Μέσω της Marlene Swetlishoff
Αγαπημένοι,
Έρχομαι με τα φτερά της αγάπης!
Από υψηλότερη οπτική γωνία, τα τρέχοντα γεγονότα στον πλανήτη φαίνεται να δείχνουν ότι η ανθρωπότητα έχει χαθεί, ότι αυτοί και ο πλανήτης τους έχει καταληφθεί από εξωτερικές δυνάμεις σε παγκόσμια βάση και ότι η πλειοψηφία της ανθρωπότητας αγνοεί ότι συμβαίνει τώρα αυτή την εποχή.
Σας λέμε, Αγαπητοί, ότι αλλάζουν όλα με ταχείς ρυθμούς και ότι εκατομμύρια άνθρωποι αφυπνίζονται στις πραγματικότητες του τι συμβαίνει σε επίπεδα κβαντικής ταχύτητας. Δεν είναι η ώρα να περιμένουμε και να δούμε τι θα συμβεί – είναι τώρα ή ποτέ! Κάποιοι πρέπει να κινηθούν όταν έρθει η ώρα και στη συνέχεια να ξεκουραστούν μέχρι την επόμενη περίπτωση που θα δείχνει ότι θα απαιτηθεί η δράση τους.
Η ανθρωπότητα σε ολόκληρο τον πλανήτη εντείνει και παίρνει πίσω τη δική της δύναμη και την κυριαρχία και κατανοεί ότι πρέπει προσωπικά να μετέχουν με τον εαυτό τους λεπτό προς λεπτό σε αυτό το τρέχον δράμα, προκειμένου να γυρίσει αυτό το σκοτεινό σχέδιο γύρω και να το καταστρέψουν για πάντα.
Η ανθρώπινη φυλή μιλά ακόμη και τώρα για τις αλήθειες και τις επιλογές τους, γνωρίζοντας ότι άλλοι δεν συμφωνούσαν και άλλοι ήταν πρόθυμοι να καταληφθούν από εξωτερικές δυνάμεις, προκειμένου να είναι υπηρέτες της εξωτερικής δύναμης με προγραμματισμένες ημερήσιες διατάξεις που να εκτείνονται δεκαετίες στο μέλλον αυτού του πλανήτη.
Η ανθρώπινη φυλή αρχίζει να καταλαβαίνει ότι αυτοί που είχαν επιλέξει να τους υπηρετήσουν θα καταστραφούν. Βλέπουν το μέγεθος της εμπιστοσύνης τους σε αυτούς τους ηγέτες που τώρα αποδεικνύουν από τη συμπαιγνία τους, το βαθμό στον οποίο αυτά τα άτομα είναι πρόθυμα να πάνε για να παραμείνουν στον έλεγχο.
Μερικοί από τους αγαπημένους μας Εργάτες του Φωτός είναι έκπληκτοι από την φαινομενική παραφροσύνη που λαμβάνει χώρα παγκοσμίως, όχι μόνο στη μικρή γωνία τους στο κόσμο. Έχετε πίστη ότι η ένταση του κοσμικού Φωτός έρχεται και φέρνει όλη αυτή την πρώην κρυφή δραστηριότητα στην επίγνωση του κάθε πολίτη του κόσμου! Δεν υπάρχει μέρος που να μπορούν να τρέχουν και να κρυφτούν, γιατί μια τέτοια δραστηριότητα δεν υποστηρίζεται πλέον από τις υψηλότερες συχνότητες που έρχονται! Τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυμμένο και καθημερινά θα εκτίθενται.
Αυτά τα άτομα είναι μάρτυρες των γελοιοτήτων των απελπισμένων προσπαθειών για την αποκατάσταση της δύναμης των διεφθαρμένων και βλέπουν ότι, οι άνθρωποι, πρέπει να κρατήσουν και γρήγορα να διεκδικήσουν το δικό τους κυρίαρχο δικαίωμα να κάνουν την επιλογή ελεύθερης βούλησης και να μην δεχτούν τίποτα να κλαπεί ξανά από αυτούς με δόλιες και ανέντιμες μεθόδους ελέγχου του μυαλού και τεχνολογικές δυνάμεις της πειθούς. Ξυπνούν μαζικά γνωρίζοντας ότι ο κόσμος τους έχει καταληφθεί συστηματικά εδώ και πολλές δεκαετίες και γνωρίζουν ότι βρίσκονται σε μία μάχη για την ελευθερία τους σε αυτούς ακριβώς τους καιρούς. Καταλαβαίνουν επίσης ότι υπάρχουν αρκετές φατριές των εκτός κόσμου όντων και ότι αυτές οι φατριές ανταγωνίζονται μεταξύ τους για τον έλεγχο του πλανήτη και των πόρων του.
Πώς να δώσουν αυτή τη μάχη; Με το να έρθουν πλήρως σε επίγνωση του τι συμβαίνει στον κόσμο. Δηλώνοντας κάθε μέρα ότι αυτοί και ο υπόλοιπος κόσμος οι πολίτες είναι ελεύθεροι και κυρίαρχα όντα που ζουν σε έναν πλανήτη ελεύθερης βούλησης και μόνο αυτοί έχουν την εξουσία να επιλέξουν το είδος του κόσμου στον οποίο επιθυμούν να ζήσουν. Δηλώνοντας κάθε μέρα ότι ευθυγραμμίζονται με το θετικό μέλλον στο νέο χρονοδιάγραμμα πραγματικότητας της Γαίας που έρχεται στον ορίζοντα.
Δουλεύοντας για να καθαρίσουν και να κάνουν όλη την προετοιμασία μέσα στη δική τους Οντότητα σε ότι δεν είναι ευθυγραμμισμένο με το νέο χρονοδιάγραμμα υψηλής συχνότητας της νέας Γης. Συνειδητοποιώντας ότι είναι αυτοί που κατέχουν την εξουσία και πρέπει να την ανακτήσουν σε κάθε στιγμή στο εδώ και τώρα!
Αυτό είναι ένα κίνημα στην επιφάνεια της Γαίας που έχει μόνο μόλις μια εγκοπή στο χρόνο που άρχισε να εφαρμόζεται. Οι πλανήτες και οι γαλαξιακοί φίλοι από τα ανώτερα επίπεδα δεν μπορούν να προσγειωθούν στις ακτές του όμορφου πλανήτη σας και να πολεμήσουν στις μάχες της ανθρωπότητας.
Η ανθρωπότητα πρέπει να αναλάβει αυτή τη δράση για τον εαυτό της – είναι εσείς που πρέπει να αδράξετε πίσω τον πλανήτη σας και την ελευθερία σας λέγοντας ΟΧΙ!!!
Καλέστε τους να βοηθήσουν με τις αιθερικές ενέργειες και την τεχνολογία τους καθώς παίρνετε δράση μέσω της πρόθεσης κατά τη διάρκεια αυτή, σαν Εργάτες του Φωτός , προκειμένου να μεγεθύνετε τις προσπάθειές σας.
Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να βοηθήσουν κατά την διάρκεια αυτών των χρόνων.
Είμαστε όλοι διαθέσιμοι…
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε.
Μέχρι τον επόμενο μήνα..
Είμαι ο Ιλαρίωνας
Μέσω της Marlene Swetlishoff
©Marlene Swetlishoff.
All rights reserved to the author/scribe and www.therainbowscribe.com. Copying, sharing and translating of this article is only by Scribe approved translators and can be posted ONLY on Ron Head’s “Oracles and Healers” website, no other is permitted.
https://youtu.be/hLfccxuwkhc
www.TheRainbowScribe.com