς της Γης και ορισμένοι έχετε ταξιδέψει εκεί ή εύχεστε να είχατε ταξιδέψει εκεί ή θυμηθήκατε αυτά τα άστρα στα όνειρά σας. Πολλοί ιθαγενείς άνθρωποι (native people) έχουν ισχυριστεί ότι έχουν συγγένεια με τις Πλειάδες καθώς και με άλλα αστρικά συστήματα, αφού σίγουρα δεν είμαστε οι μόνοι παίκτες σε αυτήν την ιστορία.
Είμαστε Πλειάδειοι. Κάποιοι έχουν διαδώσει την φήμη ότι σας μοιάζουμε στην μορφή και ορισμένοι άλλοι ότι συγγενεύουμε με τα ερπετά, ή ότι έχουμε μπλε χρώμα ή ότι αλλάζουμε μορφές. Ποια είναι η απάντηση; μπορεί να αναρωτιέστε. Λοιπόν, σίγουρα το σπίτι μας είναι έξω από τον δικό σας κόσμο και εντούτοις είμαστε μέρος του κόσμου σας. Είστε συγγενείς μας και, ως συγγενείς, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας την δική μας οπτική. Με τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο σας, έχουμε την ικανότητα να βλέπουμε τον χρόνο σαν να είναι ένα συνεχές ημερολόγιο και να επιλέγουμε όποιο σημείο του χρόνου επιθυμούμε και να το ακολουθούμε. Αυτό, ξέρετε, δεν είναι και τόσο εύκολο. Υπάρχουν εκείνοι που κυνηγούν τα σημεία στον χρόνο, των οποίων η μόνη φιλοδοξία είναι να τα εντοπίζουν και να εισέρχονται σε αυτά. Αυτοί είναι, εξ επαγγέλματος ή εξ εμπνεύσεως, χρονο - παίκτες. Αυτή είναι μία ιδέα που ο κόσμος σας -στο τέλος του εικοστού και στις αρχές του εικοστού πρώτου αιώνα στην Γη- μόλις αρχίζει να αντιλαμβάνεται.

