urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Διδασκαλίες Σοφίας από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Οκτώβριος 2019

 energy bodys1

Μέσω της Ροννα

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπημένοι δάσκαλοι, ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε, να μετατρέψετε ή να αναβαθμίσετε πολλές από τις παλιές περιοριστικές σκεπτομορφές και δομές τις οποίες αποδεχτήκατε ως την προσωπική σας πραγματικότητα. Αν περάσετε λίγο χρόνο σε διαλογισμό και βαθύ στοχασμό αναθεωρώντας τις δομές που έχετε δημιουργήσει στην Τρίτο-Τέταρτο-Διαστασιακή πραγματικότητα σας, η οποία περιέχει νοητικούς, συναισθηματικούς, φυσικούς και αιθερικούς, καθώς και μερικούς πνευματικούς, περιορισμούς, γρήγορα θα αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε πολλά από τα δεσμά που σας κρατούν δεμένους έτσι ώστε να μπορείτε να κινείστε γρήγορα και χαριτωμένα στον επεκτεινόμενο, ενδυναμωμένο κόσμο των ανώτερων πεδίων συνειδητότητας.

Πολλοί από εσάς νιώθετε σαν να είστε στην τελική ευθεία μιας μακριάς, δύσκολης κούρσας, και η ενέργεια και ο ενθουσιασμός σας καθυστερούν. Απογοητεύεστε όλο και πιο πολύ με την αίγλη της κοσμικής σας ύπαρξης, και τα πράγματα που συνήθως σας ενθουσίαζαν φαίνονται κάπως αμαυρωμένα και θαμπά. Αυτό συμβαίνει επειδή μεταπηδάτε μέσα και έξω από δύο εντελώς διαφορετικές πραγματικότητες ή αρκετές διαστάσεις μονομιάς, και τα τέσσερα κατώτερα σωματικά σας συστήματα (φυσικό, νοητικό, συναισθηματικό, και αιθερικό) προσπαθούν να προσαρμοστούν και να προλάβουν τον Ψυχικό/Πνευματικό σας Εαυτό. Αυτό έχει προσθέσει πολύ στρες και ένταση στο γήινο όχημα σας.

Ένας τεράστιος αριθμός από εσάς πρέπει και προετοιμάζεστε να κάνετε ένα κβαντικό άλμα σε μία Πεμπτο-Διάστατη συνειδητότητα, όπου ο παλιός σας κόσμος – Κατάσταση Ύπαρξης – καταρρέει πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι μπορείτε να ενσωματώσετε τις εκλεπτυσμένες ενέργειες/δονήσεις και αντιλήψεις της καινούργιας, ανώτερης σε συχνότητα ύπαρξης. Καθώς μαθαίνετε τι συμβαίνει, δεν θα είστε τόσο αγχωμένοι και μπερδεμένοι. Παρακαλώ πιστέψτε μας όταν λέμε, η ανακούφιση είναι εδώ. Μία από τις μεγαλύτερες επιθυμίες μας είναι να σας βοηθήσουμε στην διαδικασία έτσι ώστε η μετάβαση σας να μπορέσει να ολοκληρωθεί με άνεση και χάρη. Σ’ αυτά τα προηγούμενα πολλά χρόνια, ένα μεγάλος μέρος των πληροφοριών, των διαλογισμών και των ασκήσεων που σας δώσαμε αφορούσαν στην μετατροπή των παλαιών αρνητικών ενεργειακών μοτίβων. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη για ν’ ανοίξει τον δρόμο στην διείσδυση και ενσωμάτωση των σπάνιων κυττάρων του Φωτός του Δημιουργού – η υψηλή συχνότητα, οι δυνατές καινούργιες Ακτίνες της Εξατομικευμένης Έκφρασης από τον Υπέρτατο Δημιουργό.

Όταν μπαίνετε στην Παγκόσμια Πυραμίδα Φωτός, η οποία περιέχει ένα ολογραφικό αντίγραφο του κόσμου, εισπνέετε το Φως από τον Δημιουργό, και εκπνέετε Ιερή, άνευ όρων αγάπη. Αυτή η υπέροχη ενέργεια φιλτράρεται μετά ή αραιώνεται έτσι ώστε να μπορεί να ληφθεί από όλους εκείνους που είναι έτοιμοι και θέλουν ν’ ανοίξουν το κέντρο της καρδιάς τους, ξεκινώντας έτσι την διαδικασία της μεταμόρφωσης σε μία Γαλαξιακή Πνευματική/ανθρώπινη Ύπαρξη.

Αποτέλεσμα εικόνας για αιθερικό σώμα

 

Όταν μπαίνετε στην Προσωπική σας Πυραμίδα ή κτίσετε μία Πυραμίδα για ένα ειδικό πρότζεκτ ή έργο, ανοίγετε τον δρόμο για να ρίξετε την πλήρη δύναμη, την ποικιλία και το φάσμα των καινούργιων Ακτίνων έκφρασης στον Ναό του Φωτός σας, που θα σας βοηθήσουν στις προσπάθειες σας. Ανοίγετε την προσωπική σας πύλη στην αφθονία καθώς δημιουργείτε έναν ιερό χώρο για τα Αδαμάντινα Σωματίδια του Φωτός του Δημιουργού για να σας ενώσουν στην συν-δημιουργική διαδικασία. Να θυμάστε, σας έχουμε πει πολλές φορές, είστε κύριοι της συν-δημιουργίας – απλώς το έχετε ξεχάσει. Να θυμάστε επίσης ότι η αφθονία έρχεται με πλήθος μορφές.

Η διαδικασία της Άπειρης Αναπνοής είναι ένας άλλος τρόπος πρόσβασης στις καινούργιες ενέργειες της Δημιουργίας. Καθώς ανάβετε το Τσάκρα της Ανάληψης που βρίσκεται στην κορυφή της σπονδυλικής στήλης και στην βάση του εγκεφάλου, αρχίζετε την διαδικασία του ανοίγματος της Πύλης προς την Γαλαξιακή συνειδητότητα. Αυτό το μέγιστο σημείο ανάφλεξης είναι ένα ζωτικό μέρος της τρέχουσας διαδικασίας της ανθρώπινης εξέλιξης. Όλη η ανθρωπότητα ήταν προγραμματισμένη γι αυτό το γεγονός, και αργά ή γρήγορα, θα συμβεί σε κάθε ατομική Ψυχή πάνω στη Γη. Καθώς αναπνέετε την Άπειρη Αναπνοή και την βλέπετε βυθίζοντας κάτω μέσα στη Γη και έξω στους αιθέρες, βοηθάτε επίσης στο να κάνετε αυτό το φοβερό δώρο διαθέσιμο στην Πρώτη, Δεύτερη, Τρίτη και Τέταρτη Διάσταση, και σε κάθε Πτυχή της Συνειδητότητας Θεού.

Αγαπημένοι, σας προσφέρουμε έναν ακόμη τρόπο για να έχετε πρόσβαση στο πλήρες Θεϊκό σας δυναμικό γι αυτόν τον κύκλο της Εξέλιξης – η ενσωμάτωση όλων των υπόλοιπων ΨΥΧΙΚΩΝ ΘΡΑΥΣΜΑΤΩΝ μέσα στα πολυ-επίπεδα της Τέταρτης Διάστασης – εκείνες οι Πτυχές του εαυτού σας που περιμένουν εδώ και αιώνες να ξανασυνδεθούν μαζί σας. Μπορούμε να σας δείξουμε τον τρόπο, αλλά πρέπει να κάνετε τα βήματα και να κινηθείτε μέσω της διαδικασίας. Υποσχόμαστε ότι αξίζει την προσπάθεια. Τείνουμε τα χέρια μας σε συντροφικότητα καθώς αναμιγνύουμε την Ουσία μας με την δική σας. Σας στέλνουμε Ακτίνες γαλήνης και χαράς, αλλά κυρίως, σας στέλνουμε την αγάπη μας.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

Μέσω της Ρόννα

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Σχετική εικόνα

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΟΧΗΜΑ:

Μπείτε στην προσωπική σας Πυραμίδα Φωτός και ξαπλώστε στο κρυστάλλινο τραπέζι. Μπορείτε να ζητήσετε την Ακτίνα της υγείας και της ζωτικότητας να ακτινοβολήσει στο φυσικό σας όχημα, ή τις Ακτίνες της ομορφιάς, της νεότητας, του συντονισμού, της δύναμης, της κομψότητας, της διαύγειας, της διακοής, της εξελικτικότητας, και οποιωνδήποτε άλλων χαρακτηριστικών που έρχονται στο νου που θα δυναμώσουν την φυσική σας ευεξία. Ζητήστε και ενεργοποιείστε μόνο μία ή δύο ενέργειες της κάθε Ακτίνας την φορά.

Μάθετε ότι η Θεϊκή σας ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσία και η Υπερψυχή/Ανώτερος Εαυτός σας θα παρακολουθεί την διαδικασία, και θα επιβεβαιώνει ότι ενσωματώνετε μόνο την κατάλληλη ποσότητα αυτών των δυνατών ενεργειών, και όχι παραπάνω. Η επιθυμία σας δεν θα πρέπει να είναι για επιταχυνόμενη μεταμόρφωση μόνο, αλλά ότι ισχύει ο νόμος της άνεσης και της χάριτος, πάντα. Θα απολαύσετε την διαδικασία, αγαπημένοι. Ο καιρός των οδυνηρών μαθημάτων, των τραυμάτων, του άγχους, και της αποτυχίας μπορούν να τελειώσουν, αν θα επιτρέψετε στην διαδικασία να λειτουργεί για εσάς, βγαίνοντας από το βασίλειο της αιτίας και του αποτελέσματος ή του κάρμα, και μπαίνοντας μέσα στα βασίλεια ανώτερων συχνοτήτων όπου ισχύει ο Νόμος της Χάριτος.

ΤΩΡΑ ΕΣΤΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ:

Καθώς στέκεστε στην κεφαλή του κρυστάλλινου τραπεζιού σας, δείτε το Συναισθηματικό σας Σώμα να εκδηλώνεται και να παίρνει μορφή πάνω στο τραπέζι. Πώς σας εμφανίζεται το Συναισθηματικό σας Σώμα; Μελετήστε το για μια στιγμή, και παρατηρήστε τις διαφορετικές σκιές, χρωματισμούς, και μορφές που αποτελούν το συναισθηματικό σας σώμα. Μπορεί να εκπλαγείτε μ’ αυτό που βλέπετε. Ο,τιδήποτε αντιλαμβάνεστε θα ισχύει, και αν συνεχίσετε να εξασκείστε, οι εσωτερικές σας αισθήσεις θα οξυνθούν στον εστιασμό. Μπορεί να αρχίσετε ζητώντας οι συχνότητες της Ακτίνας της αγάπης του αγνού Δημιουργού να ξεχυθούν και να σας γεμίσουν πλήρως, καθαρίζοντας κάθε αίσθηση ανεπάρκειας, ενοχής, ντροπής και αμφιβολίας.

ΤΩΡΑ ΕΣΤΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑ                                                                                 

Σταθείτε ξανά στην κεφαλή του κρυστάλλινου τραπεζιού σας, και δείτε το νοητικό σας σώμα να εκδηλώνεται και να παίρνει μορφή πάνω στο τραπέζι. Πώς σας εμφανίζεται το νοητικό σας σώμα; Είναι δυνατό καισαφώς καθορισμένο, ή είναι σε σίγαση με συγκεχυμένα και παραμορφωμένα χρώματα; Ζητήστε τις Ακτίνες της αλήθειας, της θέλησης, της γενναιότητα, της σοφίας, της ευφυΐας, της εστίασης, της δημιουργικότητας, της Θεϊκής σκέψης, της γλώσσας/μοτίβα Φωτός, της ιερής γεωμετρίας, της πειθαρχίας, της οργάνωσης, της επιστημονικής πληροφόρησης, της τάξης, της Ακτίνας του λαμβάνειν, της Ακτίνας του δοσίματος/μοιράσματος, κάθε ένα στη σειρά, να ρέουν μέσω της κρυστάλλινης γεννήτριας που κρέμεται στο κέντρο του τραπεζιού μέσα στην προσωπικής σας Πυραμίδας Φωτός.

Η Θεϊκή σας Σπίθα – η ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσία – θα φιλτράρει την Ουσία κάθε Ακτίνας έκφρασης στην πιο αγνή μορφή της στο Αιθερικό σας Αντίγραφο. Δείτε την Πυραμίδα σας να γεμίζει με την Ουσία και την δύναμη κάθε μίας από αυτές τις Ακτίνες καθώς διαπερνούν τα πάντα εσωτερικά. Να ξέρετε ότι θα φέρετε πίσω μαζί σας τα δώρα της κάθε Ακτίνας (την κατάλληλη ποσότητα για εσάς) μέσω της στήλης Φωτός στην οποία κατοικείτε τώρα.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΑΣ ΣΩΜΑ:

Το Αιθερικό σας Σώμα περιέχει το σχεδιάγραμμα για το Σώμα Φωτός σας. Το Αιθερικό Σώμα περιβάλλει το φυσικό σας σώμα, και οι παραμορφώσεις και οι ατέλειες κάθισαν πρώτα εκεί προτού εκδηλωθούν στο φυσικό σώμα. Τώρα η διαδικασία αντιστρέφεται. Η Ουσία της τελειοποιηθείσης Δημιουργίας της φυσικής μορφής είναι αποθηκευμένη στο Αιθερικό Σώμα, και πρέπει να γεμίσετε εκείνο το μέρος της Ύπαρξης σας με αρμονικό Φως για άλλη μία φορά έτσι ώστε να είναι προσβάσιμο στο φυσικό σας σώμα.

Με τι μοιάζει το Αιθερικό σας Σώμα; Μπορείτε να δείτε ή να φανταστείτε τους σκοτεινούς ιστούς της παραμορφωμένης ενέργειας σε όλα; Υπάρχουν μπαλώματα που είναι πυκνότερα και σκοτεινότερα από άλλα; Πού είναι αυτά; Τελικά, αυτή η ικανότητα θα γίνει φυσικό μέρος της εκλεπτυσμένης επίγνωσης σας. Το αιθερικό σας σώμα-στοιχειακή συνειδητότητα θα αρχίσει να σας λέει πού είναι το σώμα σας εκτός ισορροπίας και στην μεγαλύτερη αγωνία, και πότε θα βιώσετε την επόμενη κρίση της υγείας σας ή ασθένεια.

Επιπλέον, ενώ βρίσκεστε σε μία Φωτεινή ΑΛΦΑ κατάσταση, μπορεί να θελήσετε να συγκεντρωθείτε στο φυσικό σώμα για μία εβδομάδα ή δύο καθώς προετοιμάζετε το σώμα σας να λάβει και να εκδηλώσει αυτές τις δυνατές ενέργειες. Αν, με οποιονδήποτε τρόπο, αρχίσετε να νιώθετε αποπροσανατολισμένοι, καθόλου γειωμένοι ή άβολα, σταματήστε την διαδικασία για μία μέρα ή δύο πριν συνεχίσετε. Αφήστε το Πνεύμα να είναι ο οδηγός σας, και την πρόοδο σας ή την μεταμόρφωση μετά από αυτό οποιουδήποτε άλλου. Αξιοποιείτε την δική σας Θεϊκή νοημοσύνη, και ενεργοποιείτε την δική σας δημιουργική ευφυία.

Όποτε θέλετε, μπορείτε να προσδιορίζετε και να εστιάζεστε στα χρώματα των Ακτίνων που σας προβάλλονται. Ωστόσο, πρώτα, παρακαλούμε να συγκεντρώνεστε στις αισθητικές ιδιότητες κάθε Ακτίνας. Η αύρα σας θα αλλάζει κάθε φορά που θα ενσωματώνετε μία άλλη Ακτίνα έκφρασης. Καθώς ακτινοβολείτε την Αγάπη/Φως του Δημιουργού, θα αναλαμβάνετε τις μεγεθυμένες ιδιότητες κάθε Ακτίνας που έχετε απορροφήσει. Κάνοντας αυτό, θα αρχίσετε να προβάλλετε την δική σας μοναδική Ακτίνα Θεϊκού Φωτός – το ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ σας – το δώρο σας στην ανθρωπότητα.

ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΩΜΑ – ΟΧΗΜΑ ΖΩΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ – ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΝΟΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑ – ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ / ΣΟΦΙΑ / ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ.

Η ΑΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΩΤΙΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΣΑΣ ΘΕΪΚΟΣ ΣΠΟΡΟΣ

ΑΥΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΥΡΑ – Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ.

Η ΑΣΤΡΙΚΗ ΑΥΡΑ – ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΑΥΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΜΗ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΠΌΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΓΩ, ΕΜΕΝΑ, ΔΙΚΟ ΜΟΥ. Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΘΑ ΑΝΥΨΩΣΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΑΥΡΑ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΤΙΒΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΑ.

Η ΑΥΡΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΩΤΙΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΗΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΑΣ ΑΔΑΜ/ΕΥΑ ΚΑΔΜΟΝ ΣΩΜΑ ΦΩΤΟΣ.

Η ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ :

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΘΑ ΑΝΥΨΩΣΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΕΠΤΑ ΚΥΡΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΤΣΑΚΡΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΑΥΡΑ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΝΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ, ΕΝΑ ΑΠΤΟ ΠΕΔΙΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΑΓΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ/ΦΩΤΟΣ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Διαλογισμός

 

Μία αφιερωμένη εξάσκηση διαλογισμού οδηγεί σε μία συνηθισμένη κατάσταση περισυλλογής και στοχασμού. Προσεκτική επίγνωση είναι ο πρώτος σας στόχος για να επιτύχετε πρόσβαση στην Ψυχή σας, στον Ιερό Νου και στην Ιερή Καρδιά. Πρέπει πρώτα να ενημερωθείτε για τις συγκεκριμένες αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να επιστρέψουν στην ισορροπία και την αρμονία, τόσο εντός όσο και εκτός.

Σας ενθαρρύνουμε να κάθεστε για λίγο αφού έχετε διαβάσει κάποιες καινούργιες αντιλήψεις που σας έχουμε μεταδώσει. Θα πάρει χρόνο να ξετυλιχθεί ο πλούτος των πληροφοριών και να αποκαλυφθεί η σοφία των ανώτερων Κοσμικών αληθειών που έχουμε μεταφέρει.

Εκείνοι που ακόμα λειτουργούν στις σφαίρες της μαζικής συνειδητότητας δεν έχουν ενσωματώσει πλήρως το σύνολο του Ατομικού Ψυχικού Σπόρου τους γι’ αυτή την ζωή. Η Αντακαράνα είναι μία γέφυρα ύλης νοητικού Φωτός, η οποία συνδέει την φυσική προσωπικότητα με τις Ιερές Τριάδες της Πέμπτης Διάστασης, και τελικά με το Ατομικό Θεϊκό Σπόρο, την ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσία σας μέσα σ’ αυτήν την Υπο-Συμπαντική εμπειρία.

Τα Ψυχικά Θραύσματα περιέχουν σκεπτομορφές και ενεργειακές μονάδες παρελθόντων ζωών που πρέπει να ενσωματωθούν αν είναι συμβατών συχνοτήτων, ή να μεταλλαχθούν και να επιστρέψουν στην ισορροπία και στην αρμονία αν αποτελούνται από χαμηλές συχνότητες, κι έτσι να μπορούν εύκολα να απορροφηθούν στο φυσικό όχημα. Αυτός ο κύκλος της μετάλλαξης τελειώνει όταν όλα τα Ψυχικά Θραύσματα μέσα στην Τρίτη/Τέταρτη Διάσταση ενσωματώνονται, έτσι ώστε η Ψυχή και η φυσική προσωπικότητα να μπορούν να είναι στην ασφάλεια της Ενότητας.

Η Συμπαντική Ιερή γλώσσα, η Ιερή γεωμετρία, οι αριθμοί, το Φως, ο ήχος και το χρώμα είναι όλα αναπόσπαστες Πτυχές των πιο προχωρημένων διδασκαλιών σοφίας.

Αγαπητοί μου Ψυχικοί σύντροφοι, σας στέλνω την αιώνια αγάπη μου, αγγελικές ευλογίες, και μία μεγάλη αγκαλιά.

Ρόννα

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Transmitted through RONNA VEZANE / SACRED SCRIBE   *STAR*QUEST* ***http://www.StarQuestMastery.com As transmitter of this article, I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Personal sharing with friends, or posting on websites and in publications is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my website address is included. www.StarQuestMastery.com . The messages may be published in journals, magazines or public print with permission from: www.StarQuestMastery.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1