urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ

Αγγελος φως 33

ΙΟΥΝΙΟΣ 2020 – ΜΕΣΩ ΤΗΣ RONNA

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη.

Είναι ώρα ν’ αρχίσει το επόμενο βήμα στην διαδικασία της Ανάληψης

Αγαπημένοι δάσκαλοι, είναι επιτακτική ανάγκη να κατανοήσετε την κρίσιμη φύση της δραματικής, επιταχυνόμενης και γρήγορα μεταβαλλόμενης χρονικής περιόδου που βιώνετε τώρα. Είστε στα τελικά στάδια μιας ειδικής μονάδας χρόνου, και όλοι σας υπόκεισθε σε ένα μοναδικό σύστημα κανόνων. Η συνολική ελεύθερη βούληση θεωρείται μεγάλο δώρο. Ωστόσο, έγινε μεγάλο φορτίο καθώς η ανθρωπότητα βυθίστηκε στο ευρύ φάσμα της δυαδικότητας, με αποτέλεσμα μεγάλο πόνο και βάσανα.

Υπήρχε γραμμένη στους κανόνες μία ρήτρα μη-επέμβασης, και ο καθορισμένος χρόνος γι’ αυτήν την συγκεκριμένη φάση της Δημιουργίας έπρεπε για να παίξετε έξω προτού ο Πατέρας/Μητέρα Θεός μας δηλώσει:

«Αρκετά! Ήρθε η ώρα να παρέμβουμε! Θα υπάρξει μία Θεϊκή Άφεση για εκείνους που αγωνίζονται να αποκτήσουν Αυτοκυριαρχία, και η Πνευματική Ιεραρχία και το Αγγελικό Βασίλειο είναι εξουσιοδοτημένα να παρέχουν βοήθεια με οποιονδήποτε κατάλληλο τρόπο μέσα στα πλαίσια του Κοσμικού Νόμου.»

Ο Νόμος της Χάριτος υπάρχει ως οι υψηλότερες συχνότητες του Καρμικού Νόμου, και θα εφαρμόζεται πλέον στο αναδυόμενο γκρουπ των Παγκόσμιων Βοηθών καθώς και στους υποψήφιους και μαθητές στο μονοπάτι της ανάληψης.

Καθώς αυτή η συγκεκριμένη εποχή πλησιάζει στο τέλος της, θα υπάρξει ένα νέο σύστημα κανόνων και νόμων που θα εφαρμοστούν σε όλα τα αναδυόμενα Πνευματικά-Ανθρώπινα Όντα. Ένας νέος επεκτεινόμενος κύκλος της Δημιουργίας είναι σε εξέλιξη, και όλοι εσείς που αγωνίζεστε να αποκτήσετε μία ενοποιημένη κατάσταση συνειδητότητας θα οριστείτε ως συν-δημιουργοί του μέλλοντος. Ως μία Ακτίνα του Θεϊκού Φωτός, η Θεϊκή σας Αποστολή θα επεκτείνει τα σύνορα της Συνειδητότητας Θεού. Ο στόχος σας είναι να γίνετε κυρίαρχος της εκδήλωσης, έλκοντας την Ουσία της Δημιουργίας, ενεργοποιώντας την μέσα στην Ιερή Καρδιά σας, και μέσω συγκεκριμένων σκέψεων μέσα στον Ιερό σας Νου, σχηματοποιώντας την Θεϊκή Ουσία σε μία ατελείωτη ποικιλία μορφών. Έτσι, γίνεστε μία πραγματική επέκταση του Πατέρα/Μητέρα Θεού μας.

Εσείς, που δείχνετε τον δρόμο, είστε η ελπίδα του μέλλοντος. Βάζετε τα θεμέλια για μία νέα κοινωνική τάξη. Είναι ζωτικής σημασίας το ότι βαδίζετε το μεσαίο μονοπάτι. Ένας Αυτοκυρίαρχος δεν παίρνει θέση, ούτε υπέρ ούτε κατά των συγκρούσεων που μαίνονται τώρα σε όλο τον κόσμο. Η προσωπική σας δύναμη είναι πιο αποτελεσματική όταν μένετε επικεντρωμένοι στην Ιερή Καρδιά σας και καθοδηγείστε από την σοφία του Ιερού σας Νου. Η στάση σας θα πρέπει πάντα να είναι εκείνη της καλής θέλησης, και η πλατφόρμα σας θα πρέπει να είναι για το ύψιστο καλό όλων.

