urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Μήνυμα του Αρχάγγελου Μιχαήλ 

Ιούλιος 2018 - μέσω της Ρόννα

Σχετική εικόνα

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπημένοι δάσκαλοι, στο ξεκίνημα, ο κάθε ένας από εσάς ήταν ένας από τους Ιερούς Αθώους, μία λαμπερή Σπίθα του Υπέρτατου Δημιουργού. Όταν ήρθε η σειρά σας να εξωτερικευτείτε και να αφυπνιστείτε, μάθατε ξαφνικά για την θεϊκότητα σας ως μέρος του ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ. Μετά ακολούθησε μία εντυπωσιακή επίγνωση της δικής σας συνειδητής ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσίας ως εξατομικευμένη Πτυχή του Δημιουργού. Αυτή η αφύπνιση των Ψυχών συνεχίστηκε σε κάθε επίπεδο, σε κάθε Διάσταση της Δημιουργίας, και συνεχίζεται σήμερα καθώς τα Μεγάλα Όντα Φωτός ήρθαν στο προσκήνιο για να δημιουργήσουν καινούργιους γαλαξίες, ηλιακά συστήματα, πλανήτες και κόσμους χωρίς τελειωμό.

Σ’ αυτούς τους ασυνήθιστους καιρούς, στον έναν ή στον άλλον βαθμό, συμβαίνει μία μέγιστη εσωτερική, μεταμορφωτική διαδικασία μέσα σε κάθε Ψυχή πάνω στη Γη. Ατομικά, βιώνετε μία κάθαρση και μία εξαγνιστική διαδικασία καθώς και τροποποίηση και επέκταση σε διάφορες περιοχές του φυσικού, νοητικού, συναισθηματικού και αιθερικού σας σώματος – αλλαγές που είναι απαραίτητες αν πρόκειται να κρατηθείτε πάνω και να ενσωματώσετε τις πάντα αυξανόμενες δονητικές συχνότητες που βομβαρδίζουν την Γη σας αυτή την περίοδο.

Υπάρχει ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός ενεργειακών πεδίων της συνειδητότητας διαθέσιμα σ’ εσένα, τον αφυπνισμένο Σπόρο των Άστρων. Όπως το Φως του Δημιουργού ξεχύνεται από τον κοσμικό θησαυρό του Φωτός για να χρησιμοποιηθεί από τους Ελοχίμ και τους Κατασκευαστές της Μορφής, αυτό το αιθέριο Φως είναι διαθέσιμο σ’ εκείνους από εσάς που συνάδουν τώρα με τα μοτίβα συχνότητας τουλάχιστον της ανώτερης Τέταρτης και της κατώτερης Πέμπτης Διάστασης.

 Κάθε αστέρι στον γαλαξία είναι ένας κόμβος δονητικών ενεργειακών συχνοτήτων. Κάθε άτομο λειτουργεί σαν ένα ζωντανό αστέρι ικανό να λαμβάνει και να μεταφέρει αρμονικά μοτίβα συχνοτήτων σύμφωνα με το επίπεδο συνειδητότητας του/της. Αυτές οι συχνότητες ονομάζονται το Τραγούδι της Ψυχής σας. Το σύμπαν αποτελείται από ένα γιγάντιο Ουράνιο Τραγούδι της Ψυχής.

Τα επτά κύρια κέντρα των τσάκρας σας θα μπορούσαν να παρομοιαστούν με επτά ηλεκτρικές μπαταρίες ή επτά κέντρα δυναμικής ενέργειας μέσα στο φυσικό όχημα. Έλκετε σε αυτά τα επτά κέντρα δύναμης τις ξεχωριστές ιδιότητες, χαρακτηριστικά και αρετές των επτά Ακτίνων της Συνειδητότητας του Θεού μέσω της ΑΚΤΙΝΟ-βολίας των Επτά μεγάλων αρχαγγέλων που ΥπερΦωτίζουν την ανθρωπότητα. Ο τρόπος με τον οποίον γίνεστε ικανοί και χρησιμοποιείτε αυτές τις ενέργειες καθορίζουν την Ενεργειακή σας Υπογραφήκαι το Τραγούδι της Ψυχής σας. Οι υπερευαίσθητοι, αφυπνισμένοι ανθρώπινοι σύντροφοι σας νιώθουν τον συντονισμό σας και μπορούν να διακρίνουν αν είναι αγαθοεργή ή παράφωνη.