Υπάρχει μία ενέργεια η οποία έρχεται τώρα στον κόσμο σας σε μαζικά κύματα και υπό μορφές απόλυτα μη αναγνωρίσιμες, σε σχέση με τον τρόπο που είναι συντονισμένη η οπτική σας οξύτητα. Εν τούτοις, οι άλλες σας αισθήσεις σας λένε ότι ζείτε στην πιο παρανοϊκή εποχή από όλες τις εποχές. Τα πάντα έχουν αναποδογυρίσει! Βιώνετε την κατάρρευση του πολιτισμού σας και για αυτό, ως συγγενείς -πολυδιαστασιακά όντα τα οποία σχετίζονται μαζί σας- είμαστε εδώ. Πιο συγκεκριμένα, θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε την δική μας οπτική για το τι συμβαίνει στον κόσμο σας. Θεωρούμε τους εαυτούς μας διδασκάλους και μαθητές, συντρόφους και φίλους, και σίγουρα αποστάτες. Μας αρέσει να προσδιορίζουμε εαυτούς ως συστηματοθραύστες (systems busters) και να αναζητούμε εκείνους μέσα στην Οικογένεια Φωτός οι οποίοι είναι επίσης συστηματοθραύστες. Είμαστε όλοι Οικογένεια Φωτός και όλοι όσοι έλκεστε από τους λόγους και την ενέργειά μας γνωρίζετε για την Οικογένεια Φωτός. Είστε ένας εξ ημών και ίσως έχετε ακούσει τις ιστορίες μας και έχετε αναρωτηθεί για την πηγή τους. Θα σας πούμε τώρα για αυτές τις ιστορίες, για το τι συμβαίνει σε εσάς.
Βιώνοντας ημέρα με την ημέρα, αναρωτιέστε τι συμβαίνει. Γιατί αλλάζουν τα πάντα; Γιατί όλοι αποτρελαίνονται; Τι σημαίνει αυτό; Γιατί είναι οι απάτες και τα ψέματα το παιχνίδι που μαζικά παίζεται; Τι απέγινε η ηθική ακεραιότητα; Τι απέγινε η υπευθυνότητα; Τι απέγινε η εμπιστοσύνη; Τι απέγινε η συμπόνια; Τι απέγινε η φιλία; Τι απέγινε η αγάπη; Τι απέγινε ο γάμος, η συντροφικότητα; Λοιπόν, τι απέγιναν; Σε έναν πολιτισμό ο οποίος καταρρέει, σε έναν πολιτισμό που αναποδογυρίζει τον εαυτό του, αυτές οι ποιότητες δεν υφίστανται. Βιώνετε σε μία εποχή που ως πρωτεργάτες δημιουργείτε μία νέα περιοχή, που μια μαζική αλλαγή αντίληψης θα συμβεί, και που όλος ο πλούτος μίας εποχής βρίσκεται εντός σας. Όταν συγκεντρώσετε αυτόν τον πλούτο, θα ανακαλύψετε ότι αυτό το οποίο συγκεντρώνετε είναι η ικανότητά σας να αλλάζετε τις αντιλήψεις σας. Για αυτόν τον λόγο βρισκόμαστε εδώ αυτήν την περίοδο.
Μέσα στην θέρμη μας να εξερευνήσουμε και να αναρωτηθούμε ποιοι είμαστε και γιατί ο κόσμος είναι έτσι όπως είναι, ανακαλύψαμε έναν τρόπο να προσεγγίσουμε τον δικό σας κόσμο, τον κόσμο που αποκαλείτε Γη. Ένα μέρος της προσοχής μας επικεντρώνεται στον κόσμο μέσα στον οποίο ζείτε εσείς. Όμως, υπάρχουν τόσα πολλά ακόμη για τον εαυτό σας τα οποία δεν έχετε συναντήσει, ούτε εξερευνήσει. Η πρόθεσή μας, σε αυτούς τους πιο παράδοξους καιρούς, είναι να σας δείξουμε ότι αυτά τα παράλογα έχουν λόγο που συμβαίνουν: Βρίσκεστε στα πρόθυρα μίας μετάβασης από έναν πολύ ανάλγητο, γραμμικό, περιορισμένο και ελεγχόμενο τρόπο ζωής και έκφρασης, προς μία διεύρυνση της αντίληψής σας, σε περισσότερη έκφραση και λειτουργία, ως μία κλειστή βεντάλια που ανοίγει διάπλατα.

Η πρόθεσή μας είναι να ταρακουνήσουμε την συνειδητότητά σας. Είστε πολλά περισσότερα από αυτά που σας έχουν πει έως τώρα. Θα πούμε, ακόμη και σε εκείνους οι οποίοι έχουν μελετήσει πολύ και θεωρούν εαυτούς ειδικούς στους τομείς του μυστικισμού, της πνευματικότητας, του σαμανισμού και του απόκρυφου, να διατηρήσετε την αθωότητά σας, την ταπεινότητά σας, τον σεβασμό σας και την πρόθεσή σας να ζείτε πάντοτε ανοικτά προς διεύρυνση. Χωρίς τις ποιότητες αυτές και με όλα όσα πρέπει τώρα να διδαχτείτε, θα τυφλωθείτε από το ίδιο το φως σας και θα αποκλειστείτε. Αυτό είναι φυσικά το test που δημιουργούν οι παράλογοι αυτοί καιροί για όλη την ανθρωπότητα. Θα μπορέσετε να αλλάξετε τις αντιλήψεις σας;
Κοιτάξτε τους διαφόρους τομείς της ζωής, στους οποίους φαίνεται ότι οι ελευθερίες σας περιορίζονται ολοένα και περισσότερο. Δεν μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα τον εαυτό σας, ούτε να πείτε την άποψή σας και πρέπει να ακολουθείτε σαν πρόβατα και να κάνετε ό,τι σας λένε. Τα χρήματα δεν σημαίνουν τίποτε πλέον: τα αυτοκίνητα κοστίζουν χιλιάδες χιλιάδων δολάρια. Τα πάντα κοστίζουν εξωφρενικά ακριβά - από την εκπαίδευση έως την επικοινωνία. Τα σπίτια σας απειλούνται. Μπορείτε να ανταπεξέλθετε στο κόστος ενός δικού σας σπιτιού; Πού θα βρείτε τροφή; Ακόμη και η διασκέδαση κοστίζει τόσο πολύ αυτήν την εποχή. Τα παιδιά δεν παίζουν πλέον με τις πέτρες και τα ξυλάκια ή την λάσπη γιατι φοβούνται την γη.
Σας έχουν πει ότι παντού υπάρχουν ασθένειες και έτσι έχετε φοβηθεί το σώμα σας, το οποίο έγινε άκαμπτο και κλειστό. Οι σχέσεις σας με τους φίλους, την οικογένεια και τους αγαπημένους διαλύονται. Η κατανόηση της σεξουαλικότητας βρίσκεται στην πλέον σκοτεινή της εποχή. Η κατάχρηση της σεξουαλικής ενέργειας, με διαστροφές και την μυστική δύναμη της σεξουαλικής κακοποίησης, έχει διάπλατα εκδηλωθεί και θεωρείται εργαλείο των κυβερνώντων τάξεων είτε είναι οι πάπες, οι ιερείς ή οι πρόεδροι. Ίσως οι Φαραώ και οι πατριάρχες σας και ορισμένοι άλλοι αντίστοιχοι να μπορούν επίσης να συμπεριληφθούν σε αυτήν την κατηγορία. Οι θρησκείες σας, τα εκπαιδευτικά σας συστήματα και οι ηγέτες σας ουδέν έχον πραγματικά νόημα λένε, και στερούνται παντελώς οποιασδήποτε συμπόνιας. Το όραμά τους για την ανθρωπότητα είναι παγωμένο και κρύο. Δεν είναι ένα ζεστό όραμα. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη σίγουρα δεν είναι μία γλυκιά, ζεστή αγκαλιά.

Τα μεγάλα κύματα ενέργειας που διέρχονται μέσα από τα συστήματά σας αλλάζουν κάθε άνθρωπο σε επίπεδο φυσιολογίας. Αλλάζετε ως πλανήτης. Για αυτό, εμείς ως Πλειάδειοι συγγενείς, ερχόμαστε κοντά σας τώρα. Επιδιώκοντας να μάθουμε περισσότερα για τους εαυτούς μας, ανακαλύψαμε δρόμους για να σας συναντήσουμε. Αρχίσαμε να αντιλαμβανόμαστε ότι, εάν σας συναντούσαμε και εργαζόμασταν μαζί σας και δίναμε ένα κομμάτι ενέργειας και προσοχής στον κόσμο σας, τότε θα μπορούσαμε να αντιληφθούμε τους εαυτούς μας. Εάν υπάρχει κάτι το οποίο έχουμε μάθει στο δικό μας ταξίδι μέσα στην ύπαρξη, είναι η βεβαιότητα ότι η πραγματικότητα υπάρχει ως καθρέφτης. Ορισμένοι θα πουν «Α ναι, το γνωρίζουμε αυτό, το έχουμε ακούσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους: αυτό που στέλνεις προς τα έξω, είναι εκείνο που λαμβάνεις πίσω. Η σκέψη δημιουργεί. Δημιουργείς την δική σου πραγματικότητα». Σε αυτήν την φάση, αυτή είναι μία πολύ βαθιά και σημαίνουσα έννοια για να την κατανοήσετε, διότι πραγματικά είναι ένας από τους υψίστους συνεχείς νόμους της ύπαρξης.
Γνωρίζαμε ότι, εάν η πραγματικότητα πάντοτε κατοπτρίζει τον εαυτό της και εάν μας τραβούσε μαγνητικά η δική σας πύλη στην Γη, τότε θα έπρεπε κάτι να υφίσταται εκεί. Τα τελευταία δέκα έτη, του δικού σας χρόνου, μαθαίναμε για εσάς, σας διδάσκαμε, ερχόμασταν στον κόσμο σας και σας δίναμε πληροφορίες οι οποίες θα σας βοηθούσαν σε μία κρίσιμη στιγμή της εξέλιξής σας: εκεί που ο πολιτισμός σας καταρρέει. Μπορεί να αναρωτηθείτε «Γιατί στο καλό συμβαίνει αυτό;» Και ορισμένοι μπορεί να μην το δεχτούν και να πουν: «Ο πολιτισμός δεν καταρρέει. Κοίτα, έχω ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο, περισσότερα χρήματα, αρώματα και δερμάτινα παπούτσια, ολόμαλλα πουλόβερ, ταξίδια σε όλον τον κόσμο - πολύ περισσότερα από όσα είχα πριν». Πραγματικά, αυτό είναι αλήθεια. Ορισμένοι άνθρωποι ζουν μέσα στην πολυτέλεια αυτήν την εποχή. Όμως, εάν ανοίγατε τα μάτια σας και κοιτούσατε γύρω σας, θα βλέπατε ότι πολύ λίγοι ζουν έτσι.

Η μεγάλη πλειονότητα των ανθρώπων στον κόσμο σας έχουν προθυμοποιηθεί να βρίσκονται σε μία αέναη προσπάθεια επιβίωσης. Λέγοντας αυτό εννοούμε ότι πιστεύουν ό,τι τους λένε. Πηγαίνουν σχολείο, ακούνε τους γονείς τους, ή την όποια εξουσία εξαπλώνει την δική της αλήθεια και δηλώνει «Έτσι έχουν τα πράγματα». Παρ' όλο που υπάρχουν πολλά αίτια για μία τέτοια συμμόρφωση, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό της ανθρωπότητας ή έστω ένα χαρακτηριστικό που υφίσταται εδώ και πάρα πολύ καιρό.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι εργάτες  του Φωτός
Και όμως, εάν κανείς δεν σας το έχει πει, αγαπητοί άνθρωποι, είστε από τις πλέον πανίσχυρες δυνάμεις, κρυμμένοι μέσα σε μία από τις κρυφές πτυχές του σύμπαντος. Δεν το λέμε αυτό για να σας συγκινήσουμε και σίγουρα ούτε για να αυξήσουμε τον εγωισμό σας. Όταν είστε πανίσχυροι, μπορείτε να καταστρέψετε εαυτούς με την ίδια ευκολία που μπορείτε να δημιουργήσετε σύμπαντα.

Ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ μιλώντας για την παράνοια της εποχής σας και την πτώση του πολιτισμού σας είναι διότι παίρνετε δύναμη και καταστρέφετε εαυτούς, αντί να δημιουργείτε σύμπαντα. Πολλά είδη ζωής γνωρίζουν για αυτήν την δύναμη αφού το σύμπαν είναι αχανές και ο γαλαξίας σφύζει από συνειδητότητα. Πολλοί εξ υμών γνωρίζουν ότι συνδέονται με αστρικά συστήματα στα οποία υπάρχει νοήμων ζωή και ότι σε όλους τους πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος υφίσταται νοήμων ζωή υπό κάποια μορφή. Το ηλιακό σας σύστημα δεν είναι αυτό που φαίνεται να είναι.

Οι πλανήτες, ως τροχιές ενεργείας, συνυπάρχουν σε μία ειδική σχέση και έχουν σχεδιαστεί με τον ίδιο τρόπο που σχεδιάζετε εσείς τα αυτοκίνητά σας: δεν ρίχνετε τυχαία όλα τα εξαρτήματα μαζί, ούτε περιμένετε ότι έτσι θα λειτουργούν και θα σας μεταφέρουν από το ένα μέρος στο άλλο. Έχετε κατανοήσει ορισμένες αρχές και έχετε δημιουργήσει μία μεγάλη επιστήμη γύρω από αυτήν την διαδικασία - μία επιστήμη η οποία φαίνεται ότι λειτουργεί επειδή πιστεύετε σε εκείνη. Εσείς την σχεδιάσατε, διότι είστε πανίσχυροι δημιουργοί.

Όμως, εάν κολλήσετε σε αυτήν την μία επιστήμη, μπορεί να χάσετε κάποια άλλη επιστήμη, και μετά κάποια άλλη, και κάποια άλλη, διότι σίγουρα υπάρχουν περισσότερες από μία επιστήμες. Η πραγματικότητα υπάρχει ως καθρέπτης και οτιδήποτε αποφασίζετε να δημιουργήσετε είναι δυνατόν να λειτουργήσει, εάν πιστεύετε στην δύναμή σας και έχετε ορισμένους άσους στο μανίκι σας! Η πρόθεσή μας είναι να σας προσφέρουμε ορισμένους τεχνικούς άσους, μερικά μαθήματα ζωής, ώστε να μπορέσετε να ξεπεράσετε αυτές τις τόσο ταραχώδεις εποχές.
Ως Οικογένεια Φωτός, είστε συστηματοθραύστες οι οποίοι ταξιδεύουν μέσα στον χρόνο εισερχόμενοι σε συστήματα που χρειάζονται αλλαγή. Εισέρχεστε και διευκολύνετε την κατάρρευση των συστημάτων διότι μεταφέρετε φως. Τώρα σας ζητούμε να αναρωτηθείτε σχετικά με το φως, να το ρωτήσετε από πού έρχεται. Πόσες μορφές έχει; Τι άλλο κάνει πέραν του να φωτίζει τα σπίτια σας και τους δρόμους σας;

Όταν το φως αλλάζει μορφή ή χρώμα, όταν αστράφτει στο μέσον του ουρανού, μεταβάλλει την συνειδητότητά σας; Όταν σας μαγεύουν οι εκλείψεις του ηλίου ή της σελήνης στον βραδινό ουρανό, τι συμβαίνει πραγματικά μέσα στην ύπαρξή σας όταν το φως αλλάζει τις συνήθεις παραμέτρους του; To φως, από μία οπτική γωνία, είναι πληροφορίες.
Ενώ μοιραζόμαστε το φως με εσάς, θα κάνουμε μία μεταφορά από νου σε νου για να διευρύνουμε το πεδίον της αντίληψής σας, για να εξερευνήσουμε τους διαδρόμους του χρόνου μέσω του DNA σας, ώστε να θυμηθείτε την αληθή ιστορία του πλανήτη σας και εαυτών. Σας έχουν πει ότι οι πρώτοι άνθρωποι σέρνονταν σε σπηλιές ή εκδιώχθηκαν από τον παράδεισο, και εξελίχθηκαν αργά επί χιλιάδες χρόνια πολεμώντας με τους παγετώνες και ανακαλύπτοντας τον τροχό. Αυτή σίγουρα δεν είναι η ιστορία. Κατάγεστε από τους προγόνους οι οποίοι έρχονται από τα άστρα. Είστε αστρικοί.

Ούτε εσείς, ούτε ο πλανήτης σας είστε εδώ εξ αιτίας ενός ατυχήματος τύπου «Big Bang». Τα πάντα έχουν σχεδιαστεί και το σύμπαν λειτουργεί επειδή υπάρχει σχεδιασμός. Ίσως δεν μπορείτε να συλλάβετε την ύπαρξη του μηχανικού, του σχεδιαστή ή του προσωπικού παραγωγής. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υφίστανται. Όταν ήσαστε παιδιά, υπήρχαν πολλά πράγματα που δεν μπορούσατε να φανταστείτε.

Ακόμη και τώρα που ως μεγάλοι ενήλικοι συνεχίζετε να μαθαίνετε, υπάρχουν όλων των ειδών τα αστρικά στίγματα που συμβαίνουν στον ουρανό, τα οποία δεν μπορείτε να φανταστείτε, που μεταβάλλουν την συνειδητότητά σας μήνα με τον μήνα καθώς εισέρχεστε στον εικοστό πρώτο αιώνα. Στην πραγματικότητα, δημιουργούμε ένα ενεργειακό άνοιγμα για να εισέλθετε στον εικοστό πρώτο αιώνα όταν σας βοηθούμε να γίνετε υπάρξεις με αξία, σκοπό και πλήρη υπευθυνότητα.
Η πρόκλησή σας αυτήν την εποχή είναι να κερδίσετε την ελευθερία σας και αυτό δεν σημαίνει να πολεμήσετε την κυβέρνηση, τον στρατό, τον έλεγχο του νου ή οποιαδήποτε άλλη δύναμη φαίνεται ότι σας παγιδεύει στην 3D πραγματικότητα. Παρ' όλο που μπορεί να φαίνεται ότι σας συμπιέζουν και η ατομικότητά σας αναιρείται, υπάρχει μία μεγαλύτερη εικόνα. Όταν ζείτε την καθημερινότητά σας, μπορεί να βλέπετε τον εαυτό σας να αναρωτιέται εάν έχει τρελαθεί, να αναρωτιέται για τον σκοπό σας, και για το τι να κάνει από λεπτό σε λεπτό, καθώς τον κατακλύζει όλο το φάσμα της ζωής.

Θα σας πούμε ότι η εικόνα είναι μεγαλύτερη από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, συνεπώς προσδεθείτε και χαλαρώστε. Η ζωή στην Γη περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε, συνεπώς μην αγχώνεστε διότι υπάρχουν πολλά περισσότερα τα οποία θα έρθουν. Πρόθεσή μας είναι να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε αυτήν την εποχή. Στην ιδανική περίπτωση μέσα από εσάς θα δημιουργήσουμε ανοίγματα ενεργείας, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να κατανοήσετε ποιοι είστε κατά την διάρκεια αυτής της τεράστιας διαδικασίας αλλαγής.
Μπορεί να αναρωτιέστε «Γιατί εμείς, οι Πλειάδειοι, είμαστε τώρα εδώ, γιατί το κάνουμε αυτό;» Λοιπόν, μπορούμε να σας πούμε το ακόλουθο: «Διδασκόμαστε από εσάς, και εν συνεχεία διδασκόμαστε για τους εαυτούς μας διότι η πραγματικότητα είναι ένας καθρέπτης». Δεν είναι εύκολο να σας εντοπίσει κάποιος μέσα στον χάρτη της ύπαρξης. Μπορείτε να φανταστείτε όλη την ύπαρξη και τον χρόνο να υπάρχουν ταυτόχρονα;

Σε αυτήν την περίπτωση, πώς φαντάζεστε ότι μπορεί κάποιος να σας εντοπίσει, ένα τέταρτο του χιλιοστού μίας βελόνας μέσα στην κοσμική θημωνιά; Λοιπόν, σας βρήκαμε κατά την διάρκεια της αναζήτησής μας για να μάθουμε τον εαυτό μας και πειραματιζόμαστε μαζί σας διότι καταλαβαίνουμε ότι τόσο εσείς όσο και όλη η ύπαρξη είναι ένα πείραμα. Ό,τι κάνετε, είναι μία ανάκλαση αυτού που πιστεύετε. Έτσι, πρόθεσή μας είναι να διασκορπίσουμε ενέργεια υπό μορφή ιδεών προς εσάς, την ανθρωπότητα, ώστε εσείς να μπορείτε πιθανόν να τις χρησιμοποιήσετε ως εργαλεία επιβίωσης.

Είναι ένας βολικός όρος τα «εργαλεία επιβίωσης». Πρέπει να επιβιώσετε από την μετάβαση εκ της γραμμικής ζωής στην πολυδιαστασιακή έκφραση, όταν η κλειστή βεντάλια ανοίγει - όπως οι βεντάλιες που έχουν οι γκέισες και οι κυρίες του Νότου.
Αυτή δεν είναι μία διαδικασία εύκολη να βιώσει κάποιος. Συνεπώς, θα μιλήσουμε για κάποια πολύ δύσκολα ζητήματα. Πρέπει να διατηρήσετε, τα φυσικά, συναισθηματικά, νοητικά και πνευματικά σας σώματα συντονισμένα και υπάρχουν πολλοί τρόπου να το κάνετε. Τώρα, έχουμε κάτι σημαντικό να σας πούμε: κάθε φορά που τελειώνετε μία ζωή στην Γη, έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία επισκόπηση της ζωής σας, να κοιτάξετε πίσω και να πείτε «Μμμ, κοίτα τι έκανα στη Γη».

Σχετική εικόνα

Θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, εάν σας ακούσουμε να λέτε ότι συλλέξατε πολλά ψήγματα μαθημάτων ζωής, και ως προς αυτό, θα θέλαμε να συνεισφέρουμε ένα είδος χρυσού σε εσάς. Όμως, αυτός ο χρυσός είναι κάτι επί πλέον από ένα πολύτιμο μέταλλο που θα ανταλλάσσατε σε κάποια τράπεζα για υλικό πλούτο. Θα ήταν πολύ εύκολο για εσάς, εάν φτάναμε με ένα φορτηγό χρυσό και το αδειάζαμε στην αυλή σας λέγοντες «Εδώ, αγαπητοί άνθρωποι, είναι το χρυσό φως σας. Άντε τώρα, πηγαίνετε να το εξαργυρώσετε». Πολλοί από εσάς θα θέλατε απλώς να σας δοθούν οι αλήθειες, ενώ εσείς κάθεστε στους θρόνους σας και λέτε «Κοίτα να δεις, το αξίζω».
Θυμηθείτε ότι, ως Οικογένεια Φωτός, πηγαίνετε σε συστήματα για να δημιουργήσετε την αλλαγή. Δεικνύετε τον δρόμο και συχνά πρέπει να μάθετε τις πλέον δύσκολες όψεις του συστήματος πριν μπορέσετε να το αλλάξετε. Εισέρχεστε σε ένα σύστημα για να βιώσετε εμπειρικά τα βάθη του με εξονυχιστικές λεπτομέρειες, ώστε να μπορείτε να έχετε σημεία αναφοράς με τους υπολοίπους - την οικογένεια και τους φίλους.

Παρόλο που ο υπόλοιπος κόσμος μπορεί να μην πιστεύει ότι είναι Οικογένεια Φωτός, εντούτοις όλοι είναι. Τα πάντα είναι μέρη του ενός και του ιδίου. Η ιστορία που σας λέμε είναι η ιστορία της ανθρωπότητας, μία ιστορία διαβίωσης στο σύμπαν ως μία τεράστια οικογένεια, μία οικογένεια που είχε τα προβλήματά της, όπως όλες οι οικογένειες. Αυτή η οικογένεια έχει έναν κλάδο, τον οποίο θα ονομάσουμε Οικογένεια Σκότους.

Ως Οικογένεια Φωτός, μία από τις προθέσεις μας είναι να εξερευνήσουμε την Οικογένεια Σκότους μαζί σας, εκείνο το παρακλάδι που κρύβεται μέσα στην ντουλάπα, το παρακλάδι για το οποίο όλοι ντρέπονται, ταπεινώνονται και νιώθουν αμήχανα. Για να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερο το μπέρδεμα των ονομάτων, των ετικετών και των παρανοήσεων, θα σας πούμε ότι το δικό σας κλαδί της Οικογένειας Φωτός, οι συστηματοθραύστες, συχνά θεωρείται το μαύρο πρόβατο και από τις δύο πλευρές της οικογενείας!
Ενώ βιώνετε την εμπειρία του μαζικού ανοίγματος της ενέργειας, η οποία είναι πραγματικά μία εισροή φωτός, είναι αναπόφευκτη η αντίστοιχη εμπειρία, δηλαδή το να κοιτάξετε και στο σκοτάδι. Στον κόσμο της διττότητας στον οποίο κατοικείτε, η σκιά προσδιορίζει το φως, ακριβώς όπως και στις φωτογραφίες. Ίσως ανακαλύψετε ότι, όσο περισσότερο φως δημιουργείτε, τόσο περισσότερο θα βλέπετε το σκοτάδι το οποίο το καθορίζει. Ίσως ορισμένοι από εσάς να ήσαστε αφελείς, πολύ πρόθυμοι να παίξετε το παιχνίδι ακούγοντας αυτούς οι οποίοι βρίσκονται στην εξουσία και κάνοντας εκείνα που σας έλεγαν, αντί να σκέφτεστε εσείς για τον εαυτό σας.

Ουδείς ενθαρρύνει τους ανθρώπους να σκέφτονται. Παντού σε όλον τον κόσμο γίνεται ένας μαζικός προγραμματισμός. Σας λένε τι να σκέφτεστε και πληρώνετε σημαντικά χρηματικά ποσά για αυτό. Αυτός ο τύπος κατάχρησης της ενεργείας μπορεί να φτάσει έως το σημείο που έχετε ήδη φτάσει, στο οποίο οι άνθρωποι μετατρέπονται σε ασύνδετα μικρά κουτάκια, κατακερματισμένα τμήματα χωρίς σύνδεση με το σύνολον.

Οτιδήποτε κατακερματίζεται κατ' αυτόν τον τρόπο, σταδιακά καταρρέει από μόνο του. Το μέρος δεν μπορεί να παραμείνει χωρισμένο από το σύνολον για πολύ καιρό. Μόνον για πολύ λίγο μπορεί ένα μικρό τμήμα να διατηρηθεί απομονωμένο. Αντιλαμβάνεστε; Όταν κοιτάτε την Φύση, τα φυτά, τα ζώα, ή τον εαυτό σας, συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε να αναπαραχθείτε, εάν παραμείνετε απομονωμένοι.

Επειδή σας διδάσκουν διάφορες ψευδείς ιστορίες εδώ και χιλιάδες χιλιάδων έτη, όλοι οι άνθρωποι στην Γη έχετε περιοριστεί σε μικρά κουτάκια που ο καθένας πιστεύει, αποσυνδεδεμένοι από την αληθή σκέψη και από τον εαυτό σας και τους άλλους ανθρώπους. Η βάση της οπτικής που έχετε για τον κόσμο σας είναι η ιδέα του διαχωρισμού, η οποία δεν είναι απαραιτήτως η πλέον σοφή αρχή ως θεμέλιο.
Ενώ το φως και η κοσμική ενέργεια φθάνουν για να επηρεάσουν τον πλανήτη σας, αυτή η θεμελιώδης βάση θα αρχίσει να καταρρέει σαν αρχαία υποδομή που χτίστηκε σε ακατάλληλο έδαφος. Μπορείτε να δείτε τις δομές από το μέλλον και έτσι να λάβετε υπ’ όψιν σας τις μελλοντικές γενιές. Οι αρχαίοι έκτισαν οικοδομήματα επάνω στον πλανήτη με τέτοιον τρόπο που άντεξαν πολύ περισσότερο από ό,τι θα αντέξουν τα δικά σας μοντέρνα κτίρια.

Ο λόγος είναι ότι εκείνοι είχαν μία ευρύτερη κατανόηση του κόσμου. Είχαν επαφή με τον ουρανό και με την Γη, και η ιδέα ότι τα πάντα είναι ζώντα τους κινητοποιούσε. Συνέλαβαν την έννοια του αιθέρος, ο οποίος αντιπροσωπεύει το πνεύμα και τα αόρατα βασίλεια, ως ένα στοιχείο πέμπτο πρόσθετο της γης, του αέρος, του πυρός και του ύδατος.
Αυτό το αόρατο βασίλειο χρησιμοποιούμε για να έλθουμε από τις Πλειάδες για να σας μιλήσουμε, να σας ηλεκτρίσουμε, να διασκεδάσουμε μαζί σας, να διδαχθούμε από εσάς, και να μεταδώσουμε σε εσάς μία ενέργεια η οποία είναι δική σας. Ενώ κοιτάμε τον κόσμο σας από την δική μας οπτική, υφίστασθε ως μία σελίδα ενός βιβλίου.

Σας αναζητούμε με πολλούς τρόπους, γνωρίζοντας τι υπάρχει πριν και τι συμβαίνει στην συνέχεια. Βιώνοντες στην σελίδα, στις περισσότερες περιπτώσεις ουδεμία ιδέα έχετε για αυτήν την ευρύτερη οπτική. Πιστεύετε ότι γνωρίζετε τι έχει συμβεί πριν από την εποχή σας. Όμως, δεν έχετε την πλήρη, πλήρη ουσίας έκδοση.

Όταν σας πρωτο - εντοπίσαμε, αισθανθήκαμε ότι μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε ώστε πιθανόν να βελτιώνατε τις σελίδες του βιβλίου σας.

Η Οικογένεια του Φωτός

Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους

       Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

        Εκδόσεις «Κρύων»    

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright ©www.UrantiaCenter.gr"

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1