Θεία χαρη

 

Καθώς αναζητάτε ενεργά την Φώτιση και αγωνίζεστε να επιστρέψετε στην ισορροπία και στην αρμονία μέσα σας, είναι σημαντικό να αποκτήσετε επίγνωση ορισμένων καρμικών περιορισμών που η Ψυχή σας έχει αποδεχτεί ως μία μαθησιακή εμπειρία σ’ αυτή την ζωή. Υπάρχουν συγκεκριμένοι περιορισμοί και προϋποθέσεις που δεν μπορούν να αλλάξουν, και το μάθημα είναι να τα αποδεχτείτε με χάρη και να αγωνιστείτε για την αριστεία μέσα στο πλαίσιο των ορίων που σας έχουν επιβληθεί – όχι σαν τιμωρία αλλά σαν ευκαιρία να ισορροπήσετε την αδιάλλακτη ενέργεια και τις σκεπτομορφές. Ωστόσο, θέλουμε να τονίσουμε ότι αυτή η ζωή είναι μοναδική για κάθε Ψυχή πάνω στη Γη, και ανεξάρτητα κάτω από ποιες συνθήκες γεννηθήκατε, υπάρχει μία ευκαιρία για μεγαλοσύνη και μία δεξαμενή γνώσης και ταλέντων που χρειάζονται για να αποκτήσετε Αυτοκυριαρχία. Έχετε σχεδιαστεί να είστε ο κυρίαρχος της εκδήλωσης, ένας συν-δημιουργός με ικανότητες δοσμένες από τον Θεό.

Το πρώτο βήμα είναι να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε προγραμματίσει Ευφυές Δυναμικό στο DNA σας και ένα ευρύ φάσμα από ταλέντα και ικανότητες. Εσείς επιλέξατε, πριν ενσαρκωθείτε, ένα σετ συνθηκών με συγκεκριμένες ικανότητες που είναι πιο εύκολα διαθέσιμες από άλλες. Ωστόσο, παρότι η πλήρης σειρά των χαρισμάτων και των ταλέντων σας κρατείται σε αποθεματικό, έχετε την ικανότητα να τα φέρνετε στο προσκήνιο έτσι ώστε να αρχίσετε να τα πραγματοποιείτε, να τα ενσωματώνετε και να τα χρησιμοποιείτε.

Πρέπει να έχετε πρόσβαση στα ανώτερα Διαστασιακά επίπεδα του εγκεφάλου για να επικοινωνείτε με την Ψυχή σας και τα Όντα των ανώτερων βασιλείων. Ο εγκέφαλος σας αποτελείται από πολλαπλά επίπεδα συνειδητότητας. Ο κατώτερος εγκέφαλος και τα τρία κατώτερα τσάκρας είναι η περιοχή της ζωώδους-ανθρώπινης συνειδητότητας της ανθρωπότητας. Είναι κυρίως ενστικτώδης, ανασύροντας τις περισσότερες πληροφορίες του από την συλλογική συνειδητότητα του αστρικού πεδίου καθώς και από την συνειδητότητα της Γης. Η επιβίωση και το σώμα της επιθυμίας του εγώ είναι στον έλεγχο των σκέψεων και των επιθυμιών των μαζών, κι έτσι σχηματίζουν την διαδεδομένη εικόνα της πραγματικότητας. Ο εστιασμός είναι στον εξωτερικό, υλικό κόσμο και στην υπηρεσία του Εαυτού.

Καθώς η συνειδητότητα σας μπαίνει στην μεσαίου επιπέδου εγκεφαλική δραστηριότητα, αρχίζετε την διαδικασία του να γίνετε ένα Πνευματικό-ανθρώπινο Ον, και η συναισθηματική σας φύση θα κινηθεί σταδιακά προς τα πάνω για να ενσωματώσει την καρδιά και το τσάκρα του λαιμού. Μία σταδιακή διαδικασία αφύπνισης αρχίζει καθώς η Ψυχή σας σάς ωθεί στο μονοπάτι της επίγνωσης, και το ταξίδι της Ανάληψης αρχίζει. Ένας υποψήφιος στο μονοπάτι πρέπει να διασχίσει το αστρικό πεδίο και να αποκτήσει τον έλεγχο του συναισθηματικού και αστρικού σώματος – η κατώτερη φύση (τα τρία κατώτερα κέντρα των τσάκρας) – που θα ανοίξουν το μονοπάτι στις εκλεπτυσμένες συχνότητες της κοσμικής αλήθειας μέσω του Ανώτερου Εαυτού σας, των οδηγών, των δασκάλων και των αγγελικών βοηθών. Αβλάβεια στην σκέψη, στα λόγια και στις πράξεις με εστιασμένες ικανότητες παρατήρησης είναι σημαντικά χαρακτηριστικά ενός Αυτοκυρίαρχου. Πρέπει να καθαρίσετε τον νου από παραμορφώσεις και αρνητικότητα, μετουσιώνοντας τις σκέψεις σας πριν μπορέσετε να γίνετε ένας μεταδότης Φωτός στο σκοτάδι και μεταμορφώσετε τις κατώτερες Διαστάσεις.

0 d5dfa 7ba41994 XL

Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι καθώς τα μοτίβα της συχνότητας σας ή το Τραγούδι της Ψυχής σας γίνονται πιο εκλεπτυσμένα, οι στάσεις και η κατανόηση σας θα συμβαδίζουν με όλο και πιο ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας. Το Αιθερικό σας Σώμα θα αλλάξει επίσης σταδιακά, και θ’ αρχίσει να ανταποκρίνεται στις ενέργειες ανώτερης συχνότητας. Η Υπηρεσία στον Εαυτό σταδιακά εξελίσσεται στην επιθυμία να εκπληρώσετε την Θεϊκή σας Αποστολή και να αναλάβετε ομαδική υπηρεσία.

Ως ένα Φωτισμένο Ον, αρχίζετε να χτίζετε μία γέφυρα συνειδητότητας στα ανώτερα βασίλεια αυτού του Υπο-σύμπαντος. Αυτό το μονοπάτι ονομαζόταν Αντακαράνα στις αρχαίες, εσωτερικές διδασκαλίες, και μερικές φορές είναι γνωστό σήμερα ως η Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου.

Για να επιστρέψετε στην Αυτοκυριαρχία, πρέπει να μάθετε να χρησιμοποιείτε τις τρεις πτυχές της νοητικής σας φύσης: τον εγκέφαλο, τον νου και την Ψυχή. Πρέπει επίσης να καθαρίσετε τις αρνητικές στρεβλώσεις του υποσυνείδητου νου, και να συντονίσετε τον συνειδητό νου με την Ψυχή σας, έτσι ώστε η σοφία της Ψυχής σας και του Ανώτερου Εαυτού σας να μπορεί να ρέει και στα τέσσερα χαμηλότερα σωματικά συστήματα.

Να θυμάστε ότι κάθε άτομο και όλη η φυσική σας Ύπαρξη έχουν συνείδηση. Πρέπει να είναι φωτισμένη και συντονισμένη με τα ανώτερης συχνότητας μοτίβα της Ανάληψης. Είστε φτιαγμένοι από Θεϊκή Ουσία. Είστε μία Σπίθα – ένα Θραύσμα – του Υπέρτατου Δημιουργού. Έχετε λανθάνουσες δυνάμεις που πρέπει να αναγνωριστούν και να αναπτυχθούν. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για την ανθρωπότητα να ανανεώσει την Πνευματική της μνήμη και να αναπτύξει τις δυνάμεις ενός Κυρίαρχου του Φωτός.

Η Αντακαράνα αποτελείται από πολλούς παραποτάμους ή ρεύματα Φωτός, τα οποία θα ενδυναμώσουν και θα μεγεθύνουν τις συνδέσεις ανάμεσα στις πολλές Πτυχές του Εαυτού και της Υπερψυχής σας, του Ανώτερου Εαυτού σας, και τελικά η Ιερή σας Τριάδα που σας περιμένει στο πιο χαμηλό υπο-επίπεδο της Πέμπτης Διάστασης. Αυτά τα ρεύματα Φωτός έχουν συνείδηση, και περιέχουν την ευφυΐα των πολλαπλών επιπέδων του Εαυτού που βρίσκονται στα ανώτερα Βασίλεια. Όπως σας έχουμε πει, ο υποσυνείδητος νους σας γίνεται συνειδητός, και ο συνειδητός νους σας ανοίγει στην σοφία του Υπερσυνείδητου νου σας, ο οποίος περιέχει τα μυστήρια αυτού του Υπο-σύμπαντος.

Εσείς, οι υποψήφιοι στο Μονοπάτι, γίνεστε ικανοί στο να χτίζετε και να χρησιμοποιείτε πολλαπλές Πυραμίδες Φωτός και Δύναμης στην Πέμπτη Διάσταση καθώς αργά αλλά σταθερά εγκλιματίζεστε σε ένα περιβάλλον της κατώτερης Πέμπτης Διάστασης. Πολλοί από εσάς έχετε ανοίξει τα μονοπάτια προς τις Πόλεις του Φωτός έτσι ώστε να μπορείτε σταδιακά να ενσωματώνετε υψηλότερες και πιο εκλεπτυσμένες συχνότητες Φωτός Προετοιμάζεστε επίσης να συνδιαλέγεστε σε τακτική βάση με τις πολλές Πτυχές του Ανώτερου Εαυτού σας και τα μεγάλα Όντα του Φωτός.

Είναι ώρα ν’ αρχίσει το επόμενο βήμα στην διαδικασία της Ανάληψης, και πολλοί από τους προχωρημένους υποψήφιους στο Μονοπάτι γίνονται ήδη ικανοί και απορροφημένοι στις διαδικασίες. Αυτή την περίοδο, είναι σίγουρο ότι εκείνοι που είναι με οποιονδήποτε τρόπο προχωρημένοι στην πνευματική συνειδητότητα έχουν επισπεύσει όσο ποτέ πριν στην ιστορία της Γης την αφύπνιση τους και την διαδικασία της εξέλιξης τους. Αυτό το βήμα είναι επιτακτική ανάγκη έτσι ώστε να μπορείτε όλο και περισσότερο να δράτε ως μεταδότες και διερμηνείς του Παγκόσμιου Νόμου και της Κοσμικής Αλήθειας.

Το κάλεσμα για επανένωση αρχίζει για πολλούς από εσάς, οπότε το εκλεπτυσμένο Τραγούδι της Ψυχής σας φτάνει σε πολλά μέλη της Υπερψυχής-Ανώτερου Εαυτού σας. Καθώς εκλεπτύνετε τα δονητικά σας μοτίβα και η Ενεργειακή Υπογραφή σας φτάνει σε ένα ορισμένο επίπεδο αρμονίας, το Τραγούδι της Ψυχής σας θα αρχίσει να αντηχεί έξω στην και μέσω της Τέταρτης, στην Πέμπτη, και για μερικούς από εσάς, πιθανόν ακόμα και στην Έκτη Διάσταση. Ως αποτέλεσμα, μέσω των Ρευμάτων του Φωτός, θα αρχίσετε να συνδέεστε με τις αύρες μερικών Ψυχικών Θραυσμάτων του Ανώτερου Εαυτού σας.

Τραγούδι Ψυχής 3

 

Αργά, αυτές οι ευλογημένες Πτυχές του Εαυτού σας έχουν την επίγνωση σας, και σταδιακά, θ’ αρχίσουν την διαδικασία της ανταλλαγής Ατομικών Σπόρων Μνήμης ανώτερης συνειδητότητας μ’ εσάς. Εκείνοι των οποίων η αντήχηση είναι χαμηλότερη από την δική σας θα πέσουν στη γραμμή στο κατάλληλο Διαστασιακό επίπεδο κάτω από εσάς, ενώ εκείνοι που είναι στο Μονοπάτι μπροστά σας θα κινηθούν πιο κοντά μέσα στην στήλη Φωτός πάνω από εσάς. Επίσης θα κινείστε όλο και πιο ψηλά στις εκλεπτυσμένες περιοχές καθώς όλα τα Κομμάτια της ανώτερης Υπερψυχής σας αρχίζουν σταδιακά την διαδικασία να κινούνται όλο και πιο κοντά στην κεντρική στήλη του Θεϊκού Φωτός.

Για μερικούς από εσάς αυτές οι πληροφορίες θα σας μπερδέψουν. Ωστόσο, πολλοί από εσάς βιώνουν αυτή την διαδικασία σε διάφορους βαθμούς κατά την διάρκεια της νυχτερινής παραμονής σας ή στον διαλογισμό. Γι’ αυτό, θέλουμε να σας δώσουμε μία βασική κατανόηση του τι συμβαίνει στα διάφορα επίπεδα της διαδικασίας της Ανάληψης. Θα το συζητήσουμε αυτό περαιτέρω και σε μεγαλύτερο βάθος στο κοντινό μέλλον.

Καθώς μελετάτε και ασχολείστε με τα μυστήρια της Κοσμικής Αλήθειας, θα αρχίσετε να δημιουργείτε μία δεξαμενή γνώσης την οποία μπορείτε να αντλείτε όποτε χρειάζεται. Επίσης, καθώς αποκτάτε περαιτέρω πρόσβαση στον Ιερό σας Νου, θα φαίνεται σαν να έχετε αξιοποιηθεί σε μία Κοσμική πηγή πληροφοριών. Ωστόσο, στην αρχή, θα είναι το δικό σας αρχαίο, μακρύ παρελθόν που θα σας είναι διαθέσιμο. Θα γίνεστε όλο και πιο ευαίσθητοι σε ιδέες, αντιλήψεις και περίπλοκες πληροφορίες, και θα αποκτήσετε την ικανότητα να αξιοποιείτε αυτή την πλούσια αποθήκη πληροφοριών όποτε θέλετε.

Καθώς εξελίσσεστε και γίνεστε δεξιοτέχνες στο μοίρασμα της σοφίας σας με τους άλλους, θα γίνεστε όλο και πιο ευαίσθητοι σε λεπτά μηνύματα, έννοιες και ιδέες από τους οδηγούς σας, τους δασκάλους σας, τους αγγελικούς βοηθούς σας και τα Φωτισμένα Όντα από τα ανώτερα βασίλεια. Όταν θα μετατρέψετε τις πληροφορίες που έχετε συγκεντρώσει σε σοφία, και θα έχετε γίνει ένα ζωντανό παράδειγμα κάθε νέου, προχωρημένου επιπέδου συνειδητότητας, τότε θα είστε αρμόδιος για να διδάξετε και να γίνετε ένα φωτεινό παράδειγμα, που είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή των άλλων.

Να θυμάστε, γενναίοι μου, ότι σε κάθε εποχή και σε κάθε κύριο κύκλο, η Κοσμική Σοφία και η Θεϊκή Αλήθεια είναι διαθέσιμες σ’ εκείνους με ανοιχτά μυαλά και καρδιές γεμάτες αγάπη. Υποβολή στην Θέληση του Πατέρα/Μητέρα Θεού μας σημαίνει τήρηση των Συμπαντικών Νόμων καθώς σας αποκαλύπτονται. Ένας Αυτοκυρίαρχος πάντα αγωνίζεται να κάνει τις ύψιστες επιλογές, έχει μία διακαή επιθυμία να υπηρετεί τους άλλους, και είναι πάντα υπεύθυνος για τις πράξεις τους. Βλέπουμε το Φως να επεκτείνεται και να λαμβάνει δύναμη σε πολλά μέρη του κόσμου.

Βλέπουμε επίσης την ακτινοβολία και την επιρροή σας να μεγαλώνει, και έχετε θετική επίπτωση σε περισσότερες ζωές από ποτέ. Πρέπει να παραμένετε επικεντρωμένοι στην καρδιά και εστιασμένοι στην Ψυχή καθώς το χάος και ο φόβος μεγαλώνουν και εξαπλώνονται σε όλον τον πλανήτη. Τώρα έχουμε ενώσει τις δυνάμεις και είμαστε και πάντα θα είμαστε ανίκητοι, διότι εκπληρώνουμε μία Θεϊκή εντολή από τον Πατέρα/Μητέρα Θεό μας. Αιώνια αγάπη, προστασία και ευλογίες είναι δικές σας, τώρα και για πάντα.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Μέσω της Ronna

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Personal sharing with friends, or posting on websites and in publications is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my website address is included. https://www.starquestmastery.com/

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1