Οι υπέροχοι και ακούραστοι άγγελοι του Βασιλείου των Ντέβας εστιάζονται στην δημιουργία της μορφής υπό την καθοδήγηση των Ελοχίμ και της τεράστιας ομάδας των Κατασκευαστών της Μορφής. Ο καθένας από εσάς έπρεπε να υποβληθεί σ’ αυτό που θα μπορούσε να ονομαστεί μαθητεία από τους Κατασκευαστές της Μορφής για να μπορέσετε να γίνετε έμπειροι στην συγχώνευση και στην δημιουργία μιας μεγάλης ποικιλίας πραγμάτων μιας υλικής φύσης. Όσο ήσασταν στα ανώτερα επίπεδα του συμπαντικού Φωτός, φαινόταν να είναι μία αρκετά απλή διαδικασία να συγχωνεύετε και να δημιουργείτε αυτό που θέλατε να εκδηλώσετε. Κι αυτό επειδή λειτουργούσατε στο βασίλειο της αγνής σκέψης όπου δεν υπήρχαν καθόλου στρεβλώσεις ή αρνητικότητα για να μολύνουν τους Σπόρους σκέψεων που ερχόντουσαν μέσα από τον Ιερό σας Νου. Και, επίσης, επειδή τραβάγατε προς τα εμπρός την μέγιστη ποσότητα του Φωτός του Δημιουργού που ήταν διαθέσιμη σ’ εσάς εκείνη την περίοδο μέσα σ’ αυτή την συμπαντική εμπειρία. Γινόταν όλο και πιο δύσκολο να κρατούσατε τους αγνούς Σπόρους σκέψεων της εκδήλωσης σε κάθε βήμα προς το κάτω επίπεδο ή διάσταση καθώς αρχίσατε να διαθλάστε σε όλο και περισσότερες Σπίθες/Θραύσματα της Θεϊκής συνειδητότητας. Επομένως, είναι περίεργο που η ανθρωπότητα έπρεπε να αγωνιστεί για τόσο πολύ χρόνο για να εκδηλώσει αυτό που χρειάζεται και θέλει ενώ υπάρχει στον περιοριστικό, παραμορφωμένο Τριτο/Τεταρτο-Διάστατο κόσμο της πραγματικότητας;

Σχετική εικόνα

 

Οι άγγελοι του Βασιλείου των Ντέβας είναι φορείς της Κοσμικής Ιερής Φωτιάς και θα μπορούσαν να ονομαστούν Ιερά Όντα της Φωτιάς. Λειτουργούν μέσα από τα Αιθερικά Πεδία της ύπαρξης, και, μαζί με τα άλλα μεγάλα Όντα της Φωτιάς που έχετε ονομάσει «Δράκους», είναι οι πομποί της ουσίας του Φωτός του Μέτατρον αυτού του σύμπαντος, που ακτινοβολείται συνεχώς προς τα έξω από τον πυρήνα της καρδιάς του Πατέρα/Μητέρας Θεού μας σε μεγάλες αποθηκευτικές μονάδες – Πυραμίδες Φωτός – που είναι στρατηγικά τοποθετημένες σε όλους τους χώρους των τεράστιων Διαστασιακών και Υπο-διαστασιακών περιοχών της Δημιουργίας. Από τους σημαντικότερους αγγέλους των Δέβας, που επιβλέπουν βουνά, ωκεανούς, μεγάλα δάση και λίμνες, μέχρι τα πιο μικρά Στοιχειακά, που ακτινοβολούν την στήριξη ζωής στα δέντρα, στα λουλούδια και σε κάθε λεπίδα χόρτου, αυτά τα υπέροχα Όντα Θεϊκής Ουσίας, υπό την καθοδήγηση των Ελοχίμ, προμηθεύουν τα κοσμικά ρεύματατης ενέργειας της Δύναμης Ζωής για κάθε Πτυχή της Δημιουργίας που δεν είναι ευλογημένη με μία ατομική Ψυχή και με την ΕΓΩ ΕΙΜΙ συνειδητότητα της Ύπαρξης. Μία Σπίθα της Ουσίας του Υπέρτατου Δημιουργού βρίσκεται σε όλα τα πράγματα, από το μεγαλύτερο έως το μικρότερο.

Πρέπει να απελευθερώσετε τις παλιές περιοριστικές, ντεμοντέ, και βασισμένες στον φόβο συχνότητες, και να τις αντικαταστήσετε με το κατάλληλο επίπεδο της συνειδητότητας του Θεού και με συμπαντικούς νόμους, που θα σας βοηθήσουν στο τρέχον μονοπάτι της φώτισης. Είναι μία βήμα-βήμα διαδικασία και δεν μπορεί να επισπευσθεί. Είναι το εγώ που συνεχώς επιθυμεί περισσότερες πληροφορίες, ειδικές δραματικές και συναισθηματικές ειδήσεις ή αποκαλύψεις, παρότι, πολύ συχνά, δεν υπάρχει καμία επιθυμία για ενσωμάτωση ή για χρήση των πληροφοριών. Ωστόσο, κατά την διάρκεια αυτών των κρίσιμων καιρών της επιταχυνόμενης αλλαγής και εξέλιξης, ένα Θεϊκό κληροδότημα έχει δοθεί για να χαλαρώσει κάπως τις απαιτήσεις, και να επιταχύνει την διαδικασία της αποκάλυψης των πιο προχωρημένων Συμπαντικών Νόμων και Κοσμικής σοφίας ώστε να βοηθήσει την ανθρωπότητα στο μονοπάτι της ανάληψης.

Πάντα ήταν μία αργή διαδικασία η εκμάθηση των κανόνων, των οδηγιών και των απαιτήσεων για κάθε βήμα στο μονοπάτι. Οι ιδιότητες, οι ικανότητες και η γνώση πρέπει να ενσωματώνονται και να τελειοποιούνται έτσι ώστε οι ανώτερες αλήθειες να γίνονται μέρος του ποιοι είστε. Όταν ζείτε τις αλήθειες σας σαν φυσικό μέρος της Ύπαρξης σας, η σοφία που συγκεντρώνεται από εκείνη τη γνώση αποθηκεύεται για μελλοντική χρήση στην Πτυχή του Ανώτερου Εαυτού σας που βρίσκεται στο Αιτιώδες Επίπεδο της ύπαρξης. Αυτή η σοφία γίνεται μόνιμο μέρος της ΕΓΩ ΕΙΜΙ συνειδητότητας σας. Πρέπει να κατανοήσετε ότι η ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσία είναι μία τεράστια πηγή Φωτός και η Σοφία του Δημιουργού. Ωστόσο, εσείς και όλα τα Μέρη Θραύσματα του Ανώτερου Εαυτού σας μέσα σ’ αυτό το σύμπαν φυλάσσετε την σοφία και την εμπειρία που έχει μαζευτεί κατά την διάρκεια των τόσο πολλών ταξιδιών σας και των τεράστιων εμπειριών σας μέσα στον χρόνο και στον χώρο. Όλες οι θετικές εμπειρίες, επιτυχίες και η σοφία που κερδήθηκαν κατά την διάρκεια όλων των ζωών σας μέσα σ’ αυτή την συμπαντική εμπειρία είναι αποθηκευμένα μέσα στο Αιτιώδες μυαλό σας.

Όταν η Ενεργειακή σας Υπογραφή φτάνει σ’ ένα ορισμένο επίπεδο συχνότητας, αρχίζετε αυτόματα να αξιοποιήτε τα δώρα, στις πληροφορίες και στην σοφία που είναι αποθηκευμένα στον Ιερό Νου σας, και επίσης στον νου του Ανώτερου Εαυτού σας που βρίσκεται στο Νοητικό- Αιτιώδης Πεδίο. Να θυμάστε ότι είναι ζωτικής σημασίας να φιλτράρετε όλες τις καινούργιες πληροφορίες και τη γνώση μέσα από την συνείδηση σας και την συνειδητότητα σας.

Χρειαστήκατε πολλά χρόνια για να ενσωματώσετε την παραμορφωμένη ενέργεια που κουβαλάτε τώρα. Ωστόσο, αυτή είναι μία εποχή θαυμάτων, και υπήρχε ένα άλλο ιδιαίτερο Θεϊκό κληροδότημα που δόθηκε από τον Πατέρα/Μητέρα Θεό μας, όπου κάθε προσπάθεια που κάνετε για να επιστρέψετε στην Αυτοκυριαρχία θα μεγεθύνεται και θα επιταχύνεται σ’ αυτούς τους υπέροχους εξελικτικούς καιρούς της ανάληψης. Η Αυτοκυριαρχία πάντα κερδίζεται μέσω της διαδικασίας της αναβάθμισης της συνειδητότητας σας και της αύξησης της ικανότητας σας να ενσωματώνετε και να ακτινοβολείτε περισσότερη ουσία Θεϊκού Φωτός. Κατά την διαδικασία, θα γίνετε εκείνος που βρίσκει το μονοπάτι, που δείχνει τον δρόμο και ένας Παγκόσμιος Βοηθός γεμάτος με καλή θέληση για όλα τα Όντα καθώς ακτινοβολείτε άνευ όρων Αγάπη/Φως έξω στον κόσμο.

Η επίγνωση σας σταδιακά θα επεκταθεί και θα περιλάβει όλη την ανθρωπότητα, τη Γη, καθώς και το ηλιακό σύστημα, τον γαλαξία και το σύμπαν. H κύρια εστίαση σας δεν θα είναι πια μόνο στον μικρό εαυτό. Ο έσχατος σκοπός σας είναι να γίνετε ένας γαλαξιακός πολίτης και τελικά ένα συμπαντικό Ον Φωτός. Η επέκταση της συνείδησης έχει σαν αποτέλεσμα στα μέσα για να πατήσετε σε ανώτερες και πιο περίπλοκες πληροφορίες. Αυτό θα καταλήξει στην ικανότητα να ενσωματώνετε όλο και περισσότερες αρετές, ιδιότητες και ταλέντα του Πατέρα/Μητέρα Θεού μας. Στο Τρίτο-/Τεταρτο-Διάστατο περιβάλλον, κυβερνούν τα ανθρώπινα συναισθήματα. Στα ανώτερα επίπεδα της Τέταρτης και κατώτερης Πέμπτης Διάστασης κυριαρχούν η νοητική φύση και πιο εκλεπτυσμένες ικανότητες, και είναι ΥπερΦωτισμένο από την αγνότητα και φωτεινότητα του Ιερού Νου, της Ιερής Καρδιάς και του Ανώτερου Εαυτού.

26169889 984198685055935 6041981800041894892 n

Αγαπητές καρδιές, μην διαβάζετε απλώς τις βαθιές δηλώσεις που σας δίνουμε, όπως αυτές παρακάτω. Προτιμότερο είναι να τις μελετάτε και να τις δεσμεύετε στην μνήμη, διότι μέσα σ’ αυτά τα λόγια σοφίας υπάρχουν κρίσιμοι παράγοντες που θα θελήσετε να αξιοποιήσετε όταν θα τελειοποιείτε την κυριαρχία του Εαυτού σας, και όταν κληθείτε να μοιραστείτε με τους άλλους την σοφία που κερδίσατε δύσκολα.

-Ένας κυρίαρχος αναζητά την ύψιστη αλήθεια του/της, και μετά την ζει όσο καλύτερα μπορεί. Ένας κυρίαρχος μαθαίνει να βλέπει τον κόσμο και το μεγάλο του δράμα από ένα ανώτερο πλεονεκτικό σημείο, προς τα κάτω.

-Ένας κυρίαρχος είναι έμπειρος στον χειρισμό της ενέργειας, πάντα για το ύψιστο καλό. Αυτός/αυτή υπάρχει σε μία δίνη αρμονικών πνευματικών δυνάμεων.

-Η Ανάληψη είναι η επέκταση του Νου και της Ψυχής, περνώντας πάντα από μία κατάσταση αυξημένης συνειδητότητας σε μία άλλη. Ο χρόνος γίνεται εύκαμπτος καθώς εξέρχεστε από το γραμμικό χρονοδιάγραμμα στα σπειροειδή, κυματιστά δονητικά κύματα των ανώτερων διαστάσεων.

-Έχετε μπει σε μία Εποχή συνειδητής επίγνωσης. Μια συνειδητή επίγνωση και αφύπνιση με τις παροτρύνσεις της Ψυχής σας θεωρείται βήμα για να αποκτήσετε Αυτοκυριαρχία.

-Ένας κυρίαρχος γνωρίζει πότε να μιλάει και πότε να σωπαίνει. Ένας κυρίαρχος έχει σκοπό στον λόγο του/της. Συνεχής φλυαρία του νου και ανόητα κουτσομπολιά διασπούν την ηρεμία του πεδίου της αύρας σας. Επιδιώκετε τις αρμονικές, υψηλού κύματος συχνότητες Φωτός σε όλα τα πράγματα.  

-Μόνη η γνώση διαιρεί. Η Σοφία και η επίγνωση της Ψυχής ενώνουν.

-Ως μαθητής στο Μονοπάτι, αυξάνετε συνεχώς την ικανότητα σας για το Φως του Δημιουργού. Όταν αρνείστε οποιαδήποτε Πτυχή της Θεϊκότητας σας, αρνείστε την Θεϊκή ολότητα σας.

-Το σύμπαν συνεχώς επαναδημιουργεί και επαναπροσδιορίζει τον Εαυτό του μέσω των ωθήσεων/επιθυμιών του Υπέρτατου Δημιουργού και της Μητέρας/Πατέρα Θεού μας. Η επιθυμία του Υπέρτατου Δημιουργού είναι να βιώνει την ατομικότητα διαθλώντας τον Εαυτό του σ’ έναν αφάνταστο αριθμό από Σπίθες συνειδητότητας διαφόρου μεγέθους.

-Το Υπερσύμπαν είναι γεμάτο με Θραύσματα / Θεϊκές Σπίθες που χορεύουν, ρέουν, συγχωνεύονται και διαχωρίζονται. Ο Δημιουργός είναι ζωντανός και συνειδητός μέσα σε κάθε ένα από αυτά τα Θραύσματα, ανεξάρτητα το πόσο μεγάλα ή μικρά είναι.

-Το Διάστημα είναι μία οντότητα μέσα στον εαυτό της, περιμένοντας να προγραμματιστεί ή να συγχωνευτεί σε άπειρες δυνατότητες.

ΕΡΩΤΗΣΗ:Πώς ξέρουμε αν έχουμε αιθερικά δάκρυα; Αν έχουμε, πώς ξέρουμε πού είναι τοποθετημένα, και πώς τα θεραπεύουμε;

Η θεραπεία των αιθερικών δακρύων στο πεδίο της αύρας είναι μία διαδικασία που ξεκινάει μόλις αρχίζετε την διαδικασία να ενσωματώνεστε όλο και περισσότερο με την Ψυχή σας. Καθώς αρχίζετε να ενσωματώνετε όλο και πιο ανώτερη ενεργειακή συχνότητα στο φυσικό σας σώμα, και ξεκινάτε την διαδικασία της εξισορρόπησης και της εναρμόνισης του συστήματος των τσάκρα σας, ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη είναι ότι οποιαδήποτε αιθερικά δάκρυα μπορεί να έχετε, αυτά θ’ αρχίσουν αργά να θεραπεύονται. Συχνά, θα έχετε φυσική δυσφορία σε περιοχές που υπάρχουν δάκρυα ή αιθερικό ιστό ουλής στο πεδίο της αύρας σας, σε όλη την περιοχή της καρδιάς / ηλιακού πλέγματος, ή πίσω στην πλάτη ανάμεσα στους ώμους.

Μπορείτε να επιταχύνετε την διαδικασία μπαίνοντας μέσα στην προσωπική σας πυραμίδα. Ξαπλώστε στο κρυστάλλινο τραπέζι και ζητήστε από τους αγγελικούς βοηθούς να σκανάρουν το σώμα σας και να σας ενημερώσουν πού (ή αν) υπάρχουν αιθερικά δάκρυα στο πεδίο της αύρας σας. Αν λάβετε την ένδειξη ότι υπάρχουν μερικά δάκρυα, ζητήστε να σφραγίσω Εγώ αυτά τα δάκρυα με το κοφτερό σπαθί μου του Φωτός και θα γίνει. Αυτή η διαδικασία μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο – όμως η διαδικασία της θεραπείας θα ξεκινήσει. Θα επιταχύνεται καθώς θα προσεγγίζετε τα ανώτερα δονητικά μοτίβα του Φωτός. Εισάγοντας περισσότερα Αδαμάντινα Μόρια Φωτός μέσω της Άπειρης Αναπνοής και τονώνοντας τους φωνητικούς ήχους είναι επίσης μεγάλο όφελος, και θα βοηθήσει στην θεραπεία/εναρμόνιση του πεδίου της αύρας σας, καθώς και τα κατώτερα τέσσερα συστήματα του σώματος.

Γενναίοι μου, όπου και να ζείτε ή κάτω από όποιες συνθήκες ζείτε, υπάρχει μία μεγάλη ευκαιρία για σας να ξεκινήσετε την διαδικασία της απόκτησης της Αυτοκυριαρχίας. Σας χρειάζονται επειγόντως ως Κομιστές του Φωτός και Παγκόσμιους Βοηθούς. Αυτό ισχύει για τον καθένα από εσάς που διαβάζει αυτό το μήνυμα. Σας περιβάλλω και σας αγκαλιάζω σ’ ένα αυρικό πεδίο προστασίας. Είμαι πάντα ο οδηγός σας και ο πιστός σας σύντροφος.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Μέσω της Ρόννα    

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη   

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from: RonnaStar@earthlink net

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός