urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Μήνυμα του Αρχάγγελου Μιχαήλ

Σεπτέμβρος 2018 - μέσω της Ρόννα

001HaSKRgy6ElVJ4u5t9b690

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

(Σε εκείνους τους Αστρόσπορους που τα πάνε καλά στην πορεία τους μέσα στην διαδικασία της ανάληψης, και που έχουν συμφωνήσει να είναι Παγκόσμιοι Βοηθοί, με το να καθαρίζουν το μονοπάτι για τους άλλους!)

Αγαπημένοι δάσκαλοι, καθώς προχωράτε στο μονοπάτι της Φώτισης, και κατανοείτε καλύτερα τον κοσμικό νόμο και τις λειτουργίες του σύμπαντος, καλωσορίζουμε την ευκαιρία να σας δίνουμε περιστασιακά μια καλύτερη κατανόηση των θεωριών και αντιλήψεων για την Δημιουργία και την πολυπλοκότητα του φυσικού οχήματος. Συνεπώς, θα θέλαμε να σας δώσουμε μία εις βάθος εξήγηση της σύνθεσης του Αιθερικού Σώματος και της σημασίας του στην διαδικασία της ανάληψης. Το Αιθερικό Σώμα ή Αιθερικός Ιστός, που είναι πολύ πιο εκλεπτυσμένο στην ουσία από το γήινο σώμα, αναφέρεται στο αόρατο αντίγραφο του φυσικού σώματος. Το Αιθερικό Σώμα αποτελείται από την φυσική αύρα, που μεταβιβάζει την φυσική κατάσταση της υγείας σας μέσω διαφόρων χρωμάτων και των στρεβλώσεων – ή την έλλειψη τους – στο μοτίβο του Αιθερικού Ιστού. Τα συναισθήματα του πόνου, των βασάνων και της δυσαρέσκειας είναι σκεπτομορφές που σας εμποδίζουν να γίνετε οι Κομιστές του Φωτός που θα έπρεπε να είστε. Το αυρικό πεδίο είναι το αόρατο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο ισχύος που περιβάλλει το φυσικό σώμα, και μαγνητίζει προς εσάς την ενέργεια και ακτινοβολεί δονητικά μοτίβα συχνότητας από εσάς.

Η αύρα του νοητικού σώματος μέσα στον Αιθερικό Ιστό σχεδόν δεν υπάρχει σ’ εκείνους που έχουν παγιδευτεί στους περιορισμούς της Τρίτης και κατώτερης Τέταρτης Διάστασης επειδή βλέπουν τον κόσμο και τα γεγονότα μέσα από ένα φίλτρο ψευδαίσθησης που δημιουργείται από τις παρελθούσες πεποιθήσεις, σκέψεις και πράξεις τους.

Όταν ζείτε σε ένα περιβάλλον Τρίτης / Τέταρτης Διάστασης, η επικρατούσα δύναμη στο συναισθηματικό σώμα είναι το αστρικό πεδίο. Ως εκ τούτου, μία τεράστια πλειοψηφία ανθρώπων βρίσκεται υπό την επιρροή της βασικής τους προσωπικότητας και του σώματος της επιθυμίας του εγώ που αποτελείται από ανεκπλήρωτες επιθυμίες του παρελθόντος, καθώς και από συναισθηματικές ανισορροπίες και αισθήματα αναξιότητας και/ή ότι δεν τους αγαπάνε. Μία από τις πιο δραματικές φάσεις της διαδικασίας της ανάληψης είναι να βαδίζετε μέσα από τις στρεβλώσεις του συστήματος πεποιθήσεων της μαζικής συναισθηματικής συνειδητότητας για να φτάσετε στην σταθερότητα, την φρεσκάδα και την αρμονία των ανώτερων Διαστάσεων.

Ποτέ μην ξεχνάτε ότι ο φόβος εξαφανίζει την δύναμη σας. Το γενικό μαζικής συνειδητότητας σύστημα πεποιθήσεων ενδυναμώνεται από αρνητικές, εχθρικές σκέψεις, και από μία αντίσταση για καινούργιες αντιλήψεις και αλλαγή. Η πλειοψηφία των μαζών έχει παγώσει μέσα σε μία πραγματικότητα πόνου και βασάνων, και δεν θέλουν να απολαύσουν καινούργιες επεκτατικές ιδέες, που θα τους ξαλάφρωναν από την φυλακή της ψευδαίσθησης και του περιορισμού που επέβαλαν οι ίδιοι στον εαυτό τους.

 

Είναι ζωτικής σημασίας το να μένετε σταθερά γειωμένοι και ισορροπημένοι μέσα στο αποδεκτό εύρος της διττότητας ενώ λειτουργείτε στην πραγματικότητα της Τρίτης Διάστασης. Πρέπει επίσης να αγωνίζεστε για να εγκαθιδρύσετε συναισθηματική αρμονία και γαλήνη μέσα στον κόσμο της ψευδαίσθησης της Τέταρτης Διάστασης καθώς αναζητάτε την σοφία, και να προσπαθείτε να εγκλιματισθείτε στην νοητική πραγματικότητα της κατώτερης Πέμπτης Διάστασης. Πρέπει να είστε πάντα επάγρυπνοι στους ψιθύρους της Ψυχής σας και του Ανώτερου Εαυτού σας. Είναι σημαντικό επίσης να καταλάβετε ότι δεν έχετε μόνον έναν Ανώτερο Εαυτό, αλλά πολλές Πτυχές ή Σπίθες του Ανώτερου Εαυτού σας διασκορπισμένες σε όλο αυτό το Υπο-σύμπαν.

Η διαδικασία της ανάληψης συνεπάγεται την σταδιακή ενσωμάτωση και αφομοίωση της Πτυχής του Ανώτερου Εαυτού σας στην επόμενη ανώτερη Διαστασιακή συχνότητα. Είστε στην διαδικασία της επέκτασης του Φωτός σας και της συνειδητότητας σας. Η μεταμόρφωση σας σε Αυτοκυρίαρχο, καθώς και η διαδικασία της ανάληψης, θα επιταχυνθούν πάρα πολύ από τη στιγμή που θα επεκτείνετε την προσωπική σας γραμμή ζωής του Φωτός – ένας αιθερικός σωλήνας Φωτός – που είναι η βασική σας σύνδεση με την Θεϊκή Εγώ Ειμί Παρουσία σας. Είστε επίσης στην διαδικασία της αποκατάστασης της σύνδεσης με τον Ποταμό της Ζωής μέσω της προσωπικής σας Αντακάρανα (Γέφυρα του Φωτός Ουράνιου Τόξου) η οποία περιέχει την Ουσία του Δημιουργού που ονομάζεται Αδαμάντινα Σωματίδια. Κατά την διάρκεια των πολλών προηγούμενων εποχών, η ανθρωπότητα έχει μειώσει την σύνδεση με τον Ποταμό της Ζωής/του Φωτός έτσι ώστε, στους περισσότερους ανθρώπους, να υπάρχει μόνο μια μικρή σταγόνα της ενέργειας της Δύναμης της Ζωής.

Ο κάθε ένας από εσάς έχει μία σφαίρα ακτινοβολίας που παράγεται από τα δονητικά μοτίβα του αυρικού σας πεδίου και από το Τραγούδι της Ψυχής σας. Ανάληψη σημαίνει να ισορροπήσετε ολόκληρο το σύστημα των σωματικών τσάκρας, πράγμα το οποίο θα διευκολύνει τον καθαρισμό, την εκλέπτυνση και την ισορροπία του Αιθερικού Σώματος και του Αυρικού Πεδίου. Ο δικός σας στόχος είναι να επιστρέψετε αυτά τα ζωτικά συστατικά του εαυτού σας πίσω στο τελειοποιημένο Θεϊκό Σχεδιάγραμμα, που είναι το ανθρώπινο σχεδιάγραμμα για την αυθεντική σωματική μορφή σας που ονομάζεται Αδάμ/Εύα Καδμικό Σώμα Φωτός . Εμείς σας παρατηρούμε μέσω ζωνών χρώματος, μέσα στο πολλαπλό σωματικό, φυσικό, νοητικό, συναισθηματικό και αιθερικό σύστημα σας, που έχει δημιουργηθεί από τις σκέψεις, τις ενέργειες και τις πράξεις σας των πολλών ζωών σας ανά τους αιώνες.

Η ενεργειακή σας υπογραφή αποτελείται από τα δονητικά μοτίβα συχνοτήτων που εκπέμπετε κάθε μέρα μέσα από τις σκέψεις, τις δραστηριότητες και τις πράξεις σας. Η ενεργειακή σας υπογραφή μπορεί να διαφέρει πάρα πολύ όταν λειτουργείτε μέσα σε ένα Τριτο / Τεταρτο-Διάστατο περιβάλλον. Καθώς προοδεύετε, όμως, στο μονοπάτι της Φώτισης, η ενεργειακή σας υπογραφή γίνεται σταδιακά πιο αρμονική και μελωδική, και τελικά γίνεται μέρος του μόνιμου Τραγουδιού της Ψυχής σας. Η ανέλιξη της Ψυχής σας παρακολουθείται από τις συχνότητες του Τραγουδιού της Ψυχής σας και όχι από τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Σχετική εικόνα

Το Τραγούδι της Ψυχής σας απαρτίζεται από μεσαίας-Τέταρτης και ανώτερων-Διαστάσεων δονητικών μοτίβων αγάπης άνευ όρων, σοφίας, ισορροπίας και αρμονίας. Ως Αυτο-κυρίαρχος, η ενεργειακή σας υπογραφή και το Τραγούδι της Ψυχής σας θα συγχωνευτεί σε μία Ουράνια Μάνταλα ήχου και χρώματος, από την οποία θα προσδιορίζεστε στα ανώτερα Βασίλεια. Αναγνωρίζεστε από την λαμπρότητα του εσωτερικού σας Φωτός. Όσο περισσότερη Ουσία Φωτός ενσωματώνετε στο φυσικό σας σώμα, τόσο πιο έξοχα θα λάμπει η αύρα σας.

Το Άγιο Πνεύμα – η Αγάπη/Σοφία της Θεϊκής μας Μητέρας Θεού – ή ο Ανώτερος Νοητικός Εαυτός σας είναι η διορατική ανώτερη ευφυία που παρακολουθεί και ρυθμίζει τις εγχύσεις Φωτός, και τα δώρα του Πνεύματος που σας διανέμονται σύμφωνα με το επίπεδο της πνευματικής σας επίγνωσης και των παρόντων αναγκώνΕιδικές απαλλαγές παρακολουθούνται επίσης και διασπείρονται από τον Ιερό Νοητικό σας Εαυτό, ο οποίος είναι το ενδιάμεσο ανάμεσα σ’ εσάς και στην Ιερή σας Τριάδα, και στον Θεϊκό σας Εαυτό.

Ο διαλογισμός βοηθάει να πειθαρχείτε τον κατώτερο νου και το εγώ ώστε να μπορείτε να συντονίζεστε συνειδητά με τους συλλογισμούς του ανώτερου νου σας. Χρειάζεται υπομονή και πειθαρχία για να σταματάτε την φλυαρία του νου που είναι ο κανόνας για εκείνους που είναι αποσυνδεδεμένοι από την ανώτερη συνειδητότητα τους. Σας ενθαρρύνουμε να εξασκείστε στον ενεργό και παθητικό διαλογισμό. Ένα διάταγμα ή θετική δήλωση είναι μία προσευχή που περιέχει δύναμη. Θα πρέπει να είναι μία περιεκτική, θετική δήλωση εκφρασμένη με εμπιστοσύνη, και με την διαβεβαίωση ότι θα εκδηλωθεί στην κατάλληλη μορφή την κατάλληλη στιγμή. Όταν η δήλωση στέλνεται με πρόθεση γεμάτη αγάπη για το ύψιστο καλό, θα ευθυγραμμίζετε την θέληση σας μ’ εκείνη του Ανώτερου Εαυτού σας, και ο συμπαντικός νόμος θα επιβεβαιώνει ότι οι σκέψεις και οι φιλοδοξίες σας σαν συν-δημιουργός θα συνδυάζονται μ’ εκείνες που κάνουν άλλοι ομοϊδεάτες. Έτσι, θα αυξηθούν σε ισχύ και δύναμη. Ο σιωπηλός διαλογισμός ακούει μια απάντηση από τον Ανώτερο Εαυτό σας, τον φύλακα άγγελο σας ή το Άγιο Πνεύμα.

Να θυμάστε ότι ένα άτομο που είναι επικεντρωμένο στην Ιερή του Καρδιά και στον Ιερό του Νου μπορεί να μεταφέρει κοσμικές αλήθειες και εμπνευσμένες σκέψεις σε εκατομμύρια ανθρώπους ενώ οι γεμάτες αγάπη δονήσεις του αυρικού του πεδίου ευλογεί όλους εκείνους με τους οποίους έρχεται σε επαφή.

Σχετική εικόνα

Η γαλήνη και η χαρά είναι ιδιότητες της Ψυχής. Η ευφυής αγάπη είναι το αποτέλεσμα όταν η Ψυχή γίνεται η κυριαρχούσα εσωτερική δύναμη, και η προσωπικότητα του εγώ έχει τεθεί υπό έλεγχο. Όταν διαλύετε με επιτυχία τις μεμβράνες του Φωτός που φυλάνε την είσοδο στον Ιερό σας Νου, αποκτάτε πρόσβαση στην προσωπική σας αποθήκη της Θεϊκής Σοφίας.

Θα σας δώσουμε μια ανακεφαλαίωση ολίγων από τα πολλά συμπτώματα της ανάληψης, τα οποία εσείς, οι μυημένοι στο Μονοπάτι, μπορείτε να βιώσετε αυτή την περίοδο.

- Ανακαλύπτετε ότι αποσύρεστε από τις κοινωνικές δραστηριότητες και τα γεγονότα που σας προκαλούσαν ευχαρίστηση στο παρελθόν. Οι δυνατές φωνές, ο πολύς κόσμος και οι θορυβώδεις δραστηριότητες σας ενοχλούν, και λαχταράτε την απομόνωση, και ίσως την γαλήνη της Φύσης. Καθώς ανυψώνονται οι δονητικές συχνότητες και γίνονται πιο αρμονικές, θα αποκοπείτε από τις συνδιαλλαγές με ανθρώπους, γεγονότα και τόπους που εκπέμπουν χαμηλές παράφωνες συχνότητες. Επίσης, σταδιακά, θα έχετε όλο και λιγότερα κοινά με συγκεκριμένους φίλους και συγγενείς, ειδικά εκείνους που είναι αρνητικοί, επικριτικοί και αγενείς με τους άλλους.

- Μπορεί να έχετε έντονα ξεσπάσματα ενέργειας που δύσκολα θα μπορείτε να παραμένετε ατάραχοι, και μερικές φορές μπορεί να νιώθετε τόσο φωτεινοί μέσα σας που μόλις και μετά βίας να νιώθετε την σωματική σας μορφή. Άλλες φορές, μπορεί να νιώθετε τόσο πατωμένοι που να βυθίζεστε σχεδόν μέσα στο έδαφος, και μπορεί να βιώνετε πολύ μεγάλη κούραση. Η σωματική σας μορφή περνάει μέσα από μία έντονη μεταμόρφωση σε αιθερικό και κυτταρικό επίπεδο, και κάποια από τα συμπτώματα της μεταμόρφωσης δεν είναι ευχάριστα, ειδικά για εκείνους που υπάρχουν σε μία γηραιότερη ή κάπως εξουθενωμένη σωματική μορφή.

- Καθώς η Κουνταλίνη (η Ιερή Φωτιά) αρχίζει να ανεβαίνει την σπονδυλική στήλη (τον αιθερικό σωλήνα του Φωτός), μπορεί να βιώνετε περιόδους έντονης εσωτερικής ζέστης, ενώ το εξωτερικό σας σώμα να νιώθει κρύο, και να είναι ακόμα και υγρό. Αυτός είναι ο λόγος που, αρχικά, είναι καλύτερα να αγωνίζεστε για μία σταδιακή απελευθέρωση της Φωτιάς της Κουνταλίνι που είναι αποθηκευμένη στο τσάκρα της Βάσης στη βάση της σπονδυλικής στήλης έτσι ώστε να μπορείτε να ενσωματώνετε αργά τις υψηλότερες συχνότητες του Θεϊκού Φωτός. Ταχύτερα και περισσότερο δεν είναι απαραίτητα το καλύτερο όταν είστε εν μέσω της μεταμορφωτικής διαδικασίας της ανάληψης..

- Για εκείνους που είναι στα αρχικά στάδια της διαδικασίας, η εμπειρία της ενσωμάτωσης εκλεπτυσμένων συχνοτήτων Φωτός δεν θα είναι υπερβολικά δραματική. Ωστόσο, για εκείνους τους Αστρόσπορους που τα πάνε καλά στην πορεία τους μέσα στην διαδικασία της ανάληψης, και που έχουν συμφωνήσει να είναι Παγκόσμιοι Βοηθοί, το να καθαρίζουν το μονοπάτι για τους άλλους μπορεί να είναι μία τρομερή και εν εξελίξει διαδικασία καθώς ενσωματώνουν όλο και υψηλότερες συχνότητες Φωτός για να τις μοιραστούν με άλλους.

- Μπορεί να νιώθετε σαν να είστε μέσα σ’ ένα συναισθηματικό τρενάκι καθώς βιώνετε πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Αξιοποιείτε και απελευθερώνετε μεγάλη συμπιεσμένη ενέργεια και παράφωνα μοτίβα συχνοτήτων από ένα βαθύ κυτταρικό επίπεδο. Είναι σημαντικό ν’ αφήνετε αυτά τα συναισθήματα να βγαίνουν στην επιφάνεια ώστε να μπορούν να μεταλλάσσονται σε πιο εκλεπτυσμένη ουσία Φωτός. Είναι σημαντικό να μάθετε να γίνετε ένας παρατηρητής των όσων συμβαίνουν, καθώς αντικειμενικά βλέπετε, προχωρείτε και διορθώνετε με γεμάτη αγάπη υπομονή και κατανόηση αυτό που σας αποκαλύπτεται.

Σχετική εικόνα

- Οι διατροφικές σας συνήθειες μπορεί ν’ αλλάξουν δραστικά. Ό,τι επιλέγετε να φάτε, ν’ ακολουθείτε την εσωτερική σας καθοδήγηση, και να παρακολουθείτε πώς νιώθει το σώμα σας μετά την χώνεψη. Το Στοιχειακό του Σώματος σας ή η ευφυΐα του εσωτερικού σώματος αφυπνίζεται, και αν προσέξετε, θα σας καθοδηγεί στην σωστή τροφή και διατροφή. Πάντα να θυμάστε ότι η μετριοπάθεια σε όλα τα πράγματα είναι το κλειδί.

- Μπορεί να έχετε πολλούς παράξενους πόνους και ενοχλήσεις για τα οποία δεν υπάρχει οριστική διάγνωση. Υπάρχουν πολλά μικρότερης σημασίας τσάκρας και μεσημβρινά σημεία μέσα στο φυσικό σώμα. Καθώς οι υψηλότερες συχνότητες Φωτός προσπαθούν να ρέουν στο σώμα, μπορεί να συναντούν αντίσταση σ’ αυτά τα βασικά κομβικά σημεία, και μπορεί να προκαλούν δυσφορία. Μία από τις πιο συνηθισμένες περιοχές άγχους είναι στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης ψηλά στην πλάτη, ανάμεσα στους ώμους (Ωμοπλάτη).

- Μπορεί να νιώθετε ότι χάνετε το μυαλό σας ή τουλάχιστον την μνήμη σας. Υπάρχουν πολλαπλά Διαστασιακά επίπεδα μέσα στον εγκέφαλο. Έτσι, καθώς ανεβάζετε τα μοτίβα της συχνότητας σας, τα κατώτερα επίπεδα του εγκεφάλου θα εκλεπτύνονται σταδιακά. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειάζεστε πια ούτε θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην αρνητική ιστορία του παρελθόντος σας, αλλά και ούτε στα ασήμαντα πράγματα που έχετε αποθηκεύσει εκεί. Θα αποκτήσετε πρόσβαση στα ανώτερα επίπεδα του εγκεφάλου όπου κατοικεί ο Ιερός σας Νους. Η ενοποίηση ανάμεσα στον Ιερό Νου και στην Ιερή Καρδιά είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας της ανάληψης.

Γενναίοι μου, πρέπει να παραδεχτείτε ότι αυτή είναι μία χαρούμενη περίοδος για να είστε στο φυσικό όχημα, και παρόλα αυτά το φυσικό σας όχημα να αγωνίζεται να συμβαδίζει με τις συνεχώς αυξανόμενες συχνότητες που ενσωματώνετε κάθε λεπτό και μέρα με τη μέρα. Πολλοί από εσάς, που δεν έχετε υποφέρει από κρύωμα, γρίπη ή εντερικές ενοχλήσεις για πολλά χρόνια, βιώνετε τώρα αυτά τα εξουθενωτικά συμπτώματα, και κάποιοι ρωτάτε, «Τι κάνω λάθος;» Δεν κάνετε τίποτα λάθος, αγαπητές καρδιές. Είναι το ότι πράττετε σωστά που προκαλεί κάποιες από αυτές τις ενοχλητικές εξάρσεις του σωματικού άγχους. Αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι δεν είναι ευχάριστο να τα βιώνετε αυτά. Ωστόσο, θέλουμε να σας δώσουμε μία άλλη πτυχή της αλήθειας στην οποία να εμβαθύνετε. Ξανά, πολλοί από εσάς που είναι βαθιά βυθισμένοι στην μεταμορφωτική διαδικασία της ανάληψης βιώνουν αυτά τα άβολα συμπτώματα σαν έναν τρόπο για να μεταλλάξετε γρήγορα τις παλιές αρνητικές ενέργειες μέσα στο φυσικό σας όχημα. Θα μπορούσατε να την ονομάσετε μία μεταστοιχείωση ή βάφτισμα με φωτιά, μία καύση και απελευθέρωση από τα μοτίβα των παλιών συχνοτήτων που θα επιτρέψει στην ανώτερη, πιο εκλεπτυσμένη συνειδητότητα των κρυστάλλινων κυττάρων να διεισδύσει και να κυριαρχήσει εσωτερικά. Δεν είναι όλοι οι ιοί κακοί, ούτε όλα τα άβολα συμπτώματα που βιώνετε. Δείτε τα σαν ένα μέσον για ένα τέλος και ότι εξυπηρετούν έναν ανώτερο σκοπό. Θαπεράσουνκιαυτά, αγαπητοίμου.

Σας ζητάμε να θρέφετε τον εαυτό σας και να προσέχετε όπως ποτέ πριν τα φυσικά σας οχήματα και τα σημάδια ή τα μηνύματα που σας προβάλει το σοφό σας Στοιχειακό Σώμα. Πώς θα απολαύσετε τον όμορφο κόσμο της αγάπης, της χαράς και της αφθονίας που δημιουργείτε αν το πολύτιμο φυσικό σας όχημα δεν είναι γεμάτο ζωντάνια και υγεία;

Ελάτε μαζί μας στην Πυραμίδα του Φωτός σας, αγαπημένοι, και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να περάσετε την διαδικασία με άνεση, χάρη και μεγάλη χαρά. Είθε η ακτινοβολία του Πατέρα/Μητέρα Θεού σας να σας λούζει και να σας γεμίζει με το αιώνιο Φως της Ζωής. Να ξέρετε ότι είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας καθοδηγούμε και να σας προστατεύουμε.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Μέσω της Ρόννα

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη 

www.UrantiaCenter.gr

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael.  Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1