urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Μήνυμα του Αρχάγγελου Μιχαήλ – Απρίλιος 2019

Μέσω της Ronna

Σχετική εικόνα

Μετάφραση Ρένα Λογιάκη

Αγαπημένοι δάσκαλοι,

πρέπει να προσπαθήσετε να επεκτείνετε την ικανότητα σας για Αγάπη/Φως έτσι ώστε να συμπεριλάβει όλη την Δημιουργία: Αγάπη για την Φύση, Αγάπη για τα ζώα, Αγάπη και ευσπλαχνία για την ανθρωπότητα, Αγάπη για τους αντιληπτούς εχθρούς σας, και το πιο σημαντικό, Αγάπη για τον Εαυτό. Διότι στην Ουσία, όλη η Δημιουργία είναι μέρος σας, και εσείς είστε μία Πτυχή (Όψη) του Υπέρτατου Δημιουργού. Η επέκταση της Συνειδητότητας Θεού καταλήγει στην επέκταση της Αύρας σας- Ακτινοβολία του Φωτός σας. Με τον καιρό, όλο και πιο πολλοί από εσάς θα αναπτύξετε μία ακτινοβολία τόσο δυνατή και επεκτατική που θα αρχίσει να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα σ’ εκείνους γύρω σας – και τελικά στην Γη και σε όλη την ανθρωπότητα. Ένας αρκετά μεγάλος αριθμός των πιο προχωρημένων Ψυχών έχει ήδη αποκτήσει αυτήν την ικανότητα. Πρέπει, όμως να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να μεταφέρετε αυτό που δεν έχετε διεκδικήσει ως δικό σας. Επίσης, να θυμάστε το εξής: ένας σημαντικός ρόλος της αποστολής σας στην Γη είναι να εντείνετε το Φως των κατώτερων Διαστάσεων. Η επέκταση της συνειδητότητας Θεού καταλήγει σε μία επέκταση της αύρας σας, και σε ένταση και σε πεδίο επιρροής.

 

Ένας υποψήφιος στο Μονοπάτι πρέπει να εστιάζεται στην εκπαίδευση και του εξωτερικού και του εσωτερικού κόσμου. Πρέπει να αγωνιστείτε να γίνετε ένας συνειδητός παρατηρητής του τι συμβαίνει γύρω σας. Το να εκπαιδεύετε τον εαυτό σας να απασχολείται πλήρως με εστιασμένη επίγνωση των φυσικών γεγονότων στην καθημερινή ζωή είναι ζωτικά σημαντικό, όπως και το να μαθαίνετε να έχετε πρόσβαση στα αρμονικά και στα δυσαρμονικά μοτίβα συχνοτήτων στα οποία έχετε υποβληθεί. Μετά πρέπει να κάνετε τα κατάλληλα βήματα. Το να εξασκείτε συναισθηματική και νοητική πειθαρχία είναι επίσης πολύ σημαντικό καθώς αναζητάτε να γίνετε Κυρίαρχος του Εαυτού. Δεν πρέπει να γυρίζετε την πλάτη σας στον κόσμο και στις εμπειρίες της ζωής, αλλά να τις αντιμετωπίζετε κατά πρόσωπο. Ωστόσο, είναι ζωτικό να μάθετε να βλέπετε την ζωή από μία υψηλότερη πλεονεκτική θέση. Προσπαθήστε να βλέπετε την μεγαλύτερη εικόνα και να μην εμπλέκεστε σε μικρές δραματικές ιστορίες.

Η λογική είναι μία λειτουργία του φυσικού νοητικού σώματος και του νου σας. Να θυμάστε, η γνώση ή οι θεωρίες που αποδέχεστε σαν δική σας αλήθεια πρέπει να βιωθούν για να κερδίσουν την σοφία από τις αποκαλυπτόμενες πληροφορίες. Η έμπνευση παρέχεται από τον Ανώτερο Εαυτό και τον Ιερό σας Νου. Πρέπει να μάθετε να δίνετε προσοχή στις ωθήσεις του Ιερού σας Νου και της Ιερής Καρδιάς ή στην είσοδο της επικρατούσης Όψης του Ανώτερου Εαυτού σας, διότι έτσι θα μάθετε σταδιακά να επικοινωνείτε με τα Όντα των Ανώτερων Βασιλείων και θα αποκτήσετε κοσμική σοφία.

Στην αρχή, υπήρχε επικοινωνία με και μεταξύ εξειδικευμένων, ομαδικών Πνευματικών Οδηγών και Φυλάκων. Όμως, με τον καιρό, αυτό το δώρο ή η ικανότητα χάθηκε. Καθώς η ανθρωπότητα βυθιζόταν όλο και πιο βαθιά στην υλική συνειδητότητα και στις απολαύσεις των πέντε αισθήσεων, οι άνθρωποι σταμάτησαν σταδιακά να στρέφονται μέσα τους για την αίσθηση της σύνδεσης με τα ανώτερα βασίλεια της συνειδητότητας. Η κατώτερη Τρίτη και Τέταρτη Διάσταση δεν είναι φωτεινές και καθαρές. Υπάρχει μία θολή ή ομιχλώδης επικάλυψη. Εκείνες οι Ψυχές που υπάρχουν σ’ αυτό το περιβάλλον δεν το αντιλαμβάνονται αυτό, διότι είναι η κατάσταση επίγνωσης που έχουν συνηθίσει. Η πραγματικότητα της κατώτερης Τρίτης/Τέταρτης Διάστασης θα μπορούσε να μοιάζει ότι υπάρχει μέσα σ’ έναν σκοτεινό λαβύρινθο όπου αναζητάτε για πάντα το μονοπάτι που θα σας οδηγήσει πίσω στο αγνό Φως της επίγνωσης. Αυτή η ομίχλη αρχίζει σταδιακά να διαλύεται καθώς κινείστε στο μεσαίο Υπο-επίπεδο της Τέταρτης Διάστασης, και ο κόσμος σας γίνεται πιο φωτεινός και λαμπερός καθώς διασχίζετε κάθε Ανώτερο Υπο-επίπεδο. Για να λάβετε τα μαθήματα του Φωτός, πρέπει να ανυψώσετε την συνειδητότητα σας να συνάδει με τουλάχιστον το Πέμπτο υπο-επίπεδο της Τέταρτης Διάστασης. Σ’ αυτήν την Υπο-Συμπαντική εμπειρία, υπάρχουν Επτά Υπο-επίπεδα σε κάθε Διάσταση, με το Πρώτο Υπο-επίπεδο να είναι το πιο χαμηλό και το πιο πυκνό και το Έβδομο υπο-επίπεδο το πιο υψηλό και πιο εκλεπτυσμένο. Οι δάσκαλοι και οι οδηγοί σας θέλουν να σας συναντήσουν στα μισά του δρόμου. Όμως, σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις θα χαμηλώσουν τις συχνότητες τους στην πυκνότητα της ακραίας διττότητας, διότι είναι πολύ άβολο γι’ αυτούς.

Σχετική εικόνα

 

Το εγώ είναι μία Όψη της φυσικής προσωπικότητας. Σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει ν’ αναπτύξετε με τον καιρό μία αίσθηση ταυτότητας και ατομικότητας. Ένας εξωτερικά εστιασμένος νους καθοδηγείται από το εγώ. Ο παραπλανημένος εγώ-εαυτός ήταν καθοριστικής σημασίας στο να δημιουργήσει το ψευδές σύστημα πεποιθήσεων του υλικού πεδίου, μία πραγματικότητα βασισμένη στον διαχωρισμό, στον φόβο, στον εγωισμό και στην έλλειψη. Καθώς επεκτείνετε τους νοητικούς σας ορίζοντες, αρχίζετε να καταρρίπτετε τα εμπόδια της αντίληψης που περιορίζει τον εαυτό. Η επέκταση του νου περιλαμβάνει την ενεργοποίηση κυττάρων σε νάρκη των άνω διαστασιακών επιπέδων του εγκεφάλου και αξιοποίηση στην σοφία του Ιερού σας Νου. Η τυφλή υπακοή δεν είναι προϋπόθεση για την Φώτιση, διότι αγωνίζεστε να γίνετε Κυρίαρχος του Εαυτού και να ζείτε τις προσωπικές σας αλήθειες όπως σας αποκαλύφθηκαν και επικυρώθηκαν από την οθόνη της καρδιάς σας.

Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο μέσον της αφύπνισης της Ψυχής και της κυτταρικής αφύπνισης. Καθώς μπαίνετε στα δονητικά μοτίβα της ανώτερης Τέταρτης και της κατώτερης Πέμπτης Διάστασης, τα κύτταρα σας, το αιθερικό σας σώμα και η αύρα σας θα αρχίσουν μία γρήγορη διαδικασία εξαγνισμού. Αυτή η διαδικασία θα διευκολύνει και τελικά θα καταλήξει στην λήψη των πολλών Όψεων του Ανώτερου Εαυτού σας και στην σταδιακή ανάκτηση του σώματος σας του Φωτός. Να είστε επιμελής και να έχετε επίγνωση κάθε στιγμή έτσι ώστε ο εστιασμός σας να είναι σε ένα σημείο και καθαρός. Σταδιακά θα αναπτύξετε μία αίσθηση αυτοπεποίθησης και ασφάλειας, την γνώση ότι όλα είναι καλά και έτσι θα παραμείνουν.

Η Ψυχή είναι μία διαθλασμένη επέκταση του Θεϊκού σας Εαυτού ή της ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσίας. Η Ψυχή χρησιμοποιεί την συνειδητότητα του δεξιού εγκεφάλου η οποία συνδέεται με τον ανώτερο Ιερό Νου και την Πνευματική Βούληση. Ένας εσωτερικά εστιασμένος νους καθοδηγείται από την Ψυχή. Η ανθρωπότητα βρίσκεται στην διαδικασία να αναπτύξει τις αιθέριες, εκλεπτυσμένες αισθήσεις που έχουν αμβλυνθεί από την κακή χρήση. Πρέπει να κάνετε παρελθόν τις βασικές, συχνά παραμορφωμένες φυσικές αισθήσεις, ενώ προσπαθείτε επιμελώς να αναπτύξετε τις ανώτερες νοητικές αισθήσεις της διαίσθησης και της Θεϊκής σοφίας. Είναι ζωτικής σημασίας να μάθετε να ελέγχετε την συναισθηματική σας φύση και να κρατάτε σταθερά τις σκέψεις σας στο Φως.

Ο Θεϊκός σας Εαυτός είναι η αρχική Βασική Ευφυία, η πρώτη εξατομικευμένη ταυτότητα σε μία Συμπαντική ή Υπο-Συμπαντική εμπειρία. Σε αυτήν την Υπο-Συμπαντική εμπειρία, η ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ σας δημιούργησε τα πρώτα Δώδεκα Ψυχικά Θραύσματα ή Ψυχικές επεκτάσεις. Από εκείνη την περίοδο, η Θεϊκή σας Ουσία έχει διαθλαστεί και χωριστεί αμέτρητες φορές. Τώρα είστε στην διαδικασία να διεκδικήσετε ξανά όλες τις πολλαπλές Όψεις του Θεϊκού σας Εαυτού μέσα σ’ αυτό το Υπο-Σύμπαν έτσι ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά σε μία μεγαλύτερη, πιο δυναμική και επεκτατική έκδοση του Θεϊκού σας Εαυτού. Για να σας βοηθήσουν να το επιτύχετε αυτό, ο Διαμαντένιος Κυτταρικός Θεϊκός Πυρήνας σας και ο προσωπικό σας Τροχός Δημιουργού Λουλούδι της Ζωής περιέχει ένα πλήρη μέτρο των Δώδεκα Ακτίνων της Συνειδητότητας Θεού γι’ αυτήν την Υπο-Συμπαντική εμπειρία. Σχεδιάστηκαν για να έχετε πάντα πρόσβαση στο δικό σας ΠΛΗΡΕΣ ΘΕΪΚΟ ΦΑΣΜΑ γι’ αυτήν την Υπο-Συμπαντική εμπειρία.

Αποτέλεσμα εικόνας για www.urantiacenter.gr

Το δικό σας έργο είναι να ενεργοποιήσετε αυτές τις Ακτίνες, να ενσωματώσετε τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του Θεού που περιέχουν, και μετά να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά για το ύψιστο καλό. Υπάρχει πολλή σύγχυση ακόμα όσον αφορά στο τι είναι η Ψυχή, πώς λειτουργεί και πού κατοικεί. Είναι σημαντικό να καταλάβετε την περίπλοκη διαδικασία της επανασύνδεσης σας με τις πολλές Όψεις του Ανώτερου Εαυτού σας. Είναι επίσης σημαντικό να αποκτήσετε σαφήνεια για τις πιο βαθιές διδασκαλίες που σας έχουμε δώσει σχετικά με τα πολλαπλά Θραύσματα του Ανώτερου Εαυτού (έχετε πολλά, όχι μόνο ένα) και την διαδικασία να ενσωματώσετε αυτές τις πολλαπλές Όψεις του Εαυτού. Ως εκ τούτου, νιώθουμε ότι είναι καιρός για μία προχωρημένη εξήγηση αυτής της πιο σημαντικής διαδικασίας για την ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ:

