urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ

ΜΑΙΟΣ 2020 - Ronna Herman Vezane

618x450 1 00a245e96d42b59b9169374bd6e81a64690x502 0xc0a8392b 18450749201430697706

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπητοί δάσκαλοι, σ’ αυτούς τους καιρούς της επιταχυνόμενης μεταμόρφωσης και χαοτικής αλλαγής, έχουν σχηματιστεί δύο κύριες, ξεχωριστές ομάδες μεταξύ των φυλών, των θρησκειών και των πολιτισμών του κόσμου. Αυτές οι δύο φατρίες είναι πολύ διακριτές από το δικό μας πλεονεκτικό σημείο στα ανώτερα βασίλεια.

Εκείνοι που έχουν πίστη στο μέλλον και αγωνίζονται με κάθε δυνατό τρόπο για να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο για τους ίδιους και τους άλλους, έχουν αύρες που λάμπουν με Φως, που επεκτείνονται προς τα έξω σε ολοένα διευρυνόμενους κύκλους, επηρεάζοντας έτσι τα πάντα και τους πάντες γύρω τους με θετικό τρόπο.

Πολλοί από εσάς έχετε γίνει μετασχηματιστές της δύναμης και φρουροί για την εισροή του Θεϊκού Φωτός που αναζητά μία πηγή να αγκιστρωθεί πάνω στη Γη. Όπως έχουμε πει πολλές φορές, το δυνατό, μεταμορφωτικό, πλήρους φάσματος Φως είναι η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΦΩΤΙΑΣ που χρειάζεται από τη Γη και την ανθρωπότητα για να μεταβεί με επιτυχία από την πυκνή, ευρέως φάσματος διττότητα των χαμηλότερων διαστάσεων στην Φωτεινότητα και την επεκτεινόμενη ελευθερία της ανώτερης Τέταρτης και Πέμπτης Διάστασης.

 

Ως εκ θαύματος για σας, οι πιστές Ψυχές που έχετε τα μάτια σας και τις καρδιές σας εστιασμένες σ’ ένα λαμπρό, νέο μέλλον, τα οράματα και τα όνειρα σας πραγματοποιούνται πιο γρήγορα απ’ ό,τι θα μπορούσατε να φανταστείτε ποτέ. Οι διαισθητικές σας ικανότητες γίνονται πιο δυνατές και πιο ακριβείς, και γίνεστε γρήγορα ικανοί στην νου-με-νου επικοινωνία με τους οδηγούς και τους δασκάλους σας στα ανώτερα βασίλεια. Οι δεξιότητες σας όσον αφορά στην εκδήλωση βελτιώνονται, διότι ξέρετε ότι πρέπει να τηρείτε πιστά τους συμπαντικούς νόμους που υπάρχουν.

-       Πρώτον, πρέπει να έχετε μία συνοπτική, καθαρή σκέψη-σπόρο για το τι επιθυμείτε να εκδηλώσετε (αυτό πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά της Θεϊκής Θέλησης, της Πρώτης Ακτίνας από τον Θεό, τον Πατέρα).

-       Δεύτερον, πρέπει να ζητήσετε την βοήθεια του Ανώτερου Εαυτού σας και των αγγελικών βοηθών δηλώνοντας, «Ζητώ αυτό ή κάτι καλύτερο για το ύψιστο καλό μου και το πιο ωφέλιμο αποτέλεσμα για όλους». Πρέπει επίσης να προσθέσετε στο συναισθηματικό, εγκάρδιες σκέψεις-σπόρους σας (αυτή η δραστηριότητα βασίζεται στα χαρακτηριστικά της Δεύτερης Ακτίνας, της αγάπης και της σοφίας από την Μητέρα Θεό μας).

-       Τρίτον, πρέπει να κάνετε το βήμα που χρειάζεται για να αποδώσουν τα όνειρα σας (αυτό εφαρμόζεται στα δυναμικά χαρακτηριστικά της Τρίτης Ακτίνας), εκμεταλλευόμενοι ως εκ τούτου όλες τις ιδιότητες, τα χαρακτηριστικά και τις αρετές της Συνειδητότητας Θεού της Τρίτης μέχρι της Έβδομης Ακτίνας.

Ο φόβος είναι το κυρίαρχο συναίσθημα μέσα στην δεύτερη, πιο κυρίαρχη ομάδα, που είναι ακόμα κολλημένοι στην δίνη της αρνητικότηταςμε τη δομή της πίστης της μαζικής συνείδησης.

Ο φόβος για το μέλλον, ο φόβος της στέρησης, η κυβέρνηση, οι εταιρείες, οι θρησκευτικές πεποιθήσεις, οι διαφορετικές κουλτούρες, τα ρατσιστικά δόγματα, και ακόμα και ο φόβος της οργής του Θεού. Υπάρχει δυσαρέσκεια και φόβος για εκείνους που βλέπουν, σκέφτονται και πράττουν διαφορετικά. Και, περισσότερο απ’ όλα, υπάρχει ο φόβος της αλλαγής. Οι άνθρωποι φοβούνται, γι’ αυτό και κριτικάρουν, κρίνουν καιεπιτίθεται με θυμό και απογοήτευση, δημιουργώντας έτσι μία ακόμα πιο μεγάλη, και πιο δυνατή σκεπτομορφή αρνητικότητας και φόβου γύρω τους. Αυτές οι φτωχές, απογοητευμένες Ψυχές δημιουργούν μια μεγαλύτερη και μονίμως επεκτεινόμενη δίνη αρνητικότητας γύρω από αυτούς και τους αγαπημένους τους, έλκοντας έτσι προς αυτούς εκείνα τα πράγματα που φοβούνται περισσότερο. Πιάνονται σε ένα δίχτυ αυτο-εκπληρούμενης προφητείας που ενισχύει τις πεποιθήσεις τους, οι οποίες τους κρατάνε αλυσοδεμένους στον ψευδαίσθηση κόσμο των βασάνων, της στέρησης και του χάους.

wings woman

 

Μια μέρα, θα υψώσουν κι αυτοί τα μάτια τους και την καρδιά τους στον ουρανό, και θα απαντήσουν στους ψιθύρους του Πνεύματος καθώς στρέφονται προς τα μέσα για την άνεση και καθοδήγηση της Ψυχής τους. Ωστόσο, όπως ξέρετε, ένας μεγάλος κοσμικός κύκλος πλησιάζει τώρα γρήγορα στο τέλος του, και η Γη ανελίσσεται σε μία καινούργια θέση μέσα στο ηλιακό σύστημα ανεξάρτητα με το ποιοι είναι έτοιμοι να αναληφθούν μαζί της ή δεν είναι. Κι’ έτσι, αγαπημένοι μου Κομιστές του Φωτός, να πού εισέρχεστε. Αυτή είναι η μεγάλη σας ευκαιρία να ΛΑΜΨΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ και ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ.

Ναι, ακούμε και κατανοούμε τις διαμαρτυρίες σας. Νομίζετε ότι δεν είστε αρκετά καλοί ή αρκετά σοφοί για να είστε ένας Εργάτης Φωτός που δείχνει τον Δρόμο. Αυτό φοβίζει πάρα πολύ κάποιους από εσάς ώστε να θέλετε να αποσυρθείτε και να μην κάνετε πια καμία προσπάθεια να επεκτείνετε την επίγνωση σας και να διεκδικήσετε την κυριαρχία σας.

Αυτό το μήνυμα είναι για να σας διαβεβαιώσει, αγαπημένοι, ότι είστε ήδη ένας δάσκαλος για τους γύρω σας. Διδάσκετε με το παράδειγμα. Διδάσκετε με τα λόγια και τις πράξεις σας. Διδάσκετε με κάθε λόγο που λέτε και κάθε σκεπτομορφή που στέλνετε στους αιθέρες. Η αύρα σας επηρεάζει τους ανθρώπους γύρω σας είτε με θετικό ή αρνητικό τρόπο.

Ακτινοβολείτε αγάπη, πίστη, ελπίδα και ελευθερία; Ίσως να μην επιβεβαιώνετε τον φόβο και την αρνητικότητα. Ωστόσο, ας σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν μπορείτε να παραμένετε σ’ ένα statusquoή στην αδράνεια της μη-δράσης. Ο Συμπαντικός Νόμος απαιτεί ότι για να διατηρήσετε μία συνεχή εισροή της Αγάπης/Φως του Δημιουργού, αυτή πρέπει να ρέει στο φυσικό σας όχημα, μέσω εσάς καθώς παίρνετε ό,τι χρειάζεστε, και μετά ακτινοβολείτε το εναπομείναν έξω στην ανθρωπότητα και στη Γη. Αυτός είναι ένας αμετάβλητος, αλάνθαστος νόμος.

Σε προηγούμενα μηνύματα, σας εξηγήσαμε πώς οι Άβαταρ, οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι, το Αγγελικό Βασίλειο και τα μεγάλα Όντα του Φωτός, μαζί με έναν γρήγορα επεκτεινόμενο αριθμό γήινων μυημένων στο Μονοπάτι, θα εργάζονται μαζί υπό την καθοδήγηση του Κοσμικού Συμβουλίου του Φωτός για να παρουσιάσουν τις προχωρημένες διδασκαλίες σοφίας γι’ αυτήν την πρωτοφανή περίοδο της αλλαγής και της ανάληψης. Μην κάνετε κανένα λάθος, όλοι όσοι βρίσκεστε στο Μονοπάτι είστε δάσκαλοι, είτε με επίσημο τρόπο ή μόνο με το παράδειγμα, και αυτό που χρειάζεται περισσότερο είναι η ακτινοβολία σας και η αγνή σας πρόθεση.

53456334 2125727017517101 5202726921980346368 n Αντιγραφή

 

Θυμηθείτε, μαγνητίζετε ενέργεια προς εσάς, και ακτινοβολείτε ενέργεια από το Ηλιακό σας Πλέγμα Δύναμης (μπροστά και πίσω). Καθώς η ενεργειακή σας υπογραφή γίνεται όλο και πιο εκλεπτυσμένη και συντονίζεται με τις ανώτερες συχνότητες του Φωτός, εσείς ακόμα θα έλκετε ένα μέροςτου μισού φάσματος, Της Πρωτογενής Δύναμης ζωής ουσίας όσο είστε ακόμα σε ένα περιβάλλον Τρίτης και Τέταρτης Διάστασης. Αυτό, ωστόσο, θα αναμιχθεί και θα συγχωνευθεί με τα ανώτερης συχνότητας Αδαμάντινα Σωματίδια του Φωτός, και θα μεταμορφωθεί από την γεμάτη αγάπη πρόθεση σας σε ανώτερης συχνότητας ενέργεια καθώς θα ευθυγραμμίζετε την ελεύθερη βούληση σας με την Βούληση του Πατέρα/Μητέρα μας Θεού.

Εσείς είστε εκείνοι που πρέπει να είστε οι υποδοχείς και οι μεταμορφωτές του Θεϊκού Φωτός από τον Υπέρτατο Δημιουργό, που φιλτράρεται κάτω σ’ εσάς από τον Πατέρα/Μητέρα Θεό μας. Όπως οι αγαπημένοι Συμπαντικοί Γονείς μας μειώνουν και φιλτράρουν το Φως του Δημιουργού προς τα έξω σε συμπαντικούς ήλιους, το οποίο μετά μεταφέρεται στο μέσω του ηλιακού σας συστήματος, είστε σχεδιασμένοι να φιλτράρετε το Φως μέσω του εαυτού σας. Πρέπει να το ενεργοποιείτε με την άνευ όρων αγάπης σας, και μετά να το ακτινοβολείτε έξω στον κόσμο.

Ο μόνος τρόπος που μπορείτε να γίνετε υποδοχείς του Φωτός είναι να γίνετε Αυτοκυρίαρχοι, και ο μόνος τρόπος να το κάνετε αυτό είναι να γίνετε «Φωτισμένοι» με τις διδασκαλίες σοφίας που σας έχουν προσφερθεί. Αυτό απαιτεί να ενσωματώσετε τους αναβαθμισμένους κοσμικούς κανόνες στην ζωή σας έτσι ώστε να μπορέσετε να γίνετε ζωντανά παραδείγματα και Φώτα καθοδήγησης.

Για να γίνετε μία ζωντανή βιβλιοθήκη για τον Ποταμό της Ζωής, πρέπει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας να επιτρέψει στην Ουσία της Ζωής να ρέει μέσα σ’ εσάς και μέσω εσάς. Πρέπει να χρησιμοποιείτε ό,τι χρειάζεστε, και μετά να επιτρέπετε στο υπόλοιπο να ρέει, έτοιμο και διαθέσιμο να συγχωνευτεί σε υπέροχες νέες δημιουργίες. Μ’ αυτόν τον τρόπο, θα γίνετε Κομιστές και Βοηθοί του Φωτός!

65455170 2292757770814024 4963299855486156800 n

Αυτό είναι το τελικό μήνυμα απ’ όλες τις διδασκαλίες που σας έχουμε δώσει τα τελευταία χρόνια. Αυτός είναι ο στόχος της Αυτοκυριαρχίας. Αυτή είναι η οδός της Ανάληψης.

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε περισσότερες σκέψεις για στοχασμό καθώς διανύετε την καθημερινότητα σας:

>> Η διαδικασία της φώτισης αρχίζει όταν ανυψώνετε την προσωπικότητα του εγώ σας και η εξωτερικά εστιασμένη συνειδητότητα του αριστερούσας εγκεφάλου να ενσωματώσει την εσωτερικά εστιασμένη, διαισθητική συνειδητότητα του δεξιού εγκεφάλου και αρχίζετε να ακούτε την Ψυχή σας.

>> Νέα μονοπάτια ανοίγονται στον εγκέφαλο καθώς αρχίζετε να ξεκλειδώνετε τα Φωτεινά Πακέτα της σοφίας και της ιστορίας που είναι αποθηκευμένη στα ανώτερα διαστασιακά επίπεδα του Ιερού σας Νου. Τα παλιά μονοπάτια και οι οδυνηρές αναμνήσεις του Τριτο-Τέταρτο-διαστασιακού παρελθόντος σας αρχίζει να ξεθωριάζει, και θα ανακαλύψετε ότι γίνεται όλο και πιο δύσκολο να θυμάστε τις αποτυχίες και τα βάσανα των προηγούμενων ζωών σας. Δεν σας έχουμε πει ότι θεραπεύετε το παρελθόν καθώς ανελίσσεστε στο μέλλον; Θα θυμάστε ποιοι είστε και την ιστορία σας, αλλά μόνο τα θετικά, αρμονικά γεγονότα.

>>Η στιγμή της αφύπνισης είναι όταν ανάβει η Φωτιά της Κουνταλίνι στο τσάκρα της βάσης, και αρχίζει να ανεβαίνει στην σπονδυλική στήλη μέσω του συστήματος των τσάκρας, ανοίγοντας έτσι τις Επτά Σφραγίδες της Ανώτερης Συνειδητότητας. Το μήκος του Μυελού ή Τσάκρα της Ανάληψης, που μερικές φορές ονομάζεται το Στόμα του Θεού, ενεργοποιείται και η Επίφυση αρχίζει να πάλλεται και να λειτουργεί όπως ήταν αρχικά σχεδιασμένη να κάνει. Αυτή με την σειρά της ανοίγει το τσάκρα του στέμματος ή τον λωτό της φώτισης στην κορυφή του κεφαλιού, συνδεόμενη έτσι με την λαμπερή στήλη του Φωτός, η οποία τελικά οδηγεί σε μία επανασύνδεση με τον Θεϊκό σας Εαυτό ή την ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσία σας. Από τη στιγμή που κάνετε αυτή την σύνδεση, αλλάζετε για πάντα. Η ενδυνάμωση του Πνεύματος αρχίζει να ρέει μέσω εσάς καθώς αρχίζετε να διεκδικείτε εκ νέου την Αυτοκυριαρχία σας με τα Θεϊκά δώρα της Θεϊκής κληρονομιάς σας.

>>Επιστρέφετε στην φυσική κατάσταση της Ύπαρξης σας, και διεκδικείτε εκ νέου την κοσμική σας συνειδητότητα καθώς εκλεπτύνετε και ετοιμάζεστε να είστε το νέο πρωτότυπο «Αδάμ και Εύα» του νέου Χρυσού Γαλαξία του μέλλοντος.

>>Πρέπει να αναζητήσετε να ευθυγραμμιστείτε με τις πολλές Πτυχές του Ανώτερου Εαυτού σας και πάντα να αγωνίζεστε για το ύψιστο καλό. Δεν είστε πια ένα άτομο εστιασμένο στην δική σας ευημερία καθώς κινείστε βαθύτερα στην Μοναδικότητα του Πνεύματος. Καθώς κινείστε σε μία κατάσταση αβλάβειας, κινείστε συγχρόνως και σε μία Κατάσταση Χάριτος, και τότε είναι που αρχίζει η μαγεία. Θα υπάρξει μία νευροβιολογική αναδιάρθρωση του εγκεφάλου, και τελικά θα πετύχετε μία αμετάκλητη κατάσταση Κοσμικής Συνειδητότητας.

>>Να είστε σίγουροι ότι η φώτιση των μαζών είναι εφικτή σ’ αυτή την ζωή, και ο καθένας σας έχει έναν αναπόσπαστο ρόλο να παίξει σ’ αυτό το μεγάλο δράμα.

>>Η Εποχή της Έβδομης Ακτίνας και της Βιολετί Φλόγας είναι ένα κεντρικό σημείο στην διαδικασία της εξέλιξης, όπου η Τριπλή Φλόγα της Συνειδητότητας Θεού επιταχύνει δραματικά την άμεση επιρροή της πάνω στη Γη και στην ανθρωπότητα.

52415972 2101198246636645 3513987107368468480 n

Καθώς επιταχύνεται, περιστρέφεται σε σπείρες προς τα κάτω μέσω της Έβδομης Ακτίνας, και επίσης προς τα πάνω από τις μεγάλες, αγέραστες Βιολετί Φωτιές μέσα στη Γη. Τα εκλεπτυσμένα μοτίβα συχνοτήτων των πέντε ανώτερων γαλαξιακών Ακτίνων θα ρέουν μετά προς τα έξω από τα κέντρα της καρδιάς εσάς, των Φωτισμένων Κομιστών του Φωτός, περιλαμβάνοντας τον κόσμο, και επηρεάζοντας την συνειδητότητα όλης της ανθρωπότητας. Το Θεϊκό Ελιξήριο της Κοσμικής Φωτιάς δημιουργείται από την συγχώνευση στην μοναδικότητα της Μπλε Φλόγας της Θεϊκής Βούλησης του Πατέρα, με την Ροζ Φλόγα της Θεϊκής Αγάπης της Θεάς, και με την ακτινοβολούσα Χρυσή Φλόγα της Θεϊκής Σοφίας. Αυτή η ελικοειδής δράση φέρνει μια ανάμειξη της Ροζ και Μπλε Φλόγας με έναν πυρήνα της Χρυσής Φωτιάς, δημιουργώντας έτσι την Ιερή Βιολετί Φλόγα. Αυτό δημιουργεί μία Θεϊκή αλχημεία όπου όλες οι ασύμφωνες ή δυσαρμονικές ενέργειες μπορούν και θα μεταλλαχθούν ή θα μετασχηματισθούν σε θετική ουσία της Δύναμης της Ζωής. Αυτή περιέχει όλα τα δώρα και τις ευλογίες του Πατέρα/Μητέρας Θεού και τα διαθέτει σ’ εσάς, τους Ηλιακούς γιούς και θυγατέρες των «Ήλιων του Φωτός» που γεννηθήκατε από την ιερή τους ένωση.

Αγαπημένοι, στο μέλλον θα είναι φυσιολογικό να ζείτε στην αύρα ενός δασκάλου, ενός διακεκριμένου Όντος Φωτός, ή σε σπάνιες περιπτώσεις, ενός Αρχαγγέλου. Κάποιες από τις προχωρημένες Ψυχές στο Μονοπάτι το κάνουν ήδη αυτό. Εσείς, οι υποψήφιοι στο Μονοπάτι, χτίζετε μία γέφυρα ανάμεσα στον υλικό κόσμο και στον κόσμο του Πνεύματος. Το Φως της διάνοιας και το Φως της λογικής φέρνει σοφία και κατανόηση, διότι παρέχουν την νοητική φύση με το καύσιμο που σας βοηθάει να καταλάβετε και να κυριαρχήσετε τον κόσμο της μορφής. Πριν ενσαρκωθείτε, συμφωνήσατε να Φωτίζετε το μονοπάτι και να δείχνετε τον δρόμο σ’ εκείνους που ακολουθούν πίσω. Πρέπει να είστε επιμελείς στην αναζήτηση σας για την αλήθεια και πρέπει να έχετε μία έντονη επιθυμία και θέληση για υπηρεσία αν πρόκειται να μπείτε στις τάξεις των δασκάλων. Τώρα βρίσκεστε στην διαδικασία της προσαρμογής σε ανώτερες συχνότητες των ηλεκτρομαγνητικών ρευμάτων Φωτός. Η Ψυχή σας ενθαρρύνει να αποκτήσετε συνειδητά την επίγνωση των αναβαθμισμένων Συμπαντικών Νόμων έτσι ώστε να μπορείτε να εκμεταλλεύεστε πλήρως της από τον Θεό δοσμένες δημιουργικές σας ικανότητες.

Γενναίες καρδιές, σας αγκαλιάζουμε στην αύρα της προστασίας μας, και σας ακτινοβολούμε την αιώνια αγάπη και ευγνωμοσύνη του Κοσμικού Συμβουλίου του Φωτός και της Μητέρας/Πατέρα Θεού μας. Είμαστε πάντα μαζίσας.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

Μέσω της Ronna Herman Vezane

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Transmitted through Ronna As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Personal sharing with friends, or posting on websites and in publications is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my website address is included. https://www.starquestmastery.com/

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1