Μέσα σας φέρετε Το Διαμαντένιο Κυτταρικό Θεϊκό Πυρήνας σας ένα κρυσταλλικό, Ατομικό Σπόρο Μνήμης της πλήρους Αυτοπραγμάτωσης από πλευράς καταγωγής σας. Περιέχει μία πολύ σύντομη επισκόπηση των κυριότερων σημείων κάθε ζωής που ζήσατε, τα μεγαλύτερα μαθήματα που μάθατε, και τα ταλέντα που τελειοποιήσατε καθώς ταξιδεύατε σ’ αυτό το σύμπαν.

Η Ψυχή είναι επέκταση του Θεϊκού σας Εαυτού ή της ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσίας. Η Ψυχή δεν είναι ούτε Πνεύμα ούτε ύλη. Είναι μία κρυσταλλική, Ιερή Φωτιά, Ατομικός Σπόρος Μνήμης, ένα Θραύσμα αγνής Ουσίας Φωτός που είναι προγραμματισμένη να καταγράφει το ταξίδι σας κατά την διάρκεια αυτής της Υπο-Συμπαντικής εμπειρίας. Είναι ένας σύνδεσμος ανάμεσα σ’ εσάς, τα πολλά ανώτερα Θραύσματα του Ανώτερου Εαυτού σας, και τελικά, του Θεϊκού σας Εαυτού.

Η προσωπική σας Ψυχή, γι’ αυτή την ζωή, κατοικεί μέσα στην Ιερή Καρδιά σας ως μία Όψη του Διαμαντένιου Κυτταρικού Θεϊκού Πυρήνας σας. Ένα Κύτταρο της συνειδητότητας Ψυχής κατοικεί επίσης στον Κωνοειδή Αδένα. Κάθε υψηλότερης συχνότητας Όψη της Ψυχής σας έχει τους δικούς της Ατομικούς Σπόρους Μνήμης. Όταν μία δεδομένη Όψη καταλαμβάνει χώρο μέσα στο Αστέρι της Ψυχής σας ως η Υπερψυχή σας, θα μεταβιβάσει σταδιακά το προσωπικό της δονητικό μοτίβο μνημών στο Ατομικό Σπόρο Μνήμης στο Διαμαντένιο Κυτταρικό Θεϊκό Πυρήνας σας καθώς και στον ενσωματωμένο Ψυχικό Εαυτό. Πρώτα, θα ενεργοποιήσει τους κατάλληλους Σπόρους Μνήμης Κρυστάλλους στον Ιερό σας Νου. Καθώς οι συχνότητες σας επεκτείνονται για να τους φιλοξενήσουν, οι Σπόροι Μνήμης Κρύσταλλοι που ήταν κρατημένοι σαν ρεζέρβα στο Διαμαντένιο Κυτταρικό Θεϊκό Πυρήνα σας θα ενεργοποιηθούν. Μ’ αυτόν τον τρόπο, καθώς ενσωματώνετε όλα τα Θραύσματα της Ψυχής σας, θα αποκτήσετε τελικά την ικανότητα να έχετε πρόσβαση σε όλη την σοφία, τα ταλέντα, τις θετικές μνήμες και εμπειρίες της ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσίας σας γι’ αυτό το Υπο-Σύμπαν. Αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά καθώς διασχίζετε τα πολυδιάστατα επίπεδα της Συνειδητότητας Θεού και ενσωματώνετε όλο και περισσότερες Όψεις του Θεϊκού σας Εαυτού.

ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΘΕΪΚΟ ΠΥΡΗΝΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΠΟΡΟ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.

Σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα υπάρχουν πάντα μικρές ομάδες ξεχωριστών μοναδικών Όντων που ενσαρκώθηκαν σε διαφορετικές φυλές και υπο-φυλές, και που έφεραν φρέσκες ιδέες, ενστάλαξαν νέες ιδιότητες και χαρακτηριστικά. Αυτά τα προηγμένα Όντα παρενέβησαν με την σοφία τους, την ανώτερη συνειδητότητα τους και τα ιδιαίτερα ταλέντα με το παράδειγμα τους, και συγχωνεύθηκαν επίσης με φυσικό τρόπο με επιλεγμένα μέλη του ανθρώπινου είδους για να προάγουν τις κωδικοποιήσεις του DNA της ανθρωπότητας. ΕΣΕΙΣ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ.

Η Τέταρτη Διάσταση θα μπορούσε να ονομαστεί «μεταβατική πραγματικότητα», διότι εκεί είναι που αρχίζετε να εγκαταλείπετε όλη την προετοιμασία του παρελθόντος. Το βασίλειο της Τέταρτης Διάστασης είναι στην φύση του πιο συναισθηματικό, και ως εκ τούτου, η καρδιά και το να νιώθετε την φύση είναι ο μεγαλύτερος εστιασμός. Οι αρχαίοι ονόμαζαν την Τέταρτη Διάσταση το βασίλειο της Μάγια ή της ψευδαίσθησης. Η συλλογική μαζική συνειδητότητα της ανθρωπότητας καλύπτει τα κατώτερα τρία επίπεδα της Τέταρτης Διάστασης, και εκεί είναι που η πλειοψηφία της ανθρωπότητας υπάρχει νοητικά μέχρι να αρχίσουν σταδιακά να στρέφονται προς τα μέσα και να ακούνε οι παροτρύνσεις της Ψυχής τους. Η προσωπικότητα του σώματος του εγώ-των επιθυμιών είναι ο κυρίαρχος χειραγωγός αυτού του βασιλείου, και ωθεί συνεχώς κάποιον να αναζητά περισσότερη ικανοποίηση και ευτυχία μέσω των αισθήσεων και εξωτερικών μέσων ικανοποίησης.

Αρχίζετε να αξιοποιείτε το Δυναμικό της Εσωτερικής σας Δύναμης καθώς μπαίνετε στα ανώτερα Υπο-επίπεδα της Τέταρτης Διάστασης. Η ύλη γίνεται πιο ρευστή, και ως εκ τούτου, εκδηλώνει ευκολότερα αυτά που θέλετε. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να μάθετε να είστε αποφασιστικοί και «να εστιάζετε τις σκέψεις σας με καθαρή πρόθεση». Ένας πειθαρχημένος νους συνδέει τους κρίκους της σκέψης με σωστή σειρά.

 Î£Ï‡ÎµÏ„ική εικόνα

 

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι οι σκόρπιες σκέψεις είναι επιζήμιες στην πρόοδο σας. Το να ζείτε στην παρούσα στιγμή – στην ΤΩΡΑ στιγμή – είναι βασική προϋπόθεση για να αποκτήσετε Αυτοκυριαρχία. Απαιτείται νοητική προσπάθεια για να διασχίσετε με επιτυχία το μονοπάτι της φώτισης. Σταδιακά, ένα καλό τμήμα της μνήμης σας περασμένων γεγονότων θα αρχίσει να ξεθωριάζει καθώς βγαίνετε από το βασίλειο του διαισθητικού εγκεφάλου/νου και μπαίνετε στο βασίλειο του Ανώτερου Νου. Σημαντικά χαρακτηριστικά ενός Αυτοκυρίαρχου είναι οι εστιασμένες ικανότητες παρατήρησης και η αβλάβεια στην σκέψη, στα λόγια και στις πράξεις. Ως υποψήφιος στο Μονοπάτι, όλο και μεγαλύτερες Κοσμικές Αλήθειες θα σας αποκαλύπτονται. Ωστόσο, θα πρέπει να ξέρετε ότι οι κατώτεροι κανόνες της αγέραστης σοφίας θα επεκτείνονται συνεχώς για να ενσωματώσουν τους μοναδικούς κανόνες, νόμους και αλήθειες του επόμενου επιπέδου ύπαρξης στον ατελείωτο κύκλο της ανάληψης στην συνειδητότητα.

Πρέπει να διατηρείτε το κανάλι της επικοινωνίας ανοιχτό ανάμεσα στην Ψυχή και στον εγκέφαλο μέσω του νου. Αυτό κινεί την αργή επανενεργοποιητική διαδικασία του Κωνοειδούς Αδένα (επίφυση) και το άνοιγμα της πύλης στον Ιερό Νου, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του εγκεφάλου, κοντά στο στέμμα του κεφαλιού.

Ο Ιερός Νους αντηχεί στα Ανώτατα Υπο-επίπεδα της Τέταρτης Διάστασης, καθώς και σε όλα τα επίπεδα της Πέμπτης και της Έκτης Διάστασης, με ένα μικρό τμήμα των συχνοτήτων - πληροφοριών της Έβδομης Διάστασης, που είναι σε ρεζέρβα για μελλοντική χρήση όταν αποκτήσετε την ικανότητα να διασχίζετε τα ανώτατα δυνατά επίπεδα για την ανθρωπότητα σ’ αυτήν την Υπο-Συμπαντική εμπειρία. Ωστόσο, πρέπει σταδιακά να αυξήσετε τα δικά σας δονητικά μοτίβα να αξιοποιήσουν την αποθήκη της Κοσμικής Σοφίας.

Ο Ιερός Νους και η Ιερή Καρδιά δεν είναι φτιαγμένα από υλικό κοσμικής ύλης. Αποτελούνται από αραχνοΰφαντη, αιθερική ουσία Φωτός που δεν μπορεί να επισημανθεί από επιστημονικά μέσα. Όμως, είναι πιο πραγματική από οποιοδήποτε μέρος του φυσικού σας σώματος. Διότι άπαξ και αποκαταστήσετε την σύνδεση ανάμεσα στον Ιερό σας Νου, την Ιερή Καρδιά σας και το Διαμαντένιο Κυτταρικό Θεϊκό Πυρήνας σας, θα υπάρχει μία συνεχής ροή των Αδαμάντινων Σωματιδίων, καθώς και σχετικές, προηγμένες πληροφορίες που προέρχονται μέσα από τον Ατομικό Σπόρο Μνήμης και επίσης από την ΥπερΨυχή/Ανώτερο Εαυτό σας.

Καθώς μπαίνετε στα δονητικά μοτίβα της Πέμπτης Διάστασης, τα κύτταρα σας, το αιθερικό σας σώμα και η αύρα σας θ’ αρχίσουν μία επιταχυνόμενη διαδικασία εξαγνισμού. Η ηρεμία αρχίζει στο κατώτατο επίπεδο της Πέμπτης Διάστασης και ενισχύεται εκθετικά. Για να αποκτήσετε θεϊκή δύναμη και σοφία πρέπει να κινείστε πέρα από τα μαζικά μοτίβα πεποιθήσεων της συλλογικής συνειδητότητας της ανθρωπότηταςσε συντονισμό με την Κοσμική σας Συνείδηση μέσω των πολλών Όψεων του Ανώτερου Εαυτού σας. Απαιτούνται συναισθηματική σταθερότητα και νοητική προσπάθεια για να διασχίσετε με επιτυχία το μονοπάτι της φώτισης. Υπάρχει ο νόμος της ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ που ισχύει από την Πέμπτη Διάσταση και πάνω.

Εν συντομία, η Έκτη Διάσταση είναι η Διάσταση της αθανασίας και μιας πολύ εκτεταμένης Συνειδητότητας Ψυχής καθώς συνδέεστε εκ νέου με τα ύψιστα επίπεδα του δυναμικού της Ψυχής σας μέσα σ’ αυτό το Υπο-Σύμπαν. Η Έβδομη Διάσταση είναι το τελικό εξελικτικό όριο για την ανθρωπότητας σ’ αυτήν την Υπο-Συμπαντική εμπέιρία. Το πρώτο υπο-επίπεδο (το πιο χαμηλό σε συχνότητα) της Όγδοης Διάστασης είναι η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, την οποίαν θα μπορέσετε να στηριχτείτε καθώς αποκτάτε την ικανότητα να ενσωματώνετε όλο και περισσότερες ανώτερες συχνότητες. Μια σταγόνα επίδρασης ξεκινάει καθώς αποκτάτε την ικανότητα να έχετε πρόσβαση σε κάθε ανώτερο επίπεδο συχνότητας, όπου ελάχιστες ποσότητες εκλεπτυσμένου Θεϊκού Φωτός αρχίζουν να ρέουν στην προσωπική σας στήλη Φωτός, προσθέτοντας έτσι Φως στην αύρα σας και στην ζωντάνια του Τραγουδιού της Ψυχής σας.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΜΟΥ, ΖΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ. Τα μηνύματα σοφίας που σας φέρνουμε δεν είναι για να θέσουμε περισσότερους κανόνες ή να δημιουργήσουμε νέο δόγμα. Η πρόθεση μας είναιγια να ρυθμίσετε τις καρδιές σας με αγάπη και να σας δώσουμε μια ματιά του λαμπρού μέλλοντος που είναι μπροστά σας. Θα σας οδηγώ, κατευθύνω, εμπνέω και θα σας προστατεύω, και θα ακτινοβολώ στον καθένα σας την αιώνια αγάπη του Πατέρα/Μητέρα Θεού μας.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

Μέσω της Ronna

Μετάφραση Ρένα Λογιάκη

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός